mkabir 186 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ درود به همه کاربران انجمن یه قسمت تو برنامه م هست که قراره کاربر یه سری چیزا رو ارسال کنه و به شکلی قراره سفارش بده ( بعد از پرداخت درون برنامه ای ) تا اینجا مشکلی نیست. *میخواستم بدونم این اطلاعات رو چطوری دریافت کنم؟؟(چطوری این اطلاعات به سفارش گیرنده برسه) *چطوری دوباره برا اون کاربر(فقط اون کاربر) پیام ارسال کنم ؟؟؟؟ *و بعد از اینکه سفارش انجام شد به چه شکلی در لیست سفارش ها نشون بدم سفارش انجام شده؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ درود به نظرم کلا با Json و Serial گوشی بتونی همه ی این کارها رو انجام بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ درود به نظرم کلا با Json و Serial گوشی بتونی همه ی این کارها رو انجام بدی یه آموزشی از اینا که گفتین میشه بگید یا لینک بدید یکم بیشتر توضیح بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ آموزشرایگان : http://answercenter.ir/topic/3272-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-json/ آموزش غیر رایگان : http://answercenter.ir/topic/6063-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%DB%8C%D8%B3%D9%88%D9%86-json/ جست و جو کنید مطالب بیشتری هم پیدا میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mkabir 186
درود به همه کاربران انجمن
یه قسمت تو برنامه م هست که قراره کاربر یه سری چیزا رو ارسال کنه و به شکلی قراره سفارش بده ( بعد از پرداخت درون برنامه ای )
تا اینجا مشکلی نیست.
*میخواستم بدونم این اطلاعات رو چطوری دریافت کنم؟؟(چطوری این اطلاعات به سفارش گیرنده برسه)
*چطوری دوباره برا اون کاربر(فقط اون کاربر) پیام ارسال کنم ؟؟؟؟
*و بعد از اینکه سفارش انجام شد به چه شکلی در لیست سفارش ها نشون بدم سفارش انجام شده؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.