mshafiee110 730 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان لطفا این کتابخونه ای رو که من درست کردم رو تو گوشیهای خودتون تست کنید و به جهتی که مسیج دیالوگها نشون میدن توجه کنید و نتیجه رو بگید ممنون. لطفا زبان گوشیتون رو به انگلیسی تغییر بدین و تست کنید http://s7.picofile.com/file/8246076042/AppCompatmd.apk.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ تشکر فقط برای دیالوگ استفاده میشه اکشن بار و نمیشه راستچین کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سلام تست کردم، وسط صفحه نشون میده داداش یه سورس ساده ی متریال مثل همین اصلا سورس همین فایل apk رو همینجا بفرست من میخوام متریال یاد بگیرم تنظیماتشو تقریبا انجام دادم یه سورس ساده در همین حد یا منو اسلاید اگه داری بده دعات میکنم *flower* اینم تست روی گوشی من تشکر لطفا زبان گوشیتون رو به انگلیسی تغییر بدین و تست کنید ونتیجه رو بگین ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ تشکر فقط برای دیالوگ استفاده میشه اکشن بار و نمیشه راستچین کرد؟ سلام اون ربطی به این کتابخونه نداره.ایشالا تا چند روز اینده با یه سری چیزایی که بهش اضافه کردم.واسه تست قرار میدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ لطفا زبان گوشیتون رو به انگلیسی تغییر بدین و تست کنید ونتیجه رو بگین ممنون. فرقی نکرد، مثل همون عکسیه که دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ این از گوشی خودم.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سلام تست کردم، وسط صفحه نشون میده داداش یه سورس ساده ی متریال مثل همین اصلا سورس همین فایل apk رو همینجا بفرست من میخوام متریال یاد بگیرم تنظیماتشو تقریبا انجام دادم یه سورس ساده در همین حد یا منو اسلاید اگه داری بده دعات میکنم *flower* اینم تست روی گوشی من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سلام تست کردم، وسط صفحه نشون میده داداش یه سورس ساده ی متریال مثل همین اصلا سورس همین فایل apk رو همینجا بفرست من میخوام متریال یاد بگیرم تنظیماتشو تقریبا انجام دادم یه سورس ساده در همین حد یا منو اسلاید اگه داری بده دعات میکنم *flower* http://s6.picofile.com/file/8207756334/materialdrawerfarsi.zip.html بفرما.لطفا این پست رو ویرایش کنیدو عکس هر دوحالت رو بزارید.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mshafiee110 730
سلام دوستان لطفا این کتابخونه ای رو که من درست کردم رو تو گوشیهای خودتون تست کنید و به جهتی که مسیج دیالوگها نشون میدن توجه کنید و نتیجه رو بگید ممنون.
لطفا زبان گوشیتون رو به انگلیسی تغییر بدین و تست کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.