اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


پرچمداران


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان ۱۸/۱۲/۲۲ در همه بخش ها

  1. 6 امتیاز
    سلام بازی رو با آموزشهای همین جا ساختم. ویدئو بازی در آپارات : لینک ویدئو : .:آپارات:. لینک کافه بازار : .: کافه بازار :.
  2. 5 امتیاز
    با سلام خدمت همه دوستان یکی از پرکاربرد ترین کتابخونه ها برای ایجاد منو AHNavigationDrawer هستش متاسفانه نسخه جدیدش رو توی انجمن پیدا نکردم؛ من این نسخه (1.40) رو داشتم گفتم بذارم شاید به دردتون بخوره. ان شاء الله به کمک هم آموزش و سورسش رو هم میذاریم. دانلود نسخه 1.40
  3. 3 امتیاز
    مشکل حل شد! بیرون زدگی قاب از عکس حل کردم. باید اندازه ایمیج ویو ها یکی میشد. کش اومدن قاب هم با کد : If bmp1.Height > bmp1.Width Then bmp1_ghab.InitializeResize(File.DirAssets,"اسم عکس قاب عمودی",w,h,False) Else If bmp1.Width > bmp1.Height Then bmp2_ghab.InitializeResize(File.DirAssets,"اسم عکس همون قاب افقیش",w,h,False) End If حل شد شاید کسی این مشکل براش پیش اومد با خوندن این تاپیک مشکلش حل بشه. اما ببخشد شاید نباید عجله میکردم برا زدن تاپیک ووو .پوزش از موسس و مدیران سایت
  4. 3 امتیاز
    مشاهده فایل کتابخانه + مثال MC7FFmpegAndroid کاملترین کتابخانه FFmpeg برای بیسیک 4 اندروید. این کتابخانه رو آقای @امین مهدی نژاد به صورت کامل قرار و توضیح دادند (فقط یکم پراکندس)، این کتابخانه نسخه کامل می باشد. این فایل همراه با کتابخانه ، کپی شود. دانلود ارسال کننده M-CAP7AIN ارسال ۱۹/۰۱/۱۳ دسته کتابخانه ها  
  5. 3 امتیاز
    باید از SoundPool استفاده کنید و در هنگام Play کردن مقدار PlayBack اون رو از عددی بین 0 تا 2 تنظیم کنید . «موفق باشید.»
  6. 3 امتیاز
    سلام از اونجایی که میگید عکستون تک رنگه از کد زیر میتونید استفاده کنید Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim aria As Bitmap aria.Initialize(File.DirAssets,"1.jpg") Private argb() As Int argb = GetARGB(aria.GetPixel(1,1)) Msgbox("A = " & argb(0)&CRLF&"R = " & argb(1)&CRLF&"G = " & argb(2)&CRLF&"B = " & argb(3),"") End Sub Sub GetARGB(Color1 As Int) As Int() Private res(4) As Int res(0) = Bit.UnsignedShiftRight(Bit.And(Color1, 0xff000000), 24) res(1) = Bit.UnsignedShiftRight(Bit.And(Color1, 0xff0000), 16) res(2) = Bit.UnsignedShiftRight(Bit.And(Color1, 0xff00), 8) res(3) = Bit.And(Color1, 0xff) Return res End Sub
  7. 3 امتیاز
    سلام خدمت دوستان انجمن سورس صفحه ثبت نام و ارتباط بادیتابیس آنلاین همراه فایلهای php در B4J جهت مدیریت برنامه هایتان ومدیریت دیتابیس آنلاین در لینک زیر برایتان قرار داده شد . mysql_php ***کدهای php اش قدیمی بود ،براتون بروز رسانی کردم sql مخصوص دیتابیس رو هم براتون اینجا اضافه کردم لینک کدهای php براساس mysqli و فایلهای sql برای ساخت دیتابیس آنلاین برنامه آدرس وتوضیحات سایت مرجع : *Login Screen* Data Preview Screen (Read,Delete,Edit,Count,Insert) Android Example - FREE Source Code's ! | Page 2 | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools ________________________ سورس ترجمه شده به فارسی : b4j_mysql_php_Farsi
  8. 3 امتیاز
    سلام اسم کتابخانه اش DateUtils هست AnotherDatePicker.zip
  9. 3 امتیاز
  10. 3 امتیاز
    از کتابخونه AndroidResourcesاستفاده کنید. به شکل زیر میتونید اسم همه آیکونهای موجود توی سیستم اندروید رو بگیرید For Each iconname As String In android.GetAndroidDrawableNames Log(iconname) Next واسه استفاده مثلا توی ایمیج ویو به شکل زیر هست. ImageView1.Background =android.GetAndroidDrawable("star_on")
  11. 3 امتیاز
    اونجا که کد sql نوشتی ادامش اینو بنویس ORDER BY id DESC
  12. 3 امتیاز
    سلام خیلی راحت میتونی اینکارو انجام بدی دو حالت پیش روته 1 - لیست ویو برای اضافه کردن اطلاعات همیشه دوتا متد داره، مثلا : ListView1.AddSingleLine("B4A") ListView1.AddSingleLine2("B4A", 1) ListView1.AddSingleLine2("B4A", "AnswerCenter") حالت اول دیتا رو اضافه میکنی ولی توی رویداد کلیک ایتم دیگه ورودی value مقداری نداره حالت دوم میایی یه دیتا میدی مث اونجایی که 1 دادم یا اونجا که نوشتن AnswerCenter این کاربردش توی رویداد کلیک لیست ویوئه شما زمانیکه روی ایتما کلیک میکنی توی رویداد دو تا ورودی داریم یکی Position اون آیتم یکی هم Value که همین 1 یا AnswerCenter اینم رویداد لیست ویو که متوجه بشی : Sub listviwe1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Log(Value) Log(Position) End Sub گفتم دوکار میتونی انجام بدی، شما وقتی از دیتابیس اطلاعات رو میریزی توی لیست ویو میتونی آیدی رو بدی به قسمت دوم، مث همون 1 یا AnswerCenter که من مثال زدم ایدی رو توی رویداد کلیک با Value میتونی بگیری، یعنی زمانیکه که کلیک شد بیا value رو مقدارشو بفرست به اکتیویتی اسکرولت بعد اونجا توی دیتابیس اون ایدی رو سرچ کن و متنشو بگیر و نشون بده کدش میشه اینجوری : ListView1.AddSingleLine2(Cursor.GetString("name"), Cursor.GetInt("id")) رویداد کلیک هم ایدی رو میتونی با چاپ کردن value ببینی. راه دوم که اسونتره بیا بجای ایدی زمان اضافه کردن دیتا، متنو بده به لیست ویو بعد توی رویداد کلیکش همون متنو بفرست اکتیویتی اسکرول اینجوری : ListView1.AddSingleLine2(Cursor.GetString("name"), Cursor.GetString("matn")) رویدادشم اینجوری میشه: Sub listviwe1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Matn = Value ------> matn yek string hast ke toye Process_Globals bayad tarif koni StartActivity(Scroll) Activity.Finish End Sub بعد همین Matn رو توی اکتیوتی اسکرول بگیر بریز توی لیبلت پاینده باشی
  13. 3 امتیاز
    درود , دوستان تو این تابع میاد بررسی میکنه آیا کدملی وارد شده صحت داره یا نه ؟ درواقع کد ملی ی سری روابط بین اعدادش هست که اگر اون روابط صحیح نباشه کدملی صحت نداره تو یک برنامه نیاز داشتم نوشتم. گفتم برا شما دوستان هم بزارم این تابع : Sub CheckMelliCode(MelliCode As String)As Boolean Dim b As Boolean Dim sCodePosition(10) As String Dim iCodePosition(10) As String Dim resultStep1,resultStep2,resultStep3 As Int If MelliCode.Length = 10 Then For i = 0 To 9 sCodePosition(i) = MelliCode.CharAt(i) iCodePosition(i) = sCodePosition(i) Next resultStep1 = (iCodePosition(0)*10)+(iCodePosition(1)*9)+(iCodePosition(2)*8)+(iCodePosition(3)*7)+(iCodePosition(4)*6)+(iCodePosition(5)*5)+(iCodePosition(6)*4)+(iCodePosition(7)*3)+(iCodePosition(8)*2) resultStep2 = (resultStep1 mod 11) resultStep3 = 11 - resultStep2 If resultStep2 < 2 Then If resultStep2 = iCodePosition(9) Then b = True Return b Else b = False Return b End If Else If resultStep3 = iCodePosition(9) Then b = True Return b Else b = False Return b End If End If Else b = False Return b End If End Sub و روش استفاده هم : If CheckMelliCode("1234567890") = True Then ToastMessageShow("کد ملی صحیح است",False) Else ToastMessageShow("کد ملی صحت ندارد",False) End If
  14. 3 امتیاز
    با سلام باز من اومدم که بترکونم خوب دوستان همون طور که گفته بودم هرچند وقت میام یه چیزه باحال میذارم براتون حالا یا کتابخونه یا یه سورس باحال مثل همین این یه سورس کتابه کامله از هر لحاظ کامله امکانات برنامه: تنظیمات علاقه مندیها انمیشن دادن به ویوها (خیبلی زیبا شده) انمیشن دادن به متن ها که به کاربر نمایش داده میشه اشتراک گذاری مطلب ها کپی مستقیم مطالب تو کیبورد گوشی و یه دیتابیس کامل از خواص میوه ها و تمام آیکون ها و فال هایه pSd برای ویرایش برای شما قرار دادم وخلاصه خیلی توپه اینو هم بگم هرجا که همیچن سورس بخواید حداقل کمه کم 50تومن باید بدید ولی من به خاطر انجمن و پیشرفت شما عزیزان راضی شدم که این سورس رو براتون به صورت رایگان قرار بدم امیدوارم این سورس بهتون کمک کنه تا دیگه تو مبحث ساخت کتاب مشکل نداشته باشید و اصلا به ساخت کتاب فکر نکنید (امیدوارم) امیدوارم بترکونید رمز فایل:answercenter.ir دانلود سورس کتاب خواص میوه ها یه پسند بزن منم یه حالی بکنم باوا
  15. 2 امتیاز
    ***قابل توجه دوستان عزیز.*** تو نسخه 2.5 متدهای کلیک برای ریسایکلر تغییر کرده اند و یه آرگومان به تابعها اضافه شده. تو این نسخه شما میتونید ویوی کلیک شده رو به صورت آبجکت داشته باشید و به راحتی میتونید اونو مدیریت کنید. توجه مثال زیر برای xml Sub pr_OnItemClick(contentTag As Object,viewclicked As Object,position As Int) Dim oi As PRViewUtils oi.init(viewclicked) oi.setTextForTextview("songnamtxt","cliked") End Sub برای بیسیک Private Sub pr_OnItemClick(ItemTag As Object,viewclicked As Object,position As Int) Dim st As String=ItemTag If "bt2".EqualsIgnoreCase(st) Then Dim bt As Button=viewclicked bt.Color=Colors.Red End If End Sub با سلام خدمت دوستان عزیز و همراهان همیشگی انجمن انسر سنتر بالاخره بعد از ماهها تلاش بی وقفه چیزی که قولش رو داده بودم آماده شد. یه نسخه کاملا متفاوت و جدید از کتابخونه بسیار کاربردی PersianRecyclerview. خیلی از دوستان با نسخه قبلی کتابخونه یه سری مشکلات داشتن. و خودم هم اعتقادم بر این بود که کار کردن باهاش یه کم پیچیده بود. خدا رو شکر توی نسخه حاظر تا جایی که امکان داشته کتابخونه رو ساده کردم و با چند خط کد به راحتی میتونید کتابخونه رو آماده و استفاده کنید. زحمت زیادی کشیده شده و امکانات بسیار زیاد و جذابی به کتابخونه اضافه شده که مطمئنا براتون جالب و حتی کاربردی خواهد بود. دوستانی که نسخه قبلی کتابخونه رو دریافت کردن میتونن از طریق پنل کتابخونه جدید و سورس رو دریافت کنن. و همچنین آموزش مقدماتی کار با کتابخونه رو از لینک زیر میتونن دریافت کنن. به زودی آموزشها قسمتها ی مختلف و امکانات جذاب کتابخونه توی همین تاپیک اضافه میشه. امیدوارم قدمی کوچک در راه توسعه نرم افزارهای ایرانی برداشته باشم . دوستان طبق معمول مارو از انتقادات و پیشنهادات سازنده خودتون بهره مند سازید. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره. لینک فروشگاه ***********************************************************************************آموزشهای مربوط به کتابخانه**************************************** 1-: قسمت اول آموزش مقدماتی کار با کتابخونه 2-: قسمت دوم آموزش(کار با لیوت منیجرهای کتابخانه قسمت 1) 3-: قسمت سوم(کار با لیوت منیجرهای کتابخانه قسمت 2) 4-: قسمت چهارم (کار با لیوت منیجر ها 3 (swipelayout)) 5:- قسمت پنجم(کار با لیوت منیجرها 4( steakyheader)) 6:-قسمت ششم(کار با لیوت منیجرها 5 (ویوپیجر لیوت منیجر)) 7:-قسمت هفتم(کار با انواع ریسایکلر ویوها شامل DiscreteScrollView , IndexRecyclervie , fastscrollrecycler ) 8:- قسمت هشتم (آموزش کار با treeview ویوی درختی) 9:- قسمت نهم(آموزش کار با گراف ویو (graphview)) 10:- قسمت دهم (آموزش دریافت و نمایش اطلاعات دیتابیس آنلاین و آفلاین در ریسایکلر ویو) 11:- قسمت یازدهم (آموزش نمایش اطلاعات بسیار زیاد دیتابیس آفلاین در ریسایکلر ویو با لیمیت ) ********************************************************پیش نمایش آموزشها********************************************** قسمت های دوم و سوم و چهارم پنجم و ششم مباحث زیر آموزش داده میشه. 1- CardLayout 2- FanLayout 3-CarouselLayoutManager 4-FlexboxLayoutManager 5- LadderLayout 6- PickerLayout 7- StackLayout 8- TurnLayout 9-VegaLayout 10- سوایپ لیوت (swipelayout) 11- SteackyHeader 12- ویوپیجر قسمت هفتم مباحث زیر آموزش داده میشه. 1:- DiscreteScrollView 2:- FastScrollRecycler 3:- IndexRecycler قسمت هشتم مبحث treeview یا همون ویوی درختی آموزش داده میشه. پیشنمایش زیر treeview قسمت نهم graphview
  16. 2 امتیاز
    مشکلی نداره از سورس اصلی که سایت گذاشته باید استفاده کنید مشکلتون برطرف میشه GitHub - Seyyed-Morteza-SeyyedAghaei/ZarinPal-Sample-For-B4A
  17. 2 امتیاز
    سایتی که ارائه دهنده ی پنل اس ام اس باشه، خودشون داکیومنت استفاده از api رو ارائه میده 4 تا get و post رو راحت می تونید انجام بدید میخواد برنامتون با بیسیک، سی شارپ، جاوا و هر زبان برنامه نویسی که قابلیت کار با اینترنت رو داشته باشه انجام بدید
  18. 2 امتیاز
    سلام وب ویوو یه ایونت داره به نام PageFinished و زمانی که سایت کامل باز شد فراخوانی میشه که میتونی کاری که میخوای را توش انجام بدید مثل کد زیر Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim web As WebView web.Initialize("web") Activity.AddView(web,0,0,100%x,100%y) web.LoadUrl("https://answercenter.ir") ProgressDialogShow("Loading...") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub web_PageFinished (Url As String) ProgressDialogHide End Sub
  19. 2 امتیاز
  20. 2 امتیاز
    تا اونجایی که من اطلاع دارم ، بدون روت امکان پذیر نیست. String[] command = { "/system/bin/sh", "-c", "echo xxx > /sys/bus/usb/devices/usb3/power/level", }; Runtime.getRuntime().exec(command); دستور بالا یه دستور لینوکسی (نیاز به روت) میگه که تو اندروید توسط کتابخونه (shell)Phone تو b4a بیا برای ما محتوا فایل level که یکی از دو حالت زیر رو داره on -> روشن suspend -> خاموش توسط دستور چاپ echo مقدار دهی کن. usb3 هم شماره پورت هست که باید پیدا بشه. احتمالا 50% درصد جواب بده.
  21. 2 امتیاز
    سلام اگه آخرین نسخه build-tools یعنی 28 رو نصب کرده اید ، پوشه build-tools در sdk رو باز کنید وپوشه نسخه 23 build-tools رو حذف نمایید ، که بانسخه 28 کنتاکت داره. (اسم پوشه همان عدد 23 هست) پوشه های قدیمی دیگر build-tools رو هم پاک کنید ظاهرا مشکلی پیش نمیاد
  22. 2 امتیاز
    کتابخانه MC7ViewExtra کتابخانه ای برای گرفتن یا اضافه کردن یکسری از ویژگی ها به ویوها. (از لینک خرید قابل دریافته) قابلیت چرخش ویو حذف اسکرول بار ، اسکرول ویو افقی و عمودی ، لیست ویو تغییر موقعیت اسکرول بار اسکرول ویو اضافه کردن Alpha به ویوها حذف خط در لیست ویو گرفتن bottom یا right ویوها گرفتن id ویوها اضافه کردن قابلیت اسکرول لیبل و.....
  23. 2 امتیاز
    پیشنهاد من به شما برای ساختن کتاب استفاده از این سورس هست خودم دارم از همین سورس استفاده میکنم عالیه البته من تا حالا کلی تغییرات توش دادم شما هم با تغییرات میتونید با این سورس یه کتاب خیلی خوب بسازید
  24. 2 امتیاز
    شدنی که هست ولی زمانبر و پرهزینه میشه اگه بخوای روش استانداردی در پیش بگیری
  25. 2 امتیاز
    تداخل کتابخانه ها باهم. اگه از appcompat استفاده میکنید به نسخه جدید آپدیت کنید ، نیازی به اضافه کردن ریسورسش نیست.