ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا سلامو درود خدمت دوستان نمیدونم کسای بودن که این آموزش هارو گذاشتن یا نه اما من هم کلی میخام بزارم این روش ساخت دیتابیس و استفاده در برنامه نویسی اندروید هستش که به صورت کلی فیلم گرفته شده به دلیل اینکه حجم فیلم زیاد شده بنده به زودی آموزش این فیلم رو به صورت تصاویر هم درتاپیکی جدا ارسال میکنم تا جای که امکان بود حجم رو کم کردم حتی بدون صدا فیلم گرفته شده *DntKnow* اما باز حجم رفت بالا اما دانلود کنید ارزشش رو داره در مورد delete کردن add کردن edit کردن report کردن فیلم گرفته شده در مورد توضیح هم بگم به زودی زیر همین تاپیک به توضیح دادن کد ها میپردازیم دانلود : Navicat for SQLite 64 bit حجم فایل : 12MB دانلود : Navicat for SQLite 32 bit حجم فایل : 11.8MB دانلود فیلم : MediaFire دانلود فیلم : PicoFile حجم فایل : 50.22MB ================================================= لینک ها به صورت 6 پارت در اومدن پارت1 ===5مگابایت پارت2 ===5مگابایت پارت3 ===5مگابایت پارت4 ===5مگابایت پارت5 ===5مگابایت پارت6 ===3مگابایت دیگه چی میخای مهران جوننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟*DntKnow* ================================================= پسورد تمامیه فایل ها : basic4android.org موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشی آرمین جان اتفاقا چند روزه می خوام آموزششو به صورت متنی بزارم ولی گرفتار بودم اگه قسمت شه با دیتاکرید و لیست ویو آموزش میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشی آرمین جاناتفاقا چند روزه می خوام آموزششو به صورت متنی بزارم ولی گرفتار بودم اگه قسمت شه با دیتاکرید و لیست ویو آموزش میدم عالیه عزیز موفق باشیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ آرمین جـــــان خسته نباشی، کاش حجم رو کمتر میکردی ! یا با winrar فایل ها رو به چند قسمت تقسیم میکردی و آپلود میکردی تا برای برخی کاربران که از سرعت اینترنت بالایی برخوردار نیستند مشکلی پیش نیاد. __ من می خواستم آموزش دیتابیس رو شروع کنم در حالی که سرم فوق العاده شلوغه، خوشحالم که شما هم مثل من مشتاق هستید برای یاد دادن و یاد گرفتن. موفق باشیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ آرمین جـــــان خسته نباشی،کاش حجم رو کمتر میکردی ! یا با winrar فایل ها رو به چند قسمت تقسیم میکردی و آپلود میکردی تا برای برخی کاربران که از سرعت اینترنت بالایی برخوردار نیستند مشکلی پیش نیاد. __ من می خواستم آموزش دیتابیس رو شروع کنم در حالی که سرم فوق العاده شلوغه، خوشحالم که شما هم مثل من مشتاق هستید برای یاد دادن و یاد گرفتن. موفق باشیم. سلام مهران پارت هم اضاف شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ درود تشکر بابت این آموزش آموزش خیلی خوبیه ولی چون صدا نداره نمیشه خوب فهمید چی به چیه !! لطفا در صورت امکان یا آموزش با صدا رو بزارین یا توضیحی که در مورد کدها گفتین میگین رو بگین *give_rose* 30 دقیقه هم زمان زیادی نیست، میشه حجمش با صدا هم کمتر بشه الآن مجموع حجم پارت ها 28 مگِ تک پارت 50 مگ ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ درواقع من تمامیه فیلم هام صدا داره!!!! این گرفتم تهش دیدم صدا نداره*غمگین* توضیح هم تو سایت بگردین پره الان موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aar333 10 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ آموزش خیلی خوبیه ولی حیف و صد حیف !!! که صدا نداره دوست من یه زحمت بکش صدا ضبط کن و بهش اضافه کن لینک سورس رو هم بذار دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سورس رو که ندارم اما واسه صدا هم به زودی بکی جدید ظبط میکنم میزارم ممنون بابت نظر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ مرسی آرمین جان منکه هرچی زدم نتونستم اوکی کنم میدونم اشتباه از منه ولی نمیدونم کجاش بازم میگردم تا پیداش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ ممکنه در مورد جستجو در تمام ستون های آن کمک کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ به وسیله کئ زیر میتوانید ستون های دیتابیس رو بگیرید: Dim c As Cursor c.ColumnCount لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ من نفهمیدم؟ من از کد زیر استفاده می کنم اما فقط ستون اسم رو می گرده چکارش کنم تا هر چی زدم همه ستون ها رو سرچ کنه؟ Sub DBload(q As String)Private condition As Stringq=q.Trim 'remove spacescondition="WHERE esm LIKE '%" & q & "%'" ListView1.Clear'need to clear the listcursor1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM table1 " & condition & "ORDER BY esm")For i = 0 To cursor1.RowCount - 1cursor1.Position = iListView1.AddSingleLine(cursor1.GetString("esm") & "|" & cursor1.GetString("nomre") & "|" & cursor1.GetString("famili"))ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight = 40ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize = 20ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor = Colors.BlackListView1.SingleLineLayout.Label.Color = Colors.WhiteNextEnd Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ من نفهمیدم؟من از کد زیر استفاده می کنم اما فقط ستون اسم رو می گرده چکارش کنم تا هر چی زدم همه ستون ها رو سرچ کنه؟ Sub DBload(q As String)Private condition As Stringq=q.Trim 'remove spacescondition="WHERE esm LIKE '%" & q & "%'" ListView1.Clear'need to clear the listcursor1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM table1 " & condition & "ORDER BY esm")For i = 0 To cursor1.RowCount - 1 cursor1.Position = iListView1.AddSingleLine(cursor1.GetString("esm") & "|" & cursor1.GetString("nomre") & "|" & cursor1.GetString("famili"))ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight = 40ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize = 20ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor = Colors.BlackListView1.SingleLineLayout.Label.Color = Colors.WhiteNextEnd Sub درسته دیگه . الان شما فقط دارید در esm جست و جو میکنید. باید اسم تمام ستون های مورد نظرتون رو وارد کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ خب زیاد وارد نیستم تازه وارد این مقولات شدم ممکنه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۳ آقا جواب نداد من اسم و فامیلی رو میزنم کامپایل نمی شه چطوری باید وقتی کلمه ایی می زنم رو هم در ستون اسم بگرده و هم در ستون فامیلی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TakOn1 16 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ حل شد در یک تاپیک دیگه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما اقا من نتونستم برنامه رو کرک کنم 2 روز دیگه تموم میشه انقضاش لطفا کمک کنین خیلی لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ شما لطف کن بیا skype ادد کن armin.ramzani لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abasdawoodi1967 10 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ درود لطف کنید بیشتر آموزش تون رو با عکس بزارید چون با فیلم هم حجم میره بالا و هم ما زیاد دانلود کنیم و ترافیک اینترنتمون تموم میشه ویا یک پکیج کامل اموزش تصویری basic 4 android از مقدمتاتی تا پیشرفته درست کنید و برای فروش بزارید اما نه انلاین تا بخریم (پستی بزارید) باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.