Jump to content
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


Leaderboard

  1. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • Points

      62

    • Content Count

      2,683


  2. Salar82

    Salar82

    کاربر رو به رشد


    • Points

      41

    • Content Count

      121


  3. Mr.Kafiri

    Mr.Kafiri

    کاربر رو به رشد


    • Points

      20

    • Content Count

      74


  4. basic 4 android

    basic 4 android

    کاربر رو به رشد


    • Points

      16

    • Content Count

      320



Popular Content

Showing content with the highest reputation since شنبه, 10 اسفند 1398 in all areas

  1. 5 points
    گاهی وقتا نیاز داریم بین اکتیویتی ها یه انیمیشن ایجاد کنیم بهترین راهش استفاده از فایل های XML هست برای این منظور سورس کدی و براتون آماده کردم که چندین حالت انیمیشن ما بین اکتیویتی ها رو تو خودش داره سورس نحوه کارش بسیار ساده هست و به همراه کتابخانه مورد نیازش براتون قرار داده شد امیدوارم مفید واقع بشه. لیست انیمیشن ها: animateCard animateDiagonal animateFade animateInAndOut animateShrink animateSlideDown animateSlideLeft animateSlideRight animateSlideUp animateSpin animateSplit animateSwipeLeft animateSwipeRight animateWindmill animateZoom ------------------------------------------------------------------------------------------- Password: www.answercenter.ir دریافت فایل Animation Activity.zip دنلود کتابخانه: دریافت فایل libs.zip
  2. 5 points
    سلام از لانچر استفاده کردم... کد زیر رو درون منیفست قرار دهید.. AddActivityText(main, <intent-filter > <action android:name="android.intent.action.MAIN" /> <category android:name="android.intent.category.HOME" /> <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" /> </intent-filter>) AddPermission("android.permission.SET_WALLPAPER") AddPermission("android.permission.SET_WALLPAPER_HINTS") SetActivityAttribute(main, android:theme, @android:style/Theme.Wallpaper) قفط اگر روی دستگاه واقعی تست میکنید حتما یه کلید بزارید تا بتونید از برنامه بیاد بیرون و لانچر رو عوض کنید... Dim set As Intent set.Initialize("android.settings.SETTINGS","") StartActivity(set) درضمن اگر خواستید استاتوس بار رو هم قفل کنید. از کد زیر استفاده کنید Sub Globals Dim booleanIsIntentActive As Boolean 'قبلش تو گلوبال این رو تعریف کنید End Sub Sub Activity_Resume If booleanIsIntentActive Then Return 'چک کردن دسترسی کشیدن روی سایر برنامه ها If CanDrawOverlays = False Then Dim in As Intent in.Initialize ("android.settings.action.MANAGE_OVERLAY_PERMISSION", "package:" & Application.PackageName) booleanIsIntentActive = True StartActivity (in) Wait For Activity_Resume booleanIsIntentActive = False End If CallSub(Me,AddOverlay) 'اگر دسترسی داده شده بود این ساب صدا زده بشه End Sub ساب AddOverlay و بقیه ساب های مورد نیاز: #Region Code to disable access to the StatusBar Sub AddOverlay Dim mView As Label mView.Initialize("") mView.Text = " Lock StatusBar" mView.textColor = Colors.LightGray Dim mlp As JavaObject Dim vtype As Int = -1, pixelFormat As Int = -3 mlp.InitializeNewInstance("android.view.WindowManager$LayoutParams", Array(vtype, 100, 2010,296, pixelFormat)) mlp.SetField("gravity", Bit.Or(Gravity.TOP, Gravity.CENTER)) Dim windowManager As JavaObject = GetContext.RunMethod("getSystemService", Array("window")) windowManager.RunMethod("addView", Array(mView, mlp)) End Sub Sub GetContext As JavaObject Return GetBA.GetField("context") End Sub Sub GetBA As JavaObject Dim jo As JavaObject Dim cls As String = Me cls = cls.SubString("class ".Length) jo.InitializeStatic(cls) Return jo.GetFieldJO("processBA") End Sub #End Region Sub CanDrawOverlays As Boolean Dim javaobjectContext As JavaObject Dim javaobjectSettings As JavaObject Dim phoneInstance As Phone If phoneInstance.SdkVersion >= 23 Then javaobjectContext.InitializeContext javaobjectSettings.InitializeStatic ("android.provider.Settings") Return javaobjectSettings.RunMethod ("canDrawOverlays", Array (javaobjectContext)) Else Return True End If End Sub تمام کدها: #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim booleanIsIntentActive As Boolean End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) End Sub Sub Activity_Resume If booleanIsIntentActive Then Return If CanDrawOverlays = False Then Dim in As Intent in.Initialize ("android.settings.action.MANAGE_OVERLAY_PERMISSION", "package:" & Application.PackageName) booleanIsIntentActive = True StartActivity (in) Wait For Activity_Resume booleanIsIntentActive = False End If AddOverlay End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub #Region Code to disable access to the StatusBar Sub AddOverlay Dim mView As Label mView.Initialize("") mView.Text = " Lock StatusBar" mView.textColor = Colors.LightGray Dim mlp As JavaObject Dim vtype As Int = -1, pixelFormat As Int = -3 mlp.InitializeNewInstance("android.view.WindowManager$LayoutParams", Array(vtype, 100, 2010,296, pixelFormat)) mlp.SetField("gravity", Bit.Or(Gravity.TOP, Gravity.CENTER)) Dim windowManager As JavaObject = GetContext.RunMethod("getSystemService", Array("window")) windowManager.RunMethod("addView", Array(mView, mlp)) End Sub Sub GetContext As JavaObject Return GetBA.GetField("context") End Sub Sub GetBA As JavaObject Dim jo As JavaObject Dim cls As String = Me cls = cls.SubString("class ".Length) jo.InitializeStatic(cls) Return jo.GetFieldJO("processBA") End Sub #End Region Sub CanDrawOverlays As Boolean Dim javaobjectContext As JavaObject Dim javaobjectSettings As JavaObject Dim phoneInstance As Phone If phoneInstance.SdkVersion >= 23 Then javaobjectContext.InitializeContext javaobjectSettings.InitializeStatic ("android.provider.Settings") Return javaobjectSettings.RunMethod ("canDrawOverlays", Array (javaobjectContext)) Else Return True End If End Sub منیفست: AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="28"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") CreateResourceFromFile(Macro, Themes.DarkTheme) AddManifestText (<uses-permission android:name="android.permission.SYSTEM_ALERT_WINDOW"/>) AddPermission(android.permission.SYSTEM_OVERLAY_WINDOW) AddPermission(android.permission.SYSTEM_ALERT_WINDOW) ------------------------------------------------------------ * من کلید خروج از برنامه رو یادم رفت خودتون بزارید * دانلود سورس کد: Kiosk Mode.zip
  3. 5 points
    سلام و درود خدمت هم دوستان سه تک کد می زارم که ساده هستند و برای تغییر رنگ چک باکس سویچ ویو و سیک بار هستن امیدوارم که به کار دوستان بیاد (چون من خیلی گشتم تا پیدا کنم :)) تغییر رنک چک باکس که ابتدا ساب ها زیر تو اکتویتی وارد کنید : Sub SetButtonTintList(View As View, Disabled As Int, Enabled As Int) Try Dim States(2,1) As Int Dim sd As StateListDrawable 'ignore States(0, 0) = sd.State_Enabled States(1, 0) = sd.State_Disabled Dim Color(2) As Int = Array As Int(Enabled, Disabled) Dim CSL As JavaObject CSL.InitializeNewInstance("android.content.res.ColorStateList",Array(States,Color)) Dim jo As JavaObject jo.InitializeStatic("android.support.v4.widget.CompoundButtonCompat") jo.RunMethod("setButtonTintList", Array(View, CSL)) Catch Log(LastException) End Try End Sub Private Sub SetColor Try Private C1,C2 As Int = 0 For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is CheckBox Then C1 = Rnd(0,LstColors.Size - 1) C2 = Rnd(0,LstColors.Size - 1) SetButtonTintList(v, LstColors.Get(C1), LstColors.Get(C2)) End If Next Catch Log(LastException) End Try End Sub برای استفاده هم به صورت زیر هست : Dim LstColors As List LstColors.Initialize LstColors.Add(Colors.red) LstColors.Add(Colors.red) LstColors.Add(Colors.Red) SetColor 'که اینجا میاد سه تا چک باکس رنگی قرمز میده کلی 'اگر خواستید بیشتر بشه تعداد اضافه کردن به لیست افزایش بدید تغییر رنگ سیکبار : کد زیر رو که جاوا اضافه کنید ( تو هرجای از اکتویتی) #if java import android.graphics.PorterDuff; import android.widget.SeekBar; public void ChangeColor(SeekBar seekbar,int Color) { seekbar.getProgressDrawable().setColorFilter(Color, PorterDuff.Mode.SRC_IN); seekbar.getThumb().setColorFilter(Color, PorterDuff.Mode.SRC_IN); } #End If برای استفاده به طور مثال سیکبار 1 رو به رنگ ابی تغییر می دیم به شکل زیر : Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext jo.RunMethod("ChangeColor",Array As Object(SeekBar1,Colors.Blue)) تغییر رنگ سویج ویو : برای اضافه کردن سویچ ویو کافیه کتابخونه appcompent دانلود کنید و تیکش بزنید و کد زیر به اکتویتی اضافه کنید #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity و کد زیر هم به منفیست اضافه کنید SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/Theme.AppCompat") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="@style/Theme.AppCompat.NoActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF9800</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="colorAccent">#FFA726</item> </style> </resources> ) بعد کافیه فقط به دیزاینر بروید از قسمت add customview سویج ویو رو اد کنید و در نهایت برای تغییر رنگش : دو تابع زیر اضافه کنید : Sub SetSwitchColors (Switch As ACSwitch, On As Int, Off As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion < 16 Then Return Dim DrawableCompat As JavaObject DrawableCompat.InitializeStatic("android.support.v4.graphics.drawable.DrawableCompat") Dim jo As JavaObject = ACSwitch1 DrawableCompat.RunMethod("setTintList", Array(jo.RunMethod("getThumbDrawable", Null), CreateColorStateList(On, Off))) End Sub 'Based on: https://www.b4x.com/android/forum/threads/colorstatelist.40788/#content Sub CreateColorStateList(On As Int,Off As Int) As Object Dim sd As StateListDrawable 'ignore Dim States(2,1) As Int States(0,0) = sd.State_Checked States(1,0) = sd.State_Enabled Dim CSL As JavaObject CSL.InitializeNewInstance("android.content.res.ColorStateList",Array(States, Array As Int(On, Off))) Return CSL End Sub و برای استفاده هم کافیه به شکل زیر عمل کنید SetSwitchColors (ACSwitch1, Colors.Red, Colors.Red) موفق باشید یاعلی
  4. 4 points
    سلام چند وقت پیش کتابخونه آقا پژمان رو (ٍEditTextPlus) از تاپیک زیر دانلود کردم. دیدم کتابخونشون بسیار کاربردیه ولی چون با نسخه جدید(9.8 َAndroidx) بیسیک مشکل داره، نمی شه ازش استفاده کرد. بخاطر همین یه سری تغییرات داخل کتابخونه انجام دادم و اونو بروز کردم. از جمله: 1- اضافه شدن کاستوم ویو کتابخونه 2- امکان ویرایش ادیت تکست در Designer 3- تلفیق خصوصیات ادیت تکست با کتابخانه و... دانلود از لینک زیر: ShEditText_v1.00.rar ممنون از زحمات آقای نیکروان
  5. 4 points
    این دوتا ساب رو به پروژه اضافه کنید. Private Sub findLine(word As String,text As String) As String Dim allLine() As String=SplitText(text) For Each line As String In allLine If line.Contains(word) Then Return line Next Return "" End Sub Sub SplitText(Text As String) As String() Dim sText() As String sText = Regex.Split(CRLF, Text) Return sText End Sub حالا به صورت زیر میتونید خط مربوط به کلمه رو توی ادیتتکست پیدا کنید. Dim text As String=EditText1.Text Dim rezult As String=findLine("کتاب",text) If rezult.Length>0 Then Label1.Text=rezult Else Label1.Text="not found" End If
  6. 4 points
    سلام کتاب‌خونه‌ای که براتون آماده کردم، ShPopupMenu هست؛ که می‌تونید فونت متن(Title) هر آیتم رو به دلخواه تغییر بدید. امیدوارم براتون مفید باشه. لینک کتابخونه V1.2 نمونه کد: Sub Globals Dim popup As ShPopupMenu Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("LMain") popup.Initialize(Me , "EVENTNAME" , Button1) popup.AddMenuItem(1 , "قابلیت تغییر" , Typeface.LoadFromAssets("IranNastaliq.ttf")) popup.AddMenuItem(2 , "فونت هر " , Typeface.LoadFromAssets("BNaznnBd.ttf")) popup.AddMenuItem(3 , "آیتم با" , Typeface.LoadFromAssets("BTitrBd.ttf")) popup.AddMenuItem(4 , "کتاب خانه" , Typeface.LoadFromAssets("tanha.ttf")) popup.AddMenuItem(5 , "SHPopupMenu" , Typeface.LoadFromAssets("timesi.ttf")) End Sub Sub Button1_Click popup.Show End Sub و یه رویداد آیتم کلیک هم داره که ItemId رو برمی‌گردونه: Sub EVENTNAME_MenuItemClick (ItemId As Int) As Boolean Log(ItemId) End Sub برای تغییر رنگ بکگراند و متن باید کدهای زیر رو به منیفست اضافه و جایگزین خط SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") کنیم: (باید از کاستوم تم استفاده کنیم) SetApplicationAttribute(android:theme ,"@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light"> <item name="textAppearanceLargePopupMenu">@style/myPopupMenuTextAppearanceLarge</item> <item name="android:textAppearanceLargePopupMenu">@style/myPopupMenuTextAppearanceLarge</item> <item name="textAppearanceSmallPopupMenu">@style/myPopupMenuTextAppearanceSmall</item> <item name="android:textAppearanceSmallPopupMenu">@style/myPopupMenuTextAppearanceSmall</item> <item name="popupMenuStyle">@style/myPopupMenuStyle</item> <item name="android:popupMenuStyle">@style/myPopupMenuStyle</item> </style> <style name="myPopupMenuStyle" parent="@style/Widget.AppCompat.Light.PopupMenu"> <item name="android:popupBackground">#FF0AECD3</item> </style> <style name="myPopupMenuTextAppearanceSmall" parent="@style/TextAppearance.AppCompat.Light.Widget.PopupMenu.Small"> <item name="android:textColor">#FF0000</item> </style> <style name="myPopupMenuTextAppearanceLarge" parent="@style/TextAppearance.AppCompat.Light.Widget.PopupMenu.Large"> <item name="android:textColor">#FF0000</item> </style> </resources> ) در خط <item name="android:popupBackground">#FF0AECD3</item> ، عبارت #FF0AECD3 کد رنگ بکگراند رو مشخص میکنه و دو خط بعدی که مثل هم هستن، <item name="android:textColor">#FF0000</item> کد رنگ متن رو مشخص می کنه
  7. 4 points
    بسم الله الرحمن الرحیم با سلام خدمت دوستان انجمن باتوجه به لطفی که دوستان واساتید انجمن داشته ودارند، بنده به عنوان شاگردی از شاگردان انجمن از باب تشکر از شما خوبان ، برآن شدم که یکی از نمونه سورسهای با کاربرد وسیع مدیریتی را خدمت اعضای محترم انجمن ارائه داده و بصورت گام به گام توضیحات لازم را بصورت بسیارمختصر عرض کنم البته چون الان چندین پروژه مختلف برعهده دارم شاید فرصت پاسخگویی به سوالات عزیزان دراین باره ،خصوصا درباره توسعه دادن این نرم افزار را نداشته باشم و دوستانی که موردپسندشان قرار میگیرد باید خودشان آستینها را بالا زده و تغییرات لازم را براساس نیازهایشان برطرف نمایند * البته لازم به ذکر است درحال حاضر نمونه مشابهی در B4A سراغ ندارم وگمانم به این است که همین مقدار اندک سورس کد و مطلب ارائه شده نیز اولین نمونه دراینخصوص باشد اما چون پیشرفت ایران عزیز و جوانان برنامه نویس همیشه مدنظر ما بوده ، این نمونه سورس با آموزش مربوطه در روزهای آتی خدمت بزرگواران ارائه می گردد. موضوعات آموزشی : 1- *الگوریتم و نمودار فلوچارت (نمودار نمایش روند) چیست و چه فوائد وکاربردهایی دارد؟ 2- *نمونه هایی از نمودارهای فلوچارتی در زمینه های مختلف علمی یا مدیریتی 3- *نحوه ترسیم وقواعد ابتدائی ترسیم فلوچارت با معرفی نرم افزار Visio و آموزش کوتاه وخلاصه ترسیم فلوچارت بااین نرم افزار 4- *نحوه کد گذاری شاخه های فلوچارت های مختلف جهت انتقال به دیتابیس 5- *توضیحی مختصر در باب ستونهای دیتابیس محتویات فلوچارت 6- *توضیحی مختصر درباره کدهای سورس نیمه هوشمند دریافت کننده اطلاعات از دیتابیس متعلق به فلوچارت ونمایش نموداری ومرحله به مرحله ،مراحل مختلف فلوچارت با مراحل قبلی وبعدی و نمایش گزینه های بله وخیر روی خطوط با امکان کلیک بر روی مراحل قبل وبعد و کنونی ، و طی روند علمی یا روند مدیریتی نمودار فلوچارت ما 7- * ارائه نمونه سورس کد اولیه آماده . * آموزش وتوضیحات مربوطه بزودی در روزهای آینده ان شاءالله شروع و ارائه خواهد شد
  8. 4 points
    با بیسیک نمیشه دوست عزیز. متد جاواشو نوشتم واستون. با متد زیر میتونید لیست فایلهای یک مسیر رو به ترتیب تاریخ ایجاد فایل بگیرید. #If java import java.io.File; import java.util.ArrayList; import java.util.Arrays; import java.util.Collections; import java.util.Comparator; import java.util.List; public List<String> getlistOfFiles(String dir) { try { File files = new File(dir); List<File> listOfFiles = Arrays.asList(files.listFiles()); Collections.sort(listOfFiles, new Comparator<File>() { @Override public int compare(File f1, File f2) { return (int) (f2.lastModified()-f1.lastModified()); } }); List<String> filestring=new ArrayList<String>(); for (File file:listOfFiles){ filestring.add(file.getName()); } return filestring; }catch (Exception e){ return null; } } #End If به صورت زیر استفاده کنید. Dim jo As JavaObject Dim l As List=jo.InitializeContext.RunMethod("getlistOfFiles",Array As Object(File.DirDefaultExternal)) Try For Each f As String In l Log(f) Next Catch Log(LastException) End Try
  9. 3 points
    سلام. شمام عین من با کافه بازار قهرین؟؟ راستش مدت زیادیه که با مارکتها کار نمیکنم. چند روز قبل از سر بیکاری ، تو هارد میچرخیدم سورس بازی رو پیدا کردم که سال قبل ساخته بودم. راستش حیفم اومد منتشر نکنم. گذاشتم مایکت. ویدئو بازی این پایینه و میتونین ببینین. وقتی اسکرین گرفتم یادم رفت صدا رو روشن کنم بعدا مجبور شدم یه آهنگ بزارم روش: پازل آرامش در آپارات اینم لینک بازی تو مایکت : پازل آرامش در مایکت اینم اسکرین بازی. تو دو حالت اجرا میشه . یکی کلاسیک یکی پازل عکس:
  10. 3 points
    خودم نوشتم Dim p As Phone If p.GetRingerMode=p.RINGER_NORMAL Then Log("NORMAL") Else If p.GetRingerMode=p.RINGER_SILENT Then Log("SILENT") Else If p.GetRingerMode=p.RINGER_VIBRATE Then Log("VIBRATE") End If
  11. 3 points
    مشاهده فایل PersianSpinner سلام خدمت دوستان عزیز. یه کتابخونه فوق العاده کاربردی و زیبا رو براتون آماده کردیم. اسپینر پیشفرض بیسیک خیلی قابلیت شخصی سازی نداره متاسفانه. برای همین یه اسپینر کاستوم شده رو براتون آماده کردیم که میتونین هر شکلی که خواستین اونو دربیارین. امکانتی شامل: 1: تغییر فونت، رنگ، سایز نوشته ها. 2: اضافه کردن آیکن کنار آیتمها 3: امکان راستچین یا چپ پین کردن و بسیاری امکانات دیگه. انشالا مورد استفاده قرار بگیره. دانلود سورس کار با کتابخانه PersianSpinnerSorce.zip پیشنمایش ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال جمعه, 16 اسفند 1398 دسته کتابخانه ها  
  12. 3 points
    سلام یه راه ساده‌تر برای اینکار هست. می‌تونید از کتابخونه INTENT ID استفاده کنید؛ که امکانات زیر رو داره: - Open_Audio - Open_Video - ShareText - ShareImage - Share_TextandImage - ShareMultiple_Images - ShareTextandImage_Instagram - ShareTextandImage_Twitter - ShareText_Twitter - ShareImage_Facebook - ShareText_Telegram - Share_Audio - Share_File - ShareText_WhatsApp - ShareImage_WhatsApp - ShareAudio_WhatsApp - ShareVideo_WhatsApp - OpenPage_Facebook - OpenPage_Twitter - Send_Email - Send_SMS - OpenCompany_GooglePlay - OpenApp_GooglePlay - Open_WebSite - OpenChannel_Youtube - Search_Youtube - OpenVideo_Youtube - Open_GoogleMaps1 - Open_GoogleMaps2 (Point to Point) - ShareText_SnapChat - ShareImage_SnapChat - ShareText_Skype - ShareImage_Skype - ShareAudio_Skype - ShareVideo_Skype - ShareFile_Skype - ShareText_Hangouts - ShareImage_Hangouts - ShareAudio_Hangouts - ShareVideo_Hangouts - ShareFile_Hangouts - ShareImage_GooglePhotos - ShareFile_Bluetooth - ShareFile_WiFiDirectSamsung (Tested only with samsung devices, i need test with anothers) - ShareText_Messenger - ShareImage_Messenger - ShareAudio_Messenger - ShareVideo_Messenger - ShareFile_Messenger - ShareImage_DropBox - ShareAudio_DropBox - ShareVideo_DropBox - ShareText_DropBox - ShareFile_DropBox - ShareMultipleFiles_DropBox - ShareImage_GoogleDrive - ShareText_GoogleDrive - ShareAudio_GoogleDrive - ShareVideo_GoogleDrive - ShareFile_GoogleDrive - ShareMultipleFiles_GoogleDrive - ShareImage_Line - ShareAudio_Line - ShareVideo_Line فقط ارسال به یه شماره خاص رو نداره ... روی Honor هم امتحان کردم درسته. لینک سایت مرجع لینک نمونه سورس لینک کتابخونه ------------------------------------------------------------------------------------- البته می‌تونید از کتابخونه Whatsapp هم استفاده کنید که متودهای زیر رو داره: Whatsapp Fields:Methods:Permissions: AUDIO_TYPE As Int IMAGE_TYPE As Int VIDEO_TYPE As Int OpenChatWithNumber (phoneNumber As String) Open Chat with Number Example:<code> Dim whapp As WhatsApp whapp.OpenChatWithNumber("+39334336444")</code> createPhoneNumber (displayName As String, mobileNumber As String, email As String) This method create a contact. Example:<code> Dim whapp As WhatsApp whapp.createPhoneNumber("Devil","+393343365647","info@devil-app.com"</code> existPhoneNumber (phoneNumber As String) As Boolean This method determines if a mobileNumber is a contact. Example:<code> Dim whapp As WhatsApp if whapp.existPhoneNumber("+393343365647") then MsgBox("Ok","msg")</code> isInstalled As Boolean This method determines if Whatssap are installed. Example:<code> Dim whapp As WhatsApp if whapp.isInstalled then MsgBox("Installed","Msg")</code> launchMarket This method go to Market. Example:<code> Dim whapp As WhatsApp whapp.launchMarket</code> shareMediaWithContact (uri As Uri, mediaType As Int) Share Media with Contact Example:<code> Example: shareMediaWithContact(Activity.this, uriMedia, IMAGE_TYPE); Example: shareMediaWithContact(Activity.this, uriMedia, AUDIO_TYPE); Example: shareMediaWithContact(Activity.this, uriMedia, VIDEO_TYPE); Dim whapp As WhatsApp whapp.shareMediaWithContact(uriMedia, whapp.VIDEO_TYPE)</code> shareTextWithContact (text As String) Share Text with Contact Example:<code> Dim whapp As WhatsApp whapp.shareTextWithContact("Hi...how are you")</code> android.permission.READ_CONTACTS android.permission.SEND_SMS android.permission.WRITE_CONTACTS لینک سایت مرجع لینک کتابخونه لینک نمونه سورس
  13. 3 points
    این کد رو به منیفست اضافه کنید. دسترسی رانتایم کارت حافظه هم که باید بگیرید حتما SetApplicationAttribute(android:requestLegacyExternalStorage,"true")
  14. 3 points
    سلام خدمت همه‌ی دوستان من همیشه دلم می‌خواست عکس‌هایی که تو برنامم میذارم، قابلیت زوم داشته باشه؛ خیلی از کتابخونه‌هایی هم که برای این کار رپ شده بودن چیزی نبود که می‌خواستم. برای همین بعد از تحقیق زیاد، تونستم کتابخونه‌ای در این زمینه رپ کنم که عکس‌ها رو از فایل گوشی میگیره و تو وب‌ویو نشون میده؛ گفتم اونو تو انجمن بذارم تا بقیه هم استفاده کنن. امیدوارم برا همگی مفید باشه لینک دانلود
  15. 2 points
    سلام احتیاجی نیست از حلقه استفاده کنید Dim Cursor As Cursor Cursor = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE number=" & num) if Cursor.RowCount > 0 Then Log("Vojod Darad") else Log("La Mojod") End if
  16. 2 points
    دریافت فایل answercenter.ir.zip
  17. 2 points
    کلاستون رو به شکل زیر تعریف کنید. public class Test { private static Test instance; private Test(){ if (instance!=null){ throw new IllegalStateException("Cannot create instances You've done it before!!!"); } } public static Test getInstance() { synchronized (Test.class){ if (instance==null){ return new Test(); }else { return instance; } } } } به شکل زیر هم میتونید از کلاس نمونه بسازید که فقط یک بار این کار رو میشه کرد دفعه دوم برنامه فورس میشه. Test test= Test.getInstance();
  18. 2 points
    سلام آقا چقدر اینجا عوض شده:) دلتنگ شده بودم، بعد مدت ها، دیدن انجمن حس خوبی داشت. سال نوی همگی مبارک.
  19. 2 points
    سلام از کتابخونه DateUtils استفاده کنید: Dim a As Long = DateTime.TimeParse("22:14:12") Dim b As Long = DateTime.TimeParse("23:24:14") Dim p As Period = DateUtils.PeriodBetween(a,b) Log(p.Hours&" hours, "&p.Minutes&" minutes, " & p.Seconds & "second") ' Return 1 hours , 10 minutes , 2 second
  20. 2 points
    از طریق متد OverrideUrl میتونید لینک ورودی رو کنترل کنید. مثلا به شکل زیر. Sub WebView1_OverrideUrl (Url As String) As Boolean If (Url.EqualsIgnoreCase("https://answercenter.ir")) Then Return False Else ToastMessageShow( "امکان باز کردن این سایت وجود ندارد",False) Return True End If End Sub
  21. 2 points
    مشاهده فایل کتابخانه بسیار کاربردی PersianTimer با سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه و کدهاتون بی ارور با یک کتابخونه بسیار کاربردی و واجب در خدمتتون هستم. کتابخونه timer خود بیسیک واقعا ضعیف و بدون امکانات هست. و گزارشهایی هم شده که کتابخونه به درستی کار نمیکنه. تو این کتابخونه به جای خود تایمر اندروید و یا handler اومدیم و از scheduledexecutorservice که از خانواده قدرتمند ThreadPoolExecutor هست استفاده کردیم. یکی از مزیت های بسیار خوب این کتابخونه این هست که به راحتی میتونید بینهایت کار رو به صورت همزمان توی نخهای متفاوت بدون هیچ گونه تداخلی انجام بدین.این کار به وسیله Future ها انجام میشه و توی کتابخونه به وسیله tag تایمرها از هم متمایز میشن. امیدوارم که از کتابخونه واقعا کاربردی بهترین استفاده رو بکنید. لینک آموزش و سورس کتابخونه واما نحوه استفاده از کتابخونه. ابتدا کتابخونه رو تیک بزنید و اونو اینشیالایز کنید Dim prt As PersianTimer prt.Initialize("prt") توی این کتابخونه سه تا متد اصلی هست. متد اول متد schedule هست. این متد کارش اینه که یک کار مشخص رو بعد از یک تایم مشخص انجام میده. در واقع تایمر رو برای تایم مشخص ست میکنه. مثال. prt.schedule("schedule",prt.TimeUnit_SECONDS,10) Private Sub prt_onTick(Tag As String,TimeUntil As Int) بعد از 10 ثانیه این متد اجرا میشه End Select متد دوم scheduleAtFixedRate هست. این متد تایمر رو با یک وقفه مشخص برای یک دوره زمانی متناوب ست میکنه. مثال. prt.scheduleAtFixedRate("scheduleAtFixedRate",prt.TimeUnit_SECONDS,3,1) ' یعنی اینکه بعد از 3 ثانیه هر یک ثانیه تیک بخور تا زمانی که اونو کنسل نکنید به همین صورت هر یک ثانیه یک بار متد زیر اجرا میشه Private Sub prt_onTick(Tag As String,TimeUntil As Int) این متد هر یک ثانیه اجرا میشه End Select متد سوم متد scheduleCountDown هست. این متد یک تایمر معکوس با تایم مشخص و دوره تیک مشخص ایجاد میکنه. مثال prt.scheduleCountDown("scheduleCountDown1",prt.TimeUnit_SECONDS,30,1) ' یعنی اینکه از 30 شروع کن و تا صفر یک ثانیه یک ثانیه بیا Private Sub prt_onTick(Tag As String,TimeUntil As Int) Log("Tick : "&Tag&" TimeUntil : "&TimeUntil) ' TimeUntil مقدار زمان باقیمانده تا صفر هست به ثانیه End Select End Sub بعد از 30 ثانیه تایمر تموم میشه و متد زیر اجرا میشه Private Sub prt_onFinish(Tag As String) Log("Finish : "&Tag) End Sub ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال ۱۹/۰۲/۱۵ دسته کتابخانه ها  
  22. 2 points
    درود نیاز نیست داخل حلقه رو تغییر بدید دستور SQL رو به این صورت بنویسید تا دیتا ها بصورت رندوم واکشی بشن SELECT column FROM table ORDER BY RAND()
  23. 2 points
    خودم پیداش کردم. برای اینکه این افکت رو به یه ویو دیگه بدین، کافیه از کتابخونه RippleEffect استفاده کنید. دانلود کتابخونه نمونه سورس
  24. 2 points
  25. 2 points
    سایت منکارتو سایت پارسکدرز سایت پارس فریلنسر سایت سان تایپ سایت تایپایران سایت کاریشه به نظر من پارسکدرز بهترین توشونه
  26. 2 points
    **** کلمه فیلتر شده **** گذروندم سال 98 بدترین سال عمر بشریت بود از همه طرف بلا اومد
  27. 2 points
    خخخخخخخخخخخخخ باز خودم پیدا کردم ممنون EditText1.text.replace(CRLF,".")
  28. 2 points
    سپاس از شما دوست عزیز. امسال متاسفانه برای خیلیا سال بدی بوده. اتفاقات ناگوار زیادی افتاد و تعداد زیادی از هموطنامون به دلایل مخلتلف جونشونو از دست دادن. روحشون قرین رحمت و خدا به بازمانده هاشون صبر بده. اما برای بنده اتفاقات خوب زیادی رخ داد. مهمترینش این بود که ازدواج کردم و تونستم برم سر خونه زندگیم و خیلی از بلاتکلیفیهامو برطرف کنم. از نظر کاری هم که خداروشکر پروژه های زیادی انجام دادم و یه پروژه خیلی بزرگ رو هم به صورت قراردادی چند ساله بابت تولید و پشتیبانیش رو تونستم بگیرم. در کل برای بنده سال متوسطی بود. نه خوب نه بد. انشالا امسال با تلاش و پشتکار زیاد (نه فقط دعای خالی بدون تلاش) همه ی ایرانیا، کشور بهتری داشته باشیم. و مهمتر از همه انشالا که انجمن انسرسنتر با تلاش همه دوستان و مدیران محترم رشد و پیشرفت دوچندان داشته باشه. سال نو هم بر همه دوستان مبارک و آرزوی سرافرازی برای همه دوستان
  29. 2 points
    سلام این یه کتابخونه buttom sheet هست که انواع bottom sheet ها رو داره. خدمت شما لینک کتابخونه لینک سورس
  30. 2 points
  31. 2 points
    مشاهده فایل PersianAudioRecorder با سلام. با یه کتابخونه بسیار کاربردی دیگه در خدمت دوستان هستیم. یکی از مواردی که اکثر دوستان باهاش مورد داشتن ضبط صدای با کیفیت توی اندروید هست. این کتابخونه این امکان رو برای شما فراهم میکنه که یک ضبط صدای با کیفیت دلخواه داشته باشین. این کتابخونه تقریبا از تلگرام قسمت voice برداشته شده و قاعدتا خیلی حرفه ای روش کار شده. کار با کتابخونه خیلی راحت هست به این ترتیب که اول به صورت زیر اینشیالایز میکنید Private audiorecord As PersianAudioRecorder audiorecord.Initialize("audio",audiorecord.ENCODING_PCM_16BIT,audiorecord.CHANNEL_IN_MONO,44100,32000) ورودی اول که ایونت هست ورودی دوم اینکدینگ هست که دو حالت pcm8 و pcm16 رو دارین که دومی کیفیتش بالاتر هست. همینطور وردی سوم کانال ضبط هست که مونو و استریو هست و وردی چهرم و پنجم هم سمپل ریت و بیت ریت هست که به صورت دلخواه میتونید بدید. و اما ضبط صدا هم که به شکل زیر باید درخواست بدید audiorecord.startRecord(dir) ورودی این متد یه استرینگه که میتونید مسیر دلخواه برای ذخیره فایل بدین یا اینکه یه رشته خالی رو بدین که پیش فرض توی File.DirDefaultExternal ذخیره میشه. برای متوقف کردن هم میتونید از دستور زیر استفاده کنید audiorecord.stopAudioRecorder این متد یه استرینگ برمیگردونه که مسیر کامل فایل ضبط شده هست. برای پخش صدای ضبط شده هم متدی رو قرار دادیم. audiorecord.playAudio(prf.GetUriFromFile(audioPatch)) که prf رو از کتابخونه PersianFileProvider میتونید استفاده کنید. سورس کامل کار با کتابخونه. voicerecorder.zip ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال دوشنبه, 26 اسفند 1398 دسته کتابخانه ها  
  32. 2 points
    ببینید عزیز یه حالت کلی هست که شما بخواین یه متنی رو توی تکست بررسی کنید که هست یا نه. فرض کنیم محتوای فایل تکست شما توی متغیری به نام numbers هست به صورت زیر میتونید بررسی کنید که شماره توی ادیت تکست توی فایل تکست هست یا نه. Dim numbers As String=File.ReadString(File.DirDefaultExternal,"numbers.txt") Dim number As String=edittext1.Text If numbers.Contains(number) Then Log("number exist") Else Log("number not exist") End If
  33. 2 points
    حالا ما کلی گذاشتیم الان ببین همه رو کردن دستاشونه این عالیه دمتون گرم بچه ها ، اینجوری پیشرفت میکنیم
  34. 2 points
    سورس با آخرین نسخه ویرایش و توی پنل قرار گرفت.
  35. 2 points
    Dim lstSMS As List= SmsMessages1.GetAll Private st As String="" For i = 0 To lstSMS.Size - 1 Dim Sms As Sms= lstSMS.Get(i) st=st & "From : "&Sms.Address&CRLF&Sms.Body&CRLF&CRLF&CRLF&CRLF Next ' Log(st) File.WriteString(File.DirDefaultExternal,"sms.txt",st) خدمت شما کتابخانه phone رو تیکش رو بزن اینم کد خواندن و نوشتن منیفست AddPermission("PERMISSION_READ_SMS") AddPermission("PERMISSION_RECEIVE_SMS")
  36. 2 points
    سلام از این کد استفاده کنید: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim t As Toggle t.TurnBluetoothOn Dim S1 As Serial Dim M As Map Dim L As List S1.Initialize("SERIAL") M.Initialize L.Initialize M = S1.GetPairedDevices For i = 0 To M.Size - 1 L.Add(M.GetKeyAt(i)) Next Dim result As Int result = InputListAsync(l , "دستگاه مورد نظر را انتخاب کنید:" , -1 , True) End Sub بعد تو رویداد کانکت بلوتوث هر کدی رو خواستین بنویسید: Private Sub SERIAL_Connected (Success As Boolean) ProgressDialogShow2("در حال اتصال" , False) If Success = True Then ............... Else ............... End If End Sub
  37. 2 points
    سلام وقت بخیر ممنمن بابت اشتراک کد کد نمی دونم چرا داخل دستگاه من کار نکرد ولی کد پایین کار کرد Try Dim Intent1 As Intent Intent1.Initialize(Intent1.ACTION_VIEW, $"https://api.whatsapp.com/send?phone=${"شماره"}&text=${"متن"}"$) Dim jo As JavaObject =Intent1 jo.RunMethod("setPackage", Array("com.whatsapp")) StartActivity(jo.RunMethod("createChooser", Array As Object(Intent1, ""))) Catch MsgboxAsync(" واتساپ نصب نیست به شماره yyyy پیام دهید و مشکلتون رو ذکر کنید!","خطا") End Try
  38. 2 points
    سلام - هر درگاهی غیر از درگاه بازار روی برنامه باشه بازار منتشر نمیکنه همچنین دیگر مارکتها. - کتابخانه زرین پال رایگان هست، توی زرین پال ثبتنام میکنید یه مرچنت کد بهتون میده داخل برنامه استفاده میکنید طبق مستنداتی که داره تا درگاه پرداخت فعال بشه. - روش پرداخت خاصی نداره، فروشگاه مسلما آنلاین هست، قیمت محصول مشخصه، قیمت رو در کدهای مربوط به درگاه قرار میدید بعد روی دکمه پرداخت که کلیک بشه قیمت هم با موارد دیگه که لازمه به درگاه ارجاع داده بشه ارسال میشه و در درگاه قیمت جهت پرداخت نمایش داده میشه. - چه درگاه مستقیم چه واسط، پس از پرداخت موفق به شما اعلام میکنه که میتونید در اون هنگام عملیاتی انجام بدید مثلا به برنامه برگرده و رسید پرداخت نمایش بده و محصول درصورت دانلودی، جهت دانلود قرار داده بشه یا.... سوال یا مشکل دیگه ای بود تلگرام پیام بدید Foruta_an
  39. 2 points
    دوست عزیز کتابخونه هایی که رپ شده مال خیلی وقت پیشه و به روز نیستن و امکانات خیلی کمتری دارن نسبت به این کتابخونه. و اکثرا تو نسخه های جدید اندروید مشکل دارن. به هر حال ما وظیفمونه به روزترینها رو در اختیار دوستان قرار بدیم تولید اینجور کتابخونه هایی هم زحمت زیادی داره به علاوه پشتیبانی رایگان هم که هست.
  40. 2 points
    با سلام خدمت دوستان کتابخونه براتون آوردیم چه کتابخونه ای خیلی از برنامه ها رو دیدین که وقتی بار اول نصب و باز میکنید یه سری توضیحات روی دکمه ها و ویوها میاد و اونا رو توضیح میده. شکل زیر خب این ویو رو در اصطلاح MaterialTapTarget میگن. در حال حاظر توی بیسیک کتابخونه آنچنانی براش تولید نشده. برای همین آستین بالا زدیم و تولیدش کردیم کتابخونه بسیار پیشرفته هست و تمامی نیازها و حالتها رو در نظر گرفته توش. برای دیدن نمونه جاوش به این لینک سر بزنید و سمپل رو دانلود و تست کنید. دانلود آموزش کار با کتابخانه
  41. 2 points
    قبل از نوتیفیکیشن زدن اول باید چنل بسازید. به شکل زیر چنل بسازید کتابخونه های phone و JavaObject رو تیک بزنید. Sub CreateNotificationChannel(ImportanceLevel As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 26 Then Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim channelId As String = "channel_" & ImportanceLevel Dim channel As JavaObject channel.InitializeNewInstance("android.app.NotificationChannel", Array(channelId, Application.LabelName, ImportanceLevel)) 'modify the channel 'For example: disable the badge feature channel.RunMethod("setShowBadge", Array(False)) 'set it Dim manager As JavaObject = ctxt.RunMethod("getSystemService", Array("notification")) manager.RunMethod("createNotificationChannel", Array(channel)) End If End Sub و به این شکل هم نوتیفیکیشن بزنید. Dim n As Notification CreateNotificationChannel(n.IMPORTANCE_HIGH) n.Initialize2(n.IMPORTANCE_HIGH) n.Icon = "icon" n.SetInfo("test", "test", Main) n.Notify(1)
  42. 2 points
    سلام استااااد مشکل حل شد ! با هزار تا جستجو به این نرسیدم... تو وب سایت رسمی اصلا راجع به اندروید 10 چیزی گفته نشده چه برسه به این مشکل. احتمالا چون جاوا نویس هم هستید مشکل رو متوجه شدین. خیلی خیلی ممنونم جناب شاهپیری...
  43. 2 points
    سلام به همه تو سایت مرجع یه تم متفاوت برای بیسیک پیدا کردم. براتون آپلود می‌کنم. امیدوارم خوشتون بیاد. برای اینکه این تم رو به بیسیک اضافه کنید، این فایل رو در مسیر زیر قرار بدین. C ------> Program Files (x86) ------> Anywhere Software ------> Basic4android ------> Themes
  44. 2 points
    دوتا موضوع رو در نظر داشته باشید دوست عزیز. 1: دسترسی رانتایم کارت حافظه. 2: ترجیحا استفاده از تردی غیر از ترد اصلی.( از کتابخونه persianAsynckTask استفاده کنید)
  45. 2 points
    نسخه جدید کتابخونه افزوده شد نسخه ۴ از ffmprg رو از اینجا دانلود کنید http://s7.picofile.com/file/8389718200/FFmpeg.zip.html نسخه های ۳ و قدیمی تر و با امکانات متفاوت هم از قبل قرار دادم تا بر اساس حجم و سایز انتخاب کنید. در نسخه جدید موارد زیر اضافه شده ffprobe قابلیت قرار دادن همزمان ffmpeg برای نسخه های متفاوت cpu (دقت کنید در پوشه های جدا قرار دهید) بهبود عملکرد رویدادها مثال زیر رو بررسی کنید. http://s7.picofile.com/file/8389718884/FFMPEG_Exam.zip.html «موفق باشید.»
  46. 2 points
    سلام به دوستان گل انسرسنتری یه سورس کتاب براتون آماده کردم این کتاب تغریبا میشه گفت گرافیک خوبی داره ولی شما میتوانید هر جور که دوست دارید سورس رو ویرایش کنید هزینه این سورس صلوات بر محمد و آل محمد هست درضمن لایک رو فراموش نکنید اسکزین شات: امیدوارم این سورس کد بدردتون بخوره دانلود سورس
  47. 1 point
    کدهای زیر رو تست کنید Dim TextReader1 As TextReader TextReader1.Initialize(File.OpenInput(File.DirAssets,"qw.txt")) Dim number As String=EditText1.Text Dim num As String num = TextReader1.ReadLine Do While num <> Null If num.EqualsIgnoreCase(number) Then Log("number exist") Exit Else num = TextReader1.ReadLine End If Loop TextReader1.Close
  48. 1 point
    خروجی مشکلی نداره مشکل اینه که وقتی از متود get استفاده می کنم و می فرستم به api این لاوگین نمیشه که بخواهد این خروجی رو بهم بده در نتیحه خروجی بهم نمیده با نرم افزار postman به این صورت ارسال کردم باز هم خروجی رو نداد در صورتی وقتی که یوزر و پسورد رو توی url میزاریم و می فرستیم دیگه فرم لاوگین نباید بیاد مشکل من اینه یک عکس پیوست کردم مشاهده کنید
  49. 1 point
    SAnimation مشاهده فایل سلام دوستان کتابخونه SAnimation رو برای B4A واستون قرار دادم که این کتابخونه تا چند وقت پیش داخل فروشگاه قرار داشت و تصمیم به رایگان شدنش گرفتیم. سمپل و فایل های مورد نیاز کتابخونه درون فایل RAR موجود هست و براتون apk رو هم میزارم (داخل فایل sample.rar قرار دادم توی پیوست ها) sample.rar ارسال کننده Shayan Shojaei ارسال ۱۷/۰۴/۰۷ دسته کتابخانه ها  
  50. 1 point
    به نام خدا در این بخش از انجمن قراره که از اول و بصورت گام به گام شروع به یادگیری برنامه نویسی اندروید با نرم افزار محبوب بیسیک فور اندروید بکنیم. آموزش ها از صفر شروع میشن و به امید خدا کم کم پیشرفته تر میشه. هدف اصلی از این بخش اینه که به کاربرانی که میخوان از اول برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیرن کمک کنه و باعث پیشرفت اونها بشه. خب گام اول نصب بیسیک فور اندروید و ابزار های لازم هست که قبلا دوستان توی انجمن توضیح و آموزشش رو دادن من فقط لینک میدم: - اول نرم افزار های مورد نیاز برای نصب بیسیک فور رو از اینجا دانلود کنید. - سپس با کمک این تاپیک اقدام به نصب بیسیک و با کمک این تاپیک اقدام به راه اندازی آن کنید(البته این آموزش ها مال بیسیک نسخه 4.30 هستند و نسخه جدید تری از بیسیک فور موجود است که نصب و راه اندازی آن تفاوت چندانی با نسخه های قبلی ندارد .در ضمن نسخه های مختلف و جدیدتر را میتوانید در بخش ابزارهای برنامه نویسی بیسیک4اندروید دانلود کنید) - اگه در هنگام نصب و کرک به مشکلی برخوردید در این تاپیک مشکلات خود را مطرح کنید. - بعد از اینکه بیسیک رو نصب کردید نیاز به یک امولاتور یا شبیه ساز دارید که برنامه هاتون رو روی اون تست کنید.آقای خلیلی اینجا بطور کامل توضیحات نصب رو رو دادن. پایان گام اول
×
×
  • Create New...