محمد رشوند 1,209 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 یه پیشنهاد دارم برای دوستانی که در زمینه نویسندگی کتابخانه مشغول به کار هستند البته شاید این پیشنهادم عملی نباشه چون من زیاد تو نوشتن و رپ کردن کتابخانه دانشی ندارم بنا به فیلمی که دیدم در مورد رپ کردن این پیشنهادو میدم پیشنهادم اینه : همه نویسندگان کتابخانه های این انجمن دور هم جمع بشن و هر کتابخانه ای که نوشتن رو داخل یک کتابخانه قرار بدن یعنی همش بشه یه کتابخونه که وقتی فعالش میکنی تمام امکنانات داخلش باشه بنظرم اگه عملی بشه اینطوری خیلی بهتر میشه برای مثال اسمش در مورد همین سایت باشه و کلاً مختص به همین سایت باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2016 سلام دوستان لایبرری های خوبی نوشتن که ولی امکانات مد نظرتون رو بنویسید شاید من یکی نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2016 پیشنهادم اینه : همه نویسندگان کتابخانه های این انجمن دور هم جمع بشن و هر کتابخانه ای که نوشتن رو داخل یک کتابخانه قرار بدن یعنی همش بشه یه کتابخونه که وقتی فعالش میکنی تمام امکنانات داخلش باشه اولا میدونی چقدر تابع میشه . راحت میتونم بگم دوبرابر کل توابع کتابخونه core یه چی میگیا دوما به نظرم نباید امکاناتی که خیلی بهم ربط ندارن تو یه کتابخونه باشه (میشه یه کشکول) مثل شما فرض کن کتابخونه برای دانلود و امثالهمه بیاد تابع تغییر رنگ استاتوس بار توش باشه ولی اگر هر کس کتابخونه ای تخصصی برای یه موضوع بنویسه و تمام چیزای که بهش مربوط میشن رو یکی کنه این ارزش داره و خوبه نمونه اش ادیت تکس پلاس آقای نیکروان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.