رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


پرچمداران


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان ۱۹/۰۳/۱۳ در همه بخش ها

  1. 2 امتیاز
    مشاهده فایل جست و جو در لیست ویو با ایتم کلیک سورس جست جو در لیست ویو با ایتم کلیک هنگام جست و جو رمز فایل : answercenter.ir ارسال کننده Pourya-Najafi ارسال ۱۹/۰۳/۱۲ دسته سورس
  2. 1 امتیاز
    سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز انجمن جدید ترین نسخه ی Android Support Repository و Google Repository که لازمه ی Sdk و طراحی متریال هست رو به همراه بقیه ی فایل های لازم توی پوشه ی Extras به درخواست یکی دوستان آپلود کردم که گفتم لینکشو واسه استفاده شما هم بذارم. پوشه شامل موارد زیر هست : حجمش 800 مگ شد تقریبا از این لینک قابل دانلود هست امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
  3. 1 امتیاز
    گوگل چند وقتی میشه که استفاده از امکانات نقشه رو برای توسعه دهندگان پولی کرده ، 200 دلار ماهیانه ، پس بهتره از نقشه های بومی استفاده کنیم ، امروز به صورت رایگان این کتابخانه رو ، برای پارسی جو و نرم افزار B4A پیاده سازی شد. ( حمایت بیشتر از توسعه دهندگان ایرانی ) نسخه : 1.3 نرم افزار : B4A وبلاگ سایت پارسی جو دمو در داخل آپارات دانلود از طریق گیت هاب
  4. 1 امتیاز
  5. 1 امتیاز
    Sub ParsWKT(wktstring As String) Dim wkt As String = wktstring Dim wkt1 As String = wkt.Replace("LINESTRING ","").Replace("(","").Replace(")","") Dim arr1() As String = Regex.Split(", " , wkt1) Dim PolyLine As MC7MapParsijooPolyLine PolyLine.Initialize(MC7MapParsijoo) For i=0 To arr1.Length-1 Dim arr2() As String = Regex.Split(" ", arr1(i)) Log(arr2(0).Trim) Log(arr2(1).Trim) PolyLine.addPoint2(arr2(1) , arr2(0)).setWidth(5dip).setColor(Colors.Red) Next MC7MapParsijoo.addPolyLine(PolyLine) End Sub * تکه کد برای PolyLine یا مسیریابی در نقشه : ( تو مثال زیر کافیه با ارسال درخواست ، جیسون رو دریافت ، دیکد و رشته wkt رو به متد بالا بدید) * متد بالا رو بهبود دادید به اشتراک بزارید ، بقیه هم استفاده کنند. آما: بزرگ ترین کدها از کوچک ترین تکه کدها ساخته میشه.
  6. 1 امتیاز
    به نام خداوند آپدیت ویژه: دریافت خودکار توگن سمت سرور و ارسال نتیجه خرید به صورت رمز شده با استفاده از Persian_Encryption لینک دریافت آپدیت Purchace_Aouto_Incryption.7z سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز انسور سنتر ایشالا که حالتون خوب و ایام به کامتون باشه مسئله امنیت درون پرداخت همیشه یکی از دغدغه ها و نگرانهای توسعه دهنده ها بوده و هست با مشکلاتتی که توی این سیستم پیداشد و هک شدن این سیستم توسط برنامه هایی مثل لاکی پچر بازار سیستم جدیدی رو ارائه کرده که تو اون پرداخت و تایید خرید توی دو مرحله انجام میشه مرحله اول با استفاده از سیستم پرداخت انجام میشه و مرحله دوم با استفاده از توگن امنیتی صحت درون پرداخت تایید میشه و درصورت خرید صحیح به کاربر اجازه فعال شدن یا در خریدهای مصرفی اجازه کانسیوم داده میشه آموزش متنی رو دوست خوبمون آقا محراب زحمتشو کشیدن این لینک. توی این آموزش شما با تمام نکاتی که لازمه جهت یه پرداخت امن و تقریبا 100 درصد مطمئن یاد میگیرید. برنامه به دوروش تست میشه و هر بار لاکی پچر رو به جونش میندازیم و میبیند که به صورت معمولی خیلی راحت هک میشه ولی با پیاده سازی سیستم جدید لاکی پچر دیگه هیچ غلطی نمیتونه بکنه و با خیال راحت برنامه پرداخت و تایید میشه. جهت حفظ امنیت سمت برنامه هم از کتابخونه M_SecureSharepPrefrence استفاده کردیم تا با استفاده از اون وضعیت پرداخت رو به صورت کاملا امن و رمز شده تو برنامه ذخیره کنیم و برای دفعه های بعد نیازی به پرداخت نباشه البته به خاطر زیاد شدن حجم هم پوزش می طلبیم. من معمولا عادت دارم زیاد حرف بزنم ببخشید دیگه این شما و این هم آموزش امیدوارم مورد پسند قرار بگیره(متوجه شدین که باید پسند رو بزنین دیگه) یا حق chekapipardakht.7z
  7. 1 امتیاز
    سلام بر دوستان عزیز، خیلی وقت بود که در هیچ انجمنی فعال نبودم اما به جبران این غیبت، با یک آموزش خوب خدمت شما رسیدم این دوره شامل آموزش استفاده از کتابخانه های قدرتمند Rxjavaو Dagger و android architecture components می باشد و با استفاده از این ابزار ها، معماری MVVM را پیاده خواهیم کرد و به زبان بسیار ساده این مفاهیم نسبتأ پیچیده را یاد خواهید گرفت. نکته برای راحتی کار خودم از پلتفرم داکیومنت نویسی GitBook استفاده کردم و ویدیو ها در سایت آپارات آپلود شده و در کنار آموزش ویدیویی، آموزش متنی نیز در کنار آن قرار داده شده! لینک دوره: دوره معماری MVVM در اندروید استدیو و کاتلین نکته : آموزش هنوز تکمیل نیست اما هر روز تکمیل تر خواهد شد تا به نتیجه مطلوب خود برسد! خوشحال میشم نظرات و پیشنهادات خودتون رو در این تاپیک بیان کنید! نکته آخر: این آموزش مختص به هیچ انجمنی نیست و صرفا جهت آموزش به همه برنامه نویسان عزیز می باشد و در تمامی انجمن های برنامه نویسی قرار داده خواهد شد!
  8. 1 امتیاز
    سلام ، کتابخونه ای رو نوشتم که بوسیله اون براحتی میتونید از اینستاگرام دانلود کنید و یا کامنت اول ( توضیحات هر پست ) رو دریافت کنید . گرفتن آدرس عکس پروفایل و پست ها ( فایل .jpg) گرفتن آدرس فیلم ( فایل .MP4) گرفتن کامنت اول توجه : این کتابخانه فقط آدرس فایل ( عکس یا فیلم ) را برای شما میگیرد و وظیفه دانلود کردن و ذخیره سازی فایل بر عهده ی برنامه نویس می باشد ! پیشنهاد من برای دانلود فایل های گرفته شده استفاده از AriaHTTP که توسط Amin Shahedi ساخته شده است . با این کتابخونه براحتی اینستا دانلودر برای خودتون بسازید و در کافه بازار قرار بدید و سود کنید نسخه جدید 1.02 کتابخونه + فیلم آموزشی + سورس در لینک زیر : دانلود از پیکو فایل بدون رمز دانلود کتابخانه ورژن 1.02 به صورت مجزا : دانلود کتابخانه کتابخونه به نسخه ی 1.02 آپدیت شد ! تغییرات : فیکس شدن مشکل برگردوندن لینک عکس و فیلم و کامنت کاملا برطرف شد و کتابخونه از این پس به صورت پایدار قابل استفاده خواهد بود . تاپیک رو بترکونید !!!!
  9. 1 امتیاز
    سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. این تصویر رو ببینید » توضیح خاصی نداره، توابعی جهت اینکار نوشته شده که ورودیشون ویو هستش. به صورت زیبا یک انیمیشنی رو بهborder ویو ها میده. سورس کد ارائه شده توسط B4X Forum پروژه » AnimatedBorder.zip
  10. 1 امتیاز
    سورس Expandable Panel کلاس رو از سایت مرجع گرفتم یه کم تغییرات دادم مثل لود لایوت و تنظیم سرعت دوستانی که نیاز دارن میتونن کاملا بر حسب کارشون کاستومایزش کنن فایل گیف رو مشاهد کنید لطفا! دانــــــــــــــــــــــلود کنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد
  11. 1 امتیاز
    سلام این تصویرو ببینید » با این CustomView خیلی کارا میشه کرد. یادمه این کاستوم ویو توی بیسیک به این شکل نبود واسه جلوه های زیبا چ مکافاتی داشتیم. استفاده کنید فایل پروژه » CLV_Header.zip
  12. 1 امتیاز
    سلام دوستان این هم یه سورس ساده اما بسیار کاربردی ! از عنوان معلومه چیکار میکنه! اما عکس هم قرار میدم! برای دانلود کلیلک کنید! تشکر فراموش نشه! منبع:www.sourcecodester.com
  13. 1 امتیاز
    تابعی برای بدست آوردن "اختلاف بین دو تاریخ" Sub between(t1 As Long,t2 As Long) As String Dim t As Long=Abs(t1-t2) Dim days, hours, minutes As Int days = Floor(t / DateTime.TicksPerDay) hours = Floor((t Mod DateTime.TicksPerDay) / DateTime.TicksPerHour) minutes = Floor((t Mod DateTime.TicksPerHour) / DateTime.TicksPerMinute) Return days&"روز و "&hours&"ساعت و "&minutes&"دقیقه " End Sub ورودی اول: تاریخ یا ساعت اول و ورودی دوم تاریخ یا ساعت دوم (بصورت میلی ثانیه)؛ در این مثال دوتاریخ رو به میلی ثانیه تبدیل و نتیجه رو مسیج باکس دادیم: DateTime.DateFormat="yyyy/mm/dd" Msgbox( between( DateTime.DateParse("2016/10/20") , DateTime.DateParse("2017/02/20") ) ,"")
  14. 1 امتیاز
    این یه تکلیفه عزیز. اگه میخواین به مراحل عالی تو این زمینه برسین باید خودتونو عادت بدین به اینکه از هرچیزی که میخواین استفاده کنین حتما اول اونو کالبد شکافی کنین
  15. 1 امتیاز
    سلام دوستان. نمیدونم از کجا شروع کنم... میدونم خیلیا این مشکل رو دارن ، شاید دیده باشید وقتی یه کتاب میسازید به فرض مثلا یه متنی رو توی لیبل قرار میدید و اون لیبل رو تو اسکرول میذارید ، باید هی مقدار Height اسکرول ویو رو کمو زیاد کنید تا به اون نتیجه برسید. بعد درضمن ، ممکنه بتونید همونجا عرض اسکرول ویو رو طوری قرار بدید که همه ی متن توش جا بشه ، اما اگه وقتی سایز متن لیبل رو میبرید بالا چی؟؟؟ وقتی تو گوشی هایی با سایز کوچیک تر برنامه اجرا بشه چی؟؟؟ خب مشخصه که یا متن لیبل همش نشون داده نمیشه و یا اسکرول زیادی فضای خالی ایجاد میکنه که خیلی بد میشه. یه ماژولی هم استاد خلیلی در این مورد گذاشته بودن که میومد اونقدر سایز متن لیبل رو کوچیک میکرد تا اینکه توی اسکرول ویو تمام متن جا بشه. اما اینبار سایز اسکرول ویو اونقدر بزرگ میشه که تمام متن لیبل توش جای بگیره. :حالا من اومدم با یه سری چیزا این کتابخونه رو ساختم: خب میریم سراغ کتابخانه و آموزش که خیلی خیلی سادست و فقط با یک نیم خط کد تنظیم میشه. ما اومدیم تو این سورس که پیوست شده: یه لایوت ایجاد کردیم و توش اسکرول ویو قرار دادیم. و یک لیبل هم تعریف کردیم که متن طولانی مون رو اونجا قرار بدیم و ادش کنیم به اسکرول ویو ، که به این صورت تعریف شدن: Sub Globals Dim label1 As Label Private ScrollView1 As ScrollView End Sub خب ، حالا اومدیم تو رویداد activity_Create متن رو دادیم به لیبل و بعد ادش کردیم توی اسکرول و بعد با کتابخانه AutoSizeScroll تنظیمش کردیم. که من کدهای اکتیویتی کریت رو قرار میدم و خط به خط توضیح میدم: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") label1.Initialize("label1") label1.Text=File.ReadString(File.DirAssets,"matn.txt") label1.TextColor=Colors.Black label1.TextSize=16 label1.Gravity=Gravity.CENTER ScrollView1.Panel.AddView(label1,0,0,100%x,100%y) Dim s As AutoSizeScroll s.set(label1,ScrollView1) End Sub 1.لایوتی که ساختیم لود کردیم تو اکتیویتی 2.لیبل رو initizile کردیم ، چون دستی ادش کردیم. 3.یه فایل تکست که برای تست ساختم فراخوانی کردم و دادمش به لیبل 4. یه سری فونت و رنگ دادم به لیبل که هیچی....... ......... 7.لیبل رو اد کردیم به اسکرول ویو(که همتون میدونید) 8.کتابخانه autoSizeScroll رو تعریف کردیم و اسم لیبل و اسکرول ویو خودمو دادم بهش تا واسم تنظیمش کنه. تمام! دیگه فرقی نمیکنه که متن از فایل تکست باشه ف دیتابیس باشه و... حالا هرچقد میخواین متن لیبل رو سایزشو زیاد کنید...... ، و یا متنش رو زیاد کنید. هیچ نیازی به بالا بردن عرض اسکرول نیست و در تمام گوشی ها تنظیم میشه. خسته شدم اینقد نوشتم :::دانلود سورس و کتابخانه::: توجه: بعد از هر عملیات تغییر سایز و زیاد کردن متن این تکه کد باید قرار بگیره تا درستش کنه. مثلا بعد از زیاد کردن سایز توسط سیک بار باید این کد هم بعد از بزرگ کردن متن باید بنویسید: Dim s As AutoSizeScroll s.set(label1,ScrollView1) End Sub
  16. 1 امتیاز
    سلام. تصویر گویای سورس هستش. فقط با چند خط کد میتونین به محیط جون بدین. موفق باشید. راستی عکس ابر و موج نداشتم خودم ساختم. ببخشید ... animationraofi.rar
  17. 1 امتیاز
    با سلام با کد زیر میوتنید بگید توس کجای صفحه باشه فقط کافیه مقدار دهی کنید (هم dip میگیره هم درصد) تیک کتابحانه JavaObject رو هم بزنید Sub ShowToastAt(x As Int, y As Int, text As String, longDuration As Boolean) Dim duration As Int If longDuration = True Then duration = 1 Else duration = 0 End If Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim toastJO As JavaObject toastJO = toastJO.InitializeStatic("android.widget.Toast").RunMethod("makeText", Array(ctxt, text, duration)) toastJO.RunMethod("setGravity", Array(Bit.OR(Gravity.TOP, Gravity.LEFT), x, y)) toastJO.RunMethod("show", Null) End Sub اینم طرز استفاده ShowToastAt(10%x,35%y,"نمایش توس در مکان دلخواه",True) عکس نتیجه رو پیوست کردم امیدوارم به کارتون بیاد یا علی
  18. 1 امتیاز
    سلام شاید خواسته باشید بین اجرای دو دستور فاصله بیاندازید. به عنوان مثال بخواهید ابتدا متن Button1 را abc کنید و بعد از 5 ثانیه متن Button2 را 123 کنید. برای این عمل ساب زیر را به پروژه اضافه کنید: Sub Wait(MilliSecond As Int) Dim Time As Long Time = DateTime.Now + MilliSecond Do While DateTime.Now < Time DoEvents Loop End Sub ساب بالا یک پارامتر دارد که باید مقدار فاصله ای که قرار است بین دو دستور بیفتد را بنویسید. (واحد میلی ثانیه 1 ثانیه = 1000 میلی ثانیه) یک مثال: Button1.Text = "abc" Wait(5000) Button2.Text = "123" موفق باشید
  19. 1 امتیاز
    سایت پایین پر از سورس کدهای مفید میباشد basic4android.org--go-->sourcecodester.com فکر کنم 3 بار میتونین دانلود کنین وبرای بارهای بعدی نیاز به ثبت نام داره که ثبت نامش هم راحت و رایگانه. فکر کنم تایید ایمیل هم بخاد واسه فعالسازی دوستان اگه سایتی میشناسید سورس کد داشته باشه همینجا اعلام کنین تا همه بهره مند بشیم همگی موفق باشید
  20. 1 امتیاز
    سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز خب توسط این کتابخانه (ViewSetting) میتونید از متد های زیر استفاده کنید : InsertImageIntoEditText MeasureMultilineTextHeight setCursorDrawableColor کار کردن با کتابخانه خیلی ساده است و روش کار از متد ها توی خود کتابخانه توضیح داده شده بر فرض مثال برای عوض کردن رنگ Cursor در EditText : Dim vs As ViewSetting vs.setCursorDrawableColor(EditText1,Colors.Blue) پخش کتابخانه برای اولین بار در سایت های فارسیه + به صورت رایگان موفق و پیروز باشید ViewString.zip
  21. 1 امتیاز
    سلام ببخشید نیازبه هیچکدوم از اینکارا نیست برید تو کافه بازار و صفحه برنامه مورد نظر رو باز کنید در لینک صفحه پکیج نیم برنامه موجود هست
  22. 1 امتیاز
    با سلام و خسته نباشید داشتم یه برنامه درست میکردم ؛ دیگه هرچی از گرافیک سرم میشد در این سورس به کار بردم که پس از مشاهده های بسیار دیدم متریال شد این برنامه رو میخواستم بزارم بازار ؛ اما کدهارو پاک کردم و فقط قسمت گرافیک رو براتون گذاشتم امیدوارم براتون مفید باشه پسند فراموش نشه بدون نیاز به sdk خواصی همش کد نویسی موفق باشید http://s3.picofile.com/file/8216511126/material_dasti.zip.html
  23. 1 امتیاز
    سلام دوستان. این هم کتابخانه Dialogs که شاید بعضی هاتون باهاش آشنایی کم و بیشی داشته باشید. آموزش کامل و جامعش رو به صورت انواع مدل هاش به صورت سورس در بخش سورس کدها قرار میگیره. پسورد فایل پیوست: basic4android.org تاپیک مربوط به سورس آموزشی Dialogs Library(basic4android.org).rar
  24. 1 امتیاز
    سلام. در خدمت شما هستیم با مجموعه سورس های مفید، همراه با کتابخانه هاشون. هر دفعه 5 یا 6 تا سورس مفید براتون قرار میدم اونایی که کتابخونه نیاز دارند، کتابخونه هاشون در پوشه Libraries قرار داره. اونایی که ستاره(*) دارند، یعنی اینکه پیشنهاد میشه استفاده کنید و از دست ندینشون. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ اینم از مجموعه اول: لیست 3 بعدی(*) موتور فیزیک اکسترکت کردن فایل zip(در امولاتور کار نمیکند) منوی اسلایدی حرفه ای و زیبا(*) انیمیشن های ساده(*) انیمیشن های حرفه ای(*) و... دانلود مجموعه اول: کلیک کنید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ مجموعه دوم: جواب دادن به تماس ها(در امولاتور کار نمیکند)(*) ضبط صدا(در امولاتور کار نمیکند) لیبل با تنظیم اتوماتیک سایز تکست لیبل های بالونی شکل ایمیج ویو با قابلیت های جدید و عالی(*) بلوتوث(در امولاتور کار نمیکند) دوربین(در امولاتور کار نمیکند) و... دانلود مجموعه دوم: کلیک کنید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ مجموعه سوم: ساعت آنالوگ و دیجیتال(*) منوی اکشن بار زیبا(*) لیست ویو که باز و بسته میشود(*) اینپوت باکس لیست ویو دوتایی دانلود مجموعه سوم: کلیک کنید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ مجموعه چهارم: اسکرول ویو(*) انواع پنجره(دیالوگ)(*) دفترچه تلفن با قابلیت اتصال به شماره گیر(*) فایل اکسپلورر(فایل منیجر)(*) باتون های فلت(*) دانلود مجموعه چهارم: کلیک کنید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ پسندیدم(تشکر) فراموش نشه منتظر مجموعه های بعدی باشید...
  25. 1 امتیاز
    درود نحوه کار با کلیپ بورد دستگاه اندرویدی که آموزش فوق العاده ساده ای هم هست با اجازه اساتید بنده دراختیارتون میذارم از کتابخونه clipboard استفاده کنید(ضمیمه شده) این تابع متن رو داخل کلیپ بورد قرار میده Dim cb As BClipboard cb.setText(txtbox1) این ساب متن رو از کلیپبورد دریافت میکنه cb.getText این ساب برای پاک کردن متن داخل کلیپبورد هست cb.clrText و این هم برای چک کردن وضعیت پر یا خالی بودن کلیپ بورد cb.hasText امیدوارم همیشه موفق باشینLibrary.rar
×