رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      67

    • تعداد ارسال ها

      3,213


  2. امیرحسین قاسمی

    امیرحسین قاسمی

    کاربر عادی


    • امتیاز

      15

    • تعداد ارسال ها

      35


  3. ali mo

    ali mo

    کاربر رو به رشد


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال ها

      296


  4. Mr Mansour

    Mr Mansour

    مدیر بخش


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال ها

      222



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان یکشنبه, 7 دی 1399 در همه بخش ها

  1. 6 امتیاز
    سلام به همه دوستان. نسخه جدید بیسیک رو سایت مرجع منتشر کرده.از لینک زیر میتونید دریافت کنید https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4a-v10-50-is-available-for-download.126164/ لیست تغییرات New libraries tab: Find all references feature was rewritten. Previously it couldn't handle more complex cases, where a sub or field are called indirectly: For example: The various IDE notifications also appear in the logs: #CustomBuildAction - direct support for jar files, including Java 11+ UI jars. Default manifest updated. This allows resetting the manifest by removing the manifest text and saving. Dexer optimization can be disabled through the ini file. Updated or new internal libraries: XUI, XUI Views, B4XDrawer, BCTextEngine, OkHttpUtils2, GooglePlayBilling, KeyValueStore, B4XPages template, GooglePlayBIlling and FileProvider. Bug fixes and other minor improvements. This includes a long-standing bug where the wrong context was used after a resumed sleep in some edge cases (fix is relevant to B4XPages). I wish you all a great 2021!
  2. 5 امتیاز
    سلام وقت بخیر امروز صبح گیت هاب به من ایمیلی به من داد که خلاصش این میشه: گیت هاب در مورد حساب کاربری شما و دیگر افرادی که در ایران زندگی می کنند، با ایالات متحده صحبت داشته و مجوز استفاده توسعه دهندگان ایرانی را از ایشان گرقته. از هم اکنون می‌توانید از فضای ابری خود استفاده کنید..... خب اینم یه خبر خوب.... اطلاعات بیشتر در: https://docs.github.com/en/free-pro-team@latest/github/site-policy/github-and-trade-controls
  3. 5 امتیاز
    سلام، بنده لازم دانستم تا از آقای شاهپیری تشکر و قدردانی ویژه ای داشته باشم. ایشان بدون چشم داشت و با دلسوزی علم و دانش خود را در زمینه برنامه نویسی به اشتراک می گذارند. همچنین کتابخانه های متعددی نیز با قیمت های بسیار ناچیز در انجمن قرار داده اند در حالی که ارزش آن کتابخانه ها چندین برابر قیمت هایشان می باشد. تلاش و کوشش و زحمات آقای شاهپیری در این زمینه بی همتا و ستودنی است. باید بخاطر علمی که در زمینه برنامه نویسی به دست آورده ایم مدیون آقای شاهپیری و دیگر اساتید عزیز باشیم. با تشکر از شما، ارادتمند شما
  4. 4 امتیاز
    سلام، احتمالا با دیدن عنوان این تاپیک به یاد فرمت داده جیسون بیفتید که مزیت های بسیاری دارد. اما من در این تاپیک آموزشی، قصد آموزش جیسون رو ندارم بلکه میخواهم آموزش بدم تا چطوری داده هایی مثل متن ها و عدد رو توی یک فایل txt قرار بدیم و همچنین اونارو بخونیم. درک بهتر: فرض کنید ما چهارتا عدد داریم:1001و1002و1003و1004 اگر از دیتابیس استفاده نکنیم مجبوریم برای ذخیره هر کدام از این اعداد از دستور writestring فایل txt بسازیم و در نتیجه 4 تا فایل txt خواهیم داشت که زیاد جالب نیست. الان ما میخواهیم همه این اعداد را فقط توی یک فایل txt ذخیره کنیم. به این صورت: 1001,1002,1003,1004, به عنوان مثال ما در این آموزش فرض می کنیم 4 تا ادیت تکست داریم که کاربر بایستی در هر کدام از آن ها عددی وارد کرده و سپس روی دکمه کلیک کند و این اعداد کاربر داخل یک فایل txt ذخیره گردد و بعدا در صورت نیاز این اعداد تجزیه شده و دوباره بصورت جداگانه به نمایش در آیند. Dim a As string=edittext1.text Dim b As string=edittext2.text Dim c As string=edittext3.text Dim d As string=edittext4.text Dim total_num As string=a&","&b&","&c&","&d&"," File.WriteString(File.DirInternal,"my_numbers.txt",total_num) توضیح کدهی بالا: چهارتا متغیر تعریف کردیم از نوع استرینک تا متن، عدد و هر رشته ای رو که کاربر توی ادیت تکست وارد کرد بصورت موقت ذخیره کنه. یک متغیر دیگه به نام total_num تعریف می کنیم تا ورودی های ادیت تکست رو به وسیله"," از هم جدا کنه. نکته بسیار مهم: باید بعد از آخرین ورودی(در اینجا ورودی edittext4) هم دارای کاراکتر"," باشه. و در آخر هم این ورودی ها کنار هم توی یک فایل txt و در حافظه dirinteral برنامه ذخیره میشه. اما اگر بخواهیم تا این ورودی های کاربر رو در صورت لزوم نمایش بدیم باید اینگونه عمل کنیم: این sub زیر رو بین دوتا sub دیگه درج کنید. به کامنت درج شده درون این sub توجه گردد. Sub checkints(txt As String) Dim i1 As String=0 Dim i2 As String For i = 0 To txt.Length Try If txt.CharAt(i) = "," Then i2 = i If txt.SubString2(i1,i2) <> "" Then Dim mystring As String=(txt.SubString2(i1,i2)) 'اینجا کدی رو که میخواهیم پس از تجزیه اجرا بشه می نویسیم مثلا من میخوام برای هر کدام از ورودی هایی که تجزیه میشود یک جعبه پیغام نمایش داده شود. msgbox(mystring,"ورودی تجزیه شده") End If Try i1=i+1 Catch End Try End If Catch End Try Next End Sub حالا هرجا که میخواهیم میتوانیم با استفاده از کد زیر به تمامی ورودی های کاربر به صورت جداگانه دسترسی داشته باشیم: checkints(File.readString(File.DirInternal,"my_numbers.txt")) نکته: اگر من قطعه کد بالارو مثلا توی رویداد یک دکمه به کار بگیرم به محض کلیک روی دکمه 4 تا msgbox به ترتیب نمایش داده خواهد شد که هر کدام به ترتیب ورودی هایی را نمایش خواهد داد که کاربر قبلا توی ادیت تکست وارد کرده بود. اگر شما میخواهید به جای msgbox کار دیگری انجام دهید، مثلا ورودی ها را توی یک لیبل بچینیدیا... باید توی sub که بالا درج کردم پایین اون کامنت دستور مدنظر رو بنویسید. همچنین شما میتوانید هر تعداد ورودی را بین "," قرار دهید و به صورت دلخواهی می باشد و ما در اینجا 4 ورودی را مثال زدیم. موفق و کامروا باشید
  5. 4 امتیاز
    سلام و درود خدمت شما دوست گرامی. ممنون بابت تاپیک پرمهرتون. انجام وظیفه بوده قطعا. انشالا عمری باشه بیشتر از اینها در خدمت باشیم.
  6. 3 امتیاز
    سلام دوست عزیز شما برای استفاده از api اینستاگرام نیاز هستش که یک حساب توسعه دهنده در بخش مربوطه اینستاگرام بسازین تا دسترسی لازم را برای شما فراهم کند. آموزشات لازم در این تاپیک قرار دارد. موفق و پیروز Instagram Sdk - Login instagram
  7. 3 امتیاز
    سلام، امروز یک کتابخانه بسیار کاربردی را براتون آماده کردم که باهاش میتونید با دو خط برنامه نویسی برنامه کتاب همراه با متن و عکس بسازید. این کتابخانه از webview استفاده نمی کند بنابراین برنامه های کتابی ساخته شده با آن کاملا مورد تایید مارکت ها می باشد. توی فایل zip که براتون پایین همین صفحه می زارم کتابخانه+سورس نمونه+notepad++ رو گذاشتم اما بازم اینجا کامل توضیح میدم! ابتدا فایل zip رو استخراج کنید.(رمز:answercenter.ir) سپس به پوشه material_book(library) برید و دو فایل material_book.xml و material_book.jar رو کپی کنید و توی محل کتابخانه های b4a خود پست کنید. سپس b4a را باز کنید و یک پروژه جدید ایجاد کنید.از پنجره librarys تیک کتابخانه material_book را بزنید. حال در globals یک متغیر مثل زیر تعریف کنید: Dim mybook As material_book الان در Activity_Create این کد ها را قرار دهید. mybook.Initialize(Colors.Blue) mybook.build(Activity,15,Colors.White,File.ReadString(File.DirAssets,"mytextfile.txt"),True) توضیح دو خط کد بالا: ابتدا کتابخانه را initialize می کینم. پارامتر ورودی این متد یک int می باشد که رنگ اسکرول ویوی ما را تعیین می کند. به عنوان مثال من رنگ آبی را به آن داده ام. نکته بسیار مهم: نیازی به ساختن هیچگونه scrollview از طریق designer نیست و فقط شما طبق آموزش پیش بروید. متد بعدی کتابخانه build است که باید پس از initialize فراخوانی گردد. این متد شامل پنج پارامتر ورودی است: 1-باید در این پارامتر ورودی دقیقا activity نوشته شود. 2-پارامتر دوم سایز متن است. 3-پارامتر سوم رنگ متن را تعیین می کند که به عنوان مثال بنده در اینجا سفید قرار داده ام. 4-در این پارامتر باید یک string وارد شود. توصیه می کنم که ابتدا متن کتاب خود را با استفاده از notepad++ بنویسید و سپس آن را وارد dirasset در b4a کنید.(توصیه می کنم از notepad معمولی استفاده نکنید من خودم برای متون فارسی استفاده کردم به مشکل برخوردم اما نوت پد پلاس پلاس هیچ مشکلی نداره فایل نصبش رو براتون توی همون فایل زیپ قرار داده ام(هم 32 بیتی و هم 64 بیتی)) اگر میخواهید در بین متون خود از عکس نیز استفاده کنید باید به صورت زیر عمل کنید: مثال متن: سلام، من امیرحسین قاسمی هستم از انجمن انسور سنتر.این کتابخانه بسیار کاربردی رو به همراه مثال براتون آماده کرده ام{emam_reza.jpg}این تصویری که در بالا می بینید حرم ملکوتی امام رضا(ع)می باشد.{flower.jpg} روز خوبی داشته باشد. در این بالا ما متن خودمونو می نویسیم هر جا لازم شد تا تصویر قرار دهیم باید نام آن تصویر را به همراه پسوندش داخل دو کاراکتر {} قرار دهیم.(کاراکتر ها باید دقیقا{} باشند) سپس فایل های تصویری خود را که در بینابین متن بالا قرار داده ایم با همان نام در dirasset پروژه b4a خود قرار می دهیم.(فایل تصویری باید یا png باشد یا jpg) پس از انجام این کارها فایل متنی خود را که با نوت پدپلاس پلاس نوشته ایم ذخیره و آن را وارد dirasset پروژه خود می کنیم. 5-پارامتر آخر اگر true باشد متن ما راست چین خواهد شد اما اگر false باشد چپ چین خواهد بود. شما کافیست فقط مراحل بالا را انجام دهید در صورت نیاز و طولانی بودن، متن اسکرول خواهد شد. کار تمام است. خروجی بگیرید و لذت ببرید. فقط بنده یک اسکرین شات هم از این مثال براتون بزارم: https://s16.picofile.com/file/8422876000/mybook.PNG دانلود کتابخانه+سورس نمونه+نوت پدپلاس پلاس(هزینه: سه صلوات بر محمد و آل محمد) https://s16.picofile.com/file/8422876384/material_book_library.zip.html رمز فایل: answercenter.ir منتظر نظرات، پیشنهادات و انتقادات تون هستم.
  8. 3 امتیاز
    Dim c As ColorDrawable c.Initialize2(Colors.White,5dip,3dip,Colors.Red) Panel1.Background = c
  9. 3 امتیاز
    سلام دوستان وبردران عزیز امید وارم این کتابخانه ضبط صدا برای شما مفید واقع بشه لینک فایل کتابخانه b4a https://s17.picofile.com/file/8421674334/RecordAudio.bas.html با امید موفقیت روز افزون شما علی فرد
  10. 3 امتیاز
    سلام و درود. با خود بیسیک یه کم سخته انجامش. باید از متد OnTouch استفاده کنید. من با جاوا راهنماییتون میکنم. اول سکشن زیر رو به اکتیوتی اضافه کنید #if java import android.view.MotionEvent; import android.view.View; import android.view.View.OnTouchListener; float dX; float dY; int lastAction; OnTouchListener myOnTouchListener = new OnTouchListener() { public boolean onTouch(View view, MotionEvent event){ switch (event.getActionMasked()) { case MotionEvent.ACTION_DOWN: dX = view.getX() - event.getRawX(); dY = view.getY() - event.getRawY(); lastAction = MotionEvent.ACTION_DOWN; break; case MotionEvent.ACTION_MOVE: view.setY(event.getRawY() + dY); view.setX(event.getRawX() + dX); lastAction = MotionEvent.ACTION_MOVE; break; case MotionEvent.ACTION_UP: if (lastAction == MotionEvent.ACTION_DOWN) break; default: return false; } return true; } }; public void setOnTouch(View view) { view.setOnTouchListener(myOnTouchListener); } #End If حالا به شکل زیر باتن تنظیم کنید. البته کتابخونه JavaObject رو هم تیک بزنید Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext.RunMethod("setOnTouch",Array(Button1))
  11. 3 امتیاز
    سلام وقت بخیر ببینید این پست به درد تون می خوره https://www.b4x.com/android/forum/threads/printing-and-pdf-creation.76712/#content
  12. 3 امتیاز
    ممنون از همه دوستان بابت کامنتهای دلگرم کننده شون. خیلی بیشتر از اینا دوس داشتم در خدمت دوستان باشم ولی امان از مشکلات و گرفتاریها. انشالا که لیاقت این همه محبت رو داشته باشیم
  13. 3 امتیاز
    سلام خدمت آقای شاهپیری عزیز واقعا بسیار کار خوبی کردید که این تاپیک رو ایجاد کردید. واقعا آقای شاهپیری با دانش هستن و در زمینه برنامه نویسی یکی از بهترین های کشور هستن به نظرم خواستم تشکر کنم از ایشون هم بابت به اشتراک گذاری مطالب مفید هم بابت کتابخانه های بسیار ساده و کاربردی و یه تشکر هم از کل عوامل و دست اندر کاران سایت انسر سنتر واقعا خیلی سایت خوبیه
  14. 3 امتیاز
    بلع واقعا لازم بود این تاپیک من خودم به شخصه تو تمام برنامه هام ی 7-8 تا کتابخونه پرشین هست و لازم میبینم تشکر کنم هم برای جوابگوییشون و هم تلاشی که میکنن و خیلی از ضعفای بیسیک با تلاش ایشون کمرنگ شده
  15. 2 امتیاز
    همینطور که آقای شاهپیری عزیز مطرح کردن بهترین روش اهراز هویت و استفاده از دیتابیس آنلاین هستش . اما خوشبختانه بازار کار مارو آسون کرده با قابلیت جدیدی که اضافه کرده. که یک سیستم عالی برای ذخیره داده و ثبت نام و .... یک فضای خاصی به برنامه اختصاص داده میشه که اطلاعات کاربر رو درش ذخیره بشه. و این یک مزیت عالی هستش. کتابخانه اش در انجمن همسایه رپ شده.
  16. 2 امتیاز
    سلام و درود. ببینید دوست عزیز این کار به راحتی قابل انجامه. کافیه url فایل آپلود شده رو دربیارن(که به راحتی در میاد) میان یه فایل با محتویات دلخواه آپلود میکنه. بهترین کار استفاده از دیتابیس آنلاین و احراز هویته کاربر از طریق پروفایل هست
  17. 2 امتیاز
    دوست عزیز شما از شبیه ساز داغون youwave دارین استفاده میکنید و من حواسم نبود اصلا به این قضیه. مشکل از کدها نیست. مشکل از شبیه سازه. یا رو دیوایس واقعی تست کنید یا از شبیه سازای استاندارد دیگه مثه جنی موشن یا ناکس استفاده کنید
  18. 2 امتیاز
    سلام و درود. سورس زیر رو تست کنید ببینید موردی هست یا نه. test_webview.zip
  19. 2 امتیاز
    خیر اگه خواستید از متد LoadHTML استفاده کنید باید خود کد های HTML رو داخلش بنویسید درست مثل مثال خود بیسیک:
  20. 2 امتیاز
    سلام بفرمایید https://s17.picofile.com/file/8422475734/md_core_0_9_3_0.aar.html
  21. 2 امتیاز
    سلام وقت بخیر به صورت زیر Button1.Padding = Array As Int (30dip, 10dip, 10dip, 10dip)
  22. 2 امتیاز
    این کدها رو به منیفست اضافه کنید ببینید درست میشه یا نه SetApplicationAttribute(android:requestLegacyExternalStorage,"true") SetApplicationAttribute(android:usesCleartextTraffic,"true")
  23. 2 امتیاز
    از کتابخونه زیر استفاده کنید
  24. 2 امتیاز
    خوب جوابشو پیدا کردم میزارم شاید بدرد کسی خورد با اینکه مشخص نبود ولی مث اینکه وقتی تو جایی ذخیره میشه ی فضای خالی هم میگیره که اون فضای خالی رو با این دستور php حذف کردم و اوکی شد $cod=trim($cod);
  25. 2 امتیاز
    سلام و درود. به نظرم بهتره بیاید چک کنید اگه لوکیشن فیک بود اجازه به کاربر برای استفاده ندید. به شکل زیر هم میتونید چک کنید که کاربر لوکیشن فیک رو فعال کرده یا نه. boolean isMock = false; if (android.os.Build.VERSION.SDK_INT >= 18) { isMock = location.isFromMockProvider(); } else { isMock = !Settings.Secure.getString(context.getContentResolver(), Settings.Secure.ALLOW_MOCK_LOCATION).equals("0"); }
  26. 2 امتیاز
    بله کار سختیه و باید حتما توی جاوا کدنویسی بشه بیسیک در حال حاظر این امکان رو نداره. در ضمن نیاز هست که دسترسی هم از کاربر گرفته بشه بدون دسترسی نمیشه این کارو انجام داد
  27. 2 امتیاز
    سلام و درود. در صورتی که سایز متنها متغیره بهتره از لیوت xml استفاده کنید که سایزها خودکار ست بشه
  28. 2 امتیاز
    سلام و درود. همچین کاری غیر ممکنه. کدهای جاوا رو میتونید به کاتلین تبدیل کنید اما بیسیک خیر. باید از صفر بنویسید
  29. 1 امتیاز
    سلام من نمیدونم درست متوجه منظور شما شدم یا نه ولی در تاپیک زیر شما میتونید همه چیز رو شخصی سازی کنید: امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
  30. 1 امتیاز
    عزیز لطفا لینک داکیومنتشو بزارید تا برای دوستان رپ کنیم. ممنون
  31. 1 امتیاز
    اون کتابخونه مشکل شما رو حل نمیکنه دوست عزیز. در ضمن برای این نوع برنامه بهتره کاربرا رو ثبت نام کنید و از سشن یا توکن استفاده کنید. شناسه دستگاه برای این جور کاری مناسب نیست و راحت جعل میشه اگه مکانیزم سشن یا توکن نداشته باشید
  32. 1 امتیاز
    خب در این صورت تنها راه استاندارد و امنش دیتابیس آنلاینه از فایل تکست و این جور چیزا به هیچ عنوان استفاده نکنید. در ضمن شما علاوه بر دیتابیس به یه مکانیزم احراز هویت هم نیاز دارید که کاربرا رو شناسایی کنید.
  33. 1 امتیاز
    شما چرا اطلاعات رو به هاست میفرستید دوست عزیز؟
  34. 1 امتیاز
    من همین دستورات رو توی b4a نوشتم بعد اینجا کپی کردم اگه برای شما کاربردی نداره به بزرگی تون ببخشید. دانشم بیشتر از این اجازه راهنمایی نمیده. توی انجمن سرچ کردم یکی از دوستان انجمن آموزش داده، ببینید بد نیست:
  35. 1 امتیاز
    برای اینکه این کلمه سرچ شده رو رنگی کنیم باید اینگونه عمل کنیم: Dim searched As String searched=edittext1.text ابتدا یک متغیر از نوع string تعریف می کنیم و توی اون کلمه ای که کاربر توی ادیت تکست جهت جستجو وارد کرده، می ریزیم. Try Dim searched2 As String="{Y}"&searched&"{Y}" label1.text=label1.text.Replace(searched,searched2) Catch End Try توضیح کدهای بالا: یک متغیر به نام searched2 تعریف می کنیم تا به کلمه ای که کاربر وارد کرده تگ هامون رو اضافه کنیم و توش ذخیره کنیم. بعد کلمه ای که کاربر جستجو کرده رو تگ دار می کنیم و تو label نمایش میدهیم. Dim a As RichString a.Initialize(Label1.Text) a.Color2(Colors.White,"{Y}") الان کتابخونه richstring رو تیک می زنیم و کلمه رو رنگی می کنیم. فقط یک عیبی داره اونم اینه که وقتی کاربر سرچ کرد کلمه مدنظر توی لیبل تگ دار میشه و اینو کاربر می بینه ولی به نظرم عیب بزرگی نیست و از طرفی علاوه بر رنگی شدن کلمه این تگ هاهم کاربر رو از کلمه مدنظر آگاه می کنه. روز خوبی داشته باشید
  36. 1 امتیاز
    https://soft98.ir/mobile/emulators-android/17842-nox-app-player.html
  37. 1 امتیاز
    یا لینک سایت رو اشتباهی زدی فکر کنم https:// جا گزاشتی خودت همین لینک رو برو تو گوگل بزن اومد بالا که درسته نیومد لینک اشتباهه
  38. 1 امتیاز
    برنامه b4a کامپیوتر خودت رو اپدیت کن به اخرین ورژن. ماله منم یه مشکل مص همین بود اپدیت کردم درست شد
  39. 1 امتیاز
    خب هنوز دلیل اون ارور که مشخص نشده به نظرم با همین ادامه بدین تا بقیه استادا پاسخ دقیقتون رو بدن به هرحال کمکی بود که میتونستم بکنم و چاره ای بود که به فکرم رسید.
  40. 1 امتیاز
    آخه اینجوری کدهام خیلی طولانی میشه! من می خوام فقط چند تا صفحه رو برام باز کنه.
  41. 1 امتیاز
    سلام و عرض ادب دوست عزیز از آدرس و خود فایل مطمئن هستین که درست هستن؟؟؟؟ و اینکه به نظرم اگه درست نشد از قابلیت LoadHTML وب ویو استفاده کنید امیدوارم به کارتون بیاد
  42. 1 امتیاز
    مشکل از کدها یا دستگاهو نسخه اندروید نیست. چیزی که من توی این مدت از کار با اینستاگرام فهمیدم اینه که شما وقتی توی یه مدت کوتاه با یه آیپی یه پست رو میگیری اینستاگرام دیگه اجازه نمیده و باید حتما لاگین کنی تا محتوای پست رو بزاره دانلود کنی. برای شما هم به احتمال زیاد این مورد هست. حتما html دانلود شده رو لاگ بگیرید احتمالا ارور لاگین نبودن هست و واسه همین نمیتونه اینک رو بگیره
  43. 1 امتیاز
    سلام خدمت همه عزیزان این کتابخانه ای که میخوام بهتون معرفی کنم رو تا حالا با هاش کار نکردم ولی از رو تصاویر میشه فهمید که کتابخانه کار راه اندازیه در ضمن شما برای پخش ویدئو از student library هم میتونید کمک بگیرید دانلود کتابخانه دانلود نمونه کد لینک کتابخانه در سایت مرجع امیدوارم لذت ببرید
  44. 1 امتیاز
    سلام و درود. توصیه ما اینه برای یه طراحی استاندارد از لیوت xml استفاده کنید. لیوت بیسیک هم از لحاظ پرفورمنس و هم از لحاظ رسپانسیوسازی ضعیفه.
  45. 1 امتیاز
    سلام ودرود. Interface توی زبان برنامه‌نویسی این امکان رو در اختیار دولپر میذاره که بتونه کنترل کامل روی کلاسها و کتابخونه هاش داشته باشه و اجازه نده توسعهٔ کلاس‌ها به صورت سلیقه‌ای صورت بگیره(بیشتر توی کارهای تیمی منظور هست). البته استفاده زیادی هم توی پیاده سازی ایونتها و انتقال دیتا بین کامپوننتهای مختلف رو داره. متاسفانه ساختار بیسیک جوری نیست که بشه به این شکل توش برنامه نویسی کرد و درکل توی مبحث شی گرایی خیلی ضعیف عمل کرده. مگه اینکه از کدهای جاوا استفاده کنید
  46. 1 امتیاز
    سلام و درود. انشالا فرصتی پیدا کردیم نسخه جدید رو با امکانات بیشتر میذاریم و این موارد رو در نظر میگیریم.
  47. 1 امتیاز
  48. 1 امتیاز
    سلام، احتمالا اون اپلیکیشن یک سرویس پایدار ایجاد کرده که از صفحه دستگاه فیلم بر میداره بعد به بایت تبدیل می کنه می‌فرسته سمت سرور. توی بیسیک فور امکان ساخت اسکرین رکوردر وجود داره بنده خودم هم ساختم اما در مورد اسکرین شات اطلاعی ندارم
  49. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیزم، اول از همه دوتا تکست باکس توی دیزاینز ایجاد میکنیم با یک باتن کد های زیر رو مینویسیم به همین صورت ک میگم Sub Globals Private EditText1 As EditText Private EditText2 As EditText Dim num1 As Int Dim num2 As Int Dim result As String End Sub بعد از این میایم واسه باتن توی رویداد کلیدش میگیم که Sub jam_Click If (EditText1.Text <> "" And EditText2.Text <> "") Then num1 = EditText1.Text num2 = EditText2.Text result = num1+num2 Msgbox(res,"جمع") Else Msgbox("عددی وراد نشده است","خطا") End If End Sub به همین راحتی
  50. 1 امتیاز
    به نام خدا سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز کسایی که تمایل دارن درخواست ارتقا درجه کاربری بدن میتونن در این بخش یک تاپیک ایجاد کنن و درخواست خودشون رو بدن پست ها فقط برای مدیریت نمایش داده میشه ! شرایط عادی ارتقا درجه کاربری : برای ارتقا به کاربر در حال پیشرفت : 50 پست و 50 لایک برای ارتقا به کاربر نیمه فعال : 150 پست و 250 لایک برای ارتقا به کاربر فعال : 300 پست و 500 لایک ارتقا به درجه پاسخگو و راهنما: 600 پست و 1000 لایک ارتقاء به درجه استاد: 1200 پست و 2000 لایک برای ارتقاء به کاربر ویژه: کاربران VIP و کاربران با 2000 پست و 2000 لایک ارتقا به مدیر بخش و سایر درجه های کاربری به سلیقه ی مدیریت انجمن صورت میگیرد ! نکته : در موارد ذکر شده در بالا تاریخ عضویت افراد و تعداد پست های مفید نیز لحاظ می شود و فقط بسته به تعداد پست و لایک نیست موفق و پیروز باشید مدیریت انجمن AnswerCenter.IR
×
×
  • جدید...