اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


امین شاهدی

لیست ویو قدرتمند و بسیار سریع AriaListView

1,057 ارسال در این موضوع قرار دارد

گوشی من اندروید 4.0.4 هست که ارور میده و برنامه رو میبنده اگه لازم شد بگید براتون اسکرین شات بزارم

 

فایل هایی که من دادمو تست کردین یا خودتون خروجی گرفتین ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل هایی که من دادمو تست کردین یا خودتون خروجی گرفتین ؟

فایل هایی که شما تو صفحه اول همین تاپیک گذاشتید.

آقا شاهدی یک سوال داشتم چه جوری میتونم تمام کتابخانه های رایگان شما را دانلود کنم؟

چون واقعا کتابخانه هایی که شما نوشته اید خیلی عالی جواب داده و همه تعریف میکنن ازشون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

میشه تمام آیتم ها رو از دیتابیس فراخانی کرد؟

(عکس وخط اول و خط دوم)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

میشه تمام آیتم ها رو از دیتابیس فراخانی کرد؟

(عکس وخط اول و خط دوم)

 

بله میشه ، از هرجایی میتونین فراخانیش کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا دستتون درد نکنه واقعا

امروز میلاده

یه کد تخفیف بزارین این کتابخونه رو بخریم.

خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا دستتون درد نکنه واقعا

امروز میلاده

یه کد تخفیف بزارین این کتابخونه رو بخریم.

خیلی ممنون

 

من ورژن جدید رو که AriaGallery بهش اضافه شده رو برای آقا مهدی فرستادم تا توی فروشگاه قرار بدن ، بهشون هم میگم اگه امکانش بود برای امروز تخفیف بزارن و قیمت رو پایین تر بیارن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ورژن جدید قرار توی فروشگاه قرار گرفت ، دوستانی هم که قبلا خرید کردن میتونن ورژن جدید رو رایگان دریافت کنن 

 

تغییرات و امکانات جدید : 

 

-AriaGalleryView گالری و image slider حرفه ای با 16 انیمیشن بسیار زیبا با سرعت خیلی بالا و روون

 

-امکان دادن عکس ها توی لیست ویو و گرید ویو و گالری از هرجایی (SDcard , Assets , Link,...) 

 

-اضافه شدن یه اونت جدید با لیست ویو برای گرفتن آیتم های نمایش داده شده و ...

 

, چند تغییر جزیی دیگه ...

 

 

 

______________________________________________________________________________________

 

دوستانی که عکس رو از Assets میدادن باید به جای اسم فایل از آدرس استفاده کنن ، که برای گرفتن آدرس فایل های assets کافیه کد زیر رو : 

list.Add("a1.png")

به این شکل تغییر بدین : 

list.Add(adapter.getAssetsFullAddress("a1.png"))

(به تمامی آداپترها این متد اضافه شده)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

امین جان خسته نباشی.
یه باری از رو دوشم برداشتی.
چند وقت پیش همین الگوریتمو تو بیسیک برا مولتی پنل اجرا کردم که درست هم در اومد ولی هم زحمت داره بازنویسیش برا پروژه هم نرسیدم آموزششو بسازم که خدا رو شکر با کتابخونه ای که زدی دیگه نیازی هم نیست بسازم.
کتابخونه رو خریدم و تستش کردم.
اما انگار اون قسمتی که picasso باید زحمتشو بکشه درست کار نمیکنه.

این عکس که یه عکسه رو هاست خودم بهش سمپل دادم بعد از نیم ساعت هم دانلود نکرد با ای دی اس ال خونه.

http://asack-group.ir/dev/android/Gis/uploads/maraghe!!!88875.png

یه نگا بنداز ببین مشکل از کتابخانه است یا من کاربردشو درست متوجه نشدم.

 

بازم خسته نباشی.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

امین جان خسته نباشی.

یه باری از رو دوشم برداشتی.

چند وقت پیش همین الگوریتمو تو بیسیک برا مولتی پنل اجرا کردم که درست هم در اومد ولی هم زحمت داره بازنویسیش برا پروژه هم نرسیدم آموزششو بسازم که خدا رو شکر با کتابخونه ای که زدی دیگه نیازی هم نیست بسازم.

کتابخونه رو خریدم و تستش کردم.

اما انگار اون قسمتی که picasso باید زحمتشو بکشه درست کار نمیکنه.

این عکس که یه عکسه رو هاست خودم بهش سمپل دادم بعد از نیم ساعت هم دانلود نکرد با ای دی اس ال خونه.

http://asack-group.ir/dev/android/Gis/uploads/maraghe!!!88875.png

یه نگا بنداز ببین مشکل از کتابخانه است یا من کاربردشو درست متوجه نشدم.

 

بازم خسته نباشی.

ممنون

امین جان دسترسی اینترنت رو دادی به برنامه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره داداش دادم.
در واقع با okhttp لینک عکسا رو از دیتابیس آنلاین میگیرم تو گرید ویو نشون میدم.
ولی لینکی که به عکس میدم دانلود نمیشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره داداش دادم.

در واقع با okhttp لینک عکسا رو از دیتابیس آنلاین میگیرم تو گرید ویو نشون میدم.

ولی لینکی که به عکس میدم دانلود نمیشه.

آها پس سورس رو واسم بفرست ببینم مشکل از کجاس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

چند روزیه کتابخونه رو خریدم ولی نمی تونم شخصی سازی کنم.

می خواستم ببینم میشه لیست ویو رو داخل یه پنل لود کرد؟

آموزش هایی درباره کار با xml دارید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

چند روزیه کتابخونه رو خریدم ولی نمی تونم شخصی سازی کنم.

می خواستم ببینم میشه لیست ویو رو داخل یه پنل لود کرد؟

آموزش هایی درباره کار با xml دارید؟

 

آره دیگه به جای اکتیویتی اون رو توی پنل لودش کنید ،

برای لیوت هم آموزش زیاد هست ، اگه هم چیز خاصی مد نظر دارین یه عکسی چیزی ازش برام پیام خصوصی کنید واست xml رو بسازم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره دیگه به جای اکتیویتی اون رو توی پنل لودش کنید ،

برای لیوت هم آموزش زیاد هست ، اگه هم چیز خاصی مد نظر دارین یه عکسی چیزی ازش برام پیام خصوصی کنید واست xml رو بسازم

در حال ساخت یه برنامه هستم که توش ادیت تکست برا جستجو دارم و از لیست ویو برا نمایش نتایج استفاده می کنم.می تونم طرح لیوت خودمو تو دیزاینر b4a اجرا کنم و فقط قسمت لیست ویوش تو پنل لود بشه؟این کار تاثیری تو سرعت برنامم خواهد داشت؟برنامم دیکشنری با 70000 رکورد هست و سرعت برام خیل مهمه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در حال ساخت یه برنامه هستم که توش ادیت تکست برا جستجو دارم و از لیست ویو برا نمایش نتایج استفاده می کنم.می تونم طرح لیوت خودمو تو دیزاینر b4a اجرا کنم و فقط قسمت لیست ویوش تو پنل لود بشه؟این کار تاثیری تو سرعت برنامم خواهد داشت؟برنامم دیکشنری با 70000 رکورد هست و سرعت برام خیل مهمه.

 

آره دیگه میشه هرجوری میخوای طراحی کن فقط هر جا که میخوای لیست ویو باشه جاش یه پنل بزار بعد تو کد نویسی لیست ویو رو به اون پنل AddView اضافه کن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جناب شاهدی ممنون میشم یه لایوت و سورس جستجو با اتو کمپلت ادیت تکست برای این کتابخونه بزارید.

من این کارو انجام دادم تو نمایش نتایج در لیست ویوو به مشکل برخوردم.clear به درستی عمل نمی کنه.

کدامو اینجا می زارم.

		If EditText1.Text = "" Then
		l1.Clear
	l2.Clear
	l3.Clear
	End If
	
		arialistvie.Initialize("")
	
	Panel1.AddView(arialistvie,0,0,100%x,100%y)
	
	l1.Initialize
	l2.Initialize
	l3.Initialize
	
		Dim cur As Cursor
	cur = SQL2.ExecQuery("SELECT * FROM table1 WHERE farsi LIKE '%" & EditText1.Text & "%'")
	l1.Clear
	l2.Clear
	l1.Clear
	For i = 0 To cur.RowCount-1
		cur.Position = i
		l1.Add(cur.GetString("farsi"))
		l2.Add(cur.GetString("latin"))
		l3.Add("1a.png")
		

		
	Next
	ariaadaptor.Initialize("layout_image_right",l1,l2,l3).ToListView(arialistvie)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

جناب شاهدی ممنون میشم یه لایوت و سورس جستجو با اتو کمپلت ادیت تکست برای این کتابخونه بزارید.

من این کارو انجام دادم تو نمایش نتایج در لیست ویوو به مشکل برخوردم.clear به درستی عمل نمی کنه.

کدامو اینجا می زارم.

		If EditText1.Text = "" Then
		l1.Clear
	l2.Clear
	l3.Clear
	End If
	
		arialistvie.Initialize("")
	
	Panel1.AddView(arialistvie,0,0,100%x,100%y)
	
	l1.Initialize
	l2.Initialize
	l3.Initialize
	
		Dim cur As Cursor
	cur = SQL2.ExecQuery("SELECT * FROM table1 WHERE farsi LIKE '%" & EditText1.Text & "%'")
	l1.Clear
	l2.Clear
	l1.Clear
	For i = 0 To cur.RowCount-1
		cur.Position = i
		l1.Add(cur.GetString("farsi"))
		l2.Add(cur.GetString("latin"))
		l3.Add("1a.png")
		

		
	Next
	ariaadaptor.Initialize("layout_image_right",l1,l2,l3).ToListView(arialistvie)

 

امکان نداره Clear درست عمل نکنه ،  شما حتما یه جای کار درست عمل نکردین ، این کد هایی که دادین واسه کجاس دقیقا ؟ 

If EditText1.Text = "" Then
		l1.Clear
	l2.Clear
	l3.Clear
	End If

این کد کلا اضافیه که ! در هر صورت پایین تر لیست ها دوباره Clear میشن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جناب شاهدی عزیز اون کدو گذاشته بودم وقتی که ادیت تکست خالی بود لیست پاک بشه.اونو حذف کردم حل نشد.یه بار کلیرهای پایینی رو هم حذف کردم بازم حل نشد.

مشکل من اینه که با هر باری که حرف تایپ میشه نتایج رو نتایج حرف بعدی می افتن.

اسکرین شات می زارم ببینید.

37884459827910857830.jpeg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقای شاهدی عزیز شرمنده نمی تونم سورسو بزارم.اگه لطف کنید یه سورس سرچ برا لیست ویو بزارید واقعا ممنون میشم.اگه بشه از autocomplete edittext استفاده کنید.مطمنم دوستان دیگه ای هم به این سورس نیاز خواهند داشت.ممنونم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری