رفتن به مطلب
  • 0

نحوه دانلود فایل و فراخوانی با دیتا بیس


marius

سوال

با سلام خدمت مهندسین و اساتید

 

دوستان میخوام لینک یه ادرس رو در دیتا بیس قرار بدم که

 

اولا با زدن باتن اون فایل دانلود بشه توی گوشی 

دوما این فایل رو بعدا با دیتا بیس مسیریابی بشه و فایل مورد نظر مربوط به اون فیلد نشون داده بشه 

 

مشکل اصلیم مورد دوم هست. چجوری مسیر بدم که هر فایل رو جداگانه و با ایدی خودش فراخوانی بکنه

ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

 

در در 1395/01/19, 23:37:23، مهدی ایزدی گفته است :

 

اختیار دارید. دوستان دیگه هم هستند منتهی بعضی اوقات فرصت نمیکنن. این روزها همه سرشون شلوغه.

اگر تا فردا ظهر نمونه سورس براتون قرار ندادم یک پیغام خصوصی بدید محض اطمینان تا یادآوری بشه و براتوتن نمونه رو آماده کنم.

 

ببینید ولی کاره خیلی راحتی هست.

شما موقع دانلود میایید همون فایل رو با همون اسم ذخیره میکنید دیگه ! پس مثلا اگر اسم فایل آیدی اول برابر answer.pdf بود پس اسم فایلی که

توی گوشی ذخیره شده هم answer.pdf هست !

 

حالا موقعی که روش کلیک شد با دستور select * from tbl where id = 1 و cur.position = 0 میایی اسم همون فایل رو GetString میکنی

حالا یک شرط ساده if file.exist(file.dirRootexternal,filename) = true then خب اگر شرط برقرار بود یعنی فایل قبلا دانلود شده و فقط کافیه الان اون فایل رو اجرا کنی

http://answercenter.ir/topic/12587-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%87%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B9-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-intent/

اگر هم شرط برقرار نبود خب میتونی دستور دانلود فایل رو قرار بدی  :fekr:

خیلی راحت

سلام

یک نمونه سورس میذارید بی زحمت؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ببینید من منظورتون رو درست میگم ؟ اگه درسته تا مثال براتون آماده کنم !

شما یک دیتابیس دارید مثلا توش 10 تا لینک موزیک هست.

الان یکی از موزیک هارو دانلود کردید و توی مثلا RootExternal ذخیره کردید...

 

الان میخواهید زمانی که دوباره روی دانلود کلیک شد به جای اینکه دانلود بشه اون فایل که قبلا دانلود شده اجرا بشه ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دقیقا همینه استاد عزیز فقط بجای اهنگ من pdf دارم.

میخوام فایل قبلی فراخوانی بشه و هرموقعه کاربر خواست فایل جدید رو جایگزین بکنه بزنه و فایل جدید جایگزینه قبلی هم بشه وگرنه همون قبلیه رو نشون بده .ممنون. حیف که شما سرتون شلوغه. بی شما این سایت یکم میلنگه استاد 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دقیقا همینه استاد عزیز فقط بجای اهنگ من pdf دارم.

میخوام فایل قبلی فراخوانی بشه و هرموقعه کاربر خواست فایل جدید رو جایگزین بکنه بزنه و فایل جدید جایگزینه قبلی هم بشه وگرنه همون قبلیه رو نشون بده .ممنون. حیف که شما سرتون شلوغه. بی شما این سایت یکم میلنگه استاد 

 

اختیار دارید. دوستان دیگه هم هستند منتهی بعضی اوقات فرصت نمیکنن. این روزها همه سرشون شلوغه.

اگر تا فردا ظهر نمونه سورس براتون قرار ندادم یک پیغام خصوصی بدید محض اطمینان تا یادآوری بشه و براتوتن نمونه رو آماده کنم.

 

ببینید ولی کاره خیلی راحتی هست.

شما موقع دانلود میایید همون فایل رو با همون اسم ذخیره میکنید دیگه ! پس مثلا اگر اسم فایل آیدی اول برابر answer.pdf بود پس اسم فایلی که

توی گوشی ذخیره شده هم answer.pdf هست !

 

حالا موقعی که روش کلیک شد با دستور select * from tbl where id = 1 و cur.position = 0 میایی اسم همون فایل رو GetString میکنی

حالا یک شرط ساده if file.exist(file.dirRootexternal,filename) = true then خب اگر شرط برقرار بود یعنی فایل قبلا دانلود شده و فقط کافیه الان اون فایل رو اجرا کنی

http://answercenter.ir/topic/12587-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%87%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B9-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-intent/

اگر هم شرط برقرار نبود خب میتونی دستور دانلود فایل رو قرار بدی  :fekr:

خیلی راحت

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...