رفتن به مطلب
امین شاهدی

لیست ویو قدرتمند و بسیار سریع AriaListView

پست های پیشنهاد شده

سلام

در ورژن 7 کتابخونه آریا لیست ویو (مولتی پنل) امکان جستجو و علاقه مندی وجود دارد؟

دوست عزیز لیست ویو یه ویو نمایشیه ! یعنی چی امکان جست و جو و علاقه مندی وجود داره ؟ شما باید نسبت به دیتابیس یا .... این موارد رو پیاده کنید که خیلی هم سادس و کاری نداره

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hakan2    7

با سلام و خسته نباشید خدمت اقای شاهدی عزیز.

اریا لیست ویو همه ی کار هاش رو انجام دادم ولی متاسفانه در یک قسمت مشکل دارم .

وقتی اریا رو به ویو اضافه میکنم .بالارو از ده درصد تعرف میکنم که با منو و.... مشکل نداشته باشه (یعنی باهم قاطی نشن .)ولی پایین عکس به این صورت میشه . و کاملا لود نمیشه 

.

refresh.Initialize("refresh")
	arlist.Initialize("arlist")
	Activity.AddView(refresh,0,10%y,100%x,100%y)
	
	refresh.SetAriaListView(arlist)

13543543213778543.JPG

 

ممنونم میشم راهنماییم کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasim    369
در 13 دقیقه قبل، Hakan2 گفته است :

با سلام و خسته نباشید خدمت اقای شاهدی عزیز.

اریا لیست ویو همه ی کار هاش رو انجام دادم ولی متاسفانه در یک قسمت مشکل دارم .

وقتی اریا رو به ویو اضافه میکنم .بالارو از ده درصد تعرف میکنم که با منو و.... مشکل نداشته باشه (یعنی باهم قاطی نشن .)ولی پایین عکس به این صورت میشه . و کاملا لود نمیشه 

.


refresh.Initialize("refresh")
	arlist.Initialize("arlist")
	Activity.AddView(refresh,0,10%y,100%x,100%y)
	
	refresh.SetAriaListView(arlist)

 

 

ممنونم میشم راهنماییم کنید

سلام

باید مقدار درصد ارتفاع رو تغییر بدین به این صورت

Activity.AddView(refresh,0,10%y,100%x,85%y)

 

  • پسندیدن 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morti08    19

سلم

در ورژن 7 ، وقتی  پنل را برای  صفحه گوشی تنظیم میکنی  توی تبلت ناقص نشون میده

مشکل چی میتونه باشه

یعنی کامل نشون نمیده و بخشی از باتن هایی که در قسمت پایینی پنل قرار دادم رو در پنل نشون میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

من لیست با استفاده از کتابخانه AriaListview ساختم همه چیز به خوبی اعمال میشه ولی عکس ها نشون داده نمیشه مشکل از چیه؟

http://s6.picofile.com/file/8266839126/Screenshot_۲۰۱۶_۰۹_۰۹_۲۰_۲۲_۱۹.png

 

نقل قول

#Region  Project Attributes 
	#ApplicationLabel: AriaList
	#VersionCode: 1
	#VersionName: 
	'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait.
	#SupportedOrientations: unspecified
	#CanInstallToExternalStorage: False
#End Region
#AdditionalRes: ..\AriaListViewResources
#Region  Activity Attributes 
	#FullScreen: False
	#IncludeTitle: True
#End Region

Sub Process_Globals
End Sub

Sub Globals
	Dim aria As AriaListView
	Dim adap As AriaAdapterWithImage
	Dim l1,l2,l3 As List
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	aria.Initialize("")
	aria.Color=Colors.White
	Activity.AddView(aria,0,0,100%x,100%y)
	l1.Initialize
	l2.Initialize
	l3.Initialize
For i=0 To 100
	l1.Add("امیر")
	l2.Add("کد"&i)
	l3.Add("832-32.png")
Next
    adap.Initialize("layout_image_right",l1,l2,l3).ToListView(aria)
    adap.getAssetsFullAddress("f")
	adap.SetPicassoResize(50,50)
End Sub
Sub  list_select (ParentEventName As String,position As Int)
	Activity.Title=position&"تایتل"
	l3.Set(position,"a1.png")
End Sub
Sub  list_imageclicked (ParentEventName As String,position As Int)
	Activity.Title=position&"تایتل"
End Sub

 

اینم کد های برنامه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1395/06/18, 14:45:38، morti08 گفته است :

سلم

در ورژن 7 ، وقتی  پنل را برای  صفحه گوشی تنظیم میکنی  توی تبلت ناقص نشون میده

مشکل چی میتونه باشه

یعنی کامل نشون نمیده و بخشی از باتن هایی که در قسمت پایینی پنل قرار دادم رو در پنل نشون میده

سلام این دیکه دست  خودتونه که ارتفاع ها رو به چه صورت بدین ، سعی کنید از DesignerScript اندازه ها رو   تنظیم کنید

 

در 12 دقیقه قبل، Payandehamir گفته است :

سلام 

من لیست با استفاده از کتابخانه AriaListview ساختم همه چیز به خوبی اعمال میشه ولی عکس ها نشون داده نمیشه مشکل از چیه؟

http://s6.picofile.com/file/8266839126/Screenshot_۲۰۱۶_۰۹_۰۹_۲۰_۲۲_۱۹.png

 

اینم کد های برنامه

 

سلام ، اگه میخواین عکس ها  رو از    Assets لود کنین از کدزیر استفاده کنین

l3.Add(adap.getAssetsFullAddress("832-32.png"))

 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morti08    19
در 22 ساعت قبل، امین شاهدی گفته است :

سلام این دیکه دست  خودتونه که ارتفاع ها رو به چه صورت بدین ، سعی کنید از DesignerScript اندازه ها رو   تنظیم کنید

با سلام

ببخشید دوباره مزاحم میشم ولی با DesignerScript  هم تنظیم کردم هیچ فرقی نکرد.

توی گوشی تنظیم کنیم

توی تبلت ارتفاعش کم میشه(فقط ارتفاع)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 ساعت قبل، morti08 گفته است :

با سلام

ببخشید دوباره مزاحم میشم ولی با DesignerScript  هم تنظیم کردم هیچ فرقی نکرد.

توی گوشی تنظیم کنیم

توی تبلت ارتفاعش کم میشه(فقط ارتفاع)

ببینید این چون لیوت خود بیسیکه دیگه ارتفاعش دست کتابخونه نیست ، اگه از ادپتر های خود کتابخونه و لیوت های xml آستفاده کنید توی xml لیوت ها تنظیمه ولی توی لیوت بیسیک دیگه تنظیم ارتفاع و ... همه چی دست خودتونه این دیگه مربوط به کتابخونه نیست

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2016    54

سلام
ببخشید تو این کتابخانه میشه برای هر یک از آیتم ها یک عکس بک گراند انتخواب کرد؟
البته بگم که هر آِیتم یه عکس جدا داشته باشه
نمیخوام عکس بره گوشه ی لیست ویو میخوام عکس وسط باشه و در در بک گرداند هر آیتم بره
در ضمن نمیخوام عکس کوچیک نشون داده بشه میخوام کل آیتم رو بگیره و نوشته ای که قراره ادد بشه تو ی لیست ویو بیاد روی عکس:unknown:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.es    5,418
در 11 دقیقه قبل، ali2016 گفته است :

سلام
ببخشید تو این کتابخانه میشه برای هر یک از آیتم ها یک عکس بک گراند انتخواب کرد؟
البته بگم که هر آِیتم یه عکس جدا داشته باشه
نمیخوام عکس بره گوشه ی لیست ویو میخوام عکس وسط باشه و در در بک گرداند هر آیتم بره
در ضمن نمیخوام عکس کوچیک نشون داده بشه میخوام کل آیتم رو بگیره و نوشته ای که قراره ادد بشه تو ی لیست ویو بیاد روی عکس:unknown:

سلام عزیزم

شما با b4aLayout میتونید راحت این کاررو انجام بدید...

 

یه نمونه سورس برای شما تا ببینید به چه شکلی هست...

اگر کتابخونه رو هم ندارید ، تصویر توی پست هست که میتونید ببینید

اگر خواستید ، بگید فایل apk رو پیدا کنم براتون قرار بدم تا با خیال راحت خریدارید کنید

موفق باشید

 

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fun_code    155
در در 1394/10/01, 13:03:56، امین شاهدی گفته است :

آخرین ورژن Picasso رو هم از اینجا دانلود کنید و حتما توی کتابخونه هاتون داشته باشین 

سلام استاد

بنده کتابخونه Picasso رو دریافت کردم اما فایل xml لازمه فایل کتابخونه داخلش نبود !

به همین دلیل در لیست کتابخونه ها دیده نمیشه...

لطفا راهنمایی بفرمایید.

ممنونم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، nima_j گفته است :

سلام استاد

بنده کتابخونه Picasso رو دریافت کردم اما فایل xml لازمه فایل کتابخونه داخلش نبود !

به همین دلیل در لیست کتابخونه ها دیده نمیشه...

لطفا راهنمایی بفرمایید.

ممنونم

نیازی به xml و تیک زدن کتابخانه Picasso  نیست  فقط فایل jar رو اضافه کنید و آریالیست ویو   رو تیک بزنید و بعد میتونید استفاده کنید ، کلس رپ شدس توی کتابخونه آریا هست

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morti08    19

با سلام

جستجو توی آریا لیست ویو نمیشه با جستجو  توی  لیست ویو خود بیسیک فور فرق میکنه

توی لیست ویو خود بیسیک فور کلیک روی لیست ویو که میکنیم بر اساس Position و Value میتونیم انتخاب منیم ولی توی آریا لیست ویو فقط بر اساس Position است که توی جستجو به مشکل میخوره

اگه امکانش هست راه حلی برای این موضوع بگید

ممنون از زحماتتون

مثال:لیست ویو خود بیسیک فور.

 

ListView1.AddSingleLine2( cur.GetString("item1"),cur.GetInt("id"))

 

ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
     item1=Value
    StartActivity(new page)
End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز شما یه لیست بساز و مقداری که به صورت value میخوای نگه داره رو توی اون بریز و توی ساب کلیک از اون استفاده کن ! این رو فکر کنم ده باری توضیح دادم !  نمونه کد

Sub Globals
Dim listview As AriaListView
Dim adapter As AriaAdapterWithImage
Dim sql As SQL
Dim l1,l2,l3,values As List
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	
	'sql initialize code ....
	
	l1.Initialize
	l2.Initialize
	l3.Initialize
	values.Initialize

	Dim cursor As Cursor = sql.ExecQuery("SELECT * FROM data")
	For i=0 To cursor.RowCount
		l1.Add(cursor.GetString("column1"))
		l2.Add(cursor.GetString("column2"))
		l3.Add(cursor.GetString("column3"))
		values.Add(cursor.GetString("id"))
	Next
	
	adapter.Initialize("layout",l1,l2,l3).ToListView(listview)

End Sub

Sub list_select (ParentEventName As String,position As Int)
	Dim ID As Int = values.Get(position)
	'inja value ro darin va harkar khastin anjam bedin
End Sub

 

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morti08    19
در در 1395/06/21, 22:13:13، امین شاهدی گفته است :

دوست عزیز شما یه لیست بساز و مقداری که به صورت value میخوای نگه داره رو توی اون بریز و توی ساب کلیک از اون استفاده کن ! این رو فکر کنم ده باری توضیح دادم !  نمونه کد


Sub Globals
Dim listview As AriaListView
Dim adapter As AriaAdapterWithImage
Dim sql As SQL
Dim l1,l2,l3,values As List
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	
	'sql initialize code ....
	
	l1.Initialize
	l2.Initialize
	l3.Initialize
	values.Initialize

	Dim cursor As Cursor = sql.ExecQuery("SELECT * FROM data")
	For i=0 To cursor.RowCount
		l1.Add(cursor.GetString("column1"))
		l2.Add(cursor.GetString("column2"))
		l3.Add(cursor.GetString("column3"))
		values.Add(cursor.GetString("id"))
	Next
	
	adapter.Initialize("layout",l1,l2,l3).ToListView(listview)

End Sub

Sub list_select (ParentEventName As String,position As Int)
	Dim ID As Int = values.Get(position)
	'inja value ro darin va harkar khastin anjam bedin
End Sub

 

ممنون از راهنماییتون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fun_code    155
در در 1395/06/21, 19:50:37، امین شاهدی گفته است :

نیازی به xml و تیک زدن کتابخانه Picasso  نیست  فقط فایل jar رو اضافه کنید و آریالیست ویو   رو تیک بزنید و بعد میتونید استفاده کنید ، کلس رپ شدس توی کتابخونه آریا هست

ممنون استاد

اما بنده هنوزم با نصب آحرین ورژن B4A مشکل دارم و کتابخونه شما هم فقط روی آخرین ورژن قابل استفاده است.(دلیلش رو نمیدونم چرا اینطوری طراحی کردید)

کلا قصد استفاده از آخرین ورژن کتابخونه picasso رو داشتم که فایل XML اون نبود.

ممنونم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qasem    249

سلام دوستان کسی میدونه با کتابخانه آریا لیست ویو چطوری کتاب چند فصلی میتونم بزنم؟ مثل تصویر زیر که هر آیتم لیست ویو به یک موضوع خاصی مرتبط میشه؟

اگه نمونه سورسی بزارید ممنون میشم.

 

com_tenthwindow_resaleh2.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...