رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      12

    • تعداد ارسال ها

      3,205


  2. ایلیا برزگردینی

    ایلیا برزگردینی

    کاربر عادی


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال ها

      23


  3. ali mo

    ali mo

    کاربر رو به رشد


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      296


  4. نورنما

    نورنما

    کاربر فعال


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      577



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان دوشنبه, 29 دی 1399 در پست ها

  1. 2 امتیاز
    سلام و درود. سورس زیر رو تست کنید ببینید موردی هست یا نه. test_webview.zip
  2. 2 امتیاز
    خیر اگه خواستید از متد LoadHTML استفاده کنید باید خود کد های HTML رو داخلش بنویسید درست مثل مثال خود بیسیک:
  3. 2 امتیاز
    سلام بفرمایید https://s17.picofile.com/file/8422475734/md_core_0_9_3_0.aar.html
  4. 2 امتیاز
    این کدها رو به منیفست اضافه کنید ببینید درست میشه یا نه SetApplicationAttribute(android:requestLegacyExternalStorage,"true") SetApplicationAttribute(android:usesCleartextTraffic,"true")
  5. 1 امتیاز
    خب هنوز دلیل اون ارور که مشخص نشده به نظرم با همین ادامه بدین تا بقیه استادا پاسخ دقیقتون رو بدن به هرحال کمکی بود که میتونستم بکنم و چاره ای بود که به فکرم رسید.
  6. 1 امتیاز
    آخه اینجوری کدهام خیلی طولانی میشه! من می خوام فقط چند تا صفحه رو برام باز کنه.
  7. 1 امتیاز
    شما سورس HTML رو میخواین داخلش نمایش بده دیگه؟؟؟ چرا کد ها رو داخل همون متد LoadHTML نمینویسین؟
  8. 1 امتیاز
    سلام و عرض ادب دوست عزیز از آدرس و خود فایل مطمئن هستین که درست هستن؟؟؟؟ و اینکه به نظرم اگه درست نشد از قابلیت LoadHTML وب ویو استفاده کنید امیدوارم به کارتون بیاد
  9. 1 امتیاز
    مرسی از شما مهندس بله کاملا رفع شده اولین بار تست کردم نمی دونم چرا ویروس شناخت احتمالا حواسم نبوده و تیک کتابخونه جدید نخورده بوده خیلی ممنون از شما که وقت گذاشتید. تشکر فراوان
  10. 1 امتیاز
    Dim c As ColorDrawable c.Initialize2(Colors.White,5dip,3dip,Colors.Red) Panel1.Background = c
  11. 1 امتیاز
    من تست کردم موردی نداشت دوست عزیز. با همین آنتی ویروسی که لینک گذاشتین. مشکل از کدهای دسترسی روت بود که از کتابخونه حذف شد. یه پروژه خالی فقط با این کتابخونه تست کنید و حتما یه کلید ساین جدید بسازید. از کلید دیباگ استفاده نکنید
  12. 1 امتیاز
    سلام و درود. مشکل رفع شد. تست بفرمایید که موردی نباشه
  13. 1 امتیاز
    مشکل از کدها یا دستگاهو نسخه اندروید نیست. چیزی که من توی این مدت از کار با اینستاگرام فهمیدم اینه که شما وقتی توی یه مدت کوتاه با یه آیپی یه پست رو میگیری اینستاگرام دیگه اجازه نمیده و باید حتما لاگین کنی تا محتوای پست رو بزاره دانلود کنی. برای شما هم به احتمال زیاد این مورد هست. حتما html دانلود شده رو لاگ بگیرید احتمالا ارور لاگین نبودن هست و واسه همین نمیتونه اینک رو بگیره
  14. 1 امتیاز
    سلام خدمت شما دوست گرامی. متاسفانه من خیلی درگیرم و این مورد رو اونقد وقت نمیکنم که علت یابی کنم. اگه زحمتی نیست دلیلیش و جایی از کتابخونه که باید تغییر داده بشه رو بفرمایید تا تغییرات رو بدم تو نسخه جدید. ممنون
  15. 1 امتیاز
    قبل از اینکه لینک رو بفرستید به اکتیوتی اونو لاگ بگیرید ببینید لینک سالم باشه و یا نال نباشه.
  16. 1 امتیاز
    بله عزیز. کلا بحث سر نوت دادن بیرون از برنامه اس. داخل برنامه که مشکلی نیست. بله شما میتونید به راحتی جیسون و نوتیفیکیشن رو بفرستید. آموزش زیاد هست. با php هم به راحتی میتونید پوش بزنید سرچ کنید مطالب زیادی هست
  17. 1 امتیاز
    سلام و درود. زیاد بحث شه دوست عزیز.
  18. 1 امتیاز
    ببین مثلا کتابخونه ای که معرفی کرده با پارامترهای کدهایی که نوشته جور در نمیاد. Dim pdf As PDFDocument pdf.Initialize pdf.StartPage(595, 842) 'A4 size pdf.Canvas.DrawLine(2, 2, 593 , 840, Colors.Blue, 4) pdf.Canvas.DrawText("Hello", 100, 100, Typeface.DEFAULT_BOLD, 30 / GetDeviceLayoutValues.Scale , Colors.Yellow, "CENTER") pdf.FinishPage Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirInternal, "1.pdf", False) pdf.WriteToStream(out) out.Close pdf.Close خودت یه تست کنی متوجه میشی
  19. 1 امتیاز
    عکس خطا رو بفرستید لطفا
  20. 1 امتیاز
    سلام دوستان وبردران عزیز امید وارم این کتابخانه ضبط صدا برای شما مفید واقع بشه لینک فایل کتابخانه b4a https://s17.picofile.com/file/8421674334/RecordAudio.bas.html با امید موفقیت روز افزون شما علی فرد
  21. 1 امتیاز
    سلام اگر میخواید در ادیت تکست فقط عدد بزنید باید در قسمت دیزاینر روی ادیت تکست کلیک کنید و input type رو از روی text بردارید و به number تغییر بدید به همین راحتی
  22. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیزم، اول از همه دوتا تکست باکس توی دیزاینز ایجاد میکنیم با یک باتن کد های زیر رو مینویسیم به همین صورت ک میگم Sub Globals Private EditText1 As EditText Private EditText2 As EditText Dim num1 As Int Dim num2 As Int Dim result As String End Sub بعد از این میایم واسه باتن توی رویداد کلیدش میگیم که Sub jam_Click If (EditText1.Text <> "" And EditText2.Text <> "") Then num1 = EditText1.Text num2 = EditText2.Text result = num1+num2 Msgbox(res,"جمع") Else Msgbox("عددی وراد نشده است","خطا") End If End Sub به همین راحتی
  23. 1 امتیاز
    به نام خدا سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز کسایی که تمایل دارن درخواست ارتقا درجه کاربری بدن میتونن در این بخش یک تاپیک ایجاد کنن و درخواست خودشون رو بدن پست ها فقط برای مدیریت نمایش داده میشه ! شرایط عادی ارتقا درجه کاربری : برای ارتقا به کاربر در حال پیشرفت : 50 پست و 50 لایک برای ارتقا به کاربر نیمه فعال : 150 پست و 250 لایک برای ارتقا به کاربر فعال : 300 پست و 500 لایک ارتقا به درجه پاسخگو و راهنما: 600 پست و 1000 لایک ارتقاء به درجه استاد: 1200 پست و 2000 لایک برای ارتقاء به کاربر ویژه: کاربران VIP و کاربران با 2000 پست و 2000 لایک ارتقا به مدیر بخش و سایر درجه های کاربری به سلیقه ی مدیریت انجمن صورت میگیرد ! نکته : در موارد ذکر شده در بالا تاریخ عضویت افراد و تعداد پست های مفید نیز لحاظ می شود و فقط بسته به تعداد پست و لایک نیست موفق و پیروز باشید مدیریت انجمن AnswerCenter.IR
×
×
  • جدید...