نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2015 سلام خدمت همه ی دوستان خوب با یه آموزش ساده در خدمتون هستم با استفاده از این آموزش میتونید اطلاعات مربوط به حافظه گوشی رو بدست بیارید... اول از هرچیز کتابخونه ی ICOSPhone را فعال کنید خوب در قسمت Globals Sub Globals Dim ph As ICOSPhone Dim btnMemory As Button Dim lblAvail As Label Dim lblTotal As Label Dim lblUsed As Label End Sub بعد Activity Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") End Sub وبعد هم Sub btnMemory Sub btnMemory_Click lblUsed.Text = ph.UsedMemory lblAvail.Text = ph.AvailMemory lblTotal.Text = ph.TotalMemory End Sub به همین راحتی بدرود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 1 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2015 سلام ببخشید این تاپیک رو بالا آوردم من وقتی ازین کتالخونه استفاده می کنم برنامه کامپایل نمیشه اینم خطاش AndroidManifest.xml:32: Tag <uses-permission> attribute name has invalid character '-'. منیفیست هم مشکلی نداره فک کنم باید دسترسی براش تو منیفیست بنویسیم کمک کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 3 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2015 کسی نیست جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 563 ارسال شده در 11 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 منم مشکل شما رو دارم مثل اینکه فایلهاش خرابه ... کتابخونش کامله ولی این مشکل خرابش کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eghmaa 71 ارسال شده در 11 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 فایل های ضمیمه رو دانلود کنید و در پوشه ی کتابخونه هاتون جایگزین فایل های اصلی کنید.بعدش b4a رو ری استارت کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه. ICOSedited.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.