vahid_d_0101 31 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من یه اکتیویتی دارم که میخوام وقتی بسته شد همون اکتیویتی دوباره اجرا بشه یعنی وقتی کاربر اکتیویتی را بست دوباره همون اکتیویتی اجرا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ شما میتونی یک سرویس ایجاد کنی و درون سرویس این کارو انجام بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ خب سرویس چه طوری بفهمه که اکتیویتی بسته شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سلام با اجازه استاد شفیعی یه تست بزنید در رویداد اکتیویتی پاز به شکل زیر بنویسی به جای me (اگر جواب نداد) اسم اکتیویتی خودتون رو بنویسید ممکنه کمک کنه... Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) If UserClosed = True Then Activity.Finish StartActivity(Me) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سلام با اجازه استاد شفیعی یه تست بزنید در رویداد اکتیویتی پاز به شکل زیر بنویسی به جای me (اگر جواب نداد) اسم اکتیویتی خودتون رو بنویسید ممکنه کمک کنه... Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) If UserClosed = True Then Activity.Finish StartActivity(Me) End If End Sub داداش استاد ما شمایی فقط یک مشکلی که هست من باهاش بر خوردم بعضی از نرم افزار ها برنامه رو برای Optimize کردن طوری میبندن که اصلا Activity_Pause فراخوانی نمیشه بخاطر همین من خودم سعی میکنم از سرویس هندلش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ داداش استاد ما شمایی فقط یک مشکلی که هست من باهاش بر خوردم بعضی از نرم افزار ها برنامه رو برای Optimize کردن طوری میبندن که اصلا Activity_Pause فراخوانی نمیشه بخاطر همین من خودم سعی میکنم از سرویس هندلش کنم نفرما داداش خوب این مورد رو من نمیدونستم و باهاش هم برخورد نکرده بودم ، پس بهتره که از روش سرویس بریم جلو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ خب برادرا چه طوری از داخل سرویس بفهمم بسته شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اقا یه مشکل از داخل سرویس وقتی یه اکتیویتی را استارت میکنم برای بار اول هیچ چیز داخل اکتیویتی لود نمیشه و فقط صفحه سیاه باز میشه ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ به احتمال زیاد اون اکتیویتی resume داره میشه در ساب resume درستور activity.loadlayout رو استفاده کن ببین اکی میشه یا نه اگه نشد دستور سرویستو بذار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ Sub p_ScreenOn (Intent As Intent) StartActivity(lock) End Sub این کدی که اکتیویتی را اجرا میکنه از داخل سرویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ به احتمال زیاد اون اکتیویتی resume داره میشه در ساب resume درستور activity.loadlayout رو استفاده کن ببین اکی میشه یا نه اگه نشد دستور سرویستو بذار نشد یعنی اصلا resume هم نمیشه فقط صفحه سیاه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ منظورت از بستن چیه؟ینی میخوای اگ دکمه برگشت رو زد دوباره همون اکتیویتی باز بش؟ یا میخوای اگ کلا نرم افزار متوقف شد باز بیاد کار کن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ ببین میخوام اگه برنامه اجرا بود و کسی مثلا روی نوتیفیکشن کلیک کرد و برنامه دیگه ایی را باز کرد برنامه من دوباره روی اون اجرا بشه و جلوی اجرای برنامه های دیگه را بگییره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۴ راه حلی نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
سلام من یه اکتیویتی دارم که میخوام وقتی بسته شد همون اکتیویتی دوباره اجرا بشه
یعنی وقتی کاربر اکتیویتی را بست دوباره همون اکتیویتی اجرا بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.