آرمین بشارت 13 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ من از نسخه 1.03 هم استفاده کردم تنها خطایی که هست مربوط به اجرای برنامه روی دستگاهه و پیغام توقف اجباری رو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ من از نسخه 1.03 هم استفاده کردم تنها خطایی که هست مربوط به اجرای برنامه روی دستگاهه و پیغام توقف اجباری رو نشون میده میدونم... خب شما اگه بذارید من شاید بتونم بگم دقیقا خطا برای چیه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین بشارت 13 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ خوشبختانه حل شد... مشکل از نسخه بیسیکم بود، با ورژن 5 هیچ مشکلی پیش نیومد ممنون از زحمتاتتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
larthechange 1 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۷ hi iwant sent string from1 to from2. can you help me? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.