mohsen.gh 48 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ سلام میخام چندتا باتون بسازم که البته نمیشه یکی یکی ساخت چون تعدادش زیاده و میخام متن باتون رو از دیتابیس بگیرم تو انجمن هم سرچ کردم اما لینک داده بودند ماله ادرس قبلی انجمن بود و خطا میداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ من نمی فهمم دوست عزیز دقیقا چه کدی دارند می دند؟ الان با این کار چه اتفاقی می یوفته؟ و درمورد سوال دوستمون ، من منظور شما رو متوجه نشدم ... اگر میخواید همانند مولتیپنلیک باتون درحلقه فور قرار گیرد و تکرار شود می توانید از ساختار مولتی پنل استفاده کنید فقط باید تغییرات کوچکی دهید ، برای تبدیل لینک های قدیمی سایت هم به جای basic4android.org ، answercenter.ir رو قرار بدید درست میشه. اگر منظورتون رو دقیق تر بفرمایید می تونیم راهنمایی کنیم! خیلی ممنون با مولتی پنل مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ dim b as button for i=0 to 100 i=b next 100تعداد باتن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ dim b as button for i=0 to 100 i=b next 100تعداد باتن هست جواب نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۴ جواب نمیده Dim b As Button b.Initialize("b") For i=0 To 100 b=i Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ Dim b As Button b.Initialize("b") For i=0 To 100 b=i Next Dim b As Button b.Initialize("b") For i=0 To 100 b=i Next نمیشه دوست عزیز شما میای باتون رو مساوی عدد قرار میدی بعد توقع داری جواب بده؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۴ من نمی فهمم دوست عزیز دقیقا چه کدی دارند می دند؟ الان با این کار چه اتفاقی می یوفته؟ و درمورد سوال دوستمون ، من منظور شما رو متوجه نشدم ... اگر میخواید همانند مولتیپنلیک باتون درحلقه فور قرار گیرد و تکرار شود می توانید از ساختار مولتی پنل استفاده کنید فقط باید تغییرات کوچکی دهید ، برای تبدیل لینک های قدیمی سایت هم به جای basic4android.org ، answercenter.ir رو قرار بدید درست میشه. اگر منظورتون رو دقیق تر بفرمایید می تونیم راهنمایی کنیم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsen.gh 48
سلام
میخام چندتا باتون بسازم که البته نمیشه یکی یکی ساخت چون تعدادش زیاده و میخام متن باتون رو از دیتابیس بگیرم
تو انجمن هم سرچ کردم اما لینک داده بودند ماله ادرس قبلی انجمن بود و خطا میداد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.