رفتن به مطلب
  • 0

سوال در مورد کندی برنامه موقع لود شدن


shahram_g

سوال

سلام.

من هشت صفحه  tabstrip دارم که توی هر صفحه باید 20 تا عکس رو لود کنم.

برای خوندن فایل ها از دیتا بیس اومدم و ابتدا فایل رو توی حافظه گوشی کپی کردم و از اونجا با توجه به راهنمایی تاپیک زیر

http://answercenter.ir/topic/2747-%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D9%85-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D9%87%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/

اومدم و با استفاده از LoadBitmapSample فایل ها رو لود کردم.این مسئله باعث شده که برنامم خیلی کند اجرا بشه(حدود 20 ثانیه طول میکشه)

حجم کل تصاویر 2.5 مگ هست.

حالا دو تا سوال دارم:

1- آیا روش بهتری برای خوندن فایل و لود از دیتا بیس به منظور استفاده از دستور LoadBitmapSample نیست؟

2- چطوری میتونم سرعت لود برنامه رو بالا ببرم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

دوستان روش دیگه ای نیست که پیشنهاد بدن؟

بهتر نیست عکس ها رو به جای اینکه در دیتا بیس ذخیره کنم در کنار فایل اصلی برنامه ذخیره کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر به تصاویر دسترسی دارین و تصاویر دست خودتونه نظر من اینه که بیاین یه بخشی از تصاویر با کتابخانه پیکاسو انلاین کنید و یه بخشی افلاین

نظر دیگم اینه که بیاین ریسایز  کنید تصاویر رو تا سرعت برنامه بره بالا

جز این دوراه بنظرم راه دیگه ای نباشه :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر به تصاویر دسترسی دارین و تصاویر دست خودتونه نظر من اینه که بیاین یه بخشی از تصاویر با کتابخانه پیکاسو انلاین کنید و یه بخشی افلاین

نظر دیگم اینه که بیاین ریسایز  کنید تصاویر رو تا سرعت برنامه بره بالا

جز این دوراه بنظرم راه دیگه ای نباشه :fekr:

 ممنون

میشه در مورد کتابخونه ای که گفتید بیشتر توضیح بدید؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@@shahram_g,

تو انجمن جستجو کنید کتابخانه پیکاسو پیداش میکنید

میاد عکس رو انلاین میگیره و کش میکنه بهترین گزینه برای اینطور کارها شبیه به کار شماست

نمونه کد

Dim pi As Picasso
pi.Initialize
pi.LoadUrl("adres ax ").IntoImageView(esm image view mored nazr)' in be sorat online hast

عکس رو از ادرس گرفتیم ریختیم تو ایمیج ویو

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@@shahram_g,

تو انجمن جستجو کنید کتابخانه پیکاسو پیداش میکنید

میاد عکس رو انلاین میگیره و کش میکنه بهترین گزینه برای اینطور کارها شبیه به کار شماست

نمونه کد

Dim pi As Picasso
pi.Initialize
pi.LoadUrl("adres ax ").IntoImageView(esm image view mored nazr)' in be sorat online hast

عکس رو از ادرس گرفتیم ریختیم تو ایمیج ویو

 

من بیشتر زمان برنامم مربوط میشه به اینکه عکس رو می خواد از دیتا بیس بخونه.

این کتابخونه کمکی می کنه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@@shahram_g,

صد در صد

در موردش کلی بحث شده داخل انجمن به جای دیتابیس شما از اینترنت بیشتر تصاویر رو بگیرید

سرعت کارش فوق الادس

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@@shahram_g,

صد در صد

در موردش کلی بحث شده داخل انجمن به جای دیتابیس شما از اینترنت بیشتر تصاویر رو بگیرید

سرعت کارش فوق الادس

خوب اینجوری که برنامه فقط با اینترنت کار می کنه.درسته؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@@shahram_g,

خب دیگه تاپیک همش شد اسپم :sorry:

همه چی پای خودته نصفشو افلاین کن مثلاً 10 تا عکسو بقیشم پیغام بده اینترنتتو روشن کن کاربر گرامی :( یه همچین چیزی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...