رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


تخته امتیازات

  1. wolf5618

    wolf5618

    کاربر عادی


    • امتیاز

      65

    • تعداد ارسال ها

      37


  2. Mr Silence

    Mr Silence

    کاربر رو به رشد


    • امتیاز

      41

    • تعداد ارسال ها

      107


  3. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      31

    • تعداد ارسال ها

      2,585


  4. Salar82

    Salar82

    کاربر عادی


    • امتیاز

      11

    • تعداد ارسال ها

      65



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان پنجشنبه, 5 دی 1398 در همه بخش ها

  1. 4 امتیاز
  2. 4 امتیاز
    سلام من یه پنل از طریق کد نویسی به برنامه ام اضافه کردم ولی هرچی گشتم متد Elevation(سایه) رو پیدا نکرم میخواستم بدونم چجوری میشه در محیط کد نویسی به ویو های سایه داد ایا کتابخونه خاصی داره؟؟؟
  3. 4 امتیاز
  4. 3 امتیاز
    سلام من یه فایل HTML دارم که میخوام در webview لود کنم ولی فایل Html دارای فایل های js. و css. باید چیکار کرد؟
  5. 3 امتیاز
    سلام به دوستان گل انسرسنتری یه سورس کتاب براتون آماده کردم این کتاب تغریبا میشه گفت گرافیک خوبی داره ولی شما میتوانید هر جور که دوست دارید سورس رو ویرایش کنید هزینه این سورس صلوات بر محمد و آل محمد هست درضمن لایک رو فراموش نکنید اسکزین شات: امیدوارم این سورس کد بدردتون بخوره دانلود سورس
  6. 3 امتیاز
    سلام میتونید از کتابخونه phone استفاده کنید. شما هر جا که خواستین جهت نمایش رو عوض کنید، از کد زیر استفاده کنید: Dim p As Phone p.SetScreenOrientation(X) برای حالت افقی، بجای X صفر برای عمودی، بجای X یک برای هردو حالت (unspecified) بجای X، منفی یک رو بنویسید.
  7. 3 امتیاز
    سلام اقای شاهپیری در سورس بازارتون چجوری میشه اسکرول ویو های افقی رو راست چین کرد از دستور زیر استفاده کردم ولی همه اسکرول ها راست چین شدند جز اولی. دلیلش چیه؟ (HorizontalScrollView1.FullScroll(True و اقای شاهپیری میشه بگید چجوری باید با کلید بیشتر در سورس بازارتون کار کرد ببخشید میدونم وقتتون کم هست ولی خیلی لنگم
  8. 3 امتیاز
    سلام ببخشید زیاد سوال میکنم ولی خط 42 این خطا رو میده مشکل این چیه؟؟؟؟؟؟؟ مشکل حل شد !!
  9. 3 امتیاز
    چون | یک کارکتر خاص هست از بک اسلش استفاده کردم اگه بصورت تنها استفاده کنی خروجی اشتباه میشه
  10. 3 امتیاز
    سلام من کتابخونه رو دانلود کردم ولی وقتی سورس صفحه اول بازار رو باز میکنم این جور خطایی میده!! درضمن ورژن کتابخانه 6.5 هستش که اخرین ورژن این کتابخانه است. لطفا سریع پاسخ بدید خیلی لنگم
  11. 3 امتیاز
    سلام میخواستم بدونم این ایکون ساعتی که توی نوار اعلان کنار ساعت میاد رو میشه یجوری حذف کرد یا ایکون رو تغیر داد از متد pn.setExactAndAllowWhileIdle استفاده کردم ولی خطا داد
  12. 2 امتیاز
    سلام درستش اینه که شما از Listbox استفاده کنید. اما اگر اصرار به استفاده از تکست باکس دارید هم میتونید توی کد enter بزنید. Text1.Text = Text1.Text & vbCrLf & "Matn Jadid"
  13. 2 امتیاز
    توضیحات Pichon نرم افزار اختصاصی وبسایت Icons8 است که تمامی آیکون های موجود در این وبسایت را به صورت آفلاین در اختیار شما قرار می دهد. به کمک این نرم افزار، تمامی آیکون های Icons8 بر روی هارد درایو شما ذخیره می شود و با هر اندازه، فرمت، و رنگ دلخواهی در اختیارتان قرار می گیرد. شما می توانید از این آیکون های متنوع در نرم افزارهای فتوشاپ، Adobe XD، ویژوال استودیو، Illustrator و سایر نرم افزارها استفاده کنید و پروژه های خود را به صورت حرفه ای تر ایجاد نمایید. همه آیکون های این مجموعه توسط یک طراح ساخته شده است، بنابراین شاهد یک استایل واحد و یکدست در این آیکون ها خواهید بود. فایل های Icons8 به صورت وکتور طراحی شده اند و امکان ویرایش در تمامی آن ها وجود دارد. شما همچنین می توانید از فونت دلخواه خود در آیکون ها استفاده کنید و یا رنگ مورد نظرتان را به سادگی انتخاب نمایید. قابلیت دیگری که نرم افزار Pichon در اختیار شما قرار می دهد استفاده از کد HTML برای هر آیکون و جایگذاری آن در بین کدهایتان می باشد. سایت Icons8 مجموعه وسیعی از آیکون های متنوع و حرفه ای را ارائه می دهد و نرم افزار Pichon دسترسی به این فایل های ارزشمند را برای شما بسیار آسان کرده است. امکانات و ویژگی های برنامه Pichon : امکان ذخیره آفلاین آیکون های سایت Icons8 انتخاب از بین 50 دسته و هزاران آیکون مختلف قابلیت ویرایش آیکون ها و تغییر فونت و رنگ آن ها امکان استفاده از کد HTML برای قرار دادن آیکون ها در وبسایت و نرم افزار استایل یکدست و سایزهای متنوع سیستم مورد نیاز Windows 7 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 64 تصاویر راهنمای نصب فایل Readme.txt در فولدر Crack را مطالعه کنید. دانلود برای ویندوز حجم 90 مگابایت رمز: www.downloadly.ir
  14. 2 امتیاز
    درود کد هاتونو قرار بدید
  15. 2 امتیاز
    سلام من میخوام همه جای برنامه م بصورت عمودی(portait) اجرا بشه و فقط یه جا از برنامه که میخوام فیلم نمایش بدم بصورت افقی(landcape) باشه باید چیکار کنم؟
  16. 2 امتیاز
    سلام من چن روزیه دارم یه برنامه ای میسازم ولی میخوام یه قابلیت جستجو در تمام جدول های دیتابیس بزارم . ایا میشه این کارو کردن که یه متغیر از کورسور تعریف کرد که تمام جدول ها رو پشتیانی کنه
  17. 1 امتیاز
    به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز انسرسنتری یه کتابخونه جادویی دیگه از سری محصولات پرشین رو برایتان آورده ایم یکی از معضلات بیسیک نداشتن روش بهینه جهت انجام کارها در پس زمینه برای یک تایم خاص یا متناوب هست. روش اصولی و بهینه برای این کار استفاده از AlarmManager پیش فرض خود اندروید هست که توی جاوا میشه ازش استفاده کرد.اما توی بیسیک به صورت پیشفرض امکان استفادش وجود نداره. برای همین ما کتابخونه رو به صورت کاملا استاندارد به همراه تمامی متدها براتون اماده کردیم. یکی از مزیتهای واقعا عالی تو این کتابخونه اسفاده از سرویس هست. یعنی اینکه شما میتونید هر جایی و هر تایمی یک سرویس اجرا کنید امکان دیگه ای که توی این کتابخونه گنجونده شده دادن مقادیر به این سرویس هست. یعنی یه سری مقادیر رو میتونید موقه اجرا از سرویس بگیرید که قبلا خودتون به صورت کی ولیو بهش دادین. امکان دیگه مدیریت بهینه سازی باتری در نسخه های جدید اندروید هست که این امکان رو میده تا برنامه خودتون رو در لیست برنامه های محافظت شده قرار بدین تا سیستم عامل دیگه بهش گیر نده برای ممصرف باتری. امیدوارم که از این کتابخونه هم استفاده کافی رو ببرید. لینک اموزش کار با کتابخانه
  18. 1 امتیاز
    این نسخه هنوز کرک نشده و نسخه Trial می باشد به محض آمدن کرک برای این نسخه در همین پست ارسال خواهد گردید این لینک اصلی تغییرات نسخه جدید قابل مشاهده است لینک دانلود نسخه 9.80(آزمایشی 30 روزه کرک نشده) برای مشاهده تغییرات بر روی لینک زیر کلیک کنید لینک اصلی
  19. 1 امتیاز
    سلام تو خود عیب یابی پوش پل، مشکل شما رو کاملاً توضیح داده.
  20. 1 امتیاز
    درود شما باید از سرویس بلادرنگ یا همون realtime استفاده کنید که از طریق سوکت نویسی انجام میشه که برای پیاده سازی نیاز به سرور دارید در تاپیک زیر اموزش این مبحث موجود هست سایت هایی هم هستن که این سرویس هارو ارائه میدن که معروف ترینشون فایربیس گوگل هست ولی به دلیل تحریم های گوگل استفاده از اون توصیه نمیشه روشی هم که دوستمون گفتن جواب میده ولی به دلایل زیادی بهینه نیست مثل مصرف زیادی باطری دیتای زیاد ارسالی کیل شدن توسط سیستم و... موفق باشید
  21. 1 امتیاز
    سلام دوتا دوتا بندازشون تو پنل ینی هر دوتا رادیو تویه پنل
  22. 1 امتیاز
    درود کد زیر رو به منیفست اضافه کن SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/Custom") CreateResource(values-v20, theme.xml, <resources> <style name="Custom" parent="@android:style/Theme.Material.NoActionBar"> <item name="android:windowTranslucentNavigation">false</item> <item name="android:windowTranslucentStatus">true</item> </style> </resources> ) CreateResource(values-v19, theme.xml, <resources> <style name="Custom" parent="@android:style/Theme.Material.Light.NoActionBar"> <item name="android:windowTranslucentNavigation">false</item> <item name="android:windowTranslucentStatus">true</item> </style> </resources> )
  23. 1 امتیاز
    دوست عزیز از ldplayer استفاده کن بی درد سر و سریع یه امتحان بکن
  24. 1 امتیاز
    الگوریتم خاصی نداره. فقط هروقت خواستین مجموع اعداد یک فیلد رو بدست بیارین از دستور زیراستفاده کنید: SELECT SUM(نام فیلد) FROM نام تیبل همین
  25. 1 امتیاز
    بنام خدا، سلام. کسایی که میخواستن یه همچین چیزی رو دیگه خودشون میدونن که این چی هست چندی پیش یه تاپیکی داشتم مبنی بر آموزش انجام عملی در ساعت و تاریخ خاص با سرویس، اما مشکلاتی نظیر استفاده زیاد منابع و همچنین بسته شدن سرویس بعد مدتی داشت. اما AlarmManager یکی از امکانات سیستم خود اندروید هست که بدون سرویس کار میکنه. مزیت ها و امکانات: • بسیار ساده • بدون نیاز به سرویس و تایمر • کار کردن حتی درصورت خاموش بودن صفحه و خاموش روشن شدن گوشی • ازکار نیافتادن توسط CleanMaster ها درگوشی • تعریف فقط یک متد ساده برای دادن ساعت و تاریخ برای هشدار و یا تکرار هشدار • استفاده از آلارم منیجر سیستم اندروید و به همین دلیل بهترین و بهینه ترین راه ساخت ساعت هشدار حتما دمو رو مشاهده کنید. فیلم دمو برنامه ای که بخشی از امکانات کتابخانه رو نمایش میده برنامه APK بالا برای تست دوستان برای این مجموعه واقعا تلاش شده و برای اولین بار هست در بیسیک، به همین دلیل قیمت دریافتش 10هزارتومان هست که امیدوارم راضی باشید. خرید و دریافت درصورت داشتن هرگونه سوال قبل خرید بفرمایید حتما بهش پاسخ داده میشه. __________________________________________________________________________________________ • تغییرات نسخه 1.40: 1- بهبود متد SetNewExcat در اندرویدهای 5 به بالا * کاملا شبیه به برنامه باد صبا عمل میکنه و مشکل تاخیر توی اندروید6 حل شد * 2- ساده تر شدن مثال کتابخانه __________________________________________________________________________________________ • تغییرات نسخه 1.20: 1- اضافه شدن متد AlarmAlreadyHasSet فهمیدن اینکه آلارم مورد نظر از قبل ست شده یا خیر توسط آیدی If pn.AlarmAlreadyHasSet("آیدی آلارم") Then 'این الارم با این آیدی از قبل ست شده است، البته ست کردن مجدد تداخلی ایجاد نمیکنه end if __________________________________________________________________________________________ تغییرات نسخه 1.10 کتابخانه: 1- متد DeviceIsHuawei تشخیص اینکه آیا گوشی هوآوی و نسخه اندروید اون بالاتر از 21 هست یا خیر 2- متد GOTO_HuaweiSetting هدایت کاربر به بخش "برنامه های محافظت شده" در تنظیمات هوآوی. جهت درخواست تیک زدن برنامه برای پایداری آلارم ها در هوآوی قبل از صدا زدن این متد میتونید، با متد گزینه 1 تشخیص بدید گوشی هوآوی هست یاخیر. توضیحات بیشتر درباره مشکل در هوآوی ها: اینجا 3- متد setNewExact تنظیم آلارم دقیق در برخی از دستگاه ها مشاهده میشه دادن آلارم با متد "تنظیم آلارم تکرار شونده" با چنددقیقه تاخیر و یا زودتر انجام میشه. این متد مشکل رو برطرف کرده. این متد امکان تکرار شونده نداره، اما میتونید خودتون اینکارو انجام بدید. مثلا یکبار ست میکنید دفعات بعد که سرویس استارت شد مجددا برای مثلا 24ساعت آینده ست میکنید.(در سورس انجام شده) 4- گرفتن آیدی آلارم در سرویس درصورتی که چندین آلارم با آیدی های مختلف تنظیم می کنید میتونید در "سرویس دریافت آلارم" شرط گذاری های لازم رو با گرفتن آیدی آلارم انجام بدید: StartingIntent.GetExtra("ID") __________________________________________________________________________________________
  26. 1 امتیاز
    سلام موضوعی که قصد آموزشش رو دارم «فیت کردن متن در لیبل» هست. یکی از مشکلات اساسی برنامه‌نویسی اینه که موقعی که تو لیبل متنی رو می‌نویسیم، سایز متن لیبل در تمام گوشی‌ها یکسانه؛ این در حالیه که سایز لیبل بر اساس اندازه‌ی سایز گوشی کاربر تغییر می‌کنه و این باعث می‌شه که جلوه‌ی زیبای برنامه از بین بره. برای حل این مشکل کافیه فقط Sub زیر رو به پروژه اضافه کنیم: Sub SetLabelTextSize(ex As Label, txt As String) Dim dt As Float Dim limit = 0.5 As Float Dim h As Int Dim stu As StringUtils ex.Text = txt ex.TextSize = 72 dt = ex.TextSize h = stu.MeasureMultilineTextHeight(ex, txt) Do While dt > limit Or h > ex.Height dt = dt / 2 h = stu.MeasureMultilineTextHeight(ex, txt) If h > ex.Height Then ex.TextSize = ex.TextSize - dt Else ex.TextSize = ex.TextSize + dt End If Loop ex.TextSize=ex.textsize * 0.8 End Sub البته باید کتابخانه StringUtils رو فعال کنیم. و هر وقت خواستیم از اون استفاده کنیم، کافیه اسم رویداد رو در مکان مناسب بنویسیم. از این رویداد میتونیم برای button هم استفاده کنیم.
  27. 1 امتیاز
  28. 1 امتیاز
    درود Dim data As String data = "https://hw18.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/430187dfeb7f723330a1921df9e0eb2f18624953-144p__17922.mp4?fduifodsfosdfoudsfndsfndsfosdnfodsnfuoehfu=afdfvjdifv" Dim text() As String text = Regex.Split("\?", data) Dim link As String link = text(0) Log(link)
  29. 1 امتیاز
    اگه منظورتون دستوری هست که در دیتابیس مقدار دوم رو جایگزین اولی کنه باید از UPDATE استفاده کنید مثال: توضیح : داخل TABLE(اسم تیبل خودتونو بزارید) میگرده دنبال ساعت 07:00 و بجاش 09:00 جایگزین میکنه UPDATE TABLE SET TIME='09:00' WHERE TIME="07:00" ; حالا شما بجای ساعت های که گذاشتم میتونید متغییراتو جایگزین کنید واسه خوندن از دیتابیس هم باید از SELECT استفاده کنید SELECT * FROM TABLE WHERE TIME = "07:00" داخل انجمن دیتابیس جستجو کنید تا آشنا بشید با این مبحث که چنتاشون میزارم این کتبخانه ها هم میتونه کمکت کنه
  30. 1 امتیاز
    این چیزی که میخواین به انگلیسی چی میشه دقیقا؟ زبان گوشیتونو رو انگلیسی بزارید و دوباره اسکرین بدین
  31. 1 امتیاز
    یعنی اینکه شما میتونید از طریق این کد، زمان(ساعت ، دقیقه ، تاریخ و ...) رو از گوشی کاربر میگیرید . مثل دستور زیر که زمان دقیق رو از گوشی میگیره: DateTime.Time(DateTime.Now)
  32. 1 امتیاز
    سلام شما میتونید از طریق DateTime چک کنید...
  33. 1 امتیاز
    سلام. انشالا تو آپدیت بعدی اگه شد اضافه میکنیم
  34. 1 امتیاز
    سلام. شما هیچ محدودیتی تو استارت کردن سرویس و موازی کاری بین اونا ندارید عزیز. فقط تنها نکته ایرکه باید مدنظر داشته باشید اینه که مفاهیم چندنخی یا مالتی تردینگ رو باید بدونید.
  35. 1 امتیاز
    سلام میشه منو هایی مثل تصویر زیر تو B4A ساخت
  36. 1 امتیاز
    کتابخونه زیر رو دانلود و تیک بزنید یه سرویس بسازید و اونو پایدار کنید. و به صورت زیر برودکست رو راه اندازی کنید. Sub Process_Globals Dim pr As PersianBroadCastReceiver End Sub Sub Service_Create pr.Initialize("pr") pr.AddAction("android.intent.action.PHONE_STATE") pr.RegisterReceiver End Sub Private Sub pr_OnReceive(intent As Intent) Dim state As String=intent.GetExtra("state") If state.EqualsIgnoreCase("RINGING") Then Log("incoming call START") Else If state.EqualsIgnoreCase("IDLE") Then Log("incoming call END") End If End Sub حالا به منیفست برید و دسترسی زیر رو اضافه کنید و حتما به صورت رانتایم هم اونو از کاربر بگیرید. AddPermission(android.permission.READ_PHONE_STATE) حالا کافیه برنامه رو اجرا و سرویس رو استارت کنید
  37. 1 امتیاز
    آشغال به معنی واقعی کلمه. فقط دکوره.
  38. 1 امتیاز
    سلام امیدوارم حالتون خوب باشه داشتم توی تاپیکی در مورد اتصال شبیه ساز پستارو میخوندم ظاهرا دوستان آموزشی رو در مورد اتصال به شبیه ساز NOX قرار داده بودن و آموزش دهندش ناراضی بودن و ماهم راضی به این امر نیستیم تاپیک مربوطه : http://answercenter.ir/topic/10475-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-nox-app-player-%D8%A8%D9%87/ آموزش مربوطه پاک شد تا لعن و نفرین سازندش گریبان گیرمون نباشه خب بریم سر آموزش خودمون آقا کپی کنید بدون ذکر منبع و اصن بیایید میزنم به اسمتون آموزشو ببینید نکته ای رو بگم که راحت باشید نیازی نیست برای اتصالش از Batch File استفاده کنید بدون نیاز به تغییر فایل .bat و یا اینکه هر دفعه بیاییم اجراش کنیم خیلی راحت بدون دردسر با هر IDE بخوایید برنامه هتون رو تست و خطایابی کنید NOX APP Player : فقط باید اول USB Debugging رو فعال کنید که توی Setting هستش.اگر هم نمیدونید کجاس خب اینکارو انجام بدید : برید توی Setting درباره تلفن یا About Phone رو پیدا کنید و روی گزینه Build Number یه هفت هشت بار کلیک کنید تا قابلیت برنامه نویسش فعال بشه برنامه نویس شدیم رفت ها حالا اگه باز برگردید توی Setting می بینید که USB Debugging هستش و تیکشو بزنید الکی هم خودتونو گیج نکنید فقط باید تیک این گزینه زده بشه همین و در ادامه از کلید های ترکیبی Win + R استفاده کرده تا Run عزیز بیاد بالا و تایپ کنید CMD و Enter به روش های سنتی دیگه ای هم میتونید CMD رو اجرا کنید خب اقا با CMD برید به مسیر نصب NOX.اگه مسیر نصبو نمیدونید کافیه روی NOX راست کلیک کنید و Open File Location رو بزنید تا پوشه نصبش بیاد. بعد با اینجوری با CMD برید به مسیر نصبش : Cd C:\Users\IT GOLDEN\AppData\Roaming\Nox\bin ببینید این cd چقد خوبه اقا حالا که رفتین اینا کافیه اینو بنویسید و بزنید Enter رو : nox_adb.exe connect 127.0.0.1:62001 ببینید فایل nox_adb.exe باشه ها همینجوری رو هوا نزنید و به شما پیغام Connected میده به جون ارل خب دوستان تا اینجارو کپی کنید بزنید به اسم خودتون موردی نداره :دی Bluestacks App Player : خب رسیدیم به یار وفادار من بلو استک جان آقا CMD را طبق گفته های فوق و ما فوق اجرا کنید این دفعه بجای رفتن به مسیر نصب میریم توی کار SDK ببینیم دنیا دسته کیه آقا از کلمه cd توی cmd استفاده کنید و برید به مسیر platform-tools یعنی اینجوری : cd E:\b4a\SDK Full\sdk\platform-tools خب Enter رو بزنید تا بریم توی این مسیر مرحله بعد و آخر توی محیط CMD بنویسید : adb connect localhost:5555 بعد از زدن Enter پیغام Connected در محیط CMD داده میشه سخت بود مگه نه آقا کپی کنید که از شیر مادر حلالتر و پاکتر راضی راضیم به جون ارل که عزیزترینمه تا آموزشی دیگر و رضایت بخش بدرود
  39. 1 امتیاز
    توی این کلیپ پنل Designer رو کامل توضیح دادم و آموزش دادم که برنامه نویس چطور می تونه در اسکریپت دیزاینر مکان آیتم ها رو طوری کد نویسی کنه که برای سایز های مختلف صفحه نمایش گوشی قابل اجرا باشه و دچار تغییر نشه. اولین آموزش تصویریم هست و انتقادی داشتین بگین توی کارای بعدی اصلاحش کنم. خیلی ساده توضیح دادم تا واسه تازه کارا قابل فهم باشه(کهنه کارا ببخشن.) دو تا نکته هم واسه کهنه کارا داره که شاید توجه نکرده باشن. http://s5.picofile.com/file/8159526334/ScriptDesigner.rar.html پسورد فایل: basic4android.org آموزش نکات طراحی کاربری حرفه ای شامل موارد زیره و تا فردا پر میشه: مدیریت مکان ها آیتم ها در هنگام چرخش صفحه. استیت لیست درابل برای ساخت button حرفه ای. ساخت عکس هایی که در هنگام کشیده شدن خراب نشوند.(Nine-Patch) nine-Patch و استفاده از آن برای طراحی آیتم های حرفه ای. استفاده از محتویات UI-Pack برای طراحی رابط کاربری حرفه ای. افزودن ویو ها بدون دیزاینر و با استفاده از کد نویسی در IDE. اینم لینک آموزشا: http://answercenter.ir/topic/7029-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8Cnine-patch-directionmanagment-ui-pack/ .......................................................................
  40. 1 امتیاز
    لینک دانلود مگه جایی میاد عزیز؟ شما اگه خرید کردین باید برید تو قسمت مدیریت خرید و از اونجا محصولات خریداری شده رو دانلود کنید
  41. 1 امتیاز
    با سلام خدمت همه انسر سنتریهای عزیز از اونجایی که داکیومنتهای مارکتهای محترم در مورد پرداخت درون برنامه ای یه خورده گنگ و مبهمه تصمیم بر این شد آموزشی در این خصوص تهیه بشه بیس این آموزش داکیومنتهای خود مارکتها هست فقط ما اونها رو ترکیب کردیم که بشه برای همه مارکتها بدون دردسر استفاده کرد سورس و فایلها و فیلم آموزشی در لینک زیر هستش ایشالا که مفید واقع بشه پسند یادتون نره پسورد:answercenter.ir http://s6.picofile.com/file/8255412176/inappbillding.rar.html
  42. 1 امتیاز
    سلام عزیز. فرض میکنیم میخوایم زمانیکه اکتیویتی کریت شد این آلارم رو فعال کنیم، به این صورت میشه: Sub Globals Dim pn As PNAlarmManager End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Activity.LoadLayout("Layout1")' Dim zaman As Long=DateTime.Add(DateTime.Now,0,0,15) pn.setNewAlarmRepeating(0,zaman-DateTime.Now,zaman) End Sub یه متغیر زمان تعریف شده و از زمان حالا + 15روز شده. و حالا به ترتیب پارامتر های متد setNewAlarmRepeating: 0: آیدیش هست که بعد برای خاموش کردن ازش استفاده میکنیم zaman-DateTime.now: اینتروال(interval) هست که روی 15 روز تنظیم کردیم. پارامترسوم، zaman: گفتیم از 15روز آینده شروع کن.
  43. 1 امتیاز
    سلام دوستان نیاز به این کارها نیست و احتیاج به کتابخونه خاصی نیست کافی شما به برنامه کد RTL بدید داخل مانیفست سپس یه تکه کد جاوا ابجکت به برنامه میدی که تغییر زبان گوشی روی راست چین و چپ چین کردن ویو ها نقش نداشته باشه یه تکه کد هم برای این هست شاید شما دوست داشته باشید که یه ویو براتون چپ چین باشه برای تمام اینا کد هست روش استاندارد گوگل همین هست و نیازی به هیچ کتابخونه ی خاصی نیست اپلیکیشن دیکشنری دانشجو 2 رو ببینید من با این روش راست چین کردم و خیلی اپلیکیشن های دیگه خود اکشن بار پیش فرض اندورید راست چین هست . با این روش تمام ویو ها راست چین میشن سیک بار - سویچ - و .... این کد رو بگذارید مانیفست SetApplicationAttribute(android:supportsRtl, "true") این کد رو برای این بکار میگیریم که تغییر زبان گوشی روی حالت راست چین و چپ چین بودن تاثیری نگذاره این تابع رو داخل اکتیوتی کری ایت فراخونی کنید Sub ForseRtlSupported Dim j,jo As JavaObject jo.InitializeStatic ("android.view.View") If j.InitializeStatic ("android.os.Build$VERSION").GetField ("SDK_INT") > 16 Then j.InitializeContext.RunMethodJO("getWindow",Null).RunMethodJO("getDecorView",Null) _ .RunMethod ("setLayoutDirection",Array(jo.GetField ("LAYOUT_DIRECTION_RTL"))) End If End Sub این کد هم برای این هست شاید شما دوست داشته باشید یه ویو براتون چپ چین بمونه مثلا جهت اسکرول ویو پیجر ها دوست دارید از چپ به راست باشه کافی فقط ویو رو بهش بدید همین . Sub ForceLTRSupported(View As View) Dim jA,jos As JavaObject jos.InitializeStatic ("android.view.View") If jA.InitializeStatic ("android.os.Build$VERSION").GetField ("SDK_INT") > 16 Then jA = View jA.RunMethod ("setLayoutDirection",Array(jos.GetField ("LAYOUT_DIRECTION_LTR"))) End If End Sub با این 3 تا کد دیگه هر ویویی رو بخواین راحت میتونید راست چین و چپ چین کنید. نکته اول : این روش استاندارد خود گوگل داخل اپ هاش از همین روش استفاده میکنه نکته ی دوم : این روش برای API 16 به بعد هست یعنی API 15 , API 16 رو شامل نمیشه نگران این موضوع نباشید که طبق آمار خود بازار تنها 6 درصد گوشی های موجود این API دارن که برای این 6 درصد هم چپ چین باشه مشکلی ایجاد نمیکنه چون کاربرهای ایرانی به چپ چین بودن عادت دارن خود اپ های گوگل هم برای زبان فارسی زیر API 17 چپ چین هستن نکته ی سوم : به هیچ عنوان از تولبار های غیر استاندارد دیگه استفاده نکنید خود اندورید تولبار داره با کلی امکانات که گوگل بهش داده نیازی واقعا به استفاده از بقیه تولبار ها نیست هر کاری هم بخواین میتونید باهاش انجام بدید تولبار اپ کامپت خودش کلی امکانات داره
  44. 1 امتیاز
    به نام خدا سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز کسایی که تمایل دارن درخواست ارتقا درجه کاربری بدن میتونن در این بخش یک تاپیک ایجاد کنن و درخواست خودشون رو بدن پست ها فقط برای مدیریت نمایش داده میشه ! شرایط عادی ارتقا درجه کاربری : برای ارتقا به کاربر در حال پیشرفت : 50 پست و 50 لایک برای ارتقا به کاربر نیمه فعال : 150 پست و 250 لایک برای ارتقا به کاربر فعال : 300 پست و 500 لایک ارتقا به درجه پاسخگو و راهنما: 600 پست و 1000 لایک ارتقاء به درجه استاد: 1200 پست و 2000 لایک برای ارتقاء به کاربر ویژه: کاربران VIP و کاربران با 2000 پست و 2000 لایک ارتقا به مدیر بخش و سایر درجه های کاربری به سلیقه ی مدیریت انجمن صورت میگیرد ! نکته : در موارد ذکر شده در بالا تاریخ عضویت افراد و تعداد پست های مفید نیز لحاظ می شود و فقط بسته به تعداد پست و لایک نیست موفق و پیروز باشید مدیریت انجمن AnswerCenter.IR
  45. 1 امتیاز
    با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز ایا از دوستان کسی آموزشی برای پرداخت درون برنامه ای برای basic4android دارد ممنون میشم اطلاعا رسانی کنید با تشکر
  46. 1 امتیاز
    سلام کلیک کنید تو این تاپیک هم نیما جان توضیح دادن موفق باشید
  47. 0 امتیاز
    این کارها به عهده دوستان هست عزیز. پشتیبانی شامل رفع مشکلات کتابخونه میشه فقط. این مورد هم به خاطر مشکل کلاس horizontalscrollview هست. کلاس رو ادیت کردم. دستور (HorizontalScrollView1.FullScroll(True بعد از اینکه آیتمها رو به اسکرول ویو دادید صدا بزنید. یعنی تو متد onBindViewHolder بعد از حلقه. کلاس جدید هم PersianHorizontalSCV هست. PersianHorizontalSCV.zip
  48. 0 امتیاز
    درود کتابخانه firebase بدرستی وارد نکردید این ارور مربوط به فایل جسیون هست که از پنل فایربیس باید دریافت کنید
  49. 0 امتیاز
    تا جایی که میدونم راهی نداره. این قسمت در کتابخانه AppCompat برای button کار نمیکنه!
  50. 0 امتیاز
    اره چرا نشه b4a رو دست کم میگیرید چرا یکم خلاقیت به خرج بدی راحت میشه درست کرد
×
×
  • جدید...