فایل رو هم داخل پوشه file ریختم و موجود هست ولی با وجود عملکرد درست complie & run و اجرای کامل برنامه ، فایل های html نمایش داده نمی شه و web page not availabel میده و پایین همین صفحه هم نوشته می شه file is not found
توی صفحه debug هم این نمایش داده می شه :
Parsing code. 0.01
Compiling code. 0.08
Compiling layouts code. 0.04
Compiling debugger engine code. 1.01
Running previous successful shell app. 1.44
Tip: Choose Tools - Clean project if you want to connect to a different device.
Completed successfully.
و نهایتا گوشه ، سمت راست این ارور ها نمایش داده می شه :
file 's1.htm' is not used. (warning #15)
و ...
یعنی همه فایل هایی که توی پوشه files موجود هست و وقتی بازشون می کنم محتویاتشون نمایش داده می شن رو ارور میده که استفاده نشده و یا پیدا نشده !!!
جالبش اینجاست که همین نیم ساعت پیش درست بود و این مشکل رو نداشتم . نمی دونم چی شد که وقتی تصمیم گرفتم خروجی برنامه رو بگیرم این مشکل پیش اومد .
در ضمن دوستان فایل apk برنامه حجمش با حجم کل فایل های سورس یکی هست ؟
الان کل سورس من شده 50 مگابایت در حالی که apk حدود 300 کیلوبایته !!!
سوال
yasinshop 10
سلام . دوستان من وب ویو تعریف کردم و برای نمایشش آدرس فایل های html که درست کردم رو دادم .
فایل رو هم داخل پوشه file ریختم و موجود هست ولی با وجود عملکرد درست complie & run و اجرای کامل برنامه ، فایل های html نمایش داده نمی شه و web page not availabel میده و پایین همین صفحه هم نوشته می شه file is not found
توی صفحه debug هم این نمایش داده می شه :
و نهایتا گوشه ، سمت راست این ارور ها نمایش داده می شه :
یعنی همه فایل هایی که توی پوشه files موجود هست و وقتی بازشون می کنم محتویاتشون نمایش داده می شن رو ارور میده که استفاده نشده و یا پیدا نشده !!!
جالبش اینجاست که همین نیم ساعت پیش درست بود و این مشکل رو نداشتم . نمی دونم چی شد که وقتی تصمیم گرفتم خروجی برنامه رو بگیرم این مشکل پیش اومد .
در ضمن دوستان فایل apk برنامه حجمش با حجم کل فایل های سورس یکی هست ؟
الان کل سورس من شده 50 مگابایت در حالی که apk حدود 300 کیلوبایته !!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.