رئوف رضایی 536 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام کسایی که کتابخونه رو خریدن برای دانلود دوباره مشکل دارند تو بخش سابقه خرید هست ولی وقتی روش کلیک میشه انگار پاک شده از فروشگاه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1395/02/06, 09:48:13، مهدی ایزدی گفته است : به نام خداسلام و خسته نباشید خدمت همه ی کاربران عزیز و گرامیخب ... در در 1395/03/05, 00:28:49، mshafiee110 گفته است : ببخشین یادم رفته بود. answercenter.ir سلام کسایی که کتابخونه رو خریدن برای دانلود دوباره مشکل دارند تو بخش سابقه خرید هست ولی وقتی روش کلیک میشه انگار پاک شده از فروشگاه لطفا پیگیری کنید تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/02/13, 10:08:50، alivoll گفته است : سلام خسته نباشد من موقع ران با این ارور مواجه میشم B4A version: 6.30 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. Error ERROR: resource directory 'C:\Users\arena\Desktop\SDK\tools\..\support\v7\appcompat\res' does not exist سلام این خط یا خطهای مشابه رو پاک کنید... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۶ اقا یه سوال من میخوام ایکون هاا کنار متن در سمت راست باشه میشه همچین کاری مرد ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin69 64 ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۸ من این کتابخانه را خریدم ولی از قسمت مدریت خرید ها لوگو سیاه نشون میده و قابل دانلود نیست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.