رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. محمدرضا شاهپیری

    محمدرضا شاهپیری

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      15

    • تعداد ارسال ها

      2,935


  2. Salar82

    Salar82

    کاربر فعال


    • امتیاز

      10

    • تعداد ارسال ها

      344


  3. mohammadjavadmajidi

    mohammadjavadmajidi

    کاربر عادی


    • امتیاز

      9

    • تعداد ارسال ها

      24


  4. mahdi tahan

    mahdi tahan

    کاربر فعال


    • امتیاز

      7

    • تعداد ارسال ها

      774



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان یکشنبه, 12 مرداد 1399 در همه بخش ها

  1. 5 امتیاز
    سلام ، خوشحال میشم برنامه مدرسه حفظ رو نصب کنید و نظر کارشناسی تون رو دربارش بدید https://cafebazaar.ir/app/madresehefz.qurankarim این برنامه امکانات بی نظیری از جمله دفترچه حفظ و جدول 604 حفظ قرآن و آزمون گیر کل قرآن کریم با هوش مصنوعی رو دارا هست و کلی امکانات دیگر
  2. 4 امتیاز
    هزینه آموزش: صلوات برای سلامتی امام عصر (عج) سلام خدمت همه دوستان همون طور که از عنوان مشخصه، تو این پست قصد دارم نحوه ساخت تم سفارشی و دلخواهتون رو برایCodeEditor بیسیک بهتون آموزش بدم. امیدوارم مفید و کاربردی باشه. اول از همه یه فایل txt با نام دلخواه ایجاد میکنیم و با پسوند vssettings ، در محل نصب B4A، تو پوشه Themes ذخیره میکنیم. (من از CustomTheme.vssetting استفاده میکنم) اونو با استفاده از یه ویرایشگر متن باز میکنیم.(من از ++NotePad استفاده میکنم) حالا کدهای زیر رو داخل اون کپی کنید: <UserSettings> <ApplicationIdentity version="10.0"/> <ToolsOptions> <ToolsOptionsCategory name="Environment" RegisteredName="Environment"/> </ToolsOptions> <Category name="Environment_Group" RegisteredName="Environment_Group"> <Category name="Environment_FontsAndColors" Category="{1EDA5DD4-927A-43a7-810E-7FD247D0DA1D}" Package="{DA9FB551-C724-11d0-AE1F-00A0C90FFFC3}" RegisteredName="Environment_FontsAndColors" PackageName="Visual Studio Environment Package"> <PropertyValue name="Version">2</PropertyValue> <FontsAndColors Version="2.0"> <Categories> <Category GUID="{A27B4E24-A735-4D1D-B8E7-9716E1E3D8E0}" FontIsDefault="Yes"> <Items> <Item Name="Collapsible Text" Foreground="0x00808080" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Collapsible Region" Foreground="0x00303030" Background="0x00232323" BoldFont="No"/> <Item Name="Delimiter Matching" Foreground="0x02000000" Background="0x00aaaaaa" BoldFont="No"/> <Item Name="Current Line" Foreground="0x02000000" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Current Statement" Foreground="0x02000000" Background="0x0008637d" BoldFont="No"/> <Item Name="Find Match Highlight" Foreground="0x02000000" Background="0x00003877" BoldFont="No"/> <Item Name="Indentation Guides" Foreground="0x02000000" Background="0x00333333" BoldFont="No"/> <Item Name="Indicator Margin" Foreground="0x02000000" Background="0x00333333" BoldFont="No"/> <Item Name="Line Numbers" Foreground="0x00AF912B" Background="0x001E1E1E" BoldFont="No"/> <Item Name="Track Changes Before Save" Foreground="0x02000000" Background="0x0054b2af" BoldFont="No"/> <Item Name="Track Changes After Save" Foreground="0x02000000" Background="0x00307457" BoldFont="No"/> <Item Name="Outlining Margin Square" Foreground="0x00E2E2E2" Background="0x00000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Outlining Margin Vertical Rule" Foreground="0x00A5A5A5" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Plain Text" Foreground="0x00C8C8C8" Background="0x001E1E1E" BoldFont="No"/> <Item Name="Saved Changes Mark" Foreground="0x02000000" Background="0x00307457" BoldFont="No"/> <Item Name="Unsaved Changes Mark" Foreground="0x02000000" Background="0x0084f2ef" BoldFont="No"/> <Item Name="Visible Whitespace" Foreground="0x00524814" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Code Snippet Field" Foreground="0x02000000" Background="0x00555555" BoldFont="No"/> <Item Name="Comment" Foreground="0x007B7466" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Identifier" Foreground="0x00C8C8C8" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Sub Name" Foreground="0x00C8C8C8" Background="0x02000000" BoldFont="Yes"/> <Item Name="Unknown Identifier" Foreground="0x004444AA" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Number" Foreground="0x0022CDFF" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Operator" Foreground="0x00B7E2E8" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="String" Foreground="0x000076EC" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Keyword" Foreground="0x0063C793" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Preprocessor Keyword" Foreground="0x00BD82A0" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Global Variable" Foreground="0x00B48C8C" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Annotation" Foreground="0x00E4E2E0" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Type" Foreground="0x00B18C67" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Excluded Code" Foreground="0x00616161" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Selection Highlight" Foreground="0x00FFFFFF" Background="0x00777777" BoldFont="No"/> <Item Name="Search Result" Foreground="0x02000000" Background="0x00aaaaaa" BoldFont="No"/> <Item Name="Syntax Error" Foreground="0x000000FF" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Warning" Foreground="0x0022CDFF" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> <Item Name="Underline Word" Foreground="0x00FF0000" Background="0x02000000" BoldFont="No"/> </Items> </Category> </Categories> </FontsAndColors> </Category> </Category> </UserSettings> همین. تو کدها آیتم های مختلفی میبینیم(مثلاً String که رنگ رشته ها رو مشخص میکنه) که شامل دو بخش Foreground و Background هستند. Foreground، همون رنگ اصلی هست و Background رنگ پس زمینه اون آیتمه. (اگر بخواین که پس زمینه رنگی نداشته باشه، از 0x02000000 استفاده کنید) حالا وارد بیسیک بشید و ColorPicker رو باز کنید و رنگهای مختلف رو امتحان و جایگزین مثال بالا کنید. برای اینکه تمی که ساختید رو هم امتحان کنید کافیه داخل بیسیک، از منوی tools -> ideOption -> themes رو باز کنید و CustomTheme رو انتخاب کنید تا اعمال بشه. اینم یه نمونه از تم جدید برای بیسیک که چند روز قبل تو سایت مرجع منتشر شد: دانلود : https://www.b4x.com/android/forum/attachments/theme_dracula-zip.97959/ این فایل رو تو محل نصب بیسیک تو پوشه themes کپی کنید: C: \ Program Files (x86) \ Anywhere Software \ Basic4android \ Themes اگر سؤالی داشتید، درخدمتم.
  3. 3 امتیاز
    :iphone: شبیه ساز اندروید LDPlayer یه شبیه ساز خوب و سبک بهتون معرفی میکنم که سازندش شرکت فیسبوک و در حال حاضر تا این تاریخ اندرویدش: 7.1 هست.امکانات خیلی جالبی داره و در عین حال سبک هم هست. برای متصل کردن به B4A هم نیاز نیست کاری انجام بدید، خودش شناسایی میکنه.پیشنهاد میکنم نصبش کنید کاملاً رایگانه و از سایت خودش قابل دانلود هست::link: https://www.ldplayer.net @CafeToseeh
  4. 2 امتیاز
    متاسفانه منم به نتیجه ای نرسیدم. به نظر میاد داکیومنت ناقصه و قطعا باید موارد دیگه ای هم درنظر گرفته بشه.
  5. 2 امتیاز
    #if java import android.view.KeyEvent; import anywheresoftware.b4a.BA; @Override public boolean onKeyLongPress(int keyCode, KeyEvent event) { processBA.raiseEventFromUI(this, "onkeylongpress", keyCode); return true; } #end if Sub onkeylongpress(keycode As Int) If keycode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then ToastMessageShow("کلیک بک نگه داشته شد!",False) End If End Sub
  6. 2 امتیاز
    چجوری به سرور متصل میشید عزیز؟ کدهای اتصال و ارسال مقادیر رو پیوست کنید
  7. 2 امتیاز
    سلام عید غدیر پیشاپیش مبارک گفتم دوستان از نقاط مختلف هستند اسم یکی از محصولات جنوب رو بگم اگه اومدید یه وقت خواستید تهیه کنید اطلاعاتی داشته باشید اولین مورد مهیاوه هست
  8. 2 امتیاز
    سلام اخیرا خیلی از برنامه نویسا، برای تست اپشون، نیاز به شبیه ساز اندروید 10 دارن ولی متأسفانه چنین شبیه سازی خیلی پیدا نمیشه؛ تا اینکه چن وقت جلوتر، genymotion از این نسخه اندروید رونمایی کرد. توجه داشته باشید که باید از نسخه 3 به بعد جنی موشن استفاده کنید. برای سلامتی آقا امام زمان (عج) صلوات
  9. 2 امتیاز
    بله دوست عزیز. paralax کلا از ریسایکلر حذف شده و یک کتابخونه مستقله
  10. 1 امتیاز
    سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز میخوام یه برنامه بنویسم تو سبک joapp .... اما برای گوشی های اندرویدی بنظر خودم نحوه درست کردنش به اینصورت هست که : یک برنامه درست کنم که داخل پوشه assest اون یک پوشه باشه که این پوشه در اصل همان پوشه ای هست که قرار هست تبدیل به فایل zip بشه و سپس تبدیل به apk (به عبارتی همون برنامه ای که کاربر قرار هست درستش کنه) منظورمو متوجه شدید ؟ من این کار رو انجام دادم و کاربر برنامه خودش رو به دلخواه طراحی میکنه و همه اطلاعاتی که توی برنامش قرار میده میره توی اون پوشه که گفتم ... بعد روی ساخت برنامه کلیک میکنه و اون پوشه تبدیل به فایل zip و سپس تبدیل به apk میشه.... تمام فایل های مورد نیاز هم توی این فایل apk ساخنه شده وجود داره ... اما مشگل این هست که وقتی کاربر روی برنامه ای که درست کرده کلیک میکنه که نصبش کنه پیام میاد برنامه نصب نشد ... درحالی که همین برنامه رو وقتی با apkeditor بازش میکنی و دوباره کامپایلش میکنی براحتی نصب میشه ... میخوام بدونم که apk editor چیکار میکنه که من نمیکنم . مطمئنا سابقه این کار رو بعضا داشتید . ممنون میشم اگر کمکی از دستتون برمیاد بفرمایید یا اگر پیشنهاد دیگری دارید استفاده کنیم منتظر پاسخ شما عزیزان هستم یاعلی مدد
  11. 1 امتیاز
  12. 1 امتیاز
    ممنون mohammadjava با گذاشتن این خط کد بعد از حلقه درست شد sv1.Panel.Height = ( 220dip * i) این خط هم اضافی بود sv1.FullScroll ( True)
  13. 1 امتیاز
    لطفا اطلاعات و دسترسیهای سرورتون رو خصوصی کنید. همینطور داکیومنت مربوطه رو
  14. 1 امتیاز
    خوب مگ فونت نیستن؟نمیشه روش معمولو بری؟متنتو از دیتابیس بگیری بعد بگی این ایدی از دیتابیس که مثلا صفحه ی 3 هس با این فونت نمایش داده بشه.سختیش همینه ک هر صفحه تو ی ایدی باشه
  15. 1 امتیاز
    دوست عزیز قطعا مشکل از دیتاتون هست. دقت داشته باشین که حتما باید سطرها رو جدا کنید و طول دیتا رو دقیق بفرستین. تو مثال زیر که البته با ++c هست میتونید نمونه رو ببینید std::string post_data = "CMD=Put&PROGRAM=blastp&DATABASE=swissprot&QUERY=KPFPAPQTPGRLQAL"; std::string msg; msg += "POST /blast/Blast.cgi http/1.1\r\n"; msg += "Host: ncbi.nlm.nih.gov\r\n"; msg += "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n"; msg += "Content-Length: " + std::to_string(post_data.size()) + "\r\n"; msg += "\r\n"; msg += post_data;
  16. 1 امتیاز
    سلام چطور میتونم با نگه داشتن دکمه بک گوشی در b4a ی کاری انجام بدم
  17. 1 امتیاز
    ب نظرم خیلی کامله.موفق باشی.فق ی سوال هر صفحه از قران یک فونت مخصوص داره؟
  18. 1 امتیاز
    خواهش . . . اگر بابت ریسایکلر کمک خواستی درخدمتت هستم
  19. 1 امتیاز
    سلام قصد دارم یه پنل دلخواه درست کنم و به تعداد دلخواه از اون پشت سر هم درست کنم مثل یه لیست ویو و کم کم توسعه اش بدم یه قطعه کد پیدا کردم که بصورت ابتدایی این کار رو انجام میده منتهی لیستم اسکرول نشد تصویر و کدهها رو میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید دو لایوت دارم که اولی فقط اسکرول هست بعدی هم برا ساخت پنل استفاده شده که در وسط کدها فراخوانی میشه Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout") Log( GetDeviceLayoutValues) Dim stop As Int = 0 Dim a1(8) As String sv1.Panel.Color= Colors.Blue a1 = Array As String("0","1","2","3","4","5","6","7") For i=0 To a1.Length-1 Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("pop") sv1.Panel.AddView(p1,0,stop,100%x,200dip) sv1.FullScroll ( True) stop = stop + 220dip EditText1.Text=i Next
  20. 1 امتیاز
    ممنون از راهنماییتون راستش برا بهتر شدن کد نویسی میخواستم بدون کتابخانه خاص این کار رو انجام بدم راه که افتادم سمت کتابخونه ها برم
  21. 1 امتیاز
    برنامه خوبیه ولی این همه حجم لازم نبود. واسه صوت از کیفیت 32 کیلو بیت mp3 میشه استفاده کرد و لازم نیس حتما تو برنامه باشه و کاربر میتونه دانلود کنه. واسه عکس هم همینطور بسادگی میشه حجم برنامه رو قبل نصب رسوند به 20 مگ و بعد نصب کاربر صدا و تصویر رو دانلود کنه یا بر اساس سوره پکیج ها دانلود بشن. به هر حال کار خوبیه موفق باشید
  22. 1 امتیاز
    سلام به همگی من یک پایگاه داده کارم که 3 تا ستون داره id و name و image حالا نیازه که روی پنلی که گفتم با for ایجاد بشه به ترتیب عکس های داخل پایگاه هم روی اون قرار بده اگه راهنمایی کنید ممنئن میشم
  23. 1 امتیاز
    برنامه خوبیه ولی خیلی خیلی حجم برنامه بالاس.. و این میتونه خیلی تاثیر در نصب برنامه داشته باشه.. سعی کنید در نسخه های بعدیتون حجم برنامه رو کم کنید..
  24. 1 امتیاز
    سلام بهمچنین استفاده کردیم
  25. 1 امتیاز
    سلام رفیق ، چرا از ریسایکلر استفاده نمیکنی ؟ خیلی بیشتر بهت دسترسی میده و کارت رو راه میندازه ...
  26. 1 امتیاز
    بنام خدا سلام. همه ی ما تصور می کردیم، کد USSD ای که شماره گیری میشه امکان گرفتن متن دیالوگ(نتیجه) وجود نداره. اما با چند خط کد ساده اینکار شدنیه! کار کتابخانه: میتونید در برنامتون تمامی کدهای USSD ای که اجرا میشه نتیجه اش رو دریافت کنید. برای مثال اگر کد *141*1# شماره گیری بشه، باقی مانده شارژی که اعلام میکنه رو می گیریم و روش براحتی تجزیه و تحلیل انجام می دیم. + کاربردهای زیادی داره، مثلا نتیجه پرداخت درون برنامه ای با کد USSD رو میخوایم بفهمیم، یا کسی چشماش ضعیفه میتونیم برنامه قرائت شارژ بسازیم و... نکات: • پشتیبانی از اندروید 4 به بالا... • بدون نیاز به سرویس ماندگار(بسته نمی شود) • امکان بستن خودکار دیالوگ پیشفرض گوشی تست APK قبل از خرید برنامه رو باز کنید ازشما میخواد "بله" بزنید تا به تنظیمات AccessiBility روانه بشید و برنامه PNUSSD رو فعال کنید. بعد برید به صفحه شماره گیری و یک کد USSD بگیرید. ضمن نمایش دیالوگ پیشفرض، نتیجه رو در یک ToastMessage مشاهده میکنید. (دیالوگ پیشفرض هم میشه خودکار بسته بشه) دوستان برای کتابخانه زحمات زیادی کشیده شده به همین دلیل قیمتش 11000 هستش. که میتونید تهیه کنید. دریافت این کتابخانه درصورت داشتن هرگونه سوال و مشکل میتونید همینجا مطرح بفرمایید.
  27. 1 امتیاز
    سلام من از شیبه ساز genymotion در Android Studio استفاده میکنم ولی وقتی یک device رو run میکنمم سیستمم خیلی کند میشه
  28. 1 امتیاز
    میتونید از حافظه هاردتون، به حافظه رم اضاف کنید. من خودم برای اندروید استودیو بخاطر سرعتش روی ویندوز، با مشکل مواجه بودم. بعضی وقتها میشد که چندتا برنامه همزمان باز بودن و این سرعت سیستمم رو بشدت کاهش میداد. مثلا میشد برنامه های (جنی موشن با دو دیوایس، اندروید استودیو، نویکت، کروم، بیسیک اندروید و ...) با هم باز باشن. اومدم 10 گیگ از هارد به رم اضاف کردم، سیستم آخ هم نمیگه.
  29. 1 امتیاز
    من خریدم دانلود نمیشه not found میزنه http://pejmann.cloudsite.ir/PNUSSDR.zip چرا پول الکی میگیرید
  30. 1 امتیاز
    متد End_Exam کاملا به خطا میخوره. قبل از اجرای این متد چک کنید که اکتیوتی باز باشه.
  31. 1 امتیاز
    بذارید روی 28 و از Api 29 استفاده کنید. شاید حل شد
  32. 1 امتیاز
    کد هام در ادامه اینه کدوم کد هارو نباید اجرا کنه برای وقتی که اکتیوتی pause بود؟ Private Sub timer_onTick(Tag As String,TimeUntil As Int) Time_Finish = TimeUntil Dim seconds, minutes As Int seconds = Time_Finish minutes = Floor(seconds / 60) seconds = seconds Mod 60 If IsPaused(Me) = False Then Log("Yes") Try If Time_Finish < 10 Then LBL_Timer.TextColor = Colors.Red End If LBL_Timer.Text = NumberFormat(minutes, 2, 0) & ":" & NumberFormat(seconds,2,0) Catch Log(LastException) End Try Else Log("no") End If End Sub Private Sub timer_onFinish(Tag As String) End_Exam End Sub Sub End_Exam Try timer.cancelTask("timer") CanAnswer = False If Codes.Connection = True Then Codes.ProgressDialogShows2("لطفا صبر کنید...",False) Dim params As Map params.Initialize params.Put("Request","End_Azmoon") params.Put("PasswordPHP",Codes.SecurityPHP("Azmoon")) params.Put("Version",Codes.Version) params.Put("Phone_Number",Codes.PhoneNumber) params.Put("Time",Time_Finish) params.Put("Tag_Name",Tag_Name) params.Put("Phone_Number",Codes.PhoneNumber) params.Put("Phone_ID",Codes.Phone_ID) Dim Te As String For i = 0 To TedadSoual - 1 Dim Ma1 As Map = List.Get(i) Dim map As Map = CreateMap("Soual":Ma1.Get("ID"),"Javab":List_Javab.Get(i)) Dim j As JSONGenerator j.Initialize(map) If i = 0 Then Te = Te & " S" & (i + 1) & " = '" & j.ToString & "'" Else Te = Te & " , S" & (i + 1) & " = '" & j.ToString & "'" End If Next params.Put("GG",Te) Amir_Retrofit.post("End_Azmoon","Azmoon.php",params) Else Codes.connection_Error End If Catch ToastMessageShow("خطایی پیش آمده لطفا برنامه نویس را مطلع کنید!",True) Log(LastException) End Try End Sub Sub End_Azmoon_onNext (ResponseBody As Amir_ResponseBody) ProgressDialogHide Try If ResponseBody.String = "OK" Then Codes.Msgboxs2("پاسخ های شما با موفقیت در سرور ذخیره شد!","نتیجه ارسال پاسخ","باشه","","") Activity.Finish Else Codes.Get_Error(ResponseBody.String) End If Catch Log(LastException) End Try End Sub Sub End_Azmoon_onError (Error As String,Code As Int) ProgressDialogHide Log("Error: " & Error &CRLF & "Code" & Code) Codes.Error_Connection(Error) End_Exam End Sub
  33. 1 امتیاز
    خطا توی متد onfinish رخ داده. تو این متد چک کنید که ویوها موقه pause بود اکتیویتی آپدیت نشه
  34. 1 امتیاز
    ***************نسخه 4.6 اضافه شد************** ویژگی اضافه شده تو این نسخه ریپل افکت هست که دوستان درخواست داده بودند. سورس و کتابخونه رو میتونید از پنل دریافت کنید. پیشنمایش. ***نسخه 4.5 منتشر شد. تو این نسخه قابلیت سایزبندی آیتمها به لیوت بیسیک اضافه شده. دانلود آموزش سایزبندی*** **سورس آموزش رو از پنل دریافت کنید** پیشنمایش نسخه androidx کتابخانه PersianRecyclerView اضافه شد نسخه جدید کتابخونه که توش از androidx استفاده شده منتشر شد. توصیه میشه دوستان حتما به نسخه جدید اپدیت کنن سورسشونو. پوشه لازم و آموزش تو لینک زیر. سورس جدید رو هم میتونید از پنل دریافت کنید *** دانلود پوشه extra برای این نسخه(مهم) *** *** دانلود آموزش راه اندزی نسخه androidx ***(مهم)*** توجه *** پکیج ScrollActivity از کتابخانه حذف شده است. از کتابخانه PersianParallax برای این کار استفاده کنید **************************************************************************************************************************************************************** ***بسیار مهم**آموزش مفاهیم و ساختار ریسایکلر ویو و متدهای اصلی اضافه شد. لینک آموزش***** *************************************************************************************************************************************** نسخه 3.6 اضافه شد. تو این نسخه نشانگر اسکرول به ریسایکلر اضافه شده . مثال و نحوه تنظیم. pr.Builder("pr").NormalRecycler.BALayout.ListView.SetScrollBarEnabled(True,pr.SCROLLBAR_POSITION_LEFT,Colors.Blue,1000).RecyclerView.Build *********************************************************************************************************************************************************** نسخه 3.5 اضافه شد. تو این نسخه متد getspansize برای چند ویویی کردن graidview اضافه شده. تو آموزش بالا به صورت کامل توضیح داده شده. ************************************************************************************************************************************************* نسخه 2.8 اضافه شد. دوستان دقت داشته باشن تو این نسخه کلاس PRViewUtils تغییر کرده. به صورت زیر استفاده شود. Dim pr As PersianRecyclerLayout Dim prview As PRViewUtils pr.Builder("pr").NormalRecycler.BALayout.ListView.RecyclerView.withDefaultDividier.Build prview=pr.PrViewUtils ' کلاس به این صورت گرفته میشود و متد اینشیالایز حذف شده است. ************************************************************************************************************************* ***قابل توجه دوستان عزیز.*** تو نسخه 2.5 متدهای کلیک برای ریسایکلر تغییر کرده اند و یه آرگومان به تابعها اضافه شده. تو این نسخه شما میتونید ویوی کلیک شده رو به صورت آبجکت داشته باشید و به راحتی میتونید اونو مدیریت کنید. توجه مثال زیر برای xml Sub pr_OnItemClick(contentTag As Object,viewclicked As Object,position As Int) Dim oi As PRViewUtils oi.init(viewclicked) oi.setTextForTextview("songnamtxt","cliked") End Sub برای بیسیک Private Sub pr_OnItemClick(ItemTag As Object,viewclicked As Object,position As Int) Dim st As String=ItemTag If "bt2".EqualsIgnoreCase(st) Then Dim bt As Button=viewclicked bt.Color=Colors.Red End If End Sub با سلام خدمت دوستان عزیز و همراهان همیشگی انجمن انسر سنتر بالاخره بعد از ماهها تلاش بی وقفه چیزی که قولش رو داده بودم آماده شد. یه نسخه کاملا متفاوت و جدید از کتابخونه بسیار کاربردی PersianRecyclerview. خیلی از دوستان با نسخه قبلی کتابخونه یه سری مشکلات داشتن. و خودم هم اعتقادم بر این بود که کار کردن باهاش یه کم پیچیده بود. خدا رو شکر توی نسخه حاظر تا جایی که امکان داشته کتابخونه رو ساده کردم و با چند خط کد به راحتی میتونید کتابخونه رو آماده و استفاده کنید. زحمت زیادی کشیده شده و امکانات بسیار زیاد و جذابی به کتابخونه اضافه شده که مطمئنا براتون جالب و حتی کاربردی خواهد بود. دوستانی که نسخه قبلی کتابخونه رو دریافت کردن میتونن از طریق پنل کتابخونه جدید و سورس رو دریافت کنن. و همچنین آموزش مقدماتی کار با کتابخونه رو از لینک زیر میتونن دریافت کنن. به زودی آموزشها قسمتها ی مختلف و امکانات جذاب کتابخونه توی همین تاپیک اضافه میشه. امیدوارم قدمی کوچک در راه توسعه نرم افزارهای ایرانی برداشته باشم . دوستان طبق معمول مارو از انتقادات و پیشنهادات سازنده خودتون بهره مند سازید. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره. لینک فروشگاه ***********************************************************************************آموزشهای مربوط به کتابخانه**************************************** 1-: قسمت اول آموزش مقدماتی کار با کتابخونه 2-: قسمت دوم آموزش(کار با لیوت منیجرهای کتابخانه قسمت 1) 3-: قسمت سوم(کار با لیوت منیجرهای کتابخانه قسمت 2) 4-: قسمت چهارم (کار با لیوت منیجر ها 3 (swipelayout)) 5:- قسمت پنجم(کار با لیوت منیجرها 4( steakyheader)) 6:-قسمت ششم(کار با لیوت منیجرها 5 (ویوپیجر لیوت منیجر)) 7:-قسمت هفتم(کار با انواع ریسایکلر ویوها شامل DiscreteScrollView , IndexRecyclervie , fastscrollrecycler ) 8:- قسمت هشتم (آموزش کار با treeview ویوی درختی) 9:- قسمت نهم(آموزش کار با گراف ویو (graphview)) 10:- قسمت دهم (آموزش دریافت و نمایش اطلاعات دیتابیس آنلاین و آفلاین در ریسایکلر ویو) 11:- قسمت یازدهم (آموزش نمایش اطلاعات بسیار زیاد دیتابیس آفلاین در ریسایکلر ویو با لیمیت ) 12:- قسمت دوازدهم (آموزش ساخت صفحه اول بازار ***** حتما آموزش رو ببینن دوستان******) **(دانلود سورس ویرایش شده) 13:- ساخت لیست علاقه مندی با استفاده از ریسایکلر و کتابخانه m.shfave (آموزش کنترل کامل ویوها در متد onclick) 14:- ساخت لیست ویو با تصویر گرد 15:- ساخت سرچ ویو با ریسایکلر ********************************************************پیش نمایش آموزشها********************************************** قسمت های دوم و سوم و چهارم پنجم و ششم مباحث زیر آموزش داده میشه. 1- CardLayout 2- FanLayout 3-CarouselLayoutManager 4-FlexboxLayoutManager 5- LadderLayout 6- PickerLayout 7- StackLayout 8- TurnLayout 9-VegaLayout 10- سوایپ لیوت (swipelayout) 11- SteackyHeader 12- ویوپیجر قسمت هفتم مباحث زیر آموزش داده میشه. 1:- DiscreteScrollView 2:- FastScrollRecycler 3:- IndexRecycler قسمت هشتم مبحث treeview یا همون ویوی درختی آموزش داده میشه. پیشنمایش زیر treeview قسمت نهم graphview قسمت دوازدهم صفحه اول بازار قسمت سیزدهم لیست علاقه مندی 14- لیست ویو با تصویر گرد 14- سرچ ویو bazar_first_page.zip
  35. 1 امتیاز
    سلام تو کتابخانه ریسایکلر withparalax وجود داره که گویا چون کتابخونش جدا شده دیگه کاربردی نداره
  36. 1 امتیاز
    سلام شما از کتابخونه ای استفاده می‌کنید که از ریسورس‌های خودش استفاده میکنه. معمولا اون پوشه رو همراه کتابخونه قرار میدن. ولی شما اون ریسورس‌ها رو به برنامتون اضافه نکردید. با کد زیر میتونید این کار رو انجام بدید: #AdditionalRes: این رو که نوشتید، آدرس پوشه‌ی ریسورس رو بهش بدید. مثلاً: #AdditionalRes: D:\Library\resources
  37. 1 امتیاز
    باید از fileprovider استفاده کنید عزیز کتابخونه زیر متد اشتراک داره اصلا‌.
  38. 1 امتیاز
    از لحاظ منطقی فرقی نمیکنه شاید مشکل از سمت سرور باشه. ولی شما از کلاس stringbuilder هم استفاده کنید ببینید تغییری میکنه یا نه
  39. 1 امتیاز
    به شکل زیر میتونید چک کنید اکتیویتی بازه یا نه If IsPaused(yoractivity) Then 'اکتیویتی بسته اس Else ' اکتیویتی بازه End if
  40. 1 امتیاز
    سلام این اولین آموزش بنده در جاوا هست دستور رایج و اصلی if در جاوا بشکل زیره: if (Condition1) { //TODO } else if (Condition2) { //TODO } else { //TODO } اما یه سینتکس دیگه‌ای هم داره که خودم خیلی ازش خوشم میاد: (condition) ? expressionTrue : expressionFalse; اگر شرط(Condition) درست بود، expressionTrue اجرا میشه و اگر شرط برقرار نبود، expressionFalse اجرا میشه. به همین سادگی. توجه کنید که : و ? همیشه ثابت هستن.
  41. 1 امتیاز
    مختارجان رو دیوایس واقعی مشکل نداره. روی شبیه ساز مشکل داره ظاهرا. واسه اینکه مشکل پیش نیاد از کتابخونه threading و متد RunOnGuiThread استفاده کن. سورسشو نوشتم برات timer.zip
  42. 1 امتیاز
    نه متاسفانه این امکان کلا وجود نداره. متاسفانه روی اندک مدل گوشی های خاص مشاهده شده که نمیبنده. انشاالله توی نسخه های بعدی رفع میشه. تا 4 الی 5 روز آینده. امکان هم داره که این مشکلی باشه که حل نشه. اگه تا 5 روز از خریدتون پشیمون شدید و فکر میکنید انتظاراتی که داره برطرف نمیکنه میتونید بفرمایید تا مبلغ بازگشت داده بشه.
  43. 1 امتیاز
    سلام دیالوگ پیشفرض رو نمیبنده حتی وقتی مقدارش رو true قرار میدم
  44. 1 امتیاز
    با این کتابخونه میشه متنی رو هم وارد کرد ؟ مثلا موقع انتقال شارژ میلغ و و شماره طرف رو میپرسه میشه چیزی که میخاد رو وارد کرد و اوکی کرد بره به مرحله؟؟
  45. 1 امتیاز
    به نام خدا سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز کسایی که تمایل دارن درخواست ارتقا درجه کاربری بدن میتونن در این بخش یک تاپیک ایجاد کنن و درخواست خودشون رو بدن پست ها فقط برای مدیریت نمایش داده میشه ! شرایط عادی ارتقا درجه کاربری : برای ارتقا به کاربر در حال پیشرفت : 50 پست و 50 لایک برای ارتقا به کاربر نیمه فعال : 150 پست و 250 لایک برای ارتقا به کاربر فعال : 300 پست و 500 لایک ارتقا به درجه پاسخگو و راهنما: 600 پست و 1000 لایک ارتقاء به درجه استاد: 1200 پست و 2000 لایک برای ارتقاء به کاربر ویژه: کاربران VIP و کاربران با 2000 پست و 2000 لایک ارتقا به مدیر بخش و سایر درجه های کاربری به سلیقه ی مدیریت انجمن صورت میگیرد ! نکته : در موارد ذکر شده در بالا تاریخ عضویت افراد و تعداد پست های مفید نیز لحاظ می شود و فقط بسته به تعداد پست و لایک نیست موفق و پیروز باشید مدیریت انجمن AnswerCenter.IR
×
×
  • جدید...