رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


تخته امتیازات

  1. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال ها

      2,516


  2. مجید آرتا

    مجید آرتا

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      4

    • تعداد ارسال ها

      3,819


  3. محمد رشوند

    محمد رشوند

    مدیر بخش


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال ها

      802


  4. Mthzf1384

    Mthzf1384

    کاربر عادی


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال ها

      5



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان یکشنبه, 19 آبان 1398 در همه بخش ها

  1. 2 امتیاز
    سلام من می‌خواستم داخل برنامم یک قسمتی رو بگذارم با عنوان اطلاعیه‌ها که به صورت آنلاین بتونم هر از چند وقت یک بار داخلش یک تبلیغ قرار بدم اما بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید با تشکر از تیم خوب answer center
  2. 2 امتیاز
    سلام وقت بخیر اگر برنامه تون کوچیک می تونید از روش های غیر استاندارد هم استفاده کنید به راحتی می تونید یهدون هاست ویندوز بگیرید و داخلش یه فایل تکس اپلود کنید و بگید اونو دانلود کنه داخل برنامه و اطلاعتشو تجزیه کنید همین هاست ارزون ویندور هم خواستی سایت هاست نتورک قیمت های خوبی داره من 2 ماه روشم بد نیست موفق باشید
  3. 2 امتیاز
    1- عکس هارو جایی آپلود کن و فقط لینک هاشو بذار داخل دیتابیس و سمت اپ نشون بده 2 - اما پیشنهاد میکنم اپ مدیریتتون رو جدا بذارید چون حجم الکی برای اپ اصلیتون هستش و 500 کیلوبایت هم 500 کیلوبایته 3 - اگه فقط متن باشه بله مشکلی نداره اما اگه بخواید تصویر هم کاربرا بتونن آپلود کنن چون باید روی هاستی که خریدید آپلود کنن بعد مدتی ظرفیت هاستتون پر میشه
  4. 2 امتیاز
    سیستم اندروید تو نسخه های جدید محدودیتای زیادی برای فعالیتهای برنامه ها اعمال کرده.و خیلی سخت میشه دیگه بدون داشتن یه سرویس فعال و آیکن لانچر برنامه ها رو تو پس زمینه فعال نگه داشت. البته من یادمه قبلا به جای استفاده مستقیم از کدهای packagemanager برای مخفی سازی از رفلکشن برای مخفی کردن استفاده میکردم و کار میکرد. میتونید امتحان کنید
  5. 1 امتیاز
    اشتباهتون تو خط ۳۳ هست پوزیشن همیشه ۱ هست واسه همین تکراریه متنتون. باید مساوی i بزارید نه ۱
  6. 1 امتیاز
    سلام بنده با دو کتابخانه pinch zoom و sliding panel یه اکتیویتی طراحی کردم که شبیه به دیوار وقتی روی هر تصویری کلیک بشه تصویر رو نمایش میده و میشه زوم کرد... اما قابلیت اسلاید اون از کار میفته ... اگر سورسی دارید که اینکار رو انجام میده ممنون میشم ارسال بفرمایید. تمام سورس ها موجود در وب سایت قدیمی و غیرقابل دانلود بودن...
  7. 1 امتیاز
    درود @ rezamoaser عزیز ، با تلاش خودتون قطعاً بهترین برنامه رو میسازید، برای اینکه اول کار با مشکلات ریز و درشت مواجه نشید میتونید دوره ساخت شبکه اجتماعی رو از انجمن خریداری کنید و به نحو احسن ازش استفاده کنید. لینک دوره آموزشی
  8. 1 امتیاز
    فضای اختصاصی وب با هاست میتونی وب سایت راه اندازی کنی برنامه و .... آنلاین بسازی برای خرید هاست ارزان و با امنیت و.... میتونی از ایران هاست کمک بگیری
  9. 1 امتیاز
    میشه بیشتر توضیح بدید ما آماتور ها که کلاس نرفتیم نمیدونیم هاست چیه
  10. 1 امتیاز
    با سلام به مناسبت ولادت امام جعفر صادق (ع) سورس برنامه فال امام جعفر صادق (ع) به صورت رایگان قرار گرفت. برای دیدن برنامه به آدرس زیر مراجعه نمایید: نمایش در کافه بازار سورس رایگان برنامه ( شامل سورس خود برنامه و عکسها و کتابخانه ها و ...) : دانلود سورس برنامه
  11. 1 امتیاز
    درود @ fun_code پیشنهاد فعلی بنده استفاده از ریسایکلر افقی و اینکه قابلیت زوم رو به ایمیج ویوی آیتم بدید قطعاً عملیه.
  12. 1 امتیاز
    درود @ pascal لطفاً کد های خودتون رو داخل تگ <> یا همان کد قرار بدید . مطمعن بشید که از اخرین نسخه بیسیک استفاده میکنید مشکل از کرسر نیست از Occurred on line: 19 (fehrest) خط 19 با مقدار fehrest مشکل داره معمولاً در این طور مواقع که از دیتابیس استفاده میکنید سعی کنید اسم جدول و ستون بکاربرده شده در کد نویسی و در مرورگر دیتابیستون ( نویکیت یا ...) بررسی دقیقی انجام بشه که اسماشون یکی باشن برای تمرین رفع مشکلتون همیشه سعی کنید از پروژه تستی استفاده کنید ( استفاده از کد های اس کیو ال و کرسر و ... ) اگر نتونستید مشکلتون رو حل کنید به صورت نمونه سورس کد نمونه ای رو قرار بدید تا بررسی بشه. موفق باشید.
  13. 1 امتیاز
    سلام دوستم، متاسفانه وارد کردن سورس توی سورس های دیگه وقت گیر هستش و بنده هم کار دستم هست. اگه توانایی پرداخت هزینه رو دارید که به ازای هزینه میتونم انجام بدم.
  14. 1 امتیاز
    سلام مجدد خب عملا کار خاصی نداره دوست من. شما توی دیتابیستون یک فیلد از نوع DATE بسازید. هر اطلاعاتی که وارد شد توی این فیلد تاریخی که از اندروید میاد ذخیره بشه، تا برای دفعات بعدی هربار که خواست اضافه بشه، اول بیاد چک کنه این تاریح وجود داره یا نه.اگه وجود داشته که پیام میده این تاریخ هستش و وارد نمیکنه، اگه نباشه میاد ذخیرش میکنه و پیغام اضافه کردن رو میده. سمت بیسیک هم کار خاصی نداره، میایید تاریخ اون لحظه رو میگیرید و میفرستید سمت سرور و چک می کنید که اگر نبود بیاد اضافش کنه. توی این سورس من به صورت ازمایشی توی یک دکمه کدشو قرار دادم. شما می تونید توی اکتویتی کریت قرار بدید و ب محض باز شدن اکتویتی بررسی کنه و عملیات رو انجام بده. سورس کد رو کامل براتون آپلود می کنم، مختصر توضیحی میدم تا متوجه بشید. کد php » <?php $servername = "localhost"; $username = "root"; $password = ""; $dbname = "test"; if(isset($_REQUEST['date_time']) === TRUE){ $dt = $_REQUEST['date_time']; if($dt === " " || $dt === "") echo "enter valid date"; else{ $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); // Check connection if ($conn->connect_error) { die("Connection failed: " . $conn->connect_error); } $sql = "SELECT * FROM test_tbl WHERE enter='$dt'"; $result = $conn->query($sql); if ($result->num_rows > 0) { // output data of each row while($row = $result->fetch_assoc()) { echo "This Date is Exist."; } } else { $query = "INSERT INTO test_tbl (id, person, enter) VALUES (null, 'Majid Arta', '$dt')"; if ($conn->query($query) === TRUE) { echo "Added New Data."; } else { echo "Error: " . $sql . "<br>" . $conn->error; } } $conn->close(); } } else echo "Parameter Is not Set." ?> بجای username، password و dbname اطلاعات دیتابیس خودتون رو میزنید. اینجا من به عنوان تست یک دیتابیس به اسم test و یک جدول به اسم test_tbl و سه ستون به اسم id,person و enter ساختم. اینجا هم یه اکشن date_time داریم که میتونه هم post باشه هم get که تفاوتی نداره شما به چ شکلی به سرور بفرستید. این مقدار رو از اندروید میگیره و چک میکنه اگه بود پیغام میده که وجود داره اگه نباشه میاد یه داده به صورت تستی وارد میکنه با اون تاریح. کد های بیسیک هم چیز خاصی نداره » Private date As String DateTime.DateFormat = "yyyy-MM-dd" date = DateTime.Date(DateTime.Now) edtEnterDateTime.Text = date اینجا تاریخ رو با فرمتی نمایش میدیم که توی mysql ذخیره میشن.توی ادیت تکست نمایشش میدیم. در نهایت ارسال تاریخ برای بررسی » Sub btnAdd_Click job.Download("http://site.com/api.php?date_time=" & edtEnterDateTime.Text) Wait For(job) JobDone(j As HttpJob) If j.Success Then If j.JobName = "SendDateTime" Then Private response As String = j.GetString If response = IS_EXIST Then Msgbox("در تاریخ امروز اطلاعات وارد شده است","") else if response = ADD_NEW_DATE Then Msgbox("اطلاعاتی با تاریخ امروز وارده نشده بود، اکنون این اطلاعات ذخیره شدند.","") End If End If End If job.Release End Sub در نهایت فایل سورس کد بیسیک + PHP Insert Mysql With Date.rar موفق باشید.
  15. 1 امتیاز
    سلام دوستم این تاپیک رو بررسی کردین ؟
  16. 1 امتیاز
    سلام اساتید من میخوام ایکون برنامه مخفی شه ، ولی گوشی به عنوان برنامه مخرب شناسایی میکنه . نمیشه کاری کرد ؟
  17. 1 امتیاز
    سلام تاریخ روز رو بگیرید و جستجو کنید با تاریخ روز اطلاعاتی اگر نبود، اطللاعات رو ثبت کنه. کدتون سمت سروره تا اندروید. شما تاریخو میفرستید به سرور و خروجی سمت سرور رو تجزیه و تحلیل میکنید عمل ثبت یا صرف نظر از ثبت رو انجام میدید. در نوشتن کد اگه مشکلی دارید بگید تا با کد توضیح بدم.
  18. 1 امتیاز
    دوست عزیز شما آموزشها رو دیدید اصلا؟ تو اکثر آموزشها ما این قضیه رو داریم. سورس زیر رو دریافت کنید. چندتا عکس رو ما اومدیم لود کردیم. در ضمن تاپیک هم قفل میشه و مشکلاتو سوالاتتونو تو تاپیک کتابخونه بپرسید. img_pr.zip
  19. 1 امتیاز
    کلا یه بار اندروید استودیو رو حذف کنید با نرمافزارهای uninstaller که همه دیتا رو پاک میکنه. به مسیر زیر برید C:\Users\Your-Pc پوشه های زیر رو حذف کنید. و دوباره اندروید استودیو رو نصب کنید. انشالا که درست میشه
  20. 1 امتیاز
    باز نمیشه که اندروید 9 و api های جدید رو اضافه کنم. ویندوز 10 . چیکارش کنم. روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته. صفحه سیاه کامنت سریع باز میشه بسته میشه Run As Administrator هم میزنم ولی برنامه های با همون اس دی کا بدون مشکل کامپایل و ران میشه
  21. 1 امتیاز
    Hitex_VideoPlayer سرچ کن تو گوگل سایت سازنده میاد بالا
  22. 1 امتیاز
    من از کتابخلنه video player ایتفاده میکردم... تقریبا راضی بودم ازش
  23. 1 امتیاز
    سلام. شما باید تو دیتاست ریسایکلرویو جستجو کنید دوست عزیز. اولا یه مدل برا دیتاهاتون داشته باشید و اونا رو توی یه لیست بریزید و توی لیست جستجو کنید. انشالا آموزش سرچ توی ریسایکلر رو میزاریم
  24. 1 امتیاز
    آقا حل شد اون کد جاوایی که من استفاده میکردم برای b4a بود که من داشتم داخل b4j میزدم.. کد جاوای b4j برای این کار اینه که به صورت جاوا آبجکت داخل بیسیک استفاده میشه میزارم شاید بدردتون بخوره: #If java import org.bouncycastle.crypto.PBEParametersGenerator; import org.bouncycastle.crypto.digests.SHA1Digest; import org.bouncycastle.crypto.engines.AESEngine; import org.bouncycastle.crypto.generators.PKCS12ParametersGenerator; import org.bouncycastle.crypto.modes.CBCBlockCipher; import org.bouncycastle.crypto.paddings.PKCS7Padding; import org.bouncycastle.crypto.paddings.PaddedBufferedBlockCipher; import org.bouncycastle.crypto.params.ParametersWithIV; private static final String KEYGEN_ALGORITHM = "PBEWITHSHAAND256BITAES-CBC-BC"; private static final String CIPHER_ALGORITHM = "AES/CBC/PKCS5Padding"; private static final byte[] SALT = { 12, 54, 23, 45, 23, 52, 12 }; private static final byte[] IV = { 116, 13, 72, -50, 77, 45, -3, -72, -117, 32, 23, 19, 72, 21, 111, 22 }; public static byte[] encrypt(String password,byte[] data) throws Exception { PKCS12ParametersGenerator pGen = new PKCS12ParametersGenerator(new SHA1Digest()); char[] passwordChars = password.toCharArray(); byte[] pkcs12PasswordBytes = PBEParametersGenerator.PKCS12PasswordToBytes(passwordChars); pGen.init(pkcs12PasswordBytes, SALT, 1024); CBCBlockCipher aesCBC = new CBCBlockCipher(new AESEngine()); ParametersWithIV aesCBCParams = new ParametersWithIV(pGen.generateDerivedParameters(256), IV); aesCBC.init(true, aesCBCParams); PaddedBufferedBlockCipher aesCipher = new PaddedBufferedBlockCipher(aesCBC, new PKCS7Padding()); aesCipher.init(true, pGen.generateDerivedParameters(256)); byte[] plainTemp = new byte[aesCipher.getOutputSize(data.length)]; int offset = aesCipher.processBytes(data, 0, data.length, plainTemp, 0); int last = aesCipher.doFinal(plainTemp, offset); byte[] plain = new byte[offset + last]; System.arraycopy(plainTemp, 0, plain, 0, plain.length); return plain; } public static byte[] decrypt(String password, byte[] data) throws Exception { PKCS12ParametersGenerator pGen = new PKCS12ParametersGenerator(new SHA1Digest()); char[] passwordChars = password.toCharArray(); byte[] pkcs12PasswordBytes = PBEParametersGenerator.PKCS12PasswordToBytes(passwordChars); pGen.init(pkcs12PasswordBytes, SALT, 1024); CBCBlockCipher aesCBC = new CBCBlockCipher(new AESEngine()); ParametersWithIV aesCBCParams = new ParametersWithIV(pGen.generateDerivedParameters(256), IV); aesCBC.init(false, aesCBCParams); PaddedBufferedBlockCipher aesCipher = new PaddedBufferedBlockCipher(aesCBC, new PKCS7Padding()); byte[] plainTemp = new byte[aesCipher.getOutputSize(data.length)]; int offset = aesCipher.processBytes(data, 0, data.length, plainTemp, 0); int last = aesCipher.doFinal(plainTemp, offset); byte[] plain = new byte[offset + last]; System.arraycopy(plainTemp, 0, plain, 0, plain.length); return plain; } #End If فقط برای استفاده از این کد این خط رو هم به بیسیک اضافه کنید: #AdditionalJar: bcprov-jdk15on-159 bcprov-jdk15on-159.jar باید دانلود بشه و داخل پوشه کتابخونه ریخته بشه
  25. 1 امتیاز
    سلام. همینطور که دوست عزیزمون گفتن از آموزش Tag و Sender میتونید استفاده کنید اما به نظر من اینکه 30 تا اکتیویتی داشته باشید خیلی بده. سرعت برنامه رو خیلی میاره پایین. بهتره از ماژول ها و لایوت های مختلف استفاده کنید. تاریخ آموزش Tag و Sender رو دیدم یه جوریم شد یادش بخیر. موفق باشید
  26. 1 امتیاز
    واقعا ازت ممنونم داداش . تا اینجا 15 یا 16 گیگی برنامهگرفتم . ولی با کمکی که کردی کارم درست شد . خیلی ممنونم ازت
  27. 0 امتیاز
    اسن هاست رایگان امکاناتش بی نظیر هست و حتی بعضی از ربات های مد لاین روی هاست پولی جواب نمیده ولی روی این جواب میده فقط برای گرفتن هاست رایگان باید تغییر آی پی بدی ولی سایتی که بهت میدن یعنی هاست و دامین دیگه دامینت هیتلر نیست https://000webhost.com
×
×
  • جدید...