رفتن به مطلب
  • 0

بررسی و نمایش فایل های پوشه آنلاین


mdchicho

سوال

ضمن سلام و تشکر از مدیران و فعالان انجمن

من چندروزی است که عضو شدم و واقعا از این انجمن بسیار استفاده های مفید کردم.

یک سوال دارم لطفا دوستان و اساتید پاسخ دهند.

یک پوشه روی هاست دارم که توی اون چند تا فایل pdf وجود دارد می خواهم تو برنامه اندروید بتونم تعداد فایل های داخل پوشه را بخونم و در یک لیست ویو نمایش بدم و کاربر با کلیک روی آنها بتونه pdf را مشاهده کنه.

نکته : فایل ها هر چند روز یک بار تغییر می کنند یعنی برنامه باید هردفعه محتوای پوشه را بخونه و نمایش بده.

نکته بعدی : همانطور که گفتم پوشه آنلاین و روی هاست قرار دارد.

پیشاپیش از همه دوستان تشکر می کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

به انجمن خوش اومدید

امیدواریم بتونیم در همه ی سوالات و مشکلاتتون بهتون کمک کنیم :)

خب ببینید

برای اینکار دو تا راه جلوی روی شماست:

1-استفاده از php و HttpJob

که این روش رو خیلی بررسی نکردم و تاحالا تجربه چنین کاری رو نداشتم با این روش

البته امنیت بالایی داره این روش نسبت به روش بعدی

2-استفاده از FTP

این روش رو هم تجربه نداشتم برای بدست آوردن لیست فایل ها، اما توابعش رو دیدم و خوندم توضیحات رو

روشش ساده است و سریع

اما امنیت کمتری داره نسبت به روش قبل

درمورد این روش ها در انجمن بگردید یا تاپیک بزنید و هرکدوم از روش هارو جدا تاپیک بزنید

تا زودتر به جواب برسید

موفق باشید :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه یه توضیحی در مورد اینکه با کد نویسی سمت سرور چطوری باید انجام بدیم رو بگید

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از پاسخ شما متشکرم . من نمی خوام از php استفاده کنم باید حتما در خود برنامه b4a کدنویسی بشه. شاید کتابخانه httpjob خوب باشه. دوستان اگر کسی می تواند لطفا راهنمایی کند.

متشکرم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خوش اومدید.

 

والا تا اونجایی که من میدونم بهتره که با پی اچ پی کدنویسی انجام بشه ، اون مسیر بهش داده بشه و تعداد فایل هاشون خودش حساب کنه ، و بعد با Http2Ulites بیاین باهاش ارتباط برقرار کنید و نتیجه رو بیارید توی برنامه.

روش دیگه ای هم هست ، با گت المنت هم احتمالا بشه اینکارو کرد ، میشه اومد لینک های اون صفحه رو شمرد و دونه دونه لینکشارو در آورد ، بعد باید دانلود و نمایش داده بشن.

 

شما یه آدرس نمونه قرار بدید که توش چند تا پی دی اف باشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

در کنار نظرات دوستان

بنده هم راهنماییتون می کنم

یک حالت این هستش که شما اسم فایل های PDF رو در MySql  قرار بدید و توی لیست ویو نمایش بدید.

بعد با کلیک روی هر آیتم بیایید مسیر فایلتون رو در هاست بدید تا دانلود بشه که لازمه ی کدنویسی PHP رو داره.

حالت بعدی اینکه از FTP  استفاده کنی که به وسیله کتابخونه Net  می تونید بهش دسترسی داشته باشید و یک متدی داره به اسم List  که به وسیله این متد می تونید لیستی از فایل هارو بگیرید

Dim f As FTP
f.Initialize("ftp",server Path , 21 , user , password)
f.List(Path)

رویدادی که بعد از دانلود لیست اجرا میشه :

Sub ftp_ListCompleted (ServerPath As String, Success As Boolean, Folders() As FTPEntry, Files() As FTPEntry)
	
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بله

روشی که من اول تاپیک گفتم همینی هست که جناب آرتا گفتند، ولی امنیت در این روش کمه(FTP) چون با یه دیکامپایل ساده میشه رمز ftp رو بدست آورد

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...