رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

تخته امتیازات

  1. امین مهدی نژاد

    امین مهدی نژاد

    معاون انجمن


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال ها

      641


  2. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    معاون انجمن


    • امتیاز

      6

    • تعداد ارسال ها

      2,430


  3. mehrzad238

    mehrzad238

    کاربر عادی


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال ها

      40


  4. mohsen m

    mohsen m

    کاربر رو به رشد


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      130



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان یکشنبه, 24 شهریور 1398 در همه بخش ها

  1. 2 امتیاز
    در این ویدیو که در لینک زیر قرار داده شده توسط استاد معلی از وبسایت کویکلرن میتونید ببینید که راه اصولی راه اندازی اندروید x چگونست دانلود از لینک زیر : http://s4.picofile.com/file/8372397818/b4a93.mp4.html در صورتی که پروکسی داخل فیلم کار نکرد میتونید از شکن استفاده کنید که سایتش در لینک زیر هست : https://shecan.ir/ موفق پیروز باشید
  2. 2 امتیاز
    اینم از آخرین نسخه برنامه بیسک فور اندروید از وبسایت کافه توسعه (این وبسایت متعلق به پژمان نیکروان میباشد که یکی از مدیران بازنشسته همین وبسایت می باشد) دریافت از لینک زیر: بیسیک فور اندروید 9.50 نهایی اگر اولین بار هست که میخواهید از نسخه های 9.0 به بالا استفاده کنید حتما لینک زیر رو ببینید، در غیر این صورت این بخش رو نادیده بگیرید آموزش راه اندازی اندروید x در بیسیک های 9.30 به بالا
  3. 1 امتیاز
    سلام من میخوام اطلاعات یک سایت را داخل برنامه لود کنم و کدهای وب به این شکل هست <li id="l-bourse" style="" class=" low" onclick="if (!window.__cfRLUnblockHandlers) return false; window.location='chart/bourse'" data-cf-modified-1633da8d192a720f759d234d-=""> <strong><em></em> بورس</strong> <span class="info-value"> <span class="info-price">294,166.0</span> </span> <span class="info-change">(2.69%) 7,916.0</span> </li> کدهایی که من نوشتم Sub Globals Private Spinner1 As Spinner Dim we As WebViewExtras Dim webView1 As WebView Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("l") webView1.LoadUrl("http://www.tgju.org/") we.addJavascriptInterface(webView1,"w") we.addWebChromeClient(webView1,"") End Sub Sub webView1_PageFinished (Url As String) Dim js As String="w.CallSub('Process_HTML', true, document.getElementById('l-bourse')[0].innerText)" we.executeJavascript(webView1,js) LogColor(js,Colors.Yellow) End Sub Sub Process_HTML(gt As String) Label1.Text=gt.Trim End Sub اما اطلاعات لود نمیشه و لوگ زیر را برمیگردونه Uncaught TypeError: Cannot read property 'innerText' of undefined in http://www.tgju.org/ (Line: 1) و مشکل از دو خط زیر هست Dim js As String="w.CallSub('Process_HTML', true, document.getElementById('l-bourse')[0].innerText)" we.executeJavascript(webView1,js) ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. دریافت فایل Source.zip
  4. 1 امتیاز
    دوستان کسی جوابی برای این موضوع نداره ؟
  5. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیز لطفا لینک از مارکتها پس از انتشار قرار دهید! اگر قرار باشه هر برنامه ای ریلیز شه و لینک شه و درخواست نظر کنن واسش و کاربران نصب کنن و کلی ماجرای دیگه... از کجا معلوم بدافزار نباشه؟! یا حق
  6. 1 امتیاز
    AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="15" android:targetSdkVersion="28"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/ic_launcher") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:supportsRtl, "true") SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") SetActivityAttribute(main, android:windowSoftInputMode, stateHidden) '=====بخش مربوط به تبلیغات گوگل================================== 'دسترسی به اینترنت AddPermission(android.permission.INTERNET) AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) 'برای پوش نوتیفیکیشن گوگل CreateResourceFromFile(Macro, FirebaseAnalytics.GooglePlayBase) CreateResourceFromFile(Macro, FirebaseNotifications.FirebaseNotifications) CreateResourceFromFile(Macro, FirebaseAnalytics.FirebaseAnalytics) CreateResourceFromFile(Macro, FirebaseAdMob.FirebaseAds) '============================================================= 'پوشه CreateResourceFromFile(Macro, Pushe.Standalone) AddApplicationText(<meta-data android:name="co.ronash.pushe.token" android:value="PUSHE_XXXXXXXXXXXXXXX"/>) البته پوشه میگه درصورت استفاده از ادموب از دسترسی FirebaseNotifications.FirebaseNotifications استفاده نکنید اما من تا حالا به مشکلی بر نخوردم. دسترسی FirebaseAdMob.FirebaseAds را غیرفعال کنید ببینید برنامه فورس کلوزش رفع میشه یا نه
  7. 1 امتیاز
    دوره خاص یا جامعی رو نمیشه پیشنهاد داد عزیز. شما توی برنامه دانلود و همچنین عضویت دارید. بنابراین باید یه کتابخونه قدرتمند برای دانلود و ارتباط با سرور داشته باشید. توصیه ما کتابخونه زیر هست. بعد از تهیه کتابخونه و دیدن آموزشهای مربوطه کار اصلی و مهم شما شروع میشه یعنی سمت سرور. شما میتونید برای شروع از php استفاده کنید که ساده تر از بقیه زبانهاست تقریبا. باید یه تسلط نصفه نیمه هم روی این زبان داشته باشید. چیز دیگه ای فک نکنم نیاز باشه. البته در صورتی که پخش فیلم و احتمالا لیست بندی فیلمها رو دارید باز قضیه فرق میکنه
  8. 1 امتیاز
  9. 1 امتیاز
    از تابع زیر استفاده کنید if (ActivityCompat.shouldShowRequestPermissionRationale(......))
  10. 1 امتیاز
    متاسفانه DiscreteScrollView از این امکان پشتیبانی نمیکنه.باید از نوعهای دیگه مثل normal یا viewpager استفاده کنید
  11. 1 امتیاز
    خب اینا رو با استفاده از دسته بندی میتونی راحت پیاده کنی مثلا یه دسته به اسم کابل میزنی و یه ای دی میدی و محصولات قسمت دسته ایدی میدی یه راه سادس
  12. 1 امتیاز
    اینو تست کنید document.getElementsByClassName("big-face-tooltip")[0].getAttribute("src");
  13. 1 امتیاز
    آره میشه با این کتابخونه irZipSigner میشه sign کرد . البته باید بروزرسانی کنم کتابخونه رو . اگر نسخه بروز این کتابخونه رو با مثالی از کتاب ساز ساده مناسب خواستید. پیام بدید تا سفارشی براتون بسازم. «موفق باشید.»
  14. 1 امتیاز
    فایل apk از Zip به عنوان روش فشرده سازی استفاده میکنه یعنی میشه فایلی apk رو به zip و بلعکس تبدیل کنید در ضمن در نرم افزار های کتاب ساز معمولا فایل های تنظیمات و دیتابیس و فایل های مدیایی رو تغیر میدهند. و به هیچ عنوان کامپایلر نیستند پس شما اگر فایلی Zip که حاوی محتویات لازم برای یک اپ باشه رو داشته و با اونو تبدیل به apk و با یک zip signer امضای لازم رو به اون بدید. برنامه اجرا میشه «موفق باشید.»
  15. 1 امتیاز
    آره میشه هم به هر نفر تکی پیام فرستاد هم میشه Room ساخت و به یه گروه که عضو اون هستند پیام فرستاد هم میشه Namespace ساخت و به هرکی با اون وارد شده پیام رو فرستاد برای ارسال پیام به هر نفر یا باید سوکت اون طرف رو در متغیری قرار داد یا باید id اون رو ذخیره کنی. var users=[]; ... socket.on('add_user', (username) => { users.push(socket); .... البته در اینجا سوکت تنها رو ذخیره کردم بهتره users آبجکت باشه تا اطلاعاتی مثل نام - آی دی و ... رو هم داشته باشی «موفق باشید.»
  16. 1 امتیاز
    منظورت بیلدر هست.. من برا b4j برنامشو درست کردم دارم ولی برا b4a زیاد جالب نیس و ندارم
  17. 1 امتیاز
  18. 1 امتیاز
    خدمت شما به همراه مثال لینک دانلود: fileProvider در ادامه این مطلب : از اندروید ۷ به بعد گوگل محدودیتهایی رو برای دسترسی به فایلها با اینتنت قرار داد. برای حل مشکل دو راه دارید: راه اول: این کد رو اول پروژه یا توی استارتر بذارید و به اندروید اعلام کنید که فعلا سختگیری نکن تا شما اجازه داشته باشین از روشهای قدیمی استفاده کنید: #if java import android.os.StrictMode; public void _onCreate() { StrictMode.VmPolicy.Builder builder = new StrictMode.VmPolicy.Builder(); StrictMode.setVmPolicy(builder.build()); builder.detectFileUriExposure(); } #End If این راه توصیه نمیشه راه دوم: استفاده از fileProvider که پیشنهاد گوگله سمپلش رو ضمیمه کردم
  19. 1 امتیاز
    سلام وقت بخیر کد زیر رو داخل سرویس استاتر برنامه خود بگذارید درست میشه #if java import android.os.StrictMode; public void _onCreate() { //@cafetoseeh if (android.os.Build.VERSION.SDK_INT >= 18) { StrictMode.VmPolicy.Builder builder = new StrictMode.VmPolicy.Builder(); StrictMode.setVmPolicy(builder.build()); //cafetoseeh.ir builder.detectFileUriExposure(); }} #End موفق باشید
  20. 1 امتیاز
    برای اینکه فاصله کمتر بشه تابع ClampTransformProgre رو حذف کنید و اینکه با تابع transformer اسکیلها رو کمو زیاد کنید
  21. 1 امتیاز
    کتابخونه جاواش و لینک زیر موجوده که باید تبدیل به بیسیک بشه https://github.com/MindorksOpenSource/CrashReporter
  22. 0 امتیاز
    اوکی، حالا اگه بخوام بصورت رندم و تصادفی انتخاب بشن چجوریه؟ اصلا میشه همچنین چیزی؟
×
×
  • جدید...