اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود     

  1. امروز
  2. سلام دوست عزیز منظور من دقیقا همین بود که یعنی در انجمن جستجو بفرمایید موضوعات زیر رو موفق باشید
  3. سلام والله در پست اول هم بیان کردم که اسمش رو نمیدونستم و برای همین جستجوهام به نتیجه نمیرسید. الان متوجه شدم که اسمش Badge Number هست. ممنونم
  4. ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

    سلام جناب شاهپیری عزیز متد دیگری به نظر نیاز هست برای برگرداندن نام فایل رسیده از هاست تا بتونیم اسم رو بگیرم اگر لازم داریم ابعاد فایل عکس رسیده میتونه مفید باشه حجم عکس فایل رسیده با تشکر
  5. ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

    با سلام جناب شاهپیری عزیز ممکنه به این کاستم ویو عکس متدی اضافه بفرماید با قابلیت false , true که زمانی که در حال لود گردن تصویر هست یک پروگرس بار نشون بده به جای ویو در حال چرخش!! تا زمانی که عکس از هاست برسه اسنطوری خیلی این ویو زیبا میشه البته باید دقیقا در کاستم ویو باشه که کاربر در ui متوجه بشه که عملیاتی در حال انجامه اگر مقدور نیست و خیلی مشکله متدی قرار بدید تا قبل از لود شدن تصویر بتونیم یک آیکن یا عکسی قرار بدیم حد اقل بنویسیم در حال دانلود عکس متل متدی که در صورتی که خطا باشه در دانلود یک تصویر پیشفرض رو از پوشه سورس ها تعریف کردید و نشون میده با تشکر
  6. ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

    با سلام جناب شاهپیری عزیز مشکل دیگه ای که الان بهش برخوردم اینه که نمیشه به این ویو یک تصویر اختصاص داد دقیقا مثل imageview که میتونیم مثلا به بگراند یک bitmap بدیم و یا ..... محبت بفرمایید این گزینه رو هم در نظر بگیرید و نکته بعدی این هست که اگر بشه متدی داشته باشه که ابعاد واقعی عکس رو نشون بده خیلی خوب میشه برای مثال یه عکسی داشته باشیم که ابعادش 1200 پیکسل در 800 پیکسل باشه وقتی از هاست دریافت میشه به اندازه واقعی نمایش بده !!!!!! اما در صورتی که این متد طراحی بشه ممکنه به مشکلی بخوریم که ابعاد خیلی خیلی بزرگ اگر هاست برسه در گوشی نمایش داده نمیشه و از گوشه های صفحه ممکنه بیرون بزنه پس باید درمتد مورد نظر بتونیم یه حد اکثر و حد اقلی تعریف کنیم مثلا بگیم عکس رو بگیر از هاست نمایش بده در کاستم ویو کتابخانه PFN اگر عرض بزرگتر 100%X هست ( یعنی بزرگتر از عرض گوشی هست ) عرض رو قرار بده 70 %x و نسبت ریاضی رو با طول بگیریم و طول رو هم به همون نسبت کم کنیم اینطوری عکس رسیده اگر بزرگ هست فیکس میشه تو صفحه به اندازه دلخواه ما و همین روش برای عکس های خیلی کوچک میتونه مفید باشه در این ویو البته از متد های کتابخونه های دیگه هم میشه در این کتابخونه استفاده کرد که به نظرم بسیار کار رو ساده تر میکنه موفق باشید
  7. ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

    تا آخر هفته انشالا. مشغله ها زیاده واقعا.
  8. مشکل امضا در برنامه (این راه حل میشه؟)

    امضای بیسیک یک فایل دیجیتالی ایجاد میکنه که مهر بخصوص به اون پروژه روی اون فایل ثبت میشه خب این مهر به خصوص چند تا کد و عدد هست دیگه اگه این کدا رو بخونیم و با یه روش دیگه به برنامه اضافه کنیم برای آپدیت نمیشه؟
  9. سلام در انجمن جستجو بفرمایید موفق باشید!
  10. دیروز
  11. سلام دوستان دیدید مثلا وقتی 4 پیام خوانده نشده در برنامه واتس اپ دارید یه بالن روی آیکون برنامه واتس اپ در منو اصلی میاد که داخلش نوشته 4... اسم این بالنه چیه و چطور میشه این بالن رو برای برناممون ایجاد کنیم ؟ با تشکر
  12. ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

    سپاس آقای شاهپیری اگر لطف کنید متد های ایمیج ویو معمولی رو تا جایی که میشه اعمال کنید تا شبیه بشن خیلی ممنون میشم در ضمن بفرمایید کی آماده میشه آپدیت تا منتظر باشیم سپاس برای زحمات بی دریغ شما جناب شاهپیری عزیز
  13. ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

    چشم عزیز اعمال میکنم و توی پنل قرار میدم انشالا
  14. ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

    سپاس و تشکر فراوان جناب شاهپیری مشکل با راهنمایی ارزنده شما برطرف شد از طرفی با مشکل دیگری روبرو هستم که گویا کتابخانه شما برای ایمیج ویو متدی به اسم ImageView.Visible=False یا true نداره در واقع من یک url به کتابخونه شما میدم که در کاستم ویو تعریف شده به صورت زیر Log("post_picture_1 ==>"&m.Get("post_picture_1") ) If m.Get("post_picture_1") = "" Then اینجا میخام اگر url خالی هست بیاد واین کاستم ویو ساخت شما رو غیر فعال کنه که دیده نشه ولی این متد رو نداره ممکنه این متد رو اضافه بفرمایدد ' imageView_post_PersianNetIMG . .Visible=False label_post_description.Top=ImageView_user.Top+ImageView_user.Height Else imageView_post_PersianNetIMG.ImageUrl=m.Get("post_picture_1") Dim xml As XmlLayoutBuilder imageView_post_PersianNetIMG.ErrorImageResId=xml.GetResourceId("drawable","myimg") ' imageView_post_PersianNetIMG.Color=Colors.Red variable_height=variable_height+30%x End If اگر ممکنه این متد رو اضافه بفرمایید تا کتابخونه زیبا تر بشه و وقتی آدرسی نداریم بتونیم این کاستم ویو کاربردی رو به صورت دستی غیر فعال کنیم با تشکر
  15. کتابخانه کاربردی Assistant

    عجیبه برای منم همینطوره حتی سمپل اصلی
  16. ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

    وقتی فایل به درخواستتون اضافه میشه دیگه در خواست از نوع MultiPartBuilder میشه. شما طبق آموزش آپلود پیش برید. تو آموزش هم پارامتر هست و هم فایل.
  17. آموزش سوکت نویسی در بیسیک فور اندروید و php

    عرض سلام و احترام دوستان من میخام تو Class Module اتصال به php و دیتابیس و انجام بدم با درستور httputils کوئری بزنم تو همون کلاس هم ساب JobDone هم نوشتم اما نمیدونم چرا اون و چک نمیکنه چیکار باید بکنم؟ برنامه ای که دارم می نویسم مدام نیازه کوری های مختلف بزنم تو قسمت های مختلف برا همین میخام یه تتابع بیا یه کلاس ثابت بزنم و هر جا لازم بود ازش استفاده کنم ممنون دوستان
  18. آموزش سوکت نویسی در بیسیک فور اندروید و php

    سلام لطفا اگه کسی راه حلشو میدونه راهمایی کنه ممنون میشم
  19. کتابخانه PersianFloatingWindow

    سلام. نه منظورم این بود که خود کاربر بتونه سایز پنجره رو تغییر بده یا اون رو مینیمم - ماکزیمم کنه. مثل همون عکسی که باسه محصول گذاشتید یا مثل کتابخونه rss standOut
  20. ویژه: کتابخانه جامع PersianFastNetwork

    سلام ممکنه پست بالا رو کنترل بفرمایید یک هفته ای گذشته ممنون
  21. تغییر پس زمینه edit text با کلیک روی آن

    شما باید توی رویداد Down دکمه کد بنویسید.یعنی زمانیکه کاربر دکمه رو تاچ میکنه و بر میداره.3 رویداد اینجا اتفاق میوفته » Click Down Up:البته این زمانیکه شما دستتون رو از روی دکمه بر میدارید اتفاق میوفته. اینجا کار شما با Down صورت میگیره. yourButton.setOnTouchListener( yourListener ); public boolean onTouch( View yourButton , MotionEvent theMotion ) { switch ( theMotion.getAction() ) { case MotionEvent.ACTION_DOWN: //codes break; case MotionEvent.ACTION_UP: //codes break; } return true; }
  22. تغییر پس زمینه edit text با کلیک روی آن

    عالی بود مرسی یه سوال دیگه برای دکمه میخوام وقتی روش کلیک شد فقط در لحظه کلیک یه بک گراند دیگه به خودش بگیره و روی اون نمونه ! اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
  23. با سلام و خسته نباشید همان طور که میدانید خیلی از دوستان مشتاقن که دیتابیس انلاین رو یاد بگیرن و منم تصمیم گرفتم که این اموزش را قدم به قدم براتون انجام بدم اولین چیزی که شما عزیزان نیاز دارید هاست و دامینه که بتونید سایتتون رو راه بندازید وقابل ذکر هست باید خدمتتون عارظ بشم در هاستای رایگان و شبیه ساز زمپ یا ومپ این عمل قابل اجرا نیست و دلیلشو من نمیدانم خب بعد از این که هاستتون رو تهیه کردیدحالا باید یه یک دیتابیس بسازید برای اینکار از طریق پنل هاستتون گزینه mysql databases را بزنید چون من هاست خریداری هنوز نکردم از هاست رایگان برای اموزش کمک گرفتم نگران نباشید همه جاهایی هاست رایگان با هاست پولی فرق چندانی ندارن خب بعد از اینکه این گزینه رو در پنلتو زدید وارد دیتابیس میشید که باید نام دیتابیستون رو بهش بدیدکه در پیش نمایش پایین میبینید که من نامشو گراشتم db حالا اگه دکمه create Databases رو بزنید دیتابیستون ساخته و مشخصات دیتابیستون رو هم به نمایش میذاره . نام دیتابیس یوزر نیم پسورد هاست نام هاست الان این مشخصات رو در یک جایی بنویسید که فراموش نشه حالا دکمه admin رو برنید تا برریم نام جدولمون را هم بهش بدیم صغحمون به این شیوه است که من اسم جدولمون رو db1 گزاشتم و گزینه بعدی رو 4 گزاشتم که چهار تا تب برام درست کنه خب حالا دکمه go رو بزنید صغحه ای که باز میشه به این صورت است که در مربع قرمز رنگ مشحص کردم . تبهاشو به این صورت پر میکنیم و اگر هم بخواهید id خودش رکورد بشماره وحروفهای فارسی هم بتونه بخونه این گزینه های که در پایین مشخص کردم را به این شیوه انجام دهید حالا اگه دکمه save رو بزنید کار تمومه خسته نباشید دیتابیسمون را ساختیم حالا صغحه که باز میشه به این صورت است و الان اگه بخواهیم به تبهای دیتابیسمون دسترسی داشته باشیم تا محتویاتمون را بهش بدیم insert را بزنید حالا از اینجا تبهامونو پر میکنیم ایدیش نمیخواد چیزی بنویسه چون ما بالا گفتیم که اتوماتیک 1.2.3.4.. و عیره بندازه و در اخر دکمه go را بزنید حالا اگه go را زدید در این عکس که با فلش نشان دادم برید و میبینید دو تا تبو پر کردم دیگه کم کم کار با دیتابیسمون تمومه حالا وقتشه این تبا رو به جیسون تبدیل کنیم تا بتوانیم در برنامه نمایشش بدیم برای اینکار به پنل کاربریمون برمیگردیم و tile manager رو میزنیم حالا وارد htdocs این پوشه بشید و این فایل که بهتون میدم را توش اپلود کنید حالا کار این فایل php چیه این تمام تبهای دیتابیستون رو به جیسون تبدیل میکنه و نمایش میده لینک فایل php بعد دانلود از حالت زیپ خارج کنید و اپلود کنید حالا فایل رو از اونجایی که مشخص کردم رو باز کنید حالا مشخصات دیتابیستونو که در بالا بهتون گفتم را بریزید توش حالا سیو کنید کار تمام شد وقتی سایتتون باز کنید باید خروجی اینجوری باشه خب خسته نباشد تمام شد حالا نوبته تو برنامه در یک لیست ویو نمایشش بدیم در بالا عرض کرده بودم هاست رایگان یا شبیه ساز وپ یا زمپ نمیتونه جوابگو باشد به خاطر همین من از سایتهای دیگه کمک گرفتم از اینجا برید و محتویاتو کوپی کنیدو به این نشانی بریداینجا و محتوایتی که کپی کردید را بهش بدید حالا میبینید که جیسون را به کدهای بیسیک تبدیل کرد و میتونیم در برنامه ازش استفاده کنید حالا این خروجی رو کپی کنید و در کد پایین در جایی که مشخص کردم پیست کنید Sub Globals Dim Http As HttpJob Private ListView1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) ListView1.Initialize("") Activity.AddView(ListView1,0,0,100%x,100%y) ProgressDialogShow("لطفا صبر کنید") Http.Initialize("", Me) Http.Download("http://www.kelidestan.com/fixed-url/kelidestan-json-1.html") End Sub Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success = True Then ProgressDialogHide اینجا پیست کنیدد Else ToastMessageShow("خطا در برقراری اتصال" , False) End If End Sub لینک سورس پایانی کتابخانه Httputlis2 و JSON هم تیک بزنید این یه نمونه کار با دیتابیس انلاینه و یه نمونه دیگه که خیلی عالیتر هستش که فرقی با دیتابیس محلی نداره ایشالله اون هم براتون قرار میدم براتون ارزوی موفقیت میکنم خدانگهدارتون
  24. تغییر پس زمینه edit text با کلیک روی آن

    متوجه نشدم برای اندروید استودیو می خوایید » editText.setOnFocusChangeListener(new OnFocusChangeListener() { @Override public void onFocusChange(View view, boolean hasFocus) { if (hasFocus) { Toast.makeText(getApplicationContext(), "Got the focus", Toast.LENGTH_LONG).show(); } else { Toast.makeText(getApplicationContext(), "Lost the focus", Toast.LENGTH_LONG).show(); } } });
  25. تغییر پس زمینه edit text با کلیک روی آن

    مرسی از پاسختون ولی توی اندروید استودیو !!!
  26. تغییر پس زمینه edit text با کلیک روی آن

    سلام به وسیله این رویداد » Sub edt_FocusChanged (HasFocus As Boolean) End Sub کارتون رو انجام بدید.
  27. کد ربات تلگرام pixelateBot

    کد زیر مربوط به ربات تلگرام افکت دادن به تصاویر می باشد. که این رو چند وقت پیش نوشته بودم. البته نسخه نهایی اون پاک شده بود و این نسخه که می فرستم نیاز به ویرایش اندکی داره. توضیحات اندکی درباره کد بهتون می گم در ضمن این کد افکت های pixelate که کتابخونه اونو برای بی فور تهیه کردم رو نیز داره برای ساخت این ربات از API که در لینک زیر موجود بود استفاده نبودم GitHub - Eleirbag89/TelegramBotPHP: A very simple PHP Telegram Bot API for sending messages. فایل effect.php رو ویرایش کنید و کدهاشو در یک تابع قرار داده و ورودی و خروجی اونو تنظیم کنید در فایل users.php شما می تونین نحوه ذخیره اطلاعات کاربران رو مشاهده کنید. ذخیره اطلاعات کاربران برای مدیریت و ارسال تبلیغات و ... میتونه مناسب باشه فایل index.php هم که نحوه مدیریت درخواست ها و ساخت دکمه و ... رو بهتون آموزش میده. pixelateBot(AnswerCenter.ir) «موفق باشید.»
  1. نمایش فعالیت های بیشتر

درباره ما

 گروه برنامه نویسی انسر سنتر کار خود را به صورت رسمی از سال 1392 تحت عنوان تیم برنامه نویسی بیسیک4اندروید ایران آغاز کرد و در کمتر از یک سال به پرمخاطب ترین .و محبوب ترین انجمن برنامه نویسی بیسیک4اندروید ایرانی تبدیل شد و اکنون به درخواست بسیاری از کاربران، انجمن زمینه فعالیت خود را گسترش داده است

 

تماس با ما.

  •         بلوچستان، ایرانشهر، بلوار مکران، میدان بسیج، جنب حوزه علمیه حقانیه. کد پستی: 9917914113
  •         info@answercenter.ir
  •         09338810122