رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. Salar82

    Salar82

    پاسخگو و راهنما


    • امتیاز

      23

    • تعداد ارسال ها

      474


  2. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      15

    • تعداد ارسال ها

      3,047


  3. Mr.Kafiri

    Mr.Kafiri

    کاربر رو به رشد


    • امتیاز

      8

    • تعداد ارسال ها

      214


  4. YareGomnam

    YareGomnam

    کاربر عادی


    • امتیاز

      5

    • تعداد ارسال ها

      169



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان پنجشنبه, 1 آبان 1399 در همه بخش ها

  1. 5 امتیاز
    سلام خدمت همه‌ی دوستان یه کتابخونه بسیار مهم و کاربردی از سری کتابخونه های b4xlib رو براتون آوردم. امیدوارم مفید باشه. قبل از اینکه ویوها رو تا حدودی بررسی کنیم، یه پیش‌ نمایش کلی رو داشته باشیم: از اسم کتابخونه هم مشخص هست که این کتابخونه، یسری ویوها و دیالوگ ها از سری B4X (یعنی هم در B4A، هم در B4i و هم در B4J قابل استفاده هستن) رو در اختیارمون قرار میده که برای توسعه برنامه ها در B4XPages، خییلی بکارمون میاد. ویوها: B4XComboBox: خودتون هم میدونید، همون Spinner خودمونه ScrollingLabel: همونطور که از اسمش پیداست، لیبل قابل اسکرول هست(یعنی اگر متنی که در لیبل قرار میگیره، بیشتر از ارتفاع لیبل بشه، لیبل بطور اتوماتیک، قابل اسکرول میشه) البته کتابخونه های خاصی هم در این مورد رپ شدن؛ اما بصورت Custom View نیستن. AnotherProgressBar: همون پروگرس باری هست که در تصویر بالا و برنامه B4A-Bridge می‌بینید. B4XLoadingIndicator: شش انیمیشن مختلف برای لودینگ RoundSlider SwiftButton: دکمه 3 بعدی AnimatedCounter: مثل زیر B4XFloatTextField: B4XSwitch: اگر اطلاع داشته باشین، مثلا B4J در حالت عادی، چیزی به اسم سوئیچ نداره (بطور پیشفرض)، با این کتابخونه، میتونید این ویو رو اضافه کنید... B4XBreadCrumb: همون Navigation Control(همه ی اینها رو میتونید خودتون اضافه کنید و ببینید) B4XSeekBar: سیک بار عمودی و افقی MadeWithLove: قلب (در B4A-Bridge هم هست): B4XImageView: یک ایمیج ویوی بسیار کاربردی که یکی از قابلیتهاش، گرد کردن تصاویر هست. اینها، ویوها بودن.... الان بریم سراغ دیالوگها و قالب‌ها: B4XDialog: دیالوگ B4XDateTemplate: یک DatePicker هست. اما بر حسب میلادیه که تو تصویر هم مشخصه B4XColorTemplate: B4XLongTextTemplate : اگر دقت کنید، تو تصویر بالا، کاملا مشخصه(یک دیالوگ که متن زیاد رو ساپورت میکنه) B4XListTemplate : یک لیست از آیتم های مختلف که کاربر میتونه یکی از اونها رو انتخاب کنه: B4XSignatureTemplate: B4XInputTemplate : همون Input Dialog که میتونید یه متن رو در قالب دیالوگ، از کاربر بگیرید: B4XSearchTemplate : دیالوگی بین یه سری آیتم، قابلیت سرچ داره: موارد بیشتری هم هست که تصویرشون رو میذارم: کاستوم دیالوگ: و.... در کل کتابخونه بسسسسیار کاربردی هست. چه تو پروژه های B4XPages، چه تو پروژه های عادی (B4A,B4i,B4j) برای اطلاعات بیشتر، میتونید به پست اصلی در سایت مرجع مراجعه کنید: https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4x-xui-views-cross-platform-views-and-dialogs.100836/#content کتابخونه( البته کتابخونه، داخلی هست و بطور پیشفرض در بیسیک موجوده ): XUI Views.rar نمونه سورس: XUI Views Example.zip برای استفاده از این ویوها، کافیه پست زسر رو مطالعه بفرمایید: البته دوستان قبلا چنین تاپیکی زده بودن، ولی تو این پست، بیشتر با اونها آشنا شدیم موفق باشید
  2. 4 امتیاز
    برای این موضوع از کد ذیل استفاده کنید: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'تعریف لایوت ها TabStrip.LoadLayout("نام تب1"," عنوان تب1") TabStrip.LoadLayout("نام تب2"," عنوان تب2") TabStrip.LoadLayout("نام تب3"," عنوان تب3") TabStrip.ScrollTo(3,False) ' از تب سمت راست آغاز می گردد
  3. 4 امتیاز
    [Forwarded from AlimoProgrammingTechnology] [ GIF ] کتابخانه Alimo_BottomNavigation برای b4a منتشر شد با این کتابخانه میتوانید باتم نویگیشنی با ۳ حالت زیر ایجاد کنید : Simple mode Morph mode Mewo mode قابلیت تغییر عرض و ارتفاع و رنگ منحنی ایجاد شده . قابلیت ایجاد Badge با سایز ، رنگ ، فونت و اندازه ی دلخواه. قابلیت تغییر رنگ بک گراند و پرنت ایتم ها ی ایجاد شده . قابلیت تغییر سایز و رنگ سایه . قابلیت تغییر رنگ سایز و مکان CircleView . قابلیت تغییر زمان انیمیشن و یا قطع و وصل کردن انیمیشن حرکت ایتم ها . دارای ۴ ایونت مختلف برای دسترسی کامل به تمامی رویداد های کتابخانه . سازگاری کامل با اندروید ایکس . کاملا رایگان دانلود کتابخانه و سورس : https://www.b4x.com/android/forum/threads/alimo_bottomnavigation.123900/
  4. 4 امتیاز
    از کتابخونه زیر استفاده کن همچین چیزی میتونی درست کنی :
  5. 4 امتیاز
    جلسه چهارم _ بخش دوم بسسسسیار مهههههم قبل از اینکه این جلسه رو شروع کنم، عذر خواهی من رو بابت تاخیر در این جلسه بپذیرید. یکی از دلایل تاخیر، سوالی بود که در سایت مرجع پرسیده بودم؛ سوال مربوط به جابجایی ویوها بین صفحات B4XPages بود: https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4xpages-move-view-between-pages.123863/#post-773784 خب همچون جلسات گذشته، در این جلسه هم، بیشتر با کدنویسی در B4XPages آشنا میشیم. بنده یک نکته رو از جلسات گذشته، فراموش کردم خدمتتون عرض کنم: رویداد Initialize در هر بار نمایش صفحات، اجرا میشه.... تو این جلسه، بطور کامل، چگونی دسترسی به ویوها و دیگر متغیرها در دیگر پیج ها و یا حتی جابجایی اونها بین صفحات رو بررسی میکنیم: برای اینکه بتونیم به متغیرها و ویوهای یک پیج، دسترسی داشته باشیم، اول باید به اون پیج دسترسی داشته باشیم؛ این روند منطقی ای هست که باید انجام شه. برای دسترسی به پیج های دیگه، اول از همه باید یه متغیر از اون پیج رو تعریف کرد: Dim P2 As Page2 P2.Initialize Page2، کلاس دیگری هست که ساختیم و اون رو به عنوان یه پیج جدید، به B4XPages اضافه کردیم که در جلسه سوم، کامل توضیح دادم. الان به اون کلاس دسترسی داریم اما هنوز به اون پیج دسترسی پیدا نکردیم. _دقت داشته باشید که در B4XPages، مفهوم هر پیج با هر کلاس فرق داره؛ باین صورت که هر پیج، یه کلاس B4XPages هست اما هر کلاس، لزوماً یک پیج نیست؛ چگونگی تبدیل یک کلاس به پیج رو در جلسات قبل، بطور کامل توضیح دادم خدمتتون_ . همونطور که گفتم، الان به کلاس Page2 دسترسی داریم اما به عنوان یک پیج خیر. در مرحله بعد، با استفاده از متد GetPage از کلاس B4XPages، به اون پیج دسترسی خواهیم داشت: Dim P2 As Page2 P2.Initialize P2 = B4XPages.GetPage("Page2_id") بعد از اینکه متغیرمون رو Initialize کردیم، اون رو از طریق متد GetPage، که یه ورودی از ما میگیره، برابر با متغیر P2 قرار میدیم. در ورودی این متد، همون id یی که برای Page2 در نظر گرفتیم(در جلسات قبل توضیح داده شده) رو وارد میکنیم. الان به پیج مد نظرمون، دسترسی 100 درصدی داریم. طبق چیزی که قبلا گفته شد، ساب Class_Globals، دقیقا عین Process_Globals در اکتیویتی ها هست. یعنی به ما این اجازه رو میده که به متغیرهایی که در این ساب تعریف شدن، دسترسی داشته باشیم. الان برای دسترسی به متغیرها، کافیه از متغیر P2 که از نوع همون کلاس هست، استفاده کنیم. مثلا فرض کنید که متغیر a از نوع Int رو در کلاس Page2، تعریف کردیم. حالا برای اینکه در پیج B4XMainPage، به اون دسترسی داشته باشیم کافیه بشکل زیر عمل کنیم: Dim P2 As Page2 P2.Initialize P2 = B4XPages.GetPage("Page2_id") Log(P2.a) اگر کد زیر در مکانی دلخواه، از هرپیجی که خواستین امتحان کنید. میبینید که دقیقا مقدار متغیر a به ما برمیگردونه. از این روش، میتونید به تمامی متغیرها و ویوها دسترسی داشته باشیم اما برای دسترسی به ویوها، باید یه نکته رو در نظر بگیریم: بطور پیشفرض، با تعریف یک ویو از طریق دیزاینر، اون ویو بصورت Private تعریف میشه. نکته‌ای که هست، اینه که به ویوها و متغیرهایی که بصورت Private تعریف میشن، نمیتونیم در دیگر پیج‌ها دسترسی داشته باشیم. برای رفع این مشکل، کافیه بجای Private، از Public استفاده کنیم: Public Btn1 As Button Public V1 As B4XView به همین سادگی با تغییر Private به Public، میتونیم به اونها دسترسی داشته باشیم. مثلا فرض کنید دو متغیر بالا در Page2 تعریف شدن. ما میتونیم در B4XMainPage، به تمامی اونها دسترسی کامل داشته باشیم: Dim P2 As Page2 P2.Initialize P2 = B4XPages.GetPage("Page2_id") Dim s As String = P2.Btn1.Text P2.Btn1.Text = "abc" با کد بالا، براحتی میتونیم متن یک ویو رو بگیریم و یا حتی اون رو تغییر بدیم. جابجایی ویوها بین پیج‌ها: بعضی وقتها، لازمه خود ویو رو بین پیج‌ها جابجا کنیم(دقت کنید که در اکتیویتی ها، قابلیت تغییر مشخصات یک ویو از دیگر اکتیویتی‌ به هیچ وجه امکان پذیر نیست. چه برسه به اینکه بخوایم ویو رو جابحا کنیم ) به تصویر زیر دقت کنید: در این تصویر، خطی که کشیده میشه، به پیچ قبلش هم منتقل میشه که این واقعا فوق‌العادست.... برای جابجا کردن یک ویو، کافیه از کد زیر استفاده کنیم: Dim P2 As Page2 P2.Initialize P2 = B4XPages.GetPage("Page2") Dim b1 As Button = P2.Btn1 b1.RemoveView Root.AddView(b1, 0, 0, 100%X, 20%Y) در اینجا بعد از تعریف و اینیشالایز کردن متغیر از نوع کلاس مدنظر و دادن دسترسی به اون پیج، میایم یه متغیر از نوع همان ویو(در اینجا، Button) تعریف میکنیم و به روشی که توضیح داده شد، برابر با ویوی مد نظرمون میزاریم. برای اینکه به ارور بر نخوریم، از RemoveView استفاده کردیم، و در نهایت، اون ویو(b1) رو به پیجمون اد میکنیم. به همین راحتی... با 6 خط کد... نکته بسسسسسیار مهم: برای اینکه ویو رو بتونید جابجا کنید، باید اول اینیشالایز شده باشه. مثلا شما نمیتونید ویویی از پیج دیگه که هنوز اون پیج نمایش داده نشده رو جابجا کنید. پس اول باید حداقل یکبار اون پیج، نمایش داده بشه تا اون ویو اد بشه. تو سورس به این موضوع پرداختم. نمونه سورس پیوست شد: Project_B4XPages.zip این جلسه هم به پایان رسید.... ان شاءالله در جلسه آینده بیشتر با قابلیت‌های B4XPages، آشنا میشیم. موفق باشید اگر نقدی، مشکلی و یا ایرادی از بنده هست، تو خصوصی میتونید پیام بدید. حتما استقبال میکنم.
  6. 4 امتیاز
    دوست عزیز شما تو مواقعی که قراره کارتون سمت سرور نسبتا بزرگ داشته باشه باید حتما یا خودتون برنامه نویس سرور خوبی باشید یا یه نفرو داشته باشید که مسلط باشه و سمت سرور به صورت بهینه و درست کار بشه. شما یک درصد احتمال بدید که کسی بخواد به سرورتون حمله بکنه اینجا دیگه بحث قوی بودن سرور و منابع نیست همش کد نویسیه اصولیتونه که نجات میده سرور رو. به هر حال اگه مصر هستین که این کار رو انجام بدین توصیه من دیتابیس هست. همون ساختار دیتابیس آنلاین رو توی اپ هم پیاده کنید و هر بار خارج میشید دیتابیس رو خالی کنید و با ورود دوباره اطلاعات رو تو دیتابیس بریزید. به هیچ عنوان توی حافظه موقت نگه ندارید چون اپ سرعتش کند میشه. استفاده از فایل هم یک راهه ولی اصولی نیست. همون دیتابیس بهترین گزینه هست.
  7. 3 امتیاز
    سلام به همه دوستان بالاخره کتابخونه‌ای که خیلی از دوستان درخواست داده بودن، آماده شد ShScrollingLabel خیلی از مواقع برامون پیش میاد که متن یه لیبل، بزرگتر از خود اونه و این باعث بروز خیلی از مشکلات میشه که مهمترینش، از بین رفتن زیبایی رابط کاربری برنامه هست. با این کتابخونه، میشه مشکل رو براحتی حل کرد. کتابخونه ShScrollingLabel، یک کاستوم ویو هست که در اون یه اسکرول ویو قرار داره که ارتفاع اون، بر اساس ارتفاع اتوماتیک تنظیم میشه؛ این ویژگی، یه سری قابلیت ها به ویو اضافه کرده که در ادامه اونا رو بطور کامل بررسی میکنیم: سادگی کار با کتابخونه امکان اضافه کردن ویو از دیزاینر فعال و یا غیر فعال کردن ScrollBar تغییر جهت ScrollBar (چپ و یا راست بودن) تغییر رنگ ScrollBar تغییر سایز و عرض ScrollBar تغییر گردی گوشه های ScrollBar تمام این تغییرات، در دیزاینر قابل تغییر هستن و نیاز به کدنویسی نیست. دارای سه رویداد Click LongClick ScrollChanged دسترسی کامل به لیبل: یعنی براحتی به لیبل داخل اسکرول ویو، دسترسی دارید و میتونید مثل یه لیبل معمولی، از اون استفاده کنید. دسترسی کامل به اسکرول ویو: قابلیت تغییر تمام خصوصیات اسکرول ویو. (از جمله تغییر ارتفاع و یا حتی اضافه کردن ویویی دیگر به اون) اختصاصی انجمن AnswerCenter برای اضافه کردن ویو در دیزاینر، بعد از تیک زدن کتابخونه، از تب AddView، قسمت CustomView، ویوی ShScrollingLabel رو اضافه کنید. کتابخونه و نمونه سورس(رمز answercenter.ir) : ShScrollingLabel.zip ShScrollingLabel_Lib.zip موفق باشید
  8. 3 امتیاز
    دوست عزیز دسترسی رانتایم یه چیز خیلی پیش پا افتادس. چند ساله اضافه شده به اندروید. شما میخواین فایل رو توی dirrootexternal کپی کنید. این مکان به صورت پیش فرض قابل نوشتن نیست. باید دسترسی بگیرید. کتابخونه RuntimePermissions رو تیک بزنید به شکل زیر درخواست بدید. Dim run As RuntimePermissions If run.Check(run.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE) Then File.copy(File.dirinternal,"cards_db.db",File.dirrootexternal,"cards_database.db") Else run.CheckAndRequest(run.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE) End If این متد رو باید به اکتیویتی اضافه کنید. Private Sub Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) If run.Check(run.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE) Then File.copy(File.dirinternal,"cards_db.db",File.dirrootexternal,"cards_database.db") Else ToastMessageShow("دسترسی رد شد",False) End If End Sub
  9. 3 امتیاز
    سلام به همه گاهی اوقات لازمه که شفافیت یه ویو رو تغییر بدیم. با کد زیر که هم در B4A ، هم در B4i و هم در B4J بخوبی کار می‌کنه، میشه این کار رو براحتی انجام داد Public Sub SetAlpha (View As B4XView, Level As Float) #If B4A Dim jo As JavaObject = View Dim alpha As Float = Level jo.RunMethod("setAlpha", Array(alpha)) #Else If B4J Dim n As Node = View n.Alpha = Level #Else if B4i Dim v As View = View v.Alpha = Level #End If End Sub حداقل مقدار ممکن (بیشترین شفافیت): 0 حداکثر مقدار ممکن (کمترین شفافیت): 1 امیدوارم مفید باشه موفق باشید
  10. 3 امتیاز
    بنده کتابخانه بسیار عالی design support رو پیشنهاد می کنم https://www.b4x.com/android/forum/threads/designsupport-additional-material-design-components.58893/ این هم لینک کتابخانه در سایت مرجع
  11. 3 امتیاز
    تو متد Webview1_PageFinished قبل از هر کدی چندمیلی ثانیه وقفه ایجاد کنید بعد کد ها رو بزارید. در واقع به شکل زیر بنویسید. Private Sub Webview1_PageFinished (Url As String) Sleep(100) If AutoScroll.Checked=True Then Dim Javascript As String Javascript="B4A.CallSub('ProcessHTML', false, window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight))" WebX.executeJavascript(WebView1, Javascript) Else WebX2.scrollTo(WebView1,0,GetY) End If End Sub
  12. 3 امتیاز
    جلسه چهارم _ بخش اول قبل از اینکه وارد کار با ویوها و نحوه دسترسی بهشون در دیگر پیج ها بشیم، بهتره یه آشنایی با XUIViews داشته باشین: بخش بعد، با خصوصیات منحصر به فرد B4XPages، آشنا میشیم موفق باشید اگر نقدی، مشکلی و یا ایرادی از بنده هست، تو خصوصی میتونید پیام بدید. حتما استقبال میکنم.
  13. 2 امتیاز
    سلام به همه اساتید با کد زیر که در تمامی پلتفرم های بیسیک کار میکنه، میتونید چک کنید که آیا فرمت ایمیلی که وارد شده، درسته یا نه. Private Sub EmailAddressCheck(email As String) As Boolean Return Regex.IsMatch("^[a-zA-Z][\w\.-]*[a-zA-Z0-9]@[a-zA-Z0-9][\w\.-]*[a-zA-Z0-9]\.[a-zA-Z][a-zA-Z\.]*[a-zA-Z]$",email) End Sub اول ساب بالا رو به کلاستون اضاف کنید و به شکل زیر ایمیل رو چک کنید: If EmailAddressCheck("test@b4x.de") Then Log("E-Mail is valid") Else Log("E-Mail is not valid") End If موفق باشید
  14. 2 امتیاز
    سلام به همه دوستان سورس بارکدخوان برای B4A و B4i با استفاده از B4XPages رو قرار میدم. سورس ساده‌ای هست: Project.zip دو نکته رو فراموش نکنید: PlistExtra # در B4i کدهای مانیفست و AdditionalJar# در B4A برای استفاده هم باید کتابخونه BcToast که یک کتابخونه داخلی هست، رو فعال کنید. اگر هم کتابخونش رو ندارین، از لینک زیر تهیه کنید: https://www.b4x.com/android/forum/threads/b4x-bctoast-cross-platform-custom-toast-message.111046/#content امیدوارم مفید باشه موفق باشید
  15. 2 امتیاز
    سلام بولد کردن: rc.Style2(Typeface.STYLE_BOLD,"{B}") تغیر سایزتون کدش درسته اما نمیدونم شاید من بلد نباشم تا جایی میدونم و تست کردم شما فقط میتونید از یک تگ یکاری انجام بدید. مثلا نمیشه با یک تگ {B} هم رنگش رو عوض کرد هم فونت ش رو برای اینکار باید از چندتا تگ استفاده کنید. مثال: متن دیتابیس {C}{B}Title{B}{C} this is test content for B4A کد: rc.RelativeSize2(2.0,"{B}").Color2(Colors.Green,"{C}") ویرایش: دقت کنید اول باید از تگ کوچکتر استفاده کنید بعد تگ بزرگتر... الان ما از {B} استفاده کردیم که کچکتره و بعد {F}
  16. 2 امتیاز
    سلام. عزیز برای اینکه یک کلمه خاصی رو توی لیبل بتونید رنگی کنید باید اون کلمه رو با تگی چیزی درون دیتابیس مشخص کنید تا برنامه بتونه پیدا کنه کلمه رو و کارایی که میخواید رو روی متن انجام بدید متن دیتابیس: {B}عنوان{B} این متن تست برای بولد کردن متن است. الان ما برای اینکه بتونیم فقط اون کلمه رو رنگی کنیم میایم از تگ استفاده میکنیم و کلمه رو مشخص میکنیم الان از {B} .... {B} استفاده کردیم.. (به جای کلمه B هر کلمه دیگه ایی میتونید بزارید) کد: Dim rs As RichString rs.Initialize(Label1.Text) rs.Color2(Colors.White,"{B}") 'اینجا میگیم که اگر شما کلمه پیدا کردی که با این تگ مشخصی شده بود شما بیا و رنگش رو سفید کن بقیه متد ها هم همینجوری کار میکنن شما باید شماره 2 اون متد رو صدا بزنید کتابخونه ورژن 1.5
  17. 1 امتیاز
    به طور مثال شما یک پوشه ای به نام x دارید و یک فایل به نام y شما توی کدتون کافیه بدین شکل بنویسید. up.doFileUpload(Null,Null,File.DirRootExternal&"/"&EditText.Text,uploadapi) و توی ادیت تکست کافیه آدرس فایل رو به این صورت وارد کنید. x/y.jpg البته راه های زیادی برای گرفتن آدرس یک فایل موجوده. موفق باشید.
  18. 1 امتیاز
    از اندروید 4 به پایین نیازه که تو منیفست اضافه شه و برای اندروید 5 به بالا از RuntimePermissions استفاده میشه. شما هر دو مورد رو انجام بده.
  19. 1 امتیاز
    دوست عزیز برای نمایش ایموجی ها باید از utf32 استفاده کرده و برای نمایش اون توی یک lbl باید اون رو تبدیل کنی و بعد نمایشش بدی که از طریق این رویداد میتونی استفاده کنی . Sub UTS (codepoint As Int) As String Dim bc As ByteConverter Dim b() As Byte = bc.IntsToBytes(Array As Int(codepoint)) Return BytesToString(b, 0, 4, "UTF32") End Sub حالا کافیه ایموجی رو بهش بدی . به این شکل EditText1.Text = UTS(0x1F600) واسه کد های هر ایموجی هم از این وب استفاده کن. Emoji - CodePoint موفق باشی.
  20. 1 امتیاز
    توی پروژه یه کلاس به نام App ایجاد کنید به شکل زیر public class App extends Application{ @Override public void onCreate(){ super.onCreate(); try { Tapsell.initialize(this,"tapsel key"); }catch (Exception e){ e.printStackTrace(); } } } حالا توی منیفست برید و توی تگ application پراپرتی name رو بهش بدین. به شکل زیر. <application . . . android:name=".App" . .
  21. 1 امتیاز
    چه خطایی میده؟ دسترسی کارت حافظه گرفتین؟
  22. 1 امتیاز
  23. 1 امتیاز
  24. 1 امتیاز
    بله عزیز. شما هرچیزی میتونید باز کنید.یه متن ساده. یه منو یا عکس یا هر چیز دیگه
  25. 1 امتیاز
    سلام من درست متوجه منظورتون نشدم اگر منظور شما اینه که یک منوی کشویی که از کنار صفحه باز میشه درست کنید که کتابخانه های زیادی هست مثل sliding menu wrapper , design support و .... اگر هم که منظورتون اینه که چند تا آیتم داشته باشید و بعد رو هر کدوم که کلیک کردید متنش نمایش داده بشه این فکر نکنم نیاز به کتابخونه داشته باشه و میتونید دستی درست کنید
  26. 1 امتیاز
    ببینید پوشه رو که نمیتونید اپلود کنید تنها راهش اینه که پوشه رو زیپ کنید... حالا اگر که نمخواین زیپ بشه و اگر پوشه ای که شما قراره ادرس بدین و فایل های داخلش اپلود بشه و داخل اون پوشه دوباره پوشه ای ممکنه وجود داشته باشه درون اون باز فایل هایی وجود داشته باشه و ........ باید اول از همه یک تابع برگشتی بنویسید که بیاد ادرس تمامی فایل ها رو اعم از فایلهای ریشه و فایهای پوشه های تو در تو رو در بیاره و و توی یه لیست یا ارایه ذخیره کنه و بعدش بره تک تک آدرس فایلهایی که بدست اوردین رو تو یه تابع جداگونه اپلود کنه.. اگه واسه تابعی برگشتی که گفتم مشکلی داشتی بگو تا تابعش رو واست بنویسم
  27. 1 امتیاز
    با کلاس TAbHostExtras میشه به tabHost هم تصویر اضافه کرد و هم فونت و سایزش رو تغییر داد. نمونه کد Dim TabHost1 As TabHost Dim tb As TabHostExtras tb.setTabHeightTab(TabHost1,15) tb.setTabTextColor(TabHost1,Colors.Red) tb.setTabTextSize(TabHost1,22) tb.setTabTitle(TabHost1,"Title",1) tb.setTabVisibility(TabHost1,False) و سمپل کلی این کتابخونه امیدوارم نیاز کارتون رو برطرف کنه. برای تغییر فونت هم از کتابخونه CsBuilder تست بگیرین. من تست نکردم اما احتمال 60 70 درصد جواب بده TabHostExtras_v2.00.zip
  28. 1 امتیاز
    این سورس کمکتون میکنه https://cafetoseeh.ir/b4a-bitly/
  29. 1 امتیاز
    خوب دوست عزیز برای اینکه رویداد کلیک اضافه کنید به این شکل صورت میگیره : Btn.Click += new EventHandler(Btn_Click); و اینجا رویداد کلیک رو میسازیم و مقدار lbl خودت رو میگیری . بر فرض مثال شما یک رشته دارید به اسم x و ما میایم به این صورت متن lbl رو به x اضافه میکنیم. protected void Btn_Click(object sender, EventArgs e) { x = lbl.Text.ToString(); } این روش رو تست بگیرید . اگر مشکلی بود مطرح کنید.
  30. 1 امتیاز
    داداش نیازی به سوکت نویسی نداری ، درخواستت رو با http ارسال میکنی و از هاست اکو میگیری ... یه سورس برات سرفرصت مینویسم
  31. 1 امتیاز
    سلام و درود. ساختار اپتون به چه شکله مگه که میخواین همچین کاری بکنید؟ چون این کار اصولا استاندارد نیست و داده های آنلاین بهتره در لحظه درخواست بشه
  32. 1 امتیاز
    شارز باطری رو تو سرور چطوری میگیری؟ همونو به عنوان جواب بده به بیسیک یاد داری درخواست به php بدی و جواب بگیری؟
  33. 1 امتیاز
    سلام و درود. سورس توی پنل قرار گرفت
  34. 1 امتیاز
  35. 1 امتیاز
    سلام خط زیرو به منیفست اضافه کنید SetApplicationAttribute(android:usesCleartextTraffic, "true")
  36. 1 امتیاز
    به نام خدا کتابخونه درون پرداخت بازار داخل فروشگاه قرار گرفت همه شما با کاربرد این کتابخانه آشنایی دارید و فکر نکنم توضیحات زیادی رو لازم باشه بدم از طریق این کتابخانه میتونید در برنامه هایی که در بازار انتشار میدید قابلیت درون پرداخت رو قرار بدید مثال : یک کتابچه مینویسید که داخل اون 100 مطلب مفید هست میتونید 20 تا از مطالب رو به صورت رایگان قرار بدید و بعد از اینکه کاربر مبلغی رو پرداخت کرد به اون 80 مطلب دیگه هم دسترسی داشته باشه توضیحات مکمل : کلا سه نوع دانلود رو توی بازار داریم 1- رایگان 2- کاملا پولی 3- درون پرداخت دو گزینه اول که معلومه ولی برای گزینه سوم نیاز به لایبری درون پرداخت هست که آموزشش رو هم براتون تهیه کردم که میتونید دانلود کنید دانلود فیلم آموزشی + سورس کار با کتابخانه و برای تهیه خود کتابخانه هم از طریق فروشگاه میتوانید اقدام نمایید که با قیمتی خیلی پایین تر از نمونه های مشابه برای شما عزیزان قرار داده شده کاملا اختصاصی از انجمن تخصصی برنامه نویسی AnswerCenter.IR
  37. 1 امتیاز
    با عرض سلام و احترام خدمت کاربران گرامی کتابخانه MaterialIntro این کتابخانه مانند تصویر زیر صفحه های راهنما یا مقدمه فوق العاده زیبا به سبک متریال ایجاد میکند و هنگام اسکرول صفحه میتونید انیمیشن و ترکیب و محو شدن رنگ ها رو به زیبایی هر چه تمام تر مشاهده کنید. کاملا اختصاصی از انجمن انسر سنتر نمونه فایل APK لینک خرید نمونه اسکرین از کاربرد کتابخونه ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام یه خبر خوب... کتابخونه PaperOnboarding هم به این محصول اضافه شد واقعا کتابخونه جالبی هست دوستانی که کتابخونه MaterialIntro رو تهیه کردند میتونند این کتابخونه رو بصورت رایگان دریافت کنند. نمونه اسکرین از کاربرد کتابخونه
  38. 1 امتیاز
    ساخت سرویس چت در بیسیک فور اندروید این سرویس برای دریافت و مدیریت رویدادهای لازم برای چت روم می باشد. ابتدا متغیر سوکت رو به صورت عمومی می سازیم Sub Process_Globals Dim ir As irSocketIO End Sub اکنون سوکت را با آدرس و پورت سرور وصل می کنیم ir.getSocket("http://192.168.1.101:3000") حالا باید رویدادهایی برای وقایع مناسب تهیه کنیم. مثلا رویدادهای اتصال به سرور لاگین شدن به سرور اتصال کاربر جدید خروج کاربر دریافت پیام کاربر در حال نوشتن لغو در حال نوشتن کد زیر نمونه ای از این وقایع می باشد ir.On(ir.EVENT_CONNECT) ir.On("login") ir.On("new_message") ir.On("user_joined") ir.On("user_left") ir.On("typing") ir.On("stop_typing") هر یک از رویدادهای بالا در زمان وقوع سابی که هم نام خودشان باشد را اجرا می کنند یعنی این ساب ها را باید بسازیم Sub connect(obj As Object) Log("connect") End Sub Sub login(obj As Object) Log("login") End Sub Sub stop_typing(data As Object) Log("stop_typing") End Sub Sub new_message(data As Object) Log("new_message") End Sub Sub user_joined(data As Object) Log("user_joined") End Sub Sub user_left(data As Object) Log("user_left") End Sub Sub typing(data As Object) Log("typing") End Sub و اکنون ارتباط سرور را شروع می کنیم ir.connect می توانید در رویداد اتصال بلافاصله لاگین را انجام بدهیم ir.emit("add_user", "amin") و یا پیام های دریافتی را به یک اکتیویتی ارسال کنیم تا نمایش داده شوند Sub new_message(data As Object) CallSubDelayed2(Chat,"new_message",data) End Sub در اکتیویتی chat و به ساب new_message مقادیر ارسال می شوند. در هنگام نیاز می توانید رویداد های غیر لازم را غیر فعال نمایید. ir.Off("typing") خب در نهایت ممکن است چنین کدی داشته باشیم Sub Process_Globals Dim ir As irSocketIO End Sub Sub Service_Create End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) ir.getSocket("http://192.168.1.101:3000") ir.On(ir.EVENT_CONNECT) ir.On("login") ir.On("new_message") ir.On("user_joined") ir.On("user_left") ir.On("typing") ir.On("stop_typing") ir.connect End Sub Sub Service_Destroy End Sub Sub connect(obj As Object) Log("connect") ir.emit("add_user", "amin"&DateTime.Now) End Sub Sub login(obj As Object) Log("login") End Sub Sub stop_typing(data As Object) Log("stop_typing") End Sub Sub new_message(data As Object) CallSubDelayed2(Chat,"new_message",data) End Sub Sub user_joined(data As Object) Log("user_joined") End Sub Sub user_left(data As Object) Log("user_left") End Sub Sub typing(data As Object) Log("typing") End Sub «موفق باشید.»
  39. 1 امتیاز
    به نام خدا سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم خوبید؟ بالاخره کتابخانه فراخوانی نسخه 3 هم منتشر شد که همین الان هم میتونید سورس، هم آموزش ویدیویی و هم خود کتابخانه رو دریافت کنید... اول از هرچیزی تشکر ویژه میکنم از استاد عزیزم، @Nemesis، آقای شفیعی عزیز که خیلی خیلی خیلی منو کمک کردن در ساخت این کتابخونه و کلا در برنامه نویسی ..... خوب ویژگی های جدید کتابخانه: 1- اضافه شدن خاصیت Initialize به کتابخانه 2- خواندن رکورد های دیتابیس از اول به اخر و از اخر به اول 3- کوتاه شدن قابل توجه کد نویسی ها... 4- فراخوانی استرینگ و قرار دادن متن در هر جایی(نه فقط لیبل) 5- ست کردن لیبل و اسکرول ویو، تنها با کمتر از نیم خط کد 6- قرار دادن Insert به شکلی ساده و قابل فهم 7- قرار گرفتن DELETE به شکلی ساده 8- قرار گرفتن Update به شکلی ساده(قابل استفاده برای علاقه مندی ها) 9- اضافه شدن خاصیت Custom Select برای دوستان حرفه ای تر و استفاده از کوئری های دلخواه... اینم از این.... امیدوارم به کارتون بیاد و دعامون کنید بازم تشکر ویژه دارم از استادم تایپک رو هم بترکونید دانلود Farakhani 3 دانلود سورس کد دانلود ویدیو آموزشی
×
×
  • جدید...