رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


تخته امتیازات

  1. mehrzad238

    mehrzad238

    کاربر عادی


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال ها

      42


  2. Salar82

    Salar82

    کاربر عادی


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال ها

      65


  3. Bahmanm

    Bahmanm

    کاربر رو به رشد


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال ها

      295


  4. Mr Silence

    Mr Silence

    کاربر رو به رشد


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      107



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان یکشنبه, 29 دی 1398 در همه بخش ها

  1. 3 امتیاز
    سلام راه بسیار و زبان فراوان بنده پیشنهاد میدم اول برید سراغ HTML بعد جاوا اسکریپت و بعد اگر دوست داشتید PHP یا Asp.Net رو انتخاب کنید .... زبان PHP راحتره و کاربردی تر و در کل همشون تو وب بدردتون میخوره. در حین یاد گیری دامنه و هاستینگ تهیه کنید و سایت شخصی خودتان را بنویسید. با داشتن هاست همه یادگیری و رشد خودتان را در سایت خودتان خواهید دید.
  2. 2 امتیاز
    بیسیک4اندروید طی هفته های آینده Open Source و رایگان خواهد شد لینک خبر اصلی در سایت مرجع بطور خلاصه اینکه اعلام کردند: طی دوسال اخیر با اینکه ابزار های مختلفی برای توسعه وجود داره، B4X به دلیل سادگی و قدرت خوب رشد عالی ای داشته، بنابراین برای بیشتر محبوب کردن این مجموعه تصمیم گرفته شده که نرم افزار ها و کتابخانه های داخلیِ B4A هم منبع باز(open source) و رایگان بشن که این کمک بسازایی در توسعه و محبوبیت بیشتر B4X میکنه. قطعاً این کار میتونه روند مثبتی برای توسعه بیسیک4اندروید داشته باشه. طبق اعلام سایت مرجع، این اتفاق از هفته های آینده اتفاق خواهد افتاد.
  3. 1 امتیاز
    این نسخه هنوز کرک نشده و نسخه Trial می باشد به محض آمدن کرک برای این نسخه در همین پست ارسال خواهد گردید این لینک اصلی تغییرات نسخه جدید قابل مشاهده است لینک دانلود نسخه 9.80(آزمایشی 30 روزه کرک نشده) برای مشاهده تغییرات بر روی لینک زیر کلیک کنید لینک اصلی
  4. 1 امتیاز
    سلام تو خود عیب یابی پوش پل، مشکل شما رو کاملاً توضیح داده.
  5. 1 امتیاز
    از sdk manager خود بیسیک support-compat رو سرچ کنید بعد نصبش کنید
  6. 1 امتیاز
    درود شما باید از سرویس بلادرنگ یا همون realtime استفاده کنید که از طریق سوکت نویسی انجام میشه که برای پیاده سازی نیاز به سرور دارید در تاپیک زیر اموزش این مبحث موجود هست سایت هایی هم هستن که این سرویس هارو ارائه میدن که معروف ترینشون فایربیس گوگل هست ولی به دلیل تحریم های گوگل استفاده از اون توصیه نمیشه روشی هم که دوستمون گفتن جواب میده ولی به دلایل زیادی بهینه نیست مثل مصرف زیادی باطری دیتای زیاد ارسالی کیل شدن توسط سیستم و... موفق باشید
  7. 1 امتیاز
    سلام دوتا دوتا بندازشون تو پنل ینی هر دوتا رادیو تویه پنل
  8. 1 امتیاز
    سلام این سورس رو تونستم بنویسم. دقیقا چیزی نیست که تو عکسه. ولی هفته جاری رو دقیق( با محاسبه سال کبیسه و تعداد روزهای ماه ) بر می‌گردونه. باید از این کتابخونه هم استفاده کنید.
  9. 1 امتیاز
    سلام درستش اینه که شما از Listbox استفاده کنید. اما اگر اصرار به استفاده از تکست باکس دارید هم میتونید توی کد enter بزنید. Text1.Text = Text1.Text & vbCrLf & "Matn Jadid"
  10. 1 امتیاز
    درود Dim X As Float X= 12.742875367325 X=(Floor(X)) Log(X)
  11. 1 امتیاز
    سلام میتونید از کتابخونه phone استفاده کنید. شما هر جا که خواستین جهت نمایش رو عوض کنید، از کد زیر استفاده کنید: Dim p As Phone p.SetScreenOrientation(X) برای حالت افقی، بجای X صفر برای عمودی، بجای X یک برای هردو حالت (unspecified) بجای X، منفی یک رو بنویسید.
  12. 1 امتیاز
    سلام میتونی از کد زیر تو منفیست برنامت استفاده کنی SetActivityAttribute([NAME], android:screenOrientation, "[sTATE]") که بجای [NAME] اسم اکتیویتی و به جای [sTATE] حالت اکتیویتی که همون افقی و عمودی و هر دو هست رو قرار میدی
  13. 1 امتیاز
    همه مباحث توضیح داده شده دوست عزیز. برای لیوت منیجرها فقط نحوه اینشیالیز فرق میکنه بقیه متدها یکیه. به صورت زیر میتونید DiscreteScrollView رو پیاده کنید. بقیه متدها هم که طبق معمول هست. Pr.Builder("pr").DiscreteScrollView.XMLLayout.Horizontal.RecyclerView.Build Pr.PersianDiscreteScrollView.ItemTransformer(0.5f,1.01f,Pr.PersianDiscreteScrollView.Pivot_X_CENTER,Pr.PersianDiscreteScrollView.Pivot_Y_BOTTOM)
  14. 1 امتیاز
    سلام امیدوارم حالتون خوب باشه داشتم توی تاپیکی در مورد اتصال شبیه ساز پستارو میخوندم ظاهرا دوستان آموزشی رو در مورد اتصال به شبیه ساز NOX قرار داده بودن و آموزش دهندش ناراضی بودن و ماهم راضی به این امر نیستیم تاپیک مربوطه : http://answercenter.ir/topic/10475-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-nox-app-player-%D8%A8%D9%87/ آموزش مربوطه پاک شد تا لعن و نفرین سازندش گریبان گیرمون نباشه خب بریم سر آموزش خودمون آقا کپی کنید بدون ذکر منبع و اصن بیایید میزنم به اسمتون آموزشو ببینید نکته ای رو بگم که راحت باشید نیازی نیست برای اتصالش از Batch File استفاده کنید بدون نیاز به تغییر فایل .bat و یا اینکه هر دفعه بیاییم اجراش کنیم خیلی راحت بدون دردسر با هر IDE بخوایید برنامه هتون رو تست و خطایابی کنید NOX APP Player : فقط باید اول USB Debugging رو فعال کنید که توی Setting هستش.اگر هم نمیدونید کجاس خب اینکارو انجام بدید : برید توی Setting درباره تلفن یا About Phone رو پیدا کنید و روی گزینه Build Number یه هفت هشت بار کلیک کنید تا قابلیت برنامه نویسش فعال بشه برنامه نویس شدیم رفت ها حالا اگه باز برگردید توی Setting می بینید که USB Debugging هستش و تیکشو بزنید الکی هم خودتونو گیج نکنید فقط باید تیک این گزینه زده بشه همین و در ادامه از کلید های ترکیبی Win + R استفاده کرده تا Run عزیز بیاد بالا و تایپ کنید CMD و Enter به روش های سنتی دیگه ای هم میتونید CMD رو اجرا کنید خب اقا با CMD برید به مسیر نصب NOX.اگه مسیر نصبو نمیدونید کافیه روی NOX راست کلیک کنید و Open File Location رو بزنید تا پوشه نصبش بیاد. بعد با اینجوری با CMD برید به مسیر نصبش : Cd C:\Users\IT GOLDEN\AppData\Roaming\Nox\bin ببینید این cd چقد خوبه اقا حالا که رفتین اینا کافیه اینو بنویسید و بزنید Enter رو : nox_adb.exe connect 127.0.0.1:62001 ببینید فایل nox_adb.exe باشه ها همینجوری رو هوا نزنید و به شما پیغام Connected میده به جون ارل خب دوستان تا اینجارو کپی کنید بزنید به اسم خودتون موردی نداره :دی Bluestacks App Player : خب رسیدیم به یار وفادار من بلو استک جان آقا CMD را طبق گفته های فوق و ما فوق اجرا کنید این دفعه بجای رفتن به مسیر نصب میریم توی کار SDK ببینیم دنیا دسته کیه آقا از کلمه cd توی cmd استفاده کنید و برید به مسیر platform-tools یعنی اینجوری : cd E:\b4a\SDK Full\sdk\platform-tools خب Enter رو بزنید تا بریم توی این مسیر مرحله بعد و آخر توی محیط CMD بنویسید : adb connect localhost:5555 بعد از زدن Enter پیغام Connected در محیط CMD داده میشه سخت بود مگه نه آقا کپی کنید که از شیر مادر حلالتر و پاکتر راضی راضیم به جون ارل که عزیزترینمه تا آموزشی دیگر و رضایت بخش بدرود
  15. 1 امتیاز
    نسخه جدید اضافه شد . کتابخونه بازنویسی اساسی شده و امیدوارم که توپروژه هاتون به خوبی ازش استفاده کنید.
  16. 1 امتیاز
    سلام کلیک کنید تو این تاپیک هم نیما جان توضیح دادن موفق باشید
  17. 0 امتیاز
    سلام دوستان نظرتون درباره این اپ چیه؟
×
×
  • جدید...