رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. Salar82

    Salar82

    کاربر فعال


    • امتیاز

      9

    • تعداد ارسال ها

      459


  2. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال ها

      3,037


  3. mahdi tahan

    mahdi tahan

    کاربر فعال


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      845


  4. Mthzf1384

    Mthzf1384

    کاربر عادی


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      47



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در یکشنبه, 20 مهر 1399 در همه بخش ها

  1. 3 امتیاز
    سلام میتونید یه متد استاتیک در اکتیویتی تعریف کنید و داخل آداپتر و تو متد کلیک اون ویو، متد استاتیک رو صدا بزنید. من خودم از همین روش استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم توش ندارم. اگر از context میخواید استفاده کنید،چون متد استاتیک هست، نمیشه اینکار رو انجام داد. باید یه متغیر عمومی استاتیک (و فاینال) از نوع اکتیویتی تعریف کنید و اون رو تو متد onCreate، برابر با this قرار بدید. حالا بجای اون context ، از این متغیر استفاده کنید. موفق باشید
  2. 2 امتیاز
    یه اشتباه تایپی بود که من حواسم نبود. به شکل زیر بنویسید "CREATE TABLE Tbl_sabt ( ID_hesab INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT NOT NULL, ID_moshtari INTEGER, Name_hsabt TEXT)"
  3. 2 امتیاز
    سلام و درود. برای ارتباط برقرار کردن بین آیتمهای ریسایکلر و اکتیویتی راه استانداردش استفاده از اینترفیس هست. یه اینترفیس تعریف کنید و اونو به آداپتر بدین از اونجا میتونید به راحتی با اکتیویتی ارتباط برقرار کنید.
  4. 2 امتیاز
    سلام دوستان با یکی دیگه از آموزش ها در خدمتتون هستم. بعضی وقتها لازمه تو برنامه چک کنیم که آیا متنی فارسیه یا انگلیسیه. اما چطوری؟؟ همونطور که می‌دونید، حروف انگلیسی، کوچیک(a) و بزرگ(A) داره. اما فارسی و عربی نه. میایم و از متدی که تو خود کلاس String هست، استفاده میکنیم تا بتونیم این رو تشخیص بدیم: Dim word As String 'word that we want to detect If word.ToLowerCase = word.ToUpperCase Then 'Its Persian or Arabic Else 'Its English End If اینجا چک میکنیم که اگر حروف کوچیک متن( ToLowerCase ) و حروف بزرگش( ToUpperCase ) یکی بودن، یعنی متنمون فارسیه یا عربی؛ اما اگر یکی نبود، یعنی انگلیسیه. تمااام امیدوارم مفید بوده باشه
  5. 2 امتیاز
    سلام برای اینکه مقداری از حافظه هارد رو به حافظه رم اختصاص بدید، مراحل زیر رو انجام بدید.: 1- روی آیکون ThisPC راست کلیک کنید و Properties رو بزنید. 2- در پنجره باز شده، سمت چپ، رویAdvancedSystemSetting، کلیک کنید تا پنجره system Propeties براتون باز شه. 3- از تب Advanced، بخش performance، روی setting کلیک کنید تا پنجره performance option باز بشه. 4- دوباره از تب Advanced، بخش Virtual Memory، روی ....Change کلیک کنید. 5- تیک Automatically manage paging file size for all drives رو بردارید. 6- هاردی که میخواین حافظش رو به رم اختصاص بدین، انتخاب کنید. 7- وسط پنجره custom size رو فعال کنید. 8- مقدار حجم مورد نظرتون رو بدلخواه به مگابایت وارد کنید.
  6. 1 امتیاز
    حل شد دمت گرم دادا یه دونه ای
  7. 1 امتیاز
    کوئری رو به شکل زیر تغییر بدین "CREATE TABLE Tbl_sabt ( ID_hesab INTEGER PRIMARY KEY AUTO_INCREMENT, ID_moshtari INTEGER, Name_hsabt TEXT)"
  8. 1 امتیاز
  9. 1 امتیاز
    تو نت سرچ کن اضافه کردن رم از هارد یکم وضعبت رمتو بهتر میکنه کابخونه پوش معمولا تو کامپایل اذیت میکنه اینم ی بار بزار تو اکتیویتی main ببین بهتر نمیشه #MultiDex: True اینم ببین
  10. 1 امتیاز
    سلام دوستان کتابخونه ای که قصد معرفیشو دارم، GaugeView هست که در B4A و B4I قابل استفاده هست. پیشنمایش: براحتی میشه شخصی سازیش کرد و به عنوان کاستوم ویو هم میتونید به دیزاینر اضافش کنید. با این کتابخونه، به شکل زیر میتونید برای هر بازه، رنگ خاصی رو اختصاص بدید: Gauge1.SetRanges(Array(Gauge1.CreateRange(0, 40, xui.Color_Green), _ Gauge1.CreateRange(40, 80, xui.Color_Yellow), _ Gauge1.CreateRange(80, 100, xui.Color_Red))) 'بازه 0 تا 40 سبز، بازه 40 تا 80 زرد و بازه80 تا 100 نمونه پروژه رو هم میتونید دانلود کنید: Gauges.zip
  11. 1 امتیاز
    خدا را شکر مشکل حل شد ... مشکل از پشتیبان گیری خودکار بیسیک فور اندروید بود! Tools / IDE Options / Auto Backup تیک Auto Backup رو برداشتم دیگه هنگ نکرد.
  12. 1 امتیاز
    سلام ، سورس کتاب رو تقدیم حضورتون میکنم ، با استفاده از این سورس میتوانید میان پاراگراف ها عکس قرار دهید http://s16.picofile.com/file/8410461818/YAREGOMNAM.zip.html
  13. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیز اینطور که من برداشت کردم منظور شما دیتابیس آفلاینه شما باید یکسری ID زیر مجموعه در دیتابیس درست کنید که مثلا مذهبی ها ID شون 1 باشه یا هنری 2 اینطوری میتونید متن هر کدوم رو جدا کنید اما برای فراخانی متن باید از این کد استفاده کنید: Dim cur As Cursor = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM تیبل مورد نظر") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i LvFehrest.AddSingleLine(cur.GetString("فیلد مورد نظر")) Next برای قابلیت سرچ هم باید اینطور کرسر رو مقدار دهی کنید: Dim cur As Cursor = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM TblGoftar WHERE Goftar LIKE '%"&EditText1.Text&"%'") به جای قسمت EditText1.Text باید چیزی رو که کاربر سرچ کرده رو بزارید که شما اینجا فقط باید اسم ادیت تکست خودتون رو قرار بدید. امیدوارم مفید بوده باشه
×
×
  • جدید...