رفتن به مطلب
  • 0

تعریف متغیر در حافظه ی پویا


abbas64

سوال

با سلام میخواستم بدونم میشه مثل c++ که با دستور new یک متغیر توی حافظه ی پویا ایجاد میکردیم اینجا هم یه همچین کاری بکنیم؟

همچنین میخواستم بدونم چجوری میشه آدرس یک متغیر رو بدست آورد یا یک متغیر از نوع آدرسی ساخت؟ که توی c++ با * میشد.

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام هموطن

بیسیک فک نکنم کلا پوینتر داشته باشه، دستور new هم پیدا نکردم من، باز این مورد رو بذار اساتید جواب بدن، من تحقیق نکردم در بارش...

 

اما کلا در باره pointer ها تو جاوا، یکم تحقیق کردم که جاوا انگار پوینتر نداره و ریفرنس داره

این دو تا لینک خیلی خوبن :gol:

 

http://stackoverflow.com/questions/1750106/how-can-i-use-pointers-in-java

http://stackoverflow.com/questions/2629357/does-java-have-pointers

 

موفق باشید....

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...