Mr Mansour 325 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ تو قسمت initilize کردن event name رو list قرار بدید ویا توی list_select از طریق ParentEventName بهش بگید اگه از همچین event دستور اومد انجام بده If ParentEventName = "Alistview" Then // اینجا هم دستورات if End If امید وارم جواب بده چون اگه قدم به قدم آموزشات آقای شاهدی رو دنبال کرده باشید فکر نکنم به مشکلی بربخورید چون کاملا توضیحاتی در این مورد داده شده موفق باشید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۶ در در 1396/10/26, 13:41:37، Mr Mansour گفته است : تو قسمت initilize کردن event name رو list قرار بدید ویا توی list_select از طریق ParentEventName بهش بگید اگه از همچین event دستور اومد انجام بده If ParentEventName = "Alistview" Then // اینجا هم دستورات if End If امید وارم جواب بده چون اگه قدم به قدم آموزشات آقای شاهدی رو دنبال کرده باشید فکر نکنم به مشکلی بربخورید چون کاملا توضیحاتی در این مورد داده شده موفق باشید ممنونم از توضیحات اما مشکلی ک دارم تو اندروید 4 کار نمیکنه و اندروید 5 هیچ مشکلی نیس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ در در 1396/10/27, 14:47:02، atlasm گفته است : ممنونم از توضیحات اما مشکلی ک دارم تو اندروید 4 کار نمیکنه و اندروید 5 هیچ مشکلی نیس قبلا عرض کردم مشکل از کتابخانه و کدها نیست حتی سورس کاملی که با اندروید4 و5 درست کارمیکنه رو خدمتتان ارسال کردم ، اگه باورندارید به سایر دوستان واساتید انجمن لینک اون سورس قبلی من درپستهای قبل رو بدهیدتا اونها هم نصب وامتحان کنند که توی اندورید 4 کارمیکنه ومشکلی ازسورس وکد وآریا لیست ویو نیست . ولی علت مشکل شما یک چیزدیگه هست که باید باعنوان جدیدی درپست جدیدی مشکلتونو ارسال کنید . البته بااین وجود : پوشه build-tools متعلق به Sdk رو برای اندورید 4 - 14 API رو بررسی کنید . ضمنا در مانیفیست برنامه این خط زیر رو هم کنترل کنید که صحیح باشه وشامل اندروید 4 هم بشود AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="4" android:targetSdkVersion="14"/> نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ddddd 1 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۶ سلام من این کتابخونه رو چند ماه پیش خریدم و دانلود کردم . الان که وارد مدیریت خرید میشم علامت فعال میاد ولی توضیحات فایل و لینک نمیاد لطفا بررسی کنید خیلی بهش نیاز دارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پیام 3 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۶ سلام وقت همگی بخیر دوستان بنده وقتی میخوام از ایمیج کلیک این لیست ویو استفاده کنم؛تو اندروید زیر5 مشکل داره و فورس کلوز میشه. روی اندروید بین 3 تا 4.4.4 یکم کار میکنه بعد فورس کلوز میده تو اندروید پایین تر همو همون اول با کلیک کردن میندازه بیرون.سورسای خودش رو هم چک کردم اونا هم همین مشکل رو داشتن.اگه کسی تا حالا مواجه شده و راه حلی پیدا کرده ممنون میشم بگه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ در 14 ساعت قبل، پیام گفته است : سلام وقت همگی بخیر دوستان بنده وقتی میخوام از ایمیج کلیک این لیست ویو استفاده کنم؛تو اندروید زیر5 مشکل داره و فورس کلوز میشه. روی اندروید بین 3 تا 4.4.4 یکم کار میکنه بعد فورس کلوز میده تو اندروید پایین تر همو همون اول با کلیک کردن میندازه بیرون.سورسای خودش رو هم چک کردم اونا هم همین مشکل رو داشتن.اگه کسی تا حالا مواجه شده و راه حلی پیدا کرده ممنون میشم بگه سلام بنده اندروید نکسوسم ۸ه ، تا ۸ که آخریشه هیچ مشکلی نداره چک کنید منیفست برنامه و بقیه چیزارو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پیام 3 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۶ سلام مجدد ممنون از پاسخوییتون منیفست که حله؛؛تو همه اندروید ها درسته و بخوبی کار میکنه از اندروید 2 تا همون 8 که شما گفتین ؛؛؛؛منتها تو اندروید 4.4.4 تست کردم بعد کلیک روی ایمیج ویو چن ثانیه کارمیکنه بعد میندازه بیرون تو اندروید 4.0.4 هم تست کردم موقع کلیک میندازه بیرون(هر چی اندروید میره پایینتر زمان فورس کلوز دادن زود تر میشه) عکس از لاگ هم میذارم عکس لاگ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۶ سلام من دیتابیسمو با اریا لیست ویو پردازش کردم ولی لینک عکسو ندونستم چطوری بهش بده و الان جای عکس خالیه این هم کدهام به راهنمایی نیاز دارم Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim AriaListView As AriaListView Dim Aadaptersimple As AriaAdapterWithDataBase Private Panel1 As Panel End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Layout1") If File.Exists(File.DirInternal,"db.db") = False Then File.copy(File.DirAssets,"db.db",File.DirInternal,"db.db") End If sql.Initialize(File.DirInternal,"db.db",False) cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM db1 ORDER BY ID DESC") AriaListView.Initialize("") Panel1.AddView(AriaListView,0,0,100%x,100%y) Aadaptersimple.Initialize(Aadaptersimple.Layouts.LAYOUT_IMAGE_RIGHT,cur,"titel","text","link").ToListView(AriaListView) End Sub این عکس نمایش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۶ up نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۶ سلام و خسته نباشید Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim drawerclass As drawer Dim grid As AriaGridView Dim adaptor As AriaAdapterWithImage Dim l1,l2,l3 As List End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") ' Activity.RemoveAllViews grid.Initialize("") Activity.AddView(grid,0,0,100%x,100%y) Activity.Color = Colors.Red l1.Initialize l2.Initialize l3.Initialize grid.SetColumnCount(3) For i = 0 To 200 l1.Add("Q") l2.Add(i&"item") l3.Add("a1.png") Next adaptor.Initialize("layout_image_center",l1,l2,l3).ToGridView(grid) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub 'Sub list_imageclicked (ParentEventName As String,position As Int) ' 'End Sub Sub list_select (ParentEventName As String,position As Int) ToastMessageShow(position,False) End Sub از این کد استفاده میکنم و متاسفانه عکس رو نشون نمیده توی سمپل خودتون هم وقتی روی لیست ویو با عکس میزنم اونجا هم عکس رو نشون نمیده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۶ l3.Add("a1.png") مشکل اینه کتابخانه تغیر کردن باید بیت مپ بهش بدی یا میتونی لینک عکس بهش بدی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۶ در در 1396/11/22, 06:32:56، danial1369 گفته است : سلام من دیتابیسمو با اریا لیست ویو پردازش کردم ولی لینک عکسو ندونستم چطوری بهش بده و الان جای عکس خالیه این هم کدهام به راهنمایی نیاز دارم Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim AriaListView As AriaListView Dim Aadaptersimple As AriaAdapterWithDataBase Private Panel1 As Panel End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Layout1") If File.Exists(File.DirInternal,"db.db") = False Then File.copy(File.DirAssets,"db.db",File.DirInternal,"db.db") End If sql.Initialize(File.DirInternal,"db.db",False) cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM db1 ORDER BY ID DESC") AriaListView.Initialize("") Panel1.AddView(AriaListView,0,0,100%x,100%y) Aadaptersimple.Initialize(Aadaptersimple.Layouts.LAYOUT_IMAGE_RIGHT,cur,"titel","text","link").ToListView(AriaListView) End Sub این عکس نمایش از پیکاسو یا glide استفاده کن به جای آریا هم از رسایکلر استفاده کن بهتره سریعتر و پرقدرت تر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۶ این کتابخانه رسایکلر پولیه ایا؟ من دیگه پولی ندارم اینقد به کتابخانه بدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، danial1369 گفته است : این کتابخانه رسایکلر پولیه ایا؟ من دیگه پولی ندارم اینقد به کتابخانه بدم خب این پول حق زحمتی است که دوستان کشیدن و وارپ کردن برو اندروید استدیو یاد بگیر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qmars 38 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۶ از file:///android_asset/ استفاده کردم برطرف شد اما برای خوندن از دیتابیس هنوز مشکل دارم Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim drawerclass As drawer Dim grid As AriaGridView ' Dim adaptor As AriaAdapterWithImage Dim adaptor As AriaAdapterWithDataBase Dim l1,l2,l3 As List Dim cur As Cursor End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") ' Activity.RemoveAllViews drawerclass.Initialize drawerclass.getdrawer("tbl_drawer") cur = starter.sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_mive") grid.Initialize("") Activity.AddView(grid,0,0,100%x,100%y) Activity.Color = Colors.White l1.Initialize l2.Initialize l3.Initialize grid.SetColumnCount(3) Dim anim As AriaAnimation ' adaptor.Initialize("layout_image_center",l1,l2,l3).ToGridView(grid) 'adaptor.SetAnimation(anim.ScaleAnimation(-10,0,10,0,20,0,1000)) adaptor.Initialize("layout_image_center",cur,"name","ID","file:///android_asset/itemsimg/sib1.png").ToGridView(grid) End Sub این ارور رو میده java.lang.IllegalStateException: Couldn't read row 0, col -1 from CursorWindow. Make sure the Cursor is initialized correctly before accessing data from it. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۶ سلام و عرض ادب خدمت دوستان اغا من این کتابخونه رو خریدم و استفاده کردم حالا نمیتونم از picasso استفاده کنم چکار کنم ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پیام 3 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۶ در 12 ساعت قبل، atlasm گفته است : سلام و عرض ادب خدمت دوستان اغا من این کتابخونه رو خریدم و استفاده کردم حالا نمیتونم از picasso استفاده کنم چکار کنم ؟ سلام وقت بخیر خود آریا لیست ویو پیکاسو داره نیاز نیست همزمان از کتابخونه پیکاسو استفاده کنین 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۶ در در 1396/11/26, 23:58:11، پیام گفته است : سلام وقت بخیر خود آریا لیست ویو پیکاسو داره نیاز نیست همزمان از کتابخونه پیکاسو استفاده کنین چطوری کش رو پاک کنم؟ چطوری از امکانات پیکاسو در ایمیج ویو هام استفاده کنم؟ لطفا راهنماییم کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۶ در 20 ساعت قبل، atlasm گفته است : چطوری کش رو پاک کنم؟ چطوری از امکانات پیکاسو در ایمیج ویو هام استفاده کنم؟ لطفا راهنماییم کنید. Dim pic As Picasso pic.InitializeURI(url) pic.fit pic.ToImageView(img) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۶ در در 1396/11/29, 11:30:46، mohammad3250 گفته است : Dim pic As Picasso pic.InitializeURI(url) pic.fit pic.ToImageView(img) ممنونم از راهنماییتون اما اصا گزینه InitializeURI وجود نداره ک بخوام ادرس بدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.