nikdel 1 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ این هم عکس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سلام ظاهرا که خیلی عالیه آیا در هر آیتم لبست ویو میتونیم به هر تعداد عکس و متن اضافه کنیم واینکه جای اونها رو مثل مولتی پنل خودمون تعیین کنیم که کجاست ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ این هم عکس این ارور واسه Api خیلی پاییه ، از Api بالا استفاده کنید ، چون این ریسورس ها 2حالته هستن تا روی اندروید های 5 به بالا به صورت متریال باشن که خوب چون Api شما از متریال پشتیبانی نمیکنه این ارور رخ میده از Api +21 استفاده کنید آیا در هر آیتم لبست ویو میتونیم به هر تعداد عکس و متن اضافه کنیم واینکه جای اونها رو مثل مولتی پنل خودمون تعیین کنیم که کجاست ؟ میشه هر تعداد آیتمی رو تعریف کرد و از طریق xml هم میشه جای اون ها رو هرجری که میخواین تنظیم کنین 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
CNGMI 4 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سلام من تهیه اش کردم لایبرری خیلی خوبیه دوتا مورد به نظرم رسید که اضافه کنید: 1 - لود یه لایوت دلخواه توی اون(هرچند xml باشه ، فقط بشه لود کرد میدونم لود لایوت های بیسیک یکم سخته ولی xml رو بزارید خوب میشه) 2 - لیمیت دادن! (هرچند سرعتش بالاس ولی لیمیت شرط عقله ) (فقط یه ایونت مربوط به اسکرول داشته باشه کافیه!) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سلام من تهیه اش کردم لایبرری خیلی خوبیه دوتا مورد به نظرم رسید که اضافه کنید: 1 - لود یه لایوت دلخواه توی اون(هرچند xml باشه ، فقط بشه لود کرد میدونم لود لایوت های بیسیک یکم سخته ولی xml رو بزارید خوب میشه) 2 - لیمیت دادن! (هرچند سرعتش بالاس ولی لیمیت شرط عقله ) (فقط یه ایونت مربوط به اسکرول داشته باشه کافیه!) ممنون ، مورد اول که امکانش هست دیگه ، شما لیوت خودتون رو توی پوشه لیوت توی ریسورس های خود کتابخونه بریزین و بعد زمان initialize آدپتر اسم اون رو بهش بدین همین ، فقط دقت کنید id ها به صورت زیر باشن : ایمیج ویو : imageView متن اول : text1 متن دوم : text2 چک باکس : check1 مورد دوم هم چشم 100% اسکرول رو توی ورژن بعد اضافه میکنم و با استفاده از اون میتونین لیمیت بدین 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nikdel 1 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ این ارور واسه Api خیلی پاییه ، از Api بالا استفاده کنید ، چون این ریسورس ها 2حالته هستن تا روی اندروید های 5 به بالا به صورت متریال باشن که خوب چون Api شما از متریال پشتیبانی نمیکنه این ارور رخ میده از Api +21 استفاده کنید سلام من سمپل شما رو رو گوشی خودم نصب کردم و جواب میده با اینکه ورژن اون 4.2.2 است http://s3.picofile.com/d/9b6e4a38-4f98-4eea-803d-a504504e2623/example.apk اون پیغام خطا رو هم که براتون فرستادن میخواستم مستقیم روی گوشی اجرا کنم پس این چجوری میشه با اجرای فایل apk روی گوشی اجرا میشه ولی وقتی مستقیم با برنامه bridge میخوام روی گوشی اجرا کنم خطا میده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ فایل اجرایی روی اندروید پایین اجرا میشه , ربطی به api شما نداره که , شما فقط api کامپایلر رو میبری بالا تا b4a بتونه اون رو کامپایل کنه و خروجی هم روی اندروید پایین اجرا میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ ببخشید میخواستم بدونم با این lib میشه یک چیزی شبیه به گالری عکس درست کرد و وقتی کاربر روش بزنه عکس بزرگ بشه اگه میشه راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ ببخشید میخواستم بدونم با این lib میشه یک چیزی شبیه به گالری عکس درست کرد و وقتی کاربر روش بزنه عکس بزرگ بشه اگه میشه راهنمایی کنید بله میتونین با گرید ویو گالری رو بسازین و با کلیک روی اون عکس رو توی ایمیج ویو و یا هرجوره دیگه ای اون رو نمایش بدین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ ممنون که جواب میدید. میشه یک سورس نمونه قرار بدید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jmfnima 7 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ با سلام به شما چیزی در حدود 5000 رکورد به صورت چند خطی دارم ایا با این کتابخانه شما در زمان لود اطلاعات سرعت بالا هست یا خیر ؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ ممنون که جواب میدید. میشه یک سورس نمونه قرار بدید؟ سورس هست , عکس گرید ویو هم تو تاپیک دیگه هست با سلام به شما چیزی در حدود 5000 رکورد به صورت چند خطی دارم ایا با این کتابخانه شما در زمان لود اطلاعات سرعت بالا هست یا خیر ؟؟؟ دوست عزیز ویدیو پست اول با 1میلیون رکورده !!! 5000 تا که چیزی نیست 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nikdel 1 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۴ فایل اجرایی روی اندروید پایین اجرا میشه , ربطی به api شما نداره که , شما فقط api کامپایلر رو میبری بالا تا b4a بتونه اون رو کامپایل کنه و خروجی هم روی اندروید پایین اجرا میشه سلام بله موارد که فرموده بودید اصلاح کردم اما باز هم این خطا رو میده B4A version: 5.02 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.09s) Compiling layouts code. (0.02s) Generating R file. (3.61s) Compiling generated Java code. (1.60s) Convert byte code - optimized dex. Error trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapter$AriaAdapterWrapper.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapter$AriaAdapterWrapper.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapter.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapter.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapterCheckBox$AriaAdapterWrapper.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapterCheckBox$AriaAdapterWrapper.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapterCheckBox.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapterCheckBox.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapterDownloader$AriaAdapterWrapper.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapterDownloader$AriaAdapterWrapper.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapterDownloader.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/AriaAdapterDownloader.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/AriaListView.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/AriaListView.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/AriaListViewWrapper.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/AriaListViewWrapper.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapter$1.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapter$1.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapter$2.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapter$2.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapter$3.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapter$3.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapter$4.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapter$4.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapter.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapter.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterDownloader$1.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterDownloader$1.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterDownloader$2.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterDownloader$2.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterDownloader$3.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterDownloader$3.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterDownloader$4.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterDownloader$4.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterDownloader.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterDownloader.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterWithCheckBox$1.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterWithCheckBox$1.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterWithCheckBox$2.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterWithCheckBox$2.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterWithCheckBox$3.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterWithCheckBox$3.class trouble processing: bad class file magic (cafebabe) or version (0033.0000) ...while parsing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterWithCheckBox.class ...while processing aria/gp/listview/array/adapter/CustomArrayAdapterWithCheckBox.class UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/squareup/picasso/Cache$1; at com.android.dx.dex.file.ClassDefsSection.add(ClassDefsSection.java:123) at com.android.dx.dex.file.DexFile.add(DexFile.java:163) at com.android.dx.command.dexer.Main.processClass(Main.java:486) at com.android.dx.command.dexer.Main.processFileBytes(Main.java:455) at com.android.dx.command.dexer.Main.access$400(Main.java:67) at com.android.dx.command.dexer.Main$1.processFileBytes(Main.java:394) at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.processArchive(ClassPathOpener.java:245) at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.processOne(ClassPathOpener.java:131) at com.android.dx.cf.direct.ClassPathOpener.process(ClassPathOpener.java:109) at com.android.dx.command.dexer.Main.processOne(Main.java:418) at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:329) at com.android.dx.command.dexer.Main.run(Main.java:206) at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:174) at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:91) 22 warnings 1 error; aborting لطفا راهنمایی کنید الان مشکل چیه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سورستون رو پیام خصوصی کنید و یا تو اسکایپ بفرستین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stnima 11 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ توی تاپیکی که لینک دادم نمونه apk دادم ، آموزش ویدیویی کامل و سورس هم زمان خرید همراه کتابخونه هست که میتونین دانلودش کنید http://s3.picofile.com/file/8228819084/.apk.html http://s3.picofile.com/file/8228995468/.apk.html این دو نمونه apk (فقط انیمیشنی که توی نمونه اولی هست توی آپدیت های بهدی قرار میگیره) همچنین GridView هم جزو آپدیت های بعدی هست و میتونین گرید هایی مثل بازار ، دیجی کالا و ... بسازین آپدیت ها هم به سرعت داده میشه تا چند روز دیگه لیوت های جدید و gridview اضافه میشه با سلام آقا شاهدی این دو تا نمونه که دادید رو گوشی تست کردم AriaCustomShareList همون اول ورود ارور میده و کلوز میشه و example هم موقع کلیک روی با عکس باز کلوز میده. آیا نیاز به اندروید نسخه ی خاصی به بالا دارد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ با سلام آقا شاهدی این دو تا نمونه که دادید رو گوشی تست کردم AriaCustomShareList همون اول ورود ارور میده و کلوز میشه و example هم موقع کلیک روی با عکس باز کلوز میده. آیا نیاز به اندروید نسخه ی خاصی به بالا دارد؟ من روی اندروید های 4 به بالا تست کردم روی همه کامل اجرا میشد، زیر 4 هم فکر نمیکنم مشکلی باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام اقای شاهدی من دقیق متوجه کارایی این کتابخونه نشدم مثلا میشه یه ویو رو ادد کرد؟ من میخوام یه همچین چیزی بسازم .میشه؟ https://s.cafebazaar.ir/1/upload/screenshot/ir.alikhademi.telegramsticker5.jpg یه ایمیج ویو با یه لیبل. با xml میشه ؟زیاد که سخت نیست؟اخه کار نکردم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ سلام اقای شاهدی من دقیق متوجه کارایی این کتابخونه نشدم مثلا میشه یه ویو رو ادد کرد؟ من میخوام یه همچین چیزی بسازم .میشه؟ https://s.cafebazaar.ir/1/upload/screenshot/ir.alikhademi.telegramsticker5.jpg یه ایمیج ویو با یه لیبل. با xml میشه ؟زیاد که سخت نیست؟اخه کار نکردم. همچین چیزی که میخواین خیلی راحت میشه xml رو بهش داد ، متونین xml ای که خودم واسه GridView نوشتم رو با کمی تغییردقیقا مثل همین دربیارید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ خیلی هم عالی! خرید کردم منتظر کتابخونه های قوی دیگه از شما هستم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stnima 11 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ من روی اندروید های 4 به بالا تست کردم روی همه کامل اجرا میشد، زیر 4 هم فکر نمیکنم مشکلی باشه گوشی من اندروید 4.0.4 هست که ارور میده و برنامه رو میبنده اگه لازم شد بگید براتون اسکرین شات بزارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.