amir00700 66 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ من میخوام وقتی گوشی زنگ خورد یه عمل خاصی انجام بشه اومدم با کتابخونه phone Dim PEa As PhoneEvents بعد با این ساب Sub PEa_PhoneStateChanged (State As String, IncomingNumber As String, Intent As Intent) ToastMessageShow(State,False) End Sub میشه کار انجام داد ولی فقط موقعی کار میکنه که خودمون زنگ بزنیم من میخوام وقتی تماس ورودی هم بود عمل انجام شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ سلام ازاین مورد استفاده کن برای تماسهای خروجی داخل همون سابت If State = "OFFHOOK" Then ' اگه تماس گرفتید ToastMessageShow("test 1",True) If IncomingNumber="021" Then ' اگه این شماره بود Dim vi As PhoneVibrate vi.Vibrate(1000)'ویبره بزن else if IncomingNumber="001" Then 'در غیر این صورت اگه این شماره بود ToastMessageShow("این تسته",True) ' توست مسیج بده End If End If و اینم برای تماسهای ورودی که داخل سابه Sub PE_PhoneStateChanged (State As String, IncomingNumber As String, Intent As Intent) Log("PhoneStateChanged, State = " & State & ", IncomingNumber = " & IncomingNumber) Log(Intent.ExtrasToString) nun=IncomingNumber ToastMessageShow(IncomingNumber,False) Dim AC As AnswerCall AC.Initialize("AnswerCall") If AC.isRinging == True Then ToastMessageShow("در حال زنگ خوردن",False) Try Catch 'ToastMessageShow("",False) End Try End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
من میخوام وقتی گوشی زنگ خورد یه عمل خاصی انجام بشه
اومدم با کتابخونه phone
بعد با این ساب
میشه کار انجام داد ولی فقط موقعی کار میکنه که خودمون زنگ بزنیم من میخوام وقتی تماس ورودی هم بود عمل انجام شه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.