اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


پرچمداران


مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان 08/23/2018 در همه بخش ها

  1. 5 امتیاز
    سلام خدمت همه ی دوستان گرامی این سورس چند مدت پیش نوشتم و واسه فروش گذاشتمش - به خاطر یه سری مسائل سورس رو رایگان در اخیار همه قرار میدم سورس اپلیکیشن اندرویدی دیوار اپلیکیشن ثبت اگهی با امکانات عالی نوشته شده به زبان بیسیک۴اندروید و همچنین سمت سرور php از جمله امکانات : ثبت اگهی رایگان و پولی ارسال اگهی به همراه تصاویر و فیلم قابلیت ثبت نام + مدیریت اگهی های ارسالی به همراه حذف و تمدید اگهی زمان انتشار اگهی محل اگهی اطلاعات تماس اگهی دهنده دسته بندی شبیه دیوار ساپورت تمامی استان ها و شهر ها و…. دوستان توجه کنید ! فروش این سورس حرام هست انتشار این سورس فقط و فقط با ذکر منبع : answercenter.ir بلامانع می باشید - در غیر این صورت پیگیر قانونی ! سوالی داشتید - تاپیک بزنید ج میدم ! پست بعدی در صورت صلاح دید کتابخونه ها رو میزارم قیمت سورس ذکر صلوات بر محمد و آل محمد درود بعضی از دوستان مشکل کامپایل توی بیسیک 6.5 دارن کافیه شما لیوت ها رو یک بار باز کنید و زمان بستن ذخیره کنید تا شمکل فورس کلوز حل بشه از ادرس ریسورس ها رو هم اینطوری بدید #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: J:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\design\res, android.support.design #AdditionalRes: J:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\md-app\res #AdditionalRes: J:\android\android-sdk\extras\android\support\v7\md-lib\res #AdditionalRes: J:\android\lib\b4a_floatingactionbutton, de.amberhome.objects.floatingactionbutton #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity #AdditionalRes: ../res #AdditionalRes: ../xmllayout اینم کتابخانه های مورد نیاز لینک دانلود سورس : دانلود رمز فایل : answercenter.ir
  2. 4 امتیاز
    خیلی ساده هستش. قبل از هر چیز در صورت استفاده از شبیه ساز ساعت،تاریخ و منطقه زمانی اون رو تنظیم کنید. در کامپیوتر و سیستم های دیجیتال زمان به صورت یک عدد ذخیره و پردازش میشه که اون عدد معمولا تعداد میلی ثانیه از یک تاریخ و ساعت مشخص و ثابت (00:00:00 1 January 1970 برای اندروید) تا زمان مورد نظر هستش. ویکیپدیا در واقع تاریخ و ساعت زیر برای اندروید مبنا هستش. 1/1/1970 00:00:00,000 واحدش ممکنه میلی ثانیه یا چیز دیگه ای باشه که بهش یک "تیک" tick میگن. برای مثال متد زیر زمان حاضر رو به عدد برمیگردونه که برابر هستش با تعداد میلی ثانیه های بین الان تا نیمه شب 1 January 1970 Log(DateTime.Now) خروجی logs: 1536343954896 با دو متد زیر می تونید اون عدد رو به فرمت قابل فهم برای انسان تبدیل کنید (تبدیل عدد به متن تاریخ و ساعت). یعنی عدد 1536343954896 رو که مثلا نشان دهنده تعداد میلی ثانیه از تاریخ " 1 January 1970 " تا الان هستش رو تبدیل میکنه به متنی به این شکل "03/05/2018 22:53:12" Dim d As Long = DateTime.Now log(d) Log("d: The date is: " & DateTime.Date(d) & " The time is: " & DateTime.Time(d)) logs: 1536343546370 d: The date is: 09/07/2018 The time is: 22:08:03 مثال کامل و دیگر توضیحات : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) DateTime.DateFormat = "MM/dd/yyyy" DateTime.TimeFormat = "HH:mm:ss" Dim a As Long = DateTime.TimeParse("13:22:55") Dim b As Long = DateTime.DateParse("02/23/2017") Dim c As Long = DateTime.DateTimeParse("04/23/2001","23:11:55") Dim d As Long = DateTime.Now Dim t As Long = DateTime.Add(c, 1, 2, 3) Dim Tomorrow As Long Tomorrow = DateTime.Add(d, 0, 0, 1) Log("The date is: " & DateTime.Date(0) & " The time is: " & DateTime.Time(0)) Log("a: The date is: " & DateTime.Date(a) & " The time is: " & DateTime.Time(a)) Log("b: The date is: " & DateTime.Date(b) & " The time is: " & DateTime.Time(b)) Log("c: The date is: " & DateTime.Date(c) & " The time is: " & DateTime.Time(c)) Log("d=" & d) Log("d: The date is: " & DateTime.Date(d) & " The time is: " & DateTime.Time(d)) Log("t: The date is: " & DateTime.Date(t) & " The time is: " & DateTime.Time(t)) Log("Tomorrow: The date is: " & DateTime.Date(Tomorrow) & " The time is: " & DateTime.Time(Tomorrow)) Log("----------") Log(DateTime.TicksPerMinute) Log(DateTime.TicksPerHour) Log(DateTime.TicksPerDay) Log("----------") Log(DateTime.Date(DateTime.Now) &" "& DateTime.Time(DateTime.Now)) Log(DateTime.GetDayOfWeek(DateTime.Now)) Log(DateTime.GetDayOfWeek(Tomorrow)) Log(DateTime.GetHour(DateTime.Now)) Log("----------") Dim bt As Long = 0 Log(DateTime.Date(bt) & " "& DateTime.Time(bt)) Log(DateTime.GetHour(bt)) DateTime.SetTimeZone(4.5) Log(DateTime.GetHour(bt)) DateTime.SetTimeZone(0.0) Log(DateTime.GetHour(bt)) End Sub خروجی برنامه logs: The date is: 01/01/1970 The time is: 03:30:00 a: The date is: 09/07/2018 The time is: 13:22:55 b: The date is: 02/23/2017 The time is: 00:00:00 c: The date is: 04/23/2001 The time is: 23:11:55 d=1536348387036 d: The date is: 09/07/2018 The time is: 23:56:27 t: The date is: 06/26/2002 The time is: 23:11:55 Tomorrow: The date is: 09/08/2018 The time is: 23:56:27 ---------- 60000 3600000 86400000 ---------- 09/07/2018 23:56:27 6 7 23 ---------- 01/01/1970 03:30:00 3 4 0 با دو متد زیر DateTime.DateFormat = "MM/dd/yyyy" DateTime.DateFormat = "yyyy-MM-dd" DateTime.TimeFormat = "HH:mm:ss" فرمت متنی تاریخ و ساعت رو مشخص میکنید که برای تبدیل زمان (تعداد تیک ها یا میلی ثانیه ها) به متن زمان-ساعت و یا برعکسش استفاده میشه . علائم خاصی داره که میتونید برای مثال تو این لینک ببینید. سه متد زیر زمان و تاریخ رو به متن میگیره و به عدد قابل پردازش توسط سیستم (تعداد میلی ثانیه ها یا تیک ها) تبدیل میکنه Dim a As Long = DateTime.TimeParse("13:22:55") Dim b As Long = DateTime.DateParse("02/23/2017") Dim c As Long = DateTime.DateTimeParse("04/23/2001","23:11:55") این کد 1 سال و 2 ماه 3 روز به تاریخ مورد نظر اضافه میکنه Dim t As Long = DateTime.Add(c, 1, 2, 3) این کد یک روز به تاریخ مورد نظر اضافه میکنه که میشه فردای اون روز Dim Tomorrow As Long Tomorrow = DateTime.Add(d, 0, 0, 1) کد زیر تعداد میلی ثانیه در روز رو برمیگردونه که برابر هستش با 24*60*60*1000=86400000 Log(DateTime.TicksPerDay) کد زیر تاریخ رو میگیره و روز هفته رو به عدد برمیگردونه Log(DateTime.GetDayOfWeek(DateTime.Now)) به صورت پیشفرض 1 یکشنبه 2 دوشنبه 3 سه شنبه 4 چهارشنبه 5 پنج شنبه 6 جمعه 7 شنبه کد زیر ساعت رو بر میگردونه Log(DateTime.GetHour(DateTime.Now)) با متد زیر می تونید منطقه زمانی رو تعییر بدید DateTime.SetTimeZone(4.5) +4:30 = 4.5 -3:45 = - 3.75
  3. 4 امتیاز
    تفاوت حلقه For و While رو به زبان خودمون بگم تا درک کنی بعد مثال دوستمون رو کامل میگیری. ببین در حلقه ها کلا دستوری اجرا میشه به پایان حلقه که رسید بزمیگرده اول حلقه و دوباره اجرا میشه. حالا در تموم شدن این تکرار دو روش وجود داره که هر کدام حلقا جدا هستن. حلقه For : این حلقه شروع که میشه دستور رو اجرا میکنه به پایان هم میرسه و وقتی دوباره به اول برمیگرده میشمره. حالا وقتی شمارش به میزان خاصی که شما تعرف کردی برسه حلقه تمومه و از اول اجرا نمیشه. مثلا به کارگری میگی اینو سطل آبو از جوب پر کن خالی کن تو منبع فقط حواست باشه دوازده بار این کارو کنی. کارگر هم هر بار آبو تو منبع میریزه میشمره به دوازده که رسید کارش تمومه. حلقه While : این حلقه یه خورده ساز و کارش فرق داره. اولا میشه با همین حلقه حلقه که کارش مشابه حلقه For هست هم ساخت. اما کار اصلی این حلقه بررسی دستور و تکرار در صورت برقرار بودن شرطه. همون طور که دوستمون مثال زدن مثلا تا وقتی تمام استرینگ های توی آرایه تموم بشه حلقه اجرا بشه. مثال دنیای واقعیش هم مثل این میمونه که به همون کارگر بگی تا وقتی منبع پر نشده توش آب بریز. کارگر هم شروع میکنه اب میاره. بار اول با خودش میپرسه منبع پره. جواب میده نه. پس دوباره میره آب میاره تا وقتی که جواب منبع پره به آره تبدیل بشه و در اون صورت دیگ در منبع آب نمیریزه.
  4. 4 امتیاز
    سلام. تجربه شخصی خودم رو براتون میگم انشالا مفید باشه. من شروع بنامه نویسیم با جاوا و اکلیپس بود. به یک ماه نکشیده کم آوردم واقعا و دیگه نمیتونستم ادامه بدم. رفتم سراغ بیسیک و حدود شش هفت ماه بالذت برنامه نویسی کردم و تقریبا به تسلط کافی رسیدم تو بیسیک. دوباره اومدم جاوا و ایندفه با سرعت عجیب و باور نکردنی تونستم مفاهیمشو یاد بگیرم. توصیه اکید میکنم بهتون که با بیسیک شروع کنید و تا پنج شش ماه اول رو با تمرین و ممارست زیاد روی بیسیک کار کنید. وقتی تونستید اولین برنامه واقعیتون رو بنویسید بعد کم کم شروع به جاوا یاد گرفتن کنید. موفق باشید
  5. 3 امتیاز
    صفحه اول روبیکا رو اکثرا دیدید و اگه توجه کرده باشید آیتم ها تغییر می کنند ، اما چجوری به صورت پویا و از طریق سرور تغییر می کنند. مثال تست در انتها پست پیوست شد. گام اول : ساخت ليوت و اضافه کردن متن دلخواهتون درقسمت تگ من لینک عکس گذاشتم بعدا متوجه می شید. نکته مهم : برای ساخت این صفحه حتما از پنل و ایمیج ویو برای ساخت قالب (آیتم های) اسکرول ویو استفاده شود. پنل (فقط یدونه استفاده شودبه عنوان پنل پشتی) ایمیج ویو (هر چندتا که دوست دارید آیتم های اسکرول ویو) گام دوم : دادن مسير پوشه ليون به نرم افزار MC7 Designer نسخه Gold و انتخاب کردن متود مشخص شده در عکس B4A Code V-ScrollView JSON و دریافت جیسون ویو ها. گام سوم : ساخت پروژه جدید و اضافه کردن اسکرول ویو به لیوت و دانلود کردن این جیسون می تونید جیسون رو داخل هاستتون یا داخل Mysql یا پایگاه داده های دیگر بزارید و این جیسون رو دریافت کنید.من برای تست فایل txt ساختم و در پوشه DirAssets قرار دادم. گام چهارم : استفاده از کتابخانه MC7JSONToScrollview که همراه نرم افزار MC7 Designer نسخه Gold قرار داده شده است.تعریف کتابخونه و Initialize کردن. تو Activity_Resume و Activity_Pause به MC7Glide میگیم وقتی اکتیویتی به این حالت ها رفت برای ما Glide رو به حالت Pause , Resume ببر. گام پنجم : ساخت لیستنر برای ساخت ویو (راحت بگم بیایم برای آیتم هامون یه ویو انتخاب و اضافه کنیم) MyItems برای کتابخانه MC7JSONToScrollview و vPanel برای اضافه کردن ویو و vTag همون تگیه که قبلا گفتم اینجا برای آدرس عکس استفاده کردیم (می تونید پارامتر خودتونو بسازید و تو برنامه استفاده کنید) GlideO برای کانفیگ کتابخانه MC7Glide است. گام ششم : ساخت رویداد کلیک برای MC7RoundedImageView. گام هفتم : کامپایل کردن نرم افزار. نرم افزار و کتابخانه های استفاده شده: MC7 B4A Designer v2.5 Gold MC7JSONToScrollview MC7Glide MC7RoundedImageView سورس این مثال از لینک خرید نرم افزار قابل دریافت است. اطلاعات بیشتر از طریق وبلاگ اگه کاربری روش بهتری بجز این روش دارد بیان کند. باتشکر MC7Designer.rar
  6. 3 امتیاز
    سلام برای استفاده از کتابخونه های Github که برای اندروید استودیو تولید شدن، می تونید به وسیله ی همون خط کد که توی گریدل قرار میدید بهره ببرید هم می تونید فایل پروژه رو دانلود کنید و پوشه ی کتابخونه رو به پروژتون Import کنید. برای موضوع اکلیپس، فک نکنم برنامه نویسان که به زبان جاوا برنامه های اندروید تولید می کنن الان با اکلیپس کد بزنن، چون هیچگونه پشتیبانی از جانب برنامه نویسان و گوگل صورت نمیگیره خوشبختانه اندروید استودیو قابلیت اینو داره که پروژه های اکلیپستون رو بهش ایمپورت کنید و توسعه بدید پس اگه پروژتون رو با اکلیپس نوشتید می تونید به اندروید استودیو ایمپورت کنید و به راحتی تمام از کتابخانه های Github استفاده کنید. برای بیسیک کار های عزیز هم یه نکته رو میگم که شاید خیلی راخت بتونن از کتابخونه های گیتهاب بدون نیاز به wrap کردن استفاده کنن، به وسیله ی فایل .aar خیلی راحت می تونید با استفاده از Reflection و JavaObject از این کتابخونه ها استفاده کنید.بدون اینکه دردسر wrap کردن داشته باشید.
  7. 3 امتیاز
    سلام محدوده پورتی بین 1024 و 65535 انتخاب می کنید.
  8. 3 امتیاز
    سلام دوستان تو اوقات استراحت و بیکاری بودم و با خودم گفتم موقع استراحت هیچی مثل ساخت برنامه ساده و تماشای اون نمیچسبه ولی بعدش تصمیم گرفتم جای تماشا بزارمش اینجا دوستان استفاده کنن! در واقع نشستم B4A Bridge رو فارسی سازی و متریالش کردم یه فونت خوشگل هم انداختم روش و خودم خوشم اومد. والا حس برنامه نویسای انجمن اگر از دست این محیط خشک و اعصاب خورد کن پل قبلی راحت بشن کلی دعا پشت سرمه خب دیگه حرف زدن بسه این عکس: اینم برنامه با حجم 1.5 مگابایت: برای دانلود اینجا کلیک کنید!
  9. 3 امتیاز
    مشاهده فایل irMediaLoader استفاده گسترده از کتابخانه های کش تصاویر مانند گلاید و یا پیکاسو بشدت مرسوم شده. کش کردن اصوات و ویدئوها هم می تواند بسیار کاربردی و مناسب باشد. این کتابخانه دارای قابلیت های زیر می باشد. کش کردن مدیا ها همزمان با پخش آن پخش موارد دانلود شده در هنگام آفلاین سازگار با انواع پلیرها دانلود جریان استریم قبل از پخش ارسال کننده امین مهدی نژاد ارسال 08/29/2018 دسته کتابخانه ها  
  10. 3 امتیاز
    سلام خوشحالیم که به انجمن ما اومدید و قصد دارید علم شیرین برنامه نویسی رو فرا بگیرید ببینید شما برای شروع کار می تونید از قسمت آموزش های مبتدی شروع کنید آموزش گام به گام برای مبتدیان در ادامه می تونید مطالب زیادی در مورد برنامه نویسی توی اینترنت بخونید و به اطلاعاتتون اضافه کنید. آرزومندیم که بتونیم کوچیکترین جرقه ای برای شروع موفقیت های هموطنان عزیزمون باشیم
  11. 3 امتیاز
    اوا اسپینر رو به لیوت اضافه کنید. سایزها رو خودتون بدید. <Spinner android:id="@+id/spinner" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" /> بعد اونو توی جاوا بگیرید Spinner spinner = (Spinner) findViewById(R.id.spinner); حالا بهش آیتم بدید و استایل تعریف کنید و آداپتر رو الحاق کنید بهش List<String> categories = new ArrayList<String>(); categories.add("item 1"); categories.add("item 2"); categories.add("item3"); //ساخت آداپتر ArrayAdapter<String> dataAdapter = new ArrayAdapter<String>(this, android.R.layout.simple_spinner_item, categories); // استایل آیتمها dataAdapter.setDropDownViewResource(android.R.layout.simple_spinner_dropdown_item); // الحاق کردن آداپتر به اسپینر spinner.setAdapter(dataAdapter); و در نهایت براش کلیک تعریف کنید. مشخصه که باید اکتیویتی ها رو جایگزین کنید spinner.setOnItemSelectedListener(new AdapterView.OnItemSelectedListener() { @Override public void onItemSelected(AdapterView<?> parent, View view, int position, long id) { switch (position){ case 0: startActivity(new Intent(MainActivity.this,Act1.class)); break; case 1: startActivity(new Intent(MainActivity.this,Act2.class)); break; case 2: startActivity(new Intent(MainActivity.this,Act3.class)); break; } } @Override public void onNothingSelected(AdapterView<?> parent) { } });
  12. 2 امتیاز
    اگه کدنویس سمت سرور کاربلد باشه ، برای درخواست های دریافتی از هدر استفاده میکنه ، الکی در خواست نفرستند سمت سرو یکی از دلایل جلوگیری از حملات داس یا دیداس از طرفی باعث بالا بردن امنیت سمت سرور ، معمولا هدر شامل : کوکی ، تشخیص نوع مرورگر ، نشست ، طول رشته ارسالی و ....
  13. 2 امتیاز
    هر کاربر یک تکه کد نرم افزاری رایگان و ساده طراحی شده برای جمع آوری و دسترسی سریع و راحت به تکه کدهای B4A . تو نسخه های بعدی قابلیت هاشو بیشتر می کنم. نرم افزار دو بخش داره : ارسال تکه کدها دریافت تکه کدها دانلود نرم افزار (نسخه 1.2) دانلود نرم افزار (نسخه 1.1) دانلود نرم افزار (نسخه 1.0) توجه: ممنون از سایت ( نخواستن نامی برده بشه ) لطف کردن ، اجازه استفاده از هاست رو دادن. (سورس این نرم افزار وبلاگ )
  14. 2 امتیاز
    برنامه نویسی چیزی نیست که ، ی روزه یاد بگیرید , تا بی نهایت ادامه دارد ( ∞ ) اما فراموشی : سعی کنید چیزی رو حفظ نکنید یاد بگیرید ، مهم تر از این درک برنامه ایه که میخواید بنویسید ، تا خودتون اول آنالیز نکنید چیزی درک نمی کنید! (بخاطر همین از C++ , C برای یادگیری استفاده می شه) تو برنامه نویسی متدهای هر کتابخانه یا ... ، با شما دارن ارتباط برقرار می کنند ، چطوری!؟ از اسم هر متد به شرطی که کتابخانه استاندارد باشه. (یادگیری لغات انگلیسی تو برنامه نویسی کمک زیادی می کنه) تلاش ، تلاش ، تلاش ، تلاش ، تلاش ، تلاش ، تلاش ، ..... ∞
  15. 2 امتیاز
    تو نسخه جدید (نسخه نهایی)، 3 سطح نرم افزار ایجاد شده برای کاربران مختلف که توضیحات هر کدام در عکس مشخص شده. کاربرد نرم افزار تبدیل خودکار لیوت ها به قسمت های مختلف محیط B4A : قابلیت تبدیل لیوت به کد محیط B4A (%) قابلیت تبدیل لیوت به کد محیط B4A (dip) قابلیت تبدیل لیوت به کد اسکریپت دیزاینر قابلیت تبدیل لیوت به ایتم های اسکرول ویو قابلیت تبدیل لیوت به جیسون برای ایتم های اسکرول ویو نسخه 3 نرم افزار اضافه شدن متد B4A Code VH-ScrollView تبدیل آیتم ها به کدهای بیسیک 4 اندروید ( کاربرد : ساخت اسکرول ویو عمودی با آیتم های اسکرول ویو افقی و ساختن آیتم های مربوط به اسکرول ویو افقی داخل یک لیوت) نسخه 2.8 نرم افزار اضافه شدن متد تبدیل آیتم ها به جیسون برای دیزایر MC7Designer اضافه شدن ذخیره لیوت های ساخته شده در دیزاینر داخلی اضافه شدن ذخیره و لود لیوت و حذف آیتم ها از طریق کلید Ctrl+S , Ctrl+D , Delete رفرش F5 برای دیزاینر داخلی نسخه 2.7 نرم افزار , MC7DesignerPlugins1.5 : افزایش دقت جهت شناسایی و تبدیل لیوت ها قابلیت ذخیره خودکار مسیر لیوت ها تغییر و بهبود دیزاینر داخلی اضافه شدن ویوها به دیزاینر داخلی اضافه شدن متودهای اسکرول ویو برای دیزاینر داخلی بهبود کتابخانه MC7DesignerPlugins خروجی برای نسخه های x86 , x64 ویندوز نسخه 2.6 نرم افزار : شناسایی تمامی ویو ها (ساپورت کتابخانه های خارجی دارای ویو ) تبدیل کتابخانه MC7JSONToScrollview به MC7DesignerPlugins و اضافه شدن متود های جدید.(مخصوص نسخه Gold) کاربرد کتابخانه MC7DesignerPlugins : تبدیل آیتم های ساخته شده به صورت جیسون و اضافه کردن این آیتم ها به اسکرول ویو تنظیمات برای اسکرول ویو مانند حذف کردن اسکرول بار در اسکرول ویو رفتن به انتها و ابتدا آیتم اسکرول ویو نسخه 2.5 نرم افزار: خرید محصول : خرید نسخه 1 - Gold خرید نسخه 2 - Silver خرید نسخه Bronze - 3 نکته : اول از همه ممنون از خرید این محصول ، خواهشا این نرم افزار رو اگه خرید کردید رایگان یا خودتون بفروش نزارید قیمت نرم افزار زیاد نیست! زحمت زیادی برای تولید محصولات کشیده می شود ، از طرفی هم زیبا نیست کلمه حرام رو به خاطر کارهای کوچک بکار ببریم. با تشکر. کاربرانی که نسخه قدیم این نرم افزار رو خرید کرده اند ، نسخه Silver نرم افزار از لینک خریدشون قابل دریافت است. پشتیبایی ، راهنمایی ، انتقادات و پیشنهادات از طریق تلگرام لینک آپارات
  16. 2 امتیاز
    با سلام. خط به خط براتون توضیح میدم انشالا که مفید باشه. 1--- Cam.StartPreview این خط میاد دستور میده که دوربین رو برای گرفتن عکس یا ذخیره فیلم بالا بیاره و عملیات مورد نظر رو انجام بده 2---- Dim out As OutputStream این جا اومده و یه متغیر از نوع OutputStream تعریف کرده.کار این کلاس باز کردن یه مسیر برای نوشتن یا ذخیره فایل یا اطلاعات هست 3--- out= File.OpenOutput(File.DirRootExternal , "ax.jpg" , False) اینجا اومده و مسیر ذخیر عکس رو باز کرده و آماده نوشتن اطلاعات عکس روی این مسیر هست. 4----- out.WriteBytes (Data ,0 , Data.Length) تو این خط اومده و عکس رو به وسیله همون استریم که باز کرده نوشته توی فایلی که مرحله قبل مسیرش رو ساخته بود 5---- out.Close و اینجا برای جلوگیری از هدر رفتن حافظه اومده و استریم رو بسته.
  17. 2 امتیاز
    کتابخونه ویرایش شده عزیز و الگوریتم رو به aes تغییر دادم. هیچ مشکلی هم با فارسی نداره. نسخه سوم رو دریافت کنید و آموزش کار باهاش رو هم دانلود کنید.
  18. 2 امتیاز
    سلام دوست عزیز چیزی که شما میخواید اسمش Expandable list هست اتفاقا توی سایت مرجع یه نمونه گزاشتن که به صورت رایگان هم قابل دانلود هست Android Tutorial - Expandable list based on CustomListView | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools https://www.b4x.com/android/forum/attachments/b4a_expandablelist-zip.61999/
  19. 2 امتیاز
    این بخش در آینده اضافه خواهد شد (تاریخ مشخص نیست)، دارم روش کار میکنم خیلی راحت بشه آیتم ها رو با این دو روش جدید ساخت که پیچیده نباشه. اول تا این نسخه فعلی اگه مشکلی داشت بر طرف شه تو نسخه 3 طلایی نرم افزار این دو قابلیت اضافه خواهد شد.
  20. 2 امتیاز
    گام صفر : گام اول : ساخت لیوت افقی و دادن مسیر لیوت به نرم افزار: ( باز کردن B4A ) + Ctrl+V گام دوم : ساخت لیوت عمودی و دادن مسیر لیوت به نرم افزار: ( تو همون صفحه باز شده B4A) + Ctrl+V گام سوم : زیبا سازی آیتم ها و رنگ دادن + خروجی گرفتن. (سورس این مثال از لینک خرید قابل دریافت) کم تر از 5 دقیقه آیتم ها تون رو بسازید بقیه زمان رو برای BackEnd نرم افزارتون بزارید. اطلاعات بیشتر از طریق وبلاگ
  21. 2 امتیاز
    این کار واقعا اشتباه ، فرض کنید حجم این فایل زیاد شه ، رو سرعت دانلود تاثیر میزاره هرکس به این پیام دسترسی داره ، چون هیچ حفاظتی روش انجام نشده اگه برنامه چت RealTime از سوکت استفاده کنید . node.js کاربردیه قدرت بالایی هم داره . اگه RealTime نیست از php , mysql استفاده کنید.
  22. 2 امتیاز
    سلام سورس این لینک زیر عالیه برای کارهای اینچنینی . فقط اگر بخواین هرکاربری فقط پیامهای مخصوص خودشو ببینه و چت گروهی نباشه باید قبل هرپیام نام کاربری هم اضافه کنید ، و شرطی هم بگذارید که اگر مدیر به هرپیامی پاسخ داد، تنها پیام برای کاربری نمایش داده بشه که پیامو فرستاده ومدیر درصددپاسخ به او بوده. البته دقت کنید چون فایل html.log واحدی وجود دارد لذا ، مدیر طبعا باید همه پیامها را یکجا ببیند و این کاربران هستندکه تنها پاسخها وپیامهای خود را مشاهده خواهند کرد. مگر اینکه دستور بدین باتوجه به نام کاربری افراد برای هرکاربر یک فایل مجزا درست بشه وپیامهای هرفرد درفایل خودش ذخیره بشه ویا کلا بجای متنهای ذخیره شده در فایل html.log پیامها را به دیتابیس آنلاین انتقال بدین که این دیگه کمی پیچیده میشه. * (این سورس خیلی سریع و سبک هست در انتقال اطلاعات و نیازی به سرور وهاست خاصی نداره و در هر نوع هاستی که دستورات php رو پشتیبانی کنه میشه ازش استفاده کرد)
  23. 2 امتیاز
    کاربرد کتابخانه : تمامی تابع هایی که در HttpUtils2 هست ، تو این کنابخانه هم هست + اضافه شدن چند ویژگی جدید و بهبود کارایی ارسال درخواست به صورت HEAD ارسال درخواست به صورت DELETE اضافه شدن Timeout برای هر درخواست قابلیت StopAllRequest (وقتی تو HttpUtils2 از اکتیویتی به اکتیویتی دیگه میرفتیم در برخی از شرایط پرش به اکتیویتی قبلی به وجود میومد با StopAllRequest رفع میشه) اضافه شدن Event
  24. 2 امتیاز
    یه راهش اینه که بیای کلشو بریزی توی لیست بعد آرایه های لیست رو دونه دونه پیمایش کنی که برای دیتابیس آنلاین این روش بهتره برای دیتابیس آفلاین هم میتونی توی رویداد کلیک یه شمارنده سراسری رو افزایش بدی بعد توی مقدار cursor بیای cursor.positon = i قرار بدی i همون شمارنده است در واقع توی آموزشایی که دیدین i با یه حلقه فور مقدارش عوض میشه اینجا باید دستی توی رویداد یه دکمه مقدارشو افزایش یا کاهش بدید
  25. 2 امتیاز
    بزودی آپدیت 2.7 تغییرات نسخه Gold : اضافه شدن گزینه ذخیره خودکار مسیر لیوت انتخاب شده. تغییرات در دیزاینر داخلی (اضافه شدن همه ویوها ، تغییر اندازه لیوت { پهنا ، ارتفاع } تا مقدار 999999).
  26. 2 امتیاز
    با این شرایط دیزاینز B4A رو به کلی باید فراموش کنیم اینارم در اسرع وقت حتما اضافه میکنم. >> لذتی بالاتر از رضایت کاربران نیست << اما نکته درمورد بازی سازی : اگه می خواید آیتم های بازی رو بسازید بهتره از نرم افزار رایگان Tiled استفاده کنید. مخصوص بازی های 2D طراحی شده.
  27. 2 امتیاز
    سلام برید دخل برنامه بیسیک و از قسمت TOOLS<IDE OPTIONS< THEMES تم برنامتون و عوض کنید.
  28. 2 امتیاز
    Video_2018-09-09_144555 اینم آموزشی که خودم تهیه کردم امیدوارم به دردتون بخوره
  29. 2 امتیاز
    یه راهش اینه که شما یه کلاس interface بسازید و توی اکتیویتی یا فرگمنتی که میخواید مقادیر اداپتر رو بگیرید Implement کنید و در کانستراکتور(متد سازنده ی اداپتر) یک نمونه از این اینترفیس رو بگیرید و در آخر ازش استفاده کنید به ترتیب اول یه کلاس اینترفیس میسازیم : public interface GetValue{ void ItemValue(String value); // mitone har data type bashe : int value , String value and ... } دوم اکتیویتی رو ایمپلمنت میکنیم و ازش استفاده میکنیم : public class MainActivity extends AppCompatActivity implements GetValue{ public void onCreate(){ adapter = new RecyclerAdapter(list , this); // this baraye vorodie interface ke sakhtim hast chon activity ro implement kardim pas this ro midim behesh recyclerview.setAdapter(adapter); } @Override public void ItemValue(String value){ // inja mitoni az meghdar value estefade koni } } سوم ازش توی اداپتر بهش مقدار میدیم : public class recyclerAdapter(){ private GetValue mListener; public recyclerAdapter(List list , GetValue listener){ this.mListener = listener; } public void onBindViewHolder(ViewHolder holder){ holder.item.setOnClickListener(new View.onClickListener{ public void onClick(){ mListener.ItemValue(holder.item.getText().toString()); // inja behesh meghdar ro midim } }) } } موفق باشی
  30. 2 امتیاز
    نسخه 2.5 نرم افزار: تو نسخه جدید (نسخه نهایی)، 3 سطح نرم افزار ایجاد شده برای کاربران مختلف که توضیحات هر کدام در عکس مشخص شده. خرید نسخه 1 - Gold خرید نسخه 2 - Silver خرید نسخه Bronze - 3 نکته : کاربرانی که نسخه قدیم این نرم افزار رو خرید کرده اند ، نسخه Silver نرم افزار از لینک خریدشون قابل دریافت است.
  31. 2 امتیاز
    شما همون رنگ hex رو بزارید با یه تغییر به جای مربع 0x قرار بدید اینطوری Activity.Color = #E4E4E2 ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Activity.Color = 0xE4E4E2 یا با این تابع Sub GetColor(hex As String) As Double Dim bc As ByteConverter Dim r,g,b As Int ' #E3E2E1 'Log(hex.SubString2(1,3)) r = Bit.ParseInt(hex.SubString2(1,3), 16) g = Bit.ParseInt(hex.SubString2(3,5), 16) b = Bit.ParseInt(hex.SubString2(5,7), 16) Return Colors.RGB(r, g, b) End Sub ا یا اگه همیشه دسترسی به اینترنت داری همون کد hex رو توی گوگل یرچ کن خودش برات Rgb رو میاره یا از این برنامه استفاده کن دانلود نرم افزار iColorPicker 6.21 - تشخیص رنگ ها
  32. 2 امتیاز
    سلام خب ویو هایی رو که اضافه کردید رو می تونید به راحتی کنترل کنید اگر داخل ویو هاتون داخل ریسایکلر ویو هستن، خب به وسیله ی onBindViewHolder شما می تونید مقدار ویو هارو بگیرید یا اینکه رویداد براشون تعریف کنید.
  33. 2 امتیاز
    1 میلی ثانیه بعد از تاریخ مبنا میشه 1/1/1970 00:00:00,001 که میشه ساعت 0 یا 12 بامداد پس چرا ساعت 3 رو برمیگردونه ؟ چون منطقه زمانی گوشی احتمالا روی +3 یا مثلا 3:30+ تنظیم شده و در اون منطقه و در اون تاریخ و ساعت، ساعت 3 بامداد هستش.
  34. 2 امتیاز
    شما حالتی مثل زیر نیاز دارید ؟ (اگه بله ، از ایمیج ویو زیر استفاده کنید و SCALETYPE اون رو برابر یکی از SCALETYPE زیر قرار بدید)
  35. 2 امتیاز
    سلام اول تشکر می کنم از دوست خوبم M-CAP7AIN بابت ابزاری که تولید کردند. خب دوستان نظریاتی رو دادن که برای بنده جالب بود این نظریات!!! دوستمون ForI نظریات شمارو با دقت خوندم.بنده زیاد با صحبت هاتون موافق نیستم. اینجا ما نظریاتی رو ارائه میدیم که خب باید جانب احترام رعایت بشه.دوست نداریم هیچ یک از دوستان ناراحت و خدای ناکرده بهشون توهینی بشه و دلخوری پیش بیاد. چون اینجا فضای اموزشی هستش و خوبه که از نظریات تفکرات همدیگه خرده نگیریم و اگر مخالفتی هستش در قالب احترام و حفظ شأن مطرح بشه. خب شما فرمودید این قبیله ابزار ها کار ادیتور هارو راحت می کنه ؟ کار حرفه ای محسوب نمیشه و . . . . خب میخوایید تمامی اپ هاتون رو چه بیسیک چه جاوا رو در کمتر از دقیقه براتون XML ش رو در اختیار عموم قرار بدم ؟ موضوع مورد بحث شما استفاده دیگران از طراحی ها هستش، ببینید طراحی بدون تجربه ی کد نویسی و عملکرد که کاربردی نداره!!خب کسیکه میتونه برای یک طراحی کد بنویسه اینو بدونید ادیتور نیست. نمیدونم حالا نظرتون راجب ادیتور چی هستش.ما ب افرادی که یک سورس کد آماده رو فقط با عوض کردن یک اسم برنامه منتشر می کنن میگیم ادیتور، حالا باز شما اگه از روی طراحی دوستان رو قضاوت می کنید بحش جداست. در مورد ابزاری که منتشر شده میگید که باعث میشه هرکسی به راحتی بتونه ازش استفاده کنه و اپ بده بیرون، ولی جنبه ی مثبت این رو کلا نمیبینید.خیلی از دوستان توی بازار کار هستن و چیزی که مهمه وقتشون هست.وقتی که میشه باهاش ایده ها و پروژه های بیشتری باهاش پیاده کرد. یک مثال ساده، خیلی قبل ها، کار با دیتابیس و ارتباط و انجام یه CRUD ساده برای برنامه نویسان یه کار سخت و وقت گیر بود و خب باید کدهای زیادی نوشته میشد.نمونه ی خوبی که اومد و کار برنامه نویس رو از این جهت راحت کرد و وقت گرانبهای برنامه نویس رو حفظ کرد مثل ADO.NET در سی شارپ.به راحتی یه خط کد!!! فکر کنم اگر سازنده ی محصول ویژوال استودیو بودید باید برنامه نویسان با این موضوع هنوز که هنوزه باید زجر می کشیدن و ساعت های وقت رو به پای این موضوع میزاشتن. یا تولید شدن کامپوننت هایی که شرکت های مختلفی برای سی شارپ ساختن برای زیبایی کار و حرفه ای جلوه دادن از لحاظ گرافیک و استفاده ی کاربری، از نظر شما بیهوده ب نظر میاد ؟ با اینکه ویژوال این قابلیت رو هم قرار داده تا برنامه نویسان خودشون کنترل های سفارشیشون رو بسازن ولی وقت گیره. در کل مخالفتتون از همچین ابزار هایی برای من جای تعجب داشت. شما اصرار به سخت کردن و پیچیده کردن کار رو دارید.اینو بدونید توی این دهکده ی جهانی هرکسی جایگاه خودش رو داره و ما نمیتونیم جلوگیر پیشرفت بقیه باشیم.چون من از حرفاتون این رو برداشت کردم که هرکسی حق پیشرفت و رشد رو نداره.اینو بدونید نه من نه شما کسی نمیتونه جلودار پیشرفت دنیای تکنولوژی باشیم. در کل نمیخوام این بحث دیگه به درازا کشیده بشه و ادامه ای داشته باشه.چون دیدم توی پاسخ ها کمی جانب احترام رعایت نمیشه و از یک دید به موضوع توجه میشه. پس خواهشی که از دوستان دارم این بحث رو ادامه ندن. ما چاکر همه بچه های انجمن هستیم به امید پیشرفت روز افزون همه ی هم وطنای عزیزم
  36. 2 امتیاز
    نسخه جدید با دیزاینر داخلی (هنوز منتشر نشده)
  37. 2 امتیاز
    سلام دوستان یه ربات تلگرام در مورد بیت کوین گیر آوردم باهاش خیلی راحت میتونید بیت کوین استخراج کنید باهاش کار کنید ضرر نداره...
  38. 2 امتیاز
    Android 4.0 Ice Cream Sandwich (API level 14)
  39. 2 امتیاز
    بسم الله الرحمن الرحیم سلام BroadcastReceiver اصلا چیه؟ چرا به جای BroadcastReceiver خود بیسیک از PNBroadcastReceiver استفاده کنیم؟ با برادکست رسیور چه کارایی میشه انجام داد؟ آیا فقط میشه به رویدادهای مختلف موبایل گوش داد یا میشه اطلاعاتی هم ازشون گرفت؟ چه رویداد هایی داریم تو اندروید؟ از کجا پیداشون کنیم؟ همه ی اینها و آموزش استفاده از PNBroadcastReceiver در فیلم آموزشی 5دقیقه ای با حجم 9مگ توضیح داده شده. کنار این فیلم دو سورس قرار گرفته که با استفاده از یکیش میتونیم به روشن یا خاموش شدن صفحه نمایش گوش بدیم ، وقتی صفحه روشن شد در لاگ چاپ میشه صفحه روشن شد و وقتی خاموش شد هم بالعکس... و در سورس دوم اطلاعات باتری گرفته شده ، مثلا زمانی که به شارژر متصل یا قطع شد Toast داده میشه و یا میشه فهمید که شارژر USB هست یا با پریز برق. و همچنین درصد شارژ گوشی بعد از کم شدن شارژ نمایش داده میشه با Toast... *برادکست رسیور تنها برای اینکار نیست بلکه میتونید به رویدادهای دیگه مثل وصل یا قطع شدن هدست ، زنگ خوردن گوشی و....... گوش بدید و کاری رو انجام بدید* نمونه سورس ها به این دلیل کنار فیلم قرار داده شدن که فیلم رو حتما دانلود کنید چون احتمالا چیزای خوبی یاد میگیرید و مطمئنا ازدیدن فیلم خسته نمیشید. دانلود کتابخانه PNBroadcastReceiver دانلود فیلم آموزشی و دو سورس امیدوارم خوشتون بیاد و راضی باشید ، اگه سوالی پیش اومد بپرسید.
  40. 2 امتیاز
    کاربردش برای دسترسی به همه ی مقادیر آرایه ها ، لیست ها و... هستش برای مثال شما ده تا عدد دارید و میخواید از همه شون استفاده کنید برای کار خاصی خوب مسلما شما نمیای و ده تا عدد رو برای هرکدوم یه متغیر تعریف کنید و میاید و به صورت آرایه تعریفش میکنید ما این اعداد رو داریم : 1,8,4,20,48,12,35,48,17,79 خوب فرض کنید توی یه آرایه این هارو مقدار دهی شده حالا خودمون تعریفش کردیم یا کدی که داریم مینویسیم همچین آرایه ای رو به ما داده (آرایه ی عددی و رشته ای فرقی نداره )و حالا میخوایم با هرکدوم از این عدد ها یه کاری رو انجام بدیم . هر خونه از آرایه یک اندیس داره که اندیس هر آرایه از عدد (0) شروع میشه تا (منهای 1 اندازه ی آرایه) که اینجا 10 هستش پس آخرین اندیس ما میشه 9 میایم و یه حلقه For یا doWhile تعریف میکنیم و با توجه به اندیسشون یه کاری رو انجام میدیم مثلا باهم جمعشون میکنیم خوب این یه مثال ساده بود که جاهای زیادی کاربرد داره موقع نوشتن برنامه ما با لیست های زیادی از جمله لیست مطالب و کار با دیتابیس و ... لازممون میشه مثال دیگه ای که میتونم بزنم ما یه پوشه داریم و توش چندتا آهنگ داریم میایم و مسیر همه ی آهنگ هارو میریزیم توی آرایه و توی حلقه ی for یا doWhile یکی یکی پاکشون میکنیم یا منتقلشون میکنیم یه پوشه ی دیگه امیدوارم تونسته باشم که مفهومشو منتقل کنم توصیه میکنم اول بخونید راجب این ها و بعد برید سمت کدنویسی وگرنه ممکنه گیجتون کنه موفق باشید
  41. 2 امتیاز
    مشاهده فایل irSocket.io کتابخونه ای برای ساخت سرویس های بلادرنگ قابل استفاده در چت و یا بازی و اپ هایی که اطلاعات را به صورت آنی مانند: اطلاعات ارز و بورس قابل استفاده می باشد. ارسال کننده امین مهدی نژاد ارسال 08/17/2018 دسته کتابخانه ها  
  42. 2 امتیاز
    قبلا آموزشی قرار داده بودم. اگه جستجو می کردی پیدا میشد. «موفق باشید.»
  43. 2 امتیاز
    سلام خب باید از حالت چند شرطی استفاده کنید و بین شرط هاتون از کلیدواژه and استفاده کنید اینطوری مثلا for i=100 to 140 if (i mod 2=0) and (i mod 4=0) then log("Ok") else log("wrong") end if next اگر هم میخواستید از حالت (بخش پذیر بر ۲ یا بخش پذیر بر ۴) استفاده کنید باید به جای and از or استفاده کنید
  44. 2 امتیاز
    درود دوست عزیز میتونی داخل تایمر بذاری ولی راه کار دیگه ای هم که هست استفاده از دستور sleep هست که مقدار داخلش بر حسب میلی ثانیه هست و این دستور با توجه به مقدار داخلش وقفه ایجاد میکنه مثلا طبق گفته ی دوستمون قسمت ذخیره ی اول رو بنویس بعد یه دستور نمایش پیغام بده بعد دستور sleep(0) که میاد قسمت ذخیره ی دوم رو با فاصله 0 میلی ثانیه اجرا میکنه البته دستور MsgboxAsync هم میتونی استفاده کنی که همون دستور msgbox با این تفاوت که دستورات بعدش اجرا میشن و درواقع از نخ استفاده میکنه
  45. 2 امتیاز
    سلام. من اول برنامه نویسی رو با html و javascript و بعدش php شروع کردم. برای شروع بنظرم خیلی خوب و ساده هستش (نرم افزار های لازم برای برنامه نویسی: مرورگر وب مثل فایرفاکس - ویرایشگر متن مثل نوتپد !! ). برای برنامه نویسی خیلی از پروژه ها و برنامه های اندروید هم، برنامه نویسی وب و برنامه نویسی سمت سرور معمولا لازمتون میشه. بنظرم از b4a شروع کنید. خودم هم از b4a شروع کردم. حرفه ای تر که شدید میتونید برید سمت جاوا و اندروید استودیو. b4a برای شروع برنامه نویسی هم خوبه. b4a کتابخونه های زیاد و خوبی داره ولی اخرش به یه جایی میرسید که کتابخونه ای که لازم دارید داخل b4a نیستش یا کیفیت مطلوب رو نداره و باید منتظر بشید یا پول بدید کسی کتابخونه ی موردنظرتون رو بنویسه . در حالی که جاوا کتابخونه های بسیار گسترده تر و محدودیت های کمتری داره و معمولا در سطح حرفه ای جاوا هم لازمتون میشه. ولی بازم توصیه میکنم اول از b4a شروع کنید. خیلی از برنامه ها و بازی ها رو میشه با b4a هم نوشت. یعنی بازم درکل از یادگیری b4a پشیمون نمیشید. برنامه نویسی برای ویندوز با ویژوال استودیو (c# vb.net) هم خیلی ساده هستش و شروع با اون زبون ها رو هم توصیه میکنم. اندروید استودیو دنگ و فنگ و اعصاب خوردکنی بیشتری داره. به سیستم قوی تری هم نیاز داره و اگر خواستید اندروید استودیو رو شروع کنید بر اساس تجربه خودم باید یک اینترنت با سرعت خوب و قند شکن خوب پولی هم بگیرید. من با قند شکن های رایگان نتونستم حتی یک پروژه اجرا کنم زمانی که رم کامپیوترم 2 بود b4a با شبیه ساز رو به راحتی اجرا می کردم. ولی اندروید استودیو حداقل کامپیوتر با رم 6 بنظرم می خواد. همونم در کنار شبیه ساز و مرورگر ممکنه هنگ کنه
  46. 2 امتیاز
    دقیقا دنبال همین فرد و همین جواب بودم میخاستم ببینم اگه برم سرد میشم که شما مانند ایینه اینده خودمو نشون دادید چشم راهنمایی های شما و دیگر اساتید عزیز رو روی سرم جا میدم و از فردا شروع خواهم کرد فقط خواهشی دارم تو این راه تنهام نزارید چون سالهاست جزو ارزوهامه
  47. 2 امتیاز
    سلام جاوا دارای منابع زیاد و غنی هستش. در کنارش بیسیک هم دارای کتابخونه های غنی هستش اما وابسته به جاوا. بیسیک4اندروید از لحاظ یادگیری آسان تر و محثط توسعه راحت تر و بدون پیچ و خم. اندروید استودیو محدودیت خاصی رو برای ساختن اپلیکیشن ندارید و خب به بهترین کتابخونه ها و منابع Github و . . . به راحتی یک خط کد داخل گریدل می تونید دسترسی داشته باشید. البته با بیسیک هم می تونید با Wrap کردن و بدون Wrap کردن استفاده کنید. شما سمت جاوا برید ب راحتی با بیسیک هم می تونید کار کنید.بیسیک هم کار کنید بالاخره جاوا یه جاهایی نیازتون میشه.
  48. 2 امتیاز
    Hi These data are in the form of a map get map format from txt files : Sub ReadMapFromTxtFile Dim Map1 As Map Map1 = File.ReadMap(File.DirRootExternal, "Map.txt") Msgbox(Map1.Get("id"),"Show Id") End Sub get map format from collections like List: 'All Data Dislaped Id. For i = 0 To List1.Size - 1 Dim Map1 As Map = List1.Get(i) Msgbox(Map1.Get("id"),"Show Id") Next 'Get Data From Specified Id Dim Map2 As Map = List2.Get(5) Msgbox(Map2.Get("id"),"Show Id") good luck
  49. 2 امتیاز
    سلام اولا هاست رایگان اونم ایرانی اصلا بدرد این کار نمیخوره چون اگه با بیسیک به سرور وصل بشید سرور به شما میگه شما جاوا اسکریپ ندارین و دنگ و فنگ داره اگه اطلاعات رو میفرسته و کد های html شده مشکل کاری نداره موقع خروجی دادن یه کلید هم بفرستین تا با اون کلید بتونید اول و اخر دیتا مورد نیاز شما مشخص بشه مثل echo "<|*MyKey*|>".json_encode($item)."<|*MyKey*|>"; حالا تنها کار اینه که با substring اینو به ارایه تبدیل کنید که دومی خونه ارایه میشه دیتا شما و چیز دیگه که شما اطلاعات رو به صورت utf8 نمی فرستید اینم به اول php اضافه کنید header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); اینم به بعد connect mysqli mysqli_set_charset($connect,"utf8");
  50. 2 امتیاز
    چند وقتی مشغله زیادی دارم و از پشتیبانی کتابخونه ها ناتوان. با این شرایط محصولات فروشگاهی خودم رو به رایگان قرار می دهم تا کسانی که لازم دارند استفاده کنند. ولی خب پشتیبانی اونها رو تا آزاد شدن وقتم نمی توانم انجام دهم. امیدوارم همه دوستان در کارهاشون موفق باشند. در ضمن تلگرامم رو هم چند وقتی قطع نمودم. ولی خب پیام های انجمن رو هر از چند گاهی چک می کنم. امیدوارم دوستانی که در تلگرام با هم در ارتباط بودیم از نبودنم دلخور نشوند.