amir00700 66 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۴ من یه پروژه رو کلی زحمت کشیدم براش الان موقع باز کردنش این ارور رو میده چیکارش کنم کی مورد نیاز هم وارد کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ نمیتونه کدهاشو کپی کنه این ارور یجوریه که وقتی پروژه رو باز میکنی هیچ کدی نمیبینی، مثل اولین پروژه که میخوای بسازی هیچ چی توش نیست این دوست ما باید یکی یکی فایل اکتیویتی داخل پروژه شو حذف کنه بعد پروژه رو اجرا کنه تا ببینه کدومشون از کار افتاده مثلا 5تا اکتیویتی داره میاد فایل اکتیویتی دوم رو از داخل پوشه پروژش حذف میکنه بعد پروژش رو اجرا میکنه اگه پروژش اومد بالا به این نتیجه میرسه که اکتیویتی دوم مشکل داره، اینجوری کل زحمتش به باد نرفته و فقط کدهای اکتیویتی دومشو از دست داده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ سلام پروژه خاصی رو اجرا میکنی این اررور میده؟؟ بعضی از فایل هارو پیدا نمیکنه.... اره فقط یه پروژه فکر کنم مشکل مربوط به امضای برنامت باشه یه کلید دیگه درست کن ببین بازم اینجوری میشه احتمال زیاد اون جایی که اولین key رو ایجاد کردی و ذخیره شده داخل اون فولدر الان مسیرش از درایوات عوض شدن یا اسم درایوت عوض شده یا اسم اون پوشه در هر صورت الان نیاز داری که دوباره با همون فایل key برنامتو ران بگیری در غیر این صورت باید از حالت دیباگینگ استفاده کنی که بازار تا key نداشته باشی بسته رو قبول نمیکنه ولی میتونی کد های استفاده شده داخل برنامه رو بیای کپی کنی داخل پروژه جدید و اونجا با key اختصاصی خودت ازش استفاده کنی مربوط به key نیست چون اونو درست وارد میکنم و مسیرشم تغییر نکرده نمیتونه کدهاشو کپی کنه این ارور یجوریه که وقتی پروژه رو باز میکنی هیچ کدی نمیبینی، مثل اولین پروژه که میخوای بسازی هیچ چی توش نیست این دوست ما باید یکی یکی فایل اکتیویتی داخل پروژه شو حذف کنه بعد پروژه رو اجرا کنه تا ببینه کدومشون از کار افتاده مثلا 5تا اکتیویتی داره میاد فایل اکتیویتی دوم رو از داخل پوشه پروژش حذف میکنه بعد پروژش رو اجرا میکنه اگه پروژش اومد بالا به این نتیجه میرسه که اکتیویتی دوم مشکل داره، اینجوری کل زحمتش به باد نرفته و فقط کدهای اکتیویتی دومشو از دست داده این کارو کردم ولی باز بالا نیومد دیگه نمیتونم اکتیویتی مین رو حذف کنم که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ منم این مشکل برام پیش اومد احتمالا موقع کد نویسی سیستم تو هم یهویی ریستارت یا خاموش شده، برا من که وسط کد نویسی خاموش شد وقتی دوباره خواستم پروژه رو اجرا کنم این خطا رو داد ولی خوشبختانه من پروژه مو علاوه بر سیو کردن چند بکاپ هم ازش گرفتم، شما هم سعی کن از این به بعد از پروژت چند بکاپ بگیری موقع ریستارت شدن یا خاموش شدن سیستم تو کدوم ماژول کار میکردید؟ اون اکتیویتی ماژولتون قاطی کرده، برید از داخل پوشه پروژتون اون فایل اکتیویتی رو حذف کنید پروژه رو دوباره اجرا کنید و یه ماژول جایگزین برای اون ماژولی که حذف کردید بسازید اینجوری حداقل کل پروژتون از دست نرفته حالا اگه دوستان راه حل دیگه ای میدونن که چه بهتر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ منم این مشکل برام پیش اومد احتمالا موقع کد نویسی سیستم تو هم یهویی ریستارت یا خاموش شده، برا من که وسط کد نویسی خاموش شد وقتی دوباره خواستم پروژه رو اجرا کنم این خطا رو داد ولی خوشبختانه من پروژه مو علاوه بر سیو کردن چند بکاپ هم ازش گرفتم، شما هم سعی کن از این به بعد از پروژت چند بکاپ بگیری موقع ریستارت شدن یا خاموش شدن سیستم تو کدوم ماژول کار میکردید؟ اون اکتیویتی ماژولتون قاطی کرده، برید از داخل پوشه پروژتون اون فایل اکتیویتی رو حذف کنید پروژه رو دوباره اجرا کنید و یه ماژول جایگزین برای اون ماژولی که حذف کردید بسازید اینجوری حداقل کل پروژتون از دست نرفته حالا اگه دوستان راه حل دیگه ای میدونن که چه بهتر. منم چند بک اپ داشتم ولی همشون همینطور شدن یهو هم خاموش نشده یهو هم نبستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام فکر کنم این ارور دو تا دلیل داشته باشه یا ورژن بیسیکت پایینه و یا یک کلیدی تعریف کردید که نمیتونه پیداش کنه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام پروژه خاصی رو اجرا میکنی این اررور میده؟؟ بعضی از فایل هارو پیدا نمیکنه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ فکر کنم مشکل مربوط به امضای برنامت باشه یه کلید دیگه درست کن ببین بازم اینجوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ احتمال زیاد اون جایی که اولین key رو ایجاد کردی و ذخیره شده داخل اون فولدر الان مسیرش از درایوات عوض شدن یا اسم درایوت عوض شده یا اسم اون پوشه در هر صورت الان نیاز داری که دوباره با همون فایل key برنامتو ران بگیری در غیر این صورت باید از حالت دیباگینگ استفاده کنی که بازار تا key نداشته باشی بسته رو قبول نمیکنه ولی میتونی کد های استفاده شده داخل برنامه رو بیای کپی کنی داخل پروژه جدید و اونجا با key اختصاصی خودت ازش استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
من یه پروژه رو کلی زحمت کشیدم براش الان موقع باز کردنش این ارور رو میده
چیکارش کنم
کی مورد نیاز هم وارد کردم نشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.