طاها 480 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سلام دوستان. من میخوام تو سرویس تعریف کنم اگه یه اس ام اس چند کاراکتری مثلا 7 کارکتری اومد، یه کاری انجام بده. چطوری میتونم مثلا اگه کد 1234567 یا عبارت "دوستانه" که هفت کاراکتریه اومد، یه کاری کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سلام هموطن روی اندروید 4.2.2 تست شده اما روی اندروید 5 به بالا کنترل sms فکر میکنم مشکلاتی داشته باشه یا ممکن نباشه Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim s As SmsInterceptor End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") s.Initialize2("s",900) End Sub Sub s_MessageReceived (From As String, Body As String) As Boolean If Body.Length = 7 Then If Body = "1234567" Then ToastMessageShow("salam",False) End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirking76 15 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 سلام هموطن روی اندروید 4.2.2 تست شده اما روی اندروید 5 به بالا کنترل sms فکر میکنم مشکلاتی داشته باشه یا ممکن نباشه Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim s As SmsInterceptor End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") s.Initialize2("s",900) End Sub Sub s_MessageReceived (From As String, Body As String) As Boolean If Body.Length = 7 Then If Body = "1234567" Then ToastMessageShow("salam",False) End If End If End Sub روی اندروید 5 هم کار میکنه داداش اینجا کد تشخیص متن دریقاتی هست کد تشخیص متن ارسالی چیه یعنی این میشه s_MessageSended لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 منظورشما از دریقاتی دقیقا چیه؟! در این جا متن پیام داخل متغیر Body قرار گرفته است ، که در این کد شرط گذاشته شده اگر تعداد کاراکتر ها هفت تا بود دستور ذکر شده اجرا شود! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2015 روی اندروید 5 هم کار میکنه داداش اینجا کد تشخیص متن دریقاتی هست کد تشخیص متن ارسالی چیه یعنی این میشه s_MessageSended دوستم پیام ارسالی از این روش رو فقط بر اساس ای دی پیامک میتونید کنترل کنید Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") Dim s As SmsInterceptor s.Initialize2("s",900) End Sub Sub s_MessageSent (MessageId As Int) If MessageId = 2 Then ToastMessageShow("salam",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام دوستان. من میخوام تو سرویس تعریف کنم اگه یه اس ام اس چند کاراکتری مثلا 7 کارکتری اومد، یه کاری انجام بده. چطوری میتونم
مثلا اگه کد 1234567 یا عبارت "دوستانه" که هفت کاراکتریه اومد، یه کاری کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.