esmaeil57 64 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام میخواستم بدونم چطوری میشه یه شماره خاص رو از لیست تماس های گرفته شده حذف کرد؟؟ و یا هم کاری کرد که داخل لیست تماس نره؟؟ هر کدوم که امکان پذیر بود ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام. باهزار زور زحمت یه کد توی جاوا پیدا کردم تست کردم جواب داد کتابخانه javaObject و Reflection رو تیک بزنید. دسترسی های زیر رو اضافه کنید: AddPermission(android.permission.WRITE_CONTACTS) AddPermission(android.permission.READ_CONTACTS) این متد رو بین ساب ها ایجاد کنید: #if java import android.net.Uri; import android.provider.CallLog; import android.content.Context; public static void delete(Context context, String phoneNumber) { String number=phoneNumber; Uri CALLLOG_URI = Uri.parse("content://call_log/calls"); context.getContentResolver().delete(CALLLOG_URI,CallLog.Calls.NUMBER +"=?",new String[]{number}); } #end if و برای اجرا کردنش: Dim j As JavaObject Dim r As Reflector j.InitializeContext j.RunMethod("delete",Array As Object(r.GetContext,"+989388091472")) مثلا یه تماس باشماره خودم گرفته بودم ، شماره خودمو زدم پاکش کرد. همچنین به جای: CallLog.Calls.NUMBER میتونید از: CallLog.Calls.CACHED_NAME استفاده کنید برای حذف کردن توسط اسم یک مخاطب. و موقع اجرا کردن متد هم بجای شماره تلفن ، اسم رو بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام و تشکر از شما دوست عزیز راجع به اونجایی که گفتین "این متد رو بین ساب ها ایجاد کنید:" منظورتون کجا باید بذاریم این کدها رو؟ بعد از End Sub اکتیویتی کریت مثلا... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام و تشکر از شما دوست عزیز راجع به اونجایی که گفتین "این متد رو بین ساب ها ایجاد کنید:" منظورتون کجا باید بذاریم این کدها رو؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
esmaeil57 64
سلام
میخواستم بدونم چطوری میشه یه شماره خاص رو از لیست تماس های گرفته شده حذف کرد؟؟ و یا هم کاری کرد که داخل لیست تماس نره؟؟ هر کدوم که امکان پذیر بود
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.