رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروزرسانی می شود     

  1. ساعت گذشته
  2. دوست عزیز برای جواب سوال من شما حتما باید تجربه استفاده از یکی از برنامه ها را داشته باشی به عنوان مثال اگه برنامه روبیکا رو نصب داشته باشی هر شب می تونی در چند مسابقه مختلف روبیکیو شرکت کنی مثل( مسابقه روبیکیو رامبد جوان ویا خداداد عزیزی) که تعداد زیادی شرکت کننده همزمان و به صورت انلاین به سوالات مطروحه پاسخ می دن یا برنامه هایی مثل کوییز شو و اسنپ کیو در ایران که مجری مستقیما و انلاین از داخل برنامه سوالها رو می پرسه و همزمان برای بازیکن نیز نمایش داده می شود برای پاسخ به سوال من لطفا یکی از برنامه های ذکر شده را رصد کنید اینم نمونه های اندرویدی https://cafebazaar.ir/app/com.snapphitt.trivia/?l=fa https://cafebazaar.ir/app/com.quizofkings.quizshow/?l=fa با تشکر از توجه شما
  3. امروز
  4. mohammad3250

    ادیت تکست

    چرا نشه میشه ادیت تکس با کد نویسی قرار بده activity.addview(ed,0,0,100%x,-1)
  5. دقیق نمی دونم چیه ولی بازی های انلاین بیشتر سمت سرور هست تا اندروید کلا فک نکنم سخت باشه توضیح بده نحوه بازیو تا راهنماییت کنم
  6. msd313

    آزمون آنلاین

    سلام آزمون فقط کار با دیتا بیسه دیگه شما از php برای ارتباط با دیتا بیس و دریافت سوالات و دریافت پاسخ میتونی استفاده کنی سمت B4A هم که اصلاً کاری نداره
  7. msd313

    مشکل کامپایل

    برای درک بهتر لطفاً یا سورس رو بذارید یا بخشی از کدها و کتبخونه های مورد استفاده رو بگید. احتمالا یه فایلی رو پیدا نمیکنه
  8. جدیدا برنامه های زیادی رو می بینم که مجری داره و راس ی ساعت خاص مسابقه انلاین برگزار می شه مثل HQ که اولین بود و الان هم در بستر اندروید مثل کوییزشو ، اسنپ کیو و بازی روبیکیو که مجری رو از برنامه اندروید انتقال دادن به رسانه ملی می خوام بدونم طراحی همچین برنامه ای با B4A هم امکانش هست ایا اموزشی هم تو این سایت هست یا خیر؟ من گشتم ولی ن تو این سایت و نه جای دیگه ای چیزی گیرم نیومد؟
  9. دیروز
  10. سلام به همه.دارم دفتر یادداشت درست میکنم.چطوری یه صفحه مثل صفحه نوشت اس ام اس درست کنم.دیدید پیام مینویسید همینجوری که پیامتون به اخر صفحه میرسه .سطر اخر به بالا میره و یه سطر جدید ایجاد میشه.ادیت تکست که نمیشه اینجوری باشه.ایا کتابخونه‌ای هست؟؟راهنمایی بکنید ممنون میشم
  11. کتابخونه Fileprovider رو پیوست کنید عزیز
  12. سلام دوستان و اساتید موقع اجرای برنامه یه خطایی میده که مربوط به کد نویسی برنامه نیست ولی من نمیدونم چیه لطفا راهنمایی کنید راه حلش هم بگید تشکر B4A Version: 9.00 Parsing code. (0.49s) Building folders structure. (0.34s) Compiling code. (3.19s) Compiling layouts code. (0.69s) Organizing libraries. (0.02s) Generating R file. (2.64s) Compiling generated Java code. Error src\jame\metro\main.java:17: error: cannot find symbol public class main extends android.support.v7.app.ActionBarActivity implements B4AActivity{ ^ symbol: class ActionBarActivity location: package android.support.v7.app Note: Some input files use or override a deprecated API. Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details. Note: Some input files use unchecked or unsafe operations. Note: Recompile with -Xlint:unchecked for details. Note: Some messages have been simplified; recompile with -Xdiags:verbose to get full output 1 error javac 10
  13. با سلام خدمت اعضای محترم انجمن توی تارگت اندروید 26 به بالا برای استفاده از فایل ها باید از Fileprovider استفاده کرد. تو پروژه وقتی از پوشه و fileprovider همزمان استفاده می کنیم با ارور زیر مواجه میشیم کسی راه حلی براش داره ؟
  14. درود اگر تجربه دارید لطف کنید در این خصوص نظر بدید و راهنمایی کنید بهترین وسریعترین روش برای آزمون گیر آنلاین؟
  15. دوستان ، اساتید و نویسنده محترم کتابخونه لطفاً راهنمایی بفرمایید.
  16. اریا لیست ویو هم خوبه و محدودیت نداره من حدود 93 تا عکس را باهاش لود کردم با اسکرول ویو هم میتونید تو خاصیت اسکرول چنج تعریف کنید ک عکساتون به نوبت مثلا 20 تا 20 تا لود شه ک مشکلتون حل شه
  17. سلام، این کتابخانه با عنوان amir_retrofit رپ شده، اگر در سطح اینترنت سرچ کنید براتون میاد.
  18. سلام و درود. برای اضافه کردن ردیف به دیتابیس از دستور insert استفاده کنید مثلا تابع زیر. Sub updatdb(group As Int , content As String) sql1.ExecNonQuery("INSERT INTO d (Sgroup,Scontent)VALUES('"&group&"','"&content&"')") End Sub
  19. محمدرضا شاهپیری

    Mysqil

    با سلام. دیتابیسی که استفاده کردین اسمش sqlite هست عزیز نه mysql. واما در مورد مشکلتون. شما برای این برنامه حتما یه کلاس جدا برای دیتابیستون استفاده کنید و همه متدها رو توی این کلاس پیاده کنید. از مدلسازی و شی گرایی استفاده کنید که کارتون روون شه.
  20. در مورد مشکل اول اینکه مشکل ربطی به کتابخونه httputils نداره عزیز. به خاطر ssl سرورتونه. از متد withTLS در موقه اینشیالایز استفاده کنید. اما مورد دوم. ممکنه مورد از کدهاتون باشه کدها رو بزارید تا بررسی شه. هم PHP هم بیسیک.
  21. هفته گذشته
  22. پست و متا رو ادغام کردم ولی فقط تصویر رو میتونم بگیرم مثلا بچه متاها رو نمیتونم فراخوانی کنم توی کوئری
  23. rezamoaser

    Mysqil

    سلام دوستان گلم امیدوارم خسته نباشید و خستگی تو تنتون نمونده باشه. امیدوارم به این وضع جامعه که زلزله میاد یا سیل یا حمله ملخ ها .... توانی برامون باقی مونده باشه یه سوالی از دوستان گلم داشتم من یه دیتابیس آفلاین که فکر کنم همون اسمش mysqil باشه رو ساختم قدیم اینو برای فراخوانی برای برنامه پیامکی خودم ساختمش که بشه حتی روش پیام روز فرستاد یا لایک و دیس لایکش کرد . اما حالا توی ساخت یک برنامه بازی واژه گرد مثل فندق و امثال اون هستم my sqil رو ساختم اما نمیتونم اونو فراخونی کنم بیاد روی باتن های پنل من جا بگیره و سر هر سوال جاش عوض بشه یعنی مرحله به مرحله اطلاعات اون رو بخونه و پیش بره . ممنون میشم کمکم کنید .... مرسی .... چاکرتون ؛رضا
  24. چطور از پست کوئری میگیری ولی از متا نمیتونی؟ مگه اینکه منظورت ادغام دو جدول باشه یعنی اون پستهایی که عکس هاشون توی متا ذخیره میشه رو باهم کوئری بگیری درسته؟
  25. آره خب مشکل من اینه نمیتونم پست متاها رو بیارم توی کوئری که فراخواهی کنم توی بیسیک هیچکی هم این کمک رو نمیکنه اگه میدونه
  26. سلام ممنون از کتابخونه خوبتون من 2 تا مشکل تا الان با این کتابخونه دارم اونم اینکه با کتابخونه httputils این ارور رو میده : javax.net.ssl.SSLHandshakeException: SSL handshake aborted: ssl=0xd1cc5148: I/O error during system call, Connection reset by peer و دوم اینکه عکس رو بعضی وقتا (اکثر اوقات مشکلی نداره) به خوبی اپلود نمیکنه یعنی لینک دانلود عکس رو برمیگردونه در حالی ک عکسی تو اون لینک نیست حالا نمیدونم مشکل از کد منه یا کتابخونه ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
  27. سلام.بچها من میخوام توی برنامم دستوری اضافه کردن ردیف به دیتابیس افلاین بدم. فقط میخوام تعداد ردیفهای که قرار اضافه بشه را کاربر بده.مثلا کاربر بنویسه ۴ ردیف. ۴ ردیف به دیتابیسم اضافه بشه. راهنمایی میکنید. ممنون
  28. msd313

    دانلود و ذخیره فایل ها

    این رو کاملاً موافقم
  29. سلام و عرض ادب خدمت تمامی استاتید و دوستان محترم. لطف میکنید بفرمایید علت این خطا چیه؟ من نمیتونم از این کتابخونه استفاده کنم ،چون بعد از اجرای برنامه رو گوشی یا شبیه ساز برنامه بسته میشه و این پیغام رو نشون میده (تو قسمت Logs بیسیک): java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke interface method 'java.lang.String java.lang.CharSequence.toString()' on a null object reference at b4a.util.BClipboard.getText(BClipboard.java:36) at b4a.example.main._activity_resume(main.java:440) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:710) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:339) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:249) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:139) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:166) at b4a.example.main.afterFirstLayout(main.java:110) at b4a.example.main.access$000(main.java:17) at b4a.example.main$WaitForLayout.run(main.java:82) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:739) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:135) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5257) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:921) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:716)
  1. نمایش فعالیت های بیشتر
×
×
  • جدید...