رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در لیست علاقه مندی


Mohammad.1379

سوال

سلام دوستان و خسته نباشید 

من خیلی خوشحالم چون اولین برنامم رفت بزار بزودی براتون در انجمن برنامه های شما میزارم

بنده در برنامه جدیدی کار می کنم که همیش درست کار می کنه فقط مشکلم لیست علاقه مندی هاشه یکی از تاپیکارو چک کردم و مشکلمو تا حدودی حل کرد ینی من تونستم موارد دلخواه رو به لیست اضافه کنم و اضافه هم میشه

ولی دو مشکل عمده دارم البته قبلا فیلماشو داشتم ولی متاسفانه پاک کردم فیلماشو و دیگه نتونستم پیدا کنم

اولین مشکلم اینکه چطور می تونم روی ایتمای لیست ویو وقتی کلید کردم بره اون صفحه مورد نظر

دومین مشکل اینکه وقتی روی ایتما لانگ کلید کردم از لیست پاک بشه اینو راهنمایی کنید ممنون میشم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام دلاور

با دیتابیس کار میکنی؟؟؟

یه سرچ بزنی پره پره مطلب

بگو با چی درست کردی اپ رو ، راهنماییت کنیم :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فصل نه یکسان نبود ولی عوضش کردم در هر صورت مشکلم‌‌ حل شد ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله با دیتا بیس هستش

گفتم بنده از تاپیک دوستان استفاده کردم البته اون با دیتا بیس نبود ولی کارم را افتاد الان فقط می خوام با کلید روی ایتم لیست ویو بره تو اون قسمت

سرچم کردم ولی چیزی دستگیرم نشد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب شما یه ستون به دیتابیست اضافه کن به اسم fave مثلا

که مشخص کننده علاقه مندی باشه

مقدار اولیه اش رو 0 بده(هر سطری که 0 باشه علاقه مندی نیست)

موقع کلیک روی لیست ویو به شکل زیر عمل کنید(دقت کنید که مقدار return Value لیست ویو رو ، id اون سطر قرار داده باشید)

sql.exenonquery("UPDATE tbl SET fave = '1' WHERE id = " & Value)

توی یه اکتیویتی دیگه هم، برای فراخوانی این علاقه مندی ها به شکل زیر دستور Sql رو بنویسید و مراحل ریختن توی لیست ویو هم که میدونید خودتون :gol:

sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE fave = 1")

موفق باشید هموطن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون دوست عزیز ولی مثل اینکه شما منظور منو متوجه نشدی

من از ابتدا توضیح میدم ستون نشان و این چیزارو هم درست کردم

من سی و چهار تا باتن رو از دیتا بیس فرا خوانی می کنم و داخل اسکرول ویو میریزم

رو هر باتنی که میزنم یه اکتویتی باز میشه و متن و نشون میده

حالا بالا ی این متن یه باتن گذاشتم که کد زیر رو براش زدم

Sub Button2_Click
	Dim c As Cursor
	c = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM tbl2")
	SQL.ExecNonQuery("UPDATE tbl2 SET neshan = 1 WHERE id ="&sang.tartib)
	ToastMessageShow("به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",True)
End Sub

و در یک اکتویتی دیگر یه لیست ویو گذاشتم که لیست علاقه مندی هاست و کد زیر رو براش زدم

Dim c As Cursor
	
	c = SQL.ExecQuery("select * from tbl2 where neshan = '"& 1 &"'")
	For i = 0 To c.RowCount - 1
	c.Position = i
	ListView1.AddSingleLine(c.GetString("name"))

خوب الان من یه لیست دارم که متنایی که باتن افزودن به علاقه مندی یو زدم برام اسمشونو میاره

و هیچ مشکلیم نداره وکار میکنه حالا من می خوام وقتی تو لیست علاقه مندی ها کار رو موضوعی که انتخاب کرده کلید کردم متن اون علاقه مندیو بهش نشون بده

و اگه لانگ کلید کرد اون مورد از لیست علاقه مندی ها پاک بشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب عزیز دلم درست حسابی توضیح نمیدی دیه :gol: :gol:

الان متوجه شدم که مورد چیه

شما 

ListView1.AddSingleLine(c.GetString("name"))

کد بالا رو به این شکل تغییر بدید...

ListView1.AddSingleLine2(c.GetString("name"),cur.getint("id"))

یه متغیر به نام meghdar تعریف میکنیم در پراسس گلوبال

dim meghdar as string

در رویداد کلیک، به شکل زیر عمل کن

meghdar = value
startActivity(matn)

در اکتیویتی متن که متت رو نشون میدی، به شکل زیر متن رو بگیر(اسم همین اکتیویتی که توش بودیم، برای مثال هست shahab)

cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE id = " & shahab.meghdar)
cur.position = 0
label1.text = cur.getstring("matn")

این از گرفتن متنت

برای اینکه با لانگ کلیک، از علاقه مندی بره بیرون، به شکل زیر کار کن...

sql.exenonquery("UPDATE tbl SET neshan = '0' WHERE id = "& value)

مشکلی داشتی یا جایی رو متوجه نشدی، بگو دلاور..

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ممنونم از راهنماییهایت مشکلم حل شد و صفحه را عوض میکنم

و مشکل دوم

الان من درون متن یه دونه باتن دارم که با زدن روی اون به لیست علاقه مندی ها اضافه شده و میخوام زمانی که به لیست اضافه شد عکس باتن ستاره زرد بشه و اگر نبود ستاره تو خالی باشه

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام .ببینید این تکه کد ها رو .البته باید ویرایش کنی اینها رو. این کدها در واقع برای حذف از لیست منتخبین هستش .ولی میتونی ایده بگیری ازش

Sub Btn_LongClick

	Dim b As Button
	b=Sender
	
	Dim cur As Cursor
	cur=s.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE Fasl="& b.Tag)
	
	cur.Position=0 

	If cur.GetInt("Neshan")=0 Then
	
	Dim bb As BitmapDrawable
	
	bb.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"btn2.png"))
	b.Background=bb
	s.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Neshan=1 WHERE Fasl="& b.Tag)
	
	Else
	
	
	Dim bb As BitmapDrawable
	bb.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"btn1.png"))
	b.Background=bb
	s.ExecNonQuery("UPDATE Tbl1 SET Neshan=0 WHERE Fasl="&b.Tag)
	
		
	End If

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این کارو کردم ولی بعد از کامایل کردن ارور زیر و میده در گوشی

column'neshan' does not exist
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب دوست من neshan  اسم فیلد تو دیتابیس من بوده.شما اسم فیلد دیتابیس خودت رو بنویس اونجا

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...