afraz aa 478 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان برنامه نویس من میخوام بهترین کتابخونه که بهترین و بیشترین امکانات برای ساخت تب هاست رو داره رو بهم معرفی کنید و در صورت امکان برام پیوست کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه TabHost Extras خدمت شما : http://s5.picofile.com/file/8227393584/TabHostExtras.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سلام کتابخانه TabHost Extras خدمت شما : http://s5.picofile.com/file/8227393584/TabHostExtras.rar.html سلام و ممنون میشه خواهش کنم یه سورسی هم برام قرار بدید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سورس کد نمونه + آخرین نسخه کتابخانه پیوست شد. TabHostExtras_v2.00.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سلام و ممنون میشه خواهش کنم یه سورسی هم برام قرار بدید تشکر سلام متاسفانه نمونه سورس ک موجود ندارم اما ی سری کدش رو میدم بهتون مثلا : Dim TabHost1 As TabHost Dim tb As TabHostExtras tb.setTabHeightTab(TabHost1,15) tb.setTabTextColor(TabHost1,Colors.Red) tb.setTabTextSize(TabHost1,22) tb.setTabTitle(TabHost1,"Title",1) tb.setTabVisibility(TabHost1,False) خودتون بیاید کتابخانه رو فعال کنید و با فانکشن هاش کار کنید یاد میگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mv103 0 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۵ در در 1394/09/19, 20:37:25، Elyas Erfani گفته است : سلام متاسفانه نمونه سورس ک موجود ندارم اما ی سری کدش رو میدم بهتون مثلا : Dim TabHost1 As TabHost Dim tb As TabHostExtras tb.setTabHeightTab(TabHost1,15) tb.setTabTextColor(TabHost1,Colors.Red) tb.setTabTextSize(TabHost1,22) tb.setTabTitle(TabHost1,"Title",1) tb.setTabVisibility(TabHost1,False) خودتون بیاید کتابخانه رو فعال کنید و با فانکشن هاش کار کنید یاد میگیرید با سلام و عرض ادب چطور میتونم بفهمم دوم تب هاست رو انتخاب کردم من هر چی از کدها بالا استفاده میکنم مشکلم حل نمیشه لطفا کمکم کنید تشکر ای ایمیل منه [email protected] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.