kyvaand 0 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام کسی سورسی داره که اطلاعات گوشی رو نشان بده مثل اطلاعات باطری ، روت بودن یا نبودن گوشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ خوب اینا رو میتونی با کتابخونه ها بگیری نمونش فون ایونتس سورس نمیخواد دیگه داش خودت دست به کار شو... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kyvaand 0 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ خوب اینا رو میتونی با کتابخونه ها بگیری نمونش فون ایونتس سورس نمیخواد دیگه داش خودت دست به کار شو... خوب همین نمونه ای که گفتی را میزاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ من فعلا دسترسی بهpcندارم تو یه پیام تو خصوصی بده بهم تا یادم باشه شنبه بهت کدهارو بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kyvaand 0 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ من فعلا دسترسی بهpcندارم تو یه پیام تو خصوصی بده بهم تا یادم باشه شنبه بهت کدهارو بدم من تازه توی سایت ثبت نام کردم تعداد پست هام کمه نمی تونم پیام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ خودم یادم میمونه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kyvaand 0 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ خودم یادم میمونه...چی شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ درود ببینید با کتابخانه Phone میتونید خیلی از اطلاعات گوشی رو بگیرید برای روت بودن هم مثلا کتابخانه خاص خودش هست : http://answercenter.ir/topic/15086-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%B1%D9%88%D8%AA-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AA/ همه چیز با جست و جو در انجمن و کمی تلاش حل میشه من بهتون قول میدم تا 3 سال و 3 ماه و 3 روز دیگه هم صبر کنید کسی اون چیزی که میخواهید رو به صورت کامل و آماده و به رایگان در اختیارتون قرار نخواهد داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.