اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

- برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. امروز
  2. up
  3. دوستان سلام بنده یکسری پنل در یک اکتیویتی دارم که در این پنل ها، اطلاعات مربوط به ردیف های دیتابیس انلاین قرار داره ، من میخوام وقتی رو هر یکی از این پنل ها کلیک شد اطلاعات اضافه رو در یک پنل دیگه ک در اکتیویتی مجزا قرار داره نمایش بده ، میشه راهنمایی کنید؟ با کوئری لیمیت انتخاب کردم ولی فقط یدونه رو نشون میده ، فکر کنم باید پوزیشن رو بدست اورد یا از طریق ایدی کنترل کرد ، حالا اگه کسی بلده لطفا کمک کنه. ممنون
  4. منم میخوام بدونم چطوری بعد از لاگین ، ورود کاربر رو ذخیره کنیم کن دفعات بعد نیاز ب ورود نباشه و همینطور یک منوی خاص رو در اختیار کاربر قرار بدیم(امکانات برنامه)
  5. سلام اساتید گرامی بنده در حال برنامه نویسی یک نرم افزار هستم و یک صفحه لایوت برای نرم افزارم طراحی کردم می خوام بعد از اینکه روی دکمه ورود زدم وارد صفحه اصلی بشه. اگر کمکم کنید به وسیله توضیح خودتون فیلم و یا سورس ممنون می شوم
  6. سلام به همگی اساتید من از نسخه بیسیک 7.01 استفاده میکنم و appcompact 3.52 اما هنگام ران گرفتن در پوشه ی محل ذخیره نرم افزار یه پوشه در آدرس tamrinha\material2\Objects\bin\extra\res2\res/values-b+sr+Latn با نام values-b+sr+Latn ساخته میشه که باعث بروز ارور میشه حالا وقتی این پوشه رو پاک میکنم به راحتی ران میشه اما وقتی بیسیک رو میبندم مجدد باز میکنم و ران میگیرم دوباره پوشه فوق رو تو آدرسی که دادم تشکیل میده و باز هم ارور در ران . کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
  7. من کد های مربوط به حلقه رو در قسمت اکتیویتی رسیوم نوشتم و الان دوتا مشکل دارم ۱- تو پنل ها فقط یک ردیف رو مینویسه (در هر پنج تا پنل یک اسم رو مینویسه) ۲- برای بار اول اجرا ، پنل ها خالی هستند و هیچ متنی درونشون وجود نداره و حتما صفحه باید رسیوم (resume) بشه تا اطلاعات بارگزاری بشه!! راهکاری هست؟
  8. سلام با گرید ویو می تونید این کار رو انجام بدید. به وسیله این دو تا کتابخونه، هر کدوم رو خواستید می تونید استفاده کنید »
  9. من تو فایل پی اچ پی کوئری لیمیت رو نوشتم ، میخوام وقتی به آخر اسکرول رسید پنج تا پنل دیگه به اسکرول اضاف بشه ، و سایز اسکرول هم اضافه بشه؟؟؟ دیتابیس مشکل نداره ، تو قسمت اکتیویتی رسیوم لاگ میگیرم نتیجه رو میده بیرون ولی تو ساب کریت که مینویسم چیزی رو بالا نمیاره!!! اصلا این روش من واسه انتقال اطلاعات درسته؟
  10. به قول رئیس جمهور اسبق، آبو بریز اونجایی که میسوزه:DD:

    جملات سنگینی عنایت فرمودن :DD:

    1. محمدرضا شاهپیری

      محمدرضا شاهپیری

      مجید داداش آب دیگه درمون این نوع سوختگی نیست.:oops:. باید به چیزای قویتر متوصل شد خخخ

  11. سلام خسته نباشی محمدرضای عزیز. ما خوشحال میشیم بتونیم محصولاتی رو ارائه بدیم که کاربران بتونن از حداکثر قدرت اون بسته استفاده کنن. البته هیچ کدوم از ما این انتظار رو نداشتیم که شرکت مایکروسافت بعد از اینکه سیستم عامل Dos رو راه اندازی کرد، اینده ای مثل ویندوز ده رو ببینیم. بالاخره یک بسته یا محصولی که ارائه میشه، این محصول به دست کاربران استفاده و مورد بررسی قرار میگیره، اشکالات کوچیک و بزرگش به قول خارجیا Detect میشه و به گوش سازندش میرسه تا بتونه در سلسله مراتب بعدی که نسخه ی جدیدش باشه این اشکالات رو کاملا برطرف و یا به حداقلش برسونه. ما خوشحال از اینیم که بتونیم محصولات کاربر پسندانه و استانداردی رو ارائه بدیم و در همین راستا کار های توسعه ای در دست داریم تا بتونیم به کاربران خدمات راحت تری ارائه بدیم که کمتر کسی شاید دیده باشه. من به شخصه همیشه به دنبال یک رقابت سالم و سازنده بودم و دوست دارم دوستانی که در همین راستا با ما در فعالیت هستن هم، همچین طرز تفکر و نظراتی داشته باشند. ان شاء الله که همه با کمک هم به رشد و تعالی همدیگه کمک کنیم. به امید موفقیت روز افزونمون.
  12. درود من میخوام یک چیزی مثل عکسی ک میزارم بسازم امکانش هست بگید چیکار کنم چون ترکیبش بهم میخوره و قاطی میشه با دیزاینر اسکریپت هم کد دادم نشد اگر سورسی هست بدید ممنون میشم
  13. سلام دوستان جدیدا تکنولوژی ارائه شده که مشتری ها می تونن از طریق بلوتوث و موبایل وصل بشن به پوز و خرید خودشون رو انجام بدن میخواستم ببینم میشه با b4a هم از طریق کانکت شدن بلوتوث و ارسال string از همین راه به پوز وصل و اطلاعات ارسال کرد. مثل شماره کارت رمز دوم و اطلاعات بانکی دیگه
  14. دیروز
  15. درود، میتونم بپرسم خودتون مالک اون سایت هستید (میخواید برای سایت خودتون اپ بنویسید) یا اینکه میخواید یک سایتی که در حال حاضر داره فعالیت میکنه رو به برنامه ی خودتون متصل کنید؟؟ چون اگر خودتون مالک سایت هستید، استفاده از این روش و کار کردن با المنت های HTML کار منطقی ای نیست، بلکه بهتره یک API مخصوص اینکار طراحی و پیاده سازی کنید و با اون ارتباط بگیرید که در اینصورت به شکل فوق العاده ای دستتون برای سفارشی سازی و اصطلاحا Customize کردن برنامتون بازتر میشه. راه نسبتا ساده تر، امن تر و 100% اصولی تر! و اما اگه با سایت دیگه ای میخواید کار کنید، اگر راغب هستید که الزاما با این روش کار کنید بنظرم بهتره قبل از شروع کدنویسی برنامتون سورس صفحات مربوط به مراحل خرید اون فروشگاه رو به دقت بررسی کنید تا از جواب دادن تکنیک getElement روی اون صفحات مطمئن بشید. چون ممکنه برخی کنترل ها ID، Name و به طور خلاصه هیچ مشخصه ی یکتایی ( Unique ) نداشته باشن که بتونید باهاشون کار کنید، در اونصورت یکم کارتون سخت میشه و گاهی اوقات اصلا امکان پذیر نیست! بنظر من در تمام مواقع میشه اطلاعات رو به شکلی که میخوایم دریافت کنیم و محدودیت چندانی در این مورد وجود نداره! اما برای ارسال اطلاعات همونطور که در بالا گفتم کمی قضیه فرق میکنه. به عنوان مثال با این تکنیک میشه برنامه ای درست کرد که محصولات فروشگاه سایت خودمون رو به با عنوان، عکس و توضیحات نمایش بده؛ مثلا ایــــــــــــــــن صفحــه ، که اسکرین شات از دریافت اطلاعاتش در برنامه رو پیوست کردم. در کل پیشنهاد میدم سعی کنید یک API برای خودتون مهیا کنید. موفق باشید.
  16. والا نمیتونم دان کنم هم توی سایت مرجع باید دونیت شه هم سازنده ایمیل میکنه شرمندم
  17. خیلی خیلی ازت ممنمونم
  18. هاست معمولی با پهنا باند 4 گیگ از میهن وب هاست گرفتم البته بعضی وقتاسرعتش خوبه
  19. رادیو باتن چجوری باید بگیریم؟ و اینکه سایت فروشگاه بعد از پبت سفارش یه شماره پیگیری میده چجوری بفهمیم که پردازش درست بوده و اون شماره پیگیری بتونم از سایت بگیرم؟ من اموزش اقای ایزدی دیدم فقط گرفتن کپچا و نوشتن تو ادیت تکست و زدن دکمه بوده ...
  20. سلام ایده من خواستین استفاده کنید اگه خیلی پیچیدش کردم شرمنده دیگه واقعا میدونیم اعدادی که نمی خوایم رو برامون نمی فرسته Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Log(r(Array As Int(0,8,9),4)) End Sub Sub r(NoNumber() As Int,Numbersize As Int) As Double Private bdone,done As Boolean Private Number=0,size=0 As Int Private dnumber=0 As String Do While Numbersize <> size Do While done = False Number = Rnd(0,9) For ii=0 To NoNumber.Length-1 If NoNumber(ii)=Number Then bdone =True Exit End If Next If bdone = False Then If size = 0 And Number = 0 Then Else dnumber = dnumber & Number size = size+1 done = True End If End If bdone = False Loop done = False Loop If IsNumber(dnumber) Then Return dnumber End Sub
  21. متاسفانه از اندروید 5 به بالا این امکان برداشته شده و بدون دسترسی روت نمیشه این کارو انجام داد. متد setMobileDataEnabled از اندروید 5 دیگه حذف شده و به جاش متد setDataEnabled اضافه شده استفاده از این متد نیازمن دسترسی android.permission.MODIFY_PHONE_STATE هست که فقط برنامه های سیستمی میتونن همچین دسترسی داشته باشن
  22. سلام جناب شاهپیری عزیز، در ابتدا از زحمات و راهنمایی های شما سپاسگزارم Dim mnet As M_Net_Utils mnet.turnData(False) از کتابخانه شما استفاده کردم و در دستگاه گلکسی s6 اج با اندروید 7.0.1 با اررور زیر مواجه شد : (NoSuchMethodException) java.lang.NoSuchMethodException: setMobileDataEnabled [boolean]
  23. خوب کد بالا ممکنه به شما عدد 9 رقمی 773651456 رو بده که عدد مورد نظر شما نیست و یا عدد 23 که باز هم مد نظر شما نیست البته با کمی تغیرات درست میشه اگر حل کردید خالی از لطف نیست که کدتون رو قرار بدید تا دوستان در آینده استفاده کنن مرسی
  24. ضمن سلام من هم تشکر میکنم بابت انتشار این موضوع و بابت پاسخ آقای شاهپیری امید وارم که نقد ها ( حتی نقد های غیر حرفه ای ) ما رو عصبانی نکنند و بتونیم از طریق همین نقد ها هم به نقاط ضعف و قوتمون پی ببریم من خوشحالم که این کتابخونه رو جناب شاهپیری منتشر کردند چون ایشون مسئولیت پذیری و پشتیبانیشون رو نسبت به کتابخونه های دیگه ثابت کردند و هر دفعه کمتر از 24 ساعت باگ ها و مشکلاتی که بعضا وجود داشته برطرف کردند من به شخصه مطمعنم که این کتابخونه رو هم که خریداری کردم در کمترین زمان ممکن آپدیت میشه و مشکلات کم کم برطرف میشه این که فکر کنیم همه چیز باید بدون باگ باشه برای ارایه اشتباه هست و تنها خدا است که خطایی نداره پس و جود باگ چیز طبیعی هست و باید با نقد خوب و صحیح به این موضوع پرداخت از آقای شاهپیری تشکر میکنم برای زحمتی که کشیدند برای کتابخونه و پاسخ متین و منطقی که به پست منتقد خودشون دادند تشکر
  25. سلام استاد خسته نباشید آقا محمد من تو برنامم از مولتی پنل استفاده میکنم . درواقع چندین پنل دارم که توش پعکس و چند لیبل و باتن و کاردویو ....... هستش . یک سوال داشتم ببخشید با کتابخونه PersianRecyclerView میشه دقیقا همون رو ساخت؟ مثلا عین لیست ویو نیستش که میگه حتما باید یک خط یا دو خط باشه . درواقع هر کاری که دلمون بخواد میتونیم کنیم . کلا یعنی هر چی دلمون میخواد میتونیم اضافه کنیم مثل تو یه پنل عکس و متن و باتن به هر تعداد . ممنون . خیلی سعی کردم منظورمو برسوم
  26. سلام کتابخونه در کنارسورسها نیست ! کتابخونه هاشون رو هم اگه بگذاریدممنون میشم . متشکر
  1. نمایش فعالیت های بیشتر