رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروزرسانی می شود     

  1. ساعت گذشته
  2. تداخل کتابخانه ی زرین پال با این کتابخانه لطفا بررسی بشه ممنون فک کنم با کتابخانه okhttputils تداخل داره
  3. امروز
  4. من میخوام هر ویویی که کاربر به کتابخونه معرفی کرد این جوری باشه.... برای این باید چیکار کنم؟؟؟؟
  5. لطفا احترام همدیگر رو حفظ کنید. پست های اضافی رو پاک میکنم. در جواب سوال شما بگم که سوال رو درست مطرح نکردید. برای همین چنین اتفاقی افتاد. به هر حال شما باید RED رو به صورت یک ساب بنویسید. و هر کدی که لازم دارید مثل VIEW.COLOR=COLORS.RED که گفته بودید رو در اون قرار بدید. مثلا اگه پنل اصلی برنامه شما pnl نام داشته باشه. همین! public Sub RED pnl.Color=Colors.Red End Sub «موفق باشید.»
  6. Amir Arta

    بازی استان های ایران

    سلام آقای am-avakh من سعی می کنم اونا رو پیدا کنم ولی از روی اسمایی که گذاشتم می تونید خودتون کلید بذارید اونایی که ازم گرفتنم از کامپیوتر خودم بود و مشکلی با بیانش ندارم ولی با این کد ها هم فقط کافیه کلید ها و لیبل ها رو بذاری کتابخانه و ازین چیزا هم توش نیست
  7. am_avakh

    بازی استان های ایران

    سلام آقای AMIR ARTA شما باید بقیه ی فایل ها رو هم به همراهش می گذاشتید ..... اگر هم نمیدونید کجان یا پیدا کنید یا اینکه از اول خودتون بسازید.. الان ما از کجا باید بفهمیم ظاهر و تم ویو هات ججورین؟؟؟؟؟ بدون سایر فایل ها ما فقط کد هاتو داریم نه دیزاینر رو... هر کس هم که مشکلی نداشته حتما از کامپیوتر خودت دانلود کرده که توش فایل ابجکت موجود هست .. شایدم اون چند نفر دیگه خاللیبندی بود!!! اگه باور نداری از یه PC دیگه فایل رو دانلود کن مشکمل رو بهتر متوجه میشی..... دانلود کردن این فایل مثل اینه که بدون اینکه کتابخونه ای رو اد کنی ،بیای و معرفیش کنی..
  8. b4a نسخه های متفاوت داره با توجه به کامپیوترت میتونی هر کدوم رو نصب کنی کداشونم فرقی نداره ولی از نظر شکل و فضای برنامه با همدیگه متفاوتند
  9. am_avakh

    دریافتبازی چیستان و معما

    حالا که سورسش رو داری بهترش کن بعد بذار همینجا ببینم چه شاهکاری خلق میکنی؟؟؟!!!
  10. سلام من می خوام یک کتابخانه بسازم که مثلا اگه ککاربر تو هر سابی بنویسه VIEW.REDبرنامه بفهمه که منظور اینه که VIEW.COLOR=COLORS.REDوبعد کد رو اجرا کنه..... کد این کار رو میگین؟؟؟...
  11. b4a آسون تره و سریع تر نتیجه میده و جزء زبان های htmlهستش ولی اندروید استودیو به زبان javaمرتبطه و یکم سخت تره پس نتیجه گیری توش بیشتر طول میکشه اگه دنبال کار اسون هستی یا میخوای زود تر یا بدون کدهای زیاد نتیجه بدی میتونی برنامه هایی مثل اپچه رو نصب کنی
  12. سلام دوست عزیز منظورتون رو درست نفهمیدم یعنی می خواین مثلا به چهار نفر با نام های علی و قلی اکبر و اصغر یه پیام رو بدین؟؟؟؟؟؟ خب سه بار دیگه هم همون کد ارسال پیام رو بنویسید دیگه...... ولی فقط کد ارسال رو بنویسید وااگر میخواین میتونین متغیر ها و معرفی هارو هم بنویسید که فقط فضا رو شلوغ تر می کنید..... اینم بگم که سوالاتمتفاوت در همین موضوع پاسخ داده نمیشوند و باید موضوع جدیدی بذارید..... حالا این یکی مرتبط بوده دیگه.
  13. اگه اینطور باشه من برم اندروید استودیو یاد بگیرم بهتر نیست؟
  14. دیروز
  15. سلام از دوستان کسی نمیدونه چطوری باید رنگ داخل رادیو بانت را عوض کرد من هر چی گشتم هیچی پیدا نکردم اگر هم بگین چطوری میشه به جای این که این قطعه کد را داخل مینفیست نوشت داخل اکتیوتی بنویسیم برای تغییر رنگ تم خیلی نیاز دارم <item name="colorPrimaryDark">#262C3A</item> ممنون میشم کمکم کنید
  16. خیلی ممنونم برای راهنماییت ولی با material dialogs حل نمیشه
  17. بستگی به خودت داره ولی شش ماه هم میتونه کافی باشه (حداقل)
  18. سلام ممنون از پیشنهادت اما با این کار هنوزم کلید ما به شکل مستطیل و یا مربعه و فقط عکس رو خودش داره
  19. از دوستان خواهش میکنم که بحثها رو تو محیط دیگه ای انجام بدن. حجم تاپیک همینجوری هم بالا هست و شاید باید بشینیم و تاپیکهای اضافی رو حذف کنم. هردوتا عزیز حرفاتون درست هست و خیلی هم خوبه که بدون تحقیر و توهین مسائل رو رک بیان میکنید. ولی نکته مهمی که درمورد اقای @ ForI هست اینه که خودشون مسائل و مشکلاتشون رو با آزمون و خطا و تلاش بی وقفه حل کردند روشی که من خودم باهاش رشد کردم و الانم خداروشکر به سطح متوسطی رسیدم که ازش راضی ام. دوست دیگه مون حالا بنا به دلایل خودشون مشکلاتشونو با سوال پرسیدن حل میکنند و هر دوروش قابل احترامند و لی خودم به شخصه روش اولو بهتر و اصولی تر میدونم. به هر حال وظیفه اصلی ما رفع مشکلات کتابخونه هست چیزی که رسالت پشتیبانی هست. و موارد مربوط به اضافه کردن ویژگیهای جدید و یا تغییر کتابخونه بنابر نیاز کاربران تو اولویتمون نیست و صرفا اگر وقتگیر نباشه و یا بودنش چیز واجبی باشه یا درنهایت درخواست زیاد باشه. لطفا دیگه بحث رو ادامه ندین و توی فضاهای دیگه گفتگو کنید. موفق باشید.
  20. در کدام پست منظورتون هست. بنده کد sql اینکار رو پیدا کردم (لینکی که بالا ارسال کردم) که یک تابع ایجاد کرده بود در sql server و سپس کد جستجو رو نوشته بود. موندم چطور این کدها رو در php پیاده کنم ؟
  21. جناب حرفه ای اپ زیر رو نصب کن ببین توی موقعیت 3 تا به اخر مونده بهت امکان لود مجدد رو میده یا نه ؟! تشخیص و کار با کتابخانه کار سختی نیست کار وقتی سخت میشه که میخواید تظاهر به حرفه ای بودن کنید من کلا از این کتابخانه تو یک پروژه استفاده کردم که حدود 2 سال و نیم رو پروژه کار میکنیم که میشه گفت فراتر از دیوار و روبیکا و.... اگه نیاز داشتید تلگرام پیام بدید تا لینک اپ رو بدم کار مارو ببینید که با این کتابخانه انجام شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این برنامه رو کمتر از 4 دقیقه زدم واستون ببینید کجای آگهی ها OK میده همونجا میتونید اقدام به لود از سرور کنید ک به انتهای لیست رسید آگهی های جدید هم از سرور رسیده باشن جناب حرفه ای ! http://s9.picofile.com/file/8364491584/LOL.apk.html بازم دوستانه و برادرانه میگم بجای ایراد گرفتن و قضاوت بشینید اول کدنویسی رو درک کنید که از چی کجا باید استفاده کنید. پایدار باشید لطفا پس از استفاده نتیجه رو اعلام کنید یا خواستید بعنوان مثال و نمونه کار ازش کلیپ تهیه کنید LOL
  22. درسته من کلی گفتم چون کلا محتوای دیتابیس شما رو نمیدونم گفتید مختصات رو توی دیتابیس دارید، نگفتید مختصات کجا رو فکر کردم منظورتون مختصات مکانهای کشور هست باز هم گفتید جستجو نامشخص بود جستجو کجا؟
  23. شما درست میفرمایید. اما ساده اندیشی است اگر احساس کردید سوالات بنده از استاد شاهپیری جنبه کل کل داشته !! و متاسفم که شما مشکلات پیچیده در استفاده از این کتابخانه رو اسپم میبینید...(مشکلات پیچیده توضحیش هم پیچیده است.) شاید شما نیازت با ایجاد یک لیست تک ستونی برطرف شده و اپلیکیشن ساده ای داشتید... اما نیاز بنده بالاتر از این موارد است... و در نهایت نیاز به تغییر در اصل کتابخانه بود و استاد زحمتش رو کشیدن. با این حال چشم ، زینپس مشکلاتم رو در تاپیکی جداگانه مطرح میکنم و دوستانی که قصد استفاده حرفه ای از کتابخانه رو دارن باید بگردن و تاپیک ها رو پیدا کنن. از استاد هم عذرخواهی میکنم اگر که شبیه به شما فکر کرده باشن که انشالله چنین نیست. در انتها از استاد یه سوال دارم ، استاد آیا اون تغییر سایز آیتم اول در حالت گرید ویو بدون تغییر کتابخانه ممکن بود ؟ که ایشان ادعا دارن بنده انتظار دارم کد بهم تحویل بدید ! شما خودتون در پست های اول دو تا مشکل ساده داشتید شروع کرده بودید به اهانت و بنده با خواندنشون عرق شرم به پیشانیم نشست. حالا خواندن پست های کاربردی بنده باعث ناراحتیتون شد ! از همه دوستان مخصوصا استاد شاهپیری عذرخواهی میکنم بابت ارسال پست های زیادم در مدت زمان کم.
  24. ببینید ، شاید شما مو رو میبینید و بنده پیچش مو رو... در سوال قبلی نیز (که جناب شاهپیری زحمت اضافه کردن آیتم getSpanSize رو کشیدن) گفتید راحته اما دیدید که نیاز به تغییر در کتابخانه و انتشار نسخه جدید بود. این مورد رو هم ساده نبینید چون پیاده سازیش به این سادگیا نیست. شک نکنید اگر سوالی رو مطرح میکنم کمی پیچیده است و تست هاش انجام شده و دیدم مثل کلیپی که ارسال کردم نمیشه و یا بدلیل محدودیت های کتابخانه با ارور مواجه میشه و سپس سوال رو مطرح کردم. با این حال لطفا شما یه تست بزنید و مورد ساده ای که گفتین رو اضافه کنین ببینید شبیه به کلیپ ارسالی میشه و ارور هم نمیده ؟ بنده قبلا هم پرسیدم که چطور موقعیت اسکرول رو بدست بیارم اما پاسخی دریافت نشد و در ازاش مشکل رو بطور کلی برطرف کردن جناب شاهپیری... و احتمالا احساس نـمیکنید که پارامتر dy موقعیت اسکرول رو برمیکردونه... چون اینطور نیست. طبق تست متوجه شدم dy تفاوت میان موقعیت فعلیش و قبلیش رو بر میگردونه...
  25. عزیز بنده میگم تست کنید واسه همینه dy رو لاگ بگیرید ببینید چی هست !!!!!!!!!!! هربار وارد انجمن میشیم این تاپیک بالای لیسته وارد میشیم شما چندتا پست پشت سر هم گذاشتید یه کتابخانه خریدید انتظار دارید تمام ایده هایی که از ذهنتون عبور میکنه رو باهاش پیاده کنید و مهمتر اینکه فقط نیازتون رو مطرح میکنید و انتظار دارید کد و سورس با اون نیاز شما در اختیارتون بزارن. یکم مراعات کنید آقای شاهپیری هم چیزی نمیگن چون وظیفه خودشون دونستن پاسخگوی کارشون باشن اما انتظار داریم دیگر مدیران رسیدگی کنند از این همه اسپم. حداقل مواردتون رو در یک پست ارسال کنید گاهی اوقات بوده 3 پست پشت سر هم با زمان کمتر از 5 دقیقه ارسال کنید که اون زمان هم در حال تایپ پست جدید بودید !! اون بنده خدایی که با مشکل مواجه شه باید کلی پست بی ربط رو بخونه از توی این تاپیک، شما یه تاپیک مربوط به مشکلات خودتون بزنید بهتره تا اینکه حجم تاپیک کتابخانه رو انقدر بالا ببرید. ببخشید اینو میگم ولی شما یه سوال واستون پیش میاد با ده موضوع دیگه ادغامش میکنید واسه خودتون و دیگران پیچیدش میکنید که گاهی موقع پاسخگویی فراموش میشه به یه مورد پاسخ داده بشه مث همون dy که میگید پرسیدید و آقای شاهپیری جواب ندادند پس بهتره شمرده و تفکیک شده مشکلاتتون رو مطرح کنید همیشه عمیق مطرح کردن خوب نیست ! تمام پست های شما جنبه رقابتی و کل کل با آقای شاهپیری رو داره ! ( نمیدونم چرا اینجوری برداشت میکنم که این کتابخانه رو خریدید که فقط باگ پیدا کنید و کل کل کنید) یه تاپیک ایجاد کنید و هرچی پست دوست داشتید بزارید، بزارید حداقل ما مجبور به چک کردن تاپیک نمیشیم هربار میایم انجمن این تاپیک آپدیت شده میایم توش پست های پشت سر هم شماست که گاها ماهم متوجه منظور پست هاتون نمیشیم! ببخشید یکم رک حرف زدم ولی نیاز به گفتن بود چون هی پشت گوش انداختیم تا شما مراعات کنید که نکردید!
  26.  حال همه ما خوب است تو باور نکن

  27. ممنون مگر ما میدونیم با سرعتی که اسکرول کرده تا کجا اسکرول باید ادامه پیدا کنه که پس از به انتها رسیدن و پس از بارگزاری دیتا این حالت رو ایجاد کنیم ! مگر اینکه یک مقدار ثابت رو همیشه به اسکرول اضافه کنیم که طبیعی از آب در نمیاد و کلا مثل دیوار نمیشه... چیزی شبیه به اسنپ فود میشه که بسیار ضایع است... اومدم در رویداد onBindViewHolder نوشتم که اگر به پوزیشن مثلا 10 آیتم قبلا از انتها رسیدی اطلاعات جدید رو بارگزاری و اضافه کن... اما ارور گرفت که در زمان onBind شدن امکان استفاده از تابع notifyItemRangeInserted وجود ندارد.
  1. نمایش فعالیت های بیشتر
×
×
  • جدید...