رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


امین شاهدی

لیست ویو قدرتمند و بسیار سریع AriaListView

پست های پیشنهاد شده

CNGMI    4

کاربر عادی

سلام

خسته نباشید و ممنون بابت آپدیت ها و پشتیبانی

لیمیت رو خواستم یادآوری کنم که فراموش نکنید :)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

سلام

خسته نباشید و ممنون بابت آپدیت ها و پشتیبانی

لیمیت رو خواستم یادآوری کنم که فراموش نکنید :)

 

سلام ممنون از شما ، 

خود لیست ویو از خاصیت اسکرول پشتیبانی نمیکنه ، (حداقل تو api پایین )

فقط یه sub گذاشتم که فکر کنم تو لیمیت دادن کمکون میکنه که به این شکله  : 

Sub list_onscroll (FirstVisibleItem As Int,VisibleItemCount As Int,TotalItemCount As Int)
	
End Sub
  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahfelsoft    123

کاربر نیمه فعال

خسته نباشید میگم بهتون .

چند تا سوال داشتم :

1 . فونت متون رو چطور میشه عوض کرد ؟

2 . آیا امکان جاستیفای کردن متون توی لیست ها هست ؟

3 . چطور می تونم رنگ پنل آیتم ها رو یکی در میون بدم ؟ (مثلا یه پنل آبی ، یه پنل قرمز و الی آخر ...)

4 . چطور میتونم برای هر آیتم لیست ویو عکس بزارم ؟ مثل همون لیست ویو خودمون که مثلا بک گراند هر آیتم رو عکس میزاشتیم .

5 . آیا امکانش هست که با کشیدن انگشت روی هر آیتم لیست ویو اون آیتم مثلا به علاقه مندی اضافه بشه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

خسته نباشید میگم بهتون .

چند تا سوال داشتم :

1 . فونت متون رو چطور میشه عوض کرد ؟ خیلی راحت با یه متد ساده :

AriaAdapter.SetFont1(Typeface.LoadFromAssets("felan.ttf"))
AriaAdapter.SetFont2(Typeface.STYLE_BOLD_ITALIC)

2 . آیا امکان جاستیفای کردن متون توی لیست ها هست ؟ جاستیفای خیر ، کلا جاستیفای به صورت دیفالت توی اندروید نیست

3 . چطور می تونم رنگ پنل آیتم ها رو یکی در میون بدم ؟ (مثلا یه پنل آبی ، یه پنل قرمز و الی آخر ...)   این امکانش نیست 

4 . چطور میتونم برای هر آیتم لیست ویو عکس بزارم ؟ مثل همون لیست ویو خودمون که مثلا بک گراند هر آیتم رو عکس میزاشتیم . میتونین از توی xml خیلی راحت بکگراند رو عوض کنید

5 . آیا امکانش هست که با کشیدن انگشت روی هر آیتم لیست ویو اون آیتم مثلا به علاقه مندی اضافه بشه ؟ با کشیدن نه 

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms    199

کاربر رو به رشد

به صورت پیش جاستیفای نیست اما یه کتابخونه براش ساختن :)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

به صورت پیش جاستیفای نیست اما یه کتابخونه براش ساختن :)

 

یکی نیست دلاور ، چندتاش هست ، یکیشم wrap کردم تا یکی دو روز دیگه میزارم انجمن  :cheshmak:

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms    199

کاربر رو به رشد

یکی نیست دلاور ، چندتاش هست ، یکیشم wrap کردم تا یکی دو روز دیگه میزارم انجمن  :cheshmak:

من برای b4a که فارسی هم پشتیبانی کنه یکی دیده بودم :D

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2delboro    12

کاربر عادی

مرسی حمید جان

نه ولی یادم میمونه  توی ورژن بعدی حتما لحاظ میکنم ، تاپیک قبلی رو واسه همین چیز ها زدم اگه میگفتین توی همون ورژن اول لحاضش میکردم

سلام فقط به من بگید چطوری اینقدر یاد گرفتید از کجا؟ آموزشگاهی تو تهران هست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bidgol    80

کاربر رو به رشد

جناب شاهدی راه حلی برای این کار دارید که یک آیتم دارای رنگ مجزا باشد

آخه وقتی آپدیتی در دیتابیس اتفاق می افته می خوام بار اول که نشان داده می شود یا تا وقتی کلیک نشده رنگش متفاوت باشد

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

جناب شاهدی راه حلی برای این کار دارید که یک آیتم دارای رنگ مجزا باشد

آخه وقتی آپدیتی در دیتابیس اتفاق می افته می خوام بار اول که نشان داده می شود یا تا وقتی کلیک نشده رنگش متفاوت باشد

ممنون

 

توی ورژن بعد امکان تغییر رنگ رو اضافه میکنم ، احتمالا تا فردا قرارش میدم

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حاج حسین    2,092

پاسخگو و راهنما

امین جان این عکس از دیتابیس خیلی برای همه حیاتی

l3.Add(cur1.GetBlob("ax"))

اینم تو ورژن جدید بزار 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

امین جان این عکس از دیتابیس خیلی برای همه حیاتی

l3.Add(cur1.GetBlob("ax"))

اینم تو ورژن جدید بزار 

 

سلام این ساخت لیست اولیه رو خیلی سنگین میکنه ُ شما فکر کن یهو برنامه بیاد ۲۰۰ تا عکس رو با حلقه فور بگیره و بریزه توی یه لیست که خب خیلی کار سنگینیه در حالی که استفاده از اسم فایل خیلی سبک تره و آدپتر هم میاد از روی اسم ،عکس ها رو به تعدادی که نیازه باز میکنه ،

حالا من یه فکری دارم که یه آدپتر جدا برای دیتابیس بنویسم یعنی شما بیای به این صورت مقدار ها رو بدی و لیست خودش تعداد آیتم های cursor رو تشخیص بده و لیست رو بر اسا دیتابیس بسازه : یه چیزی مثل مثال زیر : 


Dim sql As SQL
Dim cur As Cursor
sql.Initialize(File.DirInternal,"db1.db",False)
cur=sql.ExecQuery("SELECT id,name,ax FROM data")

adapter.Initialize("layout_image_right",cur,"id","name","ax").ToListView(list)

' list miad meqdare sotune id , name o migire va tuye text ha mizare
'list miad meqdare Blob e tuye axo migire va namayesh mide 

اگه شد اینو هم تو همین ورژن اضافه میکنم ، در غیر صورت چند روز دیگه حتما قرارش میدم

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حاج حسین    2,092

پاسخگو و راهنما

نه نشد تست کردم کد شما رو (پست 72)ولی بازم نشد. من عکس لینکشو میزارم ارور میده. قبول دارم تعداد زیادی عکس یهو لود بشن برنامه سنگین یا فورس کلوز میده ولی خب با لیمیت میشه این مشکلو حل کرد 

اینم عکسش 

1.PNG

فک کنم با کانورت بلوب به استرینگ بشه یه کارهایی کرد 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bidgol    80

کاربر رو به رشد

جناب شاهدی من در پروژه ام که در اون گوگل پلی سرویس برای کار با گوگل مپ استفاده شده به همرا کتابخانه های دیگری از جمله appcompat که وجود دارد وقتی خواستم کتابخانه شما را اضافه کنم با خطای زیر  مواجه شدم

 

Convert byte code - optimized dex.    Error
trouble writing output: Too many method references: 66100; max is 65536.
You may try using --multi-dex option.
References by package:

 

گویا منابع استفاده شده داره از حد مجاز خارج می شه می شه اگر در هنگام ساخت کتابخانه از منابعی که استفاده نمی کنید آزاد کنید تا با این مشکل مواج نشه؟ یا راه حلی بفرمایید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

جناب شاهدی من در پروژه ام که در اون گوگل پلی سرویس برای کار با گوگل مپ استفاده شده به همرا کتابخانه های دیگری از جمله appcompat که وجود دارد وقتی خواستم کتابخانه شما را اضافه کنم با خطای زیر  مواجه شدم

 

Convert byte code - optimized dex.    Error

trouble writing output: Too many method references: 66100; max is 65536.

You may try using --multi-dex option.

References by package:

 

گویا منابع استفاده شده داره از حد مجاز خارج می شه می شه اگر در هنگام ساخت کتابخانه از منابعی که استفاده نمی کنید آزاد کنید تا با این مشکل مواج نشه؟ یا راه حلی بفرمایید؟

 مشکل از appCompat و مشکل اصلی از  گوگل پلی سرویس هستش که خیلی ها با این قضیه گوگل مپ و ... مشکل دارن و خیلی متد ها و کلیس های زیادی دان که موجب این ارور میشه T

اریا لیست ویو کلا 22تا کلس داره که در مقابل اون ها اصلا چیزی نیست

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

آموزش تصویری ورژن جدید آریا لیست ویو : 

http://s6.picofile.com/file/8232914250/AriaListView_DbUpdate.rar.html

 

-آداپتر برای نمایش مستقیم اطلاعات و عکس ها از دیتابیس

-امکان تغییر رنگ زمینه و متن ها به صورت کلی و یا یک در میون

 

کتابخونه هم تا فردا قرار میگیره و دوستانی که قبلا کتابخونه رو خریداری کردن میتونن اون رو رایگان دریافت کنن .

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی ایزدی    9,149

موسس و بنیان گذار

با تشکر از استاد شاهدی عزیز

نسخه 2.5 کتابخانه به فروشگاه اضافه شد و خریداران گرامی میتوانند از سبد خرید خود نسخه جدید را دانلود کنند  :gol:

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bidgol    80

کاربر رو به رشد

 مشکل از appCompat و مشکل اصلی از  گوگل پلی سرویس هستش که خیلی ها با این قضیه گوگل مپ و ... مشکل دارن و خیلی متد ها و کلیس های زیادی دان که موجب این ارور میشه T

اریا لیست ویو کلا 22تا کلس داره که در مقابل اون ها اصلا چیزی نیست

من قبلا هم رفتم و با حذف کردن دستی یه سری کلاس ها این مشکل را موقت حل کردم

دوستان کسی راه حل اساسی برای این کار داره

بعد این می زنه که

Too many method references: 66100

در حالی که متدها ماکزیمم می تونه 65536 باشه اونوقت این متدهای زیادی بعد از افزودن کتابخانه شما ظاهر می شه

من خدای نکرده نمی خوام ایراد به کتابخانه شما بگیرم سوالم درباره این متد است که چگونه می شه کمش کرد؟

وگرنه که کتابخانه فوق العاده است و اگر recycleview هم بهش اضافه بشه مخصوص اون expandable title دیگه فوق العاده است

الان به نظرتون چی کار کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی علایی    161

کاربر نیمه فعال

تشکر استاد شاهدی :gol:  بابت قابلیت جدید 

فقط یه چیز من حتما باید عکس هامو بزارم تو دیتابیس نمیشه لینکشو بزارم 

من اخرشم نفهمیدم چه جوری عکس دانلود کنم دسترسی اینترنت رو هم گذاشتم ولی هیچی نمیاد(خواهشنا یه ویدیو ضبط کنید تو این رابطه)

توی این ورژن آخری لینک عکس گذاشتم ولی چیزی نشون نمیده 

اینم عکس کدهام 

Capture1.PNG

 

 

 امکانش هست تو آپدیت بعدی قابلیت مالتی سلکت رو بهش اضافه کنید و با یه باتن مقادیر یا هر پوزیشنی که سلکت شد کاری انجام بدیم مثلا اشتراک گذاری 5 تا عکس  

یه چیزی تواین همین مایه ها 

Capture.PNG

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین شاهدی    5,596

مدیر بازنشسته

تشکر استاد شاهدی :gol:  بابت قابلیت جدید 

فقط یه چیز من حتما باید عکس هامو بزارم تو دیتابیس نمیشه لینکشو بزارم 

من اخرشم نفهمیدم چه جوری عکس دانلود کنم دسترسی اینترنت رو هم گذاشتم ولی هیچی نمیاد(خواهشنا یه ویدیو ضبط کنید تو این رابطه)

توی این ورژن آخری لینک عکس گذاشتم ولی چیزی نشون نمیده 

اینم عکس کدهام 

Capture1.PNG

 

 

 امکانش هست تو آپدیت بعدی قابلیت مالتی سلکت رو بهش اضافه کنید و با یه باتن مقادیر یا هر پوزیشنی که سلکت شد کاری انجام بدیم مثلا اشتراک گذاری 5 تا عکس  

یه چیزی تواین همین مایه ها 

Capture.PNG

ببینید توی این حالت یعنی آداپتر دیتابیس عکس هارو به صورت بایت میگیره و نمایش میده , اگه میخواین از لینک استفاده کنید از آدپتر معمولی استفاده کنید

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×