Cna 5 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه برنامه دارم که دو نسخه دمو و فول داره میخوام از نسخه دمو یه دکمه باشه که کاربر با زدن اون به نسخه فول هدایت بشه ممنون میشم راهنمایی کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اگه خرید درون برنامه ای داشته باشید تو قسمت موفقیت خرید بیاید ی فایل بسازید و توی یپوشه دخیرش کنید و بیاید یه شرط بذارید که اگر این فایل وجود داشت دکمه ارتقا نشون داده بشه اگر وجود نداشت نشان داده نشه Dim bt As Button If File.Exists(File.DirInternal,"file")=True Then bt.Visible=True Else bt.Visible=false End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ به کجا هدایت شه دقیقا ؟ به صفحه خرید برای ارتقا ؟ به صفحه برنامه توی بازار ؟ به کجا دقیقا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ به کجا هدایت شه دقیقا ؟ به صفحه خرید برای ارتقا ؟ به صفحه برنامه توی بازار ؟ به کجا دقیقا ؟ به صفحه برنامه داخل بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ به صفحه برنامه داخل بازار توی رویداد دکمت این کد رو بدار Sub bt_click Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_VIEW,"ADRES KAMEL BARNAME DAR CAFEBAZAR") StartActivity(intent1) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ توی رویداد دکمت این کد رو بدار Sub bt_click Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_VIEW,"ADRES KAMEL BARNAME DAR CAFEBAZAR") StartActivity(intent1) خیلی خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ خب داخل اکتیویتی intent چی باید باشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ خب داخل اکتیویتی intent چی باید باشه؟؟ intent خودش به صورت اتوماتیک اجرا میشه و نرم افزاری که آدرسش را دادی رو تو کافه بازار برات باز میکنه شما کد بالا رو کپی کن فقط ادرس نرم افزارت رو توش تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Cna 5
سلام دوستان
من یه برنامه دارم که دو نسخه دمو و فول داره
میخوام از نسخه دمو یه دکمه باشه که کاربر با زدن اون به نسخه فول هدایت بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.