ali afrazi 47 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باعرض سلام خدمت تمامی مدیران واعضای انجمن انسرسنتر سوالمو اینطوری مطرح می کنم: من یه مولتی پنل ساختم می خام باکلیک روی هرکدوم ازاونا متنی روکه تودیتابیس دارم توی اسکرول ویونمایش بده البته یه چیزایی ازتگ وسندرسرم میشه ولی نتونستم حلش کنم ممون میشم اگه راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ main.cur = main.sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE id = "& main.meghdar) main.cur.position = 0 lbl.text = main.cur.getstring("text") خودتون بنویسیدش، به حروف بزرگ و کوچیک ممکنه حساس باشه بقیه قسمت ها به نظرم درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام خوب کاری که میخواین بکنین دقیقا تگ و سندر هست، یکمی مسلما ضعیف هستید توش که نشد پیاده بشه یه متغیر پراسس گلوبال میسازید به اسم مقدار... وقتی که با کلیک روی دکمه، میرید به اکتیویتی متن یا اسکرول ویو یا هرچی ، همونجا، در رویداد کلیک، مثدار ای دی اون تیتر دیتابیستون رو ، میریزید توی این متغیر مقدار(با تگ و سندر مطمئنا) در اکتیویتی بعدی هم که کار خاصی نیاز نیست و یه دستور Sql دارید که میتونه به شکل زیر باشه sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE id = & menu.meghdar) موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ از این هم میتونین استفاده کنین cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM Matn WHERE id= "&5) Dim top As Int top = 0 For i = 0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i Dim pnl As Panel pnl.Initialize("") ScrollView1.Panel.AddView(pnl,2%x,top,91%x,30%y) pnl.LoadLayout("actlist") Label1.Text = cur.GetString("titr") Label1.Tag = cur.GetString("titr") top = top + 15%y ScrollView1.Panel.Height = top + 3%y Next Sub Label1_Click Dim lbl As Label lbl = Sender ACTSQL.titler = lbl.Tag StartActivity(ACTSQL) Activity.Finish End Sub امیدوارم متوجه شده باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali afrazi 47 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آقا شهاب ممنون ازراهنماییتون همونطورکه شما فرمودیدکدهارونوشتم طبق عکس زیر ولی مشکل حل نشد ممنون میشم اگه بیشترراهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali afrazi 47 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آقا شهاب باعرض معذرت ازاین کدها این حاصل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali afrazi 47
باعرض سلام خدمت تمامی مدیران واعضای انجمن انسرسنتر
سوالمو اینطوری مطرح می کنم:
من یه مولتی پنل ساختم می خام باکلیک روی هرکدوم ازاونا متنی روکه تودیتابیس دارم توی اسکرول ویونمایش بده البته یه چیزایی ازتگ وسندرسرم میشه ولی نتونستم حلش کنم ممون میشم اگه راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.