Mohamad.da 6 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. دوستان دارم رو یه برنامه کار میکنم.نیاز دارم از چند ادیت تکست تو چند تا اکتیویتی مختلف ورودی بگیرم اما وقتی ادیت تکست اول رو ورودی میدم میرم اکتیویتی بعد.ادیت تکست تو اکتیویتی قبلی خالی میشه و ورودی که دادم پاک میشه ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ @@Mohamad.da, خب شما باید متن رو در یک جایی ذخیره کنید دیتابیس فایل بعد وقتی بر میگردید به اکتیویتی داخل ساب activity_resume مقدار ادیت تکست رو برابر با مقدار اون فایل بزارید اینطوری مشکلتون حل میشه برای مثال این ادیت تکست ما هست مقدارش رو در یک فایل ذخیره کردیم Dim ed As EditText File.WriteString(File.DirRootExternal,"ret.txt",ed.Text) این هم فراخونی محتوا Sub Activity_Resume ' load mohtava ed.Text=File.ReadString(File.DirRootExternal,"ret.txt") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohamad.da 6
سلام.
دوستان دارم رو یه برنامه کار میکنم.نیاز دارم از چند ادیت تکست تو چند تا اکتیویتی مختلف ورودی بگیرم اما وقتی ادیت تکست اول رو ورودی میدم میرم اکتیویتی بعد.ادیت تکست تو اکتیویتی قبلی خالی میشه و ورودی که دادم پاک میشه ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.