رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


تخته امتیازات


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان ۱۹/۰۵/۱۳ در همه بخش ها

  1. 4 امتیاز
    سلام خدمت شما. عزیز android:targetSdkVersion ربطی به اینکه روی چه نسخه ای نصب شه یا نشه نداره. فقط رفتار سیستم عامل با برنامتونو مشخص میکنه. شما این عددو هرچی بزاری رو همه اندرویدا نصب میشه فقط رفتار فرق میکنه
  2. 3 امتیاز
    و در ادامه پاسخ جناب مهندس اگر میخواین تعیین کنید که تا روی چه نسخه ای نصب بشه باید از متد زیر استفاده کنید: android:maxSdkVersion="26"
  3. 2 امتیاز
    سرویسهایی که StartAtBoot مقدار true هست برای استارت شدن موقه بوت نیازی به استارت توی اکتیویتی main نداره عزیز. چون رسیورش توی منیفست ثبت میشه و خودکار بعد از بوت اجرا میشه.
  4. 2 امتیاز
    قبلا پرسیده شده و به جواب رسیده عزیز. سرچ کنید تو انجمن.
  5. 2 امتیاز
    سلام به این کد توی گیتهاب نگاهی بندازین و ببنید مشکلتون حل میشه » Github
  6. 2 امتیاز
    سلام شما از لیستی که استفاده میکنید یک لیبل بزارید برای اشتراک مثلا بعد متنی رو که میخای اشتراک بزاری بزار برای تگ لیبل توی حلقه یا توی ریسایکلر یا هرچی بعد با سندر توی ساب کلیک لیبل متن رو بگیرید for i = 0 to 10 dim lb as label lb.Initialize("") lb.text = "Test"&i tb.tag = "Test"&i next sub lb_click dim lb as label = sender log(lb.tag) end sub
  7. 2 امتیاز
    این رو به منیفست اضافه کنید. به جای bootreciver هم اسم سرویس خودتونو بنویسید AddReceiverText(bootreciver,<intent-filter> <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" /> <action android:name="android.intent.action.QUICKBOOT_POWERON"/> <action android:name="com.htc.intent.action.QUICKBOOT_POWERON"/> </intent-filter>)
  8. 2 امتیاز
    کتابخانه زیر آپدیت شد و تو نسخه جدید به راحتی میتونید این کارو انجام بدید. مثال نصب توی تاپیک کتابخونه هست.
  9. 2 امتیاز
    آموزش ارسال متن و تصویر همزمان تو کتابخونه زیر موجوده.
  10. 2 امتیاز
    خدمت شما. دقیقا همون چیزی که میخواین. tochdetect.zip
  11. 1 امتیاز
    برای این کتابخونه به خاطر گستردگی و پیچیدگیش به هیچ عنوان نمیشه توی یک یا دو آموزش اونو برای کاربر توضیح داد. نیازی نیست همه ی آموزشها رو ببینید آموزش مقدماتی رو ببینید تا یه درک نسبی از کتابخونه به دست بیارید. جایی به مشکل خوردید توی تاپیک اعلام کنید تا پاسخ داده بشه و اگه نیاز بود سورس یا کتابخونه رو بفرستین حتما از طریق خصوصی باشه نا تاپیک. موفق باشید.
  12. 1 امتیاز
    در مورد ریسایکلر ویو زیاد توضیح داده شده عزیز. سورس آپدیت شد و با نسخه جدید بازنویسی شد دوباره دانلود کنید عزیز. متدهای onCreateViewHolder و onBindViewHolder از اسمشون مشخصه که کارشون چی هست. اولی برای ساختن ویوها است. و دومی برای تغییرات توی ویوهای ساخته شده هست مانند رنگ و متن و اینا.
  13. 1 امتیاز
    اینکارو میشه به فرگمنت انجام داد، حالا حضور ذهن ندارم توی بیسیک هستش یا نه. اگه هم فرگمنت رو توی بیسیک ارائه ندادن که هیچ.کاری که شما انجام میدید این هستش که یک اکتویتی برای اینکار لازم دارید با لایوت های مختلف که مربوط به مراحل مختلف هستش. شما یه Map به صورت عمومی تعریف میکنید، برای هر مرحله باز میتونید یک Map به صورت لوکال تعریف کنید و اطلاعات رو توی Map لوکال که ریختید نهایتا این مقادیر رو میریزید توی Map اصلی که به صورت عمومی تعریف کردید. شبه کد » Private Contents As Map 'Declare this variable in Globals - - Level1 - - - - Private MapLevel1 As Map - - - - MapLevele1.Put("YourKey","YourValue") - - - - Contents.Put("Level1",MapLevel1) - - Level2 - - - - Private MapLevel2 As Map - - - - MapLevele2.Put("YourKey","YourValue") - - - - Contents.Put("Level2",MapLevel2) - - Level3 - - - - Private MapLevel3 As Map - - - - MapLevele3.Put("YourKey","YourValue") - - - - Contents.Put("Level3",MapLevel3) ' When Complete All Levels, This Time Send Data To Server, First Generate JSON After Send It. Json.Generate(Contents) HTTP.Get/Post("http://www.site.com/webserbice.php",Json)
  14. 1 امتیاز
    سلام خب طبق این تصاویر ظاهرا این اطلاعات، اطلاعات ثابتی هستن. شما می تونید با طراحی چند لایه این کار رو انجام بدین. سمت BackEnd هم دیتا رو بعد از تکمیل هر جدول یا صفحه با زدن مرحله ی بعد، لایه مورد نظر و اطلاعات سروری مورد نظر رو دریافت کنید. نحوه ی ذخیره ی اطلاعات هم توی Map ذخیره کنید و بعد در مرحله اخر این Map رو به صورت جیسون بفرستید به وبسرویس جهت ذخیره.
  15. 1 امتیاز
    سلام نیازی به کتابخونه ی خاصی نیست برای پنهان شدن پوشه قبل از اسم پوشه یک نقطه یا دات میزاریم » .images .myfiles برای فایل ها هم به همین منوال عمل می کنید. در ادامه توی پوشه ی مخفی یه فایل خالی هم به این اسم میسازید » .nomedia که سایر برنامه ها مثل گالری به تصاویر و ویدیو ها نمایش داده نشن. اما در حالت کلی فایل ها در معرض استفاده هستن و روش مناسب برای اینکه دسترسی نگیرن هم به صورت انلاین هستش، میتونید فایل های صوتی و تصویری رو استریم کنید. میتونید از کش استفاده کنید تا هربار اطلاعات تکراری رو دیتا مصرف نکنه و . . . . بازم برای امنیت لوکال میتونید فایل هاتون رو هم رمزنگاری کنید.
  16. 1 امتیاز
    با قند شکن برید به این لینک https://www.youtube.com/watch?v=8GY4IgqP33s
  17. 1 امتیاز
    از پیکاسو برای لود عکسها موقه انتخاب استفاده شده. منظور کتابخونه های رپ شده نیست عزیز. کتابخونه اوریجینال به صورت داخلی تو خود کتابخونه استفاده شده.
  18. 1 امتیاز
    با سلام خدمت دوستان. با یک کتابخانه بسیار کاربردی دیگه در خدمت دوستان بیسیک کار هستیم خیلی از دوستان رو من مشاهده کردم که با انتخاب و مخصوصا برش عکس تو برنامه هاشون مشکل داشتن. و از طرفی خود بیسیک هم به اون صورت کتابخونه ای رو برای این کار نداره. لذا تصمیم بر این شد که یک کتابخونه جامع برای دوستان آماده کنم که امیدوارم مورد پسند واقع شه. کتابخانه PersianPhotoCropper کتابخانه ای بسیار قوی جهت انتخاب عکس از گالری و برش آن به صورت کاملا حرفه ای می باشد. این کتابخونه از کدهای نیتیو ++C جهت پردازش عکس استفاده میکنه که سرعت بسیار بالایی داره. و از ویژگی های مهم کتابخونه داشتن گالری داخلی برای انتخاب عکس به صورت تکی و چندتایی هست. و یک کراپر حرفه ای برای برش عکس برای دوستان تعبیه شده که به راحتی بتونن عکس رو با آپشنهای زیاد و برش بدن و اونو ذخیره کنن. لینک فروشگاه لینک آموزش کار با کتابخانه. پیش نمایش
  19. 1 امتیاز
    سلام یه کتابخونه aar هستش توی گیتهاب بیارید توی بیسیک ازش استفاده کنید » Compressor در صورتیکه نتونستید ازش استفاده کنین، بگید تا اموزش استفادش توی بیسیک رو قرار بدم.
  20. 1 امتیاز
    سلام این خطا مربوط میشه به تداخل بین کتابخانه ها، از لیست کتابخانه های تیک زده شده یک اسکرین شات بگذارید.
  21. 1 امتیاز
    Dim text="123456789" Dim t2 As String=text.SubString2(0, 7) Log(t2) اعداد 0 و 7 رو کاهش یا افزایش بدید بر حسب تعداد کاراکتر متنتون
  22. 1 امتیاز
    با سلام خدمت همه انسورسنتریهای عزیز. ************************************************************************************************************************************************ نسخه 6.5 منتشر شد. تو این نسخه مشکل کوکی ها و عدم دریافت اطلاعات رفع شده. دوستان همه ی درخواستهای post و get فقط دو ایونت onSucsess و onError دارن و فقط از طریق دستور executRequest اجرا میشن. بنابر این باید متدهاتونو ویرایش کنید. متد upload هم ایونتهاش تغییر کرده. متدها رو یک بار پیاده کنید که تغییرات رو ببینید. ***همچنین متدهای اینشیالایز نیز تغییرات جزئی داشته. به صورت زیر هست اینشیالایز** Dim setup As FastNetSetup setup.SetupFastNet.setUpDownloader.WithCookieManager.WithSSL.Build ******************************************************************************************************************************************** نسخه 6 (نسخه جدید) منتشر شد. آموزش نسخه 6 دوستان نسخه جدید به کلی با اندروید استودیو بازنویسی شده و همه کتابخانه های مورد استفاده به روز شده. پس حتما به نسخه جدید به روز کنید سورسهاتونو. تغییرات اساسی: ا:- دانلودر بسیار پیشرفته پورت شده از این لینک 2:- تغییر نحوه اینشیالایز: دوستان تو نسخه جدید اینشالایز به صورت کلی هست. یعنی با یک بار اینشیالایز کردن میتونید تو کل پروژه ازش استفاده کنید. پس اینشیالایز باید جایی انجام بشه که تو کل پروژه بشه بهش دسترسی پیدا کرد. بهترین جا برای اینشیالایز متد Service_Create از سرویس Starter هست. مثلا یک نحوه اینشیالایز کردن به صورت زیر هست. Sub Service_Create Dim setup As FastNetSetup setup.FastNetSetup.setUpDownloader.Build End Sub 3:-تغییر نام برخی از متدها. برخی از متدها نامهای درستی نداشتن و بعضا هم نوشتارشون با نام اصلی متفاوت بود که اصلاح شده. متدهای اصلاح شده addHeader , executerequestAsString و چندتای دیگه که اگه برخورد کردید فقط کافیه متدها رو ببینید. خیلی شبیه هست تفاودت در حد حرف هست فقط ************************************************************************************************************************************************* =============================================================================================================== ************لینک آموزش کار با کتابخانه********** ================================================================================================================ نسخه 5.5 متد withTLS به کتابخونه اضافه شده که برای بسیاری از سایتهایی که SSL دارن جوابگو هست ======================================================================================================== نسخه 5.3 (اضافه شدن تایم اوت به کتابخانه) Dim prf As PersianFastNetwork prf.initialize("prf").WithTimeOut(60).Build ' زمان به ثانیه هست ===================================================================================================== نسخه 5.1 با امکان اضافه کردن پراکسی به کتابخانه اضافه شد. مثال استفاده از پراکسی. Dim per As PersianFastNetwork per.initialize("per").WithSSL.WithProxy(per.TypeHttp,"192.168.1888",8080).Build ================================================================================================================================= **** نسخه 4.5 اضافه شد. توی این نسخه کلاس PersianNetIMG رو بنا به در خواست دوستان ویرایش کردیم و متدهای جدیدی اضافه شده.یکی اینکه به خاطر یه سری محدودیتها اونو از دیزاینر حذف کردیم و این بار از طریق کد نویسی اضافه میشه و کلیک گذاشتن بیمپ برای عکس دیفالت و از همه مهمتر نمایش پروگرس بار تا زمانی که عکس به طور کامل لود بشه و یه سری امکانات دیگه که با هاش کار کنین آشنا میشین. دوستان در نظر داشته باشین که این کلاس رو صرفت برای راحتی کار دوستان به کتابخونه اضافه کردیم در صورتی که میخواین کارهای پیشرفته تری با عکس انجام بدین بهتره از کتابخونه های گلاید و یا پیکاسو استفاده کنید. مثال Private PersianNetIMG1 As PersianNetIMG PersianNetIMG1.initialize("pim") Activity.AddView(PersianNetIMG1.View,30%x,0,40%x,50%y) Dim xml As XmlLayoutBuilder PersianNetIMG1.ErrorImageResId=xml.GetResourceId("drawable","myimg") PersianNetIMG1.DefaultImageResId=xml.GetResourceId("drawable","loading") PersianNetIMG1.ImageUrl=imgurl '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ' در صورتی که میخواین سایز ایمیج ویو با سایز عکس دانلود شده برابر باشه از کد زیر استفاده کنید PersianNetIMG1.setToMatchBitmap ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' برای مخفی کردن PersianNetIMG1.seTVisibility(False) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' برای کلیک Sub pim_onImgClick ToastMessageShow("clicked",False) End Sub ================================================================================================================== *** نسخه 4.1 آپلود شد. توی این نسخه قابلیت اضافه کردن هدر به دانلودر اضافه شده و همچنین کتابخونه دانلودر به خود کتابخونه اضافه شده پس حتما فایل prf-Downloader.jar رو از کتابخونه ها حذف کنید.***** مثال از استفاده هدر Dim hedermap As Map hedermap.Initialize hedermap.Put("key1","value1") hedermap.Put("key2","value2") hedermap.Put("key3","value3") DownloadRequest1.startDonload2("url",hedermap) ====================================================================================================================== ***** دوستان مشکل تداخل کتابخونه با کتابخونه okhttp پیشفرض برطرف شد. حتما یک بار بیسیک رو حذف کنید و دوباره نصب کنید و کتابخونه های jar جدید رو توی پوشه لایبرری برنامه کپی کنید ویرایش کتابخونه رو هم بگیرید و جایگزین کتابخونه قبلی کنید. انشالا که دیگه مشکلی نباشه. پوزش از دوستان به خاطر مشکل به وجود اومده ================================================================================================================== ***** نسخه 4 کتابخونه توی فروشگاه قرار گرفت. توی این نسخه امکان مدیریت کوکی ها و همچنین کلاسی مجزا برای گرفتن اطلاعات کامل از خطاهای سرور اضافه شده. توجه: فایلهای جار آپدیت شده پس حتما دوباره دانلود و جایگزین کنید. همچنین نحوه اینشیالایز کردن به صورت زیر هست pr.initialize("pr").WithCookieManager.WithSSL.Build رسپانس هم به صورت زیر تغیییر پیدا کرده و این دفه ارور خودش یک کلاس هست که میتونید همه ی اطلاعات خطا رو به دست بیارید. Sub pr_onPostStringErrorListener(Error As ResponseError , Tag As String) Log(Error.ErrorBody) Log(Error.ErrorDetails) Log(Error.CauseMessage) Log(Error.ErrorLocalizedMsage) Log(Error.ErrorMsage) End Sub ******************************************************************************************************************************************************* **** نسخه 3 کتابخانه اضافه شد: تو این نسخه دانلود منیجر بسیار حرفه ای به کتابخونه اضافه شده که قابلیتهای مالتی تردینگ توقف و ادامه و همچنین گرفتن اطلاعات فایل دانلودی قبل از دانلود هست. لینک اموزش تصویری کار با دانلودر ***************************************************************************************************************************************************** یکی از جدیترین و عذاب آورترین مشکلات توی بیسیک به ملکوت الهی پیوست. توی بیسیک کتابخونه هایی که برای ارتباط با سرور وجود داره تقریبا میشه گفت نیازهای ابتدایی رو برآورده میکنن. مثلا شما بخواین همزمان عکس و متن بفرستین یا بخواین فایل آپلود کنین و روند آپلود شدن رو ببینین یا مثلا بخواین همراه متدهای پست و گت هدر بفرستین یا مثلا بخواین به طور مستقیم بیتمپ بگیرین دیگه نمیتونین و مجبورین از کتابخونه های دیگه ای که رپ شده استفاده کنید که هر کدوم متدهای خاصی دارن فقط. این کتابخونه همه ی اینا رو برای شما یک جا فراهم میکنه. این کتابخونه بر پایه کتابخونه های قدرتمند okhttp3 و okio ساخته شده که واقعا بی نظیرن(محصولات شگفت انگیز شرکت squar) برای شروع و نشون دادن قابلیتهای کتابخونه اولین قسمت آموزش رو اختصاص دادم به ساخت یه فرم ثبت نام کامل که تو اون شما میتونید علاوه بر اطلاعات متنی که مثلا نام و پسوردو اینا هست عکس پروفایل هم بفرستین. پریویوی زیرخروجی آ»وزش هست. این آموزش فوقلاده همراه خرید برای دوستان قابل دانلود هست. لینک فروشگاه محصول یکی دیگه از قابلیتهای جذاب و کاربردی این کتابخونه کلاس PersianNetIMG هست. با این کلاس شما یک کاستوم ویوی بسیار کاربردی رو به پروژتون اضافه میکنید. این ویو کارش گرفتن عکس از اینترنت و نمایش توی ایمیج ویو هست. سه تا متد به شکل زیر داره که میتونید به راحتی استفاده کنید. PersianNetIMG1.ImageUrl=imgurl آدرس عکسی که توی سرور هست رو بدین و اونو دانلود و نمایش میده Dim xml As XmlLayoutBuilder PersianNetIMG1.DefaultImageResId=xml.GetResourceId("drawable","myimg") گذاشتن عکس پیش فرض برای ایمیج ویو PersianNetIMG1.ErrorImageResId=xml.GetResourceId("drawable","myimg") در صورت خطا در دانلود این عکس لود میشه واما قابلیتهای کتابخانه اول کتابخونه رو به شکل زیر اینشیالایز کنید Dim prfn As PersianFastNetwork prfn.initialize("prfn") متد اول. PostRequest Dim post As PostRequest post=prfn.BuildPostQuery("url","tag") post.addHeder("key","value") post.addParametrs("ke1","value1") post.addParametrs("ke2","value2") post.executeRequesAsJSONObjectt ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' همه کدهای بالا تو یه خط میشه این prfn.BuildPostQuery("url","tag").addHeder("key","value").addParametrs("ke1","value1").addParametrs("ke2","value2").executeRequesAsJSONObjectt متد دوم. GetRequest Dim get As GetRequest get=prfn.BuildGetQuery("url","tag") get.addHeder("key","value") get.addParametrs("key1","value1") get.executeRequesAsJSONObjectt ==================================================== یه خطی prfn.BuildGetQuery("url","tag").addHeder("key","value").addHeder("key1","value1").executeRequesAsJSONObjectt متد سوم. UploadRequest Dim upl As UploadRequest upl=prfn.BuildUploadQuery("url","tag") upl.addMultipartParameter("key1","value1") upl.addMultipartParameter("key2","value2") upl.addMultipartFile("filekey","filepatch") اضافه کردن فایل به همراه پارامترهای ارسال شده upl.setisRunToAnotherThread(True) تعیین اینکه آپلود در ترد جداگانه انجام شود upl.startUploadAsJSONObject متد چهارم. DownloadRequest Dim dnl As DownloadRequest dnl=prfN.buildDownloadQuery("masirdanlod",3,4,False,10000) dnl.startDonload("url") dnl.pauseDownload("url") dnl.deletFileDownload("url",True) متد پنجم. GetBitmapReQuest Dim getbit As GetBitmapReQuest getbit=prfn.BuildGetBitmapGetQuery("imagelink","tag") getbit.setBitmapMaxHeight(250) getbit.setBitmapMaxWidth(250) getbit.startgetBitmap گرفتن بیتمپ دانلود شده Sub prfn_onGetBitmapOkListener(bitmap As Object) Dim bitm As Bitmap=bitmap Activity.SetBackgroundImage(bitm) End Sub ایونتهای کتابخونه که نزدیک به 20 تا اینوته توی آموزش اول به upload و get پرداخته شده. استفاده از کتابخونه بسیار ساده اس و حتی بدون آموزش هم میتونید به راحتی ازش استفاده کنید. امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره. ***توجه*** نسخه 2 کتابخونه اضافه شد. تو این نسخه خیلی از کمبودها برطرف شده و از همه مهمتر قابلیت مدیریت کردن درخواستها به وسیله TAG به کتابخونه اضافه شده مثال برای مدیریت تگ. Sub send_data2 (url As String) PersianFastNetwork_1.initializeforSSLSupport("persianfastnetwork") PostRequest_1=PersianFastNetwork_1.BuildPostQuery(url,"tag1") Dim prjs As PersianJSONOBject prjs.initialaizJsonObject prjs.putToJSON("client_request","get_city_data") prjs.putToJSON("country_key","18") PostRequest_1.addJSONParametrs(prjs.DefaultJsonObject) PostRequest_1.executeRequesAsJSONObjectt End Sub Sub send_data (url As String) PersianFastNetwork_1.initializeforSSLSupport("persianfastnetwork") PostRequest_1=PersianFastNetwork_1.BuildPostQuery(url,"tag2") Dim prjs As PersianJSONOBject prjs.initialaizJsonObject prjs.putToJSON("client_request","get_city_data") prjs.putToJSON("country_key","18") PostRequest_1.addJSONParametrs(prjs.DefaultJsonObject) PostRequest_1.executeRequesAsJSONObjectt End Sub Sub persianfastnetwork_onPostJSONObjectOkListener(JsonString As String , Tag As String) Select Tag Case "tag1" Log("tag1") Case "tag2" Log("tag2") End Select End Sub
  23. 1 امتیاز
    ساده ترین روشها 1) یا هر مرحله رو در یک تیبل قرار بدید 2) یا همه کلمات رو در یک تیبل قرار بدید و در اون تیبل یک ستون داشته باشید مختص به مرحله جلو هرکلمه بنویسد مرحله چند هست بعد توی برنامه توی کوئری مرحله رو سرچ کنید مثلا: "اول" هر آیتمی که جلوش نوشته شده اول رو میگیره و بریزید توی لیست و به ترتیب از اون آیتم های توی لیست برای بازی استفاده کنید
  24. 1 امتیاز
    باید از fileprovider استفاده کنید عزیز. تو اندروید 6 به بالا دیگه دسترسی به فایلها از طریق uri فرق کرده.
  25. 1 امتیاز
    کتابخانه رو پیوست میکنید لطفا؟ _____________ ببخشید ندیده بودمش الان حل شد
  26. 1 امتیاز
    سلام دیتابیس آنلاین کد نیست که تقدیمتون کنم شما برید با هاست و دیتابیس آنلاین آشنا شید بعد توی انجمن سرچ کنید هم دوره های آموزشی هست هم تاپیکهای پرسش و پاسخ زیادی دیتابیس آفلاین دیگه به کار نمیاد بخصوص تو برنامه ای که شما میخواید بزنید، آنلاین کنید که هروقت دوست داشتید بهش کلمه اضافه کنید اگر آفلاین بزنید باید چندوقتی یبار به دیتابیس آفلاین کلمه اضافه کنی و بعد برنامه رو واسه آپدیت بفرستی مارکتها و آپدیت زیاد میتونه کاربر رو فراری بده.! به هرحال برید سمت آنلاین سرچ کنید یاد میگیرید مشکل و سوالی هم داشتید بپرسید دوستان جواب میدن بنده هم در توان خودم جواب میدم
  27. 1 امتیاز
  28. 1 امتیاز
    از دیتابیس آنلاین استفاده کن که هروقت خواستی بتونی بهش مرحله و کلمه جدید استفاده کنی توی دریافت و نمایششون هم کار سختی نداری اطلاعات رو از دیتابیس بگیر بریز تو یه لیست بعد یکی یکی نمایش بده اگه کلمه حدس زده شده با کلمه گرفته شده از دیتابیس یکی بود یعنی درسته برو مرحله بعد (لود کلمه بعد)
  29. 1 امتیاز
    http://s9.picofile.com/file/8360471476/follo.txt.html
  30. 1 امتیاز
    سلام خدمت شما و ممنون از پیشنهادتون. محور اصلی کار انجمن برنامه نویسی اندروید هست. و بخشهای دیگه فقط در صورتی که هم درخواست و هم پشتیبانی زیاد باشه ایجاد میشه. که متاسفانه vb.net نه درخواست آنچنانی میشه و نه کسی هست که بتونه پشتیبانی کنه.
  31. 1 امتیاز
    اشتباه دانلود کردید عزیز. نسخه های قبلی رو حذف کردم. الان یه نسخه هست اونو دانلود کنید
  32. 1 امتیاز
    با کتابخونه زیر. مثالش هم توضیح داده شده تو پست کتابخونه
  33. 1 امتیاز
    سلام خدمت شما دوست گرامی. من ری اک کار نکردم و قطعا نمیتونم به اون صورت مقایسه کنم این دوتا رو. ولی این رو با قاطعیت میگم هیچ چیزی برای اندروید قدرت اندروید استودیو رو نداره. من فلاتر یه مدت کار کردم و واقعا هیچ انگیزه و ذوقی برای ادامه دادنش نتونستم به دست بیارم. تنها مزیتی که زبانهایی مثل ری اکت یا فلاتر و کلا زبانهای چند سکویی دارن این هست که میتونید خروجی های مختلف بگیرید. ولی به هیچ وجه نمیتونید یه برنامه مثه تلگرام رو با ری اکت یا فلاتر بزنید و اتفاقا تلگرام یکی از نمونه های بارز برای برنامه های با اندروید استودیو هست. ولی بازار کار برای زبانهای چندسکویی قطعا بهتر هست. در کل اگه بازار کار مهمه واست بهتره سمت زبانهای چند سکویی برید. و اگه قدرت و وسعت براتون مهمه که بهتره تو اندروید استودیو قوی شید
  34. 1 امتیاز
    سلام خدمت تمامی کاربران عزیز خب کاربران قدیمی این آموزش رو خوب یادشونه که توی انجمن قبلی توی فروشگاه بود با رضایت و پیشنهاد استاد خلیلی که مدرس این آموزش هستند این آموزش به صورت رایگان در انجمن انتشار پیدا میکنه سه تا آموزش بسیار کاربردی در مورد بهبود رابط کاربری و گرافیک برنامه DirectionManagment Nine Patch UI-Pack آموزش ها 100% اختصاصی و بی نظیر از انجمن تخصصی برنامه نویسان بیسیک4اندروید ایران ~~~~~>>> Basic4Android.org
  35. 1 امتیاز
    به نام خالق برنامه نویسی خوب یه سورس براتون اماده کردم یا این سورس شما میتونید عکس رو گرد کنید دیدید بعضی برنامه ها عکس پروفایل رو گرد میکنن به همین روش امروز چیزی های باحال دارم براتون ، پسند یادتون نره ! لینک سورس + کتابخانه http://s6.picofile.com/file/8217008392/%DA%AF%D8%B1%D8%AF.zip.html
  36. 1 امتیاز
    با سلام باز من اومدم که بترکونم خوب دوستان همون طور که گفته بودم هرچند وقت میام یه چیزه باحال میذارم براتون حالا یا کتابخونه یا یه سورس باحال مثل همین این یه سورس کتابه کامله از هر لحاظ کامله امکانات برنامه: تنظیمات علاقه مندیها انمیشن دادن به ویوها (خیبلی زیبا شده) انمیشن دادن به متن ها که به کاربر نمایش داده میشه اشتراک گذاری مطلب ها کپی مستقیم مطالب تو کیبورد گوشی و یه دیتابیس کامل از خواص میوه ها و تمام آیکون ها و فال هایه pSd برای ویرایش برای شما قرار دادم وخلاصه خیلی توپه اینو هم بگم هرجا که همیچن سورس بخواید حداقل کمه کم 50تومن باید بدید ولی من به خاطر انجمن و پیشرفت شما عزیزان راضی شدم که این سورس رو براتون به صورت رایگان قرار بدم امیدوارم این سورس بهتون کمک کنه تا دیگه تو مبحث ساخت کتاب مشکل نداشته باشید و اصلا به ساخت کتاب فکر نکنید (امیدوارم) امیدوارم بترکونید رمز فایل:answercenter.ir دانلود سورس کتاب خواص میوه ها یه پسند بزن منم یه حالی بکنم باوا
  37. 1 امتیاز
    سورس تلویزیون انلاین تقدیم به انسرسنتوریها کتابخانه لازم : Exoplayer دانلود کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد
  38. 1 امتیاز
    سلام این پست برای استفاده از انیمیشن های بسیار بسیار کاربردی سایت LottieFiles - Free animation files build for Lottie, Bodymovin هست که انیمیشن هایی به صورت بسیار بسیار کم حجم به صورت یک خط نوشته در فایل و در قالب json توسط کتابخونه lotti آنالیز میشه و نمایش داده میشه قابلی تعویض رنگ و دانلود و ... هم از تو خود سایت داره که کار کنید متوجه میشید نکته ای که داره اینه که به کتابخونه متریال دیزاین احتیاج داره که همه دارن انشا الله و تو انجمن هم موجوده یه پوشه res داره که باید به پروژه اضافه کنید که من در مثالش اضافه کردم کتابخونه اپ کامپت رو فعال کنید و کدش رو قرار بدید که باز هم من این کار رو کردم #AdditionalRes: ..\res.Lottie ' کد ملزومات کتابخانه اپکامپ #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity آدرس در سایت اصلی: B4A Library - Lotti | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools فایلها ضمیمه همین پست شده حالشو ببرید لایک یادتون نره Desktop.rar
  39. 1 امتیاز
    با سلام سورس اپ امتحان گیر خدمت شما البته از سایت های خارجی پیداش کردم گفتم شاید یکی لازم داشته باشه. قیمت یه صلوات Android_Quiz.zip پسندتون شد پسند بزنید
  40. 1 امتیاز
    سلام آموزش گویای همه چیز هست فقط کدهایی که داخل آموزش استفاده شد را اینجا قرار میدم ----- #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity ----- SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="@style/Theme.AppCompat.NoActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF9800</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="colorAccent">#FFA726</item> </style> </resources> ) دانلود : لینک رمز فایل : www.answercenter.ir
  41. 1 امتیاز
    سلام به همه انسر سنتریهای عزیز امیدوارم دلهاتان خوش و ایام به کامتون باشه خب همونجوری که قولش رو داده بودم یه آموزش خیلیی خوب رو تدارک دیدم واستون خیلی از دوستان با دانلود و ذخیره فایلهای ایمیج مشکل داشتن و مشکل وقتی تعداد عکسها زیاد میشه خیلی بیشتر میشه واسه همین تصمیم گرفتم که یه راه اصولی واسه این کار پیدا کنم که تنها راه اصولی استفاده از تردهای به غیر از ترد اصلی برنامه هستش همونجوری که تو عنوان تاپیک عرض شد از کتابخونه های استاد شاهدی عزیز و استاد نیکروان عزیز برای بهینه تر و منعطف تر شدن هرچه تمومتر استفاده شده همچنین کتابخونه M_Bitmap_Utils که کارش دانلود و ذخیره و چک کردن اینترنت هست رو هم تدارک دیدم تا عزیزان راحت استفاده کنن درواقع با این آموزش نحوه ترکیب کردن کتابخونه ها و استفاده از asynctask برای کارهای درگیر با ui مثل مولتی پنل رو هم یاد میگیریم سرتونو درد نمیارم دیگه همه توضیحات و جزئیات توی فایل زیر هستش عمدا همه رو باهم گذاشتم تا همه رو باهم ببینید مفاهیم فوقلاده خوبی توی سورس و فیلم آموزشی هست امیدوارم از این آموزش هم استفاده های مفید بکنید مارو هم از دعاهاتون بی نصیب نزارید در پناه حق پسند هم فراموش نشه http://s6.picofile.com/file/8259878168/bitmapexample.zip.html
  42. 1 امتیاز
    درود ی سورس گالری توپ و مشتی واسه دوستان قرار میدم ک قابلیت افکت گذاری بر روی عکس هارو هم داره و در قالب ی ایمیج ویو نمایش میده http://s5.picofile.com/file/8219582318/Gallerye_Herfie.rar.html رمز فایل : answercenter.ir دیگه بعضی دوستان گله از اسکرین شات نکنن ک صدبار گفتم سورس کد فقط جنبه اموزشی داره و توضیحاتشو دادم دیگه اسکرین شات نداره موفق باشید
  43. 1 امتیاز
    به نام خدا خب همون طور که عنوان مطلب مشخصه قراره توی این سورس این امکانات رو داشته باشید عضویت کاربر جدید ورود کاربر بازیابی رمز فراموش شده کاربر روال کار به این شکله که کاربر اول میاد عضو میشه بعد از عضویت لینک فعال سازی حساب کاربری به ایمیلش ارسال میشه اگه روی لینک کلیک کنه حسابش فعال میشه در غیر این صورت اگه بخواد وارد بشه برنامه بهش پیام میده که حساب خود را فعال کنید بعد از فعال سازی فقط کافیه یه بار کاربر وارد حسابش بشه دفعات بعد دیگه برنامه ازش نام کاربری و رمز نمیخواد و به صورت اتوماتیک به سیستم وارد میشه سورس همراه با فایل های php رو پایین مطلب براتون قرار میدم شما باید قبل از هر کاری یه دیتابیس در هاست خودتون بسازید (قبلا توسط دوستان آموزش داده شده) با این فرمت بعد فایل های php را در هاست آپلود کنید و بعد از آن وارد تک تک فایل های php شوید و اطلاعات دیتابیس ساخته شده خود را به فایل های php بدهید و سپس ذخیره نمایید (بجز فایل connect.php ) تا یادم نرفته بگم که وارد بخش ایمیل هاست خودتون بشید و یک ایمیل بسازید و اون رو در فایل های signup.php و forgot.php جایگزین ایمیل های فعلی کنید بعد پروژه را در بیسیک باز کنید و مسیر فایل های php را جایگزین ادرس های فعلی کنید و در پایان پروژه را ران کنید و از آن لذت ببرید مشکل داشتی حتما کامنت کن پروژه : member.zip فایل های php: php_member.rar اگه از سورس خوشت اومد روی دکمه پسند کلیک کن
  44. 1 امتیاز
    با سلام خدمت همه دوستان عزیز انشالا که اوضا بر وفق مرادتون باشه و دلهاتون شاد و لبتون خندون بدون فوت وقت اصل مطلب رو بگیم و زحمت رو رفع کنیم همون جوری که تو عنوان تاپیک عرض شد تو این آموزش قراره که اطلاعات موجود در دیتابیس آنلاین رو به صورت دسته ای و با فرمت جیسون با استفاده از کتابخونه قدرتنمد volly تو ریسایکلر ویو نمایش بدیم که یک راه حل بسیار مفید و بهینه برای موقعی که دیتابیس رکوردهای زیادی داره هست درسته ریساکلر ویو سرعتش خیلی خوبه ولی قطعا دریافت مثلا هزارتا رکورد و نمایش همزمان تو ریسایکر ویو خودتون میدونید چقد فاجعه هست توضیحات لازم توی فایل زیر که شامل فایل php فوقلاده کاربردی و فیلم و سورس برنامه هست امید وارم از این آموزش نهایت لذت و استفاده رو ببرید مارو از دعاهای خیرتون بی نصیب نزارید یاحق LoadLimit.zip
  45. 1 امتیاز
    نکته ی اول اینکه سایز متن در اندورید استادیو بر حسب sp هست کلا استاندارد گوگل همینه که باید بر اساس sp باشه خود ارل گفته که داخل بیسیک هم بر حسب sp سایز ها یعنی اینجوری فقط وارد کنید lb.textsize=14 ولی خب من ندیدم چون باز هم تغییر میکنه احتمالا باگ بیسیک هست sp میاد بر اساس scale سایز رو تنظیم میکنه و شما وقتی مثلا 14 میدید روی تمامی گوشی ها ثابت هست و کوچیک و بزرگ نمیشه حالا این مشکل رو بخواین داخل بیسیک حل کنید می تونید بر اساس اکتیویتی سایز شما بیاید سایز رو بدید حالا چجوری Dim Txtsizes As Float Txtsizes=GetDeviceLayoutValues.approximatescreensize Dim Autotextsize As Float=Txtsizes*3.2 label.textsize=Autotextsize یه نکته اینجا ذکر کنم من اینجا بر حسب اکتیویتی سایز این کارو انجام ندادم . چون یه تابع جدا داره نمی خواستم کدها زیاد بشه و گیج بشید . اینجا میاد سایز لایوت رو در تمام گوشی ها میگیره در 3.2 ضرب میکنه معمولا سایز لایوت ها متفاوت هست 4.2 یا 4.5 یا 4.3 متناسب با هر گوشی و همین باعث میشه سایزتکست لیبل هم متناسب با این سایز تناسب داشته باشه حالا این 3.2 که اینجا دادم تقریبا میشه سایز تکست 14 شما با کم و زیاد کردن 3.2 می تونید سایز های بزرگتر و کوچکتر رو امتحان کنید . حالا اگر خواستید از دیزاینر این کار رو کنید چون داخل دیزاینر مستقیما میشه اکتیویتی سایز رو داد اینجوری سایز بدید . label.TextSize=label.TextSize*ActivitySize/4.5 دقت کنید چون مقدار اکتیویتی سایز دقیق تر هست اینجا 4.5 دادیم . با این روش ها میشه سایز ها رو متناسب با سایزهای مختلف گوشی یک اندازه نگه داشت . موفق و پیروز باشید. دوستان دیگه هم مشکل داشتن لطفا لینک این صفحه رو بهشون بدید زیاد دیدم سوال شده و جواب درستی داده نشده.
  46. 1 امتیاز
    یکان http://www.awebfont.ir/fonts?cat_id=1&file_id=1116&file_type=ttf تبسم http://www.awebfont.ir/fonts?cat_id=14&file_id=1934&file_type=ttf تیتر http://www.awebfont.ir/fonts?cat_id=14&file_id=1939&file_type=ttf هما http://www.awebfont.ir/fonts?cat_id=14&file_id=1896&file_type=ttf رضوان http://www.ufont.ir/DL/FA/Rezvan.rar بانو http://www.ufont.ir/DL/1392/FA-1-92/Bano.rar دست نویس http://www.ufont.ir/DL/fa-91-9/KHODKAR.rar ثلت 2 http://www.ufont.ir/DL/1392/FA-1-92/Sols2.zip سایه http://www.ufont.ir/DL/1392/fa-6-92/Sayeh_ufont.ir.zip پریسا http://www.ufont.ir/DL/1392/fa-5-92/parisa_ufont.ir.zip اچ نو http://www.ufont.ir/FONT/FA/h-techno.rar تیتر فانتزی http://www.ufont.ir/FONT/FA/titr-ffan.rar
  47. 1 امتیاز
    فونت زيباي nassim جهت استفاده همه دوستان http://s3.picofile.com/file/8207249376/nassim.ttf.html
  48. 1 امتیاز
    سلام و خسته نباشید خدمت دوستان خب یه خورده بیکار بودم گفتم یه چند تا گام براتون آماده کنم توی این گام یاد میگیرید که چطوری از متغیر های عددی که کاربرد فوق العاده زیادی رو توی برنامه ها دارن استفاده کنید دانلود آموزش با حجم 5.37 مگابایت لینک مشاهده آنلاین در آپارات
  49. 1 امتیاز
    ممنون. این دیگه سلیقه ایه و موردی که استفاده میشه... من خودم بیشتر واسه ارسال پیام مستقیم اسفاده میکنم .. یه برنامه آپلودر واسه خودم قبلا ساختم واسه آپلود فایل روی هاستم ، سورس رو پیداش میکنم کد لینکاشو ور میدارم میزارم اینجا ولی فکر کنم یکم ایراداتم داشته باشه
  50. 1 امتیاز
    همین کدی که فرزاد عزیز نوشتن رو با Select Case بنویسید که هم درد سر کمتر داره و هم کامپایلر کد رو سریع تر اجرا میکنه. Sub listviwe1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Select Position Case 0 startactiviry(a) Case 1 startactiviry(b) Case 2 startactiviry(c) End Select End Sub
×
×
  • جدید...