رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. Salar82

    Salar82

    کاربر فعال


    • امتیاز

      100

    • تعداد ارسال ها

      423


  2. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      61

    • تعداد ارسال ها

      2,998


  3. mahdi tahan

    mahdi tahan

    کاربر فعال


    • امتیاز

      39

    • تعداد ارسال ها

      827


  4. مجید آرتا

    مجید آرتا

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      31

    • تعداد ارسال ها

      3,858



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان چهارشنبه, 5 شهریور 1399 در همه بخش ها

  1. 6 امتیاز
    سلام دوستان انسر سنتری، بنا به دلایلی چند وقتی میشه فعالیت خاصی نداشتم گفتم عرض اندامی کنم. خب توی سایت B4X گشت و گذاری داشتم و دیدم آقای ارل یک پستی رو مبنی بر بیان اشتباهات رایجی که ما توی کدنویسی حالا سهوا یا از روی ندانستن صورت میگیره رو داره. این نکاتی که توی پست آقای ارل بیان شده، زمانی براتون قابل ملموس هست که پروژه های نسبتا متوسطی دستتون باشه و پیچیدگی های خاصی توی کار وجود داشته باشه.خب ما اگر بخواییم به پیچیدگی های معمولِ کار اضافه کنیم، در روند اجرایی پروژمون قطعا دچار مشکل در خطایابی و درک مسئله خواهیم شد. خب بهتره پس بتونیم کد تمیز و درست بنویسیم.حالا کد تمیز نوشتن مفهوم بر این نیست که تعداد خط کمتری داشته باشه، خیر.گاها لازمه یکسری کدهای حالا اصطلاحا استاتیک رو تبدیل کنیم به یکسری کد بهتر و پویاتر و به نوبه ای هوشمند تر. اینکه بخواییم با مشخصه های ثابت و کمی سر و کله بزنیم، دست و بالمون توی توسعه بسته میشه.باید کد نویسی منعطف و پویایی داشته باشیم تا زمانیکه توی پروژه پارامتری کم و زیاد شد ما دیگه نیازی به تغییرات بزرگ نداشته باشیم و باز پروژه نیاز به تغییرات زیادی نداشته باشه. خلاصه کنم براتون پست خوبیه و پیگیر باشید که نکات جالبی رو میگه و میتونه توی توسعه پروژه هاتون مفید باشه. برنامه نویسی حد و حدود نداره و دریایی بیکران هستش و ما هیچوقت به سرحدات کمال نمیرسیم چون توی هر سطحی که باشیم بازم چیزای جدیدی هست که باید یاد بگیریم.ویژگی علم به پویاییشه.دریابید و بروز بشید و مث من نباشید سالی یبار یادی کنیم از برنامه نویسی "Code Smells" - common mistakes and other tips
  2. 6 امتیاز
    سلام به همه با کد زیر میتونید یه افکت، که معمولا با نام Shake میشناسیمش رو به یه ویو داد که هم در b4a , b4i قابل استفاده هست: Sub ShakeView (View As B4XView, Duration As Int) Dim Left As Int = View.Left Dim Delta As Int = 20dip For i = 1 To 4 View.SetLayoutAnimated(Duration / 5, Left + Delta, View.Top, View.Width, View.Height) Delta = -Delta Sleep(Duration / 5) Next View.SetLayoutAnimated(Duration/5, Left, View.Top, View.Width, View.Height) End Sub این کد رو به اکتیویتی اضافه کنید و مثل زیر اون رو صدا بزنید: Sub Button1_Click ShakeView(EditText1, 500) End Sub برای استفاده فقط در اندروید، میتونید B4XView رو به View تغییر بدید؛ اگر نه، باید کتابخونه xui رو به پروژه اضافه کنید. نتیجه میشه یه چیزی مثل این: موفق باشید
  3. 5 امتیاز
    سلام و درود. کتابخونه درون پرداخت انجمن این مورد رو داره عزیز. به شکل زیر هم میتونید چک کنید Dim prBazarUtils As PersianBazaarUtils If prBazarUtils.isMiuiWithApi28OrMore Then prBazarUtils.goToXiaomiPermissions End If
  4. 5 امتیاز
    سلام به همه نسخه آزمایشی جدید بیسیک آماده شده.لیست تغییرات: 1- SdkManager آپدیت شده و از آخرین نسخه SdkTools ساپورت میکنه. 2- کتابخونه های FireBase به آخرین نسخه FireBase SDK آپدیت شده. 3- بیس کتابخونه OkHttp، اومده رو OkHttp 3.14.9 4- کتابخونه های داخلی زیر آپدیت شده: B4XPages, B4XDrawer, B4XCollections, XUI Views and BCTextEngine. 5- کتابخونهی CustomListView با xCustomListView و Http با OkHttp و HttpUtils2 با OkHttpUtils2 جایگزین شدن. 6- B4XPages آپدیت شده. 7- علامت های جدید برای درک بهتر کدها اضاف شدن: برای این نسخه توصیه میشه که از آخرین نسخه SdkTools استفاده کنید. لینک: آخرین نسخه SdkTools: https://developer.android.com/studio#command-tools آخرین نسخه ریسورس های Sdk: https://b4xfiles-4c17.kxcdn.com/b4a/resources_9_20.zip دانلود بیسیک: http://www.b4x.com/android/files/beta.exe موفق باشید
  5. 5 امتیاز
    با سلامی دیگر خدمت برنامه نویسان بیسیک 4 اندروید با استفاده از کتابخونه ی MHG_ScreenRecorder میتونید از صفحه یا اسکرین گوشی همراه با صدا فیلم ضبط کنید. و این که کدک، فریم، سایز و هر تنظیماتی که برای یه فیلم موردنیاز هست رو میشه با استفاده از توابعش، تنظیم کرد. میتونید نحوه ی استفاده از این کتابخونه رو در مثالی که همراه با کتابخونه در زیر لینک کردم رو مشاهده کنید. توجه داشته باشید که حتما باید فایل راهنمایی که درون پوشه MHG_ScreenRecorder قرار دادم رو مطالعه کنید تا به مشکل برنخورید. کتابخونه از لینک زیر تبدیل به کتابخونه ی بیسیک 4 اندروید شده است: https://github.com/HBiSoft/HBRecorder ***لینک دانلود کتابخانه همراه با مثال*** پسورد فایل فشرده: answercenter.ir
  6. 5 امتیاز
    سلام با قطعه کد زیر، میتونید یه انیمیشن به برنامتون اضاف کنید: قبل از اینکه کد رو بذارم، یه پیش نمایش بهتون بدم: و کد زیر رو به اکتیویتی اضاف کنید: Sub Animated(l1 As Long, l2 As Long, t1 As Long, t2 As Long) Dim p As B4XView = xui.CreatePanel("") Activity.AddView(p, Rnd(l1,l2), Rnd(t1,t2), 30dip, 30dip) p.SendToBack 'this is optional p.SetColorAndBorder(xui.Color_ARGB(255, Rnd(0,255), Rnd(0,255), Rnd(0,255)), 0dip, xui.Color_White, Rnd(0,20)) p.SetLayoutAnimated(1000, Rnd(l1,l2), Rnd(t1,t2), 5dip, 5dip) p.SetVisibleAnimated(1000, False) Sleep(1000) p.RemoveViewFromParent End Sub همونطور که می‌بینید، این ساب چهارتا ورودی میگیره. اگر به کد دقت کنید، تو خط دوم ساب، از این چهار تا ورودی، برای اد کردن ویوهای رنگی، دو به دو با تابع Rnd، از اونا استفاده شده. l1 و l2: سمت چپ ویو رو مشخص میکنه.(در واقع محدودش رو) یعنی ویویی که اد میشه، Left اون، عددی بین l1وl2 هست. t1 و t2: این دو تا هم، Top ویو رو مشخص میکنن. درست عین بالا مثال زیر، کد عکس سمت راستی: Sub SwiftButton1_Click Dim l1, l2, t1, t2 As Long Dim btn As SwiftButton = SwiftButton1 l1 = btn.mBase.Left - 50dip l2 = btn.mBase.Left + btn.mBase.Width + 50dip t1 = btn.mBase.Top - 50dip t2 = btn.mBase.Top + btn.mBase.Height + 50dip For i = 1 To 8 Animated(l1,l2,t1,t2) Next End Sub کد زیر هم مال سمت چپی: Sub Activity_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Dim l1, l2, t1, t2 As Long l1 = x - 100dip l2 = x + 100dip t1 = y - 100dip t2 = y + 100dip For i = 1 To 2 Animated(l1,l2,t1,t2) Next End Sub اگر نتونستم منظورم رو درست برسونم، ببخشید. موفق باشید
  7. 4 امتیاز
    سلام اینم یه آموزش دیگه از بنده؛ قصد داریم اختلاف دو تایم مختلف رو بصورت دقیق حساب کنیم. برای شروع، اول باید ساعاتی رو که می‌خوایم اختلافشون رو بدست بیاریم، از طریق تابع DateTime، به صورت زیر وارد می‌کنیم و هرکدوم رو برابر یه متغیر از نوع Long قرار می‌دیم: Dim t1 As Long = DateTime.TimeParse("22:14:12") Dim t2 As Long = DateTime.TimeParse("23:24:14") حتماً توجه داشته باشید که فرمت ساعت وارد شده باید به صورت hh:mm:ss باشه. در ادامه برای اینکه بتونیم اختلاف اونا رو بدست بیاریم، از کتابخونه DateUtils استفاده می‌کنیم: کتابخونه DateUtils به صورت پیشفرض در B4A وجود دارد. Dim p As Period = DateUtils.PeriodBetween(t1 , t2) در اینجا با متد DateUtils اختلاف ساعت را برابر با متغیر p از نوع Period(برای دسترسی به ساعت، دقیقه و ثانیه‌ی اختلاف) قرار می‌دهیم. و در آخر برای پیاده کردن اختلاف ساعت، به صورت زیر عمل می‌کنیم: Log(p.Hours & " hours, " & p.Minutes & " minutes , " & p.Seconds & "second") ' Return 1 hours , 10 minutes , 2 second از متدهای زیر می‌توانیم از اختلاف بدست آمده همچون کد بالا استفاده کنیم: p.Hours ———-> گرفتن ساعت اختلاف بدست آمده p.Minutes ——–> گرفتن دقیقه اختلاف p.second ———> گرفتن ثانیه اختلاف امیدوارم براتون مفید بوده باشه.
  8. 4 امتیاز
    سلام تکه کدی آقای ارل قرار دادن، تستش پای خودتون ( کتابخونه Phone و JavaObject رو فعال کنین) » Dim p As Phone If p.SdkVersion > 15 Then Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim inptmgr As JavaObject = ctxt.RunMethod("getSystemService", Array(ctxt.GetField("INPUT_SERVICE"))) Dim inputs() As Int = inptmgr.RunMethod("getInputDeviceIds", Null) For Each i As Int In inputs Dim device As String = inptmgr.RunMethodJO("getInputDevice", Array(i)).RunMethod("getName", Null) Log(device) Next End If
  9. 4 امتیاز
    سلام به همه کتابخونه زیر، امروز تو سایت مرجع منتشر شد. گفتم بذارم بقیه هم استفاده کنم. قابلیت های کتابخونه: 1- تغییر رنگ ابتدا و انتهای پروگرس 2- نوشتن متن در بالا و پایین عدد 3- تغییر تایم انیمیشن 4- تغییر ماکسیمم پروگرس 5- تغییر فونت متن ها 6- تغییر ضخامت پروگرس کتابخونه در سایت مرجع: https://www.b4x.com/android/forum/threads/jk_roundprogressbar.122412/ دانلود کتابخونه: JK_RoundProgressBar.zip
  10. 4 امتیاز
    سلام آموزش این تو انجمن موجوده. کافیه سرچ کنید:
  11. 4 امتیاز
    سلام میتونید از سایت trello یا asana و . . . جهت کار تیمی استفاده کنید. از GitLab هم میتونید استفاده کنید.
  12. 4 امتیاز
    سلام نیازی نیست واسه دستور DELETE از علامت * استفاده کنید. به این شکل بنویسید » DELETE FROM table_name
  13. 4 امتیاز
    سلام خدمت اعضای محترم انجمن قبل از هر چیز، از استاد @ محمدرضا شاهپیری عزیز که به من در تهیه این کتابخونه خیلی کمک کردن، تشکر فراوان میکنم. ان‌شاءالله در تمام مراحل زندگی، موفق باشن. همونطور که می‌‌دونید، اسلایدر عکس، یه ویوی بسیار کاربردی هست که می‌تونه تو زیبایی رابط کاربری برنامه، بسیار مؤثر باشه. بهمین جهت، در اکثر برنامه‌هایی که میشناسید، بکار رفته. از اونجایی که بیسیک در زمینه اسلایدر عکس، خیلی ضعیف عمل کرده، سعی بر این داشتم که این نقص رو برطرف کنم و میشه گفت یکی از کاملترین و حرفه‌ای ترین کتابخونه‌ها در این زمینه رو بصورت اختصاصی برای انسرسنتری‌ها آماده کردم. قابلیت هایی که کتابخونه داره: 1- کار باهاش خیلی راحته 2- تغییر فونت متن 3- تغییر رنگ متن 4- تغییر Gravity متن 5- تغییر سایز متن 6- ایجاد سایه روی اسلایدر 7- استفاده از ریسایکلرویو 8- تغییر سایز Indicator 9- تغییر رنگ Indicator 10- تغییر فاصله بین Indicator ها 11- 10 انیمیشن متفاوت برای Indicator ها 12- تغییر زمان اسکرول 13- تغییر جهت اسکرول 14- 22 انیمیشن متفاوت برای جابجایی هر اسلاید 15- استفاده از کتابخونه قدرتمند Glide در ShImageSlider 16- دارای رویداد OnItemClick 17- تغییر موقعیت Indicator ها (ان‌شاءالله نسخه های آینده) 18- افقی یا عمودی کردن Indicator ها (ان‌شاءالله نسخه های آینده) لینک فروشگاه: تصاویر: دانلود فیلم آموزشی (15 دقیقه): امیدوارم مفید باشه.
  14. 4 امتیاز
    سلام کد زیر رو ارل، چن دقیقه پیش گذاشت، با این کد میتونید یه عکس از برنامه رو تو گالری ذخیره کنید. (میتونه خیلی کاربردی باشه) Sub AddBitmapToGallery (In As InputStream, TargetName As String, MimeType As String) Dim p As Phone Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext If p.SdkVersion >= 29 Then Dim cr As ContentResolver cr.Initialize("cr") Dim values As ContentValues values.Initialize values.PutString("_display_name", TargetName) values.PutString("mime_type", "image/png") Dim MediaStoreImagesMedia As JavaObject MediaStoreImagesMedia.InitializeStatic("android.provider.MediaStore.Images$Media") Dim EXTERNAL_CONTENT_URI As Uri = MediaStoreImagesMedia.GetField("EXTERNAL_CONTENT_URI") cr.Delete(EXTERNAL_CONTENT_URI, "_display_name = ?", Array As String(TargetName)) Dim imageuri As JavaObject = cr.Insert(EXTERNAL_CONTENT_URI, values) Dim out As OutputStream = ctxt.RunMethodJO("getContentResolver", Null).RunMethod("openOutputStream", Array(imageuri)) File.Copy2(In, out) out.Close Else Dim rp As RuntimePermissions rp.CheckAndRequest(rp.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE) Wait For B4XPage_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) 'change to Activity if not using B4XPages If Result Then Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "Pictures/" & TargetName, False) File.Copy2(In, out) out.Close Dim FilePath As String = File.Combine(File.DirRootExternal, "Pictures/" & TargetName) Dim MediaScannerConnection As JavaObject MediaScannerConnection.InitializeStatic("android.media.MediaScannerConnection") Dim interface As Object = MediaScannerConnection.CreateEventFromUI("android.media.MediaScannerConnection.OnScanCompletedListener", "ScanCompleted", _ Null) MediaScannerConnection.RunMethod("scanFile", Array(ctxt, Array As String(FilePath), Array As String(MimeType), interface)) Wait For ScanCompleted_Event (MethodName As String, Args() As Object) Log(Args(0)) Log(Args(1)) End If End If End Sub ساب زیر رو به اکتیویتی اضاف کنید و به شکل زیر ازش استفاده کنید: AddBitmapToGallery(File.OpenInput(File.DirAssets, "logo.png"), "logo.png", "image/png") برای استفاده، فعال بودن کتابخونه های زیر، ضروریه: Phone JavaObject ContentResolver توجه کنید که این کد، نیازی به هیچ دسترسی نداره. (حتی اندروید 10) موفق باشید
  15. 4 امتیاز
    سلام این امکان وجود نداره که بدون دسترسی روت بتونید دیتا رو خاموش روشن کنید.تو ورژنای جدید اندروید( از 6 به بالا) این امکان نه برای وایفای و نه برای دیتا وجود نداره
  16. 4 امتیاز
    irGpsDetector مشاهده فایل کتابخانه ای برای روشن کردن GPS منبع:https://github.com/Pulimet/GpsDetector-Library ارسال کننده امین مهدی نژاد ارسال پنجشنبه, 13 شهریور 1399 دسته کتابخانه ها  
  17. 4 امتیاز
    سلام. توی منیفست minimumSdk رو روی ۱۹ و targetSDK رو روی ۲۹ یا ۳۰ بزارید
  18. 4 امتیاز
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان گل... کتابخونه ای که قراره براتون بزارم مربوط به انتخاب رنگه که همه چی تموم هست تقریبا.. میتونید از مثالی که همراه با کتابخونه در پایین لینکشو قرار دادم استفاده کنید تا نحوه ی استفاده ازش رو یاد بگیرید البته خیلی ساده هست. امیدوارم که از این کتابخونه خوشتون بیاد.. این کتابخونه از لینک زیر تبدیل به کتابخونه ی بیسیک 4 اندروید شده: https://github.com/aziztitu/AndroidPhotoshopColorPicker ***لینک دانلود کتابخانه همراه با مثال*** پسورد فایل فشرده: answercenter.ir
  19. 3 امتیاز
    مشاهده فایل PersianAudioRecorder با سلام. با یه کتابخونه بسیار کاربردی دیگه در خدمت دوستان هستیم. یکی از مواردی که اکثر دوستان باهاش مورد داشتن ضبط صدای با کیفیت توی اندروید هست. این کتابخونه این امکان رو برای شما فراهم میکنه که یک ضبط صدای با کیفیت دلخواه داشته باشین. این کتابخونه تقریبا از تلگرام قسمت voice برداشته شده و قاعدتا خیلی حرفه ای روش کار شده. کار با کتابخونه خیلی راحت هست به این ترتیب که اول به صورت زیر اینشیالایز میکنید Private audiorecord As PersianAudioRecorder audiorecord.Initialize("audio",audiorecord.ENCODING_PCM_16BIT,audiorecord.CHANNEL_IN_MONO,44100,32000) ورودی اول که ایونت هست ورودی دوم اینکدینگ هست که دو حالت pcm8 و pcm16 رو دارین که دومی کیفیتش بالاتر هست. همینطور وردی سوم کانال ضبط هست که مونو و استریو هست و وردی چهرم و پنجم هم سمپل ریت و بیت ریت هست که به صورت دلخواه میتونید بدید. و اما ضبط صدا هم که به شکل زیر باید درخواست بدید audiorecord.startRecord(dir) ورودی این متد یه استرینگه که میتونید مسیر دلخواه برای ذخیره فایل بدین یا اینکه یه رشته خالی رو بدین که پیش فرض توی File.DirDefaultExternal ذخیره میشه. برای متوقف کردن هم میتونید از دستور زیر استفاده کنید audiorecord.stopAudioRecorder این متد یه استرینگ برمیگردونه که مسیر کامل فایل ضبط شده هست. برای پخش صدای ضبط شده هم متدی رو قرار دادیم. audiorecord.playAudio(prf.GetUriFromFile(audioPatch)) که prf رو از کتابخونه PersianFileProvider میتونید استفاده کنید. سورس کامل کار با کتابخونه. voicerecorder.zip ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال دوشنبه, 26 اسفند 1398 دسته کتابخانه ها  
  20. 3 امتیاز
  21. 3 امتیاز
    درود اول باید مشخص کنی که ساعت از ساعت 24 گذشت یا نه.ینی 24 امروز میشه یا فردا(هرچند رو ساعت 24 اکثرا میشه امروز.ولی قاعدش اینه برای ساعتای دیگ ب مشکل نخوری) بعدش به وسیله این ساب اختلاف و میگیریم DateTime.TimeFormat="HH:mm:ss" Dim zaman As Long=DateTime.TimeParse("24:00:00") Dim ti As String If zaman>=DateTime.Now Then Log("today") log(between( DateTime.Now , zaman)) Else Log("tomarow") log(between( DateTime.Now , DateTime.Add(zaman,0,0,1))) End If اینم ساب Sub between(t1 As Long,t2 As Long) As String Dim t As Long=Abs(t1-t2) Dim days, hours, minutes As Int days = Floor(t / DateTime.TicksPerDay) hours = Floor((t Mod DateTime.TicksPerDay) / DateTime.TicksPerHour) minutes = Floor((t Mod DateTime.TicksPerHour) / DateTime.TicksPerMinute) Return days&"روز و "&hours&"ساعت و "&minutes&"دقیقه " End Sub
  22. 3 امتیاز
    سلام به همه کتابخونه ای که براتون آماده کردم، همون طور که از اسمش پیداست، با انیمیشن به یه ویو، بردر میده و رسم میکنه. پیشنمایش: برای انجام اینکار کافیه تیک کتابخونه رو بزنید و برای اولین بار، اون رو Initialize کنید. حالا هرجا که خواستین انیمیشن رو اجرا کنید، کد زیر رو بنویسید: SetAnimateBorder(View1, Duration, Color) آرگومان اول، ویوی مدنظرتون رو بدید. آرگومان دوم مدت زمان به ms هست. آرگومان سوم هم رنگ بردر هست. کتابخونه: ShAnimatedBorder.rar موفق باشید
  23. 3 امتیاز
    سلام خب اگه تو حوزه برنامه نویسی ورود کردید که نیازه گام ب گام مفاهیم رو یاد بگیرید. جدای از navicat هم میتونید از افزونه هایی که برای مدیریت کردن فایل های sqlite برای مرورگر کروم و فایرفاکس ساختن، بهره ببرین. کافیه توی گوگل "Sqlite Manager Extention" رو جستجو کنید واستون قابل رویت هستش و نسبت به مرورگرتون افزونه مناسب رو نصب کنید. برای استفاده از دیتابیس های از قبل ساخته شده هم میتونید از منوی Database و زیر منوی Connect Database استفاده کنید.
  24. 3 امتیاز
    سلام نیازه که فایل جیسون رو ذخیره کنید ؟ زمانیکه شما درخواست رو به سمت فایل وب سرویستون میفرستید بهتون یه خروجی توی رویداد دانلود برمیگردونه که میتونید همون خروجی رو تجزیه و تحلیل کنید.
  25. 3 امتیاز
    سادس عزیز. متدشو نوشتم براتون.وزن به کیلوگرم و قد به متر وارد شه. Private Sub calculateBmi(weight As Double,height As Double)As Double Return (weight/Power(height,2)) End Sub مثال Log(NumberFormat(calculateBmi(75,1.7),0,2))
  26. 3 امتیاز
    درود از کتابخونه پرشین دیتا استفاده کنید با این کد تاریخ الان رو به شمسی بهتون میده Dim am As PersianDate log(am.getDate(0,0,0,"/"))
  27. 3 امتیاز
    سلام باید از scrollView استفاده کنید و لایوت خودتون رو توش لود کنید. آموزشش زیاد هست.
  28. 3 امتیاز
  29. 3 امتیاز
    سلام از این استفاده کنید: Sub Panel_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Dim xPercent As Double = X / 100%X * 100 Dim yPercent As Double = Y / 100%Y * 100 End Sub الان اگر X مساوی %50X باشه، 50 رو برمیگردونه.
  30. 3 امتیاز
    سلام از mListView استفاده کنید. این رو ساپورت میکنه: https://www.b4x.com/android/forum/threads/lib-mlistview-based-on-native-listview.25413/
  31. 3 امتیاز
    عزیز شما یه آیتم میخواین به ریسایکلر اضافه کنید به موارد زیر حتما دقت کنید 1- به هیچ وجه توی متدهای onCreateViewHolder و onBindViewHolder نباید این کار رو انجام بدین. 2- حتما پوزیشنی که توی لیست اضافه کردین و پوزیشنی که توی notifyItemAdded صدا زدین یکی باشه 3- دقت کنید که دستور اضافه کردن ایتم به صورت زیر باشه. lis.InsertAt(position,itemw) Pr.notifyItemAdded(position) در ضمن نسخه جدید یعنی 5 رو دانلود کنید چون DiscreteScrollView آپدیت شده. و اینکه کاری هم نداشته باشین که چه متدهایی اجرا میشه لزوما نیاز نیست توی هر تکرار متدهای onCreateViewHolder و onBindViewHolder اجرا بشه ریسایکلر مکانیزم مخصوص خودشو واسه ساختن و بایند کردن ایتما داره
  32. 3 امتیاز
    سلام. php زبون خوبیه ولی به صورت خام استفاده کردنش توصیه نمیشه. حتما یک فریمورکش مثل لاراول رو یاد بگیرید. ولی من خودم به شخصه فریمورکهای پایتون رو توصیه میکنم فوقلاده قدرتمنده. مثلا جنگو رو شما کار کنین. من خودم یه سالی هست دارم کار میکنم تو هیچ زمینه ای لنگ نمیزاره برنامه نویس رو. البته پیچیده اس ولی ارزشش رو داره.
  33. 2 امتیاز
    دوست عزیز توی توضیحات کتابخونه که عرض شده این مورد. توضیحات کتابخونه رو ببینید
  34. 2 امتیاز
    دوست عزیز نیازی به کار خاصی نداره . خود ریسایکلر یک متودی داره که به طور خودکار بروز میشه اطلاعاتش و کافیه بهش بگی که دیتا های من بروز شدن و اون هم استفاده از متود notifyItemAdded هستش. و یک نکته ی دیگه چون شما از دیتابیس دارید مقدار میگیرد بهتره در متود Sub LV_GetItemCount As Int Return c.RowCount End Sub قرار بدید . موفق باشید
  35. 2 امتیاز
    ساده تر بخوای انجام بدی اینشکلی میشه میتونی موقع نصب تاریخ روز بعد رو بگیری و ی جا ذخیره کنی بعد ی شرط بزاری موقع ورود به نرم افزار که چک کنه اگ تاریخ الانت از تاریخی که ثبت کردی بیشترشده ینی یک روز گذدشته و بیا و عکس بعدی رو نشون بده به همون ترتیبی که نام گذاری کردی کدش اینطوری میشه Dim i As Int If File.Exists(File.DirInternal,"data.txt")Then If DateTime.Now >File.ReadString(File.DirInternal,"data.txt") Then i=File.ReadString(File.DirInternal,"nam.txt")+1 File.WriteString(File.DirInternal,"nam.txt",i) ImageView.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,i&.png) File.WriteString(File.DirInternal,"data.txt",DateTime.Add(DateTime.Now,0,0,1)) End If Else File.WriteString(File.DirInternal,"data.txt",DateTime.Add(DateTime.Now,0,0,1)) File.WriteString(File.DirInternal,"nam.txt",1) i=File.ReadString(File.DirInternal,"nam.txt") ImageView.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,i&png) End If تاریخ رو ی روز ببر جلو و چک کن
  36. 2 امتیاز
    در خدمتم.. اگر ممکنه پروژه رو بفرستید تا اصلاحش کنم، کد من نسبی بود تقریبا باید به نیاز شما تغییر پیدا کنه. اما یادمه گفته بودید در ساعت خاصی مثل دوازده. اگر بخواید هر زمانی که کاربر گوشی رو باز کرد اون عکس رو ببینه، خیلی آسونه و اگر بخواید طبق هر روز ماه هر عکس نمایش داده بشه (مثل شکل ماه) باز هم آسونتر. بر طبق روزهای ماه: Dim strDay As String = DateTime.GetDayOfMonth(DateTime.Now) & ".jpg" 'or ".png" iv.Background = LoadBitmap(File.DirAssets , strDay) مگر با روز عکس ها تغییر نمیکنن؟ چرا با کلیک؟ این کد بدردتون میخوره، اگر روزانه بخواید عوض بشه: روز ماه رو میگیره و عکس روز رو لود میکنه
  37. 2 امتیاز
    سلام و درود. واسه مدیریت دکمه بک اول باید چک کنید که وب ویو میتونه به عقب برگرده یا نه. ساب زیر رو به اکتیویتی اضافه کنید.البته باید کتابخونه رفلکشن رو تیک بزنید Sub CanGoBack(wv As WebView) As Boolean Dim r As Reflector r.Target = wv Return r.RunMethod("canGoBack") End Sub حالا باید دکمه بک رو مدیریت کنید که به شکل زیر هست Private Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then If CanGoBack(WebView1)Then WebView1.Back Return True End If End If Return False End Sub
  38. 2 امتیاز
    سلام از Astro استفاده کنید. البته تصویر زنده ماه رو نشون نمیده، آنلاین نیست، بر اساس تایم گوشی کار میکنه و فک نکنم چنین چیزی برای بیسیک باشه. https://www.b4x.com/android/forum/threads/astro-library.15975/ نمونه سورس هم اینجا هست: https://www.b4x.com/android/forum/threads/astro-library.15975/post-92125 من استفاده کردم، درست کار میکنه.
  39. 2 امتیاز
    سلام دوست عزیز StringUtils، فقط ارتفاع لیبل رو بر اساس متن مشخص میکنه نه اندازش رو. اگر بخواین سایز متن رو بر اساس اندازه لیبل تعیین کنید، میتونید از کتابخونه زیر استفاده کنید که پردازش خاصی هم نداره:
  40. 2 امتیاز
    دیتابیس رو یاد بگیر بدردت میخوره نرم افزاری هم ک شما مینویسی بدون دیتابیس خیلی اذیتت میکنه این اموزشو ببین خیلی چیزا دستت میاد
  41. 2 امتیاز
    تو مکانی که میخوای پوشه ساخته بشه یک فایل php بساز و توش اینو بزار <?php mkdir("Folder_1"); ?> این پوشه ای با اون نام میسازه. اگ بخوای اسمتم خودت تعیین کنی میتونی اسم رو هم post کنی و ب جای folder متد post رو بزاری. اگرم بخوای تو پوشه یک پوشه دیگ بسازی <?php mkdir("Folder_1/Folder_2"); ?>
  42. 2 امتیاز
    سلام اگر اطلاعاتی که ذخیره میکنید، زیاد نیست، میتونید از WriteString استفاده کنید و تو یه فایل txt ذخیره کنید و با ReadString محتویاتش رو بخونید. اما راهی که من توصیه میکنم، استفاده از دیتابیس هست که با کد نمیشه توضیش داد. باید آموزشش رو بطور کامل یاد بگیرید. آموزش هر دو مورد، در انجمن موحود هست میتونید استفاده کنید. موفق باشید
  43. 2 امتیاز
    دوست عزیز از این واضح تر واقعا نمیشه توضیح داد. سورس بر عهده خودتونه چون از اهداف انجمن به دوره. اینجا بیشتر دوستان راهنمایی میکنن و تمرکز روی تلاش خودتون هست. اگه هنوز مفاهیم اولیه رو تسلط ندارین توصیه میکنیم حتما به صورت اصولی از پایه شروع کنید.
  44. 2 امتیاز
    خواهش میکنم. مشکل شما رو نمیدونم اما حتما حتما ازین ب بعد از روش زیر استفاده کنید: Sub DownloadImage(Link As String, iv As ImageView) Dim job As HttpJob job.Initialize("", Me) 'note that the name parameter is no longer needed. job.Download(Link) Wait For (job) JobDone(job As HttpJob) If job.Success Then iv.Bitmap = job.GetBitmap End If job.Release End Sub این مثال تابع دانلود عکس هست، و چون resumable هست خودش تا پایان عملیات برنامه رو نگه میداره داره در ورژن 3 کتابخانه هم میتونید timeout رو دستی تنظیم کنید. دیگه اسم جاب مهم نیست، در ضمن در ورژن 10.0 بیسیک این کتابخانه تغییراتی داشته که حتما بروزرسانی کنید.
  45. 2 امتیاز
    سوکت پروگرمینگ. نیاز به سرور دارید، هاست های اشتراکی این قابلیت رو ندارن. اگه میخوایید با NodeJs انجام بدید که یکسری از وب هاستینگ ها میزبانی خاص واسه NodeJs بهتون ارائه میدن. مخلص کلام اینه که باید سوکت پروگرمینگ رو یاد بگیرید.
  46. 2 امتیاز
  47. 2 امتیاز
    به امید خدا @ Salar82 @ mahdi tahan اجرتون با سیدالشهداء
  48. 2 امتیاز
    متاسفانه من ندیدم که بازار سازوکاری براش داشته باشه. البته توی کتابخونه پولکی که جدیدا زدن فک کنم این مورد رو اضافه کردن. در حال حاظر باید خودتون مدیریت کنید.
  49. 2 امتیاز
    شما اول باید ایتم رو به لیست اداپتر اضافه کنید بعد notify کنید
  50. 2 امتیاز
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام برنامه نویسان بیسیک 4 اندروید... کتابخونه ی دیگه ای که توسط بنده تبدیل شده BottomDialogs نامیده میشه. درون فایلی که قراره دانلود کنید یک فایل نوت پد ب نام راهنما وجود داره که چندتا نکته ذکر شده ایشالله که با رعایت کردن این نکات، میتونید به راحتی از کتابخونه استفاده کنید. این کتابخونه از لینک زیر رپ و تبدیل شده شده است: https://github.com/javiersantos/BottomDialogs ***دانلود کتابخانه همراه با مثال*** رمز فایل: answercenter.ir
×
×
  • جدید...