basicofdata 99 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام من می خواهم در بخش تنظیمات کتابم یک بخشی به اسم تغییررنگ اضافه کنم که رنگ مطالب صفحه مطالبم را عوض کند و هر رنگی که کاربر می خواهد بگزارد با تشکر راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ درود ممنون از راهنماییتون ولی اگه میشه با کد راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم سلام یه دکمه میذارید برای سیو اطلاعات... رنگی که میخواین رو میریزید توی متغیر myint بعدم سیو مینمایید... File.WriteString(File.DirInternal,"color.txt",myInt) هر زمانم که خواستید رنگو بدید به لیبل Dim color1 As Int = File.ReadString(File.DirInternal,"color.txt") lbl.TextColor = color1 ذخیره و لودش رو که من گفتم این سورسم برای انتخاب توسط کاربر یه نگا بندازی http://answercenter.ir/topic/9062-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-color-picker-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سلام یه دکمه میذارید برای سیو اطلاعات... رنگی که میخواین رو میریزید توی متغیر myint بعدم سیو مینمایید... File.WriteString(File.DirInternal,"color.txt",myInt) هر زمانم که خواستید رنگو بدید به لیبل Dim color1 As Int = File.ReadString(File.DirInternal,"color.txt") lbl.TextColor = color1 ذخیره و لودش رو که من گفتم این سورسم برای انتخاب توسط کاربر یه نگا بندازی http://answercenter.ir/topic/9062-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-color-picker-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF/ بله ممنون از راهنماییتون طبق همون اموزی من چه 'yes وچه no را کلیک کنم رنگ عوض میشه مدیران لطفا این تاپیک را قفل نکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ بله ممنون از راهنماییتون طبق همون اموزی من چه 'yes وچه no را کلیک کنم رنگ عوض میشه مدیران لطفا این تاپیک را قفل نکنید من اون سورس رو ندیدم عزیزم اگر سوالی درموردش دارید ، اونجا پست بدید فکر میکنم بهتر باشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ درود میتونید از انواع کتابخانه های ColorPicker استفاده کنید رنگ مورد نظر که انتخاب شد RGB رنگ مورد نظر رو بگیرید و ذخیره کنید و در هنگام شروع کار با برنامه فایل ذخیره شده رو بخونید و RGB رو به Label نسبت بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ درود میتونید از انواع کتابخانه های ColorPicker استفاده کنید رنگ مورد نظر که انتخاب شد RGB رنگ مورد نظر رو بگیرید و ذخیره کنید و در هنگام شروع کار با برنامه فایل ذخیره شده رو بخونید و RGB رو به Label نسبت بدید درود ممنون از راهنماییتون ولی اگه میشه با کد راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
basicofdata 99
با سلام من می خواهم در بخش تنظیمات کتابم یک بخشی به اسم تغییررنگ اضافه کنم که رنگ مطالب صفحه مطالبم را عوض کند
و هر رنگی که کاربر می خواهد بگزارد
با تشکر راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.