nasim 370 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کسی نمیدونه شما ویدیو های آموزشی رو کامل دیدین اگه با اونا پیش رفتین بازم مشکل پیش اومده؟ سورس رو پیوست کنین تا مشکل رو برطرف کنیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام آقای شاهدی من فایل مثال شما رو که توی فروشگاه هست، اجرا میکنم، اجرا میشه، منتها هر عملی از کلیک، لانگ کلیک، تیک چک باکس رو انجام می دم ارور میده مثلا برای ارورش اینطوریه: An error occurred: (Line: 0) End Sub java.lang.Exception: Sub list_select signature does not match expected signature. public static anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject b4a.exampple.main_subs_0._list_select(anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject) throws java.lang.Exception بقیه ارورها هم شبیه به همین هست، منتها توی Sub list_select متفاوته راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ شما ویدیو های آموزشی رو کامل دیدین اگه با اونا پیش رفتین بازم مشکل پیش اومده؟ سورس رو پیوست کنین تا مشکل رو برطرف کنیم حل شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سوال قبلی که فعلا بی جواب مونده الانم یه سوال دیگه دارم با آریا لیست ویو چه جوری میشه لود 10تا 10داد ؟ این ساب رو داره ولی نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنم Sub list_onscroll (ParentEventName As String,FirstVisibleItem As Int,VisibleItemCount As Int,TotalItemCount As Int) End Sub ممنون میشم اگر کسی بلد بگه با تشکر یعنی این تو این همه خریدار هیچکی بلد نیست با آریا لیست ویو رو لود 10 تا 10 کنه ؟ عجب ؟؟!! آخرین جواب استاد شاهدی برای 13 اردیبهشته تقریبا دوهفته لااقل یه پستی میدادن میگفتن که سرشون شلوغه و تا کی باید صبر کنیم تا بیان جواب بدن هــــــــییییی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام آقای شاهدی من فایل مثال شما رو که توی فروشگاه هست، اجرا میکنم، اجرا میشه، منتها هر عملی از کلیک، لانگ کلیک، تیک چک باکس رو انجام می دم ارور میده مثلا برای ارورش اینطوریه: An error occurred: (Line: 0) End Sub java.lang.Exception: Sub list_select signature does not match expected signature. public static anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject b4a.exampple.main_subs_0._list_select(anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject) throws java.lang.Exception بقیه ارورها هم شبیه به همین هست، منتها توی Sub list_select متفاوتهراهنمایی بفرمایید ضمن اینکه مشکل بالا رو جواب می دید، این یکی زو هم جواب بدید لطفا:خواستم برای آر اس اس از حالت نمایش عکس با استفاده از لینک، لیست بسازم که با ارور زیر مواجه می شم: android.content.res.Resources$NotFoundException: Resource ID #0x0 توی خط اینیشیالایز آداپتر، ارور بالا رو میده و با حالت فورس کلوز از برنامه خارج میشه!ضمنا توضیح بدم که لیستها رو داخل parser_EndElement پر می کنم و داخل آداپتر استفاده می کنم l1.Add(title) l2.Add(summary) l3.Add(imglink) Log(l1.Size) Log(l2.Size) Log(l3.Size) این هم اینیشیالایز آداپتر AAdptr.Initialize(AAdptr.Layouts.LAYOUT_IMAGE_RIGHT,l1,l2,l3).ToListView(ALv) ضمنا از ورژن 6 استفاده کردهم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ up!!!پشتیبانی آریا لیست ویو هم انگار به ما که رسید پکید!مشکل اخیر رو نمی دونم چطوری، ولی یه روز بی خیالش شدم دوباره رفتم سراغش حل شد!!ولی مشکل اولی باقیه همچنان. کسی نیست توضیح بده!؟؟؟ سلام آقای شاهدیمن فایل مثال شما رو که توی فروشگاه هست، اجرا میکنم، اجرا میشه، منتها هر عملی از کلیک، لانگ کلیک، تیک چک باکس رو انجام می دم ارور میدهمثلا برای ارورش اینطوریه: An error occurred: (Line: 0) End Sub java.lang.Exception: Sub list_select signature does not match expected signature. public static anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject b4a.exampple.main_subs_0._list_select(anywheresoftware.b4a.pc.RemoteObject) throws java.lang.Exception بقیه ارورها هم شبیه به همین هست، منتها توی Sub list_select متفاوتهراهنمایی بفرمایید این مشکل حل شد. دلیلش بروز نبودن فایل مثال بود. پارامترهای sub ها باید طبق کتابخانه ورژن جدید اضافه میشدند. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ :fekr: :fekr: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام. اقا دو ماهه سر گرفتن bitmap از این کتابخونه مشکل دارم.. به صورت کلی با این کتابخونه نمیش عکسای دانلود شده رو گرفت و حالا یا سیوش کرد یا صفحه اصلی گزاشت یا اشتراک گذاشت ..... من از سازنده محترم تقاضا دارم یک رسیدگی بکنن.واقعا کار ما لنگ... اینهمه قابلیت خوب داره حیفه نش bitmap گرفت... دوستان لطفا ÷اسخگو باشن.. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ آقایون اساتید چرا کسی راهنمایی نمی کنه؟ آقای شاهدی نمیخوان جواب بدن؟؟!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ سلام جناب شاهدی عزیز این لیست ویو با متد Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) اصلا کار نمیکنه چون مقدار رو بر اساس position فقط میشه به لیست داد به جای position از id که از دیتابیس میگیریم استفاده شود ممنون لطفا این مشکل رو حل کنید که خیلی مهمه ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان ببخشید این کتابخونه دستور clearlist رو نداره اونوقت چجوری واسش جستجو درست کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ دوستان کسی نمیدونه خیلی واجبه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ دوستان کسی نمیدونه خیلی واجبه دوست عزیز منم هر چی سعی کردن نتونستم از دستور clearlist استفاده کنم شما می تونی با دستور panel1.RemoveAllViews این کار رو انجام بدی ولی به یه مشکل جدید میخوری که من قبل سوال شما ذکر کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ ببخشید که اسپم میدم حل شد اخر جستجوشو نوشتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ ببخشید که اسپم میدم حل شد اخر جستجوشو نوشتم دوست عزیز چطوری نوشتید میشه توضیح بدید؟ دوستان دیگه اگه برای اعمال تغییرات توی لیست میشناسن راهنمایی کنن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ یکی از مشکلات دیگه ای که این کتابخونه داره، اینه که انیمیشن ها، روی تک تک آیتم ها و به صورت جدا جدا اعمال نمیشه، بلکه به صورت گروهی اعمال میشه، مثلا آیتم هایی که میان توی صفحه، همهشون همزمان باهم حرکت می کنن! در صورتی که باید تک تک و با تاخیر زمانیی که وارد صفحه شده اند، انمیشینشون اعمال بشه و انجام بشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pejman 24 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام اریا گالری قابلیت کلیک داره؟ من از این کد استفاده کردم جواب نمیده Sub ag_imageclicked (ParentEventName As String,position As Int) ToastMessageShow(position,False) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز چطوری نوشتید میشه توضیح بدید؟ دوستان دیگه اگه برای اعمال تغییرات توی لیست میشناسن راهنمایی کنن ببین مثلا تو لیست وییو ساده برای ساخت جستجوش تو ساب edittext_changed اول مینوشتیم listview.clear و بقیه کار ولی تو کتابخونه اریالیست وییو واسه ساخت جستجوش چون کلر نداره باید توش لیست هایی رو که استفاده کردی رو کلر کنی activity create cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn") For i=0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i l1.Add(cur.GetString("name")) l2.Add("last") Next adapter.Initialize("card_simple_left",l1,l2,Null).ToListView(aria) end sub Sub EditText1_TextChanged (Old As String, new As String) l1.Clear l2.Clear cur = Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE name LIKE '"&EditText1.Text&"%'") For i=0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i l1.Add(cur.GetString("name")) l2.Add("last") Next End Sub ببین الان تو این کدای بالا نحوه جستجو تو اریالیست وییو هست که بجای listview.clear که تو لیست وییو ساده است ما اومدیم اون دوتا لیست رو که به کار بردیم رو کلر کردیم خب به جای دستور listview.clear باید از اینا واسه خالی کردن لیست وییو به کار ببری نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pejman 24 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام اریا گالری قابلیت کلیک داره؟ من از این کد استفاده کردم جواب نمیده Sub ag_imageclicked (ParentEventName As String,position As Int) ToastMessageShow(position,False) End Sub ممنون میشم یکی از اساتید جواب بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ ممنون میشم یکی از اساتید جواب بده سلام شما event رو گالری بذار با این صورت ببین جواب میده Sub gallery_imageclicked (ParentEventName As String,position As Int) ToastMessageShow(position,False) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.