رفتن به مطلب
  • 0

درخواست راهنمایی برای مولتی پنل


amz

سوال

سلام


من به لیست با مولتی پنل درست کردم میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم لطفا بگید چطوریه؟ خیلی مهمه ممنون


 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

 

سلام

من به لیست با مولتی پنل درست کردم میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم لطفا بگید چطوریه؟ خیلی مهمه ممنون

 

داداش شرمنده چجوری میشه با کلیک روی هر عکس به صفحه دیگه بره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 1395/01/14, 22:11:07، alivoll گفته است :

داداش شرمنده چجوری میشه با کلیک روی هر عکس به صفحه دیگه بره

من هم دقیقا این سوال رو دارم و از دیروز هم دارم هی چندین بار فیلم آموزشیه آقای ایزدی رو میبینم ولی خداییش متوجه نشدم ، نمیگم که توضیح داده نشده ها ، ولی لطفا یکمی واضحتر بگین تا کسایی مثل من که تازه شروع کردن هم چیزی بتونن سر در بیارن ، الان مثلا من یک مولتی پنل ساختم  و توش از اعداد یک تا صد رو از تیبل دیتابیسم بهش اضافه کردم و اسکرولشم عالیه  و قاعدتا میخوام رو پنل یک زدم بره به صفحه ی a و اگه رو دو زدم  بره صفحه ی. B  و الی آخر . ولی تعریف کلیک رو برای اینها بلد نیستم ، اگه باتن های جداگونه باشه که راحته ولی اینا اسم خاصی ندارن ، دارنها ، ولی من بلد نیستم از کجا و چجوری اسمشونو بدست بیارم و هر کدوم رو به صفحه ی مربوطه ی خودشون ارسال کنم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 1 ساعت قبل، 2roshke گفته است :

من هم دقیقا این سوال رو دارم و از دیروز هم دارم هی چندین بار فیلم آموزشیه آقای ایزدی رو میبینم ولی خداییش متوجه نشدم ، نمیگم که توضیح داده نشده ها ، ولی لطفا یکمی واضحتر بگین تا کسایی مثل من که تازه شروع کردن هم چیزی بتونن سر در بیارن ، الان مثلا من یک مولتی پنل ساختم  و توش از اعداد یک تا صد رو از تیبل دیتابیسم بهش اضافه کردم و اسکرولشم عالیه  و قاعدتا میخوام رو پنل یک زدم بره به صفحه ی a و اگه رو دو زدم  بره صفحه ی. B  و الی آخر . ولی تعریف کلیک رو برای اینها بلد نیستم ، اگه باتن های جداگونه باشه که راحته ولی اینا اسم خاصی ندارن ، دارنها ، ولی من بلد نیستم از کجا و چجوری اسمشونو بدست بیارم و هر کدوم رو به صفحه ی مربوطه ی خودشون ارسال کنم.

عزیز شما لطف دارید که آموزش های مارو پیگیری میکنید

آموزش Tag و Sender رو هم دیدید؟ کاری که شما میخواهید انجام بدید باید با Tag و Sender انجام بشه که اون هم طبق آموزش بسیار کار راحتی هستش

آموزش رو ببینید... هرکجا مشکل داشتید کدهاتون رو قرار بدید تا بررسی شون کنیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است :

عزیز شما لطف دارید که آموزش های مارو پیگیری میکنید

آموزش Tag و Sender رو هم دیدید؟ کاری که شما میخواهید انجام بدید باید با Tag و Sender انجام بشه که اون هم طبق آموزش بسیار کار راحتی هستش

آموزش رو ببینید... هرکجا مشکل داشتید کدهاتون رو قرار بدید تا بررسی شون کنیم

سلام

اولا خیلی متشکرم که به این زودی لطف میکنید و جواب میدید و اینکه ببخشید من دیر اومدم مشکل خودمو بگم ، چون به نت دسترسی نداشتم و معذرت میخوام.

این کدها برای صفحه ی مثلا سه هستش که داخل سومین صفحه اومدم مولتی پنل رو گذاشتم ."عکسشم میذارم تا ببینید "

2vrs_baraye_sait.png

 

من اینجا طبق گفته ی خودتونم از یک panel  و یک label استفاده کردم و نوشته هارو برای label هم از دیتابیس میدم

z9ke_baraye_sait1.png

 

الان مشکل من اینه که من بلد نیستم چه کدی رو در کدوم قسمت باید قرار بدم تا ، مثلا وقتی روی "آش و سوپ " کلیک شد ، بره صفحه ی " 5" و روی " خورش " کلیک شد ، بره صفحه ی "7" و الی آخر

( شاید برای خیلیا خنده دار باشه ، ولی من بلد نیستم و خواستم منظورمو خیلی واضح برسونم)

#Region  Activity Attributes 
	#FullScreen: False
	#IncludeTitle: false
#End Region

Sub Process_Globals
	'These global variables will be declared once when the application starts.
	'These variables can be accessed from all modules.
	
	Dim SQL1 As SQL
	Dim cursur1 As Cursor
	
	
	
End Sub

Sub Globals
	'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
	'These variables can only be accessed from this module.
	
	Dim Panel1 As Panel
	Dim Label1 As Label
	
	
	Dim ScrollView1 As ScrollView
	
	Dim myfont As Typeface
	Dim text As String
	Dim ht As Float
	Dim StrUtil As StringUtils
	Dim PanelHeight As Int
	
	
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	'Activity.LoadLayout("Layout1")
	
	
		
	
If File.Exists(File.DirInternal,"table.db")=False Then
	File.copy(File.DirAssets,"table.db",File.DirInternal,"table.db")
	End If
	If SQL1.IsInitialized = False Then
	SQL1.Initialize(File.DirInternal,"table.db",True)
	End If
cursur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT ghazahayeasli FROM tbl1") 

	myfont = Typeface.LoadFromAssets("btitrbld.ttf")
	Activity.LoadLayout("layout04")

	For i=0 To cursur1.RowCount-1
	cursur1.Position=i
	text= cursur1.GetString("ghazahayeasli") 
	ScrollView1.Panel.Color = Colors.White
	
	Dim p1 As Panel
	p1.Initialize("")
	p1.LoadLayout("layout4")
	ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip)
	
	
	

	

	ht=art(text,Label1,myfont,30)
	Label1.TextColor=Colors.Black
	p1.Height=ht+90dip
	PanelHeight=PanelHeight+ht+90dip
	Next
	ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight

	
	
	
			
End Sub


Sub Activity_Resume

End Sub



Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

Sub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float      
Dim before,after As Float
	Dim Obj1 As Reflector
		leb.text=txt
		leb.TextSize=size
		leb.Gravity=Gravity.CENTER
		leb.Left=leb.Left
		leb.Typeface=font
	ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt)
            Obj1.Target = leb  
            before = Obj1.RunMethod("getLineHeight")    'Get the height of line BEFORE you change it
            Obj1.Target = leb 
            Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float")  'Change the space between lines
            Obj1.Target = leb 
            after = Obj1.RunMethod("getLineHeight")    'Get the height of line AFTER  you change it
            ht = ((after * ht)/before)
		leb.Height = ht
Return  ht

End Sub

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

:DD::DD::DD::DD:

عزیزم نیازی نیست که بره به فلان صفحه... اصلا هیچکسی همچین کاری رو نمیکنه که روی هر کدوم از آیتم ها که کلیک شد بره توی صفحات جدا....

شما کلا یه صفحه یا همون Layout یا Activity & Layout بسازید ویژه نمایش اطلاعات مثلا آش و سوپ ! بعدش فقط متن Label رو از دیتابیس بخونید و تغییر بدید.

خب مثلا اگه آش و سوپ خودش 15-20 مدل آش و سوپ رو میخواد یاد بده شما باید دسته بندی هم قرار بدید و دیتابیستون رو ویرایش کنید

db zirfasl.PNG

 

تصویر بالا رو ببینید... نمونه از دیتابیسی هست که فصل و زیر فصل داره و تو در تو هستش....

 

این تاپیک رو ببینید و سورسش رو دانلود کنید بهتر کمکتون میکنه :

 

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

من به لیست با مولتی پنل درست کردم میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم لطفا بگید چطوریه؟ خیلی مهمه ممنون

 

http://answercenter.ir/topic/12435-سورس-طراحی-صفحه-زیبا-ببینید-زیباس/

 

سورس رو ببینید ی قسمت با کامنت تو سورس نوشتم منو هوریزونتال ک با حلقه فور درست شده و از نظر کدنویسی درست مثه مولتی پنله ک هر کدوم از باتن هاش عکس جداگونه ای داره، ببینید متوجه میشید اگه مشکلی بود بگین همینجا پاسخ داده میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

http://answercenter.ir/topic/12435-سورس-طراحی-صفحه-زیبا-ببینید-زیباس/

 

سورس رو ببینید ی قسمت با کامنت تو سورس نوشتم منو هوریزونتال ک با حلقه فور درست شده و از نظر کدنویسی درست مثه مولتی پنله ک هر کدوم از باتن هاش عکس جداگونه ای داره، ببینید متوجه میشید اگه مشکلی بود بگین همینجا پاسخ داده میشه

چیزی ازش متوجه نشدم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چیزی ازش متوجه نشدم

داداش همین تاپیکی ک لینکشو دادم همین دیروز ی نفر سوال شمارو پرسید برو آخرای تاپیک جوابشو دادم ببین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این سورس

http://s6.picofile.com/file/8245412068/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C_%D9%BE%D9%86%D9%84.rar.html

 

مولتی پنلمه میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم باید چیکار کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این سورس

http://s6.picofile.com/file/8245412068/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C_%D9%BE%D9%86%D9%84.rar.html

 

مولتی پنلمه میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم باید چیکار کنم؟

داداش دیگه ساده تر از این نمیتونستم سورس بدم بت ببین سعی کن متوجه شی اگه نشدی فردا بت میگم چی ب چیه، سورسش تمیزه اعدادو دست بزن و دستکاری کن بفهمی هر کدوم برا چیه فقد 1 مولتی پنله ک عکساش با هم فرق داره

multi ax dar.zip

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این سورس

http://s6.picofile.com/file/8245412068/%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C_%D9%BE%D9%86%D9%84.rar.html

 

مولتی پنلمه میخوام برای هرکدام از مولتی پنل هام عکس جدا قرار بدم باید چیکار کنم؟

به این میتونی یه ایمیج ویو اضافه کنی  بعد برا یهر کدوم از پنل ها عکس جدا قرار بدی؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به این میتونی یه ایمیج ویو اضافه کنی  بعد برا یهر کدوم از پنل ها عکس جدا قرار بدی؟

داداش من ببین، تو برنامه نویسی باید انعطاف داشته باشین شما تاپیک زدی سوال پرسیدی من شمارو ارجاع دادم ب توضیحی ک قبلن ی جایی دادم ازون استفاده نکردی تو کمتر از 5 دیقه دوباره گفتین هیچی ازون متوجه نشدین تا اینجاشم قبول، دیگه سورس ازون ساده تر خدایی نمیتونم بدم شما ی کمی هم فک کن یک کم سورسو دست بزن ببین هر کد برا چیه اصن کارش چیه این طوری ک نمیشه هر کس بیاد براتون کار مورد نظرو انجام بده، من کلیت قضیه رو بهتون گفتم چ بسا ک اصل قضیه هم تو سورس هس ولی شما بازم میخوای کار خودتو ی نفر دیگه تکمیل کنه خب شما سورسو ببین ی کم باهاش ور برو اگه نتیجه ای حاصل نشد بعد دوباره ب فاصله زمانی 5 دیقه کمتر تاپیکو بالا بیار! این جوری ک نمیشه، درضمن شما سوالتون اصن معلوم نیس چیه این جمله خودت ی بار بخون "به این میتونی یه ایمیج ویو اضافه کنی  بعد برا یهر کدوم از پنل ها عکس جدا قرار بدی؟"

بالاخره ب پنل تصویر بدم یا ایمیج ویو اضاف کنم؟؟؟ کدومش؟ خلاصه این ک برا این ک ب پنل تصویر بدم تو سورس این کارو کردم شما همونو تحلیل کنی کل مولتی پنلو یاد میگیری، کدارو تحلیل کنید وگرنه کپی پیست کردن کل زحمتش 1 کلیکه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش من ببین، تو برنامه نویسی باید انعطاف داشته باشین شما تاپیک زدی سوال پرسیدی من شمارو ارجاع دادم ب توضیحی ک قبلن ی جایی دادم ازون استفاده نکردی تو کمتر از 5 دیقه دوباره گفتین هیچی ازون متوجه نشدین تا اینجاشم قبول، دیگه سورس ازون ساده تر خدایی نمیتونم بدم شما ی کمی هم فک کن یک کم سورسو دست بزن ببین هر کد برا چیه اصن کارش چیه این طوری ک نمیشه هر کس بیاد براتون کار مورد نظرو انجام بده، من کلیت قضیه رو بهتون گفتم چ بسا ک اصل قضیه هم تو سورس هس ولی شما بازم میخوای کار خودتو ی نفر دیگه تکمیل کنه خب شما سورسو ببین ی کم باهاش ور برو اگه نتیجه ای حاصل نشد بعد دوباره ب فاصله زمانی 5 دیقه کمتر تاپیکو بالا بیار! این جوری ک نمیشه، درضمن شما سوالتون اصن معلوم نیس چیه این جمله خودت ی بار بخون "به این میتونی یه ایمیج ویو اضافه کنی  بعد برا یهر کدوم از پنل ها عکس جدا قرار بدی؟"

بالاخره ب پنل تصویر بدم یا ایمیج ویو اضاف کنم؟؟؟ کدومش؟ خلاصه این ک برا این ک ب پنل تصویر بدم تو سورس این کارو کردم شما همونو تحلیل کنی کل مولتی پنلو یاد میگیری، کدارو تحلیل کنید وگرنه کپی پیست کردن کل زحمتش 1 کلیکه

ببنید منظور این بود تو اون سورسی ک دادم یه پنل توش اد کردم شما یه ایمیج ویو توی اون پنل اد کن و تو اون ایمیج ویو عکس ها رو قرار بده این سورسی ک فرستادید فرق داره.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...