حمید زارع 331 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2015 سلام من میخام در برنامم به کاربر این امکان رو بدم که از طریق تلگرام باهام در تماس باشه چه کار باید بکنم ؟ چیزی که خودم به فکرم میرسه اینه که یه کد بنویسم که لینک آی دی تلگرام خودم رو باز کنه لطفا رهنمایی کنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2015 سلام راه دیگه ای نیست یا میتونید ی بات بسازید و دستورات ثبت نظر بهش بدید ک و ایدی اونو توی مرورگر باز کنه کاربر و با اون در ارتباط باشید یا هم لینک ایدی خودتونو باز کنید راه کاملتری نیست چونکار با Api های تلگرامو بلد نیستیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2015 لینک رو چه جوری میتونم باز کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2015 لینک رو چه جوری میتونم باز کنم ؟ سلام کتابخانه Phone رو فعال کنید : Dim p As PhoneIntent StartActivity(p.OpenBrowser("LINK") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من میخام در برنامم به کاربر این امکان رو بدم که از طریق تلگرام باهام در تماس باشه
چه کار باید بکنم ؟
چیزی که خودم به فکرم میرسه اینه که یه کد بنویسم که لینک آی دی تلگرام خودم رو باز کنه
لطفا رهنمایی کنید ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.