m007moh 181 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ با عرض سلام و وقت بخیر من میخوام از اطلاعات موجود در دیتا بیس خروجی به صورت pdf و یا excel بگیرم لطفا راهکار های موجود در این رابطه رو بیان کنید ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ با عرض سلام و وقت بخیر من میخوام از اطلاعات موجود در دیتا بیس خروجی به صورت pdf و یا excel بگیرم لطفا راهکار های موجود در این رابطه رو بیان کنید ممنون فکر کنم با کتابخونه PDFWriter کارت راه بیوفته دقیق نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ فکر کنم با کتابخونه PDFWriter کارت راه بیوفته دقیق نمیدونم سلام ممنون از جوابت امکانش هست نمونه سورس برام بذارین هرچی گشتم پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ProGamerMafia 43 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ وارد Navicat بشید ( البته اگر از Navicat استفاده میکنید ) و سپس وارد دیتابیس مورد نظر بشید و داخل تیبلی بشید که میخواید خروجی بگیرید. حالا یک گزینه داره به اسم Export بزنید و گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید. موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m007moh 181
با عرض سلام و وقت بخیر
من میخوام از اطلاعات موجود در دیتا بیس خروجی به صورت pdf و یا excel بگیرم لطفا راهکار های موجود در این رابطه رو بیان کنید
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.