kh11 22 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2015 سلام خسته نباشید من یه مشکلی دارم : یه فایلی دارم که میخوام دانلود بشه بعد که دانلود میشه میره مسیر پیش فرض خود اندروید ذخیره میشه . من اگر بخوام این مسیر رو تغییر بدم و مسیر مورد نظر خودمو بهش بدم چی کار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید . File.Exists(File.DirDefaultExternal, "sthumb"&c&".jpg") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 23 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2015 سلام خسته نباشید من یه مشکلی دارم : یه فایلی دارم که میخوام دانلود بشه بعد که دانلود میشه میره مسیر پیش فرض خود اندروید ذخیره میشه . من اگر بخوام این مسیر رو تغییر بدم و مسیر مورد نظر خودمو بهش بدم چی کار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید . File.Exists(File.DirDefaultExternal, "sthumb"&c&".jpg") شما بیا یه پوشه درست کن File.MakeDir(File.DirRootExternal,"Ph/pic") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kh11 22
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی دارم : یه فایلی دارم که میخوام دانلود بشه بعد که دانلود میشه میره مسیر پیش فرض خود اندروید ذخیره میشه . من اگر بخوام این مسیر رو تغییر بدم و مسیر مورد نظر خودمو بهش بدم چی کار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.