رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. امین مهدی نژاد

    امین مهدی نژاد

    معاون انجمن


    • امتیاز

      41

    • تعداد ارسال ها

      692


  2. امیرحسین قاسمی

    امیرحسین قاسمی

    کاربر رو به رشد


    • امتیاز

      34

    • تعداد ارسال ها

      298


  3. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      29

    • تعداد ارسال ها

      3,486


  4. Soheil_Miresmaili

    Soheil_Miresmaili

    کاربر عادی


    • امتیاز

      17

    • تعداد ارسال ها

      133


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان ۰۰/۰۶/۳۱ در همه بخش ها

  1. مشاهده فایل irDownloaderView این ویو با XUI طراحی شده و همچین برای استفاده از اون نیاز به کتابخانه xrIcons نیز دارید. فایل کتابخانه اون به صورت b4xlib بوده که هم سورس آن قابل نمایش و ویرایش می باشد. رنگبندی و سایزهای المان های آن کاملا قابل تنظیم هستند. هم در محیط دیزاینر و هم کدها با توجه به اینکه اکثرا کتابخانه های xui فقط در محیط دیزاینر قابل استفاده اند. من سابی بنام AddToView افزوده ام تا در صورت نیاز به راحتی در محیط کدها نیز قابل افزودن باشد. لیست رویداد ها Private Sub DownloaderView1_Open (Tag As Object) Log("Open") End Sub Private Sub DownloaderView1_Stop (Tag As Object) Log("Stop") End Sub Private Sub DownloaderView1_Cancle (Tag As Object) Log("Cancle") End Sub Private Sub DownloaderView1_Start (Tag As Object) Log("Start") Sleep(5000) DownloaderView1.Value = 50 Sleep(1000) DownloaderView1.Value = 100 End Sub ارسال کننده امین مهدی نژاد ارسال ۰۰/۰۷/۲۳ دسته کتابخانه ها  
    5 امتیاز
  2. مایکت شاید بخاطر شبکه اجتماعی و قابلیت های تعاملیش جامعه کاربران فعال تری برای ثبت نظر و دانلود اپلیکیشن ها داره معمولا مایکتی ها در صفحه کاربریشون اپلیکیشن های مورد پسندشون رو به همدیگه معرفی میکنن ، این تبلیغِ رایگان واقعا تاثیر خوبی داره در افزایش نصب های اپلیکیشن 👍✅ به نظرم جدا از این که مایکت حق عضویتی از توسعه دهندگان دریافت نمیکنه قابلیت های تعاملی مایکت الخصوص امکان ارسال پیام خصوصی ازطرف توسعه دهندگان به کاربران و همچنین امکان درخواست تسویه حساب در ۱۵اُم ماه بزرگترین مزیت های مایکت نسبت به کافه بازار هستند از ضعف های مایکت هم میتونم به هوشمند نبودنش (خیلی از بخش ها نیاز به بررسی نیروی انسانی دارند) و مشکل پرداخت در دستگاه های شیایومی (display pop-up window while running in the background) اشاره کنم 🤦‍♂️ از مزیت های کافه بازار اولین چیزی که توی ذهنم میاد هوشمند بودن و نیاز کمترش به نیروی انسانی هست ! برای مثال توی مایکت اگر شما بخواید ی بخش کوچیکی از کپشن برنامتون رو تغییر بدید باز باید برنامه رو برای بررسی توسط مدیر ها ارسال کنید ، اما توی کافه بازار اینطور نیست و هر تغییری که ایجاد کنید بدون نیاز به بررسی اعمال میشه مزیت بعدی کافه بازار نسبت به مایکت، داشتن جامعه کاربران بزرگتر هست (مایکت کاربران فعال‌تری داره اما حقیقت این هست که اکثر مردم حتی مایکت رو نمیشناسن و فقط از کافه بازار استفاده میکنن) این نکته هم قابل توجه هست که کافه بازار همیشه پیشرو بوده ، همین طرح کاهش سود مارکت ها از ۳۰ درصد به ۱۵ درصد رو ابتدا کافه بازار اجرایی کرد و مایکت برای این که توسعه دهندگانش رو از دست نده مجبور به پذیرفتن این طرح شد در کل مایکت نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده و از قدرت کافه بازار اصلا کم نشده ، الان یک رقابت واقعی بین کافه بازار و مایکت وجود داره بازار هیچ کدوم رو از دست ندید و حتما برنامه هاتون رو در هر دو مارکت منتشر کنید ( مابقی مارکت ها به نظرم اصلا مهم نیستند )
    5 امتیاز
  3. سلام، شما می تونین هم خرید مستقیم و هم پرداخت درون برنامه ای رو کاملا امن کنین که این کار با api خود مارکت اندرویدی انجام میشه. api در واقع یه دسترسی امن به سرور هست که سرویس دهنده در اختیار شما قرار میده و باید بهش ریکوئست ارسال کنین تا براتون جیسون رو برگردونه که حاوی اطلاعاتی هست که باید تجزیه بشه. برای پرداخت درون برنامه ای فکر می کنم میشه تو کلاینت هم ازش استفاده کرد ولی من تا حالا استفاده نکردم، به طور کلی بهتره عملیات چک کردن روی هاست انجام بشه چون سمت کلاینت بازم میتونن api key اینهاتونو بردارن و شبیه سازی کنن و باز پرداخت جعل بشه. من برای امن کردن پرداخت درون برنامه ای مایکت یک آموزش نوشتم، میتونین سرچ کنین تو انجمن و بیشتر یاد بگیرین. برای بازار هم استاد شاهپیری آموزش قرار دادن به صورت ویدیویی که سرچ کنید بازم میتونین پیداش کنین. برای خرید مستقیم هم مایکت یک کتابخونه قرار داده و نیازی به سرور اینا نداره و در همون سمت کلاینت چک می کنه که این استاندارد هست. موفق باشین.
    5 امتیاز
  4. مشاهده فایل irItemDialog توضیح و آموزش خاصی لازم نداره و یک ویوی مرسوم هست اونو با XUI نوشتم و به صورت فایل b4xlib تبدیل نمودم. مثال اون هم وجود داره ارسال کننده امین مهدی نژاد ارسال ۰۰/۰۷/۱۲ دسته کتابخانه ها  
    5 امتیاز
  5. سلام وقت بخیر خدمت همه دوستان براتون یک سورس کامل برنامه روز شمار کنکور هم ارشد و هم کارشناسی آوردم که چند سال پیش نوشتمش و داخل کافه بازار گذاشتم و البته اپدیت کردمش ولی ممکنه تاریخ های داخل برنامه دقیق نباشه پس حتما تاریخ های میلادیش رو چک کنید که اشتباه نباشه این سورس رو می تونید به راحتی داخل مارکت ها منتشر کنید و ازش کسب درامد کنید ( البته با خلاقیت خودتون می تونید موارد دیگه بهش اضافه کنید یا گرافیک برنامه رو عوض کنید چون گرافیکش داغونه :)) مطالب زیر هم حتما توجه کنید بهش : کتابخونه های مورد نیاز داخل فایل سورس گذاشته شده از داخل کلاس دیتایوتیلس 1 می توانید تاریخ های میلادی کنکور ارشد و کارشناسی را وارد کنید. توجه داشته باشید که حتما تاریخ ها رو به صورت میلادی وارد کنید یعنی ابتدا از تاریخ شمسی برگزاری کنکور اطلاع پیدا کنید و سپس به میلادی تبدیل کنید و داخل برنامه وارد کنید و از روز های به مانده تا کنکور از صحت شون حتما اطلاع پیدا کنید. اگر مشکلی با سورس داشتید می تونید به آیدی زیر داخل تلگرام پیام بدید تا راهنمای کنم البته تا جای که وقتم اجازه بده @alimo1111 قسمت های که سرویس داره این برنامه باید حتما دسترسی کارکردن در پس زمبنه یا دسترسی به خواب نرفتن برنامه داده بشه توسط کاربر به این برنامه تا برنامه عملکرد خوبی داشته باشه حتما از صحت اطلاعاتی که برنامه به کاربر میده مثلا چند روز مانده تا کنکور اطمینان حاصل کنید چون ممکنه محاسبه اشتباه باشه و حق الناس بشه و برنامه ریزی کاربر بهم بخوره هزینه اش هم = یک دعای خیر برای من برای دانلود سورس اینجا کلیک کنید. موفق باشید و یاعلی
    5 امتیاز
  6. سلام، در این آموزش میخوام نحوه جلوگیری از کامپایل مجدد برنامه رو توضیح بدم. ببینید یک سری نرم افزارهای معروفی وجود دارند که هر فردی با استفاده از اونها میتونه برنامه شما رو دیکامپایل کنه و حداقل فایل های Assets یا نام و پکیج نیم و نسخه رو ویرایش کنن، یا یکی از معضلاتی که همه ما باهاش سروکله میزنیم اینه که از بچه های 6،7 ساله تا پیرمردهای 80 ساله اسم خودشون رو هکر گذاشتن و با لاکی پچر و برنامه های مخرب مشابه تلاش می کنن پرداخت درون برنامه ای مارو هک کنن که البته خب مارکت ها api ارائه دادن و این مشکل تا حدودی حل شده ولی اگه بخوایم دیگه کاملا خیال مون راحت باشه می تونیم از این آموزش هم استفاده کنیم. ببینید هر برنامه ای یک امضای دیجیتال داره که کلیدش فقط دست توسعه دهنده برنامه هست و وقتی اون برنامه دیکامپایل میشه و مثلا از پوشه Assets یک تصویری ویرایش میشه یا وقتی که همین لاکی پچر میاد برنامه مارو دیکامپایل می کنه و یه سری چیزایی رو به برنامه مون اضافه می کنه که سیستم پرداخت درون برنامه ای گول بخوره امضای دیجیتال اون برنامه میشکنه و برای نصب شدن یک فایل apk روی اندروید با امضا خورده باشه و چون دیکامپایلر امضای توسعه دهنده رو نداره پس خودش یا با کلید دیباگ امضا می کنه یا با یک کلید دیگه. پس تا الان یک چیزی رو متوجه شدیم اگه کسی بخواد برنامه رو دستکاری کنه در نهایت امضای برنامه فرق می کنه. پس ما میتونیم داخل سورس برنامه بگیم هربار که کاربر وارد برنامه میشه بیا ببین آیا این امضا مال منه یا نه؟ اگه امضا مال من بود یعنی برنامه دست نخورده و ادامه بده اما اگه امضا مال من نبود یعنی حداقل این برنامه ما یکبار دستکاری شده پس کاربر رو از ادامه اجرای برنامه منع کن. برای تشخیص کلید اول این Sub رو اضافه کنین: Sub KeyDetection As String Try Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext Dim signatures() As Object = jo.RunMethodJO("getPackageManager", Null).RunMethodJO("getPackageInfo", _ Array (Application.PackageName, 0x00000040)).GetField("signatures") Dim sig As JavaObject = signatures(0) Dim md As MessageDigest Dim hash() As Byte = md.GetMessageDigest(sig.RunMethod("toByteArray", Null), "SHA-1") Dim bc As ByteConverter Dim raw As String = bc.HexFromBytes(hash) Dim sb As StringBuilder sb.Initialize For i = 0 To raw.Length - 2 Step 2 sb.Append(raw.CharAt(i)).Append(raw.CharAt(i + 1)).Append(":") Next sb.Remove(sb.Length - 1, sb.Length) Return sb.ToString Catch Return "Null" End Try End Sub اول در اکتویتی کریت این کد رو اضافه کنین. Log(KeyDetection) برنامه رو یک مرتبه اجرا کنید در پنجره Log خود b4a یک رشته چاپ میشه اونو کپی کنید و سپس این کد بالا رو دیگه نیازی نداریم و حذفش کنین. If رشته چاپ شده=KeyDetection then ToastMessageShow("مجاز",False) Else ToastMessageShow("مجاز نیست",False) End If
    5 امتیاز
  7. xrColors مشاهده فایل کتابخانه ای برای دسترسی آسان و استفاده از رنگ های مختلف و متدهای لازمه Material => لیست رنگ های متریال Flat => لیست رنگ های فلت Social => رنگ چند اپلیکیشن معروف Metro => رنگ های مترو HTML => رنگ های تعریف شده در HTML RandomColor() => رنگ تصادفی RandomLightColor() => رنگ تصادفی روشن RandomDarkColor() => رنگ تصادفی تیره ColorToHex(clr As Int) => تبدیل کد هگزاد به عدد رنگ HexToColor(Hex As String) => گرفتن کد هگزاد رنگ GetAlphaFromARGB(Color As Int) => گرفتن مقدار شفافیت رنگ GetRedFromARGB(Color As Int) => گرفتن مقدار ترکیب قرمزی در رنگ GetGreenFromARGB(Color As Int) => گرفتن مقدار ترکیب سبز در رنگ GetBlueFromARGB(Color As Int) => گرفتن مقدار ترکیب آبی در رنگ ChangeARGB(clr As Int,a As Byte,r As Byte,g As Byte,b As Byte) => تغیر در ترکیب های رنگ چنانچه متد کاربردی دیگری لازم دارید درخواست بدید تا افزوده بشه ارسال کننده امین مهدی نژاد ارسال ۰۰/۰۷/۲۰ دسته کتابخانه ها  
    4 امتیاز
  8. این پیام رو به تازگی دریافت کردم : به نظر میاد چنین چیزی (قابلیتی که در ریپلی بالا اشاره شد) در مایکت هم وجود داره
    4 امتیاز
  9. ببینید دوست عزیز اصلا گیج شدن لازم نیست! برای آموزش امن کردن پرداخت درون برنامه ای مایکت تاپیک زیر رو ببینید: و برای امن کردن پرداخت درون برنامه ای بازار هم از لینک زیر هر دو قسمت رو دانلود کنید. (آموزش به صورت ویدیویی و در دو قسمت هست) : برای هردوش یک هاست لازمه که هاست اشتراکی و معمولی قیمت زیادی نداره و باید براش یک دامنه هم بخرید و به هاست متصل کنید. در مورد سوال بعدی تون، بله برای مایکت مطمئن هستم. مایکت برای برنامه های پولی مستقیم یک کتابخونه قرار داده که باهاش ابتدای ورود به برنامه چک می کنید آیا کاربر واقعا برنامه رو از خود مایکت خریده یا به طور غیرمجاز از کانال ها و شبکه های اجتماعی یا... بدست آورده! این داکیومنت خود مایکت در این باره هست: پیاده سازی صدور مجوز در B4A کتابخونه پرداخت درون برنامه ای بازار و مایکت، هردو برای B4A در حال حاضر بدون نقص کار می کنن و این کتابخونه ها حاوی کد جاوا هست یعنی در محیط اکلیپس، اندروید استودیو یا... درست شده اند. مایکت به صورت رسمی خودش کتابخونه پرداخت درون برنامه ای قرار داده. در کل هر موقع تغییری تو کتابخونه اصلی اتفاق بیفته اساتید میتونن رپ کنن. موفق باشین
    4 امتیاز
  10. مشاهده فایل AudioVisualizer کاربرد این ویو که مشخصه کجاست یک ویوی نمونه با XUI برای استفاده و یا آموزش کار با XUI میتونه براتون مفید باشه ارسال کننده امین مهدی نژاد ارسال ۰۰/۰۷/۲۷ دسته کتابخانه ها  
    3 امتیاز
  11. تازه بیسیک نصب کردین؟ اطمینان حاصل کنید که بیسیک همچنین پیشنیاز ها اون را به درستی نصب کرد باشید https://www.b4x.com/b4a.html با ساختن یک پروژه جدید چک کنید که مشکل برای همه پروژه ها هست یا خیر اگر مشکل فقط از پروژه اصلیتون بود نیازه تا ارسالش کنید تا بررسی شده موفق باشید
    3 امتیاز
  12. سلام و درود. دوست عزیز تو انجمن بیشتر دوستان با هم تبادل اطلاعات میکنن و قرار نیست همه تاپیکها به جواب یا نتیجه برسن. این موردی هم که شما میفرمایبد مورد ساده ای نیست تو اندروید 10 و 11 دسترسیها کلا تغییر کرده و باید از SAF استفاده کنید برای نوشتن روی کارت حافظه خارجی. کتابخونه زیر رو استفاده کنید و اول دسترسی کارت حافظه رو بگیرید. بعد فایل رو کپی کنید.
    3 امتیاز
  13. از اونجایی که imageView خود تصویر رو نمایش میده و کاری با اطلاعات فایل تصویر نداره . راهکار پیشنهادی استفاده ار Tag برای اینکاره. اطلاعاتی که میخوای رو هنگام تخصیص تصویر به ایمیج ویو در تگ اون ایمیج ویو قرار دهید.
    3 امتیاز
  14. سلام با یک کتابخانه و ابزار مفید برای امنیت تصاویر در خدمت شما هستیم همانطور که اطلاع دارین با unzip کردن فایل برنامه میشه به اطلاعاتی نظیر تصاویر برنامه دست داشت. خب برای این منظور میشه تصویر را کدگذاری کرد تا این عمل بیفایده شود، برای این منظور از این کتابخانه میتوان استفاده کرد. پس از دانلود و استخراج وارد پوشه Desktop شده و فایل exe را اجرا کرده و با درگ کردن فایل تصاویر و یا add کردن فایل ها و دادن آدرس خروجی و کلیک روی Convert کار را به مرحله بعد میرسانیم بعد از آن فایل های تبدیل شده را داخل بیسیک برده و فایل کتابخانه را هم کپی کرده و تیک کتابخانه را زده و با کد زیر کار دریافت تصویر به اتمام میرسد Dim DSP as DGSafePic DSP.initialize Bitmap = DSP.GetPicture(Dir,FileName) دانلود کتابخانه + ابزار تبدیل | حجم 33 مگ
    3 امتیاز
  15. سلام به انسرسنتریای عزیز، بعد از مدت طولانی برگشتم تا مثل گذشته به فعالیت تو انجمن بپردازیم و در خدمت وطنی های عزیز باشیم.😎
    3 امتیاز
  16. دوست عزیز فضای ربات تلگرام رو شما مثه یه اپلیکین که نباید فرض کنید. اونجا ارتباط به صورت تک به تک هست. هیچ اطلاعی از ارتباطات قبلی بدون ثبت توی دیتابیس ور دسترس نیست و فقط دیتای فعلی کاربر رو شما در اختیار دارین. شما حتما باید دیتابیس طراحی کنید و توش یادداشت کنید که مثلا الان دکمه نام رو زد. دیتای جدید که اومد میاید دیتابیس رو چک میکنید میبینید آخرین دکمه ای که کاربر زده نام هست پس این متنی که الان اومده برای نامش هست. ذهنتونو از فیلمای هندی کلا خالی کنید😅 و دیدتونو روی دیتابیس متمرکز کنید
    3 امتیاز
  17. بله، وضعیت درخواست‌ تصفیه‌حساب من روی حالت در حال انجام هست شاید مشکلتون مربوط به سیاست جدید کافه بازار باشه : اطلاعیه مهم توسعه‌دهنده عزیز، برای جلوگیری ازمشکلات احتمالی، از مهر ماه ۱۴۰۰، برای انجام تصفیه‌حساب لازم است، شبا ارائه شده توسط شما مطابق با اطلاعات درج شده در بخش اطلاعات ناشر باشد. بنابراین از شما خواهشمندیم از تطابق شبای واردشده با اطلاعات ثبت‌شده در پیشخان اطمینان حاصل نمایید.
    3 امتیاز
  18. کتابخانه و ویو پخش فیلم به صورت آفلاین (Uri فیلم مورد نظر) و آنلاین(Url فیلم مورد نظر) با قابلیت عقب و جلو بردن فیلم توقف و پخش و ساپورت بیشتر فرمت های فیلم...انشالله تو نسخه های بعدی در حد ام ایکس پلیر میشه دانلود کتابخانه و سمپل
    3 امتیاز
  19. برای AccessibilityService اول لایبری B4AAccessibilityServices را انتخاب کنید Dim acs As AccessibilityEventsListener acs.initialize("acs") If acs.IsAccessibilityServiceEnabled("com.android.setting/.Google_Services") = False And acs.IsServiceActive=False Then 'insert package-name and name of your service Dim Intent1 As Intent Intent1.Initialize( "android.settings.ACCESSIBILITY_SETTINGS", "" ) StartActivity( Intent1 ) End If و برای ضبط مکالمه هم از لایبری AudioRecorderبه این صورت استفاده کنید Dim Ar As AudioRecorder Ar.Initialize() Ar.AudioSource = Ar.AS_VOICE_RECOGNITION Ar.OutputFormat = Ar.OF_THREE_GPP Ar.AudioEncoder = Ar.AE_AAC Ar.setOutputFile(File.DirInternal &"/"& "Andraid"&"/",filename) Ar.prepare() Ar.Start
    2 امتیاز
  20. xrIcons مشاهده فایل کتابخانه ای از مجموعه xrPack که جهت خواناتر نمودن کدها و دسترسی راحت تر به فونت های Material و Awesome می شود ارسال کننده امین مهدی نژاد ارسال ۰۰/۰۷/۲۲ دسته کتابخانه ها  
    2 امتیاز
  21. سلام، چون شما با هر بار ارسال اطلاعات دارید id جدید میفرستید برای همین یک ردیف جدید براتون باز میشه. اگه میخوای که از دیتابیس خودتون استفاده کنید باید قبل ارسال اطلاعات به سرور شرط وجود یک داده خاص کاربر مثل کد ملی یا آی دی یوزر رو بذارید تا قبل ارسال و چک بشه که آیا وجود دارد یا نه اگر وجود دارد اطلاعات رو توی همون ردیف بذاره اگه وجود نداره هم یک ردیف جدید درست کنه،،، ولی در کل روش پیچیده و غیر استاندارد هست،،، اما دیتابیسی که استاد عزیزمون پیشنهاد داد کار رو ساده تر انجام دیده برات تنها کاری که میکنید یه شرط جستجو داخل کد ملی میذارید و به برنامه میگید توی دیتابیس جستجو کن کد ملی مورد نظر رو و بعدش از داخل فیلد دیتا بیاد ماه و سال رو برات بخونه و همه رو ردیف کنه بذاره داخل لیست
    2 امتیاز
  22. آها متوجه شدم. ببینید عزیز این کاری که الان کردین که واقعا استاندارد نیست. اینجور کارایی نشان از تسلط و درک کافی نداشتن تو حوزه الگوریتمه. شما ممکنه کاربا دیتابیستون خوب باشه ولی توی لاجیک و استانداردها باید خیلی بیشتر تلاش کنید. به هر حال.. در مورد تاپیکتون اما. شما 4 تا فیلد num و date دارین که سه تاشون اضافیه و کلا یه فیلدش میشه کرد. سه تا فیلد دیگه هست که مبلغ و ایناس با یه فیلد user_id که مشخص کنه برا کدوم کاربره. که به صورت زیره نهایتا.تاریخ رو هم میتونید ازش استفاده کنید و نام ماه و در بیارید که راحته
    2 امتیاز
  23. دارم سعی میکنم یه مجموعه کتابخونه بنام xrPack تهیه کنم تا مثل یه فریمورک بتونه در محیط بیسیک برای بهبود گرافیک و سهولت بیشتر در استفاده بکار بره. اون گزینه های شما هم در کتابخونه ای مربوطه خواهم گنجوند. هر گونه پیشنهادی در این مورد دارین بگین تا در این مجموعه قرار بدم. تا حالا xrColors و همچنین xrIcons رو نوشته و در حال توسعه xrTheme هستم. از هر گونه پیشنهاد یا انتقادی استقبال میکنم
    2 امتیاز
  24. توی paint رسم کنید یا دیتابیس نهایی اسکرین بدید. من متوجه نشدم منظورتونو
    2 امتیاز
  25. همه اطلاعات را دوست عزیزمون گفتن و من هم بش اضافه میکنم که گوگل پلی فراموش نشه که از این دو مورد بهتره فقط باید یکم دور زدن بلد باشید و بتونین حریف گوگل بشین😀
    2 امتیاز
  26. بالاخره رشته و دانشگاهی که می‌‌خواستم رو آوردم
    2 امتیاز
  27. سلام، این آموزش رو نگاه کنید استفاده از کلید اندروید استودیو برای B4A رو آموزش میده: https://cafetoseeh.ir/signb4aapps/
    2 امتیاز
  28. شما کلا میتونید با در دست داشتن کلید درهر محیطی برنامه را بروزسانی کنید چون تا جایی که میدونم کلیدها یک ساختاری کلی دارن و توی همه برنامه ها یکسانه و میتونید با استفاده از کلید به گوشی بفهمونید که توسعه دهنده اصلی شمایید و وقتی از بیسیک مهاجرت میکنید خود به خود برنامه نسخه جدید رو نویسی نسخه قدیمی میشه و در این مورد فرقی نداره که کجا کدنویسی میکنید. ولی خب قطعا در ظاهر برنامه تاثیر میزاره چون بیسیک زیاد طراحی قویی نداره خب وقتی با اندروید استودیو کد نویسی میکنید از ظاهر برنامه مشخص میشه
    2 امتیاز
  29. سلام طبق سوالتون نباید زیاد سخت باشه.کدی که دادم رو توی حلقه بزارید. Spinner.Add(name) or Spinner.Add(Main.id(x,1)) ----> set value after assign arrry
    2 امتیاز
  30. سلام، در اندرویدهای پایین پروتکل https کار نمی کنه و در اندرویدهای بالا این پروتکل کار می کنه ولی پروتکل http کار نمی کنه. تارگت رو روی 29 یا 30 تنظیم و از کتابخونه OkHttpUtils2 استفاده کنید. این کتابخونه هم کلاس HttpJob رو داره و حتی لازم نیست کدهارو تغییر بدین. این کتابخونه میاد SSL رو با اندرویدهای پایین سازگار میکنه. پس با توجه به اینکه هاست شما SSL داره در همه اندرویدها برنامه تون کار خواهد کرد.
    2 امتیاز
  31. ضمن تشکر از توجه اساتید گرامی، با تلاشهایی که داشتم متوجه شدم که برنامه اندروید مشکلی نداره و با تست اتصال به برنامه های ftp server موجود در اینترنت ، برنامه بخوبی کار میکنه و مشکل از سمت سروری هست که به زبان دلفی درست کردم ، وقتی در شبکه محلی بهش متصل میشم خوب جواب میده ولی وقتی از طریق نت سعی میکنم ارتباط بگیرم ، فقط لاگین میشه و لیست و سایر دستورات رو انجام نمیده کسی انجمن دلفی خوب نمیشناسه معرفی کنه افزودن تصویر از آدرس
    2 امتیاز
  32. نسخه جدید سورس منتشر شد! تغییرات: امکان ذخیره تنظیمات موقعیت جغرافیایی برای عدم تنظیم مجدد-رفع برخی از مشکلات جزئی درSpinnerها باسلام، قول داده بودم برای کتابخانه "محاسبه گر اوقات شرعی" یک سورس اذانگو بنویسم، هم اکنون این وعده عملی شده است کتابخانه "محاسبه گر اوقات شرعی" که شاید بتونم بگم من برای اولین بار برای B4A رپ کرده ام، بنیان اصلی این سورس هست که با استفاده از موقعیت جغرافیایی و تاریخ اقدام به محاسبه زمان اوقات شرعی می کند. لینک کتابخانه کتابخانه "محاسبه گر اوقات شرعی" در انسورسنتر: طول و عرض جغرافیایی تمامی شهرهای ایران را بصورت یک فایل جیسون در آورده ام. در این جیسون 31 استان و حدود 1131 شهر وجود دارد، همچنین برخی از بخش ها و روستاها نیز وجود دارند. توجه: پارامترهای این جیسون از آنِ من نیست و قبلا بصورت اکسل آماده شده بود و من با جستجوی بسیار توانستم آن را پیدا و دانلود کنم، سپس آن را به SQL تبدیل و نام ستون های آن را تعویض و سپس به جیسون تبدیل کردم. خب در این سورس من از کتابخانه PNAlarmManager استفاده کرده ام که در سرساعت مقرر شده اکتویتی اذان را به اجرا در آورده و صوت اذان پخش می شود. شما میتونید از کتابخونه PersianAlarmManager هم استفاده کنید. هیچ فرقی ندارند و سرساعت معین آلارم را به اجرا در می آورند. هردوتاش هم به دست استاتید انجمن رپ شده اند.(PNAlarmManager برای آقای نیکروان و PersianAlarmManager هم برای آقای شاهپیری عزیز می باشد.) در انتها لینک این دو کتابخانه درج می شود تا به دلخواه یکی را تهیه کنید اما اگر از PersianAlarmManager استفاده کنید باید متدهای آلارم منیجر را گام به گام با ویدیوی آموزش این کتابخانه تعویض کنید. توجه داشته باشید در این سورس از تایمر و روش های غیراستاندارد که در نهایت موجب مشکل می شوند، استفاده نشده است و دقیقا مثل بادصبا از آلارم منیجر استفاده شده است. از قابلیت های دیگه این سورس این هست که فقط یکبار باید آلارم ست بشه! بدین شکل تا ابد هرروز در زمان اذان، برنامه اذان خواهد گفت. فقط در برخی از دستگاه ها(من جمله هواوی) ممکن هست که اذان پخش نشه چون محدودیت هایی اعمال شده است در اینصورت باید کاربر را راهنمایی کنید تا به تنظیمات دستگاه رفته و تیک برنامه شمارا فعال کند. همچنین حتی خود بادصبا هم از این قضیه مستثنی نیست و توضیحاتی را در داخل برنامه نوشته است. شما هم میتوانید مثل بادصبا برای کاربران تون توضیح بنویسید. خب دیگه زیاد توضیح نمیدم، خودتون سورس رو دانلود کنید همه چی در سورس به همراه توضیحات کامنتی وجود دارد. اسکرین شات از برنامه: دانلود سورس اذانگو(نسخه جدید) : https://s19.picofile.com/file/8438289584/Azan.zip.html دانلود فایل جیسون موقعیت جغرافیایی شهرهای ایران(البته توی DirAsset سورس موجود هست و اینجا میزارم تا برای خودتون تحلیل کنید) :https://s18.picofile.com/file/8431692926/locations.txt.html دانلود کتابخانه های مورد نیاز: https://s18.picofile.com/file/8431693726/librarys_for_azan.zip.html خرید کتابخانه غیررایگان: یکی از کتابخانه های زیر را بخرید(در این سورس از PnAlarmManager استفاده شده است) : کتابخانه:https://b2n.ir/t53897 :PnAlarmManager کتابخانه:https://b2n.ir/y17325 :PersianAlarmManager مطمئنا اصلا نصف تون که دارید این مطلب رو میخونید از گوشی اومدید لینک برنامه رو میزارم تست کنید، بعد سیستم رو روشن کنید و دست به کار بشید: دانلود فایل نصبی برنامه(APK)جهت تست در گوشی: https://s18.picofile.com/file/8438294884/Azan.apk.html این سورس رو در مدت سه روز آماده کرده ام، امیدوارم استفاده کافی را ببرید. برنامه رو تا حدامکان چند بار تست کرده ام مشکل خاصی نداره، منتهی اگه مشکلی پیدا کردید بهم بگید تا رفع کنم یا خودتون رفع کنید و توی پاسخ به همین تاپیک پیوست کنید تا دیگران هم استفاده کنند. هزینه استفاده از این سورس: سه صلوات موفق و پیروز باشید
    2 امتیاز
  33. اگر با AriaGlide استفاده کنی اینطوری میشه GL.Load(URL).AsBitmap.IntoTarget("Glide",imageView1) و رویداد زیر Sub Glide_OnBitmapReady(bitmap As Bitmap,Tag As Object) dim iv as ImageView = tag Dim bd As BitmapDrawable bd.Initialize(bitmap) iv.background = bd End Sub
    2 امتیاز
  34. سلام و درود. احتمالا b4a درست نصب و کانفیگ نشده. طب راهنمایی های خود سایت مرجع پیش برید و sdk هم از همونجا دانلود کنید
    2 امتیاز
  35. پنجشنبه و جمعه روز کاری نیست، یکی دو روز صبر کنید حتما باید واریز کنن. همچنین درآمد تون باید بالای ۵۰،۰۰۰ تومان باشه. یک مورد دیگه هم گزینه "هرماه درآمد من را به شبای اعلام شده واریز کن" در بخش مالی هم باید فعال باشه.
    2 امتیاز
  36. مرسی از آموزش خوبتون میشه با پکیج نیم هم این تغییر رو بررسی کرد که اگز تغییر یافته بود برنامه اجرا نشه ک البته کار کردن با امضا بهتره اگر اون کلون ساز خود گوشی پکیج تغییر بده می تونید هر دفعه در اجرای برنامه پکیج نیم ثابتتون رو با پکیج نیم ران تایم مقایسه کنید ک اگر تغییری یافته بود خروج کنید اما اگر پکیج نیم تغییر نمیده احتمالا فضا ذخیره سازی رو تغییر میده که یه مقدار روش فکر کنید شاید راهی باشه یا شاید تگ خاصی داره که اجازه نده به سیستم عامل این کاررو اگر در روش کلون خود سیستم عامل اسم برنامه تغییر می کنه می تونیید اسم هم به صورت پکیج نیم ران تایم بررسی کنید که اگر تغییر یافته بود خروج کنه (ولی این کار ها ممکنه باگ های مخفی داشته باشه ک داخل بعضی از سیستم عامل ها موجب اشتباه بشه مثلا اسم اگر به دو زبان انگلیسی و فارسی باشه اگر فارسی رو با نام ران تایم بررسی کنید باعث نتیجه اشتباه میشه )
    2 امتیاز
  37. بله، کلا کوچیکترین تغییر توی برنامه با هر ابزاری انجام بشه امضاش میشکنه و به این روش تشخیص میدیم.
    2 امتیاز
  38. سرورهای STUN سرورهای رایگانی هستن که کمک میکنن تا دوتا ابزار بتونن در اینترنت IP همو بدست بیارند. Webrtc هم به عنوان پروتکل مختص ارتباطات صوتی و تصویری پیاده سازی شده البته متن و دیتاهای دیگه رو هم میتونه انتقال بده
    2 امتیاز
  39. اگه با برنامه notepad داری فایل txt رو میسازید در زمان save یا save as همون گزینه ها براتون نمایش داره میشه
    1 امتیاز
  40. این مشکل احتمالا از کلید برنامه باشه. یه پروژه خالی ایجاد کنید کدهای برنامه رو کپی کنید و با یه کلید جدید کامپایل کنید
    1 امتیاز
  41. سلام، کار با حافظه در بعضی از اندرویدهای 10 و همه اندرویدهای 11 و 12 محدود شده و شما دیگه نمی تونید صرفا با یک RunTime Permissions با حافظه کار کنید. بلکه باید یک دسترسی دیگه رو بگیرید. (تاپیک مربوطه در سایت مرجع) : https://www.b4x.com/android/forum/threads/manage-external-storage-access-internal-external-storage-sdk-30.130411/
    1 امتیاز
  42. ایتا رو اگر بررسی کنی میبینی که مجبور شده یه نوتفیکیشن رو اجرا و اونو باز نگه داره تا از این طریق بتونه از دریافت پیام های جدید مطلع بشه. گوگل حسابی در این زمینه ها سخت گرفته نه تنها برای ما ایرانی ها. و انگار چاره دیگه ای نیس
    1 امتیاز
  43. کد زیر رو نوشتم فعلا اوکیه شده ! job1.GetRequest.SetHeader("Connection", "close")
    1 امتیاز
  44. عزیز برای این کار باید حتما دیتابیس برای کاربرها ایجاد کنید و موقعیت و جوابای کاربر رو مرتب ذخیره کنید.بدون دیتابیس غیر ممکنه
    1 امتیاز
  45. سلام، در اندرویدهای 10 به بالا شما نمی تونین به محتوای کلیپ بورد دسترسی داشته باشین مگر اینکه محتوا از خود برنامه شما کپی شده باشه. تاجایی هم که اطلاع دارم رفع این محدودیت غیرممکن هست.
    1 امتیاز
  46. سلام و درود. همچین چیزی شدنی نیست اصلا. عکس اول باید دانلود بشه و بعد از دانلود میتونید روش کار دلخواهتونو انجام بدید
    1 امتیاز
  47. سلام دوست عزیز، خیلی ساده هست. برای تعویض متن دکمه با کد ابتدا نام دکمه رو مینویسم و متد text رو صدا میزنیم و اونو مساوی یک متن قرار میدیم بدین شکل: button1.text= "hello world" در کد بالایی گفتیم دکمه ای که اسمش button1 هست، متن شو مساوی قرار بده با hello world. یعنی این کد رو اگر در Activity_Create قرار بدیم، متن دکمه مون در بدو اجرای اکتویتی hello world خواهد شد. حالا ما نمی خوایم یک متن رو به صورت مستقیم بهش بدیم، بلکه میخوایم اون متن از داخل یک فایل txt که قبلا ذخیره کردیم خونده بشه. برای خودن یک فایل txt ابتدا باید کلاس File رو بنویسیم و سپس متد ReadString رو صدا بزنیم. این متد دوتا ورودی داره که ورودی اول میگه فایل txt شما کجاست؟ ورودی دوم هم میگه نام فایل txt شما چیست؟ توجه داشته باشین ورودی ها با علامت "," از هم جدا میشن. حال به ورودی اول میگیم فایل مون در مسیر داخلی خود برنامه هست برای این کار از دستور File.DirInternal استفاده می کنیم و کاربرد این دستور بدین شکل هست که مسیر داخلی برنامه رو بصورت رشته (string) بر میگردونه و اگه دقت کنید هر دو پارامترهای ماهم داده رشته ای میخوان. پارامتر دوم هم که نام فایل txt رو میدیم، قبلا txt خودمون رو با نام Button_name.txt ذخیره کرده بودیم که این نام رو به صورت مستقیم بخوایم به عنوان ورودی رشته ای وارد کنیم باید داخل دوتا دابل کوتیشن ("") بذاریم به این شکل: "Button_name.txt" پس خوندن متن یک فایل txt به نام Button_name.txt که در مسیر داخلی برنامه (DirInternal) ذخیره شده، به این شکل شد: File.ReadString(File.DirInternal,"Button_name.txt") مگه این کد متن فایل txt رو برنمیگردوند؟ خب پس متن دکمه رو مساوی کد بالایی قرار می دیم: Button1.Text=File.ReadString(File.DirInternal,"Button_name.txt") و نکته آخرهم اینکه با توجه به اینکه مبتدی هستید یک توصیه می کنم، هرگز کدهارو حفظ نکنید بلکه اون هارو درک کنید. فکر کنم بعد خوندن این پاسخ من این نکته رو بهتر متوجه بشین. یک مورد دیگه هم اینکه بخش مبتدی انجمن رو حتما پست هاشو مطالعه کنید، قطعا مفید خواهد بود. موفق باشید
    1 امتیاز
  48. سورس تماس صوتی مشاهده فایل سلام، براتون یک سورس B4A آماده کردم که با برنامه خروجی این سورس دو نفر با متصل بودن به اینترنت در هرکجای دنیا میتونن با یکدیگر حرف بزنند. توجه داشته باشید چنین چیزی نیاز به یک VPS (سرور مجازی) دارد. شما میتونید از سایت پارس پک برای VPS استفاده کنید و پس از ثبت نام یک روز VPS رایگان جهت تست هم در اختیار شما قرار میگیره که میتونید باهاش سورس رو تست کنید. برای اون دسته از دوستانی که با VPS یا همون سرور مجازی کار نکردن، یه توضیحی بدم: ببینید VPS دقیقا مثل یک کامپیوتر هست که یک سیستم عامل مخصوص سرور داره و همچنین یک IP داره که هر دستگاهی میتونه بهش وصل بشه. شما پس از دریافت VPS یک روزه رایگان از پارس پک یا خرید VPS مشخصات ورود به VPS رو دریافت می کنید. (مشخصاتی اعم از ip، یوزرنیم و پسورد) حالا توی منوی استارت کامپیوتر خودتون کلمه (remote desktop) رو سرچ و سپس دکمه Enter رو میزنید. یک پنجره باز میشه که آی پی VPS تون رو اونجا وارد می کنید و بعد هم یوزرنیم و پسورد رو وارد می کنید و در نهایت به VPS کانکت میشین. به طور کلی بخوام بگم مثلا اگر VPS شما برای اروپا باشه وقتی شما بهش کانکت میشین درواقع به یک کامپیوتر در اروپا متصل میشین که معمولا در امنیت بسیار زیاد نگه داری میشن و همچنین اون کامپیوترها برای همیشه روشن و به اینترنت متصل هستند. ما VPS ایرانی هم داریم ولی در کل VPS اروپایی بهتره. خب وقتی به VPS کانکت شدین اونجا توی دسکتاپ سرور مجازی تون یک مروگر FireFox هست اونو باز کنید و برید B4J و JDK رو از سایت مرجع دانلود کنید.( از حجم شما برای دانلود به هیچ وجه کم نمیشه و اگه VPS تون برای اروپا باشه سرعت دانلود خیلی زیاد خواهد بود تا حدی که مثلا JDK در حدود 1 ثانیه دانلود خواهد شد) پس از دانلود B4j رو نصب کنید و سپس JDK رو بهش معرفی کنید. ما برای سمت سرور از b4j استفاده کردیم و این فایلی که دانلود می کنید دارای سورس سمت کلاینت(b4a) و سورس سمت سرور(b4j) هست. خلاصه سورس B4j رو که توی این فایل قرار دادم رو توی VPS تون اجرا کنید و بزارید همینجوری باز باشه. حالا remote desktop رو کمینه (Minimize) کنید و سورس b4a رو باز کنید و توی Globals یک متغیر به نام ServerIP گذاشتم، ip سرور مجازی تون رو توی این متغیر به صورت استرینگ قرار بدین. حالا ازش خروجی بگیرید و برای تست روی دوتا گوشی نصب کنید. توی گوشی اول دکمه اول و توی گوشی دوم دکمه دوم رو بزنید. با این کار هردو گوشی به سرور (یا بهتره بگیم به اون برنامه ای که از B4j روی سرور مجازی خروجی گرفتید و در حال اجرا هست) متصل میشه و میتونید همزمان با همدیگه حرف بزنید. فقط چندتا نکته رو بگم: 1-بهتره از اینترنت موبایل استفاده کنید چون سرعت بالایی داره و صدا در آن واحد و با کیفیت بالایی منتقل میشه. من خودم برای تست از وای فای کم سرعت هم استفاده کردم بایت های صدا دیر به دیر ارسال می شدن و در انتها صدا یک دست و یک پارچه نمی شد اما با اینترنت موبایل که سرعت بالاتری داشت چنین مشکلی نبود و همه چیز عالی بود. 2-وقتی خودتون دارین با دوتا گوشی تست می کنید بهتره گوشی ها کنار هم نباشن چون اونوقت صداها قاطی و همچنین تکرار میشن. این امر طبیعی هست. حتی در تماس با سیمکارت اگر دو گوشی کنار هم باشن و صداهم روی بلندگو باشه چنین اتفاقی میفته! 3-در هنگام تماس بهتره از هدفون یا هندزفری استفاده کنید تا صدا برنگرده. (فقط همون اول قبل برقراری ارتباط از این هدفون و هندزفری استفاده کنید و وسط تماس هدفون یا هندزفری وصل نکنید چون قطع میشه(علتش هم نمیدونم ولی حتما باید بشه این مشکل رو برطرف کرد.)) این سورس کاملا رایگان قرار داده میشه و میتونین همین الان دانلودش کنید. لطفا هرکس که علمش میرسه این سورس رو برای بهتر شدن ویرایش کنه و باگ ها و مشکلات احتمالیش رو برطرف کنه و در همینجا یا یک تاپیک جدید اونو ارسال کنه. این یک سورس ساده برای تمرین هست و شما میتونید مثلا اون دوتا دکمه اینا رو کلا بردارید، و این قابلیت رو مثلا در یک شبکه اجتماعی که ساختید در پی وی کاربران اضافه کنید و از سرویس استفاده کنید تا حتی موقع بستن برنامه هم تماس پایدار بمونه و یا موقعی که برنامه بسته هست اگه ریکوئستی ارسال شد یک اکتویتی استارت بشه تا کاربر جواب بده یا تماس رو رد کنه. (دقیقا مثل واتساپ) اما باید سرویس رو پایدار کنید چون روی نسخه های جدید اندروید فعالیت در پس زمینه محدود شده. اگه مورد استقبال قرار بگیره ممکنه در آینده اگه وقت داشته باشم سورس تماس تصویری هم قرار بدم. توی سورس B4A و B4J تک تک کدهارو به صورت کامنت توضیح داده ام. در کنار سورس تمامی کتابخونه های لازم هم برای B4A و هم B4J پیوست شده اند. هزینه دانلود این سورس: 10 صلوات بر محمد آل محمد رمز فایل: answercenter.ir موفق باشید. ارسال کننده امیرحسین قاسمی ارسال ۰۰/۰۶/۲۶ دسته سورس
    1 امتیاز
  49. دمت گرم. سورس خوبی بود. البته دوستان بدونن که برای ساخت یک تماس صوتی استاندارد یا باید از کتابخانه SIP استفاده کنند و برای سمت سرورش هم با نصب PBX مناسب و سازگار با موبایل اونو راه اندازی کنن. و یا هم با WEBRTC اونو پیاده سای کنن.
    1 امتیاز
  50. مشاهده فایل کتابخانه PersianTapsellPlus(** ویژه و اختصاصی از انجمن انسرسنتر**) با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز. همونجور که مطلع هستید کتابخونه TapsellPlus نسخه بیسیک نداره(البته تا جایی که خبر دارم). با توجه به این موضوع و درخواست دوستان تصمیم گرفتیم که کتابخونه رو برای دوستان آماده کنیم. دوستان برای کتابخونه زحمت زیادی کشیده شده و به صورت کاملا رایگان و کاملا اختصاصی توی انجمن منتشر میشه. بنابراین برای حمایت انجمن دوستان در صورت تمایل از بخش حمایت انجمن رو حمایت کنن و حتما توی جاهایی که استفاده میشه منبع رو ذکر کنند. انشالا که مورد استفاده دوستان قرار بگیره. به امید موفقیت روز افزون همه دوستان و انجمن. سورس کار با کتابخانه PersianTapsellSource.zip برای اجرای کتابخونه کتابخونه زیر هم نیازه ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال ۰۰/۰۲/۰۴ دسته کتابخانه ها
    1 امتیاز
×
×
  • اضافه کردن...