اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


پرچمداران


مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان 01/23/2018 در همه بخش ها

  1. 8 امتیاز
    با سلام. من قصد دارم توی این تاپیک سورس کد یه برنامه رو تقدیمتون کنم که خیلی هم کاربردیه اسم این برنامه استعلام خلافی هست که دیزاین نسبتا خوبی هم داره این برنامه دارای بخش های : استعلام خلافی استعلام نمره منفی پرداخت جرايم رانندگی استعلام تصادفات رانندگی هستش لینک سورس کد استعلام خلافی لینک کتابخانه ها مورد نیاز Libs امیدوارم خوشتون بیاد لایک فراموش نشه
  2. 6 امتیاز
    سلام روز های پایانی سال 96 رو داریم سپری می کنیم، امیدوارم این سالی که گذشت توام با خوشی و موفقیت بوده باشه.البته جدای از حوادثی در این سال اتفاق افتاد و عموم مردم رو ناراحت و غمگین کرد. تلاش کنیم تا سال جدیدی که توی راهه رو بتونیم طبق آرزو ها و اهدافمون بتونیم پیش ببریم و توام با خوشحالی و موفقیت های بزرگ زندگیمون باشه. خب بگذریم. الگوریتم FloodFill یا پر کردن طوفانی - سیلابی و . . . مثال واضحش رو هر فردی که با Paint یا فتوشاپ کار کرده باشه متوجه میشه.مثال واضحش همون سطلی هستش که هروقت بخواییم یک فضایی رو رنگ آمیزی کنیم ازش استفاده میکنیم. سطل رنگ توی فتوشاپ و پینت واضح ترین مثال از این الگوریتم هستش که نسبت به فضای که کلیک میشه و میاد طبق رنگ اون پیکسل کلیک شده رنگ امیزی رو انجام میده. الگوریتم نسبتا کاربردی میتونه باشه. توضیحاتی در مورد این الگوریتم توی ویکی پدیا موجود هستش. ویکی پدیا فایل پروژه » FloodFill.zip موفق و موید باشید.
  3. 5 امتیاز
    VIP به آنکه جانم بخشید و جهان انجمن انسرسنتر بخش ویژه خود را راه اندازی کرد! بخش ویژه ای که دارای 4 بخش » - محصولات کاربران - تولیدات انجمن - آموزش های ویژه بیسیک 4 اندروید - NoWrap در بخش ویژه ی انجمن محصولات را می توان به صورت تک فروش یا همان مزایده قرار داد.سورس کدهای کمیاب با قیمت های واقعی آن ها به یک نفر که بیشترین مبلغ را پیشنهاد بدهند فروخته می شود. در بخش ویژه آموزش هایی جهت استفاده از کتابخانه های جاوا بدون نیاز Wrap کردن ارائه می شود. در این بخش تولیدات گروهی انجمن که شامل ابزار ها و کد های خاصی می باشد را خواهیم افزود انجمن انسرسنتر این بخش را با اهدافی دور برد و استراتژیک راه اندازی کرده است که اولویت های اصلی به ذیل زیر هستند » 1 - درامدزایی برنامه نویسان انجمن، از طریق آموزش های تصویری، متنی، سورس کدها و . . . 2 - افزایش سطح کیفی نرم افزار های تولید شده چه به وسیله Android Studio و چه با نرم افزار B4A توسط ارائه آموزش های مناسب در بخش ویژه 3 - در این بخش افراد فعال در هفته و ماه به عنوان پاداش یا جایزه، فعال شدن قابلیت کاربری ویژه برای استفاده یک ماهه از بخش ویژه را دارا می شوند. 4 - و در نهایت کمک به رشد اقتصادی انجمن و کاربران انجمن توسط این بستر به وسیله ی شکوفا سازی داشته های خود در این بستر موجود. هدف اصلی ما در کنار رشد علمی و دانش، رشد اقتصادی نیز مد نظر قرار گرفته شده است. موفق و موید باشید. WWW.AnswerCenter.IR
  4. 5 امتیاز
    متغیرتو از نوع استاتیک تعریف کن private static int name = 1; تا وقتی برنامه کامل بسته نشده مقدارش میمونه توش
  5. 5 امتیاز
    سلام، جناب مهدی نژاد اطلاعات خوبی ارائه کردن، بنده هم دانسته های خودم رو در اختیارتون میذارم. از جاوا در طراحی سایت زمانی استفاده میشه که بحث امنیت فوق العاده بالا (به دلیل تراکنش های مالی زیاد و شدیدا حیاتی مثل سیستم های بانکی، سیستم های دانشگاهی که بحث پرداخت شهریه دارند و سیستم هایی از این قبیل) مطرح باشه. به عنوان مثال دوستانی که در دانشکده های فنی درس خوندن با سامانه ناد reg.tvu.ac.ir قطعا آشنا هستن! این سیستم با جاوا نوشته شده. نکته قابل توجه اینه که تمام دانشکده های فنی کشور (دقت کنید تمام دانشکده های فنی کشور!) دارن از این سامانه برای انتخاب واحد، مشاهده کارنامه، اعتراض به نمره، پرداخت شهریه و ... استفاده میکنن! این سامانه علی رغم اینکه سرعت پایینی که داره، از هسته قدرتمندی برخورداره. یا یک مثال دیگه: تا جایی که در جریانم اکثر سیستم های درون بانکی ایران با جاوا نوشته شدن؛ همینطور در جاهایی که بحث داده کاوی (Data Mining) مطرحه جاوا میتونه گزینه مناسبی باشه. (البته اگر اشتباه میکنم لطفا تصحیح کنید!) این نکته رو هم باید عرض کنم که تمام این سامانه ها با سایر زبان ها هم قابل پیاده سازی هستن، ولی به دلایلی که ذکر کردم یعنی امنیت و حیاتی بودن تراکنش ها، تیم های برنامه نویس حرفه ای به جاوا روی میارن. منتهی برای وبسایت های تجاری طور (شخصی، شرکتی، فروشگاهی، دانلود موسیقی، دانلود فیلم، دانلود نرم افزار، آموزشی، انجمن، گالری عکس و ...) استفاده کردن از جاوای خالص صرفا زیاد کردن زحمت خودِ برنامه نویسه و نیاز مبرم بهش نیست. استفاده از جاوا اسکریپت کاملا معقول و عادیه و چیز عجیبی در طراحی یک سایت نیست! امروزه کمتر سایت استانداردی رو میشه دید که از جاوا اسکریپت استفاده نکرده باشه. خصوصا برای اعتبارسنجی های سمت کاربر، جلوه دادن به سایت، پیاده سازی تکنیک AJAX و ... پس میشه گفت کاری که میخواید بکنید الزاما نباید با جاوا انجام بشه! کاملا اختیاریه. موفق باشید.
  6. 4 امتیاز
    ما هم‌رفتنی شدیم پدر خدمت بسوزه مراقب خودتون و انجمن باشین. انشالا که زنده برگردیم و بازم در جمع گرم انسورسنتری های عزیز باشیم یا حق
  7. 4 امتیاز
    سلام دوست عزیز از اونجایی که الگوی تکراری تو متن مورد نظر شما هست پس کارتون راحته خب شما باید اولا یه آرایه استرینگ تعریف کنی و با استفاده از تابع Regex.spilet بیایی و متنت رو تیکه تیکه کنی و توی متغیر آرایه ای بریزی بعد بیایی و چیزی که میخوای رو ازش جدا کنی خب تابع Regex.spilet این تابع میاد یه الگو ازت میگیره و یه متن بعد متن مورد نظر رو طبق الگویی که بهش میدی برات تیکه تیکه میکنه برای شما باید اینطوری تیکه تیکه کنید : ''''''''''''''''Regex.Split("الگو "," matn ") Dim st() As String For i = 0 To 6 st() = Regex.Split("<display_resources>","text") 'text همون متن مورد نظر شماست Next خب با این کار متن شمت تیکه تیکه میشه ولی همچنان اون قسمت <display_url> بین متن هاتون هست خب الان با استفاده از substring میتونید اون تیکه رو هم حذف کنید یعنی کد کلی شما میشه اینطوری Dim st() As String Dim str As String For i = 0 To 6 st() = Regex.Split("<display_resources>","text") str = st(i).SubString(12) Log(str) Next الان فقط متن های داخل اون دو عبارت دلخواه شما لاگ میشه به همین سادگی به همین خوشمزگی
  8. 4 امتیاز
    یه فایل پی اچ پی خالی درست کنید روی هاست و کد های ساده ی زیر رو توش بزارید. اگه درست کار کنه ارتباط با هاست برقراره. حتما از طریق مرورگر تست کنید. <?php echo "host is ok"; ?>
  9. 4 امتیاز
    درود وقت بخیر. اول نیاز به یک تایمر داری Sub timer1_Tick barPosition.Value = MediaPlayer1.Position / MediaPlayer1.Duration * 100 Label2.Text =ConvertToTimeFormat(MediaPlayer1.Position) Label3.Text=ConvertToTimeFormat(MediaPlayer1.Duration) End If End Sub بعد برای تبدیل زمان به ثانیه نیاز به این ساب داری Sub ConvertToTimeFormat(ms As Int) As String Dim seconds, minutes As Int seconds = Round(ms / 1000) minutes = Floor(seconds / 60) seconds = seconds Mod 60 Return NumberFormat(minutes, 1, 0) & ":" & NumberFormat(seconds, 2, 0) 'ex: 3:05 End Sub و وقتی که زمان رو به ثانیه تبدیل کردی الان نیاز داری که زمان رو به پروسس بار بدی. اون شرط هم برای اینه که ببینه کاربر روی سیک بار زمان رو دست کاری نکرده باشه ( موزیک رو عقب جلو نکنه ) که اگر بکنه 100 رو در duration همون عدد میلی ثانیه میکنه و تقسیم بر مقدار میکنه و میفرسته به اون ساب تبدیل کننده و ساب تبدیل میکنه عدد رو به ثانیه معمولی و دوباره برمیگرده به پروسس بار. سوالی داشتی بپرس Sub barPosition_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) If UserChanged = False Then Return MediaPlayer1.Position = Value / 100 * MediaPlayer1.Duration End If ProgressBar1.Progress=Value timer1_Tick End Sub
  10. 4 امتیاز
    با سلام خدمت دوستان عزیز انسر سنتری. ایشالا که حالتون خوب باشه. یه آموزش بی نظیر و نایاب رو واستون آماده کردیم. همه در جریان هستیم که تلگرام یه نرم افزار اوپن سورس هست و همه ما میتونیم اونو بسته به سلیقه خودمون ویرایش کنیم و ازش استفاده کنیم. از طرفی این غول بی شاخ و دم رو هم به همین سادگیا نمیتونید توی اندروید استودیو اجرا کنید و به محض اجرا خطاهایی میبینید که به عقل جن هم نمیرسه از کجا اومده واسه همین یه آموزش کامل رو واستون آماده کردم که توی اون جدیدترین سورس تلگرام رو به راحتی توی اندروید استودیو اجرا کنید بدون هیچ ارور و مروری. دوستان واقعا هفت خان رستم رو گذروندم تا تونستم اونو کامپایل کنم. توصیه میکنم حتما آموزش رو ببینید. و پسند هم دیگه نیاز به گفتن نیست موفق باشید لینک آموزش
  11. 4 امتیاز
    سلام دوستان چند وقته بازار لجش گرفته اینقد که تبلیغات زدن رو برنامه ها و کلی اخطار و اینا داره میده خوب جدیدا به یه موردی داره پا فشاری میکنه و متن زیر رو در پاسخ به انتشار برنامه ها میفرسته : خوب بعد از کلی پیگیری که کردم که چجوری این مشکل رو برطرف کنم به پوشه ایمیل زدم اما متاسفانه هیچ جوابی ندادن کافه بازار هم که رو دنده ی لج هست و میگه کاری نداریم باید بردارید خوب راه حل کاملا ساده ای داره این قضیه کد زیر رو کنار دسترسی هایی که به برنامه دادین بذارین و تمام دسترسی حذف میشه در کامپایل : <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION" tools:node="remove"/> همین ! امیدوارم که به دردتون بخوره و جدیدا افراد زیادی رو دیدم که به این مشکل بر خوردن گفتم تاپیک بزنم که شاید گره از مشکل کسی باز شد موفق باشید
  12. 4 امتیاز
    سلام. کتابخونه کاربردی و جدید XUI رو خدمت همه ی دوستان تقدیم می کنم. با استفاده از این کتابخونه می تونید رابط کاربری یکسانی رو برای تمامی دیوایس ها (B4A, B4i, B4J) ایجاد کنید. همچنین ویو های جدید مانند xCustomListView به این کتابخانه نیاز دارند. لینک کتابخانه B4A Library - [B4X] [XUI] Cross platform & native UI library | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools مثال های استفاده از این کتابخانه به مرور زمان اضافه می شوند. لینک دانلود در پیکوفایل کتابخانه XUI
  13. 4 امتیاز
    با سلام انجمن بازی سازی انسرسنتر افتتحاح شد! https://answercenter.ir/godot/ تغییرات نهایی هنوز اعمال نشده، اما در حال گذاشتن اموزش های لازم هستیم. به وسیله ی انجین Godot کار می کنیم که خروجی کراس پلتفرم داره.برای سیستم عامل های دسکتاپ و موبایل.
  14. 4 امتیاز
    سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. این تصویر رو ببینید » توضیح خاصی نداره، توابعی جهت اینکار نوشته شده که ورودیشون ویو هستش. به صورت زیبا یک انیمیشنی رو بهborder ویو ها میده. سورس کد ارائه شده توسط B4X Forum پروژه » AnimatedBorder.zip
  15. 4 امتیاز
    نبودیم ها . . . یه چند روزی حسابی درگیر بودیم. خوب بود سریع تموم شد
  16. 3 امتیاز
  17. 3 امتیاز
  18. 3 امتیاز
    سلام موقعیت مکانی وبو ویو قطعا تغییر نمیکنه.فایلی هم که لود میکنه مقدار اسکرولش رو خود وب ویو انجام میده.اما مشکل شما نمایش کامل اسکرول ویو هستش. ببنید شما بیا اسکرول ویو رو به وسیله ی کد نویسی توی لایه اضافه کنید و احتیاجی نیست لایه جدیدی بسازید. شما اسکرول رو به صفحتون اضافه کنید و به صورت تمام صفحه به لایه بدید ( منظور از تمام صفحه همونه 100%x و 100%y).خب ارتفاع اسکرول ویوی رو اینجوری تنظیم کنید » ScrollView.Panel.Height = WebView.Top + WebView.Height + 2%y فک نکنم با این حالت مشکلی باشه.
  19. 3 امتیاز
    سلام کوئری رو به این صورت بنویسید : SELECT DISTINCT cityname FROM table
  20. 3 امتیاز
    متد جاوای زیر رو اضافه کنید و کتابخونه جاوا آبجکت رو تیک بزنید. #If java import java.io.File; import java.text.DecimalFormat; import anywheresoftware.b4a.BA; public String getCachesize() { long size = 0; size += getDirSize(BA.applicationContext.getCacheDir()); size += getDirSize(BA.applicationContext.getExternalCacheDir()); return readableFileSize(size); } public long getDirSize(File dir){ long size = 0; for (File file : dir.listFiles()) { if (file != null && file.isDirectory()) { size += getDirSize(file); } else if (file != null && file.isFile()) { size += file.length(); } } return size; } public static String readableFileSize(long size) { if (size <= 0) return "0 Bytes"; final String[] units = new String[]{"Bytes", "kB", "MB", "GB", "TB"}; int digitGroups = (int) (Math.log10(size) / Math.log10(1024)); return new DecimalFormat("#,##0.#").format(size / Math.pow(1024, digitGroups)) + " " + units[digitGroups]; } #End If به صورت زیر سایز کش رو بگیرید. Dim jo As JavaObject Dim size As String=jo.InitializeContext.RunMethod("getCachesize",Null) Log(size)
  21. 3 امتیاز
    این کدهارو به پروژه تون اضافه کنید . البته یکم شخصی سازی لازم داره مثل محل ذخیره و اینا ... private void downloadData() { ScrollView iv = (ScrollView) findViewById(R.id.scrollView); Bitmap bitmap = Bitmap.createBitmap( iv.getChildAt(0).getWidth()*2, iv.getChildAt(0).getHeight()*2, Bitmap.Config.ARGB_8888); Canvas c = new Canvas(bitmap); c.scale(2.0f, 2.0f); c.drawColor(getResources().getColor(R.color.colorPrimary)); iv.getChildAt(0).draw(c); // Do whatever you want with your bitmap saveBitmap(bitmap); } public void saveBitmap(Bitmap bitmap) { File folder = new File(Environment.getExternalStorageDirectory() + File.separator + "SidduInvoices"); boolean success = true; if (!folder.exists()) { success = folder.mkdirs(); } if (success) { // Do something on success } else { // Do something else on failure } File imagePath = new File(Environment.getExternalStorageDirectory() + "/SidduInvoices/Siddus.png"); if(imagePath.exists()) { imagePath=new File(Environment.getExternalStorageDirectory() + "/SidduInvoices/Siddus"+custamername.getText().toString()+".png"); } FileOutputStream fos; try { fos = new FileOutputStream(imagePath); bitmap.compress(Bitmap.CompressFormat.JPEG, 100, fos); fos.flush(); fos.close(); progressBar.cancel(); } catch (FileNotFoundException e) { Log.e("GREC", e.getMessage(), e); } catch (IOException e) { Log.e("GREC", e.getMessage(), e); } } هرجا خواستین ازش استفاده کنید به این صورت downloadData();
  22. 3 امتیاز
    سلام نیازی به کتابخونه نیست Dim b As Bitmap b.Initialize("پوشه فایل","اسم فایل") Log("Height : " & b.Height & " Width : " & b.Width)
  23. 3 امتیاز
    سلام روش استاندارد این کار استفاده از کدی هست که قابل تغیر نباشه و یکتا باشه! که معمولا یا ایمیل هست یا شماره تلفن ------------------------------------------------------------- شما اگر سریال گوشی رو برای کنترل انتخاب کنید کاربر گوشی خودش به هر دلیلی عوض کنه دیگه به پروفایلش دست رسی نداره!!! ----------------------------------------------------------- بهترین و کم هزینه ترین راه ایمیل گوگل هست از کتابخانه ای که پیوست کردم براتون که باید در گوگل api بسازید و برید پنل fierbase رو فعال کنید و ... ( همش رایگانه ) این روشی هست که الان مد هست و از برنامه های استاندارد برای شناسایی کاربر استفاده میکنند ----------------------------------------------------------------- روش دوم هزینه ارسال اس ام اس داره برای شما که پنل اس اک اس هست مشکلش اینه که فقط تو ایران جواب میده و کاربرخارجی براش اس ام اس فرستاده نمیشه ولی به نظر من بهترین روشه چون هم شماره کاربر رو ازش میگیری و داری و هم مطمعنه !! ولی خرج داره اگز بالای 100000 کاربردارید خیلی زیاد میشه ---------------------------------------------------------------- خوب من فرض میکنم شما با روش ارسال اس ام اس شماره کار بر رو دارید و بر حسب شماره تلفن کاربران رو کنترل میکنید که تتکراری نباشند در اینصورت باید از کد هایی شبیه به این ها استفاده کنید تا بتونید یک شرط رو چک کنید //♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ //♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ // از روی شماره تلفن آیدی کشور و کد کشور متوجه میشه کار بر قبلا بوده یا نه// // اگر بوده ترووو بر میگردونه // اگر نباشه فالس function OLD_USER($conn,$country_phone_cod,$user_phone_number,$user_country_key){ $us=false; $sql=" select * from user_db where country_phone_cod='".mysqli_real_escape_string($conn,$country_phone_cod)."' and user_phone_number='".mysqli_real_escape_string($conn,$user_phone_number)."' and user_country_key='".mysqli_real_escape_string($conn,$user_country_key)."'"; if ($conn->query($sql) == true) { $result = $conn->query($sql); if ($result->num_rows ==1) $us=true; return $us; }else{send_data_error("-خطای545-در گرفتن داده های کاربر جدید".mysqli_error($conn));$conn->close();} } //♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ موفق باشی FirebaseAuth - Authenticate your users.rar
  24. 3 امتیاز
    با سلام خدمت دوستان عزیز. میدونم شماهم خیلی کنجکاوین بدونین جریان meta-data توی اندروید چیه و چه کاربردی داره. چون زیاد به این مورد برخوردین به خصوص تو درون پرداخت سرویسای پوشه و از این قبیل. این جور تگها خیلی کاربردی هستن و شما میتونید کارهای خیلی جالبی با اون انجام بدین. مثلا توی وان سیگنال شما با تگ متادیتای زیر میتونید موقع کلیک روی نوتیفیکیشن مانع از باز شدن برنامه بشید که به صورت پیش فرض اینجوری هست که با کلیک روی نوت برنامه باز میشه. <meta-data android:name="com.onesignal.NotificationOpened.DEFAULT" android:value="DISABLE" /> خب حالا باید چجوری از این قابلیت اندروید استفاده کنیم. اولا شما میتونید از این قابلیت هم توی کل برنامه و هم توی یه اکتیویتی خاص استفاده کنید. استفاده در کل برنامه: ابتدا به منیفست برید و در تگ application متا دیتای خودتون رو وارد کنید. به شکل زیر. <application android:icon="@drawable/icon" android:label="@string/app_name"> <activity android:name=".MainMenu" android:label="@string/app_name"> <intent-filter> <action android:name="android.intent.action.MAIN" /> <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" /> </intent-filter> </activity> <meta-data android:name="my_api_key" android:value="mykey123" /> <meta-data android:name="my_version_key" android:value="787123" /> </application> حالا هرجای پروژه میتونید به شکل زیر مقادیر رو بگیرید. try { ApplicationInfo ai = getPackageManager().getApplicationInfo(activity.getPackageName(), PackageManager.GET_META_DATA); Bundle bundle = ai.metaData; String myApiKey = bundle.getString("my_api_key"); int myVersionKey = bundle.getInt("my_version_key"); } catch (NameNotFoundException e) { Log.e(TAG, "Failed to load meta-data, NameNotFound: " + e.getMessage()); } catch (NullPointerException e) { Log.e(TAG, "Failed to load meta-data, NullPointer: " + e.getMessage()); } استفاده در اکتیویتی خاص. ابتدا به اکتیویتی مورد نظر متا دیتا رو اضافه کنید. <activity android:name=".MyActivity" > <intent-filter> <action android:name="android.intent.action.MAIN" /> </intent-filter> <meta-data android:name="my_api_key" android:value="mykey123"/> </activity> حالا به شکل زیر اونو توی اکتیویتیتون بگیرید. try { ActivityInfo ai = getPackageManager().getActivityInfo(this.getComponentName(), PackageManager.GET_META_DATA); Bundle bundle = ai.metaData; if (bundle != null) { String apiKey = bundle.getString("my_api_key"); Log.d(this.getClass().getSimpleName(), "my_api_key = " + apiKey); } } } catch (PackageManager.NameNotFoundException e) { Log.e(this.getClass().getSimpleName(), "Failed to load meta-data, NameNotFound: " + e.getMessage()); } catch (NullPointerException e) { Log.e(this.getClass().getSimpleName(), "Failed to load meta-data, NullPointer: " + e.getMessage()); } امیدوارم به درد دوستان خورده باشه. موفق باشید
  25. 3 امتیاز
    به نام خدا و سلام به همه دوستان عزیز. از اونجایی که کتابخونه آموزش کامل نداشت و دوستان توی استفاده دچار اشکال بودن تصمیم گرفته شد که آموزش کامل رو برای دوستان آماده کنیم. حتما دوستانی که کتابخونه رو گرفتن ببینن آموزش رو. حدود یک ساعت آموزش هست و کامل توضیح داده شده کتابخونه. لینک آموزش
  26. 3 امتیاز
    سلام بله یکی از راههای آشنایی با ساخت سایت وساختارسایتها همان هست که جناب hojjatborohan فرمودند. یک دیتابیس داخل سی پنل در هاستتون ایجاد کنید و درهمانجا وهمان صفحه ساخت دیتابیس یک یوزر هم ایجادکنید ودیتابیسو به یوزر add (واضافه) کنید .یوزر وپسوردو بااطلاعاتی که هاست میزبانتون بهتون داده یادداشت کنید واماده داشته باشید (دقت کنید درنام یوزر ودیتابیس هردو بخش خط تیره ، با خود خط تیره باهم نام کاربری یا نام دیتابیسو تشکیل میدهندونه تنها بخشی که شما تایپ میکنید! پس نام کامل رو یادداشت نمایید) وسپس : فایلهای ورد پرس رو از آدرس زیر دانلودکنید و اونا رو به داخل هاستتون بریزید واز حالت فشرده خارجش کنید و طبق راهنمایی های این سایت مرجع فارسی ورد پرس درعرض 5 دقیقه صاحب سایت بشوید ، بعدش یک پوسته وقالب زیبا و خیلی سبک ومتناسب مطالب سایتتان پیدا وبخرید ونصبش کنید (مثلا سایت (ژاکت) پر از پوسته وردپرسی هست) البته جهت تست سبکی و مقایسه قالبهای سبک و با سئو بالا از سایت زیر حتما کمک بگیرید وآدرس جهت تست قالبهاتونو قبل ازخرید در این سایت (GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization) ویااین سایتها (http://chkme.com - ابزارهای بهینه سازی وب هاست ایران - Website Traffic, Statistics and Analytics - Alexa)بررسی کنید ، البته بهتره دراین مورد حتما با کسی که کارش وتخصصش ساخت قالب هست وسئو کارها مشورت بگیرید سپس قالب موردنیازو تهیه کنید. سپس از داخل همون ورد پرس افزونه های مهم ومورد نیازتونو دانلودونصبش کنید . مثلا افزونه های امنیتی وآنتی اسپمر ها وغیره رو بررسی ونصبش کنیدتا سایتتون به آسانی آسیب نبینه . ضمنا در همین سایت زیر هم نکات امنیتی اولیه ورد پرس هست میتونید ازمطالبش استفاده کنید. آخرش هم یک صلوات بفرستید برمحمدوآل محمد وردپرس فارسی » مستندات راه اندازی وردپرس %D8%A8%D8%A7 %D8%AC%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D8%A7%D8%AA وردپرس فارسی » مستندات راه اندازی وردپرس *بعدازاینکه مدتی با سایتتون کارکردید ، وآشنایی با کدنویسی html - css - php - xml ,وامثال اینها پیدا کردیدوتخصص لازم رو دارا شدید ، هم خودتون میتونید سایت یا قالب صددرصداختصاصی خودتون باهمین ها بنویسید . موفق وموید به خیر باشید
  27. 3 امتیاز
    سلام این دیتابیس اصلی برنامه رو جایگزین کنید البته قبلش بادستور file.delete دیتابیس قبلی رو که به حافظه گوشیتون کپی شده رو پاک کنید بعد ران بگیرید. http://s9.picofile.com/file/8318099584/dooz3.db.html اینم لینک سورس جدید خدمتتون : http://s9.picofile.com/file/8318100276/Dooz_Irani_new1.rar.html سلام تشکر از سورستان ولی یادتون نیست این گزینه های زیر دقیقا برای چی هستند؟اگه یادتون باشه یه مختصر توضیح بدین که عالی میشه . i j par selected mohre
  28. 3 امتیاز
    شما عکسهاتون رو توی دیتابیس گزاشتین یعنی؟ عکسا رو روی هاست میزارن معمولا که. با قطعه کد زیر میتونید لیست فایلهای یک دایرکتوری تو php رو بگیرید. if ($handle = opendir('.')) { while (false !== ($entry = readdir($handle))) { if ($entry != "." && $entry != "..") { echo "$entry\n"; } } closedir($handle); }
  29. 3 امتیاز
    عذر میخوام. به صورت زیر میتونید عمل کنید » JSONObject json = new JSONObject(); JSONObject manJson = new JSONObject(); manJson.put("name", "emil"); manJson.put("username", "emil111"); manJson.put("age", "111"); json.put("man",manJson);
  30. 3 امتیاز
  31. 3 امتیاز
    خدا رو شکر انجمن دیگه قابلیت استوری نداره وگرنه اینجام باید کاپشن می‌پوشیدین میومدین
  32. 2 امتیاز
  33. 2 امتیاز
    یک ویوی زیبا کاردویو در قسمت اشتراک ویژه وجود داره که می تونه در ساخت دیزاین این کار کمکتون کنه «موفق باشید.»
  34. 2 امتیاز
    در اینجا تعدادی از ویوهای زیبای موجود در بخش اشتراک ویژه را قرار خوایم داد تا اعضای انجمن با آن ها بیشتر آشنا شوند
  35. 2 امتیاز
    با سلام خدمت همه انسورسنتریهای عزیز. =============================================================================================================== ************لینک آموزش کار با کتابخانه********** ================================================================================================================ نسخه 5.1 با امکان اضافه کردن پراکسی به کتابخانه اضافه شد. مثال استفاده از پراکسی. Dim per As PersianFastNetwork per.initialize("per").WithSSL.WithProxy(per.TypeHttp,"192.168.1888",8080).Build ================================================================================================================================= **** نسخه 4.5 اضافه شد. توی این نسخه کلاس PersianNetIMG رو بنا به در خواست دوستان ویرایش کردیم و متدهای جدیدی اضافه شده.یکی اینکه به خاطر یه سری محدودیتها اونو از دیزاینر حذف کردیم و این بار از طریق کد نویسی اضافه میشه و کلیک گذاشتن بیمپ برای عکس دیفالت و از همه مهمتر نمایش پروگرس بار تا زمانی که عکس به طور کامل لود بشه و یه سری امکانات دیگه که با هاش کار کنین آشنا میشین. دوستان در نظر داشته باشین که این کلاس رو صرفت برای راحتی کار دوستان به کتابخونه اضافه کردیم در صورتی که میخواین کارهای پیشرفته تری با عکس انجام بدین بهتره از کتابخونه های گلاید و یا پیکاسو استفاده کنید. مثال Private PersianNetIMG1 As PersianNetIMG PersianNetIMG1.initialize("pim") Activity.AddView(PersianNetIMG1.View,30%x,0,40%x,50%y) Dim xml As XmlLayoutBuilder PersianNetIMG1.ErrorImageResId=xml.GetResourceId("drawable","myimg") PersianNetIMG1.DefaultImageResId=xml.GetResourceId("drawable","loading") PersianNetIMG1.ImageUrl=imgurl '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ' در صورتی که میخواین سایز ایمیج ویو با سایز عکس دانلود شده برابر باشه از کد زیر استفاده کنید PersianNetIMG1.setToMatchBitmap ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' برای مخفی کردن PersianNetIMG1.seTVisibility(False) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' برای کلیک Sub pim_onImgClick ToastMessageShow("clicked",False) End Sub ================================================================================================================== *** نسخه 4.1 آپلود شد. توی این نسخه قابلیت اضافه کردن هدر به دانلودر اضافه شده و همچنین کتابخونه دانلودر به خود کتابخونه اضافه شده پس حتما فایل prf-Downloader.jar رو از کتابخونه ها حذف کنید.***** مثال از استفاده هدر Dim hedermap As Map hedermap.Initialize hedermap.Put("key1","value1") hedermap.Put("key2","value2") hedermap.Put("key3","value3") DownloadRequest1.startDonload2("url",hedermap) ====================================================================================================================== ***** دوستان مشکل تداخل کتابخونه با کتابخونه okhttp پیشفرض برطرف شد. حتما یک بار بیسیک رو حذف کنید و دوباره نصب کنید و کتابخونه های jar جدید رو توی پوشه لایبرری برنامه کپی کنید ویرایش کتابخونه رو هم بگیرید و جایگزین کتابخونه قبلی کنید. انشالا که دیگه مشکلی نباشه. پوزش از دوستان به خاطر مشکل به وجود اومده ================================================================================================================== ***** نسخه 4 کتابخونه توی فروشگاه قرار گرفت. توی این نسخه امکان مدیریت کوکی ها و همچنین کلاسی مجزا برای گرفتن اطلاعات کامل از خطاهای سرور اضافه شده. توجه: فایلهای جار آپدیت شده پس حتما دوباره دانلود و جایگزین کنید. همچنین نحوه اینشیالایز کردن به صورت زیر هست pr.initialize("pr").WithCookieManager.WithSSL.Build رسپانس هم به صورت زیر تغیییر پیدا کرده و این دفه ارور خودش یک کلاس هست که میتونید همه ی اطلاعات خطا رو به دست بیارید. Sub pr_onPostStringErrorListener(Error As ResponseError , Tag As String) Log(Error.ErrorBody) Log(Error.ErrorDetails) Log(Error.CauseMessage) Log(Error.ErrorLocalizedMsage) Log(Error.ErrorMsage) End Sub ******************************************************************************************************************************************************* **** نسخه 3 کتابخانه اضافه شد: تو این نسخه دانلود منیجر بسیار حرفه ای به کتابخونه اضافه شده که قابلیتهای مالتی تردینگ توقف و ادامه و همچنین گرفتن اطلاعات فایل دانلودی قبل از دانلود هست. لینک اموزش تصویری کار با دانلودر ***************************************************************************************************************************************************** یکی از جدیترین و عذاب آورترین مشکلات توی بیسیک به ملکوت الهی پیوست. توی بیسیک کتابخونه هایی که برای ارتباط با سرور وجود داره تقریبا میشه گفت نیازهای ابتدایی رو برآورده میکنن. مثلا شما بخواین همزمان عکس و متن بفرستین یا بخواین فایل آپلود کنین و روند آپلود شدن رو ببینین یا مثلا بخواین همراه متدهای پست و گت هدر بفرستین یا مثلا بخواین به طور مستقیم بیتمپ بگیرین دیگه نمیتونین و مجبورین از کتابخونه های دیگه ای که رپ شده استفاده کنید که هر کدوم متدهای خاصی دارن فقط. این کتابخونه همه ی اینا رو برای شما یک جا فراهم میکنه. این کتابخونه بر پایه کتابخونه های قدرتمند okhttp3 و okio ساخته شده که واقعا بی نظیرن(محصولات شگفت انگیز شرکت squar) برای شروع و نشون دادن قابلیتهای کتابخونه اولین قسمت آموزش رو اختصاص دادم به ساخت یه فرم ثبت نام کامل که تو اون شما میتونید علاوه بر اطلاعات متنی که مثلا نام و پسوردو اینا هست عکس پروفایل هم بفرستین. پریویوی زیرخروجی آ»وزش هست. این آموزش فوقلاده همراه خرید برای دوستان قابل دانلود هست. لینک فروشگاه محصول یکی دیگه از قابلیتهای جذاب و کاربردی این کتابخونه کلاس PersianNetIMG هست. با این کلاس شما یک کاستوم ویوی بسیار کاربردی رو به پروژتون اضافه میکنید. این ویو کارش گرفتن عکس از اینترنت و نمایش توی ایمیج ویو هست. سه تا متد به شکل زیر داره که میتونید به راحتی استفاده کنید. PersianNetIMG1.ImageUrl=imgurl آدرس عکسی که توی سرور هست رو بدین و اونو دانلود و نمایش میده Dim xml As XmlLayoutBuilder PersianNetIMG1.DefaultImageResId=xml.GetResourceId("drawable","myimg") گذاشتن عکس پیش فرض برای ایمیج ویو PersianNetIMG1.ErrorImageResId=xml.GetResourceId("drawable","myimg") در صورت خطا در دانلود این عکس لود میشه واما قابلیتهای کتابخانه اول کتابخونه رو به شکل زیر اینشیالایز کنید Dim prfn As PersianFastNetwork prfn.initialize("prfn") متد اول. PostRequest Dim post As PostRequest post=prfn.BuildPostQuery("url","tag") post.addHeder("key","value") post.addParametrs("ke1","value1") post.addParametrs("ke2","value2") post.executeRequesAsJSONObjectt ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' همه کدهای بالا تو یه خط میشه این prfn.BuildPostQuery("url","tag").addHeder("key","value").addParametrs("ke1","value1").addParametrs("ke2","value2").executeRequesAsJSONObjectt متد دوم. GetRequest Dim get As GetRequest get=prfn.BuildGetQuery("url","tag") get.addHeder("key","value") get.addParametrs("key1","value1") get.executeRequesAsJSONObjectt ==================================================== یه خطی prfn.BuildGetQuery("url","tag").addHeder("key","value").addHeder("key1","value1").executeRequesAsJSONObjectt متد سوم. UploadRequest Dim upl As UploadRequest upl=prfn.BuildUploadQuery("url","tag") upl.addMultipartParameter("key1","value1") upl.addMultipartParameter("key2","value2") upl.addMultipartFile("filekey","filepatch") اضافه کردن فایل به همراه پارامترهای ارسال شده upl.setisRunToAnotherThread(True) تعیین اینکه آپلود در ترد جداگانه انجام شود upl.startUploadAsJSONObject متد چهارم. DownloadRequest Dim dnl As DownloadRequest dnl=prfN.buildDownloadQuery("masirdanlod",3,4,False,10000) dnl.startDonload("url") dnl.pauseDownload("url") dnl.deletFileDownload("url",True) متد پنجم. GetBitmapReQuest Dim getbit As GetBitmapReQuest getbit=prfn.BuildGetBitmapGetQuery("imagelink","tag") getbit.setBitmapMaxHeight(250) getbit.setBitmapMaxWidth(250) getbit.startgetBitmap گرفتن بیتمپ دانلود شده Sub prfn_onGetBitmapOkListener(bitmap As Object) Dim bitm As Bitmap=bitmap Activity.SetBackgroundImage(bitm) End Sub ایونتهای کتابخونه که نزدیک به 20 تا اینوته توی آموزش اول به upload و get پرداخته شده. استفاده از کتابخونه بسیار ساده اس و حتی بدون آموزش هم میتونید به راحتی ازش استفاده کنید. امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره. ***توجه*** نسخه 2 کتابخونه اضافه شد. تو این نسخه خیلی از کمبودها برطرف شده و از همه مهمتر قابلیت مدیریت کردن درخواستها به وسیله TAG به کتابخونه اضافه شده مثال برای مدیریت تگ. Sub send_data2 (url As String) PersianFastNetwork_1.initializeforSSLSupport("persianfastnetwork") PostRequest_1=PersianFastNetwork_1.BuildPostQuery(url,"tag1") Dim prjs As PersianJSONOBject prjs.initialaizJsonObject prjs.putToJSON("client_request","get_city_data") prjs.putToJSON("country_key","18") PostRequest_1.addJSONParametrs(prjs.DefaultJsonObject) PostRequest_1.executeRequesAsJSONObjectt End Sub Sub send_data (url As String) PersianFastNetwork_1.initializeforSSLSupport("persianfastnetwork") PostRequest_1=PersianFastNetwork_1.BuildPostQuery(url,"tag2") Dim prjs As PersianJSONOBject prjs.initialaizJsonObject prjs.putToJSON("client_request","get_city_data") prjs.putToJSON("country_key","18") PostRequest_1.addJSONParametrs(prjs.DefaultJsonObject) PostRequest_1.executeRequesAsJSONObjectt End Sub Sub persianfastnetwork_onPostJSONObjectOkListener(JsonString As String , Tag As String) Select Tag Case "tag1" Log("tag1") Case "tag2" Log("tag2") End Select End Sub
  36. 2 امتیاز
  37. 2 امتیاز
    سلام راهی وجود نداره و شاید سرعت در این قسمت به خصوصیات گوشی(cpu , ram,...) و اینترنت مربوطه
  38. 2 امتیاز
    من خیلی وقت پیش که مراجعه کرده بودم اون موقع ها ارل گفته بود که از اندروید 5 به بالا ساپورت میکنه و روی کمتر از 5 خطا میده و من هم تست کرده بودم و فقط 5 به بالا جواب میداد جدیدا اومده فایل Dexer.jar را به روز کرده تا روی اندروید 4 هم مشکل حل کنه( در متن پایین گفته) Developers who use this version should replace the existing Dexer.jar with this one: www.b4x.com/android/files/Dexer.jar Close the IDE and copy the updated Dexer.jar to the installation folder. It fixes an issue with Android 4 and the MultiDex feature. اگر دقت کنی ارل پستش رو ادیت کرده و edit هم نوشته شده. نکته :این که بقول ارل از این مولتی دکس فقط در مورد (خطای رفرنس زیاد) موقع کامپایل استفاده بشه. در پایین گفته اگر نیازی ندارین ازش استفاده نکنین چون مولتی دکس هیچ منفعتی نداره بلکه ضرر کامپایل کندتر هم به همراه داره - Don't use this feature if not needed. Compilation will be a bit slower and there are no benefits. متن پایین دقیق نمیدونم فکر کنم گفته روی اندروید 4 هم تضمین 100 درصدی نیست که روی همه گوشیها جواب بده( چیزی که من حس کردم و شایدم اشتباه متوجه شدم) - Test your APK on an Android 4.x device. There is no native support for MultiDex on Android 4.x so the process is more fragile.
  39. 2 امتیاز
    عزیز. شما بهتره تاپیک مرجع رو با دقت بیشتری بخونید. جمله زیر میگه که این قابلیت با اندروید 2 مشکل داره نه اندروید 5. There are issues with MultiDex and Android 2.x devices
  40. 2 امتیاز
    به نام آنکه جانم بخشید و جهان امیدوارم حالتون خوب خوش باشه. خب اومدیم با نسخه ی جدید بیسیک 4 اندروید با یک هدیه ویژه تر. تشکر ویژه می کنم از امین مهدی نژاد عزیز که توی تمامی موارد در کنارمون همیشه هستش و یاری دهنده ما توی خیلی از امور انجمن میشه. و الان با فارسی سازی کردن نرم افزار بیسیک توسط بنده و آقای مهدی نژاد عزیز ( البته 80 درصد کار رو ایشون انجام دادن ) در خدمت شما عزیزان هستیم لازم به ذکر هستش که چند مدتی میشه از آموزش های بروز انجمن خبری نیست، نوید این رو میدم که در کنار اومدن این نسخه از بیسیک یک تحولی در راستای ارتقاء سطح انجمن داده میشه ( البته به کمک دوستان خوبم)، این تحول چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ تغییر سیاست های مدیریتی هستش. خب میشه گفت ما اولین انجمنی هستیم که تونستیم برنامه رو با زبان فارسی در سطح اینترنت ارائه بدیم و خب از این خرسندیم که تونستیم زبان وطنی خودمون یعنی زبان فارسی رو به برنامه اضافه کنیم. برای اینکه بتونید پروژه های قبلی و پروژه های جدید رو با نسخه x.7 اجرا و کامپایل کنید باید از JDK نسخه ی 8 استفاده کنید.در غیر اینصورت پروژه قابل کامپایل و خطایابی نیستش. در ادامه یک تاپیکی ایجاد خواهد شد برای توضیح کامل و به همراه مثال در مورد امکانات اضافه شده به بیسیک نسخه 7 به بالا.سعی میشه اموزش ها به صورت جامع باشند. رمز فایل » answercenter.ir دانلود فایل » B4A V7.3.rar
  41. 2 امتیاز
    مشکل اونجاس که توی تابع اولین خط نوشتی Return True و ینی قبل از اینکه نت رو چک کنه True بر میگردونه ! اون خط رو حذف کن یا کد تابع رو به صورت زیر بنویس Sub Connection As Boolean If (p.GetDataState == "CONNECTED") Or (p.GetSettings ("wifi_on") == 1) Then Return True Else Return False End If End Sub
  42. 2 امتیاز
    کتابخانه عالی برای بازی سازی بنام :GameSprite Game_SpriteLib04 نمونه سورسهای : 11 نمونه سورس مربوط به این کتابخانه در این پست قرار داده شد : GameSpriteExamples سورس کامل پروژه بازی جنگ فضایی گلکسی galexy : لینک سورس : PocketInvaders1 منبع: B4A Library - Game Sprite Library | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools
  43. 2 امتیاز
    چرخش تمامی ویوها - قطعه کدها (Code Snippets) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی
  44. 2 امتیاز
    اگه خروجیتون همیشه به همین شکله با تابع زیر میتونید عددا و کلمات رو داخل یه لیست داشته باشین. Public Sub getmatch(matn As String) As List Dim l As List l.Initialize Dim reqstr() As String=Regex.Split("#",matn) For Each str As String In reqstr l.Add(str.Replace("^","")) Next Return l End Sub نحوه استفاده هم به این شکله Dim l As List=getmatch("^one^#1#^two^#2#^three^#3#") For Each mm As String In l Log("word: "&mm) Next
  45. 2 امتیاز
    سلام ببینید اینکار دو مرحله بیشتر نداره 1- اینکه دردیتابیستون در قسمت پست های ارسالی یک ستون برای تاریخ و یک پست هم برای ثبت ساعت در هر پستی اعم از پست متنی یا تصویری و... باید قرار بدهید و وقتی پستی مثلا متنی توسط کاربر ارسال میشه ، اون پست هم حاوی متن هست وهم حاوی ساعت و تاریخ که دردیتابیس انلاینتون ذخیره میشه . اما چطور تاریخ و ساعت اون لحظه ارسال پست گرفته میشه که در بیسیک فور دستورش بدیهیه ولی توصیه بنده اینه که به هیچ عنوانی تاریخ وساعت رو با دستورات بیسیک فور ارسال نکنید چون دراین صورت به دلیل اینکه ساعات وتاریخ برخی گوشی ها ممکنه غلط باشه ، بعدا مشکل ایجاد میکنه ، لذا بهتره بوسیله php ودستورات php تاریخ هاست خودتونو اصل قرار بدهید و از هاست ساعتو وتاریخو بگیرید وبه همراه مطالب در دیتابیس ذخیره کنید . اما اون کتابخونه ای که بنده برای اینکار در php استفاده میکنم ، وکارباهاش ساده ومثل آب خوردنه، کتابخانه jdate هست ، که در این لینک روش استفاده از اونو در php آموزش میده و هم تاریخ وزمان فارسی وشمسی داره وهم تاریخ میلادی رو باهاش میتونیدبه هاستتون ارسال کنید ، البته خودم 4 و5 تا ستون برای اینکار دارم که هردو تاریخ ارسالو ثبت میکنه وحتی نام فارسی روز رو هم ثبت میکنم ودرتوسعه برنامه یا نمایش های متفاوت مشکلی نداشته باشم . دوتافایل این کتابخونه رو داخل هاستت میریزی ویکی که php مخصوص کاربر هست رو مطابق نیازتون شخصی سازی میکنیدو مطالب اونو به داخل فایل php ای که اطلاعات رو دردیتابیس ذخیره میکنه قرار میدید. https://jdf.scr.ir/jdf/?t=php https://jdf.scr.ir/download/jdf_dl.php https://jdf.scr.ir/download/tabdil_dl.php 2 - مرحله دوم که بعداز ثبت تاریخ وساعت هست که قبلا بارها درانجمن بحث شده، اول شما تاریخ ثبت شده رو همراه پست ها جهت نمایش فراخوانی میکنید ، بعدش مثلا باکتابخانه TimeCountDown ومطالبی و روشی که دراین پست قبلا نوشته ام می تونید مقدار تاریخ وساعتی که از اون ساعت تا الان هستش رو محاسبه و در کنار هرپست نمایشش بدهید ، البته پیشنهادمیشه جهت نمایش پستها از ریسایکلر ویو که دائما باهر رفرشی بروز میشه استفاده کنیدکه باهر رفرشی تاریخ وساعت بروز بشه . (تعداد هفته رو هم با دستورتقسیم ایام بر هفت و Mod 7 میتونیدبدست بیارین) موفق باشید . * اما توصیه آخر اینکه : حتی در گرفتن تاریخ کنونی جهت شمارش معکوس و دادنش به کتابخونه TimeCountDown هم از دستورات ساعت وتاریخ بیسیک استفاده نکنید بلکه اونو هم توسط Jdate و توسط دستور گِت از php تون دریافت کنیدومقایسه دوتاریخو بکنید ، این نقطه ضعف واشتباهی هست که حتی اپلیکیشنهای قوی ومشهور ایرانی هم بهش دچارشده اندوباغلط بودن ساعت گوشی وتبلت مشکل درنمایش پیدا میکنند!
  46. 2 امتیاز
    i : احتمالا سطر و متغیر int شمارنده هست و البته درست تر این بود که به جای اون از کلمه با مفهوم استفاده می کردم j : ستون par : نمیدونم متغیرش چی بوده ولی توی بازی زمانی که به شرایطی می رسیم که دیگه فرد می تونه مهره هاش رو علاوه بر مهره های اطراف خودش، هر جای دیگه ای بذاره، بهش میگن چهار پر (یعنی چهار مهره داره که می تونه همه رو به حالت پرش در بیاره). سه پر هم مشابه همین داستان هست. selected: احتمالا id مهره ای هست که انتخاب شده و قراره کلیکی رو انجام بده بعدش. به معنی اینکه توسط کاربر کلیک شده و قراره اون مهره کاری انجام بده. mohre : مهره های بازی. واقعا نمیدونم چی هست منظورش.
  47. 2 امتیاز
    برای امن کردن پرداخت های درون برنامه ای بازار در انجمن راهکارهایی ارائه شده که میشه با لاکی پچر مقابله کرد «موفق باشید.»
  48. 2 امتیاز
    بله همانند php و asp در جاوا هم چیزی بنام jsp وجود داره که می تونه برای برنامه نویسی سمت سرور ازش استفاده بشه لینک در ویکی پدیا جی‌اس‌پی <٪@ page errorPage="myerror.jsp" ٪> <٪@ page import="com.foo.bar" ٪> <html> <head> <٪! int serverInstanceVariable = 1;٪> <٪ int localStackBasedVariable = 1; ٪> <table> <tr><td><٪= toStringOrBlank( "expanded inline data " + ۱ ) ٪></td></tr> سرولت خروجی package jsp_servlet; import java.util.*; import java.io.*; import javax.servlet.*; import javax.servlet.http.*; import javax.servlet.jsp.*; import javax.servlet.jsp.tagext.*; import com.foo.bar; // Imported as a result of <٪@ page import="com.foo.bar" ٪> import … class _myservlet implements javax.servlet.Servlet, javax.servlet.jsp.HttpJspPage { // Inserted as a // result of <٪! int serverInstanceVariable = 1;٪> int serverInstanceVariable = 1; … public void _jspService( javax.servlet.http.HttpServletRequest request, javax.servlet.http.HttpServletResponse response ) throws javax.servlet.ServletException, java.io.IOException { javax.servlet.ServletConfig config = …; // Get the servlet config Object page = this; PageContext pageContext = …; // Get the page context for this request javax.servlet.jsp.JspWriter out = pageContext.getOut(); HttpSession session = request.getSession( true ); try { out.print( "<html>\r\n" ); out.print( "<head>\r\n" ); … // From <٪ int localStackBasedVariable = 1; ٪> int localStackBasedVariable = 1; … out.print( "<table>\r\n" ); out.print( " <tr><td>" ); // From <٪= toStringOrBlank( "expanded inline data " + ۱ ) ٪> out.print( toStringOrBlank( "expanded inline data " + ۱ ) ); out.print( " </td></tr>\r\n" ); … } catch ( Exception _exception ) { // Clean up and redirect to error page in <٪@ page errorPage="myerror.jsp" ٪> } } } «موفق باشید.»
  49. 2 امتیاز
    سلام شما از کانتنت چوزر استفاده میکنید که توی نسخه های مختلف اندروید جوابگو نیست برای انتخاب فایل هاتون پیشنهاد میکنم از فایل منیجیری که توسط اقای شاهدی اموزش داده شده استفاده کنید که اطلاعات کامل یک فایل رو هم بهتون میده
  50. 2 امتیاز
    سلام تشکراز سورستان ولی پوشه res رو نفرستادید وناقصه !