رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

تخته امتیازات

  1. مهدی ایزدی

    مهدی ایزدی

    موسس و بنیان گذار


    • امتیاز

      8,759

    • تعداد ارسال ها

      5,608


  2. پژمان نیکروان

    پژمان نیکروان

    مدیر بازنشسته


    • امتیاز

      5,758

    • تعداد ارسال ها

      3,646


  3. مجید آرتا

    مجید آرتا

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      5,514

    • تعداد ارسال ها

      3,807


  4. امین شاهدی

    امین شاهدی

    مدیر بازنشسته


    • امتیاز

      5,335

    • تعداد ارسال ها

      1,592



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان سه شنبه, 18 شهریور 1393 در همه بخش ها

  1. 126 امتیاز
    به نام خدا سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم خوبید؟ بالاخره کتابخانه فراخوانی نسخه 3 هم منتشر شد که همین الان هم میتونید سورس، هم آموزش ویدیویی و هم خود کتابخانه رو دریافت کنید... اول از هرچیزی تشکر ویژه میکنم از استاد عزیزم، @Nemesis، آقای شفیعی عزیز که خیلی خیلی خیلی منو کمک کردن در ساخت این کتابخونه و کلا در برنامه نویسی ..... خوب ویژگی های جدید کتابخانه: 1- اضافه شدن خاصیت Initialize به کتابخانه 2- خواندن رکورد های دیتابیس از اول به اخر و از اخر به اول 3- کوتاه شدن قابل توجه کد نویسی ها... 4- فراخوانی استرینگ و قرار دادن متن در هر جایی(نه فقط لیبل) 5- ست کردن لیبل و اسکرول ویو، تنها با کمتر از نیم خط کد 6- قرار دادن Insert به شکلی ساده و قابل فهم 7- قرار گرفتن DELETE به شکلی ساده 8- قرار گرفتن Update به شکلی ساده(قابل استفاده برای علاقه مندی ها) 9- اضافه شدن خاصیت Custom Select برای دوستان حرفه ای تر و استفاده از کوئری های دلخواه... اینم از این.... امیدوارم به کارتون بیاد و دعامون کنید بازم تشکر ویژه دارم از استادم تایپک رو هم بترکونید دانلود Farakhani 3 دانلود سورس کد دانلود ویدیو آموزشی
  2. 79 امتیاز
    با سلام... اینم یه کتابخونه که آماده کردم که کار های زیر رو میتونین باش انجام بدین : AriaLib : - اشتراک متن - اشتراک متن در یک برنامه خاص ( مثل لاین و وایبر و ....) - اشتراک عکس - اشتراک عکس در یک برنامه خاص( مثل لاین و وایبر و ....) - اشتراک عکس از دیتابیس - اشتراک عکس از دیتابیس در یک برنامه خاص( مثل لاین و وایبر و ....) -اشتراک هر نوع فایل (مثل :apk , mp4 , jpg, png و فایل های ویدیویی ، برنامه ها ... و هر نوع فایل دیگه) -اشتراک هر نوع فایل در یک برنامه خاص (مثل :apk , mp4 , jpg, png و فایل های ویدیویی ، برنامه ها ... و هر نوع فایل دیگه) - کپی متن در کلیپبود - گرفتن متن از کلیپبود - چک کردن وجود متن در کلیپبورد - چک کردن نصب بودن یک برنامه در گوشی - چک کردن اینترنت ( قطع و وصل) - باز کردن پروفایل اینستاگرام با ID - باز کردن پروفایل لاین با ID -باز کردن صفحه برنامه بازار -باز کردن صفحه نظر دادن برنامه بازار -باز کردن صفحه برنامه های توسعه دهنده در برنامه بازار -امکان به اشتراک گذاری برنامه و یا هر برنامه ی نصب شده بر روی گوشی -اضافه کردن فایل های تصویری و صوتی بلافاصله به گالری و موزیک پلیر AriaMultipleSharing : با استفاده از این کلس میتونین هرچندتا فایل رو به صورت همزمان به اشتراک بزارین (هر نوع فایلی) برای مثال اشتراک همزمان 5 یا 10 یا هر تعداد عکس به برنامه هایی که از این امکان پشتیبانی میکنن مثل تلگرام ، لاین، زاپیا و .... فقط یه نکته در صورتی که از StartSharingToApp استفاده کردین قبلش مطمعا شین که اون برنامه از این حالت پشتیبانی میکنه، : AriaMarkets : -باز کردن صفحه برنامه در کافه بازار ، ایران اپس ، کندو ، مایکت ، پارس هاب -باز کردن صفحه نظر دهی به برنامه در کافه بازار ، ایران اپس ، کندو ، مایکت ، پارس هاب -باز کردن صفحه برنامه های توسعه دهنده در کافه بازار ، ایران اپس ، کندو ، مایکت ، پارس هاب و امکانات اضافی مارکت ها مثل : - باز کردن صفحه برنامه و دانلود خودکار ( مایکت) - تعیین امتیاز در ایران اپس از 1 تا 5 و بعد باز شدن صفحه نظر - جستجو ( ایران اپس) - لیست دسته بندی ( ایران اپس) - ارتباط با توسعه دهنده (پارس هاب) میتونین برای جلو گیری از ارور نصب نبودن مارکت ها متد ها رو با اسفاده ار Try , Catch استفاده کنین. مثال : Dim AM as AriaMarkets Try AM.IranApps_SafheNazarDehi("PACKAGENAME",5) Catch ToastMessageShow("برنامه ایران اپس بر روی گوشی نصب نیست",False) End Try AriaCustomShareList : تاپیک این کلس با این کلس جدید میتونین لیست برنامه هایی که قابلیت اشتراک متن یا فایلی که میخواین به اشتراک بزارین رو بگیرین و به جای Chooser اصلی گوشی طرف که یه صفحه باز میشه و کاربر برنامه ای رو واسه اشتراک انتخاب میکنه ، Choose اصلی خودتون رو هرجور که بخواین بسازین (Dialog,listView,GridView,MenuItems, MultiPanel و یا هرچیز دیگه ای) AriaPersian : که میتونین تاریخ هجری (کامل یا به صورت روز ماه و سال جدا جدا) حال و یا هر زمانی و روز های هفته رو به صورت فارسی بگیرین AriaPhotoshop : ادیت عکس و دایره ای کردن عکس ها و ... اگه هم پیشنهادی دارین حتما بگین دانلود v6.0 دانلود + سورس استفاده از v6.5 AriaCustomShareList دانلود ورژن 7 کتابخانه : AriaLib-v7.rar
  3. 63 امتیاز
  4. 52 امتیاز
    با سلام خدمت دوستان عزیز ، خب کتابخونه توی فروشگاه قرار گرفت و میتونین خیلی راحت کتابخونه+ ریسورس ها + سورس + آموزش تصویری رو از فروشگاه تهیه کنید ، امکانات کتابخونه هم به این صورته : -استفاده خیلی راحت و آسون و دیگه نیازی به مولتی پنل و کد نویسی های طولا نی و سخت و افت سرعت برنامه و کرش ندارید و بدون لیمیت دادن میتونین چند هزار آیتم رو به صورت آنی و با حتی کمترین افت سرعت نمایش بدین -امکان طراحی لیوت توی بیسیک و استفاده از لیوت های بیسیک توی لیست ویو و گرید ویو -لیست ویو و گرید ویو همراه با عکس +2عدد تکست -لیست ویو و گرید ویو همراه با عکس و باتن +2عدد تکست -لیست ویو و گرید ویو همراه با CheckBox همراه با 2عدد تکسک -لیست ویو و گرید ویو ساده دو خطی و یه خطی -قابلیت اضافه کردن امکان PullToRefresh (کشیدن رو به پایین و رفرش شدن (مثل برنامه هایی مثل instagram,Gmail و ...) -گالری ویو (ایمیج اسلادر حرفه ای با 16 انیمیشن زیبا) برای دیدن apk نمونه کلیک کنید -و ExpandableListView استاندارد خود اندروید -امکان اضافه کردن چندین هزار آیتم بدون افت سرعت -امکان دانلود عکس های لیست با کتابخانه بسیار قدرتمند Picasso --امکان دادن عکس ها توی لیست ویو و گرید ویو و گالری به صورت Bitmap و یا آدرس عکس از هرجایی (SDcard , Assets ...) و یا لینک و دانلود خودکار توسط کتابخونه -امکان کلیک شدن جدا روی اجزا مثل کلیک شدن روی عکس و آیتم لیست به صورت جدا ( برای ساخت آِتم هایی مثل علاقه مندی) -امکان ذخیره لیست و اجرا اون توی آداپتر در اجرا های بعدی برنامه یعنی هر تغییری رو توی لیست میتونین همونجا ذخیره کنیدش -امکان تغییر آیتم ها در هر positionایی برای مثال میتونین عکس آیتم 36 ام رو تغییر بدین و یا هرچیزی بدون اینکه لیست رو دوباره از اول بخواین لود کنید -امکان اضافه کردن آیتم در مکان مشخص ، برای مثال توی position شماره 130 یه آیتم اضافه کنید -امکان حذف هر یک از آیتم ها در هر position ایی -تمامی لیوت ها xml هستش و میتونین تمامی لیوت رو از رنگ متن ها تا padding ها و هرچیزی رو شخصی سازی کنید و میتونین حتی لیوت های خودتون رو درست کنید و با این کتابخونه استفاده کنید ! ! ! -افکت کلیک شدن روی آیتم ها روی اندروید 5 به بالا به صورت Ripple و زیر 5 به صورت معمولی که میتونین رنگش رو هر رنگی که خواستین بزارین -امکان تغییر شکل Divider یا همون جدا کننده بین آیتم ها که میتونین از هر عکسی ویا رنگی به عنوان جدا کننده استفاده کنید - و کلی امکانات دیگه که توی لیست معمولی به هیچ عنوان نمیشه ازش استفاده کرد و مولتی پنل هم سرعت برنامه رو به شدت کاهش میده تمامی امکانات مانند لیست ویو و گرید ویو و ExpandableListView و گالری ویو که همون ViewPager هستش کاملا Native و استاندارد خود اندروید هستش و تمامی ادپتر ها کاملا بهینه کد نویسی شده تا بتونین از نهایت سرعت استفاده کنین (لیوت های بیشتر و انیمیشن ها و ... کم کم به کتابخونه اضافه میشه و خب هرکس که یه بار این کتابخونه رو بخره میتونه آپدیت ها و لیوت های جدید رو رایگان دریافت کنه) نمونه لیوت با باتن AriaListView (لیست ویو+ گرید ویو و دانلود عکس ها) دقیقا قبل اضافه شدن به فروشگاه من یه آپدیت هم واسش دادم که متاسفانه فرصت نشد آموزش تصویری جدید بگیرم ، توی ورژن جدید برای سرعت هرچه بیشتر لیست از کتابخونه فوق الاده قدرتمند Picasso استفاده شده که شما میتونین به جای دادن اسم عکس به لیست ( بعد از دیدن آموزش تصویری متوجه میشین ) میتونین یه لینک به جاش بدین که حتما باید با //:http شروع شده باشه تا کتابخونه تشخیص بده که اسم به صورت لینکه و اون رو با از طریق picasso دانلود میکنه و توی لیست قرار میده.(بدون افت سرعت توی لیست های طولانی و دانلود همه عکس ها) در صورتی که از این حالت استفاده کردین تا وقتی عکس دانلود بشه یه عکس به صورت پیش فرض جای اون قرار میگیره که میتونین از توی Resource ها و توی پوشه drawable اون رو تغییر بدین (یه عکس به اسم placeholder) آخرین ورژن Picasso رو هم از اینجا دانلود کنید و حتما توی کتابخونه هاتون داشته باشین برای استفاده از GalleryView باید کتابخونه android-support-v4 رو داشته باشین ، برای دانلود کلیک کنید لینک فروشکاه : https://answercenter.ir/store/product/97-arialistview/ * به دلیل استفاده از Ripple ها و کد های متریال باید برای کامپایل از Api بالای 21 استفاده کنید (برنامه روی اندروید های پایین اجرا میشه و فقط برای کامپایل api بالا میخواد همین) دانلود api22 - android 5.1.1 با حجم 67mb ویدبو یکی از لیست ها همراه با عکس با 1میلیون آیتم ! ! !
  5. 49 امتیاز
  6. 47 امتیاز
    با سلام ، خب با این کتابخونه میتونین هر نوع ProgressDialog ای رو بسازین و کار باهاش هم خیلی سادس و تمام قابلیت های ProgressDialog رو داره ... AriaProgressDialog.zip نمونه کد : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) dialog.initialize("aria") dialog.setTitle("TITLE") dialog.setCancelable(False) dialog.setCanceledOnTouchOutside(True) dialog.SetIcon(LoadBitmap(File.DirAssets,"a2.png")) dialog.setMax(35) dialog.setIndeterminate(False) dialog.STYLE_Horizontal dialog.setMessage("این متن است") dialog.setSecondariProgress(20) dialog.IncrementProgressBy(30) dialog.IincrementSecondaryProgressBy(60) dialog.setPositiveButton("Positive") dialog.Show End Sub Sub aria_ButtonClick (Response As Int) Select Response Case DialogResponse.POSITIVE ToastMessageShow("Positive",False) Case DialogResponse.NEGATIVE ToastMessageShow("NEGATIVE",False) Case DialogResponse.CANCEL ToastMessageShow("CANCEL",False) End Select End Sub
  7. 46 امتیاز
    به نام خدا سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز کسایی که تمایل دارن درخواست ارتقا درجه کاربری بدن میتونن در این بخش یک تاپیک ایجاد کنن و درخواست خودشون رو بدن پست ها فقط برای مدیریت نمایش داده میشه ! شرایط عادی ارتقا درجه کاربری : برای ارتقا به کاربر در حال پیشرفت : 50 پست و 50 لایک برای ارتقا به کاربر نیمه فعال : 150 پست و 250 لایک برای ارتقا به کاربر فعال : 300 پست و 500 لایک ارتقا به درجه پاسخگو و راهنما: 600 پست و 1000 لایک ارتقاء به درجه استاد: 1200 پست و 2000 لایک برای ارتقاء به کاربر ویژه: کاربران VIP و کاربران با 2000 پست و 2000 لایک ارتقا به مدیر بخش و سایر درجه های کاربری به سلیقه ی مدیریت انجمن صورت میگیرد ! نکته : در موارد ذکر شده در بالا تاریخ عضویت افراد و تعداد پست های مفید نیز لحاظ می شود و فقط بسته به تعداد پست و لایک نیست موفق و پیروز باشید مدیریت انجمن AnswerCenter.IR
  8. 42 امتیاز
    با سلام ، خب با این کتابخونه میتونین کار های آنلاین برنامه مثل دانلود فایل و PostString و GetString رو انجام بدین امکانات این کتابخونه به این صورته که شما میتونین دانلود فایل (با سرعت خیلی بیشتر نسبت به httpUtils و ...) رو با نمایش روند دانلود و گرفتن حجم کل فایل و مقدار حجم دانلود شده رو به 3 حالت فارسی (10مگابایت) و به صورت انگلیسی (10MB) و مقدار سایر byte رو بگیرین که همه این ها با چند خط کد و خیلی ساده امکان پذیره و امکان گرفتن اطلاعات از فایل های php و ... با سرعت خیلی بالا و امکان ارسال اطلاعات به آدرس های مختلف مثل پست به php و گرفتن مقدار برگشتی با سرعت خیلی بالا فقط یه نکته اینکه این نسخه بتا کتابخونس و کم کم امکانات اون افزایش پیدا میکنه اگه مشکلی بود و یا انتقادی و یا پیشنهادی داشتین حتما بگین دانلود ورژن 2 آموزش تصویری : http://s6.picofile.com/file/8236628868/AriaHttp.rar.html AriaHttp.zip این کتابخونه کلا دیگه آپدیت نمیشه ! کلس دانلودر با متد های همین کتابخونه به کتابخونه AriaAsyncTask اضافه میشه و دیگه task کلا دست خودتونه و دیگه باگی وجود نداره و با خیال راحت میتونین استفاده کنین ازش
  9. 39 امتیاز
    درود خدمت تمامی کاربران عزیز انجمن ، بخصوص کاربرانی که فعالیت میکنند *laie* خب توی دوره توی Multi Panel و همراه با ScrollView نمایش بدیم ... بعد از اون شاید بیشتر از 20 بار سوال شد که چطوری میشه وقتی روی Button در MultiPanel کلیک کرد Button تشخیص بده که کدوم متن رو نشون بده و چی عملی رو انجام بده ... *fekr* توی این دوره ی آموزشی ما این موضوع رو با استفاده از Tag و Sender یاد میگیریم *like* امیدوارم که فیلم رو با دقت نگاه کنید این رو هم فقط برای تعداد کمی از کاربران میگم: دست از حفظی بازی بردارید برنامه نویسی رو باید یاد گرفت ، برنامه نویسی کتاب شیمی دبیرستان نیست که یاد بگیری مونوکسید اسید فرمولش چیه و سال تحصیلی که تموم شد برات فرق نکنه که فرمولش یادش باشه یا نه *fekr* عجب مثالی زدم *laugh2* شرمنده حجم فیلم هم یک خورده زیاد شده . نزدیک 17 مگابایت حجم داره هرکه را طاووس خواهد جور هندوستان کشد ! لینک دانلود از سرور پیکوفایل اختصاصی از انجمن Basic4Android.org موفق باشید
  10. 39 امتیاز
    با سلام خدمت همه انسر سنتریهای عزیز از اونجایی که داکیومنتهای مارکتهای محترم در مورد پرداخت درون برنامه ای یه خورده گنگ و مبهمه تصمیم بر این شد آموزشی در این خصوص تهیه بشه بیس این آموزش داکیومنتهای خود مارکتها هست فقط ما اونها رو ترکیب کردیم که بشه برای همه مارکتها بدون دردسر استفاده کرد سورس و فایلها و فیلم آموزشی در لینک زیر هستش ایشالا که مفید واقع بشه پسند یادتون نره پسورد:answercenter.ir http://s6.picofile.com/file/8255412176/inappbillding.rar.html
  11. 37 امتیاز
    با سلام . این یه کتابخونه جدید که با استفاده از یه کتابخونه دیگه ساختم و میتونین از اون برای ادیت کردن عکس و یا افکت و قابلیت های دیگه که مخصوص عکس هست رو باهاش انجام بدین افکت هایی مثل : Blur کردن عکس ،ترکیب عکس،تغییر رنگ، فیتلر سیاه ، برفی ،Invert کردن رنگ، روشنایی ، Contrast ,آینه ، noise و چرخش کلی کار دیگه ، ( از طریق همین کتابخونه میتونین عکس رو به راحتی ذخیره کنین ویا به اشتراک بزارین) دانلود v1.1
  12. 37 امتیاز
    با سلام ، خب این یه کتابخونه ساده که ولی خب wrap کردنش اونقدی ساده نیست چون با سرویس و .. سروکار داره ، ولی خوب آمادش کردم و میتونین رایگان استفاده کنین : لینک بازار طریقه استفاده اینجوریه که یه متغیر تعریف میکنین : Sub Globals Dim aBazar As AriaBazaarVersionChecker End Sub و اون رو اینیتالیز میکنین و یه EventName بهش میدین تا ورژن برنامه رو براتون توی یه sub بریزه که برای دیدن ساب ، توی یه فضای خالی این رو تایپ کنید : sub و یه فاصله بزنین تا لیست رو ببینید و AriaBazaarVersionChecker رو انتخاب کنید و ساب رو اضافه کنید و eventName خودتون رو بهش بدین : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) aBazar.InitializeService("bazar") End Sub Sub bazar_done (VersionCode As Long) ' طبق گفته ی کافه بازار : در صورتی که بروزرسانی برای برنامه موجود باشد ورژن کد اون رو برمیگردونه ' در غیر این صورت یعنی اگه بروز رسانی برای برنامه موجود نباشه مقدار 1- رو برمیگردونه If VersionCode=-1 Then ToastMessageShow("برنامه بروز میباشد",False) Else ToastMessageShow("برنامه بروز نیست",False) End If aBazar.releaseService End Sub و زمانی هم که کارتون باهاش تموم شد بهتره سرویس رو با کد زیر غیر فعال کنید : aBazar.releaseService امیدوارم مفید بوده باشه AriaBazaarVersionChecker.zip
  13. 36 امتیاز
    سلام توجه : این تایپک برای آموزش کد نویسی نیست و فقط اصول برنامه نویسی توش تدریس میشه. پس لطفا توش پست نزنین چون مدیرا پاکش میکنن و فقط اگر دلتون خواست تشکر رو بزنین. سعی میشه تمام اصول با تصویر و نمونه توضیح داده بشه. متشکرم ***************** خیلی از دوستان نمیدونن از کجا شروع کنن یا چجوری باید کار کنن. برنامه نویسی با basic4android مثل تمام کارهای دنیا دارای اصول خاص خودشه. یعنی شما باید یه سری قوانین و شرطها رو بدونین. من سعی کردم بر اساس تجارب خودم از مارکتها، ایده های موجود و اصول رعایت شده جهانی تو B4A این تایپک رو ادامه بدم. اگر هنوز متوجه نشدین که این تایپک برای چه کاریه، اشکالی نداره چون قراره تو این تایپک کم کم یاد بگیریم که یه برنامه ایدش چجوری شکل میگیره، منابع و الگوها رو چطور بدست بیاریم، قوانین طراحی چیا هستن و ... تو این تایپک تینها رو توضیح میدم : درس اول ایده - درس دوم اصول طراحی - درس سوم قوانین نانوشته!! - درس چهارم هیولایی به نام مارکت - درس پنجم تبلیغات و بازار یابی ********** درس اول : ایده دوتا حالت وجود داره : الف - هیچ ایده ای نداریم : این شایع ترین مشکل برنامه نویسها ، مخصوصا کساییه که تازه شروع کردن و یا واقعلا علاقه مند به خلق چیزی هستن. خوب بسازین. اما از کجا ایده بگیریم؟ از منبع بی انتهای ایده!! یعنی از گوگل پلی، یا همین مارکتهای خودمون مثل بازار و مایکت و... از اینکه از ایده دیگران الهام بگیرین نترسین. همین برنامه هایی مثل تانگو ، واتس آپ و... یک کار روانجام میدن فقط رنگ و لعابشون فرق داره. سعی کنین هر روز و هر روز به مارکتها سر بزنین و برنامه های جدید رو یادداشت کنین. ایکونها و اسکرین شاتها رو ذخیره کنین. توضیحات رو بخونین و هر کار دیگه ای که بلدین. ب- ایده داریم ولی گنگه!! : خوب رو کاغذ بکشین. من هیچ برنامه یا بازی رو نساختم مگر اینکه رو کاغذ طرح اصلی رو کشیدم. همینجوری B4A رو باز نکنین و شروع کنین به دیزاین و کد نویسی. تام لی اوتها و اتصالات رو طراحی کنین. هر باتون رو اصولی جایگزین کنین (در درس دوم توضیح دادم) ، دقت کنین و ببینین از برنامه چه انتظاری دارین. شما حتی بهتره که تعداد اکتیویت ها، لی اوتها، باتونها و هر شی دیگی ای رو بررسی کنین. (منظور اینه که طرح رو اول رو کاغذ پیاده کنین) ..:: لطفا برای نوشتن برنامه هیچ عجله ای نداشته باشین ::.. باراها و بارها شده که وسط یه برنامه کم آوردم!! دلیلش هم تو بی برنامه گی یا عجله الکی بوده. به قول یکی از کاربرهای همین جا آدم بهتره سالی یه برنامه بسازه تا اینکه هر هفته یه برنامه بده بیرون. ایده هاتون رو محافظت کنین. ایده های شما میتونن تو یک ماه حتی چند میلیون درآمد براتون بیارن پس بصورت بلاقوه ایده ها، یه ساک پر از پول هستن. برای ایده گرفتن یه سرچ کوچولو تو نت کار شما رو راه می اندازه . ولی اگر فکر میکنین اون ایده ها تکراری هستن پس اطرافتون رو نگاه کنین. همین حالا یه سری به بازار بزنین و ببینین که مثلا برنامه ای مثل تعمییرات ماشین یا قانون اساسی و یا حتی یک دیکشنری چه فروشی داشتن؟؟ تو اطراف ما هم هزاران ایده خوابیده که فقط نیاز به یه چرقه دارن . پایان درس اول. در صورت استقبال قسمتهای بعدی اپ میشن. با تشکر از مدیریت
  14. 33 امتیاز
    درود بر همه کاربران و اساتید محترم به درخواست بعضی از دوستان نحوه کار با کتابخانه جیسون رو براتون آماده کردم امید وارم گامی در پر بار کردن مطالب انجمن برداشته باشم برگ سبزیست تحفه درویش و پیشکش برای زحمات دوستان و خسته نباشید به مدیریت برای قالب جدید. سعی می کنم از اول شروع کنم: JSON چیست؟ JSON مخفف کلمات JavaScript Object Notation می باشد JSON فرمتی سبک وزن برای مبادله داده های متنی می باشد JSON مستقل از زبان می باشد * JSON بصورت "خود تشریح" و برای درک آسان می باشد یکی از پر کاربرد ترین استفاده JSON واکشی داده های JSON از سرویس دهنده وب (به عنوان یک فایل یا درخواست Html). برای اطلاعات بیشتر می تونید به آدرس زیر یه سری بزنید معرفي جي‌سان، JSON و برای اطلاعات بیشتر در مورد کتابخانه جیسون به سایت زیر مراجعه کنید JSON حال با ذکر یک مثال می ریم سراغ b4a. فرض کنید ما یک فایل جیسون داریم به صورت زیر: { "basic4android.org":[ { "id": "1", "name": "mehdi", "family": "izadi","city": "city_1" } , { "id": "2", "name": "nima","family": "ghobadi", "city": "city_2" } , { "id": "3", "name": "majid", "family": "arta","city": "city_3" } , { "id": "4", "name": "mostafa", "family": "haghighi","city": "city_4" } , { "id": "5", "name": "farzad","family": "mosavi", "city": "city_5" } , { "id": "6", "name": "armin","family": "ramezani", "city": "city_6" } , { "id": "7", "name": "mehdi","family": "alavi", "city": "city_7" } , { "id": "8", "name": "mehdi","family": "rostami", "city": "city_8" } , { "id": "9", "name": "ahmad","family": "samadyar", "city": "city_9" } , { "id": "10", "name": "pejman","family": "nikravan", "city": "city_10" } ]} با مراجعه به سایت زیر می توانیم آبجیکت ها و آرایه های فایل جیسون بالا را مشاهده کنیم string of JSON text وارد سایت شده و در تکست باکس متن جیسون خود رو وارد می کنیم و بر روی دکمه json 2 html کلیک می کنیم همانطور که مشاهده می کنید یک جدول با مشخصات فایل جیسون ما ساخته و آبجکت و آرایه ها و value نشان داده می شود توضیحات بالا عرض شد تا با json بیشتر آشنا بشید حالا می ریم سراغ کد نویسی مثل تمام پروژه ها سیو کردن و بقیه عمل ها که خودتون استادید 1-referenced library بعد می ریم سراغ ارجاع به کتابخانه یا referenced library که برای استفاده از کتابخانه json نیاز به زدن تیک این کتابخانه داریم یعنی تیک کتابخانه json v 1.10 را می زنیم 1-1-add file یا اظافه کردن پوشه در این مرحله ما یک فایل txt که حاوی فایل json ماست رو به برنامه اظافه می کنیم که این فایل حاوی اطلاعات json ماست یعنی یک فایل txt درست کرده و محتوای json رو داخل آن ریخته و با پسوند .txt ذخیره و به برنامه اظافه می کنیم 2-تعریف متغیر ها ما نیاز به یک متغیراز نوع json داریم برای این کار در داخل Sub Globals متغیر را تعریف می کنیم و یک lable یک listview و یک spinner که به شکل زیر تعریف می کنیم Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim json As JSONParser Private Label1 As Label Private ListView1 As ListView Private Spinner1 As Spinner End Sub 3-Initialize یا مقداردهی اولیه همان طور که می دونید برای دسترسی بهتر و شناساندن متغیر به برنامه ما می یایم از مقداردهی اولیه یا Initialize کردن استفاده می کنیم به شکل زیر json.Initialize(File.ReadString(File.DirAssets,"test.txt")) دستور بالا می یاد در داخل متغیر json ما محتوای string فایل test.txt از File.DirAssets که یک دسترسی فقط خواندنیست می ریزه 4-نسبت دادن فایل json به یک متغیر map سپس یک متغیر map تعریف می کنیم تا محتوای آبجیکت های json رو داخل آن ذخیره کنیم Dim m As Map نکته: اگر در جدولی که سایت string of JSON text به ما داده توجه کنید ما یک آبجیکت داریم به نام basic4android.org که از 10 آرایه تشکیل شده است حالا ما می یایم آبجیکت رو به متغیر map نسبت می دیم و سپس چون این آبجکت از لیستی از آرایه ها تشکیل شده یک متغیر از نوع لیست هم تعریف می کنیم و به آرایه های آبجکتمون نسبت می دیم این طوری ما سعی می کنیم به تمام value ها دسترسی داشته باشیم. مثل کد زیر: m=json.NextObject Dim bas As List bas=m.Get("basic4android.org") با دستور m=json.NextObject ما اولین آبجکت فایل جیسونمون رو می خونیم و داخل متغیر m می ریزیم و با دستور bas=m.Get("basic4android.org") ما آرایه های object اولمون که با اندیس basic4android.org مشخص شده رو داخل متغیر bas می ریزیم 5-پیمایش در آرایه همانظور که می دونید بیشتر اوقات هرجا اسم از آرایه می یاد ما برای پیمایش در آرایه از یک حلقه استفاده می کنیم آرایه حالا ما نیاز به یک حلقه for داریم که از 0 شروع بشه و تا انتهای آریه ساخته شدمون بره بخاطر همین از دستور زیر استفاده می کنیم For i=0 To bas.Size-1 next در دستور بالا ما یه حلقه ایجاد کردیم که از 0 شروع می شه و تا انتهای آرایه bas می ره چون هر عضو آرایه ی ما هم خودش از چند مقدارتشکیل شده دوباره می یایم هر کودوم از آرایه مون رو به متغیر map نسبت می دیم تا بتونیم به value هاش دسترسی پیدا کنیم برای این کار از دستور زیر استفاده می کنیم: For i=0 To bas.Size-1 m=bas.Get(i) next ما حالا کامل می تونیم به همه فایل جیسونمون دسترسی داشته باشیم و از طیق اندیس های آرایه به داده های اصلی و مقدار های نهایی دسترسی داشته باشیم حالا می یایم از طریق اندیس های آرایه که اگر یادتون باشه با id,name,family,city مشخص شده بودند به مقدار هاشون دسترسی پیدا می کنیم مثلا در کد زیر اولین آرایه ما هست: { "id": "1", "name": "mehdi", "family": "izadi","city": "city_1" } اندیس id مقدارش برابر با 1 است و name برابر با mehdi و family برابر با izadi و الی آخر 6-مقدار دهی به Spinner1 و ListView1 که دیگه این مقدار دهی هم کاملا مشخص است و حلقه for ما هم کامل می شه For i=0 To bas.Size-1 m=bas.Get(i) Spinner1.Add(m.Get("id")) ListView1.AddTwoLines(m.Get("name"), m.Get("family")) Next در آخر هم کل پروژه به صورت زیر در می یاد: Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim json As JSONParser Private Label1 As Label Private ListView1 As ListView Private Spinner1 As Spinner End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Layout1") json.Initialize(File.ReadString(File.DirAssets,"test.txt")) Dim m As Map m=json.NextObject Dim bas As List bas=m.Get("basic4android.org") For i=0 To bas.Size-1 m=bas.Get(i) Spinner1.Add(m.Get("id")) ListView1.AddTwoLines(m.Get("name"), m.Get("family")) Next End Sub ممنون از همه عزیزان آموزش بعدی برای کار با json online اگر برسم می زارم شرمنده اگر یه کم گنگه فعلا تازه کارم اما خودمو سعی می کنم برسونم json.rar lib.rar
  15. 30 امتیاز
    سلام دوستان این نسخه اول کتابخونه آب و هوا هست که امکاناتش به تفکیک دریافت وضعیت آسمان دریافت دما دریافت حد اقل دما دریافت حد اکثر دما دریافت تراکم ابری دریافت سرعت باد دریافت جهت وزش باد دریافت طول و عرض جغرافیایی دریافت رطوبت دریافت فشار دریافت ساعت طلوع و غروب خورشید نکته : برای دریافت کد API به این آدرس مراجعه کنید نکته : ساختار این توابع از درون کتابخانه فارسی شده ولی تمامی داده ها از سرور ارائه دهنده پردازش میشه ( گفتم که بد یقه منو نگیرید بگید داده ها مشکل داره (من خودم چندین بار تست کردم)) نکته : سورس نمونه هم پیوست کردم کار باهاشم خیلی سادست نکته : مشکلاتتون رو زیر همین تایپیک بنویسید من بررسی میکنم نکته : سایت های ارئه دهنده سرویس آب و هوا بسیار محدود هستن این سرویس تقریبا بهترین سرویس رایگان موجود هست که میشد ازش استفاده کرد کتابخانه در حال تکمیل هست به امید خدا تا هفته آینده یکسری امکانات بهتر بهش اضافه میکنیم رمز فایل : www.answercenter.ir نمونه: Hlib-Weather.zip
  16. 30 امتیاز
    به نام خدا خوب دوستان اپدیت 3.4 اماده شد -قرار دادن تصاویر به شکل افلاین در لیست ویو(تصاویر از قبل قرار میگیرن در پوشه Assets) -گرفتن لیست از یک ستون با ایندکس مشخص(که میشه توی مولتی پنل یا اریالیست ویو یا هر جایی از این لیست استفاده کرد... -اضافه شدن sub getList اگر بازم چیزی به ذهنتون رسید بگید دانلود کتابخانه فراخوانی نسخه 3.4 دانلود سورس نمونه داناود اموزش ویدیویی رمز فایل فشرده www.answercenter.ir به نام خدا سلام دوستان خوب، اپدیت 3.2 کتابخونه فراخوانی هم اماده شده و برای دوستانی که کار با دیتابیس انلاین براشون سخت هست و مشکل دارن، میتونه مفید باشه قابلیت ها -ارسال اطلاعات و دریافت نتایج از وب سرویس و قرار دادن در لیست ویو -لیست ویو تک خطی لیست ویو دو خطی -تنها با 2 خط کد فقط حتما توجه کنید که کتابخونه AriaHttp رو توی کتابخونه هاتون داتشه باشید برای دانلود AriaHttp کلیک کنید... لینک دانلود کتابخانه فراخوانی نسخه 3.2 دانلود فیلم اموزشی این نسخه دانلود فایل php موجود در اموزش دانلود نمونه سورس رمز فایل های فشرده www.answercenter.ir امیدوارم براتون مفید باشه...
  17. 29 امتیاز
    به نام خدا سلام دوستان عزیز بیسیک 4 آندروید دات اُ آر جی عیدتون مبارک و طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق دوستان دمه عیدی گفتم یکم بهتون حال داده باشم و یک سورس نسبتا خفن رو بهتون بدم و برم پی زندگیم :دی خب دوستان قطعا همتون ساختن مولتی پنل رو یاد دارید و میتونید خیلی راحت بسازیدش به اندازه N پنل ولی خب این N پنل طبیعتا یکسری اجزا داخلش هست که نیاز به کنترل کردن داره و دوست دارید با کلیک رو هر آیتم یک کار متفاوت انجام بدید خب این کار به همین سادگی نمیشه انجام داد.یعنی سادس ولی شاید یکم حالتونو بگیره :دی. خب برای کنترل کردن اشیا ما از رویداد اون شی استفاده میکنیم و مثلا ما 100تا Button داریم و یک رویداد براشون به اسم btn_Click تعریف کردیم که طبق تگ و سندر اینجا عمل میکنیم ( استاندارد).خب حالا اومدیم ما توی مولتی پنل به جزء دکمه یک شی دیگه مثل CheckBox یا SeekBar داشتیم.خب برای اینکه بتونیم اینو کنترل کنیم باید رویداد براش بنویسیم ؟ حالا رویداد هم بنویسیم ولی من دوست دارم با کلیک روی دکمه چک باکسم یا سیک بارک تغییر کنه.برای اینکار شما توی رویداد btn_Click نمیتونید اینجوری بنویسید : Sub btn_Click Dim MyBtn As Button MyBtn = Sender '''''''''' Dim MyCheck As CheckBox MyCheck.Checked = True End Sub اینجور بگم که به این حالت نمیشه.خب چطور بتونیم یک ویو رو به وسیله یک ویو دیگه در مولتی پنل کنترل کنیم؟ چطور بتونیم بین اشیایی که به صورت داینامیک یا پویا ساخته شده پیمایش کنیم ؟ به این صورت که شما به وسیله تابع GetAllViewsRecursive مربوط به اکتویتی میتونید تمامی اشیا رو بگیرید و با استفاده از شرط های مناسب کارتون رو انجام بدید. ببینید کد دکممون به چه شکله : Sub btn_Click Dim Mybtn As Button Mybtn = Sender GetTag = Mybtn.Tag Dim Cur As Cursor Cur = MyBank.ExecQuery("SELECT * FROM Dynamic WHERE id="&Mybtn.Tag) Cur.Position = 0 For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v Is CheckBox Then Dim Check As CheckBox = v If Check.Tag = GetTag Then Check.Checked = Not(Check.Checked) End If End If Next End Sub خب طرز عمل ساخت مولتی پنلمون طبق دیتابیس هست و تگ تمامی اشیا آیدی هر رکورد هستش یعنی : 1 2 3 . . n کد بالا چه کاری انجام میده ؟ میاد دکمه ای که کلیک میشه رو تگش رو میزاره توی آیدی دیتابیس و اطلاعات همون ردیف دیتابیس رو میشه گرفت ولی ما اینجا اطلاعاتی نمیگیریم.طبق مثال با چک باکس.اما با سیک بار میتونیم از دیتابیس برای Value اون اطلاعاتی گرفت. خب بعد کلیک میاد تمامی اجزای اکتویتی رو میگیره و شرط قرار میدیم که اگه ویو مورد نظر چک باکس هستش و اگه تگ مورد نظر ما هستش بیاد این عملو انجام بده : Check.Checked = Not(Check.Checked) اگه تیک خورده باشع تیکش برداشته میشه و بالعکس. خب از همین جا بگم غضه نخورید سورس رو واستون قرار میدم. خب اگه خدا قسمت کنه یک اموزش تصویری از این مدلای خفن رو واسه سیک بار که رو دکمه بزنی و هر سییک بار واسه خودش یک مقداری رو پیشروی کنه. اینم عیدی من به شما (نکته : بنده از دیتابیس یک برنامه دیگه استفاده کردم که ستون های اضافی داره اصلا به مغزتون فشار نیارید هیچ جای برنامه بکار برده نشده و نمیشه :دی ) مشکلی یا راهنمایی خواستید بنده در خدمتم. موفق باشید. لینک فایل : http://s3.picofile.com/file/8200995600/Multi_Panel_va_CheckBox.rar.html
  18. 29 امتیاز
    با سلام ، با این کتابخونه میتونین متغیر های خودتون رو توسط یه رمز دلخواه کدگذاری و به صورت Byte ذخیره کنید که امنیت بسیار بالایی داره و فقط از طریق همون پسورد میتونین کد رو باز کنید * بعد از Initilize هر متغیر، مقدار کدگذاری شده توی پوشه Dirinternal ذخیره میشه و دسترسی کاربر به اون امکان نداره حتی از طریق روت بودن هم همه ی مقدار ها کد گذاری شده و دسترسی به مقدار اصلی وجود نداره *** برای برنامه هایی که از پرداخت درون برنامه استفاده میشه توصیه میشه که از این کتابخونه استفاده کنین . توضیح : برای مثال میخواین سکه های یک بازی رو ذخیره کنید : نکته : کد initialize فقط یک بار و اولین دفعه ای که برنامه روی یک دستگاه اجرا میشه کد عمل میکنه و دفعه های بعدی عمل نمیکنه و مقدار رو دوباره ذخیره نمیکنه اولین کار باید متغیر رو یا یک اسم برای متغیر و مقدار اون و یه رمز initilize کنید : Dim aria As AriaEncryption aria.InitializeValue("sekke",100,"abc123") اینجا ما متغیر sekke با مقدار 100 و رمز abc123 ذخیره کردیم ________________________________________ برای بازیابی مقدار از این کد استفاده میکنیم : Dim aria As AriaEncryption Dim seke As Int seke = aria.Get("seke","abc123") اینجا مقدار sekke با رمز abc123 رو توی یه متغر ریختیم نکته : در صورتی که رمز اشتباه باشه برنامه ارور میده ! ________________________________________ برای تغییر مقدار و رمز یه متغیر هم از این کد استفاده میکنیم : Dim aria As AriaEncryption aria.Change("sekke",500,"abccd123") ________________________________________ AriaEncryption.zip
  19. 28 امتیاز
    با سلام ، کتابخونه آریا توست برای نمایش توست های زیبا و همراه با انیمیشن با قابلیت شخصی سازی بسیار بالا امکانات : - امکان نمایش توست با یک متن - امکان نمایش توست با یک متن و عکس - امکان نمایش توست با دو متن - امکان نمایش توست با دو متن زیر هم ئ عکس - قابلیت گرد کردن دور توست و حالت معمولی - قابلیت نمایش توست به مدت زمان دلخواه و یا به صورت نا محدود تا زمانی که خودتون اون رو dismiss کنید - قابلیت SwipeToDismiss (کشیدن به چپ و راست و حذف شدن توست) - قابلیت رنگ بندی همه اجزا (بکگراند و متن ها) - قابلیت تغییر دادن همه اجزا بعد از نمایش توست ، برای مثال نمایش توست برای نشان دادن روند دانلود و یا کپی شدن یک فایل - قابلیت استفاده از بکگراند های کاستوم (BitmapDrawable , ColorDrawable , GradiantDrawable) - قابلیت بزرگ و کوچیک کردن توست - قابلیت تغییر فونت - قابلیت نمایش توست بالا و یا پایین صفحه - و کلی قابلیت های دیگر .... لینک خرید کتابخانه دانلود فیلم آموزشی و کاربرد بیشتر این کتابخانه * پیش نیاز های کتابخانه : ورژن 6 B4A و android-support-v4.jar کاملا اختصاصی از انجمن انسر سنتر
  20. 28 امتیاز
    به نام خداوند آپدیت ویژه: دریافت خودکار توگن سمت سرور و ارسال نتیجه خرید به صورت رمز شده با استفاده از Persian_Encryption لینک دریافت آپدیت Purchace_Aouto_Incryption.7z سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز انسور سنتر ایشالا که حالتون خوب و ایام به کامتون باشه مسئله امنیت درون پرداخت همیشه یکی از دغدغه ها و نگرانهای توسعه دهنده ها بوده و هست با مشکلاتتی که توی این سیستم پیداشد و هک شدن این سیستم توسط برنامه هایی مثل لاکی پچر بازار سیستم جدیدی رو ارائه کرده که تو اون پرداخت و تایید خرید توی دو مرحله انجام میشه مرحله اول با استفاده از سیستم پرداخت انجام میشه و مرحله دوم با استفاده از توگن امنیتی صحت درون پرداخت تایید میشه و درصورت خرید صحیح به کاربر اجازه فعال شدن یا در خریدهای مصرفی اجازه کانسیوم داده میشه آموزش متنی رو دوست خوبمون آقا محراب زحمتشو کشیدن این لینک. توی این آموزش شما با تمام نکاتی که لازمه جهت یه پرداخت امن و تقریبا 100 درصد مطمئن یاد میگیرید. برنامه به دوروش تست میشه و هر بار لاکی پچر رو به جونش میندازیم و میبیند که به صورت معمولی خیلی راحت هک میشه ولی با پیاده سازی سیستم جدید لاکی پچر دیگه هیچ غلطی نمیتونه بکنه و با خیال راحت برنامه پرداخت و تایید میشه. جهت حفظ امنیت سمت برنامه هم از کتابخونه M_SecureSharepPrefrence استفاده کردیم تا با استفاده از اون وضعیت پرداخت رو به صورت کاملا امن و رمز شده تو برنامه ذخیره کنیم و برای دفعه های بعد نیازی به پرداخت نباشه البته به خاطر زیاد شدن حجم هم پوزش می طلبیم. من معمولا عادت دارم زیاد حرف بزنم ببخشید دیگه این شما و این هم آموزش امیدوارم مورد پسند قرار بگیره(متوجه شدین که باید پسند رو بزنین دیگه) یا حق chekapipardakht.7z
  21. 27 امتیاز
    به نام آنکه جانم بخشید و جهان امیدوارم حالتون خوب خوش باشه. خب اومدیم با نسخه ی جدید بیسیک 4 اندروید با یک هدیه ویژه تر. تشکر ویژه می کنم از امین مهدی نژاد عزیز که توی تمامی موارد در کنارمون همیشه هستش و یاری دهنده ما توی خیلی از امور انجمن میشه. و الان با فارسی سازی کردن نرم افزار بیسیک توسط بنده و آقای مهدی نژاد عزیز ( البته 80 درصد کار رو ایشون انجام دادن ) در خدمت شما عزیزان هستیم لازم به ذکر هستش که چند مدتی میشه از آموزش های بروز انجمن خبری نیست، نوید این رو میدم که در کنار اومدن این نسخه از بیسیک یک تحولی در راستای ارتقاء سطح انجمن داده میشه ( البته به کمک دوستان خوبم)، این تحول چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ تغییر سیاست های مدیریتی هستش. خب میشه گفت ما اولین انجمنی هستیم که تونستیم برنامه رو با زبان فارسی در سطح اینترنت ارائه بدیم و خب از این خرسندیم که تونستیم زبان وطنی خودمون یعنی زبان فارسی رو به برنامه اضافه کنیم. برای اینکه بتونید پروژه های قبلی و پروژه های جدید رو با نسخه x.7 اجرا و کامپایل کنید باید از JDK نسخه ی 8 استفاده کنید.در غیر اینصورت پروژه قابل کامپایل و خطایابی نیستش. در ادامه یک تاپیکی ایجاد خواهد شد برای توضیح کامل و به همراه مثال در مورد امکانات اضافه شده به بیسیک نسخه 7 به بالا.سعی میشه اموزش ها به صورت جامع باشند. رمز فایل » answercenter.ir دانلود فایل » B4A V7.3.rar
  22. 26 امتیاز
    به نام خدا سلام دوستان این عید بزرگ رو به همه ی دوستان عزیز تبریک عرض میکنم خب این هم یه عیدی کوچیک واسه برو بکس بیسیک کار توی این آموزش که حدود 22 دقیقه هستش به صورت کامل کار با سایت پوشه، چگونگی ارسال داده جیسون از طریق سایت پوشه به برنامه ی خودتون، دریافت اطلاعات و استفاده از اطلاعات دریافتی به عنوان پوش پنل رو یاد میگیرید به زودی همین آموزش مربوط به اندروید استودیو هم آماده میکنم و برای جاوا کارهای عزیز هم قرار میدم دانلود آموزش حجم: 37 مگابایت زمان: 23 دقیقه رمز: answercenter.ir مدرس: مهدی ایزدی کاملا اختصاصی موفق باشید
  23. 26 امتیاز
    درس پنجم بخش اول : تبلیغ بشیم!! سلام. خوبین ؟ این درس آخره و از دو بخش تشکیل شده . بخش اول اینه که چجوری مشتری پیدا کنیم و بخش دوم اینکه چجوری از تبلیغات درون برنامه استفاده کنیم و بابتش پول دربیاریم. بخش دوم رو تدریس نمیکنم چون خود مارکتها نحوه کار رو آموزش دادن. بخش اول : فرض کنیم یه آپ ساختیم حالا این آپ ما مورد تایید مارکتهاست. میخوایم برنامه رو به افراد بیشتری معرفی کنیم. چون هرچی بیشتر دیده بشه احتمال فروشش بیشتره. اینا گزینه های ماست : تبلیغات درون برنامه ای ( مثل عدد ) تبلیغات در سایتها و انجمنها (بنر) تبلیغات ایمیلی (بنر و متن ) تبلیغات پیامکی ( مارکت همراه اول بیشتر از این روش استفاده میکنه) استفاده از برنامه های رایگان 1 - تبلیغات عدد و مگنت : راحت ترین روش هستش البته هزینه ها اصلا منطقی نیستن. ولی خوب بازده واقعا خوبی داره و بر اساس جامعه هدف عمل میکنه.یعنی دقیقا کاربر اندروید تبلیغات شما رو میبینه 2- تبلیغات سایتها و انجمن ها : شما دو راه دارین یکی اینکه مستقیما با مدیران سایتها مکاتبه کنین و مثلا برای یک ماه، هدر سایت رو اجاره کنین ( توصیه من) و یا اینکه کمپین بسازین. کمپین چیه؟ شما میرین به یکی از سایتهای اصطلاحا شبکه تبلیغات و عضو میشین حالا بر حسب جامعه هدفتون، نوع کارتون و میزان مبلغی که تو جیبتون هست ( معمولا از 300 هزار تومن شروع میشه) یه کمپین میسازین. این کمپین میتونه بنر گرافیکی باشه یا تبلیغات متنی. ویژگی خوبی که این شرکتهای اینترنتی دارن اینه که حتی امکان دیده شدن تبلیغات شما در سایتهای معتبری مثل 90 یا سایتهای مشهور خبری و پر بیننده وجود داره و نکته بدش اینه که جامعه ی که این تبلیغات رو میبینه جامعه هدف نیست مگر اینکه برنامتون خیلی شاخ باشه مثلا دیکشنری آنلاین یا سخنگو یا برنامه مسیر یاب 3 - من از این روش استفاده کردم و خوب رای من که هزینه هر محصولم 10 هزارتومن بود جواب داد ولی برای شما نمیدونم. روش کار اینه که به یکی از ایمیل مارکتینگ های ایرانی معتبر سر میزنین و ازشون میخواین که مثلا 100000 ایمیل برتون بفرستن. شما با این روش افراد زیادتری رو در دسترس دارین فقط دوتا ایراد هستش: 1 . اعتماد به این شرکتها جهت ارسال ایمیل 2 . جامعه هدف اشتباهی!! یعنی این شرکتها به همه ایمیل میدن بدون توجه به جامعه هدفتون 4- این کار فعلا تو مارکت همراه اول امکان پذیره . من هر چقدر سعی کردم چیزی سر درنیاوردم . راستش نمیدونم کلا کارایی داره یا نه 5- ارازن ترین روش ، اینه که چندتا آپ رایگان بسازین و بعد در نوتیفیکشن بار یا خود برنامه تبلیغات برنامه پولی رو بزارین. 6 - تبلیغات تلویزیونی!! خب اینو دیگه توضیح نمیخواد چند نمونشو تو تلویزیون دیدین. چی رو تبلیغ کنیم اصن؟ خب چی ساختین؟ قراره این برنامه چیکار کنه؟ اصلی ترین ویژگیش چیه؟ اصولا برنامه نویسی واسه دوکاره: یه کاری رو راحت کنه ،مثلا یه برنامه بانکی رو در نظر بگیرین یا یه مترجم آنلاین یا حتی یه چراغ قوه ساده که در وقت و هزینه فرد صرفه جویی میکنن یا در شرایط خاصی کارشو راه می اندازن. یا واسه سرگرمی ساخته شدن. شما همینو بگو. خیلی ساده. قرار نیست هیچ چیز عجیب و غریبی انجام بشه. صداقت در تبلیغات اصله. راستی اگر از نوتیفیکشن بار استفاده کردین لدفن رو اعصاب کاربر راه نرین . چیزهایی که به ذهنم رسید و تو این مدت یاد گرفتم رو اینجا نوشتم. هر کی هر سوالی داره و یا انتقادی بگه در خدمتم. چیز عجیبی قرار نیست اتفاق بیافته. قراره یه چیزی بسازیم که هم خودمون رو اغنا کنه و هم جیبمون رو یه صفایی بده من اینجا از نظر کد نویسی از همه کمترم و این بارها به خودم ثابت شده. واین مطالبی هم که اینجا نوشتم خالی از اشکال نیس پس خودتون هم بگردین و اطلاعات کسب کنین. صرف کد نویسی یا دیزاین شما رو حرفه ای نمیکنه. به امید انجمنی پربارتر. پــــــایـــــــان مختار رئوفی
  24. 26 امتیاز
    درس دوم : اصول طراحی وقتی ایده رو پیدا کردین و طرح کلی دستتون اومد، حالا باید یه تنه برای برنامتون بسازین . به عکس زیر خوب دقت کنین : زیباست . نه؟ یه جای کار ما میلنگه!! این فقط یه PSD سادست ( فایل فتوشاپ) ولی به هارمونی دقت کنین. همه چی سرجای خودشه و نظم عجیبی برقراره. در عین حال ساده و اصولی. میخوام یه نکته جالبی رو بگم و اونم اینکه شما هر برنامه یا بازی رو که بخواین بسازین یه قوانینی رو باید برین یعنی چی؟ یعنی مثلا طراحی کتاب با برنامه مدیریت وای فای فرق داره. یعنی تو کتاب شما یه فهرست رو میچینین وسط صفحه و بعد هر گزینه ای یه صفحه رو باز میکنه و ... ولی تو یه برنامه کاربردی شما باید تنظیمات رو درست بچینین، گزینه ها همیشه در دسترس باشن، برنامه سبک طراحی بشه تا فوری قابل دسترس باشه و... : یادگیری این اصول نیازی به تجربه یا اطلاعات خاصی نداره، کافیه که فقط و فقط نگاه کنین. برنامه های مشابه رو ببینین و ایده خودتون رو بسازین . برای زیباتر شدن کار از طراحی فلت استفاده کنین یا انیمیشن. بیاد داشته باشین که در اوج سادگی میشه زیبا بود. نکته بعدی حال و هواست!! برنامه شما یه حس خاصی داره. یعنی شما وقتی یه موضوعی رو انتخاب میکنین باید کل برنامتون رو همین موضوع باشه. برای مثال یه برنامه برای آموزش اسکایپ یا یه برنامه در مورد رکوردهای گینس. شما از اسپلش گرفته تا ایکونها و فونت رو بر اساس موضوع بچینین. هم پرستیژ کار بالا میره، هم گرافیک همخوانی داره و هم به محض باز شدن برنامه، کاربر میدونه با چی طرفه با کاربر احترام بگذارید... ********* پایان درس دوم به دلیل حجم بالای درس سوم ، ان شا الله فردا آپ میشه
  25. 25 امتیاز
    به نام خدا کتابخونه درون پرداخت بازار داخل فروشگاه قرار گرفت همه شما با کاربرد این کتابخانه آشنایی دارید و فکر نکنم توضیحات زیادی رو لازم باشه بدم از طریق این کتابخانه میتونید در برنامه هایی که در بازار انتشار میدید قابلیت درون پرداخت رو قرار بدید مثال : یک کتابچه مینویسید که داخل اون 100 مطلب مفید هست میتونید 20 تا از مطالب رو به صورت رایگان قرار بدید و بعد از اینکه کاربر مبلغی رو پرداخت کرد به اون 80 مطلب دیگه هم دسترسی داشته باشه توضیحات مکمل : کلا سه نوع دانلود رو توی بازار داریم 1- رایگان 2- کاملا پولی 3- درون پرداخت دو گزینه اول که معلومه ولی برای گزینه سوم نیاز به لایبری درون پرداخت هست که آموزشش رو هم براتون تهیه کردم که میتونید دانلود کنید دانلود فیلم آموزشی + سورس کار با کتابخانه و برای تهیه خود کتابخانه هم از طریق فروشگاه میتوانید اقدام نمایید که با قیمتی خیلی پایین تر از نمونه های مشابه برای شما عزیزان قرار داده شده کاملا اختصاصی از انجمن تخصصی برنامه نویسی AnswerCenter.IR
  26. 25 امتیاز
    توی این کلیپ پنل Designer رو کامل توضیح دادم و آموزش دادم که برنامه نویس چطور می تونه در اسکریپت دیزاینر مکان آیتم ها رو طوری کد نویسی کنه که برای سایز های مختلف صفحه نمایش گوشی قابل اجرا باشه و دچار تغییر نشه. اولین آموزش تصویریم هست و انتقادی داشتین بگین توی کارای بعدی اصلاحش کنم. خیلی ساده توضیح دادم تا واسه تازه کارا قابل فهم باشه(کهنه کارا ببخشن.) دو تا نکته هم واسه کهنه کارا داره که شاید توجه نکرده باشن. http://s5.picofile.com/file/8159526334/ScriptDesigner.rar.html پسورد فایل: basic4android.org آموزش نکات طراحی کاربری حرفه ای شامل موارد زیره و تا فردا پر میشه: مدیریت مکان ها آیتم ها در هنگام چرخش صفحه. استیت لیست درابل برای ساخت button حرفه ای. ساخت عکس هایی که در هنگام کشیده شدن خراب نشوند.(Nine-Patch) nine-Patch و استفاده از آن برای طراحی آیتم های حرفه ای. استفاده از محتویات UI-Pack برای طراحی رابط کاربری حرفه ای. افزودن ویو ها بدون دیزاینر و با استفاده از کد نویسی در IDE. اینم لینک آموزشا: http://answercenter.ir/topic/7029-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8Cnine-patch-directionmanagment-ui-pack/ .......................................................................
  27. 24 امتیاز
    با سلام کتابخونه آماده شد و به همراه سورس با فروشگاه اضافه شد ، این کتابخونه 2تا کلس داره که هردو مربوط به امنیت اطلاعات هستن که امکانات اونا به این شکل : AriaZip : با این کلس میتونین هر نوع فایل زیپ رو Extract کنین (با پسورد و بدون پسورد) با و کارایی و سرعت خیلی بالا AriaEncryption : با این کلس میتونین مقدار های خودتون رو کد گذاری کنید انکریپت کردنمقدار ها به صورت 256bit AES با رمز انکریپت دلخواه و امنیت خیلی بالا کد گذاری فقط و فقط با یه خط کد و بسیار ساده نکته : استفاده از این کتابخانه علاوه بر امنیت بالا کمتر شدن حجم برنامه شما را هم به دنبال خواهد داشت لینک خرید فروشگاه http://answercenter.ir/topic/15357-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B2%DB%8C%D9%BE-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-ariazip-ariaasynktask/
  28. 24 امتیاز
    بخش دوم درس سوم : قانون نانوشته : راهکار: 1 - دروغ نگین : تو توضیحات برنامه در مارکتها، سعی کنین اون چیزی که ساختین رو شرح بدین نه کم و نه زیاد 2- چند جمله بیشتر : در توضیحات برنامه بگین که هدف از ساخت برنامه چی بوده و چرا کاربر نیاز داره که این برنامه رو تهیه کنه 3- مشکلات رو به ما بگین : به کاربر توضیح بدین که قبل از اینکه نظر منفی بده ایراد کار رو بگه 4 – دردل کنین: با کی؟ خوب معلومه با کاربر. یه قسمت تو برنامه بزارین به اسم درباره ما یا پیشنهاد یا هرچی که به ذهنتون میرسه و توش توضیح بدین که برنامه چجوری و با چه سختی ساخته شده و هیچ برنامه ی تو دینا بی عیب نیست و اینکه نظر اون براتون محترمه و... از کاربر بخواین قبل اینکه نظر منفی بده، ایراد رو براتون شرح بده از طریق ایمیل یا پیامک 5 – هر چیزی رو ندین مارکتها: مارکتها قوانین خاص خودشون رو دارن، شما اگر اون اصول رو برین جلو برنامه تایید میشه، ولی تایید شدن برنامه دلیل بر خوب بودنش نیست. بزارین یه مثال بزنم. شما کنکور میدین و دانشگاه قبول میشین ولی هدف شما قبول شدن تو کنکور نیست هدف شما تحصیلات عالیه ست. یعنی کنکور فقط یه فیلتره. پس تایید شدن برنامه هم مثل کنکوره و دردسر تازه شروع شده. 6- لطفا مسئولیت پذیر باشین: شما یه برنامه ساختین درسته؟ این برنامه محصول شماست و مشکلاتش رو به عهده بگیرین. دیروز یه برنامه دانلود کردم تو قسمت نظراتش بیشتر از 1000 نظر منفی وجود داشت و جالب اینکه وقتی با توسعه دهنده حرف زدم گفت که که جبور شده طی این مدت به چند هزار نظر ایمیل داده و مشکلات رو گفته و ازشون خواسته که اپدیت جدید رو دانلود کنن و نظرشون رو دوباره بنویسن. هرچند که همون اولش میتونست با چند خط تو قسمت توضیحات و اضافه کردن یه قسمت به برنامه، کار خودشو راحت تر کنه. ولی خوب مسئولیت پذیریش واقعا قابل تقدیره. پس مشکلات برنامه رو حل کنین و آپدیت بدین. ********** دردل من : من هیچ وقت از استیو جابز خوشم نیومد به دلیل استثماری که این شرکت در قبال برنامه نویسها، مدیران، کارمندان و کارگران خودشون دارن. ولی خوب میخوام یه نکته در مورد این فرد بهتون بگم : جابز هیچ وقت یک خط هم کد نویسی نکرد!! خلاق باشین ، الان نون تو ایدست. هر چی ایده ناب تر و خلاقیت پخته تر، دلار بیشتری میاد و اینکه اگر میتونین هر چند نفری که بهم اعتماد دارین یه گروه بسازین، کارهای گروهی همیشه عالی بودن. پایان درس سوم (شرمنده اگر طولانی شد)
  29. 23 امتیاز
    درود و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران عزیز و گرامی انجمن خب ! اولین دوره صندلی داغ انجمن شروع شد میخوایم پژمان نیکروان رو بشونیم روی صندلی داغ یک خورده بخندیم و در کنار اون بهتر شخصیتش رو بشناسیم یک نکته رو بگم که فوق العاده مهم هست : هرگونه اسپم دادن توی این تاپیک ممنوع است. تکرار میکنم : هرگونه ! پس فقط سوالات خودتون رو مطرح کنید پست اضافی = محرومیت از پست دادن در انجمن برای حداقل 1 هفته + امتیازات منفی پیویستی هرگونه شوخی های بد و بی جا امتیاز منفی و ... به دنبال داره . مواظب باشیم حرمت ها شکسته نشه خب آقای پژمان نیکروان: شما مدیر ارشد انجمن و جزء قدیمی ترین کاربران سایت هم هستید آمادگی خودتون رو اعلام میکنید یا با زور بشونیمت روی صندلی ؟ راستی : در پاسخگویی ها نهایت صداقت فراموش نشود نکته دیگر : آقای نیکروان می تواند به حداکثر 8 سوال هر نفر پاسخ بدهد . پاسخ دادن بیشتر به سلیقه و انتخاب خودتون هست
  30. 22 امتیاز
    سلام امیدوارم حالتون خوب باشه داشتم توی تاپیکی در مورد اتصال شبیه ساز پستارو میخوندم ظاهرا دوستان آموزشی رو در مورد اتصال به شبیه ساز NOX قرار داده بودن و آموزش دهندش ناراضی بودن و ماهم راضی به این امر نیستیم تاپیک مربوطه : http://answercenter.ir/topic/10475-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-nox-app-player-%D8%A8%D9%87/ آموزش مربوطه پاک شد تا لعن و نفرین سازندش گریبان گیرمون نباشه خب بریم سر آموزش خودمون آقا کپی کنید بدون ذکر منبع و اصن بیایید میزنم به اسمتون آموزشو ببینید نکته ای رو بگم که راحت باشید نیازی نیست برای اتصالش از Batch File استفاده کنید بدون نیاز به تغییر فایل .bat و یا اینکه هر دفعه بیاییم اجراش کنیم خیلی راحت بدون دردسر با هر IDE بخوایید برنامه هتون رو تست و خطایابی کنید NOX APP Player : فقط باید اول USB Debugging رو فعال کنید که توی Setting هستش.اگر هم نمیدونید کجاس خب اینکارو انجام بدید : برید توی Setting درباره تلفن یا About Phone رو پیدا کنید و روی گزینه Build Number یه هفت هشت بار کلیک کنید تا قابلیت برنامه نویسش فعال بشه برنامه نویس شدیم رفت ها حالا اگه باز برگردید توی Setting می بینید که USB Debugging هستش و تیکشو بزنید الکی هم خودتونو گیج نکنید فقط باید تیک این گزینه زده بشه همین و در ادامه از کلید های ترکیبی Win + R استفاده کرده تا Run عزیز بیاد بالا و تایپ کنید CMD و Enter به روش های سنتی دیگه ای هم میتونید CMD رو اجرا کنید خب اقا با CMD برید به مسیر نصب NOX.اگه مسیر نصبو نمیدونید کافیه روی NOX راست کلیک کنید و Open File Location رو بزنید تا پوشه نصبش بیاد. بعد با اینجوری با CMD برید به مسیر نصبش : Cd C:\Users\IT GOLDEN\AppData\Roaming\Nox\bin ببینید این cd چقد خوبه اقا حالا که رفتین اینا کافیه اینو بنویسید و بزنید Enter رو : nox_adb.exe connect 127.0.0.1:62001 ببینید فایل nox_adb.exe باشه ها همینجوری رو هوا نزنید و به شما پیغام Connected میده به جون ارل خب دوستان تا اینجارو کپی کنید بزنید به اسم خودتون موردی نداره :دی Bluestacks App Player : خب رسیدیم به یار وفادار من بلو استک جان آقا CMD را طبق گفته های فوق و ما فوق اجرا کنید این دفعه بجای رفتن به مسیر نصب میریم توی کار SDK ببینیم دنیا دسته کیه آقا از کلمه cd توی cmd استفاده کنید و برید به مسیر platform-tools یعنی اینجوری : cd E:\b4a\SDK Full\sdk\platform-tools خب Enter رو بزنید تا بریم توی این مسیر مرحله بعد و آخر توی محیط CMD بنویسید : adb connect localhost:5555 بعد از زدن Enter پیغام Connected در محیط CMD داده میشه سخت بود مگه نه آقا کپی کنید که از شیر مادر حلالتر و پاکتر راضی راضیم به جون ارل که عزیزترینمه تا آموزشی دیگر و رضایت بخش بدرود
  31. 22 امتیاز
    سلام و خسته نباشید به همه دوستان با وجود اموزش های زیادی که توی انجمن موجود هست ، خیلی از دوستان هنوز مشکل دارن با دیتابیس این سورس زیر، از طریق کتابخونه sql با دیتابیس کار میکنه و 4 عمل سلکت، اپدیت، اینسرت و دیلت رو باهاش انجام میدیم... سعی کردم خیلی خیلی ساده و روون کد بزنم که دوستانی که مشکل دارن راحت متوجه بشن... غیر از دیتابیس دو سه تا چیز دیگه هم تو سورس هست: دیزاینر اسکریپت کاملا انجام شده. مسیج باس 2 رو استفاده کردیم و قبل از هر کاری از کاربر میپرسیم مطمئن هست یا نه و چک میکنیم که فیلد ها خالی هستن یا نه که در صورت خالی بودن، چیزی ثبت نمیشه و کاربر اخطار دریافت میکنه موفق تر باشید دانلود سورس و دیتابیس.... www.answercenter.ir تصاویر محیط نرم افزار main activity Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim sql As SQL Dim cur As Cursor Dim meghdar As String End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private Button1 As Button Private EditText1 As EditText Private EditText2 As EditText Private ListView1 As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("main") 'avval bayad database ro copy konim va bad initialize sh konim' If File.Exists(File.DirInternal,"db.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"db.db",File.DirInternal,"db.db") End If If sql.IsInitialized = False Then sql.Initialize(File.DirInternal,"db.db",True) End If 'bayad ettelaate data base ro bekhoonam o berizam tooye list view' cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("title"),cur.GetInt("id")) Next 'ye shart mizaram ke age chizi too list view nabood masalan be karbar begiim ' 'ke ettelaate jadid ra vared konid o in harfa...' If ListView1.Size = 0 Then Msgbox("ettelaati mojood nist"&CRLF&"az paiin safhe vared konid","answercenter.ir-->shahab.es") End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)'''''''''''''in ghesmat , id ro mifreste be 1 activity dg''''''' meghdar = Value StartActivity(content) End Sub Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object)'''''''in ghesmat baray hazfe ettelaat az data base hastesh'''' 'dar in ghesmat hazf ettelaato anjam midim' Dim a As Int a = Msgbox2("motmaennid???","answercenter.ir-->shahab.es","bale","","na",Null) If a = DialogResponse.POSITIVE Then 'injaa vaarede data base mikonim' sql.ExecNonQuery("DELETE FROM mytbl WHERE id = '"& Value &"'") ToastMessageShow("hazf shod",False) 'dobare list view ro load mikonam ta taghirat maloom beshe' ListView1.Clear cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("title"),cur.GetInt("id")) Next End If End Sub Sub Button1_Click'''''''insert dar database''''''' 'dar inja ettelaate jadid ro vaarede database mikonimmm' 'avval check mikonam ke edittext haa khali nabashan' 'bad az karbar miporsam ke motmaeennnid???' If EditText1.Text = "" Or EditText2.Text = "" Then ToastMessageShow("matni vaared nashode ast",False) Else Dim a As Int a = Msgbox2("motmaennid???","answercenter.ir-->shahab.es","bale","","na",Null) If a = DialogResponse.POSITIVE Then 'injaa vaarede data base mikonim' sql.ExecNonQuery("INSERT INTO mytbl (id,title,content) VALUES (null,'"& EditText1.Text &"','"& EditText2.text &"')") ToastMessageShow("sabt shod",False) 'dobare list view ro load mikonam ta taghirat maloom beshe' ListView1.Clear cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("title"),cur.GetInt("id")) Next End If End If End Sub content activity Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private Button1 As Button Private EditText1 As EditText Dim id As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("content") id = Main.meghdar 'meghdar be edit text baraye viraayeh' Main.cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl WHERE id = " & id) Main.cur.Position = 0 EditText1.Text = Main.cur.GetString("content") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click''''emaal taghirat va viraayesh'''' Dim a As Int a = Msgbox2("motmaennid???","answercenter.ir-->shahab.es","bale","","na",Null) If a = DialogResponse.POSITIVE Then 'injaa vaarede data base mikonim' Main.sql.ExecNonQuery("UPDATE mytbl SET content = '"& EditText1.Text &"' WHERE id = '"& id &"'") ToastMessageShow("sabt shod",False) 'dobare edittetx ro load mikonam ta taghirat maloom beshe' EditText1.Text = "" Main.cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM mytbl WHERE id = " & id) Main.cur.Position = 0 EditText1.Text = Main.cur.GetString("content") End If End Sub
  32. 21 امتیاز
    با سلام خدمت کاربران گرامی اینم 16000تا فونت که قولش رو بتون داده بودم شرمنده سرعت آپلود پایین بود خیلی طول کشید حتی هنوز دارم آپلود میکنم شما این پک ها رو دانلود کنید ؛ هربار که آپلود شدن اضافه میکنم متفرقه اول متفرقه دوم متفرقه سوم پک اول پک دوم پک سوم پک چهارم پک پنجم پک ششم پک هفتم پک هشتم پک نهم پک دهم پک یازدهم پک دوازدهم پک سیزدهم پک چهاردهم پک پانزدهم پک شانزدهم پک هفدهم هر پک کم کمش +200 فونت پسورد تمامی فایل ها : basic4android.org ​پسند فراموش نشه
  33. 20 امتیاز
    به نام خدا سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه دیدم جو انجمن بیشتر سوال و پرس شده گفتم یک آموزش کاربردی برای بعضی دوستان آماده کنم چون خداییش خیلی خیلی هم سوال شده بود ان شالله از این به بعد سوالات رو به این تاپیک ارجاع بدید خب این آموزش همینطور که از اسمش مشخصه یاد میگیریم که چطور وقتی مطالب رو از دیتابیس به صورت مولتی پنل میخونیم چطوری ارتفاع Label و Panel رو تنظیم کنیم با طول متن !!! این آموزش واسه کسایی که اصلا کار با دیتابیس بلد نیستند هم خوبه چون از صفر شروع کردیم پروژه رو ساخت دیتابیس و خوندن اطلاعات و مولتی پنل و ... آموزش داده میشه خلاصه ! از کتابخونه خاصی هم استفاده نکردیم فقط SQL و StringUtils کتابخونه StringUtils رو هم برای کسایی که ندارن پیوست کردم میتونند دانلود کنند خود آموزش رو هم 15 دقیقه هست با حجم حدود 25 مگابایت : http://s7.picofile.com/file/8258798992/Label_Height_Panel_Height_Text_Height_AnswerCenter_IR_.rar.html موفق و پیروز باشید StringUtils.rar
  34. 20 امتیاز
    با سلام ، با این کتابخونه میتونین کنار آیکون برنامه توی لانچر عدد اضافه کنید ، ( مثل برنامه های تلگرام و اس ام اس و واتسآپ و ....) : دانلود Dim ASB As AriaShortcutBadger ASB.SetBadge(2) 'baraye ezafe kardan va ya Taqire shomare kenare ICON' ASB.RemoveBadge 'baraye hazf kardane shomare'
  35. 20 امتیاز
    با سلام با این کتابخونه میتونین توی لیست هاتون بر اساس روش های مختلف جسجتو کنین و اون ها رو مرتب سازی کنید . *جستجو ها از طریق نخ یا Thread جدا و با بالاترین سرعت انجام میشه. روش ها و یا Mode های کتابخونه برای جستجو به شکل زیر : MODE_CONTAINS : میتونین بر اساس اینکه کلمه مورد نظرتون توی آیتم ها وجود داره یا نه سرچ کنید MODE_START_WITH : میتونین بر اساس اینکه هر آیتم با کلمه مورد نظرتون شروع بشه سرچ کنید MODE_END_WITH : میتونین بر اساس اینکه هر آیتم با کلمه مورد نظرتون تموم بشه سرچ کنید MODE_PATTERN : میتونین برا اساس قواعد Regex و با پترن های خودتون سرچ رو انجام بدین ، برای مثال یه آیتم حرف سومش الف باشه نمونه کد Searcher.initialize("search") Sub edit_TextChanged (Old As String, New As String) Searcher.Search(MyList,New,Searcher.MODE_CONTAINS) End Sub Sub search_SearchDone (Result As List) ListView.Clear For i=0 To Result.Size -1 ListView.AddSingleLine(Result.Get(i)) Next End Sub مرتب سازی لیست بر اساس حروف الفبا Searcher.Sort(MyList,False) ' true for descending دانلود کتابخانه
  36. 20 امتیاز
    درود ضمن تبریک عید سعید فطر به همه ی دوستان باید بگم: امروز یک سری از محصولات انجمن با تخفیفات بالایی به فروش گذاشته میشه هر محصولی که تخفیف بخوره توی همین پست اعلام میشه ساخت برنامه پیامکی آنلاین همراه با لایک متن ها هست که قبلا با قیمت 16000 تومن بود و بعدش کردیمش 13900 و فقط و فقط امروز با بیش از 50% تخفیف با قیمت 6500 تومن به فروش میرسه برای خرید این محصول کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=5 دوره ی آموزشی Json که قیمت اون 8000 تومان هست امروز با قیمت 5000 تومان به فروش میرسه. برای خرید کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=29 دوره آموزشی آموزش تصویری برقراری ارتباط با دیتابیس آنلاین در بیسیک4اندروید که قیمت اون 9100 تومان است با قیمت 5100 تومان به فروش میرسه برای خرید این دوره کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=7 دوره ی پرکاربرد : دوره آموزش گام به گام ساخت کتاب از 0 تا 100 که قیمت اون 17000 تومان هست امروز فقط با قیمت 9500 تومان به فروش میرسه برای خرید این دوره کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=13 کتابخانه AriaListView که قیمت اون 14000 تومان هست امروز فقط با قیمت 9000 تومان به فروش میرسد برای خرید این کتابخانه ارزشمند کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=41 فقط خواهشی که در مورد آریا لیست ویو داریم اینه که اگه براتون مشکلی پیش اومد اول توی تاپیک جامع خودش مشکلات نفرات قبلی رو ببینید شاید مشکل شما هم حل بشه واقعا پشتیبانی این همه کاربر سخته. لطفا حتما وقت استاد شاهدی رو هم در نظر بگیرید کتابخانه درون پرداخت که قیمت اون 10000 تومان هست امروز فقط با قیمت 6500 تومان به فروش میرسد برای خرید کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=4 کتابخانه AriaZip که قیمت اون 10000 تومان هست هم امروز فقط با قیمت 6500 تومان به فروش میرسه برای خرید کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=51 دوره ی آموزشی ساخت برنامه اس ام اس خونه برای اندروید استدیو هم استاد شاهپیری گفتند تا 50% تخفیف بدیم برای علاقه مندان قیمت اون 19800 تومان هست که امروز با قیمت 9900 تومان به فروش میرسه برای خرید کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=57 سورس کتاب پاکت مرگ که قیمت اون 12000 تومان هست هم به درخواست آقای رشوند با قیمت 6000 تومان به فروش میرسد برای خرید کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=62 سورس کتاب کسب و کار با که قیمت اون 14100 تومان است به درخواست آقای حسین دوست با قیمت 9000 تومان به فروش میرسد برای خرید کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=60 سورس برنامه پیامک ماه رمضان(آنلاین) که قیمت اون 15000 تومان هست با قیمت 10000 تومان به درخواست خود آقای شجاعی در فروشگاه قرار گرفت برای خرید کلیک کنید: http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=64 این صورت مخصوص اندروید استدیو هست اگر محصول جدیدی تخفیف بخوره حتما بهتون توی همین تاپیک اعلام خواهیم کرد عیدتون مبارک AnswerCenter.IR
  37. 20 امتیاز
    سلام. دقیقا یادمه فروردین سال هشتاد و نه بود که نهایت مهارت من توی گرافیک کامپیوتری به paint ویندوز خلاصه می شد یه روز رفتم پیش یکی از اقوام داشت با فتوشاپ کار می کرد گفتم: من هیچ وقت نتونستم با فتوشاپ کار کنم. خیلی پیچیده اس. اصن معلوم نیست چی به چیه! اونم گفت: فتوشاپ مثل یه نقاشه که باید بهش بگی چیکار کنه. وگرنه هر چقدر هم اون نقاش مهارت داشته باشه وقتی بهش نگی چیکار کنه به نظر چیز خاصی نمیاد. من از اون موقع شروع کردم به فتوشاپ و همین طور که بیشتر یاد می گرفتم (چقدرم یاد گرفتم خیر سرم ) بیشتر به حرفش پی می بردم. این موضوع مشکل شما هم هست؟ چون میخوام توی این تاپیک آموزش فتوشاپ رو جوری شروع کنم که تمام فوت و فنای این چند سال رو پوشش بده. همونطور که گفتم میخوام توی این تاپیک آموزش فتوشاپ رو از صفر شروع کنم و توضیحاتش رو به جایی برسونم که بعد از اون کسایی که طراحی بقیه باب میلشون نیست و دوست دارن با سلیقه ی خودشون طرح بزنن یه سر رشته بگیرن برای شروع کار با فتوشاپ و دنبال کردن و حرفه ای شدن در اون. توی این آموزش منبع من این کتابه: http://p30download.com/fa/entry/53585 این کتاب به قلم خودمه و حدود یک سال پیش نوشتمش. اگه خواستین می تونید پی دی اف اون رو از لینک بالا دانلود کنید. البته توضیحاتی که در ادامه می دم ممکنه کمی با کتاب فرق داشته باشه. همچنین خوشحال می شم سوالات مربوط به فتوشاپ خودتونو توی این تاپیک (http://answercenter.ir/topic/7878-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE/) بپرسین بنده اگه بلد بودم جواب می دم. اگه از تاپیک استقبال بشه ادامه ی این مبحث رو به صورت تخصصی (که تو کتاب هم نگفتم) توی همینجا ادامه میدم و چند روز یک بار هم یه آموزش خوب میذارم مقدمه: فتوشاپ یکی از محصولات شرکت ادوبی (Adobe) است که برای سیستم عامل های Windows و Mac و به تازگی سیستم عامل های موبایل Android و iOS ارائه شده است. ابزارهای قدرتمند در عین سادگی و همچنین آسانی فتوشاپ این نرم افزار را بعد از انتشار نسخه ی 7 خود به شهرت زیادی رساند. تا حدی که این روزها لفظ فتوشاپ دیگر برای هیچ کس، حتی کسانی که با مفاهیم کلی رایانه هم آشنایی ندارند ناشناخته نیست و گاهی اوقات به اشتباه به ویرایش عکس، فتوشاپ می گویند. در صورتی که فتوشاپ یکی از هزاران برنامه ی ساخته شده برای ویرایش عکس است (و صد البته بهترین). اولین نسخه ی این نرم افزار در سال 1990 منتشر شد و آخرین نسخه ی این نرم افزار (در زمان نگارش کتاب) در سال 2015 میلادی. نسخه منتشر شده در سال 2013 چهاردهمین نسخه ی فتوشاپ می باشد و ادوبی از CC که مخفف عبارت Creative Cloud است در نامگذاری این نسخه از سری نرم افزارهای خود (که فتوشاپ هم عضوی از آن هاست) استفاده کرده است. از فتوشاپ در صنعت چاپ، طراحی وب، صفحه آرایی کتب و مجلات، روتوش عکس ها و... استفاده می شود. اما باید بدانیم که توانایی فتوشاپ کاملاً محصور به مهارت و سلیقه ی شخص است و با پذیرش این نکته می توان به بیان این مهم رسید: با فتوشاپ امکان «هر کاری» وجود دارد! در این کتاب قصد داریم این نرم افزار را به شیوه ای متفاوت آموزش دهیم. شیوه ای که در آن پس از خواندن مطالب کتاب بتوان به تعامل با رابط کاربری فتوشاپ پرداخت. از طرح مطالب خسته کننده و کلیشه ای پرهیز شده و در نگارش، صفحه آرایی، ویرایش و اولویت بندی ارائه ی مطالب نهایت وسواس به خرج داده شده است. مسلماً هیچ کاری بی عیب و ایراد نیست، ولی سعی می کنیم که آن ها را به حداقل برسانیم. به بهانه ی مقدمه، معرفی تمام نرم افزارهای ادوبی: به بهانه ی مقدمه قصد داریم سری نرم افزارهای ادوبی را به طور کامل معرفی کنیم. ادوبی دومین کمپانی بزرگ ساخت نرم افزار بعد از مایکروسافت است و فتوشاپ تنها یکی از نرم افزارهای این کمپانی است. (بدنه ی اصلی لیست نرم افزارها از ویکی پدیای انگلیسی گرفته شده و در ادامه هر کدام توضیحات مختصری داده ایم) Adobe Acrobat: مجموعه ای از نرم افزارها که به کاربر امکان ساخت فایل PDF را می دهند (PDF یکی از ابتکارات ادوبی است). همچنین Adobe Reader مشهور که روی بیشتر کامپیوترها نصب و معروف ترین PDFخوان حال حاضر است از این خانواده می باشد. Adobe Audition: ویرایشگر صدا Adobe Bridge: نرم افزاری که وابستگی زیادی به فتوشاپ دارد و حتی در منوی File فتوشاپ امکان باز کردنش وجود دارد! این نرم افزار مدیریت عکس ها (برای مثال ایمپورت کردن از دوربین دیجیتال و...) را بر عهده دارد. بسیاری از امکانات این نرم افزار قبلاً در فتوشاپ بوده که به تازگی از فتوشاپ حذف شده و به این نرم افزار اضافه شده اند. Adobe Dreamweaver: معروف ترین نرم افزار طراحی صفحات وب. این نرم افزار هم وابستگی زیادی به فتوشاپ دارد. به طوری که می توان کدهای CSS را در آن از Layer Style و استخراج و یا مسقیماً از فایل های PSD در طراحی سایت بهره گرفت. Adobe Edge: نرم افزاری برای ساخت محتوا بر پایه ی مرورگر Adobe Flash: غول انیمیشن سازی دو بعدی! اکثر تبلیغات اینترنتی را با این برنامه می سازند. ناگفته نماند که انیمیشن های Happy Tree Friends را هم که توانست اشک کودکان زیادی را درآورد (!) با این برنامه ساخته اند. این برنامه در اصل ساخت کمپانی نرم افزاری Macromedia بود که با خریده شدن این کمپانی توسط ادوبی به جرگه ی ادوبی پیوست. فرمت خروجی این نرم افزار swf است و فیلم های کم حجم flv هم از دیگر موهبت های این نرم افزار است. Adobe Illustrator: نرم افزار طراحی وکتور. این نرم افزار نتوانسته است موفقیت Corel DRAW (معروفترین نرم افزار کار با وکتور) را به دست آورد. Adobe InCopy: واژه پرداز Adobe InDesign: نرم افزاری برای صفحه آرایی مجلات و... Adobe Muse: نرم افزار طراحی وب بصری (WYSIWYG (خوانده می شود ویزی ویگ) مخفف What you see is what you get به معنی همان چیزی را که می بینید به شما تحویل می دهد) بدون تمرکز چندان بر روی کدنویسی Adobe Photoshop: !! Adobe Premiere: ویرایشگر ویدیو بریم برای قسمت اول آموزش نظرتونو حتما بگید ------------------------------------------------------------------- دانلود آخرین نسخه ی فتوشاپ + کرک
  38. 19 امتیاز
    با سلام ، یه کتابخونه خیلی مهم و کاربردی که کمبودش توی b4a حس میشد یه دانلود منیجر حرفه ای بود که دیگه از طریق این کتابخونه خیلی راحت میتونین دانلود هاتون رو باهاش انجام بدین که قابلیت های خیلی زیادی داره که چند تا از قابلیت هاش رو میتونین این زیر ببینین : - قابلیت دانلود فایل های با حجم های بسیار کم و بسیار زیاد - قابلیت دانلود همزمان هر تعداد دانلود - قابلیت دانلود چند نخی هر دانلود (MultiThreading) -قابلیت توقف و ادامه دانلود -امکان نمایش سرعت دانلود برای هر دانلود -قابلیت ادامه دانلود بعد از بسته و باز شدن دوباره برنامه و یا بعد از قطع و وصل شدن اینترنت -قابلیت مدیریت همه دانلود ها در هر زمان -قابلیت چک کردن لینک قبل از شروع دانلود و گرفتن نام و سایز و اطلاعات دیگر فایل از سرور -قابلیت تغییر تعداد نخ های هر دانلود -قابلیت تغییر تعداد دانلود های همزمان و .... -قابلیت تبدیل سایز فایل از بایت به حالت فارسی و انگلیسی مثل : 12MB 126کیلوبایت -قابلیت تشخیص نام فایل از روی لینک (به 2صورت آفلاین و چک کردن از سرور) -قابلیت تشخیص درست و قابل قبول بودن لینک (به 2صورت آفلاین و چک کردن از سرور) -قالیت تشخیص اینکه لینک مربوط با فایل هستش یا نه به صورت آفلاین -قابلیت با خبر شدن از رویداد های زیر برای هر دانلود به صورت جدا ! (Sub) : 1 در حال کانکت شدن به سرور برای دانلود 2 کانکت شدن به سرور برای دانلود 3 شروع دانلود 4 توقف دانلود 5 کنسل شدن دانلود 6 ادامه یافتن دانلود 7 پراگرس یا روند دانلود و سرعت و گرفتن حجم و درصد دانلود شده 8 ارور برای هر دانلود و گرفتن علت ارور 9 پایان دانلود - قابلیت کنسل و یا توقف همه دانلود های در حال انجام به صورت همزمان -قابلیت چک کردن دانلود های در حال انجام و گرفتن اطلاعات در هر زمانی تمامی قابلیت های بالا چندین بار تست شده و با تضمین و بدون داشتن مشکل همه ی کار ها انجام میشه میتونین به نمونه کارکرد برنامه رو توی ویدیو زیر ببینین : دانلود منیجر حرفه ای B4A اندروید کتابخونه به زودی توی فروشگاه قرار میگیره و دوستان میتونن تهیه کنن
  39. 19 امتیاز
    با سلام ، خب این همون کتابخونه آریالیبه با این تفاوت که برای استفاده توی جاواس ، برای اضافه کردن اون به برنامه فایل arialib.jar رو دانلود و توی پوشه lib برنامه اضافه مینکنیم : MyApplicationProject\app\libs . کد زیر رو هم به build.gradle اضافه میکنیم : dependencies { compile files('libs/arialib.jar') } _____________________________________________________________ استفاده اون هم به این صورت که یه متغیر ازش تعریف میکنیم و با دادن context اون رو اینیشیالایز میکنیم : AriaLib aria=new AriaLib(this); و ۳تا ساب کلس Sharing و Marketing و PersianDate داره که تمامی متد های کتابخونه اصلی رو دارن ، مثال : AriaLib aria=new AriaLib(this); aria.Sharing().ShareText("some text","share with?"); aria.Marketing().Cafebazaar_SafheBarname("ariagp.tabirkhab"); String weekday = aria.PersianDate().getPersianWeekDay();
  40. 19 امتیاز
    سلام. دوستان واقعا شرمندم کردین و بابت این همه لطف ممنونم. بخش اول درس سوم : قانون نانوشته : این حقیقت داره!! ما از نظر دیگران موجودات عجیب و غزیبی هستیم و ما نمیخوایم این تابو رو بشکنیم. بر عکس بهتره از این کار نهایت استفاده رو ببریم. شما با هزار دردسر یه برنامه میسازین که حرفه ای و زیباست (درس اول و دوم) و اونو منتشر میکنین (درس چهارم) و برای شناخته شدن برنامه هزینه میکنین(درس پنجم) ولی یهو همه چی خراب میشه و یه برنامه عالی ، حتی به حد نساب 100 دانلود نمیرسه. در حالی که یه برنامه که انگار سیامک 4 ساله از تهران طراحی کرده تو دو روز اول 10000 دانلود داشته. میخوام شما رو با سرمایه اصلی برنامه نویسها آشنا کنم. شخصی به اسم کاربر. کاربر میتونه یه تبلیغات رایگان و بسیار کارآمد و عالی باشه یا یه بمب متحرک با کلمه مشهورش " مزخرفه". متاسفانه در ایران ما کاربر حرفه ای نداریم. یعنی کاربر با دید فنی، گرافیک و محتوا به برنامه نگاه نمیکنه بلکه تنها چیزی که براش مهمه سلیقه خودشه. نگاهی به نظرات کاربران در مورد محصولات خودتون بندازین : - واسه من کار نکرد، پونصدتومن حرومت باشه " نظر و امتیاز منفی" - مزخرفه بچه ها دان نکنین " نظر و امتیاز منفی" - - زنبیل این چیه گذاشتی؟ " نظر و امتیاز منفی" - عالی ( اینو خود برنامه نویس نظر داده ها) " نظر و امتیاز مثبت" مطمئنم چیزی مشابه این رو بارها و بارها دیدین و اگر فکر میکنین در بالا نسبت امتیازهای منفی و مثبت سه به یک است پس هنوز چیزی در مورد قانون نانوشته به گوشتون نخورده. در واقع نسبت بالا خیلی وحشتناکه. بر طبق آمار، ما ایرانی ها اگر از خرید یا خدمات یک محصول خاص راضی باشیم اون رو به سه نفر معرفی میکنیم و اون سه نفر هرکدوم به یک نفر، پس در بالا با یک نظر مثیت نچندان قوی ما بصورت بالقوه 6 کاربر دیگه رو جذب کردیم. و خب هر مشتری ناراضی به 11 نفر میگه که من خریدم تو نخر و اون یازده نفر به 7 و اون هقت نفر به 3و اون 3نفر به یک نفر دیگه. راستش من حتی جرات حساب کردنشم ندارم. حالا میگین که چه ربطی به مارکتها داره؟؟ در مارکتها بر اساس یه نظرسنجی غیر رسمی، 90 درصد کاربرها قبل از دانلود یا خرید نظر بقیه کاربرها رو میخونن و همچنین سیستم امتیاز دهی مارکتها بر اساس نظر کاربران و ستاره هاییه که اونا میدن. به جمله اولی که یکی از کاربرها نوشته بود برگردیم : واسه من کار نکرد، پونصدتومن حرومت باشه همین جمله میتونه یازده کاربر رو در دنیای واقعی پس بزنه ولی تو دنیای مجازی چی؟ خدا میدونه چند نفر منصرف میشن. ما باید کاری کنیم که کاربرهامون حرفه ای بشن. یه کاربر حرفه ای نظرش باعث بهبود کیفیت کار میشه و به دیگر کاربرها اطلاعات خوبی رو در مورد تجربه کارکردنش با برنامه رو به بقیه میرسونه. این چندتا نظر حرفه ای : - هنوز جای کار داره. گرافیکش اصلا خوب نبود - رو گوشی من اجرا نشد ( سامسونگ فلان مدل) - وقتی میرم رو موضوع شماره 8 فقط یه صفحه مشکی میاد چون حجم زیاد شد، تو پست بعدی ادامه مطلب رو نوشتم
  41. 18 امتیاز
    بخش دوم درس چهارم : مارکتها مارکتها در ایران : اولین حضور مارکتها در ایران مربوط به فروشگاههای خود گوشی ها بود. و ما مثل همیشه تحریم!! سال 90 برای اولین بار با کافه بازار برخورد داشتم. برام جالب بود که برنامه اندروید با زبان فارسی و حال و هوای ایرانی وجود داره. البته مارکتهایی هم مثل سیبچه برای ایفون هم در حال شکل گیری بودن. بازار خیلی قوی شروع کرد و تونست پایه های خودشو تو ایران محکم کنه. اگر شما از اون دسته از افرادی هستین که فکر میکنین با لغو تحریم ها و دسترسی توسعه دهنده گان ایرانی به گوگل پلی ، آمازون و...دیگه کار کافه بازار تمومه، باید بگم که من مخالفم. به چند دلیل و اصلی ترینش اینه که گوگل پلی یا هر مارکت دیگه ی سیاست های خاص خودشون رو دارن، چند صد میلیون کابر، و مطمئنن چند ده هزار توسعه دهنده!! پس استاندارهای اونها کشندست. مخصوصا برای بومی سازان. شما باید خیلی پوستتون کلفت باشه و برنامه هاتون قوی ، تا از این منبع طلا، پول پارو کنین. (شدنی ولی سخت) مارکت بازار مثل هر مارکت دیگه ای یک سری قوانین بین المللی ( مثل حق کپی رایت) و یک سری قوانین بومی ( مثل هزینه مالیات) و یک سری قوانین اختصاصی (مثل درصد سود طرفین) رو داره. این سیاست ها برای برخی قابل قبول و برای بیشتر افراد ظالمانه به نظر میرسه. در ایران بیش از 7 مارکت اندرویدی وجود داره، که هیچ کدوم تراکنش مالی و ترافیک کاربری بازار رو ندارن. پس اولین گزینه توسعه دهندگان بازاره ولی بزارین یه موضوع رو با هم روشن کنیم: فکر میکنین راه های درآمد یه توسعه دهنده اندروید چیاست؟ خوب تو ایران 90 درصد دوتا گزینه: 1- مارکتها 2- تدریس و تو سایر کشورها: 1 – تدریس مجازی (ویدئو و زنده) (معمولا رایگان) 2-تدریس در کلاسها (درآمد معمولی) 3- ایجاد فروشگاه سورس (درآمد معمولی) 4- ایجاد فروشگاه بازی و برنامه (معمولا لینک به مارکتهاست) 5- ایجاد سایت سفارش طراحی (پردارمد) 6- ایجاد سایت طراحی آنلاین مثلا کاربر بدون کد نویسی بازی میسازه (پردرآمد) 7- ایجاد سایت آموزشی (فروش ویدئو) 8- ایجاد مارکت بومی (درآمد معمولی) 9- ایجاد و پشتیبانی برنامه (مثلا برنامه دانشگاهی یا حسابداری) (پردرآمد) 10- ایجاد تبلیغات در آپ ها (بازی و برنامه رایگانه مثل عدد خودمون) 11- ایجاد آفر ( همون تبلیغاته که البته هزینه رو یه شرکت غیر از مارکت میده) 12 - ساخت برنامه و بازی پولی!! 13- تدریس و ما چی؟ نهایتش یه برنامه موضوعی یا کتاب (لطفا به کسی بر نخوره) و ارسال به مارکتها و انتظار تا انتشار یا رد شدن. مارکتهای ما هم علی رغم پتانسیل عالی برای درآمد زایی، فقط در برهه زمانی خاصی در سال تکون کوچیکی میخورن. از بازار یه هیولا ساختیم در حالی که اون هیولا خود مائیم. ما قطعات تشکیل دهنده بازار و یا هر مارکت دیگه ای هستیم. گناه ما ناآگاهی ماست. ما حتی قوانین کار خودمون رو نمیدونیم. توسعه دهنده ایرانی، علاقه مند، مستعد و خلاقه. ولی اینا کافی نیست. هیچ همبستگی خاصی بین توسعه دهندگان ایرانی وجود نداره جز چندتا انجمن و گروه اجتماعی. د ر دوسال اخیر همایشهای زیادی برای بررسی ایده ها و خلاقیت و کشف استعداد و... انجام میشه ولی ایراد بزرگی که داره اینه که من شهرستانی و یا تعداد زیادی از علاقه مندان هیچ دسترسی به این منابع الهام بخش ندارن. " پ ن : دلگیری من به عنوان یه توسعه دهنده اینه که وقتی برای یه همایش تو تهران دعوت میشم خیلی راحت ازم میخوان که 300 هزار تومن ناقابل پرداخت کنم برای یک روز شنیدن حرفهایی مثل : تو میتونی و خلاق باش!!" برای خود من نه بازار بلکه تمامی مارکتها هیولا هستن چون هرکدوم یه جوری سنگ اندازی میکنن. یکی با کم کاری و یکی با دستکاری !! ما توسعه دهندگان و کلا برنامه نویسها یه صنف لازم داریم. ---------------------------------------------------------------------------- " پ ن : دلگیری من به عنوان یه توسعه دهنده اینه که وقتی برای یه همایش تو تهران دعوت میشم خیلی راحت ازم میخوان که 300 هزار تومن ناقابل پرداخت کنم برای یک روز شنیدن حرفهایی مثل : تو میتونی و خلاق باش!!" پایان بخش چهارم ببخشین زیاد تند نوشتم ولی خودتون در جریانین که مارکتها عملا دارن مارو میدوشن!!
  42. 18 امتیاز
    به نام خدا در این بخش از انجمن قراره که از اول و بصورت گام به گام شروع به یادگیری برنامه نویسی اندروید با نرم افزار محبوب بیسیک فور اندروید بکنیم. آموزش ها از صفر شروع میشن و به امید خدا کم کم پیشرفته تر میشه. هدف اصلی از این بخش اینه که به کاربرانی که میخوان از اول برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیرن کمک کنه و باعث پیشرفت اونها بشه. خب گام اول نصب بیسیک فور اندروید و ابزار های لازم هست که قبلا دوستان توی انجمن توضیح و آموزشش رو دادن من فقط لینک میدم: - اول نرم افزار های مورد نیاز برای نصب بیسیک فور رو از اینجا دانلود کنید. - سپس با کمک این تاپیک اقدام به نصب بیسیک و با کمک این تاپیک اقدام به راه اندازی آن کنید(البته این آموزش ها مال بیسیک نسخه 4.30 هستند و نسخه جدید تری از بیسیک فور موجود است که نصب و راه اندازی آن تفاوت چندانی با نسخه های قبلی ندارد .در ضمن نسخه های مختلف و جدیدتر را میتوانید در بخش ابزارهای برنامه نویسی بیسیک4اندروید دانلود کنید) - اگه در هنگام نصب و کرک به مشکلی برخوردید در این تاپیک مشکلات خود را مطرح کنید. - بعد از اینکه بیسیک رو نصب کردید نیاز به یک امولاتور یا شبیه ساز دارید که برنامه هاتون رو روی اون تست کنید.آقای خلیلی اینجا بطور کامل توضیحات نصب رو رو دادن. پایان گام اول
  43. 17 امتیاز
    با سلام خدمت همه انسورسنتریهای عزیز. ************************************************************************************************************************************************ نسخه 6.5 منتشر شد. تو این نسخه مشکل کوکی ها و عدم دریافت اطلاعات رفع شده. دوستان همه ی درخواستهای post و get فقط دو ایونت onSucsess و onError دارن و فقط از طریق دستور executRequest اجرا میشن. بنابر این باید متدهاتونو ویرایش کنید. متد upload هم ایونتهاش تغییر کرده. متدها رو یک بار پیاده کنید که تغییرات رو ببینید. ***همچنین متدهای اینشیالایز نیز تغییرات جزئی داشته. به صورت زیر هست اینشیالایز** Dim setup As FastNetSetup setup.SetupFastNet.setUpDownloader.WithCookieManager.WithSSL.Build ******************************************************************************************************************************************** نسخه 6 (نسخه جدید) منتشر شد. آموزش نسخه 6 دوستان نسخه جدید به کلی با اندروید استودیو بازنویسی شده و همه کتابخانه های مورد استفاده به روز شده. پس حتما به نسخه جدید به روز کنید سورسهاتونو. تغییرات اساسی: ا:- دانلودر بسیار پیشرفته پورت شده از این لینک 2:- تغییر نحوه اینشیالایز: دوستان تو نسخه جدید اینشالایز به صورت کلی هست. یعنی با یک بار اینشیالایز کردن میتونید تو کل پروژه ازش استفاده کنید. پس اینشیالایز باید جایی انجام بشه که تو کل پروژه بشه بهش دسترسی پیدا کرد. بهترین جا برای اینشیالایز متد Service_Create از سرویس Starter هست. مثلا یک نحوه اینشیالایز کردن به صورت زیر هست. Sub Service_Create Dim setup As FastNetSetup setup.FastNetSetup.setUpDownloader.Build End Sub 3:-تغییر نام برخی از متدها. برخی از متدها نامهای درستی نداشتن و بعضا هم نوشتارشون با نام اصلی متفاوت بود که اصلاح شده. متدهای اصلاح شده addHeader , executerequestAsString و چندتای دیگه که اگه برخورد کردید فقط کافیه متدها رو ببینید. خیلی شبیه هست تفاودت در حد حرف هست فقط ************************************************************************************************************************************************* =============================================================================================================== ************لینک آموزش کار با کتابخانه********** ================================================================================================================ نسخه 5.5 متد withTLS به کتابخونه اضافه شده که برای بسیاری از سایتهایی که SSL دارن جوابگو هست ======================================================================================================== نسخه 5.3 (اضافه شدن تایم اوت به کتابخانه) Dim fastnetsetup As FastNetSetup fastnetsetup.SetupFastNet.WithTimeOut(60).Build ' زمان به ثانیه هست ===================================================================================================== نسخه 5.1 با امکان اضافه کردن پراکسی به کتابخانه اضافه شد. مثال استفاده از پراکسی. Dim fastnetsetup As FastNetSetup fastnetsetup.SetupFastNet.WithProxy(fastnetsetup.TypeHttp,"192.168.1888",8080,"","").Build ================================================================================================================================= **** نسخه 4.5 اضافه شد. توی این نسخه کلاس PersianNetIMG رو بنا به در خواست دوستان ویرایش کردیم و متدهای جدیدی اضافه شده.یکی اینکه به خاطر یه سری محدودیتها اونو از دیزاینر حذف کردیم و این بار از طریق کد نویسی اضافه میشه و کلیک گذاشتن بیمپ برای عکس دیفالت و از همه مهمتر نمایش پروگرس بار تا زمانی که عکس به طور کامل لود بشه و یه سری امکانات دیگه که با هاش کار کنین آشنا میشین. دوستان در نظر داشته باشین که این کلاس رو صرفت برای راحتی کار دوستان به کتابخونه اضافه کردیم در صورتی که میخواین کارهای پیشرفته تری با عکس انجام بدین بهتره از کتابخونه های گلاید و یا پیکاسو استفاده کنید. مثال Private PersianNetIMG1 As PersianNetIMG PersianNetIMG1.initialize("pim") Activity.AddView(PersianNetIMG1.View,30%x,0,40%x,50%y) Dim xml As XmlLayoutBuilder PersianNetIMG1.ErrorImageResId=xml.GetResourceId("drawable","myimg") PersianNetIMG1.DefaultImageResId=xml.GetResourceId("drawable","loading") PersianNetIMG1.ImageUrl=imgurl '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ' در صورتی که میخواین سایز ایمیج ویو با سایز عکس دانلود شده برابر باشه از کد زیر استفاده کنید PersianNetIMG1.setToMatchBitmap ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' برای مخفی کردن PersianNetIMG1.seTVisibility(False) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' برای کلیک Sub pim_onImgClick ToastMessageShow("clicked",False) End Sub ================================================================================================================== ====================================================================================================================== ***************************************************************************************************************************************************** یکی از جدیترین و عذاب آورترین مشکلات توی بیسیک به ملکوت الهی پیوست. توی بیسیک کتابخونه هایی که برای ارتباط با سرور وجود داره تقریبا میشه گفت نیازهای ابتدایی رو برآورده میکنن. مثلا شما بخواین همزمان عکس و متن بفرستین یا بخواین فایل آپلود کنین و روند آپلود شدن رو ببینین یا مثلا بخواین همراه متدهای پست و گت هدر بفرستین یا مثلا بخواین به طور مستقیم بیتمپ بگیرین دیگه نمیتونین و مجبورین از کتابخونه های دیگه ای که رپ شده استفاده کنید که هر کدوم متدهای خاصی دارن فقط. این کتابخونه همه ی اینا رو برای شما یک جا فراهم میکنه. این کتابخونه بر پایه کتابخونه های قدرتمند okhttp3 و okio ساخته شده که واقعا بی نظیرن(محصولات شگفت انگیز شرکت squar) برای شروع و نشون دادن قابلیتهای کتابخونه اولین قسمت آموزش رو اختصاص دادم به ساخت یه فرم ثبت نام کامل که تو اون شما میتونید علاوه بر اطلاعات متنی که مثلا نام و پسوردو اینا هست عکس پروفایل هم بفرستین. پریویوی زیرخروجی آ»وزش هست. این آموزش فوقلاده همراه خرید برای دوستان قابل دانلود هست. لینک فروشگاه محصول یکی دیگه از قابلیتهای جذاب و کاربردی این کتابخونه کلاس PersianNetIMG هست. با این کلاس شما یک کاستوم ویوی بسیار کاربردی رو به پروژتون اضافه میکنید. این ویو کارش گرفتن عکس از اینترنت و نمایش توی ایمیج ویو هست. سه تا متد به شکل زیر داره که میتونید به راحتی استفاده کنید. PersianNetIMG1.ImageUrl=imgurl آدرس عکسی که توی سرور هست رو بدین و اونو دانلود و نمایش میده Dim xml As XmlLayoutBuilder PersianNetIMG1.DefaultImageResId=xml.GetResourceId("drawable","myimg") گذاشتن عکس پیش فرض برای ایمیج ویو PersianNetIMG1.ErrorImageResId=xml.GetResourceId("drawable","myimg") در صورت خطا در دانلود این عکس لود میشه واما قابلیتهای کتابخانه اول کتابخونه رو به شکل زیر اینشیالایز کنید Dim prfn As PersianFastNetwork prfn.initialize("prfn") متد اول. PostRequest Dim post As PostRequest post=prfn.BuildPostQuery("url","tag") post.addHeader("key","value") post.addParametrs("ke1","value1") post.addParametrs("ke2","value2") post.executRequest ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' همه کدهای بالا تو یه خط میشه این prfn.BuildPostQuery("url","tag").addHeader("key","value").addParametrs("ke1","value1").addParametrs("ke2","value2").executRequest متد دوم. GetRequest Dim get As GetRequest get=prfn.BuildGetQuery("url","tag") get.addHeader("key","value") get.addParametrs("key1","value1") get.executRequest ==================================================== یه خطی prfn.BuildGetQuery("url","tag").addHeader("key","value").addHeder("key1","value1").executRequest متد سوم. UploadRequest Dim upl As UploadRequest upl=prfn.BuildUploadQuery("url","tag") upl.addMultipartParameter("key1","value1") upl.addMultipartParameter("key2","value2") upl.addMultipartFile("filekey","filepatch") اضافه کردن فایل به همراه پارامترهای ارسال شده upl.setisRunToAnotherThread(True) تعیین اینکه آپلود در ترد جداگانه انجام شود upl.startUpload متد چهارم. DownloadRequest Dim dnl As DownloadRequest dnl=prfN.buildDownloadQuery("masirdanlod",3,4,False,10000) dnl.startDonload("url") dnl.pauseDownload("url") dnl.deletFileDownload("url",True) متد پنجم. GetBitmapReQuest Dim getbit As GetBitmapReQuest getbit=prfn.BuildGetBitmapGetQuery("imagelink","tag") getbit.setBitmapMaxHeight(250) getbit.setBitmapMaxWidth(250) getbit.startgetBitmap گرفتن بیتمپ دانلود شده Sub prfn_onGetBitmapOkListener(bitmap As Object) Dim bitm As Bitmap=bitmap Activity.SetBackgroundImage(bitm) End Sub توی آموزش اول به upload و get پرداخته شده. استفاده از کتابخونه بسیار ساده اس و حتی بدون آموزش هم میتونید به راحتی ازش استفاده کنید. امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره. ***توجه*** نسخه 2 کتابخونه اضافه شد. تو این نسخه خیلی از کمبودها برطرف شده و از همه مهمتر قابلیت مدیریت کردن درخواستها به وسیله TAG به کتابخونه اضافه شده مثال برای مدیریت تگ.
  44. 17 امتیاز
    *************نسخه جدید کتابخانه منتشر شد. لطفا به تاپیک زیر مراجعه شود************
  45. 17 امتیاز
    استفاده از LIKE در دستور SELECT: برای پیدا کردن رکوردی از ستون name در جدول tbl1 که مقدار name با کلمه Mehran شروع میشود: SELECT * FROM tbl1 WHERE name LIKE 'Mehran%' -------- همانند دستور بالا با این تفاوت که مقدار name با Mehran پایان می یابد: SELECT * FROM tbl1 WHERE name LIKE '%Mehran' -------- دستور زیر هر رکوردی که کلمه Mehran در مقدار name وجود داشته باشد را برمیگرداند (مناسب برای جستجو در متن کتاب ها!): SELECT * FROM tbl1 WHERE name LIKE '%Mehran%' نکته: امکان استفاده از OR ، AND و ایجاد دستورات چند شرطی هم وجود دارد.
  46. 17 امتیاز
    دستور SELECT : برای انتخاب فیلدهایی از جدول استفاده میشه که میتونه چند مدل مختلف رو داشته باشه SELECT * FROM table زمانی که ما از کارکتر * استفاده میکنیم یعنی میخواهیم از تمامی فیلدهای table استقاده کنیم... اما اگر فقط میخواستم با یک فیلد کار کنیم : SELECT column FROM table یا اگر دو تا فیلد بود: SELECT column1,column2 FROM table در صورتی که بخواهیم یک شرط برای انتخاب برقرار کنیم از کلمه ی کلیدی WHERE استفاده میکنیم.برای مثال: SELECT column1,column2 FROM table WHERE id<10 برای مقایسه از جدول زیر استفاده می شود : برابر = کوچکتر < بزرگتر > نا برابر <> کوچکتر یا مساوی <= بزرگتر یا مساوی >= جستجو برای یک الگو (شبیه) LIKE از کلمه های AND و OR هم برای ایجاد چند شرط می توانید استفاده کنید .And برای وجود هر دو شرط ، Or برای وجود حداقل یکی از شرط ها برای نمایش … مثلا: SELECT * FROM table WHERE id<15 AND name<>'mehdi'
  47. 17 امتیاز
    Crop + ReduceColors + SetDensity اضافه شد . AriaPhotoShop.zip
  48. 16 امتیاز
    سلام خدمت دوستان عزیز پکیج کامل آموزش ساخت یک شبکه اجتماعی در محیط بیسیک4اندروید ما فقط آموزش رو در اختیار مشتریان گرامی قرار میدیم و سورس رو باید خودتون بنویسید (البته میتونید سورس اصلی برنامه " فتوپیامک" رو هم از همین سایت خرید کنید) با دیدن این اموزشبه راحتی میتونید یک شبکه اجتماعی کامل با همه امکانات و یا یک برنامه مثل دیوار و غیره بسازید توی لینک زیر میتونید به صورت تصویری توضیحات لازم و شکل و شمایل و عملکرد برنامه رو ببینید : مشاهده توضیحات در ضمن برنامه توی بازار مورد تایید است: دانلود و مشاهده برنامه در بازار فصل اول : 1-مقدمه 2- طراحی فرم ورود و عضویت 3-ذخیره اطلاعات در دیتابیس انلاین + ساخت دیتابیس 4-جلوگیری از ثبت نام دوباره یک نام کاربری + کنترل پیامهای ارسالی php 5-امنیت کلمه عبور و ارسال اطلاعات سوالات و مشکلات رو اینجا بپرسید تا جواب بدم و لطفا حاشیه نرید تا زودتر به جواب سوالتون برسید لینک خرید فصل اول آموزش از فروشگاه دانلود رسورس های مورد نیاز دانلود کتابخانه ها جهت باز کردن فایل فشرده از پسورد فصل دوم استفاده کنید دانلود کتابخانه ها دانلود فایل های XML جهت باز کردن فایل فشرده از پسورد فصل مربوطه استفاده کنید فایل XML فصل دوم
  49. 16 امتیاز
    دستور LIMIT این دستور در ادامه دستور SELECT هستش گاهی اوقات میخوایم مقدار لود اطلاعات رو کنترل کنیم باید از لیمیت استفاده کنیم شکل کلی لیمیت SELECT * FROM tbl LIMIT 10 OOFSET 0 کد بالا توضیح دهنده این هست که ما اطلاعات رو از جدول میگیریم اما فقط 10 تا از اون هارو پس عدد مقابل LIMIT نشاندهنده تعداد لیمیتی هست که میدیم به برنامه حالا لیمیت ممکنه از ایدی 1000 به بعد 100 به بعد یا از ایدی 0 باشه، این با OFFSET مشخص میشه پس عدد روبه روی LIMIT مقدار لیمیت و عدد روبه روی OFFSET شماره سطری هست که لیمیت ازش شروع میشه همچنین میتونی به اشکال زیر استفاده کنیم SELECT * FROM tbl LIMIT 10 کد بالا فقط 10 تای اول رو میگیره همچنین میتونیم لیمیت و افست رو به شکل زیر استفده کنیم SELECT * FROM tbl LIMIT 10,2 کد بالا میاد و مقدار لیمیت رو برابر 10 قرار میده(لود ده تایی اطلاعات) و عدد 2 بعد از کاما، نشان دهنده افست هست
  50. 16 امتیاز
    دوباره سلام. بریم واسه ادامه ی آموزش برای جابجایی ناحیه ی انتخابی از ابزار جابجایی (Move Tool) استفاده می شود. این جابجایی می تواند در خود تصویر و یا انتقال آن ناحیه از تصویر به پروژه ی دیگری باشد (در صورتی که هیچ بخشی از تصویر انتخاب نشده باشد کل تصویر (لایه) منتقل خواهد شد). دو عکس متفاوت باز کرده و ناحیه ای از یکی از آن ها انتخاب کنید. سپس با استفاده از ابزار جابجایی آن را به تصویر دیگر منتقل نمایید. با استفاده از کلیدهای Ctrl+T و گیره های به وجود آمده نسبت به تغییر اندازه و چرخش ناحیه اقدام نمایید. اگر کلید Shift را نگه داشته باشید نسبت طول به عرض ثابت می ماند و همچنین هنگام چرخش زاویه مضربی از 15 خواهد بود. اگر قصد پرسپکتیود کردن کار را دارید کلید Ctrl را نگه داشته و با گیره های موجود اقدام به این کار نمایید. لازم به ذکر است که پرسپکتیود کردن در لایه ی متنی امکان ندارد و باید آن را به لایه ی پیکسلی تبدیل نمود که این کار در فصل لایه ها توضیح داده خواهد شد. در صورتی که در نوار ابزار این ابزار تیک گزینه ی Auto-Select زده شود لایه ای که قصد جابجایی آن را داریم به صورت هوشمند انتخاب می شود و در غیر این صورت در هر جای پروژه که عمل drag and drop را انجام دهیم تنها موجب جابجایی لایه ی فعال می شود. نکته ی بسیار مهم: در صورتی که یکی از ابزارهای انتخاب فعال باشند و جابجایی (با drag کردن و یا استفاده از کلیدهای چهارجهته ی کیبورد) صورت پذیرد تنها ناحیه ی انتخاب شده جابجا می شود. اما در صورتی که ابزار Move Tool فعال باشد ناحیه ی انتخابی به علاوه ی محتویات داخل آن جابجا خواهد شد. ابزارهای انتخاب ناحیه ای به پایان رسیدند و سایر ابزارهای این بخش استثنا هستند. برای حذف بخش ناخواسته ی تصویر می توان از ابزار برش استفاده کرد. در صورت نیاز به پرسپکتیو نیز می توان از ابزار برش پرسپکتیو استفاده نمود. پس از کلیک کردن بر روی یکی از این دو ابزار با استفاده از ماوس ناحیه ی موردنظر را انتخاب کرده و کلید اینتر را می فشاریم. همچنین می توان از طریق دکمه ی تیک واقع در نوار تنظیمات ابزار این کار را انجام داد. برای انصراف نیز می توان از کلیدی با علامت ممنوع که در کنار همان تیک قرار دارد استفاده کرد. پس از انتخاب بخش موردنظر با کمک هشت گیره ی ظاهر شده در اطراف آن می توان نسبت به تغییر اندازه ی بخش و ایجاد نقاط گریز (در ابزار برش پرسپکتیو) و چرخش تصویر اقدام نمود. نقطه ی مرکزی ناحیه مرکز ثقل است که با جابجایی آن و چرخاندن تصویر می توان محور چرخش را حول آن نقطه قرار داد. نسبت طول به عرض را هم می توان در نوار ابزار تعیین کرد. نکته ی جالب اینجاست که می توان با ابزار انتخاب مستطیلی ناحیه ای را انتخاب و سپس با انتخاب ابزار برش و فشردن اینتر (و یا کلید تیک) به بریدن تصویر اقدام نمود. از ابزار برش برای گسترده کردن بوم نیز استفاده می شود. کافی است که گیره ی موردنظر را به جای کشیدن به داخل پروژه و کوچک کردن آن، رو به بیرون بکشیم. با ابزار قطره چکان می توان رنگ ناحیه ای از تصویر را با کلیک بر روی آن به عنوان رنگ پس زمینه انتخاب کرد. این رنگ می تواند در استفاده از سایر ابزارها کمک رسان باشد. پس از کلیک بر روی یک نقطه رنگ آن نقطه به عنوان رنگ پیش زمینه ذخیره می شود. اگر کلید Alt را نگه داشته باشیم رنگ به عنوان رنگ پس زمینه ذخیره می گردد. اگر بر روی مربع رنگی موجود در جعبه ابزار کلیک کنیم پنجره ی استخر رنگ (Color Picker) گشوده و انتخاب رنگ با دقت بیشتری انجام خواهد پذیرفت. در پایان معرفی تمام ابزارها به بررسی استخر رنگ می پردازیم. با استفاده از ابزار خط کش می توان فاصله ی دو نقطه در تصویر را به دست آورد. برای این کار پس از انتخاب ابزار با ماوس از یکی از نقطه ها به نقطه ی دیگر drag می کنیم (کشیدن از مبدأ تا مقصد). فاصله، زاویه و سایر مشخصات آن دو نقطه در نوار تنظیمات ابزار نوشته خواهد شد. برای یادداشت گذاری در فتوشاپ از این ابزار استفاده می شود. این ابزار تنها برای راحتی کار گرافیست بوده و در کار نهایی تاثیری نخواهد داشت. برای استفاده از این ابزار بر روی نقطه ی مدنظر پروژه کلیک می کنیم. ابزار شمارش نیز همانند ابزار قبلی نتیجه ای در کار نهایی نخواهد داشت و برای شماره گذاری استفاده می شود. ابزارهای نقاشی: از این ابزارها برای طراحی و تغییراتی مثل روتوش استفاده می شود. با استفاده از ابزار روتوش موضعی می توان جزئیات کوچک مثل خال، چین و چروک، نوشته های ناخواسته و... را روتوش نمود. برای این کار کافیست که با ماوس روی ناحیه ی موردنظر کلیک کنید. در حالتی که ناحیه ی نیازمند روتوش وسیع تر و حساس تر است و هوشمند عمل کردن برنامه کارایی لازم را ندارد از ابزار روتوش عادی استفاده می کنیم. طرز کار ابزار به این شکل است که کلید Alt را فشرده و نقطه ای را با کلیک کردن انتخاب می کنیم. سپس با قلم موی این ابزار شروع به پاک کردن بخش ناخواسته ی تصویر می نماییم. پیکسل های ناحیه ای که با Alt انتخاب شده اند جایگزین شده و تصویر ترمیم می گردد. با استفاده از ابزار وصله می توان ناحیه ای را انتخاب نمود و نسبت به ترمیم آن اقدام کرد. این ناحیه می تواند توسط یکی از ابزارهای انتخاب صورت بگیرد و یا توسط خود ابزار که شبیه به Lasso Tool (انتخاب یک بخش به صورت کشیدن حاشیه با ماوس) عمل می کند (البته توصیه ی ما این است که ابتدا ناحیه ی انتخابی را با ابزار دیگری مشخص کرده و سپس از این ابزار استفاده کنید. چرا که ابزار Lasso Tool تنها برای ترسیم با قلم نوری و... تعبیه شده است و با ماوس کارایی زیادی ندارد). بعد از انتخاب می توان ناحیه ی ایجاد شده را drag کرده و بر روی بخشی از تصویر که قصد داریم ترمیم از روی آن صورت گیرد رها کنیم. با استفاده از ابزار جابجا کردن شی و حذف آن از ناحیه ی اولیه می توان بخشی از تصویر را انتخاب کرده و آن را به ناحیه ی دیگری از تصویر منتقل کنیم. ضمن آن که جای خالی به وجود آمده به صورت هوشمند روتوش می شود. اولین و مهم ترین نکته ای که درباره ی براش باید دانسته شود این است که در هنگام کار با آن لایه ی جدیدی ایجاد نمی شود و در صورتی که ادغام نشدن آن با لایه ی قبلی حائز اهمیت است باید برای ساختن لایه ی جدید اقدام نمود. در این باره در بخش لایه ها توضیح داده شده ولی به دلیل اهمیت بالای آن در این جا هم اشاره شد. در نوار ابزار براش دو چیز را بررسی می کنیم. یک این که در قسمت Opacity میزان شفافیت (محو بودن) به درصد نوشته شده است. هر چه این عدد بزرگتر باشد شفافیت کمتر است و جزئیات بیشتری از پشت آن دیده می شود و دیگر آن که با کلیک بر روی پنجره ی فوق باز می شود که در ادامه توضیح داده خواهد شد: با چرخاندن کمان سمت چپ پنجره می توان انحراف براش را تعیین کرد. بزرگی قلم مو به پیکسل در جعبه متنی نوشته شده است که با لغزاندن نوار Size می توان آن را تغییر داد (ماکزیمم آن 5000 است که در نسخه های قبلی 2500 بود). با کلیک بر روی فلش کنار جعبه متن می توان آن را به سایز اصلی خودش بازگرداند (البته در مورد براش هایی که خاصیت برداری دارند یعنی بزرگ شدن آن ها لطمه ای به کیفیت آن ها نمی زند چنین فلشی وجود ندارد). با استفاده از چرخ دنده ی موجود در سمت راست و بالای پنجره می توان اقدام به ذخیره و یا بارگذاری براش های خارجی نمود. البته راه آسان تر لود کردن براش ها در فتوشاپ دو بار کلیک بر روی فایل آن ها است. با این کار برنامه ی فتوشاپ باز شده و براش های اضافه شده در لیست قابل مشاهده خواهند بود. فرمت این فایل ها abr است و به آسانی در اینترنت یافت می شوند. رنگ براش با استفاده از استخر رنگ تعیین می شود. پنجره ی براش ها همچنین با راست کلیک بر روی پروژه توسط ابزار براش نیز قابل باز شدن (به صورت شناور در نقطه ی کلیک شده) است. رنگ براش رنگ پیش زمینه است که می توان آن را تغییر داد. ابزار مداد شباهت زیادی به براش دارد و می توان گفت همان ابزار براش با مقیاسی کوچک تر است. با استفاده از قلم رنگ کننده (Color Replacement Tool) می توان بخشی از تصویر را به رنگ دلخواه در آورد. تفاوت این ابزار با براش این است که با استفاده از این ابزار تنها رنگ عوض می شود و تصویر تغییری نمی کند. رنگ این ابزار نیز با استفاده از استخر رنگ قابل تغییر است. همان طور که مشاهده می شود با ابزار قلم رنگ کننده کم رنگ و پررنگ بودن پیکسل تغییری نکرده و تنها رنگ آن تغییر می کند. ابزار پاک کن برای پاک کردن به کار می رود!! و می توان شکل و اندازه ی آن را از نوار ابزار و لیست براش ها انتخاب کرد. براش ها علاوه بر کشیدن در ابزارهایی مثل پاک کن و حتی ابزارهای ترمیمی نیز قابل استفاده اند! پاک کن جادویی یک پاک کن هوشمند است که با کلیک کردن توسط آن بر روی ناحیه ای از تصویر بخش ناخواسته به صورت هوشمند حذف می شود. (در جایی خواندم که این ابزار برابر است با ابزار چوب جادویی به علاوه ی فشردن کلید Delete! یعنی در واقع این ابزار همان بخش هایی را حذف می کند که چوب جادویی انتخاب می کند. در صورتی که این جمله تقریباً درست است! علت کاملاً درست نبودن آن هم توضیحات پیچیده ای است که دانستن آن چندان اهمیتی ندارد. یعنی شما این جمله را درست در نظر بگیرید!) تدارج رنگ به معنی محو شدن دو یا چند رنگ در همدیگر به صورت تدریجی است. تدارج رنگ می تواند به صورت یک خط صاف، حلقوی و یا دایره ای باشد. به بررسی نوار گرادیانت می پردازیم: با کلیک بر روی فلش طیف رنگی در سمت چپ نوار می توان چند نمونه از گرادیانت های آماده ی فتوشاپ را مشاهده و استفاده نمود. پنج آیکون بعدی مربوط به رسم گرادیانت به صورت عمودی، حلقوی، دایره ای، افقی و مربعی هستند. هر کدام از آن ها را انتخاب نموده و با رسم خط بر روی محیط پروژه آن ها را امتحان کنید. در قسمت Opacity نیز می توان میزان شفافیت (محو بودن) گرادیانت را مشخص نمود. با کلیک بر روی خودِ طیف رنگی (نه فلش کنار آن)، پنجره ی گرادیانت ادیتور (Gradient Editor) باز می شود که به ما امکان ساخت گرادیانت دلخواه را می دهد. رنگ های اولین گرادیانت (ردیف اول سمت چپ) به طور پیش فرض رنگ های پیش زمینه و پس زمینه هستند. با کلیک بر روی گیره های پایینی نوار رنگی و سپس کلیک بر روی مستطیل هم رنگی که در کنار عبارت Color (در پایین همان نوار) پدید می آید، استخر رنگ برای انتخاب رنگ موردنظر باز می شود. با استفاده از سطل رنگ می توان کل بخش موردنظر را با یک کلیک رنگ کرد. این سطل همانند سطل رنگ نقاشی ویندوز کار می کند و ابزاری چندان حرفه ای (از نظر من) به حساب نمی آید. با استفاده از ابزار مات کردن می توان به مات کردن بخشی از تصویر پرداخت. می توان برای دقت بیشتر ابتدا با یک ابزار انتخاب، ناحیه ی موردنظر را انتخاب کرد تا سایر بخش ها مات نشوند. ابزار تیزکن برای نمایش جزئیات ناحیه ای مات شده است (برعکس ابزار مات کردن). این ابزار تا حدودی می تواند یاری رسان باشد. ابزار لکه دار کردن شبیه ابزار مات کردن است. با این تفاوت که مات شدگی جهت دار خواهد بود؛ مثل کشیدن انگشت بر روی تابلوی رنگ و روغن خیس. آیکون ابزار نیز این گفته را تصدیق می کند. ابزارهای متن و بردار: از این ابزارها برای نوشتن متن و یا کشیدن بردارها و مسیرهای برداری استفاده می شود. در این کتاب وارد مبحث بردارها نمی شویم و به بررسی نسبتاً طولانی ای از متن در فتوشاپ اکتفا می کنیم که بخشی از آن در ادامه و بخش مفصل تر آن در فصل کار با متن بیان خواهد شد. هدف فتوشاپ رو از دو تا ابزار آخری فهمیدین به منم خبر بدین!!!!!!!!! برای تایپ در یک نقطه ابزار تایپ افقی را انتخاب کرده و کلیک می کنیم. نوع فونت و اندازه ی متن و چینش آن (راست چین، وسط چین یا چپ چین) از طریق نوار ابزار قابل کنترل است. فاصله ی سطور و کاراکترها از هم، چسبیدگی حروف به هم و سایر موارد از طریق پنل کاراکتر قابل تنظیم است که در بخش کار با متن توضیح داده خواهد شد. برای نوشتن متن در یک باکس کافی است که پس از انتخاب ابزار تایپ به جای کلیک کردن مستطیل موردنظر (باکس) را با ماوس بکشیم. با این کار ادامه ی متن تا لایتناهی نمی رود (!) و پس از رسیدن به آخر باکس شکسته می شود. استخر رنگ (Color Picker): در فتوشاپ همواره دو رنگ در حافظه ذخیره و در مواقع نیاز استفاده می شوند. پیش زمینه (foreground) و پس زمینه (background) که البته پیش زمینه استفاده ی بیشتری دارد. در حالت پیش فرض پیش زمینه مشکی و پس زمینه سفیدرنگ است. با کلیک بر روی فلش دو جهته جای رنگ های پیش زمینه و پس زمینه عوض می شود و با کلیک بر روی دو مربع کوچک (در سمت پایین و چپ عکس) رنگ ها به حالت پیش فرض (پیش زمینه مشکی و پس زمینه سفید) باز می گردند. با کلیک بر روی هر کدام از مربع های پیش زمینه و یا پس زمینه، پنجره ی استخر رنگ برای انتخاب رنگ آن باز می شود. رنگین کمان به صورت نواری عمودی در این پنجره گنجانده شده که شروع کار است. پس از انتخاب رنگ موردنظر از نوار عمودی می توان در مربع بزرگ به جزئیات بیشتری پرداخت. در ضلع سمت چپ این مربع طیف سفید تا سیاه، در ضلع بالای این مربع طیف سفید تا رنگ انتخابی در رنگین کمان، در ضلع سمت راست طیف رنگ انتخابی تا سیاه و در ضلع پایینی رنگ سیاه مطلق داریم. رنگ نهایی از برآیند این چهار تدارج رنگ در این صفحه خواهد بود. در بخش new رنگ انتخاب شده و در بخش current رنگ قبلی (پیش زمینه یا پس زمینه) قابل مشاهده است. در صورت تمایل به انتخاب شدن رنگ قبلی در صفحه ی مختصات می توان بر روی باکس current یک بار کلیک کرد. در صورتی که امکان چاپ رنگ توسط پرینترهای رنگی نباشد، اخطار به صورت یک علامت خطر کوچک نمایش داده شده و نزدیک ترین رنگ قابل چاپ را توصیه می کند که با کلیک بر روی آن جایگزین رنگ فعلی می گردد. نکته ی جالب استخر رنگ این است که در هنگام باز بودن این پنجره فلش ماوس به ابزار قطره چکان تبدیل خواهد شد که امکان انتخاب رنگ از هر کجای صفحه را فراهم می کند (حتی خارج از پنجره ی فتوشاپ!! این خیلی جالب است. یعنی شما می توانید برای مثال رنگ نوار استارت خود را هم وارد فتوشاپ کنید. البته برای این کار باید در حالی که قطره چکان در داخل فتوشاپ است کلیک کرد و نگه داشت و سپس به نقطه ی موردنظر drag کرد). در صورتی که در پروژه ای خاص چند رنگ استفاده ی مکرر و مداوم دارند می توان با بهره گیری از پنل swatches که حکم پالت نقاش را دارد چند رنگ فوق را ذخیره و با یک کلیک از آن ها استفاده کرد. برای اضافه کردن رنگ خود (پیش زمینه) به این پنل کافی است در کنار آخرین رنگ یک بار کلیک کنید و برای رنگ خود نامی انتخاب کنید. نکته: در صورتی که هنوز به تسلط کافی برای ساخت رنگ با استخر رنگ نرسیده اید تا آن زمان رنگ های موردنیاز خود را از این پنل بگیرید. درباره ی RGB و CMYK و کد هگزادسیمال که در کنار کاراکتر نامبرساین (#) قرار دارد در بخش «سایر قابلیت های فتوشاپ» توضیح داده شده است. این قسمت یکم زیاد شد خسته شدم نظر سوال در خدمتیم توی این تاپیک منتظریم: http://answercenter.ir/topic/7878-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE/
×
×
  • جدید...