Jump to content
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


Leaderboard

  1. Salar82

    Salar82

    کاربر رو به رشد


    • Points

      19

    • Content Count

      121


  2. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • Points

      18

    • Content Count

      2,683


  3. Mr Silence

    Mr Silence

    کاربر رو به رشد


    • Points

      7

    • Content Count

      152


  4. basic 4 android

    basic 4 android

    کاربر رو به رشد


    • Points

      6

    • Content Count

      320



Popular Content

Showing content with the highest reputation since یکشنبه, 3 فروردین 1399 in all areas

  1. 4 points
    سلام چند وقت پیش کتابخونه آقا پژمان رو (ٍEditTextPlus) از تاپیک زیر دانلود کردم. دیدم کتابخونشون بسیار کاربردیه ولی چون با نسخه جدید(9.8 َAndroidx) بیسیک مشکل داره، نمی شه ازش استفاده کرد. بخاطر همین یه سری تغییرات داخل کتابخونه انجام دادم و اونو بروز کردم. از جمله: 1- اضافه شدن کاستوم ویو کتابخونه 2- امکان ویرایش ادیت تکست در Designer 3- تلفیق خصوصیات ادیت تکست با کتابخانه و... دانلود از لینک زیر: ShEditText_v1.00.rar ممنون از زحمات آقای نیکروان
  2. 4 points
    این دوتا ساب رو به پروژه اضافه کنید. Private Sub findLine(word As String,text As String) As String Dim allLine() As String=SplitText(text) For Each line As String In allLine If line.Contains(word) Then Return line Next Return "" End Sub Sub SplitText(Text As String) As String() Dim sText() As String sText = Regex.Split(CRLF, Text) Return sText End Sub حالا به صورت زیر میتونید خط مربوط به کلمه رو توی ادیتتکست پیدا کنید. Dim text As String=EditText1.Text Dim rezult As String=findLine("کتاب",text) If rezult.Length>0 Then Label1.Text=rezult Else Label1.Text="not found" End If
  3. 3 points
    سلام. شمام عین من با کافه بازار قهرین؟؟ راستش مدت زیادیه که با مارکتها کار نمیکنم. چند روز قبل از سر بیکاری ، تو هارد میچرخیدم سورس بازی رو پیدا کردم که سال قبل ساخته بودم. راستش حیفم اومد منتشر نکنم. گذاشتم مایکت. ویدئو بازی این پایینه و میتونین ببینین. وقتی اسکرین گرفتم یادم رفت صدا رو روشن کنم بعدا مجبور شدم یه آهنگ بزارم روش: پازل آرامش در آپارات اینم لینک بازی تو مایکت : پازل آرامش در مایکت اینم اسکرین بازی. تو دو حالت اجرا میشه . یکی کلاسیک یکی پازل عکس:
  4. 2 points
    سلام احتیاجی نیست از حلقه استفاده کنید Dim Cursor As Cursor Cursor = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE number=" & num) if Cursor.RowCount > 0 Then Log("Vojod Darad") else Log("La Mojod") End if
  5. 2 points
    دریافت فایل answercenter.ir.zip
  6. 2 points
    کلاستون رو به شکل زیر تعریف کنید. public class Test { private static Test instance; private Test(){ if (instance!=null){ throw new IllegalStateException("Cannot create instances You've done it before!!!"); } } public static Test getInstance() { synchronized (Test.class){ if (instance==null){ return new Test(); }else { return instance; } } } } به شکل زیر هم میتونید از کلاس نمونه بسازید که فقط یک بار این کار رو میشه کرد دفعه دوم برنامه فورس میشه. Test test= Test.getInstance();
  7. 2 points
    سلام آقا چقدر اینجا عوض شده:) دلتنگ شده بودم، بعد مدت ها، دیدن انجمن حس خوبی داشت. سال نوی همگی مبارک.
  8. 2 points
    سلام از کتابخونه DateUtils استفاده کنید: Dim a As Long = DateTime.TimeParse("22:14:12") Dim b As Long = DateTime.TimeParse("23:24:14") Dim p As Period = DateUtils.PeriodBetween(a,b) Log(p.Hours&" hours, "&p.Minutes&" minutes, " & p.Seconds & "second") ' Return 1 hours , 10 minutes , 2 second
  9. 2 points
    از طریق متد OverrideUrl میتونید لینک ورودی رو کنترل کنید. مثلا به شکل زیر. Sub WebView1_OverrideUrl (Url As String) As Boolean If (Url.EqualsIgnoreCase("https://answercenter.ir")) Then Return False Else ToastMessageShow( "امکان باز کردن این سایت وجود ندارد",False) Return True End If End Sub
  10. 2 points
    درود نیاز نیست داخل حلقه رو تغییر بدید دستور SQL رو به این صورت بنویسید تا دیتا ها بصورت رندوم واکشی بشن SELECT column FROM table ORDER BY RAND()
  11. 2 points
    خودم پیداش کردم. برای اینکه این افکت رو به یه ویو دیگه بدین، کافیه از کتابخونه RippleEffect استفاده کنید. دانلود کتابخونه نمونه سورس
  12. 1 point
    سلام از این استفاده کنید. امید وارم مشکلتون حل بشه: Dim Cursor As Cursor Cursor = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM My_DB WHERE tell = ?" , Array As String(EditText2.Text)) If Cursor.RowCount > 0 Then Log("Vojod Darad") Else Log("La Mojod") End If البته فرم صحیح وارد کردن اطلاعات در دیتابیس هم به صورت آرایه هست. احتمال داره مشکل از وارد کردن اطلاعات در دیتابیس باشه...
  13. 1 point
    سلام شما کتابخونه رو خریداری کن، توی مستنداتش موجوده که چطور به صورت گرید در بیارید روشای دیگه زیاد داینامیک و بدرد بخور نیستن.بهتره از ریسایکلر ویو استفاده کنی، امکانات و ویژگی های زیادی داره و یک ویو بهینه و مناسب همین کاراست.
  14. 1 point
    میتونید با این روش کار کنید ولی نمیدونم استاندارد هست یانه... به این صورت که وقتی کلاس رو تعریف کردید یه فایل بسازید بعد هر موقع که اکتیویتی اجرا شد چک کنید که اگر فایل وجود داشته باشه کلاس رو تعریف نکنه و اگر فایل وجود نداشت کلاس رو تعریف کنه
  15. 1 point
    سلام کتابخانش ساخته شده hitex_videoplayer سرچ کنید کتابخانه غیر رایگان هست .
  16. 1 point
  17. 1 point
    سورس و کتابخونه رو من بررسی کردم. توسعه دادنش کار وقتگیریه و کار می بره. به علاوه باید مرتب به تغییرات تلگرام هم به روز بشه. سورسش هم که کلی کتابخونه کم داره. متاسفانه فعلا امکانش نیست انشالا اگه فرصتش پیش بیاد روش کار میکنیم.
  18. 1 point
    ساب findline رو به شکل زیر تغییر بدید Private Sub findLine(word As String,text As String) As String Dim allLine() As String=SplitText(text) Dim strbuild As StringBuilder strbuild.Initialize For Each line As String In allLine If line.Contains(word) Then strbuild.Append(line).Append(CRLF) End If Next Return strbuild.ToString End Sub
  19. 1 point
    حل شد ممنون راه حل تین هست که باید این فایل رو در مسیر زیر ویرایش کنید . material_drawer.xml C:\Users\**user shoma**\Desktop\ShopAdmin\Admin\md-lib\res\layout http://s7.picofile.com/file/8392183768/material_drawer.xml.html
  20. 1 point
    سلام. من مدت زیادی هست از کتابخونه RuntimePermissions استفاده میکنم اما تازگیا نمیدونم چرا گوشی وقتی به خط کدهایی که توش مجوز هست، میرسه، مجوزهای نوشته شده رو نمیخونه و مجوزهای لازم رو نمیگیره مثلا من این دوتا مجوز رو به برنامه میدم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") Private rtp As RuntimePermissions rtp.CheckAndRequest(rtp.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE) rtp.CheckAndRequest(rtp.PERMISSION_READ_EXTERNAL_STORAGE) End Sub این دوتا خط رو هم به اندروید مانیفست اضافه میکنم AddPermission(andrid.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) AddPermission(andrid.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE) در این صورت وقتی برنامه اجزا میشه باید مجوزهای نوشته شده رو از کاربر بگیره اینطوری برای مثال منتها نمیدونم چرا تازگیا این کادرو اصلا نشون کاربر نمیده و در این صورت برنامه مجوز مربوطه رو دریافت نمیکنه و به همین دلیل به درستی کار نمیکنه!! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ( این درمورد همه مجوزها است )
  21. 1 point
  22. 1 point
    سلام وقت بخیر خدمت هم دوستان اقا من با کد زیر اکتویتی رو می ندازم روی صفحه قفل ولی ی مشکلی که هست اینه که صفحه روشن می مونه و خاموش نمیشه Dim r As Reflector r.Target = r.GetActivity r.Target = r.RunMethod("getWindow") r.RunMethod2("addFlags", 6815872, "java.lang.int") من می خوام خاموش شه با کد زیر هم دوباره تلاش می کنم که بر گردونم به حالت قبل ولی نمیشه فک کنم اون عدد باید عوض شه ک چنیین مقداری ست نشه Dim pho As PhoneWakeState ' pho.KeepAlive(False) pho.ReleaseKeepAlive سورس زیر همین کد ها هستش ممنون میشم کمک کنید دریافت فایل testapp.zip
  23. 1 point
    نمونه از مرجع Sub Process_Globals Private rp As RuntimePermissions End Sub Sub Globals Private gmap As GoogleMap Private MapFragment1 As MapFragment End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") End Sub Sub MapFragment1_Ready gmap = MapFragment1.GetMap rp.CheckAndRequest(rp.PERMISSION_ACCESS_FINE_LOCATION) End Sub Sub Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) If Permission = rp.PERMISSION_ACCESS_FINE_LOCATION Then gmap.MyLocationEnabled = Result End If End Sub https://www.b4x.com/android/forum/threads/runtime-permissions-android-6-0-permissions.67689/
  24. 1 point
    سلام وقت بخیر با این کد ها باید بگیره دسترسی داخل api بالاتر از 19 یا همون اندروید 4 قبل از اون معمولا نمیاد درخواست ها ساب مربوط به گرفتن مجوز رو ایجاد کردید ؟ تارگت api تون هم باید بالاتر از 19 باشه مثلا 27 بزارید در مورد آخر هم نسخه b4a تون بالاتر از 9 باشه ترجیحا
  25. 1 point
    اول اومدیم با متد SplitText همه لاینها رو توی یه آرایه ریختیم. بعد هم با متد findLine اومدیم و توی همه ی خطها با حلقه for پیمایش کردیم دستور line.Contains(word اگه true باشه یعنی کلمه توی خط هست و همین خط رو برگردوندیم
  26. 1 point
    یه تایمر ست کنید که بعداز 5 یا 10 ثانیه ساب زیر رو اجرا کنه توی همون اکتیوتی البته. Private Sub clearFlags Dim r As Reflector r.Target = r.GetActivity r.Target = r.RunMethod("getWindow") r.RunMethod2("clearFlags", 6815872, "java.lang.int") End Sub
  27. 1 point
    کد شما به این صورت میشه CREATE TABLE IF NOT EXISTS `excel_table` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `Field10` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `Field2` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `Field3` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `Field4` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `Field5` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `Field6` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `Field7` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `Field8` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `Field9` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci AUTO_INCREMENT=1; INSERT INTO `excel_table` (`Field10`, `Field2`, `Field3`, `Field4`, `Field5`, `Field6`, `Field7`, `Field8`, `Field9`) VALUES ('9352525251', 'MUNCIPALITY OF MASHHAD', NULL, '9352525251', 'آزادشهر', '9352525251', NULL, '9352525251', '-'); برای سری بعد هم همین صورت انجام بدید اینسرت انجام میشه
  28. 1 point
    بعد از این کار حتماً باید منوی لایبرری هاتون رو refresh کنید.
  29. 1 point
    cleanproject رو از مسیر Tools بزنید. امیدوارم مشکلتون حل بشه.
  30. 1 point
    تو فایل xml کتابخونه، این خط رو پاک کنید: <objectwrapper>com.andexert.library.RippleView</objectwrapper>
  31. 1 point
  32. 1 point
    با سایت های آنلاین میتونید براحتی تبدیل کنید سرچ کنید زیاد هست ولی بهترینش سایت زیر هستش https://webtoolsplus.com/excel-to-mysql/
  33. 1 point
    داخل سورس، پارامتر آخر رو برابر False بذارید. مشکل از اپ کامپت نیست. خودم با اپ کامپت ازش استفاده می‌کنم.
  34. 1 point
    سلام این تاپیک رو ببینید: https://answercenter.ir/topic/24469-افکت-button/?do=getNewComment
  35. 1 point
    دوستان اگر کسی اینو داره یا میتونه رپ کنه ممنون میشم بفرسته همه استفاده کنیم. سورس جالبی هست. لینک گیتهاب: https://github.com/Ramotion/paper-onboarding-android
  36. 1 point
    درود روی دیتابیس کلیک کنید بالای صفحه روی SQL بزنید این کد که اطلاعات اکسلی هست که دادین اون paste کنید و Go رو بزنید CREATE TABLE IF NOT EXISTS `excel_table` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `a` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `b` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `c` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `d` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `e` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `f` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `g` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, `h` varchar(255) COLLATE utf8_unicode_ci DEFAULT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci AUTO_INCREMENT=1; -- -- Data for table `excel_table` -- INSERT INTO `excel_table` (`a`,`b`,`c`,`d`,`e`,`f`,`g`,`h`) VALUES ('9331338900','سيد حسن','پورمند','0','خيابان سپاه کوچه شهيد تقويپلاک نداريم','7571868400','22','0744-322300');
  37. 1 point
  38. 1 point
    https://www.b4x.com/android/forum/threads/googleidentity-sign-in-with-google.66432/
  39. 1 point
    مشاهده فایل کتابخانه بسیار کاربردی PersianTimer با سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه و کدهاتون بی ارور با یک کتابخونه بسیار کاربردی و واجب در خدمتتون هستم. کتابخونه timer خود بیسیک واقعا ضعیف و بدون امکانات هست. و گزارشهایی هم شده که کتابخونه به درستی کار نمیکنه. تو این کتابخونه به جای خود تایمر اندروید و یا handler اومدیم و از scheduledexecutorservice که از خانواده قدرتمند ThreadPoolExecutor هست استفاده کردیم. یکی از مزیت های بسیار خوب این کتابخونه این هست که به راحتی میتونید بینهایت کار رو به صورت همزمان توی نخهای متفاوت بدون هیچ گونه تداخلی انجام بدین.این کار به وسیله Future ها انجام میشه و توی کتابخونه به وسیله tag تایمرها از هم متمایز میشن. امیدوارم که از کتابخونه واقعا کاربردی بهترین استفاده رو بکنید. لینک آموزش و سورس کتابخونه واما نحوه استفاده از کتابخونه. ابتدا کتابخونه رو تیک بزنید و اونو اینشیالایز کنید Dim prt As PersianTimer prt.Initialize("prt") توی این کتابخونه سه تا متد اصلی هست. متد اول متد schedule هست. این متد کارش اینه که یک کار مشخص رو بعد از یک تایم مشخص انجام میده. در واقع تایمر رو برای تایم مشخص ست میکنه. مثال. prt.schedule("schedule",prt.TimeUnit_SECONDS,10) Private Sub prt_onTick(Tag As String,TimeUntil As Int) بعد از 10 ثانیه این متد اجرا میشه End Select متد دوم scheduleAtFixedRate هست. این متد تایمر رو با یک وقفه مشخص برای یک دوره زمانی متناوب ست میکنه. مثال. prt.scheduleAtFixedRate("scheduleAtFixedRate",prt.TimeUnit_SECONDS,3,1) ' یعنی اینکه بعد از 3 ثانیه هر یک ثانیه تیک بخور تا زمانی که اونو کنسل نکنید به همین صورت هر یک ثانیه یک بار متد زیر اجرا میشه Private Sub prt_onTick(Tag As String,TimeUntil As Int) این متد هر یک ثانیه اجرا میشه End Select متد سوم متد scheduleCountDown هست. این متد یک تایمر معکوس با تایم مشخص و دوره تیک مشخص ایجاد میکنه. مثال prt.scheduleCountDown("scheduleCountDown1",prt.TimeUnit_SECONDS,30,1) ' یعنی اینکه از 30 شروع کن و تا صفر یک ثانیه یک ثانیه بیا Private Sub prt_onTick(Tag As String,TimeUntil As Int) Log("Tick : "&Tag&" TimeUntil : "&TimeUntil) ' TimeUntil مقدار زمان باقیمانده تا صفر هست به ثانیه End Select End Sub بعد از 30 ثانیه تایمر تموم میشه و متد زیر اجرا میشه Private Sub prt_onFinish(Tag As String) Log("Finish : "&Tag) End Sub ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال ۱۹/۰۲/۱۵ دسته کتابخانه ها  
  40. 1 point
    سلام دوستان کتابخانه SAnimation که کتابخانه ای کاربردی در زمینه انیمیشن هست رو براتون آماده کردیم که توسطتون و با یک خط کد میتونین انیمیشن های مختلف و بسیاز زیبا که در حالت عادی طراحی‌شون بسیار سخت هست رو پیاده سازی کنین کتابخانه توضیح خاصی نداره و کاملا درون سمپلی که پس از خرید بهتون ارائه میشه میتونین کار باهاش رو بفهمین مشاهده دمو کتابخانه خرید کتابخانه از فروشگاه انجمن امیدوارم مفید باشه براتون و استفاده کنید
  41. 1 point
    ایونتی وجود نداره. ولی راه های مختلفی هست که بشه این کارو انجام داد. AlarmManager و WorkManager و سرویس و ... بهینه ترینشون که WorkManager هست ولی در جریان نیستم که واسه بیسیک رپ شده یا نه.
  42. 1 point
    سلام می‌تونید از تابع DateTime استفاده کنید
  43. 1 point
  44. 1 point
    سایت منکارتو سایت پارسکدرز سایت پارس فریلنسر سایت سان تایپ سایت تایپایران سایت کاریشه به نظر من پارسکدرز بهترین توشونه
  45. 1 point
    به لینک زیر سر بزنید شاید بددتون بخوره https://www.b4x.com/android/forum/threads/ocr-optical-character-recognition-with-google-play-services-android-vision.70417/
  46. 1 point
    Dim lstSMS As List= SmsMessages1.GetAll Private st As String="" For i = 0 To lstSMS.Size - 1 Dim Sms As Sms= lstSMS.Get(i) st=st & "From : "&Sms.Address&CRLF&Sms.Body&CRLF&CRLF&CRLF&CRLF Next ' Log(st) File.WriteString(File.DirDefaultExternal,"sms.txt",st) خدمت شما کتابخانه phone رو تیکش رو بزن اینم کد خواندن و نوشتن منیفست AddPermission("PERMISSION_READ_SMS") AddPermission("PERMISSION_RECEIVE_SMS")
  47. 1 point
    بنام خدا، سلام. کسایی که میخواستن یه همچین چیزی رو دیگه خودشون میدونن که این چی هست چندی پیش یه تاپیکی داشتم مبنی بر آموزش انجام عملی در ساعت و تاریخ خاص با سرویس، اما مشکلاتی نظیر استفاده زیاد منابع و همچنین بسته شدن سرویس بعد مدتی داشت. اما AlarmManager یکی از امکانات سیستم خود اندروید هست که بدون سرویس کار میکنه. مزیت ها و امکانات: • بسیار ساده • بدون نیاز به سرویس و تایمر • کار کردن حتی درصورت خاموش بودن صفحه و خاموش روشن شدن گوشی • ازکار نیافتادن توسط CleanMaster ها درگوشی • تعریف فقط یک متد ساده برای دادن ساعت و تاریخ برای هشدار و یا تکرار هشدار • استفاده از آلارم منیجر سیستم اندروید و به همین دلیل بهترین و بهینه ترین راه ساخت ساعت هشدار حتما دمو رو مشاهده کنید. فیلم دمو برنامه ای که بخشی از امکانات کتابخانه رو نمایش میده برنامه APK بالا برای تست دوستان برای این مجموعه واقعا تلاش شده و برای اولین بار هست در بیسیک، به همین دلیل قیمت دریافتش 10هزارتومان هست که امیدوارم راضی باشید. خرید و دریافت درصورت داشتن هرگونه سوال قبل خرید بفرمایید حتما بهش پاسخ داده میشه. __________________________________________________________________________________________ • تغییرات نسخه 1.40: 1- بهبود متد SetNewExcat در اندرویدهای 5 به بالا * کاملا شبیه به برنامه باد صبا عمل میکنه و مشکل تاخیر توی اندروید6 حل شد * 2- ساده تر شدن مثال کتابخانه __________________________________________________________________________________________ • تغییرات نسخه 1.20: 1- اضافه شدن متد AlarmAlreadyHasSet فهمیدن اینکه آلارم مورد نظر از قبل ست شده یا خیر توسط آیدی If pn.AlarmAlreadyHasSet("آیدی آلارم") Then 'این الارم با این آیدی از قبل ست شده است، البته ست کردن مجدد تداخلی ایجاد نمیکنه end if __________________________________________________________________________________________ تغییرات نسخه 1.10 کتابخانه: 1- متد DeviceIsHuawei تشخیص اینکه آیا گوشی هوآوی و نسخه اندروید اون بالاتر از 21 هست یا خیر 2- متد GOTO_HuaweiSetting هدایت کاربر به بخش "برنامه های محافظت شده" در تنظیمات هوآوی. جهت درخواست تیک زدن برنامه برای پایداری آلارم ها در هوآوی قبل از صدا زدن این متد میتونید، با متد گزینه 1 تشخیص بدید گوشی هوآوی هست یاخیر. توضیحات بیشتر درباره مشکل در هوآوی ها: اینجا 3- متد setNewExact تنظیم آلارم دقیق در برخی از دستگاه ها مشاهده میشه دادن آلارم با متد "تنظیم آلارم تکرار شونده" با چنددقیقه تاخیر و یا زودتر انجام میشه. این متد مشکل رو برطرف کرده. این متد امکان تکرار شونده نداره، اما میتونید خودتون اینکارو انجام بدید. مثلا یکبار ست میکنید دفعات بعد که سرویس استارت شد مجددا برای مثلا 24ساعت آینده ست میکنید.(در سورس انجام شده) 4- گرفتن آیدی آلارم در سرویس درصورتی که چندین آلارم با آیدی های مختلف تنظیم می کنید میتونید در "سرویس دریافت آلارم" شرط گذاری های لازم رو با گرفتن آیدی آلارم انجام بدید: StartingIntent.GetExtra("ID") __________________________________________________________________________________________
  48. 1 point
    باسلام خدمت دوستان انجمن انسر سنتر دوستانی که دنبال نمونه سورس ها و پروژه های آماده بیسیک فور بصورت رایگان هستند می تونند به این آدرسها در سایت مرجع B4X مراجعه کنند و سورس موردنظر رو از پست مخصوص آن سورس دانلود کنند. Android Tutorial - B4a projects source code. | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools اسامی ولینک سورسهای موجود : ( 134 سورس آماده ): add-contacts-widget alarm-simple-task-reminder anagrams android-arduino-comms-usb-host android-form-generator android-sqlite-viewer another-scrollview-example app-basketball-coaches app-login-mysql-php audio-example-sensor-theramin-code b4a-help-app baidu-location bedside-clock bezier-curve binary-decimal-conversion book-buddy-database boshack-dragon-fly calculating-rpms-hss-tools card-game-shell-programmers carols-cookbook cat-mouse-game-sensors charlie-sheen-my-pocket circles-live-wallpaper click contact-list-search-send-sms-http conversion-calculator custom-keyboard-creator-interface dashaun-smasher device-basic-language-ide digital-logic-truth-table-app discrepancy-calculator domai-beauty-day double-space-edittext droid-duck-arcade duck-hunt-2d-game-remake-progress editable-table family-med-list find-me-simple-gps-locator-reverse-geocoder first-app flashlight-app fortune-teller fun-clinometer galvanometer gamepad gif-fun gps-bluetooth-sender gps-example gpslog-android-alpha gps-via-bluetooth-decode-nmea-strings-convert-local-datum graphical-view-satellite-position hangman hebrew-keyboard hubble-images ioioscope job-recorder know-ball-magic-8-ball labyrinth-generator lipapa-marte-book-management-source-db little-app-hopefully-learn log-my-workout lunar-lander maze-generator memory-match-game minimalistic-clock-widget movie-review-app-downloads-data-net mp3-download my-first-non-tutorial-app network-file-manager new-b4a-1-3-android-icons new-improved-fun-clinometer newton-cradle nmea-checksum number-base-converter numericupdown-android objects-b4a-no-problem-o-yes-simple-2d-game-engine online-media-conversion openstreetmap-tilemapviewer oscilloscope page-turner-works-listview panel-framework path-follower photopuzzle pong probability-calculator puzzle-15-a queue-stack quick-volume-widget remme-android rpn-calculator say-no-0870-a scalculator screendat screenshots-main-page scroll-chart-example scrolling-panel shopping-list-database silly-little-trick simple-notepad sliding-sidebar-template slot-machine song-player-text-shower species-translator-sql-database sprite-animation-live-walpaper starfiel status-via tape-calculator test-livewallpaper text-expressions-evaluator-code-module todo-list toolbar-code-module touchstone-gps-compass towers-hanoi-game treeview tts-example vcf-strings velocity-calculator waymaker-gps web-app-loader webview-html5-game-test wikinancy-test wiley-monkey windows-like-datepicker-datedialog word5-game word-learn word-scramble world-warcraft-character-check world-warcraft-realm-server-check codemodule-checksdcard.htm colour-blaze.html reading-sprite-sheet.htm simple-rotating-lines.ht snooker-billiards-basic-simulation.h starfield-3d.htm tips-calculator.h
  49. 1 point
    سلام به دوستان گل انسرسنتری یه سورس کتاب براتون آماده کردم این کتاب تغریبا میشه گفت گرافیک خوبی داره ولی شما میتوانید هر جور که دوست دارید سورس رو ویرایش کنید هزینه این سورس صلوات بر محمد و آل محمد هست درضمن لایک رو فراموش نکنید اسکزین شات: امیدوارم این سورس کد بدردتون بخوره دانلود سورس
  50. 1 point
    SAnimation مشاهده فایل سلام دوستان کتابخونه SAnimation رو برای B4A واستون قرار دادم که این کتابخونه تا چند وقت پیش داخل فروشگاه قرار داشت و تصمیم به رایگان شدنش گرفتیم. سمپل و فایل های مورد نیاز کتابخونه درون فایل RAR موجود هست و براتون apk رو هم میزارم (داخل فایل sample.rar قرار دادم توی پیوست ها) sample.rar ارسال کننده Shayan Shojaei ارسال ۱۷/۰۴/۰۷ دسته کتابخانه ها  
×
×
  • Create New...