mohammad00568 1 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام .خسته نباشید . من هنوز نتونستم دانلوده این فایل هارو پیدا کنم...... به همون ادرسی ک راهنمایی کرده میرم اما چیزی پیدا نکردم adb.bat + adb.exe + AdbWinApi.dll + zipalign لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ درود جست و جو میکردین توی انجمن بود تمام این فایل ها بنده مجددا توی لینک جداگانه ای براتون آپلود کردم http://s6.picofile.com/file/8239946968/2adb_zipalign_adbWinApi.rar.html موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadikh73 0 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید ببخشید رمز فایل چیه؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadikh73 0 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ خب پیداش کردم رمز فایل:answercenter.ir تشکر برای آپلود فایل ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad00568 1
سلام .خسته نباشید . من هنوز نتونستم دانلوده این فایل هارو پیدا کنم...... به همون ادرسی ک راهنمایی کرده میرم اما چیزی پیدا نکردم
adb.bat + adb.exe + AdbWinApi.dll + zipalign
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.