mazdayasan 13 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سلام به همه. من تازه بيسيك رو نصب كردم و ميخوام ياد بگيرم. از حرفه اي هاي انجمن يه درخواست دارم: اگه ميشه راهنمايي كنيد من الان برا ياد گيري بيسيك چيكار كنم.(از كجا شروع كنم) من فعلا قصدم ساخت كتاب اندرويد هست و ميخوام اول آموزش مربوط به ساخت كتاب رو ياد بگيرم. ممنون ميشم توضيح بديد برا اين كار از كجا شروع كنم.آموزش خاصي اگه هست - فيلم آموزشي يا پي دي اف آموزشي اگه داريد ممنون ميشم بگيد. همونطور كه گفتم از بيسيك 4 اندرويد چيزي سر در نميارم پس خواهش ميكنم بگيد كه برا كد نويسي بيسيك 4 اندرويد چه زباني استفاده ميشه . ممنون. موفق باشيد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mazdayasan 13 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان يه سوال ديگه. برا ساخت كتاب با بيسيك4اندرويد مثل برنامه هاي ديگه نياز به كد نويسي داره. ميشه بگيد من برا ياد گرفتن و نوشتن كد ها چيكار كنم؟پي دي اف خاصي هست يا زبون برنامه نويسي خاصي لازمه؟(يه خورده جاوا بلدم). منظورم اينه كه مثلا الان من بخوام كد هاش و نحوه نوشتنشون رو ياد بگيرم از كجا كد ها رو پيدا كنم كه بتونم تمرين كنم و يادش بگيرم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mazdayasan 13 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون ميشم اينبار هم راهنمايي كنيد. سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ درود... دوست عزیز شما چرا تاپیک خودتون رو در بخش آموزش های تصویری مطرح کردید؟؟؟ تاپیک به زودی حذف خواهد شد و یک اخطار کاربری مدّ نظر قرار میگیرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. از همین انجمن شروع کن. شما نصبش کردی حالا با برنامه هاس ساده شروع کن. واسه ساخت کتاب زوده هنوز. ولی اگه دوس داری از همین الان بری سراغ کتاب، می تونی میونبر بزنی و بری تو فروشگاه و سورس کتاب رو بخری. اگر هم انگلیسیت یه ذره خوبه توصیه من به شما، خودت کتاب انگلیسی basic4android هستش که میتونه یه تصویر کلی بهت بده. و در ضمن چندتا صفحه رو بخونی می تونی اولین نرم افزار رو بسازی. *خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mazdayasan 13 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. ممنون. ميشه لينك دانلود كتاب انگليسي رو بديد؟ ممنون ميشم*همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mazdayasan 13 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان كسي كتاب انگليسي بيسيك4اندرويد رو نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۳ سلام خدمت شما : http://dl.ariadl.com/93/hanzaleh/03/12/Basic4Android-Beginners-Guide-www.ariadl.com.rar رمزش هم : www.ariadl.com من با این کتاب شروع کردم!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mazdayasan 13 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ خيلي خيلي ممنون دوست عزيز. و تبريك به خاطر منتشر شدن برنامه تون.*قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mazdayasan 13
سلام به همه.
من تازه بيسيك رو نصب كردم و ميخوام ياد بگيرم.
از حرفه اي هاي انجمن يه درخواست دارم:
اگه ميشه راهنمايي كنيد من الان برا ياد گيري بيسيك چيكار كنم.(از كجا شروع كنم)
من فعلا قصدم ساخت كتاب اندرويد هست و ميخوام اول آموزش مربوط به ساخت كتاب رو ياد بگيرم.
ممنون ميشم توضيح بديد برا اين كار از كجا شروع كنم.آموزش خاصي اگه هست - فيلم آموزشي يا پي دي اف آموزشي اگه داريد ممنون ميشم بگيد.
همونطور كه گفتم از بيسيك 4 اندرويد چيزي سر در نميارم پس خواهش ميكنم بگيد كه برا كد نويسي بيسيك 4 اندرويد چه زباني استفاده ميشه .
ممنون.
موفق باشيد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.