marius 23 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سلام اساتید چجوری یه متن از یه تکست باکس درون یه فایل اچ تی ام ال ذخیره کنم و انو توی وب ویو لود کنم؟؟من کد زیر رو نوشتم ایراد داره. کجاش؟ File.WriteString(File.DirInternal,"main.html",txt.Text) WV.LoadUrl("file:///android_asset/"&"main.html") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ اینطوری عمل کن File.WriteString(File.DirInternal,"main.html",EditText1.Text) Dim add As String = File.Combine(File.DirInternal,"main.html") wv.LoadUrl("file:///"&add) موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marius 23 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ عزیز ممنون از لطفت. الان من بخوام از پوشه ای لود بشه که فایلهای css و font هم کنارش باشه و از اونا استفاده کنه چطور عمل کنم؟؟ مثل این Webview1.LoadUrl("file:///android_asset/Views/"&"main.html") If File.Exists(File.DirInternal,"mystyle.css")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"mystyle.css",File.DirInternal,"mystyle.css") End If If File.Exists(File.DirInternal,"BRoya.eot")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"BRoya.eot",File.DirInternal,"BRoya.eot") End If If File.Exists(File.DirInternal,"broya.ttf")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"broya.ttf",File.DirInternal,"broya.ttf") End If If File.Exists(File.DirInternal,"broya.woff")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"broya.woff",File.DirInternal,"broya.woff") End If File.WriteString(File.DirInternal,"main.html",EditText2.Text) Dim add As String = File.Combine(File.DirInternal,"main.html") WV.LoadUrl("file:///"&add) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۴ خوب با این دستور فایلتو یاد گرفتی بسازی پیشنهاد میکنم خودتو راحت کنی و به جای فایل CSS از تگ <style> استفاده کنی راحت تره اگر نه که فایل رو کنارش بساز و به همین طریق آدرس بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
marius 23
سلام
اساتید چجوری یه متن از یه تکست باکس درون یه فایل اچ تی ام ال ذخیره کنم و انو توی وب ویو لود کنم؟؟
من کد زیر رو نوشتم ایراد داره. کجاش؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.