Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان.من و سوالی جدید آقا من اومدم با لیب دیزاین ساپورت تب متریال ساختم اما وقتی میخوام به هر view pager با کد نویسی ویو ادد کنم یه ایرادایی پیش میاد مثلا میام یه لیبل از 50%y و طول 50 ادد میکنم طوری که باید بچسبه به ته صفحه اما از صفحه میزنه بیرون اینو وقتی فهمیدم که خواستم به اون لیبل ویو ادد کنم به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ کسی نیست کمک کنه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ درود یک تصویر از نتیجه Compile قرار میدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ درود یک تصویر از نتیجه Compile قرار میدید ؟ این کدی که برای ویوی قرمز نوشتم: اینم نتیجه کد(ویوی آبی همون لیبله که گفتم): اصلا کدی که نوشتم با نتیجه یکی نیست!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Milad-Mohammadi 401
سلام دوستان.من و سوالی جدید
آقا من اومدم با لیب دیزاین ساپورت تب متریال ساختم
اما وقتی میخوام به هر view pager با کد نویسی ویو ادد کنم یه ایرادایی پیش میاد
مثلا میام یه لیبل از 50%y و طول 50 ادد میکنم طوری که باید بچسبه به ته صفحه اما از صفحه میزنه بیرون
اینو وقتی فهمیدم که خواستم به اون لیبل ویو ادد کنم
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.