اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


پرچمداران


مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان 10/23/2017 در همه بخش ها

  1. 10 امتیاز
    بالاخره پس از دو هفته تلاش موفق به اتمام این ویزارد شدم افزونه ای که هدفش پایین آوردن خوانایی کد منبع برنامه ها می باشد. این ویزارد پس از گرفتن فایل برنامه شما dex/apk آن را به شکل خودکار مبهم سازی می‌کند و با انجام این عمل خطر دسترسی غیرمجاز به کدهای منبع را تا حد قابل‌توجهی کاهش می‌دهد. با انجام این عمل می‌توانند جلوی تحقق پیدا کردن هدف‌هایی چون ترجمه دوباره برنامه و تغییر کنترل آن یا یافتن آسیب‌پذیری‌ها را گرفت. مزایای مبهم‌سازی کد مبهم‌سازی خودکار کد مزایای قابل شمارشی دارد که بهره‌گیری از آن در پلاتفرم‌های گوناگون را محبوب کرده است. در برخی زبان‌های برنامه‌نویسی سطح بالا (همچون جاوا، اندروید و دات نت) مترجم‌های وارون رایگان به سادگی می‌توانند کدماشین یا یک کتابخانه را مهندسی معکوس کرده و به کد منبع بازگردانند؛ بنابراین بزرگترین مزیت مبهم‌سازی خودکار کدها، محافظت از حقوق معنوی نهفته در نرمافزار است، به طوری که با پیچیده و سخت سازی عمل مهندسی معکوس، آن را از لحاظ اقتصادی پرهزینه می‌سازد. اهمیت مبهم سازی کد چنان است که مسابقاتی برای آن نیز ایجاد شده است مثلا IOCCC که برای زبان سی ایجاد شده است. این ویزارد همزمان با انتشار نسخه آلفای فروشگاه راه اندازی خواهد شد.و آموزش نحوه کار به همراه عکس هایی از آن به زودی در انجمن قرار داده خواهد شد. توضیحات برگرفته از ویکی پدیا «موفق باشید.»
  2. 9 امتیاز
    سلام به همگی تلگرام کلاینت اولین کتابخانه من هست که به تازگی رپ شده . از جمله امکانات فعلی : _ ثبت نام و ورود کاربران از طریق شماره _ گرفتن لیست چت ها _ارسال پی ام درون گپ و کانال _ارسال پی ام به شخص _جوین گپ و کانال _اطلاعات لینک ها جوین گپ به زودی با قیمتی(البته تا ببینم مدیر نظرش چیه!) مناسب در اختیار عموم قرار میگیره ... دوستان اگر متدی مد نظرشون بود تو این تاپیک مطرح کنن . درصورت وجود یا نبود دیگر مشکلات در کتابخانه لحاظ خواهد شد * جدیدترین امکانات اضافه شده : گرفتن لیست چت های کاربر / به تفکیک گروه -سوپر گروه -کانال- شخص - بات دانلود تمامی مدیاهای / فیلم - عکس - مدیا گرفتن چت ها و پست کانال ها گرفتن اطلاعات چت ها / فوروارد شده - ادیت شده -اطلاعات فرستنده /عکس پروفایل / یوزر نیم و... اضافه کردن کاربر و کاربران به گروه حذف کاربر از گروه بازم روند اضافه کردن متد های جدیدتر ادامه داره ....
  3. 8 امتیاز
    با سلام و خسته نباشید همان طور که میدانید خیلی از دوستان مشتاقن که دیتابیس انلاین رو یاد بگیرن و منم تصمیم گرفتم که این اموزش را قدم به قدم براتون انجام بدم اولین چیزی که شما عزیزان نیاز دارید هاست و دامینه که بتونید سایتتون رو راه بندازید وقابل ذکر هست باید خدمتتون عارظ بشم در هاستای رایگان و شبیه ساز زمپ یا ومپ این عمل قابل اجرا نیست و دلیلشو من نمیدانم خب بعد از این که هاستتون رو تهیه کردیدحالا باید یه یک دیتابیس بسازید برای اینکار از طریق پنل هاستتون گزینه mysql databases را بزنید چون من هاست خریداری هنوز نکردم از هاست رایگان برای اموزش کمک گرفتم نگران نباشید همه جاهایی هاست رایگان با هاست پولی فرق چندانی ندارن خب بعد از اینکه این گزینه رو در پنلتو زدید وارد دیتابیس میشید که باید نام دیتابیستون رو بهش بدیدکه در پیش نمایش پایین میبینید که من نامشو گراشتم db حالا اگه دکمه create Databases رو بزنید دیتابیستون ساخته و مشخصات دیتابیستون رو هم به نمایش میذاره . نام دیتابیس یوزر نیم پسورد هاست نام هاست الان این مشخصات رو در یک جایی بنویسید که فراموش نشه حالا دکمه admin رو برنید تا برریم نام جدولمون را هم بهش بدیم صغحمون به این شیوه است که من اسم جدولمون رو db1 گزاشتم و گزینه بعدی رو 4 گزاشتم که چهار تا تب برام درست کنه خب حالا دکمه go رو بزنید صغحه ای که باز میشه به این صورت است که در مربع قرمز رنگ مشحص کردم . تبهاشو به این صورت پر میکنیم و اگر هم بخواهید id خودش رکورد بشماره وحروفهای فارسی هم بتونه بخونه این گزینه های که در پایین مشخص کردم را به این شیوه انجام دهید حالا اگه دکمه save رو بزنید کار تمومه خسته نباشید دیتابیسمون را ساختیم حالا صغحه که باز میشه به این صورت است و الان اگه بخواهیم به تبهای دیتابیسمون دسترسی داشته باشیم تا محتویاتمون را بهش بدیم insert را بزنید حالا از اینجا تبهامونو پر میکنیم ایدیش نمیخواد چیزی بنویسه چون ما بالا گفتیم که اتوماتیک 1.2.3.4.. و عیره بندازه و در اخر دکمه go را بزنید حالا اگه go را زدید در این عکس که با فلش نشان دادم برید و میبینید دو تا تبو پر کردم دیگه کم کم کار با دیتابیسمون تمومه حالا وقتشه این تبا رو به جیسون تبدیل کنیم تا بتوانیم در برنامه نمایشش بدیم برای اینکار به پنل کاربریمون برمیگردیم و tile manager رو میزنیم حالا وارد htdocs این پوشه بشید و این فایل که بهتون میدم را توش اپلود کنید حالا کار این فایل php چیه این تمام تبهای دیتابیستون رو به جیسون تبدیل میکنه و نمایش میده لینک فایل php بعد دانلود از حالت زیپ خارج کنید و اپلود کنید حالا فایل رو از اونجایی که مشخص کردم رو باز کنید حالا مشخصات دیتابیستونو که در بالا بهتون گفتم را بریزید توش حالا سیو کنید کار تمام شد وقتی سایتتون باز کنید باید خروجی اینجوری باشه خب خسته نباشد تمام شد حالا نوبته تو برنامه در یک لیست ویو نمایشش بدیم در بالا عرض کرده بودم هاست رایگان یا شبیه ساز وپ یا زمپ نمیتونه جوابگو باشد به خاطر همین من از سایتهای دیگه کمک گرفتم از اینجا برید و محتویاتو کوپی کنیدو به این نشانی بریداینجا و محتوایتی که کپی کردید را بهش بدید حالا میبینید که جیسون را به کدهای بیسیک تبدیل کرد و میتونیم در برنامه ازش استفاده کنید حالا این خروجی رو کپی کنید و در کد پایین در جایی که مشخص کردم پیست کنید Sub Globals Dim Http As HttpJob Private ListView1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) ListView1.Initialize("") Activity.AddView(ListView1,0,0,100%x,100%y) ProgressDialogShow("لطفا صبر کنید") Http.Initialize("", Me) Http.Download("http://www.kelidestan.com/fixed-url/kelidestan-json-1.html") End Sub Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success = True Then ProgressDialogHide اینجا پیست کنیدد Else ToastMessageShow("خطا در برقراری اتصال" , False) End If End Sub لینک سورس پایانی کتابخانه Httputlis2 و JSON هم تیک بزنید این یه نمونه کار با دیتابیس انلاینه و یه نمونه دیگه که خیلی عالیتر هستش که فرقی با دیتابیس محلی نداره ایشالله اون هم براتون قرار میدم براتون ارزوی موفقیت میکنم خدانگهدارتون
  4. 5 امتیاز
    Android Studio یک محیط برنامه نویسی برای پلتفرم اندروید است. این برنامه در 16 می 2014 توسط مدیران گوگل در کنفرانس گوگل آی/او معرفی شد. از ماه جوئن 2014 نسخه پیش نمایش این برنامه (به صورت رایگان) برای امتحان در دسترس توسعه دهنده‌ها قرار گرفت. این محیط بر اساس نرم‌افزار محبوب جت برینز طراحی شده است، این استودیو بطور اختصاصی برای اندروید طراحی شده. هم اکنون این استودیو برای دانلود بر روی ویندوز، مک و لینوکس در دسترس می‌باشد. نسخه سوم این نرم افزار به تازگی منتشر شده که شامل آپدیتهای بسیار مهمی می باشد. چندین ویژگی جدید در این نرم‌افزار برای کاربران می‌باشد: پشتیبانی از جاوا 8 افزایش سرعت build پروژه ها با استفاده از پلاگینهای جدید برای گریدل بهبود و تسهیل کار کردن با ndk با استفاده از CMake اضافه شدن پشتیبانی از Kotlin و بسیاری از ویژگی های دیگه که لیست کامل اون رو میتونید توی لینک مرجع ببینید دانلود نسخه 64 بیتی ویندوز با لینک مستقیم از soft98 دانلود برای سایر سیستم عاملها از سافت 98
  5. 5 امتیاز
    سلام خدمت شما به گفته خود سازندگان بیسیک4اندروید، گفتن این سرویس برای یه سری موارد خاص قرار داده شده و کاری باما نداره و بهتره باشه. دیکد هم کردم چیز خاصی داخلش نداشت. فقط چند متد کاربردی توش قرار داده شده که اگر در سرویس های دیگه قرار بدیم کار نمیکنن، مثل: Sub Service_TaskRemoved 'برنامه از اپ های اخیر پاک شد End Sub Sub Application_Error (Error As Exception, StackTrace As String) As Boolean 'گرفتن لاگ خطا در حالت realse Return True End Sub و همچنین با بسته شدن برنامه براش تعیین شده که مجددا اجرا بشه. اینها سبب نمیشه که از سرویس های معمولی قوی تر باشه چون همینارو میتونیم خودمون هم پیاده کنیم. و اصلا بهتره برای کارهامون جداگانه سرویس بسازیم. چون این سرویس انگار درمواقعی برای خودش استارت و استوپ میشه و ممکنه اصلا باعث تداخل برنامه ما بشه(اگر کارامون رو اینجا انجام بدیم). بله. کاملاً از معناش مشخصه و اگر با ماوس روش بمونید توضیح داده: آیا این ماژول هنگام کامپایل کتابخانه حذف شود؟ یعنی اینکه ما با بیسیک وقتی داریم کتابخانه میسازیم و اون رو کامپایل میکنیم، این کلاس رو استفاده نکنه تو کتابخانمون و کلا ازبین ببرتش...
  6. 5 امتیاز
    سلام.با تلاش های زیاد اقای مهدی نژاد عزیز، موفق به ساخت یک ویزارد پرکاربرد و امنیتی برای دوستان توسعه دهنده شدند.این افزونه امنیتی ورودی apk میگیره و برنامتون رو به بیشترین حد مبهم سازی میرسونه.مبهم سازی هایی فعل الحال هستش، اما درجه ابهامشون خیلی بالا نیست و قابل حدس و پکیچ ها قابل شناسایی.اما توی ویزاردی که ساخته شده چیزی به اسم پکیج .و اسامی راحت و خوانا نیست.کافیه دو دقیقه به کدها نگاه کنید تا از سرگیجه شدن بخاطر درجه ابهام کدها مجبور به صرف نظر از نگاه کردن به کد ها می کنید.اینجا همه ی کدها توی یک بسته قرار میگیرن با ابهام سازی فوق العاده پیچیده می تونید امنیت برنامه هاتون رو خیلی بالاتر ببرید.منتظر رونمایی این افزونه باشید.
  7. 4 امتیاز
    سلام در انجمن جستجو بفرمایید موفق باشید!
  8. 4 امتیاز
    کد زیر مربوط به ربات تلگرام افکت دادن به تصاویر می باشد. که این رو چند وقت پیش نوشته بودم. البته نسخه نهایی اون پاک شده بود و این نسخه که می فرستم نیاز به ویرایش اندکی داره. توضیحات اندکی درباره کد بهتون می گم در ضمن این کد افکت های pixelate که کتابخونه اونو برای بی فور تهیه کردم رو نیز داره برای ساخت این ربات از API که در لینک زیر موجود بود استفاده نبودم GitHub - Eleirbag89/TelegramBotPHP: A very simple PHP Telegram Bot API for sending messages. فایل effect.php رو ویرایش کنید و کدهاشو در یک تابع قرار داده و ورودی و خروجی اونو تنظیم کنید در فایل users.php شما می تونین نحوه ذخیره اطلاعات کاربران رو مشاهده کنید. ذخیره اطلاعات کاربران برای مدیریت و ارسال تبلیغات و ... میتونه مناسب باشه فایل index.php هم که نحوه مدیریت درخواست ها و ساخت دکمه و ... رو بهتون آموزش میده. pixelateBot(AnswerCenter.ir) «موفق باشید.»
  9. 4 امتیاز
    بعد از چندین هفته تلاش های متمادی بالاخره تونستیم نسخه ی بتا و آزمایشی رو پابلیش کنیم. خب سلامی عرض می کنم خدمت تمامی کاربران عزیز انجمن انسرسنتر، مژده ی یک خدمتی جالب و جدید در سطح اینترنت رو بهتون از الان میدم خب بریم سر اصل مطلب!چندین هفته بود که ACQuickPack از دهنمون نمیوفتاد و هی تاریخ میدادیم و فلان روز ریلیزش میاد و از اینجور حرفا، خواستیم توی این مدت قشنگ شمارو درگیر این خدمت جدید انجمن کنیم تا زمان ارائش با آمادگی بیایید جلو. اهداف بسیار بسیار بسیار بلند مدتی پشت این نرم افزار تولید شده، که مهمترین این ها جنبه های اقتصادی و آموزشی این برنامه هستش. این برنامه به صورت ویزارد گونه به شما خدماتی رو ارائه میده، شاید علامت سوالی توی ذهنتون بوجود بیاد ویزارد گونه یعنی چی ؟ ویزارد رو همیشه و همیشه دیدید ولی خب شاید توجه نکرده باشید!شما زمان Install یک برنامه با 4 تا کلیک به راحتی نرم افزاری رو نصب می کنید!!!!!!!!به این میگن ویزارد. فک کردین الان قراره به سرورای گوگل اتک بزنیم تا برسیم به ویزارد ؟؟؟ هدف ویزارد، راحتی و آسان بودن استفاده از یک نرم افزار، خدمت، آموزش و خیلی موارد دیگه هستش.اگر قبلا برای نوشتن یک تیکه کد PHP باید نت رو می گشتید و دغدغه ویرایش و اینا داشتید دیگه با این خدمت ویزاردی این مشکلات رو ندارید.شما یوزر پسورد و اسم جدول می دید طبق نیازتون یک سورس PHP تحویل میگیرید!! این اول راهه!!به اینجا ختم نمیشه!!! امنیت، مهمترین مبحث و مقوله توی جامعه ای که کپی رایت براش مهم نیست و هیچ احترامی به حق ناشر، برنامه نویس و . . .. قائل نمیشن. با این نرم افزار شما می تونید محصولاتتون رو به صورت ویزارد به کاربران ارائه بدید با مبالغی کم.بر فرض آموزش SQLite رو بنده به صورت ویزارد توی نرم افزار یا فروشگاه ویندوزی قرار دادم با مبلغ 1000 تومن. شاید همین آموزش به صورت ویدیو با مبلغ ده هزار تومن هزینش بشه، در صورتیکه داخل فروشگاه خود انجمن قرار بدیم. هدف از این نرم افزار ارائه به راحت ترین شکل، با کمترین هزینه.ارائه بیشترین خدمات با بهترین شکل ممکن. موضوع امنیت رو دیگه غصه شو نخورید چوت نیازی نیست شما از JNI و یادگیری CPP ترسی داشته باشید.ما اینجا سعی می کنیم تمامی مایحتاج امنیتی و بالاخذ از لحاظ پرفورمنس و کارایی رو براتون به وسیله JNI فراهم کنیم بدون اینکه شما یک خط کد CPP بنویسید. می تونید به راحتی استاندارد برنامه هاتون رو از لحاظ کارایی بالا ببرید و این بستگی به خودتون هم داره. خب در حال حاضر ویزارد هایی ابتدایی ساخته شده و در حال طراحی ویزارد های مختلفی هستیم. خب سوالاتی که امکان داره توسط کاربران پرسیده بشه. 1 - به چه شکل محصولات رو باید به این فروشگاه ارائه داد ؟ ♦ محصولات توی این فروشگاه ویزاردی بدین صورته که برای دیزاین از HTML می تونید استفاده کنید.برای کدنویسی ویزارد دو زبان B4J و JAVAScript.برای جفتشون api مورد نظر تعبیه شده.غصه نخورید آموزش کامل با مثال هایی در اختیارتون قرار میدیم. 2 - موضوع مالی به چه صورت هستش ؟ ♦ این فروشگاه ۷۰ به ۳۰ هستش.۷۰ تا به تولید کننده ویزارد میرسه و ۳۰ تا به ارائه دهنده. 3 - محصولات این فروشگاه با محصولات فروشگاه انجمن تداخل دارد ؟ ♦ هیچ محصولی از فروشگاه انجمن، توی این فروشگاه قرار داده نمی شود.یا توی این فروشگاه ویندوزی یا فروشگاه انجمن. 4 - تولید کنندگان محصول برای ACQuickPack قشر خاصی هستند ؟ ♦ خیر.هر فردی که توانایی تولید محصول به صورت ویزاردی را داشته باشد می تونه توی این فروشگاه محصول بزاره.طبق آموزش هایی که خودمون قرار میدیم. 5 - این فروشگاه محدود به محصولات بیسیک یا جاواست ؟ ♦ خیر!!! به هیچ وجه!!! این فروشگاه، یک بستر کاملا پویا هستش.روز به روز، هفته به هفته، ماه به ماه در حال رشد در تمامی زمینه های فعالیت حتی آموزش پروررش قارچ!!!.بستری کاملا پویا و بدون محدودیت دسته بندی ( در آینده ای ن چندان درو ) در یک کلام، ما یک فروشگاه تحت ویندوز راه انداختیم که خیلی از پیجیدگی هارو کم کرده و دسترسی به خیلی منابع رو راحت کرده و میکنه. آپدیت های SDK هم توی این ویزارد قرار داده میشه که با دوتا کلیک به راحتی کل SDK تون منابع و ریسورس هاش آپدیت میشه. خب هرچی از برنامه بگم بازم کم گفتم و توی یک تاپیک . پست نمیگنجه.امیدوارم نقد و بررسی درست مناسبی از برنامه بشه و متعصبانه هیچگونه نظری رو صادر نکنید. پیشنهادات شما و نظرات شما برای پیشرفت و سامان دادن این برنامه برای ما مهم هستش. ایمیل جهت فیدبک ها و مشکلات بروز داده شده » AnswerCenterStore@Gmail.Com توی همین تاپیک، آموزش و تصاویری قرار داده میشه. رمز فایل : answercenter.ir خب فایل نصبی نرم افزار » *** تغییرات: تغییر نام برنامه از ACQuickPack به ACStore به دلیل جامعیت فروشگاه اضافه شدن زبان جاوا برای ساختن ویزارد اضافه شدن قابلیت پرداخت در مرورگر اضافه شدن فیلتر زمان برای ویزارد ها.بدین شکل که می تونید برای ویزاردتون محدودیت زمانی بزاریدکه کاربر بتونه بعد از یک ساعت یا هر زمانی که مشخص می کنید به ویزارد خریداری شذه دسترسی داشته باشه.نکته ای که قابل توجه هستش اینه که ویزارد ها محصولات یکبار مصرف هستن، مثل کارت شارژ هایی که خرید می کنید و برای هر کارت شارژ باید هزینه بدید و ویزارد هم همچین ماهیتی داره. اضافه شدن قابلیت قرار دادن ویدیو داخل ویزارد. پشتیبانی از سیستم عامل های XP، 7 و . . . . . ( 32 و 64 بیتی ) دانلود نرم افزار » ACStore.rar *** تقدیر و تشکر خاص از آقای مهدی نژاد عزیز.امین مهدی نژاد بابت تمامی تلاش های بی وقفشون هرگونه سوالی دارید می تونید توی این تاپیک مطرح کنید.
  10. 4 امتیاز
    سلام. شنبه شب خونه داداشم مهمون بودیم. بلند شدم وضو بگیرم دیدم زیر پام میلرزه. یهو شدید شد. دیوار خونه ترکید و برقها رفت. تمام زمین فریاد میزد. خدا کنه هیچ وقت تجربش نکنین. همه رفتیم سمت در بریم بیرون. تو تاریکی یکی از بچه های تو خونه رو بغل گرفتم و دویدم بیرون. خانومم هم دوتا از بچه ها رو اورد . وقتی اومدم بیرون از نور چراغهای ماشینها فهمیدم بچه داداشم تو بغلمه که دوسالش نشده. ما جوانرودیم و اینجا خیلی وضعیتش از شهرهای اطراف بهتره. کشته ندادیم و یه تعداد زخمی داشتیم. بیشتر خونه ها سالمن. ولی سرپل و ازگله از بین رفتن. شکر خدا کمکهای مردمی رسید. مردم شرمندمون کردن. همین الانشم که تو خونه نشستم دوتا پس لرزه اومد و خونه میلرزه. ولی چون بیرون سرده و ماشین یا چادر نداریم مجبوریم خونه بخوابیم. نمیدونم چقدر میتونم منظورمو برسونم ولی بخدا خیلی سخته که نتونی حتی به زمین زیر پات اعتماد کنی. و نمیدونم چجوری از مردم تشکر کنم. گفتم اینجا بنویسم شاید قدر دانی ناچیزی باشه از دوستان و مدیرای انجمن. ایـــــــران و ایــــــرانـــــی تـــشـــــکــــــر
  11. 4 امتیاز
    Dim font_pic As Typeface=Typeface.LoadFromAssets("fontawesome-webfont.ttf") btn.Typeface=font_pic btn.Text=Chr(0xf058)&"OK" فونت بالا را به پوشه فایل اضافه میکنیم و لودش میکنیم... بعد به دکمه منتسب... بعد هم به خصوصیت تکست... قسمت Chr را میتونید کدشو از داخل سایت فونت مذکور پیدا کنید ( هر شکل از فونت داری یک کد میباشد )
  12. 4 امتیاز
    سلام از لیست ها به عنوان ارایه های پویا یا داینامیک هم می تونید استفاده کنید. Private Names As List Names.Initialize For i = 0 To N - 1 Names.Add("Majid Arta #" & i) Next
  13. 4 امتیاز
    سلام. حدود یک سال از زمانی که آخرین بار اومدم توی سایت می گذره و توی این مدت کم کم به سمت اندروید استودیو رفتم و متوجه شدم که اگه ی نفر بخواد برنامه نویس حرفه ای بشه حتما باید بره با اون بنویسه. اما از اونجایی که خیلیا تازه می خوان برنامه نویسی رو باهاش یاد بگیرن و به خاطر عقیده من که میگم شاید بعضی از کسایی که توی بیسیک کد می زنن، خیلی باهوش تر از کسایی که توی اندروید استودیو کد می زنن باشن، و از اونجایی که فک می کنم کلا سورس هایی که با بیسیک نوشتن هیچ ارزشی برای من ندارن، تمام سورس های مهمی که قبلا نوشته بودم رو براتون قرار میدم که سه تا از سورس ها کامل و دقیقا مشابه با برنامه هایی که توی بازار ثبت کردم هستن. 1. دوز دوازده تایی: یک بازی دوز که حالت دو نفره ش نوشته شده و نیازه تا ی نفر حالت یک نفره (هوش مصنوعی و الگوریتم بازی ربات) رو براش بنویسه. Dooz Irani دوز باز - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار 2. تهران شناس: تمام امکانات بازی آفتابه رو داره ولی خب ایده ش متفاوته. در قسمت درباره ما یک انیمیشن خیلی جالبی کار کردم که چرخش سکه رو تداعی می کنه، خودش می تونه ی جور بازی باشه. یادمه خیلی ذوق کردم وقتی نوشتمش. Tehran Shenas تهران شناس - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار 3. ضرب المثل حیوانات: سورس این برنامه رو پدرم آماده کرد و من فقط حالت کتاب رو بهش دادم. ی جور سورس کتاب هست ولی ب شدت گرافیکی تر از نمونه هایی که حداقل توی سال گذشته می دیدم. ZarbolMasal Heyvani ضرب المثل حیوانات - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار 4. الگوریتم چت: ی بازی که حالت چت کردن با یک ربات رو شبیه سازی می کرد و می تونستی با ربات، مشاعره کنی یا فال حافظ بگیری. یادم ی بخشایی از چت منکراتی می شد که اگه سن پایینی دارید از دیدنش صرف نظر کنید. اگه دو هفته وقت می ذاشتم ی بازی جالب میشد. از ظاهر برنامه هم می شد توی ساخت برنامه هایی مثل تلگرام استفاده کرد. Algorithm-chat 5. بازی رنگ ها: یک بازی که تصاویر رو شطرنجی می کرد و حالت پازلی و فرد باید رنگ های شبیه به هم رو انتخاب می کرد، هر چی فاصله رنگ ها کمتر بود، امتیاز بیشتری نصیب فرد می شد. با canvas خیلی کار کردم و تمرین خوبی بود. color game 6. برنامه MusicMeaning: سورس کامل یک پخش کننده موزیک که موسیقی های خارجی رو به همراه زیرنویس فارسی شعرش نمایش میداد و گرافیک به شدت خوبی داشت. مطمئنم اگه ی نفر یک هفته وقت بذاره و ران بگیره ازش متوجه میشه که میشه توی بازار قرارش داد. به شدت کامل شده بود و فقط نیاز داشت که چند تا موزیک دیگه به برنامه اضافه بشه و زیرنویس هاش با زمان پخش ترانه سینک بشه. ایده این برنامه از کانال موسیقی خارجی من که آدرسش رو در زیر قرار دادم، گرفته شده. خوشحال میشم بهش سری بزنید. Telegram: Contact @musicmeaning Music Meaning 7. دوز سه در سه (ایکس او) با یادگیری ماشین: هدفم این بود که یک دوز بنویسم که با یادگیری بازی فرد مقابل خودش، و با دونستن فقط اینکه برنده شد یا بازنده شد، بازی های خودش رو بهبود ببخشه و هر سری بهتر از قبل بازی کنه. ساختار برنامه رو نوشتم ولی نتونستم الگوریتم هوش مصنوعی ش رو تکمیل کنم. XO Machine Learning توضیج پایانی: کتابخونه های این سورس ها رو باید خودتون پیدا کنید اگه نیازه، تمام سورس ها برای سال گذشته هستن و میتونه این بهتون کمک کنه توی پیدا کردن کتابخونه ها. هدف من اینه که کمکی به دوستان کرده باشم برای اینکه ساختارهایی که من طراحی کردم رو دوباره طراحی نکنن ولی این به معنای این نیست که در هر سطحی که هستید، سوالاتی درباره سورس ها ازم بپرسید. فقط در صورتی که واقعا هیچکس متوجه کد نشد یا اشکالی وجود داشت یا تمایلی به همکاری بیشتر حس کردید پیام بدید.
  14. 4 امتیاز
    سلام برادر دل انگیز شما توجیه نیستی. گفتم جستجو کنید، به نتیجه ی مناسبی نرسیدید، تاپیک بزنید واس مشکلتون.ما نمیتونیم چندین مشکل متفاوت که هیچ ربطی به هم ندارن رو به شما جواب بدیم. انجمن یه قوانینی داره، و باید طبق همون قوانین پیش برید.اگه به این صورت باشه همه ی دوستان نفری یه تاپیک مشکل اساسی بزنن و همه سوالتشونو اونجا مطرح کنن و ماهم بیاییم جواب بدیم و برن پی کارشون!!! ما اینجا سعی می کنیم توی انجمن همه ی مشکلاتی که هست به شکلی مناسب مطرح بشه که فردا روز مشکل یکی دیگه از کاربران بود با یک سرچ ساده مشکلشونو حل کنند.الان مثلا یکی از کاربران یکی از مشکلات شمارو دارن بیان سرچ کنن "مشکل اساسی"، "چندین هزار مشکل" ؟؟؟ به نظرتون منطقیه چیزی که میگید ؟؟ پس رعایت کنید که هم به فایده خودتون هستش و هم انجمن.اینجوری سریع تر به جواب میرسید تاپیک قفل.
  15. 4 امتیاز
    به نام آنکه جانم بخشید و جهان امیدوارم حالتون خوب خوش باشه. خب اومدیم با نسخه ی جدید بیسیک 4 اندروید با یک هدیه ویژه تر. تشکر ویژه می کنم از امین مهدی نژاد عزیز که توی تمامی موارد در کنارمون همیشه هستش و یاری دهنده ما توی خیلی از امور انجمن میشه. و الان با فارسی سازی کردن نرم افزار بیسیک توسط بنده و آقای مهدی نژاد عزیز ( البته 80 درصد کار رو ایشون انجام دادن ) در خدمت شما عزیزان هستیم لازم به ذکر هستش که چند مدتی میشه از آموزش های بروز انجمن خبری نیست، نوید این رو میدم که در کنار اومدن این نسخه از بیسیک یک تحولی در راستای ارتقاء سطح انجمن داده میشه ( البته به کمک دوستان خوبم)، این تحول چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ تغییر سیاست های مدیریتی هستش. خب میشه گفت ما اولین انجمنی هستیم که تونستیم برنامه رو با زبان فارسی در سطح اینترنت ارائه بدیم و خب از این خرسندیم که تونستیم زبان وطنی خودمون یعنی زبان فارسی رو به برنامه اضافه کنیم. برای اینکه بتونید پروژه های قبلی و پروژه های جدید رو با نسخه x.7 اجرا و کامپایل کنید باید از JDK نسخه ی 8 استفاده کنید.در غیر اینصورت پروژه قابل کامپایل و خطایابی نیستش. در ادامه یک تاپیکی ایجاد خواهد شد برای توضیح کامل و به همراه مثال در مورد امکانات اضافه شده به بیسیک نسخه 7 به بالا.سعی میشه اموزش ها به صورت جامع باشند. رمز فایل » answercenter.ir دانلود فایل » B4A V7.3.rar
  16. 3 امتیاز
    مشاهده فایل SystemApp با سلام خدمت دوستان. با یک کتابخونه خیلی جالب در خدمتتون هستیم. خیلی از وقتا پیش میاد که ما نیاز داریم برناممون رو جوری نصب کنیم که نشه اونو حذف کرد یا اینکه کاری کنیم که همیشه توی پس زمینه در حال اجرا باشه مثه نرم ازار اس ام اس یا دیالر. برای این کار برنامه حتما باید سیستمی بشه. برای سیستمی کردن برنامه میشه از نرم افزارای جانبی هم استفاده کرد. ولی با این کتابخونه به راحتی میتونید از طریق کد نویسی برنامتونو سیستمی کنید. فکر نکنم نیاز باشه که بگم برای این کار دسترسی روت لازمه. پس حتما باید روت باشه. نحوه استفاده. Dim ss As SystemApp ss.initialize("sys") Sub Button1_Click ss.makeSyestem ' برای سیستمی کردن End Sub Sub Button2_Click ss.removefromsysetem ' برای خارج کردن از حالت سیستمی End Sub ' بعد از اتمام حتما باید ریبوت بشه گوشی. کد زیر گوشی رو ریبوت میکنه Sub sys_onProgressEnd(sucsess As Boolean) If sucsess Then ToastMessageShow("Sucsess",False) ss.reboot Else ToastMessageShow("failed",False) End If End Sub ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال 11/21/2017 دسته کتابخانه ها  
  17. 3 امتیاز
    این قطعه کد آموزش دیتابیس آنلاین انجمن هست با والی هم هست به جای your name مقداری که میخای پست بشه و به جای name هم کلیدش رو دیگه خودتون واردید به جای لینک هم لینک بدید قسمت موفقیت آمیز بودن و ... هم بررسی شده final RequestQueue requestQueue = Volley.newRequestQueue(insert.this); final StringRequest stringRequest = new StringRequest(StringRequest.Method.POST, "http://link.com/test.php", new Response.Listener<String>() { @Override public void onResponse(String s) { Toast.makeText(insert.this, s , Toast.LENGTH_SHORT).show(); } },null){ @Override public byte[] getBody() throws AuthFailureError { try { return ("name="+"yourname").getBytes("UTF8"); } catch (UnsupportedEncodingException e) { e.printStackTrace(); return null; } } };
  18. 3 امتیاز
    سلام عزیزم یه تست کنید، من تستش نکردم Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim btn As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") btn.Initialize("btn") Activity.AddView(btn,0,0,200dip,200dip) Activity.Color = Colors.Yellow End Sub Sub btn_Down Activity.Color = Colors.Red End Sub Sub btn_Up Activity.Color = Colors.Yellow End Sub
  19. 3 امتیاز
    همه حرفه ای ها پژمان جان !! از قدیم تو انجمن رسم بوده همه حرفه ای ها عکس شخصی پروفایل داشتن!
  20. 3 امتیاز
    AnswerCenter.IR | مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی
  21. 3 امتیاز
    سلام سلام یه چیزی هم اینجا هست و رایگان B4J Library - Telegram Bots API | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools
  22. 3 امتیاز
    arastooms

    مشکل با OCR

    سلام و درود به شما امین جان این فایل رو که خواسته بودی ضمیمه میکنم این لینک رو کلیک کن نتونستی بگیری بگو برات آپلود کنم همه سمپل ها و ریسورس ها وکتابخونه های بیسیک لازم برای شما هست دریافت کتابخانه و سمپل برای بیسیک ( دریافت در گوگل درایو ) https://drive.google.com/file/d/0B4g9tud5lvjgSHE3VFc0aEZjUHc/view مطلبی اگر نیاز داشتی این 2 موضوع رو ببین شاید کمکی بکنه که فایلهای جاوا و سایت هاهست B4A Library - OCR - MobileVisionText | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools و Optical Character Recognition on Android - OCR - Truiton موفق باشی
  23. 3 امتیاز
    سلام دوست عزیز، منظورتون از سنگین شدن، پر شدن رم هست یا کاهش فظای هارد؟
  24. 3 امتیاز
    سلام و علیکم کافیه کتابخانه javaObject رو فعال کنید و از کد زیر استفاده کنید و ادیت تکست خودتون رو بهش نسبت بدید. Dim jo As JavaObject=edittext1 jo.RunMethod("setImeOptions",Array(268435456))
  25. 3 امتیاز
    *** نسخه 2 اضافه شد. تو این نسخه یه سری بهبودها و تغییرات انجام شده. از جمله. بهبود خطاها: در صورت وجود خطا در هنگام عملیات خاص اکسپشن فرستاده میشه به برنامه. تغییر نام متدها و همچنین نام کتابخانه(به مثالهای پایینتر رجوع شود) گرفتن فضای خالی و حجم کل حافظه و مموری کارد با فرمت لانگ و همچنین قابلیت تبدیل به استرینگ بر حسب (kb و mb) با عرض سلام انشالا که سر حال باشین تو این چند روز بحث اینکه تو بیسیک نمیشه به مموری کارد دسترسی داشت زیاد بود و خیلی از دوستان با کپی و حذف و ... مشکل داشتن یه کتابخونه خیلی خوب واستون آماده کردم که میتونید خیلی راحت فقد بادادن اسم فولدر یا فایل اعمالی مثل کپی و انتقال و .. رو تو مموری کارد انجام بدین این رو هم بگم که از کتابخونه خیلییی قدرتمند org.apache.commons.io استفاده کردم که نزدیک به 100 تا کلاس کاربردی داره فعلا تو این کتابخونه اعمال مهم مثل کپی انتقال حذف و .. انجام میشه البته بیشتر تمرکز من روی مموری کارد بوده یعنی اعمال انتقال حذف و ... تو محیط مموری کارد انجام میشه ولی این امکان که از حافظه داخلی به خارجی رایت بشه هم تو کتابخونه هست امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره البته دسترسی نوشتن در مووری کارد رو به کتابخونه اضافه کردم نیاز نیست دسترسی بدین نحوه استفاده چنتا مثال زیر Dim msd As MSdCardUtils msd.rename("firstfolderorfile","secondfolderorfile") 'با این کار پوشه یا فایل اولی به دومی تغییر نام پیدا میکنه ' دقت کنید ورودیها باید نام فولدر یا فایلی که روی مموری کارد هست باشه هااا یعنی فقط اسم پوشه بدون هیچ چیز اضافه ای کتابخونه خودش تو مموری کارد پیداش میکنه msd.copyDirectoryToDirectoryInSD("firstdir","secdir") ' از این متد برای کپی یه فولدر توی مموری کارد به یه فولدر دیگه توی مموری کارد استفاده میشه دقت کنید فقط اسم پوشه رو بدید msd.copyDirectoryToDirectoryGeneral("firstdir","secdir") ' از این متد برای کپی کردن یه پوشه از جاهای دیگه به مموری کارد هست دقت کنید ورودی دوم فقط اسم پوشه باشه msd.moveDirectoryToDirectoryInSD("firstdir","secdir",False) ' از این متد برای انتقال یه پوشه از موری کارد به یه پوشه دیگه تو مموری کارد انجام میشه دقت کنید باز هم نام پوشه رو فقط بدین متغیر آخری میگه که پوشه مقصد ساخته بشه یا اینکه نه خودش از قبل وجود داره Dim size As Long=msd.FreespaseSdCard long سایز با فرمت Dim sizestr As String=msd.formatSize(size) (kb, mb,gb) سایز به صورت استرینگ موفق و موید باشیم پسند نو فراموش M_SdCard_Utils.zip M_SdCard_Utilsnew.zip M_SdCard_Utilsnew.zip دانلود نسخه 2 کتابخانه
  26. 3 امتیاز
    چرا دوست عزیز رایگان هم میشه. معادل کدی که آقای شاهپیری دادن با اینتنت بیسیک میشه این: Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW,File.Combine(File.DirAssets,"1.pdf")) i.SetComponent("com.adobe.reader") i.SetType("application/pdf") i.Flags = 0x04000000 StartActivity(i)
  27. 3 امتیاز
    شاید تا امروز افترافکت کاملا یه نرم افزار تخصصی و صرفا گرافیکی بود و از دنیای برنامه نویسی کاملا جدا بود ! ولی جالبه بدونید که از این به بعد به راحتی میشه انیمیشن ها و شیپ ها رو از داخل افترافکت به صورت کد خالص بیرون کشید و در نرم افزار های برنامه نویسی از جمله برنامه نویسی اندروید اضافه کرد ! این قابلیت رو هم داریم که اگر عملیاتی رو روی عکس یا ویدیو انجام دادیم ( مثلا تغیر اندازه در عکس و یا یک آیکون ) همراه با فایل مورد نظر با حجم کم به صورت کد خروجی بگیریم . به تصویر زیر نگاه کنید ! همه ما تقریبا با اپ معروف درخواست تاکسی اسنپ آشنا هستیم اگر هم نبودیم بعد از اتفاقات اخیر آشنا شدیم خخخخ در قسمت های مختلف این اپ مثل انتظار برای لود شدن و یا انتظار برای گرفتن تاکسی از انیمیشن های زیادی استفاده شده که شاید قبلا میگفتیم واو همه اینها کلی کد داره و یا اگر هم با نگاه افترافکتی نگاهشون میکردیم میگفتیم هع ! همه اینا رو میشه توی افتر ساخت . اما نکته اینجا بود که اگر قبل از این به ما ui و یا ux یک اپ پیشنهاد میشد اجتناب میکردیم و یا حتی اگر قبول میکردیم اکثرا انیمیشن های مختلف رو به صورت گیف تحویل برنامه نویس قرار میدادیم که اینطوری حجم برنامه نهایی به طور نجومی افزایش پیدا میکرد ( خب توی ساخت برنامه اندروید برای نمایشگاه امسال صنعت ساختمان این مشکل اساسی من بود ، که میخواستم انیمیشن های اپ رو توی افتر تولید کنم ) . اما توی آخرین آبدیت 2017 این مشگل توسط پلاگین ها حل شد و توی ورژن 2018 این مشکل توی خود افترافکت حل شد به اینطورت که خروجی انیمیشن ها و حرکت های ما از این به بعد قابلیت ورود به اندروید و ای او اس رو هم به صورت کد داره ! من توی این پست فقط این قابلیت رو خواستم معرفی کنم انشاا... به زودی آموزش استفاده از این پلاگین در ورژن های قبل و جدید رو آموزش میدم و داخل انجمن قرار میدم .
  28. 3 امتیاز
    سلام.قابلیت قرار دادن ویدیو به صورت ویزارد در فروشگاه ACQuickPack به امید خداوند به زودی تعبیه خواهد شد.
  29. 3 امتیاز
    باسلام بهتره عنوان تایپیکتان را ویرایش و واضحتر بفرمایید: مثلا ذخیره مراحل بازیهای چهارگزینه ای و یا هرموضوع واضحتر دیگه ! یک راهی که معمولا استفاده میشه اینه که : مراحل سوالات خود را که قبلا در یک دیتابیس آنلاین یاآفلاین ذخیره کرده اید ،را در داخل یک ستون مجزا از آن دیتابیس مرحله بندی وشماره گذاری کنید وسپس هنگام اجرای برنامه شماره مرحله که در یک فایلی در گوشی فرد قبلا ذخیره شده ، تنها سوالات آن مرحله را از دیتابیس فراخوانی کنید و هنگام خروج باز عدد مرحله کنونی در همان فایل متنی جایگزین عدد قبلی بشه . روش کار همون روش کار مورد استفاده در (علاقه مندی ها) هست منتها با تعداد عدد بیشتر از صفر ویک به قدر مراحلتون .مثل نمونه زیر: مرحله مسابقه متن سوال گزینه 1 گزینه 2 گزینه 3 گزینه 4 پاسخ صحیح راهنمایی 1 متن سوال 1 متن گزینه1 متن گزینه 2 ... ... 4 متن راهنمایی 1 متن سوال 2 ... ... ... ... 2 ... 1 متن سوال 3 ... ... ... ... 3 ... 1 متن سوال 4 ... ... ... ... 4 ... 2 متن سوال 5 ... ... ... ... 1 ... 2 متن سوال 6 ... ... ... ... 2 ... 2 متن سوال 7 ... ... ... ... 4 ... 2 متن سوال 8 ... ... ... ... 3 ... 2 متن سوال 9 ... ... ... ... 1 ... 3 متن سوال 10 ... ... ... ... 2 ... 3 متن سوال 11 ... ... ... ... 1 ... 3 متن سوال 12 ... ... ... ... 1 ...
  30. 3 امتیاز
    آموزش بعدی اندروید استدیو: آموزش کامل کار با google maps google directions api google play services location request نظر دوستان ؟ اگه نکته ای هست توی اموزش بذارم.. مرسی
  31. 2 امتیاز
    شما باید توی رویداد Down دکمه کد بنویسید.یعنی زمانیکه کاربر دکمه رو تاچ میکنه و بر میداره.3 رویداد اینجا اتفاق میوفته » Click Down Up:البته این زمانیکه شما دستتون رو از روی دکمه بر میدارید اتفاق میوفته. اینجا کار شما با Down صورت میگیره. yourButton.setOnTouchListener( yourListener ); public boolean onTouch( View yourButton , MotionEvent theMotion ) { switch ( theMotion.getAction() ) { case MotionEvent.ACTION_DOWN: //codes break; case MotionEvent.ACTION_UP: //codes break; } return true; }
  32. 2 امتیاز
    نسخه 2 برنامه فروشگاه ویندوزی (ACStore) منتشر شد. با قابلیت ها جدید.
  33. 2 امتیاز
    سلام شما موفق شدید که یک جی سان json که شامل چند آرایه هست بسازید و حالا باید در سمت بیسیک بیاد و تعداد آرایه های دریافتی رو بگیرید و بدید به لیست ویو تا نمایش بده برای این کار می تونید از خود سایت بیسیک کمک بگیرید و کد ها رو بهتون میده و کپی کنید در برنامه از این آموزش ولی پیشنهادم اینه که کتابخونه جی سان آقای شاهپیری رو تهیه کنید از فروشگاه که واقعا عالی نسبت به قیمت کتابخانه
  34. 2 امتیاز
    معلومه ایراد میگیره من با mysqli زدم شما با mysql mysql دیپریکیتد شده، از mysqli استفاده کنید نمونه ی کد بالا این میشه <?php $con = mysqli_connect('localhost','root','','db_name'); mysqli_set_charset('utf8'); $q="SELECT * FROM نام جدول"; $res1=$con->query($q); $res2=$res1->fetch_array(); if($res2){ echo $res2[1]; } else { echo "Error"; } ?> یه بررسی بکنید
  35. 2 امتیاز
    سلام یه بررسی کن هموطن، کداشم خودت بنویس، ممکنه غلط داشته باشه <?php $con = mysqli_connect('localhost','username','password','dbname'); $search_word = $_POST["s_word"]; $result = $con->query("select * from tbl where name like %'$search_word'%"); if($result->num_rows > 0){ while($row = $result->fetch_assoc()){ echo $row["id"]."-".$row["name"]."<br>"; } }else{ echo "nothing found"; } بهش یه کلید با نام s_word پست کنید
  36. 2 امتیاز
    سلام شما به این صورت می تونید اخرین رکورد دیتابیستون رو بگیرید، حالا میخواید ایدی و یا هر فیلدی رو چاپ کنید » SELECT * FROM table_name ORDER BY id DESC LIMIT 1
  37. 2 امتیاز
    بله بنظر منم بیسیک کمی مشکل داره توی کامپایل(شاید هم مشکل نباشه و رویه طبیعی باشه) ولی مثلا من تست کردم یه پروژه ی ساده ی خالی رو توی بیسیک حداقل 10 ثانیه از کامپایل تا خروجی روی شبیه ساز طول میکشه. بعد توی اکلیپس یه همچین چیزی(یعنی یه پروژه خالی) نهایتا 5 ثانیه خروجی میده.
  38. 2 امتیاز
    عزیز برای مورد شما باید حتما سوکت بزنید. با وب سرویس که نمیتونید بازی آنلاین بسازید. شما باید لحظه ای قطع و وصل شدنو بفهمید نه 10 ثانیه. واسه همچین کاری فقط سوکت بهینه است
  39. 2 امتیاز
    سلام دوستان فیلم هایی که بهتون معرفی می کنم کوتاه هستن یعنی هر فیلم به یک مبحث از php پرداخته . کیفیت آموزش ها خوبه و زبان هم که فارسی هست . از مفاهیم اولیه شروع به آموزش کرده واسه همین مناسب برای تازه کارهاست . امیدوارم بدرتون بخوره آموزش php
  40. 2 امتیاز
    سوال شما از روند تاپیک جداست بهتر بود یک تاپیک جدید ایجاد میکردید. چون این پوینت شما رو نداره ساب Ready . بهتره از لوکیشن بگیرین و بدین بهش مثل کد زیر kk.Initialize ProgressDialogShow2("در حال موقعیت یابی",True) If gmap.MyLocation.IsInitialized = False Then Dim mlocc As MyLocation Try kk = mlocc.getGPSLocation(0) Catch tmrLoc.Enabled = True Return End Try Else kk.Latitude = gmap.MyLocation.Latitude kk.Longitude = gmap.MyLocation.Longitude End If gmap.AddMarker(kk.Latitude,kk.Longitude,"من اینجام") Dim cp As CameraPosition cp.Initialize(kk.Latitude,kk.Longitude, 15) gmap.AnimateCamera(cp) CurrentLocation = kk ابتدا تو ساب گلوبال currentlocation رو تعریف کن از location
  41. 2 امتیاز
    سلام عزیز. برای مورد اول که تابعش هست که. برای فهمیدن اینکه به آخر ریسایکلر رسیدین یا نه از تابع زیر توی استفاده کنید. Sub EventName_onRSEndReached End Sub برای مورد دوم هم که دیگه واضحه. از کتابخونه گلاید یا پیکاسو واسه لود عکسها استفاده کنید.
  42. 2 امتیاز
    سلام برای حذف اون پسوند text بجای این کد : $sql = "INSERT INTO b4a_register SET username='". $_POST['username'] ."', password='". $password ."'"; که تو کدای بالا هست که برات فرستادم بجای دستور sql بالا اینو بذار : $sql = "INSERT INTO b4a_register SET username='". str_replace('.text', '', $_POST['username']) ."', password='". str_replace('.text', '', $password) ."'"; تو دیتابیس دیگه text ذخیره نمیشه برای مورد بعدیت برای پشت سر هم نشون ندادن شما باید json کنی اطلاعات رو و با jaon درون حلقه نمایش بدی که مدیریت داشته باشی
  43. 2 امتیاز
    سلام اگر به خود فایل احتیاجی نیست که نیازی به دانلود کردن فایل ندارید. کافیه به صورت انلاین ویدیو یا فایل صوتی رو استریم کنید. به وسیله ی کتابخونه ی Audio که به صورت پیشفرض برای بیسیک وجود داره با این دوتا می تونید کاری که می خوایید انجام بدید » Dim vv As VideoView Dim ms As MediaPlayerStream اگرم دوست داشتید فایل رو دانلود کنید و بعد توی برنامه اجرا کنید خب بازم به وسیله ی کتابخونه ی Audio و تقریبا همون کلاسای بالایی » Dim vv As VideoView Dim mp As MediaPlayer
  44. 2 امتیاز
    درود . یه سرور ومپ رو سیستمت نصب کن Dim Up As UploadFilePhp Dim Url_Php_Page As String Dim Path_Phone_Image As String Path_Phone_Image = File.DirRootExternal & "/" 'OR "/sdcard/ Dim name_image As String Url_Php_Page="http://site.ir/uploads.php" cc4.Initialize("Choose4") Up.B4A_log=True Up.Initialize("Up") Sub Choose4_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) If Success Then Dim uriImage As String = GetPathFromContentResultt(FileName) 'ImageView4.Bitmap = LoadBitmapSample("",uriImage,ImageView4.Width,ImageView4.Height) lblvideo.Text="" Dim link , finish3 As String link = "http://site.ir/uploads/" Dim x = GetPathFromContentResultt(FileName) As String Dim theFileName = x.SubString(x.LastIndexOf("/")+1) As String finish3 = link & theFileName Msgbox(finish3,"address") video="" video=finish3 Up.doFileUpload(ProgressBar4,lblvideo,uriImage,Url_Php_Page) ToastMessageShow(" تصویر با موفقیت بارگذاری شد",False) Else ToastMessageShow(" خطا در وارد کردن تصویر",False) End If End Sub Sub GetPathFromContentResultt(UriString As String) As String If UriString.StartsWith("/") Then Return UriString 'If the user used a file manager to choose the image Dim Cursor1 As Cursor Dim Uri1 As Uri Dim Proj() As String = Array As String("_data") Dim cr As ContentResolver cr.Initialize("") If UriString.StartsWith("content://com.android.providers.media.documents") Then Dim i As Int = UriString.IndexOf("%3A") Dim id As String = UriString.SubString(i + 3) Uri1.Parse("content://media/external/videos/media") Cursor1 = cr.Query(Uri1, Proj, "_id = ?", Array As String(id), "") Else Uri1.Parse(UriString) Cursor1 = cr.Query(Uri1, Proj, "", Null, "") End If Cursor1.Position = 0 Dim res As String res = Cursor1.GetString("_data") Cursor1.Close Return res End Sub php یه فولدر به اسم uploads کنار فایل php بساز. <?php $file_path = "uploads/"; $file_path = $file_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $file_path)) { echo "success"; } else{ echo "fail"; } ?> lib upload file.zip
  45. 2 امتیاز
    این جوری متوجه شدم من - می خواهی اول برنامت باتونش غیر فعال شده باشه - به محظ این که هر یک از این 20 تا ادیت تکست چیزی توش نوشته شد بیاد فعال بشه - یه سوال : اگر باز چیزی نوشته نشد یعنی طرف نوشت ولی باز پاک کرد می خواهی بازم باتونت غیر فعال بشه ؟
  46. 2 امتیاز
    sdk رو آپدیت کنید و لینک چدید رو دانلود کنید http://s9.picofile.com/file/8310497692/mapexample.rar.html
  47. 2 امتیاز
    سلام سرویس google play را در SDK بروز رسانی نمایید ببینید مشکلتان حل میشه یانه !
  48. 2 امتیاز
    سلام ای پی که با هر بار وصل شدن به اینترنت تغییر میکنه.قطعا روی ای پی این قسمت رو قرار ندید.چون هر دفعه شما کاری که باید بکنید ای پی دستگاه رو بگیرید و توی دیتابیس به وسیلع کوئری UPDATE بروزرسانی کنید. شما می تونید طبق ایدی و یا هر مشخصه ای کع خودتون می دونید اینکارو انجام بدید.محدودیتی برای اینکارها نیست.
  49. 2 امتیاز
    سلام . متن ارورت رو بزار
  50. 2 امتیاز
    سلام من با گوشی هستم با لپ تاپ هر زمان اومدم قرار میدم. از mysqli به صورت شی استفاده کنید دوست عزیزمون آقای شاهپیری تبدیل کردن اما به صورت ساده که این روشم در حال منسوخ شدن هست بعد اطلاعات دیتابیس هم تو انجمن ها قرار ندید نمیشه باهاش وارد پنلتون شد ولی از طریق برنامه هایی مثل هویج یا مشابه میشه sql برای دیتابیستون اجرا کرد

درباره ما

 گروه برنامه نویسی انسر سنتر کار خود را به صورت رسمی از سال 1392 تحت عنوان تیم برنامه نویسی بیسیک4اندروید ایران آغاز کرد و در کمتر از یک سال به پرمخاطب ترین .و محبوب ترین انجمن برنامه نویسی بیسیک4اندروید ایرانی تبدیل شد و اکنون به درخواست بسیاری از کاربران، انجمن زمینه فعالیت خود را گسترش داده است

 

تماس با ما.

  •         بلوچستان، ایرانشهر، بلوار مکران، میدان بسیج، جنب حوزه علمیه حقانیه. کد پستی: 9917914113
  •         info@answercenter.ir
  •         09338810122