رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


تخته امتیازات

  1. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    معاون انجمن


    • امتیاز

      11

    • تعداد ارسال ها

      2,330


  2. مجید آرتا

    مجید آرتا

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      8

    • تعداد ارسال ها

      3,778


  3. cwnwm

    cwnwm

    کاربر عادی


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال ها

      32


  4. امین مهدی نژاد

    امین مهدی نژاد

    معاون انجمن


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال ها

      633



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان جمعه, 21 تیر 1398 در همه بخش ها

  1. 3 امتیاز
    درود بر همگی اولین کتابخانه ای هستش که درستش کردم امیدوارم مورد پسند واقع بشه آموزش رو تو پست بعدی میزارم. با تشکر دانلود کتابخانه ایران بدج ورژن 1.01
  2. 2 امتیاز
    سلام این کد رو تست کنید » Sub SetStatusBarColor(clr As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion > 20 Then 'Background color Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext Dim window As JavaObject = jo.RunMethodJO("getWindow", Null) window.RunMethod("addFlags", Array (0x80000000)) window.RunMethod("clearFlags", Array (0x04000000)) window.RunMethod("setStatusBarColor", Array(clr)) Dim view As JavaObject = window.RunMethodJO("getDecorView",Null) view.RunMethod("setSystemUiVisibility",Array(Bit.Or(0x00002000,view.RunMethod("getSystemUiVisibility",Null)))) 'Light style with black icons and text ' view.RunMethod("setSystemUiVisibility",Array(0)) 'Dark style with White icons and text End If End Sub
  3. 2 امتیاز
    از تابع Build.SUPPORTED_ABIS میتونید لیست پردازنده ها رو بگیرید
  4. 2 امتیاز
    سلام دوستان خوب هستید؟ من حدود یه سال به دلیل کنکور نبودم و از کار دور بودم. حالا دنبال یه لپتاپ نسبتا قوی هستم برای کار، ولی نمیتونم مطمئن انتخاب کنم! در مورد سخت افزار که خودتون در جریان هستید فقط چیزایی که علاوه بر سخت افزار برام مهمه سبک بودن و حسگر اثر انگشته. بودجه هم تا سقف ۱۰ تومن ممنون میشم راهنمایی کنید و مدل های مد نظرتون رو پیشنهاد بدید ⁦♥️
  5. 2 امتیاز
    ممنون بابت کتابخانه ولی بهتره ی توضیحی در مورد کارکرد کتابخانه به همراه ی عکس بذارید ک کاربر متوجه بشه اصن کار این کتابخونه چیه !!!!!
  6. 2 امتیاز
    این تاپیکو چک کنید https://answercenter.ir/topic/1729-آموزش-ساخت-چراغ-قوه-flashlight-سورس-کامل-کتابخانه-لازم/
  7. 2 امتیاز
    سلام ببین دوستم کد نویسی به زبان جاوا هستش، تفاوتی توی کد نویسیش وجود نداره. فقط نحوه ی استفاده از کتابخونه ها کمی متفاوت شده و با گریدل استفاده می کنید. وگرنه کدنویسی و کامپوننت ها و . . . تغییر ساختاری نکردن. در ضمن پروژه های ایکلیپس هم میتونید به وسیله ی اندروید استودیو لود کنید و کدنویسی کنید.محدودیتی ندارید.
  8. 2 امتیاز
    سلام بر شما. من و مجید یه نظرسنجی در تلگرام قرار دادیم برای مشخص شدن تمایل کاربران به این موضوعات ولی متاسفانه استقبالی نشد. بازم اگه زمانی سرم خلوت بشه آموزش هایی برای بازی سازی خواهم زد.بخصوص الان که توکار ارائه سرور بازی رفتم. ساخت آموزش هایی برای بازی سازی تو فکرم هست. البته بیشتر تمایل به ساخت کتابخونه و آموزش بازی های آنلاین هستم.
  9. 2 امتیاز
    درود بر همگی آموزش کار با کتابخانه ایران بدج در ابتدا پس از لود کردن کتابخانه، متغیر را Initialize می کنیم : 'تعریف متغیر بدج Dim badger As Badge 'تعیین اکتویتی و ویو مورد نظر badger.Initialize(Activity,View) در مرحله بعد با کد زیر متن مورد نظر را وارد می کنید : Badger.Text = "IranBadge" سپس سایر تنظیمات مربوط به متن رو انجام میدیم : Badger.TextColor = Colors.White Badger.Font = Typeface.DEFAULT Badger.FontSize = 31 در این مرحله نوبت به بدج می رسه : Badger.BadgeColor = Colors.Red Badger.Radius = 360 ' between 0 to 360 حالا مکان نهایی بدج رو روی ویو مد نظر مشخص می کنیم : Badger.Position("Right","Center",True) ' حتما کلمات رو با حرف اول بزرگ بنویسید ' پارامتر آخر برای قرارگیری روی خط دور ویو می باشد در نهایت با دستور زیر بدج را نمایان می کنیم : Badger.Show
  10. 2 امتیاز
    کتابخانه از لینک زیر رپ شده https://github.com/lzyzsd/CircleProgress دارای سه کلاس با سه نوع مختلف پروگس ویوو کلاس های موجود Padina_ProgressBar Padina_CircleProgress Padina_DonutProgress کتابخانه به همراه سمپل پیوست شد لینک کمکی دانلود دریافت فایل padina_progressbar v1.0.rar
  11. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیز. همچین چیزی غیر ممکنه. سعی کنید تو کتابخونه های خارجی (additional library) بزارید کتابخونه رو نه تو کتابخونه های پیش فرض
  12. 1 امتیاز
    سلام اندروید استودیوتون روی حالت Offline که نیست ؟ فندق شکنتون رو روشن کنید و اندروید استودیو رو دوباره Sync کنید.
  13. 1 امتیاز
    سلام متاسفانه فرصت نکردم با کتابخونه ی خوب استاد شاهپیری کار کنم. ولی خب به این شکل کدتونو بنویسید » If OldPanel <> Null Then OldPanel.Color = Colors.White End If Dim pnl As Panel=viewclicked 'پنلِ مربوط به عنصر انتخاب شده pnl.Color=Colors.Blue 'تغییر رنگ OldPanel = pnl OldPanel هم توی Globals متغیرشو از نوع Panel تعریف کنید. تست کنید و ببینید به نتیجه میرسید یا خیر.
  14. 1 امتیاز
    سلام و درود اگه برای بییسک داری کد می زنی من با سی پی یو i3 رم 4 تا 4 ماه پیش داشتم کد میزدم ولی خوب راحت نبودم شبیه ساز ها اجرا نمی شدن و به سختی ولی اگر برای استدیو می خوای حتما سیستم قوی بگیر سیستم فعلی من msi ge 63 7 rc واقعا ازش راضیم اصلا انگار به آدم شوق برنامه نویسی می ده رم : 16 ,cpu i7 حافظه اصلی 1 ترابایت به همراه 128 گیگ ssd واقعا خوبه با سیستم قبلی زجر می کشدیم برا یه کمپایل و کلا اگر سیستمی برای برنامه نویسی می خواهی به رم و cpu و تا حدودی به هارد ssd توجه کن گرافیک در حد 2 هم خوبه ولی سنسور اثر انگشت نداره
  15. 1 امتیاز
    هرچی گرفتی فقط یه چیز یادت نره اونم SSD ... حتی اگه ساپورتم نکرد با کدی درایو بزار روش دیسک درایو اکسترنال بگیر خیلی بهتره . اگه 128 یا 256 گرفتی 80 درصدش رو برای درایو C بزار .
  16. 1 امتیاز
    سلام. دوست عزیز کار بسیار خوبی انجام دادین . تشکر بابت کتابخونه. دوتا نکته : یک - پیش نمایش و توضیح کارکرد کتابخونه رو باید قرار میدادین. دو - در زبان انگلیسی badge رو بآج میخونن منتظر کارهای قوی تری هستیم
  17. 1 امتیاز
  18. 1 امتیاز
    کار راحتیه عزیز. شما کافیه یه مدل داشته باشید برای آداپترتون که علاوه بر فیلدهای مورد نیاز هر آیتم یه فیلد به نام color هم داشته باشه. یه متغیر از نوع اینتجر به نام curentitem تعریف کنید و اونو توی OnItemClick مساوی پوزیشن قرار بدین. اینجوری همیشه آیتم قبلی و آیتمی که فعلا انتخاب شده رو دارین. بعد از کلیک متغیر color مربوط به پوزیشن قبل رو به حالت دیفالت و متغیر color مربوط به پوزیشن جدید که همون آیتم کلیک شده هست رو به رنگ جدید مقدار دهی کنید و در نهایت هم دستور notifyitemchanged رو برای هردو پوزیشن صدا بزنید. آموزش مفهومی از پست اول تاپیک رو ببینید
  19. 1 امتیاز
    اکشنش که اینه "android.settings.REQUEST_IGNORE_BATTERY_OPTIMIZATIONS". برای راحتی کارتون میتونید از کتابخونه زیر استفاده کنید. نحوه استفاده Dim prbattry As PersianBatteryOptimizer If prbattry.chekIgnoreOptimization Then prbattry.askIgnoreOptimization End If
  20. 1 امتیاز
    Sub Globals Dim e_text As EditText Dim btn As Button Dim matn As String Dim harf() As String End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.Color=Colors.RGB(45,73,2) e_text.Initialize("e_text") Activity.AddView(e_text,0,0,100%x,60dip) btn.Initialize("btn") Activity.AddView(btn,0,100dip,100dip,60dip) End Sub Sub btn_Click matn=e_text.Text.Trim harf = Regex.Split("",matn) For i = 1 To matn.Length Log(harf(i)) Next End Sub با این کد می تونید متن مورد نظرتون رو بدید و خودش به ترتیب ، حرف به حرف جدا می کنه و توی لاگ نشون می ده حالا شما حرف ها رو جدا جدا دارید و می تونید چک کنید مثال اگر (ز) بود همه حالات ز-ظ-ض-ذ رو به کاربر نمایش بده و یا هر کاری که خواستید انجام بده یا علی
  21. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیز بله چیزی که مد نظرتونه هم با جاوا و هم بیسیک امکان پذیره اول از همه باید یه دیتابیس داشته باشید که اطلاعات مربوط به هر حرف رو که خواستید ازش بگیرید اطلاعاتی مث مثال های دیگه حرف ع ادیت تکست توی بیسک هم یه رخداد داشت واسه تغییر متن درونش که با هر تغییر متن درونش اجرا میشد که از این طریق میتونید هر لحظه متن درون ادیت تکست رو بگیرید و با استفاده از یه حلقه به تعداد حروف متن گرفته شده از ادیت تکست ، بیاید یکی یکی حروف رو از متن بگیرید با استفاده از تابع charAt ، و حروف رو توی یه لیست ذخیره کنید در مرحله بعد میتونید حروف رو توی یه لیست ویوو یا ریسایکلرویوو به نمایش بزارید و با کلیک بر بروی هر کدوم ، یه تب هاست ساخته بشه با تعداد ستون های دلخواهتون و اطلاعات مربوط به هر حرف رو از دیتابیس بگیرید و توش نمایش بدید یه دکمه next هم بزارید و توی رویداد کلیک دکمه ، اطلاعات حرف بعدی رو از دیتابیس بگیرید و توی تب هاست آپدیت کنید
  22. 1 امتیاز
    اینا باید دوستانی که تجربشا داشتن بگند
  23. 1 امتیاز
    با گت المنت میتونید انجام بدید یا اینکه سورس صفحه را دانلود کنید با ریجکس متن موردنظرتون رو استخراج کنید
  24. 1 امتیاز
    این کد ها و اطلاعاتی که نیاز دارید AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="26"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") AddPermission(android.permission.RECORD_AUDIO) #Region Service Attributes #StartAtBoot: True #StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY #End Region Sub Process_Globals Dim record1 As AudioRecorder Dim nml As Notification Dim tamas As PhoneEvents Dim tamasid As PhoneId End Sub Sub Service_Create record1.Initialize() End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) tamas.InitializeWithPhoneState("tamas",tamasid) End Sub Sub Service_Destroy StartService("") End Sub Sub tamas_PhoneStateChanged (State As String, IncomingNumber As String, Intent As Intent) If State="IDLE" Then ' قطع تماس Try nml.Cancel(4) ToastMessageShow("این مکالمه ذخیره شد",False) record1.stop Catch Log("") End Try If State="RINGING" Then Else If State="OFFHOOK" Then nml.Initialize nml.Icon = "icon" nml.SetInfo("ضبط مکالمه", "در حال اجرای عملیات ضبط",Main) nml.Notify(4) ToastMessageShow("در حال ضبط کردن مکالمه",False) Try record1.AudioSource = record1.AS_MIC record1.OutputFormat=record1.OF_THREE_GPP record1.AudioEncoder=record1.AE_AMR_NB IncomingNumber = IncomingNumber.Replace("+","") Dim Prefix As String = DateTime.Now record1.setOutputFile(File.DirRootExternal , "AUDIO/MUSIC/" & Prefix & "_" & IncomingNumber & ".m4a") Catch Log("") End Try record1.prepare record1.start End If End If End Sub
  25. 1 امتیاز
    برای سوال اولتون: کلیکهاتون رو درست انتخاب نکردین عزیز. به صورت زیر دکمه های چپ و راست رو مدیریت کنید. Sub right_Click If ScrollAmount>=lis.Size-1 Then ' پوزیشن نباید از تعداد آیتمها بیشتر باشه ScrollAmount=0 Pr.scrollToPosition(0) Return End If Pr.smoothscrollToPosition(ScrollAmount +1) ScrollAmount =ScrollAmount +1 End Sub Sub left_Click If ScrollAmount<=0 Then ' پوزیشن نباید از 0 کمتر بشه Return End If Pr.smoothscrollToPosition(ScrollAmount -1) ScrollAmount =ScrollAmount -1 End Sub برای سوال دوم هم که تو قسمت کلیک میتونید این کارو بکنید
  26. 1 امتیاز
    سلام، پکیج جامعی برای اموزش برنامه نویسی بیسیک در حال ضبط هستش.شامل جدیدترین کتابخونه ها و خلاصه هرچیزی که نیاز کاربران باشه اموزشش توی این پکیج قرار داده میشه.
  27. 1 امتیاز
    بازی ماشین تپه نوردی رو در بیسیک شبیه سازی کردم که تصویر اون رو در زیر میبینید. این کد رو برای ساخت دوره آموزشی بازی سازی تهیه کرده ام. چنانچه نظری در اینباره دارید بگید.
  28. 1 امتیاز
    سلام فکرکنم داخل خود سورسها این class Module وجود داشت که باید اضافه میکردید! پیوست شد http://s9.picofile.com/file/8366521050/X2_OK.rar.html
  29. 1 امتیاز
    خیر دوست عزیز. این کتابخونه به صورت کاملا استاندارد هست و هیچ گونه سرویسی در پس زمینه فعال نمیکنه. بلکه از کلاس alarmmanager پیش فرض برای ست کردن آلازم استفاده میکنه. در ضمن شما حتما باید با استفاده از متدهایی که تو کتابخونه هست برنامه رو به لیست برنامه های محافظت شده اضافه کنید تا مانع از بسته شدن توسط سیستم عامل بشه.
  30. 1 امتیاز
    به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز انسرسنتری یه کتابخونه جادویی دیگه از سری محصولات پرشین رو برایتان آورده ایم یکی از معضلات بیسیک نداشتن روش بهینه جهت انجام کارها در پس زمینه برای یک تایم خاص یا متناوب هست. روش اصولی و بهینه برای این کار استفاده از AlarmManager پیش فرض خود اندروید هست که توی جاوا میشه ازش استفاده کرد.اما توی بیسیک به صورت پیشفرض امکان استفادش وجود نداره. برای همین ما کتابخونه رو به صورت کاملا استاندارد به همراه تمامی متدها براتون اماده کردیم. یکی از مزیتهای واقعا عالی تو این کتابخونه اسفاده از سرویس هست. یعنی اینکه شما میتونید هر جایی و هر تایمی یک سرویس اجرا کنید امکان دیگه ای که توی این کتابخونه گنجونده شده دادن مقادیر به این سرویس هست. یعنی یه سری مقادیر رو میتونید موقه اجرا از سرویس بگیرید که قبلا خودتون به صورت کی ولیو بهش دادین. امکان دیگه مدیریت بهینه سازی باتری در نسخه های جدید اندروید هست که این امکان رو میده تا برنامه خودتون رو در لیست برنامه های محافظت شده قرار بدین تا سیستم عامل دیگه بهش گیر نده برای ممصرف باتری. امیدوارم که از این کتابخونه هم استفاده کافی رو ببرید. لینک اموزش کار با کتابخانه
  31. 1 امتیاز
    سلام به کاربران و دوستان عزیز خب بنده بیکار بودم و گقتم یک سورس کرنومتر واسه شما دوستان آماده کنم ( به ساده ترین شکل نوشتم ) بیشتر چنبه آموزشی داره تا اینکه به عنوان یک برنامه کاربردی بهش نگاه کرد وگرنه همه ی گوشی ها الحمدالله کرنومتر ها خفن دارن.در کل می بینید توی برنامتون خواستین برنامه ای بسازید که نیاز باشه به محاسبه زمان با دقت بالا ( میلی ثانیه) و......... شاید بگید کتابخونش نیست آیا ؟ بله کتابخونش هست که اسم کتابخونش Clock بود ( اگه اشتباه نگفته باشم ) که کرنومتر داشت.نمیدونم بنده تستش کردم عملکردش خوب بود ولی وقتی استپش می کردیم و دوباره استارت میکردم از جایی که استتپ شده بود شروع نمیشد و چند ثانیه جلوتر اجرا میشد. انگار که ما استپش کردیم ولی اون واسه خودش در حال اجراس.واسم جالب نبود گفتم یک نمونه سادشو بنویسم *solh* کد نویسیش خیلی سادس.و نیاز به توضیحی نداره.*r24* مارو هم از دعاهااتون بی نصیب نکنید. رمز فایل هم : basic4android.org مشکلی بود یا سوالی بود در مورد سورس، بنده در خدمتم.*solh* Cornometr(Www.Basic4Android.Org).rar
  32. 1 امتیاز
    مثال بالا همونیه که می خوای. سورسش رو به برنامه ات اضافه کن یا خروجی کتابخونه ازش بگیر و به پروژه ات اضافه کن
  33. 1 امتیاز
    B4A_HelloWorld.zip این مثال و سورس کتابخونه است
  34. 1 امتیاز
    سلام اول از کاربر این دسترسی ها رو بگیرید Dim ru As RuntimePermissions If ru.Check(ru.PERMISSION_ACCESS_FINE_LOCATION) = False Or ru.Check(ru.PERMISSION_ACCESS_COARSE_LOCATION) = False Then For Each Permission As String In Array(ru.PERMISSION_ACCESS_FINE_LOCATION, ru.PERMISSION_ACCESS_COARSE_LOCATION,"android.permission.NETWORK","android.permission.WIFI","android.permission.GPS") ru.CheckAndRequest(Permission) Wait For Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) If Result = False Then ToastMessageShow("اجازه دسترسی به مکان داده نشد!",False) End If Next End If بعد یه سرویس درست کنید و این محتوا رو توش قرار بدین #Region Service Attributes #StartAtBoot: False #End Region Sub Process_Globals Private FusedLocationProvider1 As FusedLocationProvider Private LastLocation As Location End Sub Sub Service_Create FusedLocationProvider1.Initialize("FusedLocationProvider1") Dim n As Notification n.Initialize2(n.IMPORTANCE_LOW) n.Icon = "icon" n.Sound = False n.Vibrate = False n.Light = False n.Insistent = False n.AutoCancel = False n.SetInfo("","","") Service.AutomaticForegroundNotification = n End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) Service.StopAutomaticForeground FusedLocationProvider1.Connect LastLocation.Initialize End Sub Sub Service_Destroy FusedLocationProvider1.Disconnect End Sub #Region "Gestione" Sub FusedLocationProvider1_ConnectionFailed(ConnectionResult1 As Int) Try Log("FusedLocationProvider1_ConnectionFailed") ' the FusedLocationProvider ConnectionResult object contains the various CoonectionResult constants Select ConnectionResult1 Case FusedLocationProvider1.ConnectionResult.NETWORK_ERROR ' a network error has occurred, this is likely to be a recoverable error ' so try to connect again FusedLocationProvider1.Connect Case Else ' TODO handle other errors End Select Catch Log(LastException) End Try End Sub Sub FusedLocationProvider1_ConnectionSuccess Try Log("FusedLocationProvider1_ConnectionSuccess") Dim LocationRequest1 As LocationRequest LocationRequest1.Initialize LocationRequest1.SetInterval(1000) ' 1000 milliseconds LocationRequest1.SetPriority(LocationRequest1.Priority.PRIORITY_HIGH_ACCURACY) LocationRequest1.SetSmallestDisplacement(1) ' 1 meter FusedLocationProvider1.RequestLocationUpdates(LocationRequest1) Catch Log(LastException) End Try End Sub Sub FusedLocationProvider1_ConnectionSuspended(SuspendedCause1 As Int) Try Log("FusedLocationProvider1_ConnectionSuspended") ' the FusedLocationProvider SuspendedCause object contains the various SuspendedCause constants Select SuspendedCause1 Case FusedLocationProvider1.SuspendedCause.CAUSE_NETWORK_LOST ' TODO take action Case FusedLocationProvider1.SuspendedCause.CAUSE_SERVICE_DISCONNECTED ' TODO take action End Select Catch Log(LastException) End Try End Sub Sub FusedLocationProvider1_LocationChanged(Location1 As Location) Try CallSubDelayed2(MahafelMazhadi,"MyLocation",Location1) Catch Log(LastException) End Try End Sub #End Region این مقادیر رو هم به مانیفست اضافه کنید AddApplicationText(<meta-data android:name="com.google.android.gms.version" android:value="@integer/google_play_services_version" />) AddPermission(android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION) AddPermission(android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION) و این رو هم به Main اضافه کنید #AdditionalJar: com.google.android.gms:play-services-location توی اکتیویتی که میخای مکان رو بگیرید این ساب رو ایجاد کنید و توی سرویس اسم اکتیویتی رو توی ساب FusedLocationProvider1_LocationChanged(Location1 As Location) ویرایش کنید Sub MyLocation(Location1 As Location) StopService(GPSman) Log(Location1.Latitude&","&Location1.Longitude) End Sub و تمام و یادتون نره که موقعی که میخاین مکان رو دریافت کنید سرویس رو باید استارت کنید با روشن کردن GPS میتونید مکان دقیق رو بگیرید حتی اگر توی خونه باشید نه بیرون
  35. 1 امتیاز
    منظورتان از سرچ چیز دیگه چیه؟ php ایرادی نداره ، بجای filed1 وfiled2 ,field3 ، فیلدهای خودتان را جایگذاری کرده باشید ، php درست کارخواهد کرد.
  36. 1 امتیاز
    مشاهده فایل FlashLight با سلام خدمت همه دوستان. چند روزه درگیر و گرفتار بودیم و زیاد نتونستیم در خدمت دوستان باشیم. گفتم یه کتابخونه کاربردی رو آماده کنم برید کیفشو برید کتابخونه از اسمش هم معلومه چی هست. چراغ قوه یا همون flashlight. با این کتابخونه به راحتی میتونید یه نرم افزار چراغ قوه بنویسید و به طور کلی میتونید فلش گوشی رو مدیریت کنید. کتابخونه روی نسخه ها مختلف تست شده وبرای اندروید 6 به بالا هم مشکلی نداره انشالا. انشالا که مورد استفاده قرار بگیره نحوه استفاده. Dim fl As FlashLight fl.initialize fl.turnOnFlash fl.turnOffFlash لینک گیتهاب کتابخانه. ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال 11/12/2017 دسته کتابخانه ها  
  37. 0 امتیاز
    شما بیاید یک مولتی پنل بسازید و برسی کنید اضافه شدن مقادیر لیوت یا عناصر مشخسی در پنل قرار بگیره کار سختی نیست فقط باید هنگام لود شرط بذارید
×
×
  • جدید...