sahell2 22 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ ببخشید یه سوال خیلی کوچیک داشتم میدونم برادرا زود جواب میدن و تایپیک بسته میشه- خودم یکم گیج شدم میشه اینو برام اصلاحش کننین چن بار عوضش کردم ولی جواب نگرفتم - for i=0 to 10 Dim b(i) As Bitmap bi.Initialize(File.DirAssets, i &".png") i=i+1 next میخام متغییر b1 عکس به اسم 1.png باشه متغییر b2 عکس به اسم 2.png مقدار دهی بشه تا مثلا 50 تا عکس بعدا از این b ها استفاده بکنم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ Dim b(10) As Bitmap اینو تو sub Globals تعریف کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ ببین عزیز شما کلا اشتبا دارید میکنید در واقع دارید تو هر مرحله یه آرایه از bitmap میسازین به این صورت بنویسین Dim b(10) As Bitmap For i=0 To 9 b(i).Initialize(File.DirAssets,i&".png") Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahell2 22 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ قبلش همین طوری هم نوشته بودم اون قدر عوضش کردم که اونم یادم رفت علت عوض کردن کد هم همین بود که خارج از حلقه for دیگه b1 رو به عنوان یه متغییر نمیشناسه مثلا ImageView12.SetBackgroundImage(b2) b1 رو نمیشناسه نمیدونم جریان چیه بازم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahell2 22 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ تشکر تشکر از محمدرضا شاهپیری Farzad Musavi نمیدونم چرا ولی وقتی تو گلوبال تعریف کردم اوکی شد - در صورتی که من تو همون ساب داشتم کار میکردم و تو ساب دیگه نبود که بخام تو گلوبال بگم علت اوکی شدنش رو نفهمیدم ولی اوکی شد ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ تشکر تشکر از محمدرضا شاهپیری Farzad Musavi نمیدونم چرا ولی وقتی تو گلوبال تعریف کردم اوکی شد - در صورتی که من تو همون ساب داشتم کار میکردم و تو ساب دیگه نبود که بخام تو گلوبال بگم علت اوکی شدنش رو نفهمیدم ولی اوکی شد ممنون کدت بالای حلقه بود یا زیر حلقه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sahell2 22
ببخشید یه سوال خیلی کوچیک داشتم میدونم برادرا زود جواب میدن و تایپیک بسته میشه- خودم یکم گیج شدم
میشه اینو برام اصلاحش کننین
چن بار عوضش کردم ولی جواب نگرفتم -
میخام متغییر b1 عکس به اسم 1.png باشه
متغییر b2 عکس به اسم 2.png مقدار دهی بشه
تا مثلا 50 تا عکس
بعدا از این b ها استفاده بکنم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.