رفتن به مطلب
  • 0

نشان ندادن کل فهرست ها


web1001

سوال

با سلام

من برای ایجاد فهرست از اسکرول ویو استفاده کردم. کل فهرست هام 14 تاست ولی فقط 10 تای اول رو نشون میده.

همچنین برای متن و عکس هم که از دیتابیس استفاده کردم ، اونجا هم از اسکرول ویو استفاده کردم که اونجا هم کل مطالبمو نشون نمیده

خواهشا بگید مشکل از کجاست.

از هر جا هم که عکس خواستید بهم بگید تا قرار بدم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

ممنون از شما

برای فهرست یادم رفته بود. ولی برای متنم گذاشته بودم

الان فهرستم درسته

 متنمم اسکرول میخوره ولی بازم متنم رو کامل نشون نمیده. 

مثلا 30 % پایانی متن رو نشون نمیده ولی 70% اولشو که اسکرول هم میخوره رو نشون میده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دیگه تا چه اندازه؟

 

w0d_a.png

 

Sub show

Dim sh As Int
sh = 0
Dim cur1 As Cursor
cur1 = sql1.ExecQuery("select * from tbl_img_text")
Dim h As Int
h = 2%y
For i = 0 To cur1.RowCount - 1
cur1.Position = i
If cur1.GetInt("types") = 0 And stitle = "جلسه اول" Then
Dim lbl As Label
lbl.Initialize("")
lbl.Text= cur1.GetString("content")
lbl.TextSize= 15
lbl.TextColor= Colors.Black
ScrollView1.Panel.AddView(lbl,2%x,h,93%x,0)
Dim su As StringUtils
lbl.Height= su.MeasureMultilineTextHeight(lbl,lbl.Text)
h = h + lbl.Height+ 2%y
sh = sh + lbl.Height
ScrollView1.Panel.Height= sh
Else if cur1.GetInt("types") = 1 And stitle = "جلسه اول" Then
Dim img As ImageView
img.Initialize("")
img.Bitmap = namayesh(i)
Dim bp As BitmapExtended
bp.Initialize("")
ScrollView1.Panel.AddView(img,0,h,100%x,100%y)
img.Left= 50%x - img.Width/2
h=h+ bp.getHeight(img.Bitmap) + 65%y
sh = sh+ bp.getHeight(img.Bitmap)
ScrollView1.Panel.Height = h
 
 
End If
Next
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام . اسکرول ویو یه خاصیت داره به اسم Inner Height .  مقدارش رو زیاد کن .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام . اسکرول ویو یه خاصیت داره به اسم Inner Height .  مقدارش رو زیاد کن .

به طور پیش فرض روی 500 بود. گذاشتمش رو 10000 بازم اصلا تغییری نکرد.

کسی میدونه که چطوری میشه  یک عکس رو با یک متن در یک ردیف قرار داد؟( از طریق دیتابیس)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام . بگردی تو انجمن یه آموزش کامل دوستان زحمت کشیدن گذاشتن تو بخش آموزشهای متنی .الان دسترسی ندارم برات لیکش رو بزارم .

ولی روال کلیش اینه که تو جدولت یه فیلد درست میکنی و مقدارش هر جا صفر بود یعنی عکس  هرجا یک بود یعنی متن .بعد با دستور if مقادیر رو مقدار دهی میکنی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

تو ا ین تاپبک داخل سورسش از اسکرول ویو استاده شده ظبق اون انجام بده:

سورس لود عکسهای متفاوت از اینترنت داخل مولتی پنل با 4 خط کد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

99.99% ارتفاع ScrollView رو مشخص نکردید  :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام . من خودم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم و با کمک آقای ایزدی حل شد . برو این تاپیک کامل متوجه میشی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...