رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

تخته امتیازات

  1. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    معاون انجمن


    • امتیاز

      32

    • تعداد ارسال ها

      2,430


  2. امین مهدی نژاد

    امین مهدی نژاد

    معاون انجمن


    • امتیاز

      18

    • تعداد ارسال ها

      641


  3. mehrzad238

    mehrzad238

    کاربر عادی


    • امتیاز

      13

    • تعداد ارسال ها

      40


  4. مجید آرتا

    مجید آرتا

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال ها

      3,807



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان پنجشنبه, 31 مرداد 1398 در همه بخش ها

  1. 3 امتیاز
  2. 2 امتیاز
    در این ویدیو که در لینک زیر قرار داده شده توسط استاد معلی از وبسایت کویکلرن میتونید ببینید که راه اصولی راه اندازی اندروید x چگونست دانلود از لینک زیر : http://s4.picofile.com/file/8372397818/b4a93.mp4.html در صورتی که پروکسی داخل فیلم کار نکرد میتونید از شکن استفاده کنید که سایتش در لینک زیر هست : https://shecan.ir/ موفق پیروز باشید
  3. 2 امتیاز
    اینم از آخرین نسخه برنامه بیسک فور اندروید از وبسایت کافه توسعه (این وبسایت متعلق به پژمان نیکروان میباشد که یکی از مدیران بازنشسته همین وبسایت می باشد) دریافت از لینک زیر: بیسیک فور اندروید 9.50 نهایی اگر اولین بار هست که میخواهید از نسخه های 9.0 به بالا استفاده کنید حتما لینک زیر رو ببینید، در غیر این صورت این بخش رو نادیده بگیرید آموزش راه اندازی اندروید x در بیسیک های 9.30 به بالا
  4. 2 امتیاز
    خدمت شما به همراه مثال لینک دانلود: fileProvider در ادامه این مطلب : از اندروید ۷ به بعد گوگل محدودیتهایی رو برای دسترسی به فایلها با اینتنت قرار داد. برای حل مشکل دو راه دارید: راه اول: این کد رو اول پروژه یا توی استارتر بذارید و به اندروید اعلام کنید که فعلا سختگیری نکن تا شما اجازه داشته باشین از روشهای قدیمی استفاده کنید: #if java import android.os.StrictMode; public void _onCreate() { StrictMode.VmPolicy.Builder builder = new StrictMode.VmPolicy.Builder(); StrictMode.setVmPolicy(builder.build()); builder.detectFileUriExposure(); } #End If این راه توصیه نمیشه راه دوم: استفاده از fileProvider که پیشنهاد گوگله سمپلش رو ضمیمه کردم
  5. 2 امتیاز
  6. 2 امتیاز
    سلام سلام سلام همونطور که میدونید از طرف خارجی ها بد جوری تحریم هستیم و برای استفاده از سایت های معتبر مجبوریم از وی پی ان استفاده کنیم برای حل این مشکل ، یه سری به این سایت بزنید: https://shecan.ir/tutorials اگه مفید بود ، بزن لایکو
  7. 2 امتیاز
    دوست عزیز چه خطایی دریافت میکنید؟
  8. 2 امتیاز
    خب شما میتونید از & استفاده کنید مثل تصویر زیر امیدوارم کارتون راه بیوفته موفق و پیروز باشید
  9. 2 امتیاز
    خدمت شما ّFirebaseAdmob 1.6
  10. 2 امتیاز
    تو متد زیر میتونید چک کنید اگه لینکی قابل دانلود بود بیاید و اونو دانلود کنید مثلا اگه فایلتون mp3 باشه. برای بقیه فرمتها هم همینه Sub WebView1_OverrideUrl (Url As String) As Boolean If Url.EndsWith(".mp3") Then 'اینجا میتونید با روشهای مختلف فایل رو دانلود کنید Return True Else Return False End If End Sub
  11. 2 امتیاز
    به نام خدا سلام و عرض ادب به دوستان گل دوستان من یه سورس خیلی ساده از چراغ قوه گذاشتم امید وارم خوشتون بیاد لینک دانلودش پایین هست دانلود سورس رمز فایل: answercenter.ir خدا یار و نگهدارتون
  12. 2 امتیاز
    سلام سورسی رو براتون اپلود میکنم.تست نکردم ولی خب احتمالا مشکلتون رو حل کنه. یکسری ریسورس داره که توی خود پروژه ضمیمه شده. MobileVisionBarcodeScanner.rar
  13. 2 امتیاز
    سلام سورسی رو در براتون قرار میدم که می تونید مبناهارو به هم تبدیل کنید. در مورد مبنای هگزادسیمال، برای تبدیل به هر مبنای دیگه ای، از 0x توی تبدیلات استفاده نکنید.اگر به این شکل هست 0xffddaa شما از استفاده ی 0x صرف نظر کنید. توی کد سمپل هایی هست ک مشاهده کنید متوجه میشید. فایل سورس » Base Converter(Www.AnswerCenter.IR).rar موفق و موید باشید
  14. 2 امتیاز
    سلام. این کد رو یه تست بزنید عزیز. SimpleDateFormat formatter = new SimpleDateFormat("dd.MM.yyyy, HH:mm:ss"); formatter.setLenient(false); String endTime = "25.06.2017, 15:05:36" Date endDate; try { endDate = formatter.parse(endTime); milliseconds = endDate.getTime(); } catch (ParseException e) { // TODO Auto-generated catch block e.printStackTrace(); } startTime = System.currentTimeMillis(); diff = milliseconds - startTime; mCountDownTimer = new CountDownTimer(milliseconds, 1000) { @Override public void onTick(long millisUntilFinished) { startTime=startTime-1; Long serverUptimeSeconds = (millisUntilFinished - startTime) / 1000; String daysLeft = String.format("%d", serverUptimeSeconds / 86400); txtViewDays.setText(daysLeft); String hoursLeft = String.format("%d", (serverUptimeSeconds % 86400) / 3600); txtViewHours.setText(hoursLeft); String minutesLeft = String.format("%d", ((serverUptimeSeconds % 86400) % 3600) / 60); txtViewMinutes.setText(minutesLeft); String secondsLeft = String.format("%d", ((serverUptimeSeconds % 86400) % 3600) % 60); txtViewSecond.setText(secondsLeft); } @Override public void onFinish() { } }.start(); }
  15. 2 امتیاز
    سلام. از کتابخونه زیر استفاده کنید.
  16. 2 امتیاز
    سلام. باید تمام موزیک های موجود در حافظه رو بخونید. میتونید از کتابخونه RNS_File استفاده کنید و آدرس فایل هایی که میخواید رو یکجا بدست بیارید. دانلود کتابخونه مثال: Dim r As RNS_File r.Initialize For Each i In r.GetAllByName(".mp3") ' برابر با آدرس فایل موزیک هست i اینجا متغیر Next آدرس فایل هارو دریافت میکنید و موزیک رو لود میکنید. حالا بنده فقط پسوند mp3 رو مثال زدم شما میتونید از همین حلقه کپی بگیرید و جای mp3 هر چیز دیگه ای قرار بدید تا سرچ بزنه و آدرس هارو به صورت لیست برگردونه. برای لود کردن فایل موزیک هم باید به این صورت عمل کنید: Dim mp As MediaPlayer mp.Initialize2("mp") mp.Load( i ,"") mp.Play همون آدرس فایله که با کتابخونه دریافت کردید، و در آرگیومنت اول قرار میدید و آرگیومنت دوم رو خالی میذارید i متغیر موفق باشید.
  17. 1 امتیاز
    دوستان کسی جوابی برای این موضوع نداره ؟
  18. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیز لطفا لینک از مارکتها پس از انتشار قرار دهید! اگر قرار باشه هر برنامه ای ریلیز شه و لینک شه و درخواست نظر کنن واسش و کاربران نصب کنن و کلی ماجرای دیگه... از کجا معلوم بدافزار نباشه؟! یا حق
  19. 1 امتیاز
    از تابع زیر استفاده کنید if (ActivityCompat.shouldShowRequestPermissionRationale(......))
  20. 1 امتیاز
    متاسفانه DiscreteScrollView از این امکان پشتیبانی نمیکنه.باید از نوعهای دیگه مثل normal یا viewpager استفاده کنید
  21. 1 امتیاز
    خب اینا رو با استفاده از دسته بندی میتونی راحت پیاده کنی مثلا یه دسته به اسم کابل میزنی و یه ای دی میدی و محصولات قسمت دسته ایدی میدی یه راه سادس
  22. 1 امتیاز
    آره میشه با این کتابخونه irZipSigner میشه sign کرد . البته باید بروزرسانی کنم کتابخونه رو . اگر نسخه بروز این کتابخونه رو با مثالی از کتاب ساز ساده مناسب خواستید. پیام بدید تا سفارشی براتون بسازم. «موفق باشید.»
  23. 1 امتیاز
    فایل apk از Zip به عنوان روش فشرده سازی استفاده میکنه یعنی میشه فایلی apk رو به zip و بلعکس تبدیل کنید در ضمن در نرم افزار های کتاب ساز معمولا فایل های تنظیمات و دیتابیس و فایل های مدیایی رو تغیر میدهند. و به هیچ عنوان کامپایلر نیستند پس شما اگر فایلی Zip که حاوی محتویات لازم برای یک اپ باشه رو داشته و با اونو تبدیل به apk و با یک zip signer امضای لازم رو به اون بدید. برنامه اجرا میشه «موفق باشید.»
  24. 1 امتیاز
    منظورت بیلدر هست.. من برا b4j برنامشو درست کردم دارم ولی برا b4a زیاد جالب نیس و ندارم
  25. 1 امتیاز
  26. 1 امتیاز
    سلام چجوری میشه بااین مثلا بااین IMEI رانمایش داد؟
  27. 1 امتیاز
    سلام وقت بخیر کد زیر رو داخل سرویس استاتر برنامه خود بگذارید درست میشه #if java import android.os.StrictMode; public void _onCreate() { //@cafetoseeh if (android.os.Build.VERSION.SDK_INT >= 18) { StrictMode.VmPolicy.Builder builder = new StrictMode.VmPolicy.Builder(); StrictMode.setVmPolicy(builder.build()); //cafetoseeh.ir builder.detectFileUriExposure(); }} #End موفق باشید
  28. 1 امتیاز
    ممنون که اطلاع رسانی کردید برای دوستانی که نمیخوان دائما به این شکن وصل باشند یک برنامه غیر رسمی هست که کار همونو میکنه، استفاده ازش خیلی سادست دانلود از لینک زیر http://s4.picofile.com/file/8372072926/shecan.exe.html
  29. 1 امتیاز
    لطفا لینکی از برنامه پیوست کنید. در غیر این صورت پست حذف میشه. با سپاس
  30. 1 امتیاز
    ممنون از پاسختون، اما من یه رشته رو میخوام چند خطی بنویسم . کاری که گفتین انجام دادم ولی خطلا میگیره
  31. 1 امتیاز
    سلام و خسته نباشید کسی از دوستان هست بتونه از سایت b4x.com این کتابخانه بگیره؟ لینکش اینه https://www.b4x.com/android/forum/threads/dguid-unique-id-for-your-device.50253/ ممنون میشم
  32. 1 امتیاز
    مشاهده فایل کتابخانه PersianFileProvider (بسیار کاربردی و مهم) با سلام خدمت همه دوستان. همونجور که مطلع هستید نسخه های جدید اندروید محدودیتهای زیادی رو برای انتخاب و کلا کار با فایلها اعمال کرده. در نسخه های جدید دیگه انتخاب و مدیریت فایلها فقط از طریق fileprovider انجام میشه. کتابخونه ای هست که همه ی دوستان درخواست داشتن و برای راحتی دوستان آماده شده. امیدوارم لذت ببرید. نحوه استفاده . ابتدا به منیفست کد زیر رو اضافه کنید. AddApplicationText( <provider android:name="android.support.v4.content.FileProvider" android:authorities="$PACKAGE$.provider" android:exported="false" android:grantUriPermissions="true"> <meta-data android:name="android.support.FILE_PROVIDER_PATHS" android:resource="@xml/provider_paths" /> </provider>) حالا مثلا برای اشتراک گذاری فایل به صورت زیر استفاده کنید. Public Sub ShareFile(FileName As String,DataType As String) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_SEND, "") i.SetType(DataType) Dim fil As PersianFileProvider Dim j As JavaObject = i Dim uri As Uri=fil.GetUriFromFile(File.DirRootExternal&"/Download/"&FileName) j.RunMethod("putExtra", Array("android.intent.extra.STREAM", uri)) i.WrapAsIntentChooser("به اشتراک بگذارید !") StartActivity(i) End Sub ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال ۱۹/۰۵/۲۱ دسته کتابخانه ها  
  33. 1 امتیاز
    عزیز شما باید از ariaglide استفاده کنید و لینک رو به تابع بدید درنهایت هم ایمیج ویو رو با دستور prutil.findviewbyid میتونید بگیرید
  34. 1 امتیاز
    برای اینکه فاصله کمتر بشه تابع ClampTransformProgre رو حذف کنید و اینکه با تابع transformer اسکیلها رو کمو زیاد کنید
  35. 1 امتیاز
    اگه دقت کنید ورودی دوم تابع adddprimarydraweritem از نوع drawable هست. شما میتونید عکسها رو توی پوشه ریسورس بریزید و از اونجا با کتابخونه های xmllayoutbuilder یا androidresource آیتمها رو بهش بدید
  36. 1 امتیاز
    سلام خدمت شما. دوست عزیز جسارت نباشه این جوری که شما میفرمایید ما باید بشینیم و یکی یکی پروژه های دوستان رو براشون انجام بدیم. کتابخونه هیچ موردی نداره و آموزشهای لازم هم داده شده و این موارد شامل پشتیبانی نمیشه. به هر حال یه راهنمایی کوچیک بهتون میکنم و خودتون خیلی راحت میتونید پیادش کنید. شما میخواید هر 24 ساعت یه کاری رو انجام بدید حالا مهم نیست چه کاری بنابراین دوره تناوب میشه یک روز. یک سرویس برای این کار باید ایجاد کنید و به صورت زیر آلارم رو برای 24 ساعت یک بار تنظیم کنید. pralarm.setRepeating(prmodel,pralarm.AlarmManager_RTC_WAKEUP,pralarm.FLAG_CANCEL_CURRENT,50,pr.TimeUnit_DAYS,0,1) حالا وقتی سرویس اجرا شد بیاید و 6 تا عدد رندوم بدون تکرار از 1 تا 24 انتخاب کنید. مثلا a1 و a2 و .... a6 رو انتخاب کردین. حالا باید آلارم رو برای هر 6تای اینا با آیدیای مختلف ست کنید. pr.setExact(alarmmodel,pr.AlarmManager_RTC_WAKEUP,pr.FLAG_CANCEL_CURRENT,a1,pr.TimeUnit_HOURS,a1) pr.setExact(alarmmodel,pr.AlarmManager_RTC_WAKEUP,pr.FLAG_CANCEL_CURRENT,a2,pr.TimeUnit_HOURS,a2) . . . pr.setExact(alarmmodel,pr.AlarmManager_RTC_WAKEUP,pr.FLAG_CANCEL_CURRENT,a6,pr.TimeUnit_HOURS,a6)
  37. 1 امتیاز
    دوست عزیز کتابخونه دو هفته پیش منتشر شده اعلامیه هم زدیم....
  38. 1 امتیاز
    داداش مرسی خیلی کمک خوبی بود
  39. 1 امتیاز
    سلام text2 اگر یک تکست باکس یا کنترل هستش، باید پراپرتی Text اون رو بنویسید » ii = Val(text2.Text)
  40. 1 امتیاز
  41. 1 امتیاز
    بازی ماشین تپه نوردی رو در بیسیک شبیه سازی کردم که تصویر اون رو در زیر میبینید. این کد رو برای ساخت دوره آموزشی بازی سازی تهیه کرده ام. چنانچه نظری در اینباره دارید بگید.
  42. 1 امتیاز
    مثال بالا همونیه که می خوای. سورسش رو به برنامه ات اضافه کن یا خروجی کتابخونه ازش بگیر و به پروژه ات اضافه کن
  43. 1 امتیاز
    B4A_HelloWorld.zip این مثال و سورس کتابخونه است
  44. 1 امتیاز
    با سلام. اگه از دوستان کسی میتونه لطف کونه و کتابخونه RemoteConfig نسخه 2.5 رو در اختیار قرار بده. ممنونش میشم اینم لینکش: https://www.b4x.com/android/forum/threads/firebase-remoteconfig.67801/
  45. 1 امتیاز
    سلام بر شما کدهایی که اشاره کردید واسه سمت کاربر هستش اگر کدهای سمت سرور رو نگاهی بندازید .اتفاقا رو همین موضوع با متغیر زیر var numUsers = 0; فکری براش شده. البته روش های دیگه ای هم هست. این ساده ترین روشه.(شمام سعی کن سخت نگیری و روش ساده رو استفاده کنی. برای پروژه های معمولی بهینه سازی زیاد مطرح نیس) برای نام هم اسم طرف رو میشه به صورت خاصیتی از شی سوکت مربوط به هر کاربر قرار داد. socket.username="value..."; اگر پروژه بازی طراحی می کنی سرور بازی نود-مانگو دارم.کد سمت سرورش هم برای بازی های مختلف قابل استفاده است. «موفق باشید.»
  46. 1 امتیاز
    سلام به همه دوستان. امسال برای من سال جذابی نبود. از نظر کاری مشغله زیاد سبب شد نتونم پیشرفت مناسبی داشته باشم. و در زندگی هم مشغله ها سبب شدند که در کل سال هیچ مسافرتی نرفته و کلا از مشهد خارج نشدم. و خیلی روحیه ام به این قضیه حساس شده. و الان منتظرم هر چه زودتر عید بشه و سریع مسافرت رو شروع کنم. انشاا... برای هفتم فروردین برنامه ریزی کردم. تنهای خوبی که این سال برای من داشت. شناختی بود که از خودم و اطرافیان و کمی جهان بینی بود که در این سال بدست آوردم. و کمی در تفکرات و حتی زندگی ام تغیراتی بوجود آورد. امیدوارم سال جدید برای من و همه دوستان انجمن سال بهتر و پر برکت تر باشه «موفق باشید.»
  47. 1 امتیاز
    آموزش تصویری این کتابخونه در فروشگاه قرار داده شد. «موفق باشید.»
  48. 1 امتیاز
    اینو من با کتابخونه andengine زدم. شما با کدوم کتابخونه کار میکنید؟
  49. 1 امتیاز
    همون رو به کتابخونه افزودم.
  50. 1 امتیاز
    نه با جاوا آبجکت می شه ولی استفاده از ورژن جدید بهتره . تا جمعه صبر کنید.
×
×
  • جدید...