rnorfin 21 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ وقتی تو برنامه کلید برگشت رو میزنیم برنامه خارج میشه و عملیات ها متوقف میشه وقتی هم صفحه خاموش میشه عملیات متوقف میشه لطفا بهم بگین چی کنم که این اتفاق نیوفته مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ درود و خوش آمد بهتون میگم. باید از Service Module استفاده کنید. جست و جو کنید ، در انجمن در مورد Service Module زیاد بحث شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rnorfin 21 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ خیلی ممنون واقعا خسته نباشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دانشجو 39 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ این کد واسه این که برنامه کماکان روشن بمونه : Dim KP As PhoneWakeState KP.KeepAlive(True) واسه دکمه Back هم میتونی شرط بزاری و از ایونت Activity_KeyPress استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رضا جابرپور 179 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ ببین این لینک به دردت می خوره http://s4.picofile.com/file/8164217942/%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87.rar.html پسورد هم basic4android.org*خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rnorfin 21 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ ببخشید جستجو کردم ولی نتونستم پیدا کنم service module چیه و چطور استفاده کنم ازش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز فیلمشو بنده گذاشتم چک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rnorfin 21 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ مشکلم حل شد خیلی ممنون از تیم خوبتون و پشتیبانی بسیار عالیتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rnorfin 21
وقتی تو برنامه کلید برگشت رو میزنیم برنامه خارج میشه و عملیات ها متوقف میشه وقتی هم صفحه خاموش میشه عملیات متوقف میشه
لطفا بهم بگین چی کنم که این اتفاق نیوفته
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.